Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Arvokisat 2016

Arvokisat vuonna 2016

Vuosi 2016 on erilaisten arvokisojen juhlaa, joista nostamme esille tärkeimmät.

Jalkapallon EM-kisat pelataan Ranskassa kesäkuun 10. päivästä lähtien. Mielenkiintoisena yksityiskohtana UEFAhan päätti kuusi vuotta sitten, että EM-kisoihin pääsee ensimmäistä kertaa 24 maata. Aikaisemmin mukaan on päässyt kahdeksan maata vähemmän. EM-kisojen hakemusprosessin loppuvaiheessa Ranskan lisäksi  mukana olivat Italia ja Turkki. Norja ja Ruotsi lähettivät hakuprosessiin yhteisen hakemuksen, mutta molemmat maat päättivät vetää hakemuksen pois vuonna 2009. EM-kisat tulevat päätökseen tasan kuukauden päästä, jolloin pelataan loppuottelu.

Jääkiekon MM-kisat pelataan Venäjällä toukokuun aikana. Turnaus käynnistyy toukokuun kuudentena päivänä ja loppuottelu pelataan 22. päivä. Maailmanmestaruudesta pelataan Moskovan ja Pietarin kaupungeissa. Aikaisemmin Venäjällä on pelattu MM-kisoja vuosina 1973, 1979, 1986, 2000 ja 2007. Unkari tekee paluun A-sarjaan seitsemän vuoden tauon jälkeen. Alunperin MM-kisoja hakivat tälle vuodelle Venäjän lisäksi myös Tanska ja Ukraina, mutta Venäjä ja Tanskahan sopivat, että mikäli juutit vetävät hakemuksensa pois, Venäjä antaa tuen heille seuraavaan hakuprosessiin. Tanskassahan pelataan maailmanmestaruudesta vuonna 2018.

Jääkiekon World Cup pelataan syyskuussa 17. päivästä lähtien. Turnauksen jokainen ottelu pelataan Torontossa. Esimerkiksi KHL ei aio pitää World Cupin aikana taukoa, vaan Venäjällä pelataan normaalisti. Turnauksessa kahdeksan joukkuetta on jaettuna kahteen lohkoon, josta lohkojen kaksi parasta etenevät välieriin ja välierien voittajat kohtaavat loppuottelussa, joka pelataan paras kolmesta-systeemillä. Suomi pelaa samassa lohkossa Venäjän, Ruotsin ja Pohjois-Amerikan “juniorijoukkueen” kanssa.

Yleisurheilun EM-kisat käydään heinäkuun kuudennesta päivästä lähtien. EM-kisat järjestetään Hollannissa Amsterdamin kaupungissa. Ensi kesänä kilpaillaan 22 lajissa. Mukana ei ole maratonia eikä kävelymatkoja, sillä ne tulevat olemaan mukana Rion kesäolympialaisisissa. Järjestetyksessään EM-kisoja käydään yleisurheilussa 23. kerran.

Kesäolympialaiset järjestetään Brasiliassa Rion kaupungissa. Tapahtuma pyörähtää käyntiin viidentenä päivänä elokuuta ja Rion kesäolympialaisten viimeinen kilpailupäivä on 21. päivä elokuuta. Rion kesäolympialaisten jälkeen Afrikka on ainoa asuttu maanosa, jossa ei ole ikinä järjestetty kesä- tai talviolympialaisia. Kisojen hakuprosessi alkoi vuonna 2007 ja tuolloin Kansainvälinen olympiakomitea julisti seitsemän hakijakaupungin nimet, jotka olivat Baku, Chicago, Doha, Madrid, Praha, Rio ja Tokio. Näiden joukosta johtoryhmä valitsi Chicagon, Madridin, Rio ja Tokion lopullisiksi ehdokaskaupungeiksi. Lopulta Rio valittiin seuraavien kesäolympialaisten pitopaikaksi.

Nämä ja muut arvokisat 2016 ovat iso juttu Vihjemediassa. Ole mukana ja nauti jännityksestä!

Arvokisat 2016 vedonlyöntibonuksilla

Arvokisat 2016 käyntiin loistavilla vedonlyöntibonuksilla. Tarjolla myös ilmaista pelirahaa.

18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö

Tietoa meistä | Ota yhteyttä