Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat sekä kisavihjeet. Vihjemedia tarjoaa voittavat vihjeet MM-kisoihin. Jääkiekon juhlaa ja upeita otteluita. Mikä parasta, usein on tarjolla hyviä kertoimia ja kova tuotta turnauksesta.

Vihjeet | Jääkiekon MM-kisat 2015 Tšekissä

Jääkiekon MM-kisat 2015 Tšekissä ovat vedonlyöntimielessä myös mielenkiintoiset ja vihjeet (kisavihjeet) löydät tietenkin Vihjemedialta. Jääkiekon osalta onkin vihjeet osuneet hyvin. Myös viimeistelyottelut MM-kisojen on alkanut erinomaisesti ja vihjeet ovat osuneet. Jääkiekon MM-kisat 2015 pelataan kahdessa kaupungissa, Prahassa ja Ostravassa. Turnaus käynnistyy 1. toukokuuta ja päättyy 17. toukokuuta.

Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat 2015 | Missä, ketkä ja milloin

Turnaus pelataan kahdessa jäähallissa. Prahan jäähalli on O2 Arena, jonka kapasiteetti on 17 360 henkeä. Se onkin päänäyttämö. Ostravasta löytyy CEZ Arena, joka vetää 10 595 henkeä. Lohko B sekä kaksi puolivälierää pelataan Ostravassa kun taas Prahassa pelataan lohko A, kaksi puolivälierää sekä loput ratkaisupelit.

Lohko A:ssa pelaavat Ruotsi, Kanada ja Tshekki, jotka ennakkoon erottuvat lohkossa edukseen. Sveitsi on toki lohkossa kova haastaja. Kärkinelikon haastajan roolissa ovat Latvia, Saksa, Ranska ja Itävalta. Kiihkeimmät putoamistaistelut sarjatasoa alemmaksi käyvät ennakkoon ajatellen Ranska ja Itävalta.

MM-kisojen vihjeet ovat toki kohteisiin, joissa haistamme hyvän kertoimen ja rahan. Kuitenkin sydän on lohkossa B, jossa pelaa Suomi. Suomen Leijonien kovimmat haastajat ovat lohkossa varmasti Venäjä ja USA. Slovakiaa, Norjaa ja ehkä myöskään Valko-Venäjää ei kuitenkaan myöskään voi väheksyä. Tänä vuonna emme paljoa odota Tanskalta, mutta maa lienee kuitenkin tarpeeksi vahva ja se pitänee itsensä edelleen ylimmällä tasolla jääkiekon MM-kisoissa. B-lohkon heikoin lienee Slovenia.

Avauspäivänä pelataan Prahassa Kanada – Latvia sekä isäntämaan kova avausottelu Tshekki – Ruotsi. Myös Ostravassa pelataan heti ensimmäisenä päivänä ja Leijonilla onkin kova ottelu edessä kun vastaan asettuu Yhdysvallat. Avauspäivän toinen B-lohkon ottelu on Venäjä – Norja.

jääkiekon MM-kisat 2015 Tshekissä

Vihjeet jääkiekon MM-kisoihin 2015

Vihjeet jääkiekon MM-kisoihin 2015 julkaistaan tuttuun tapaan sivullamme veikkausvihjeet. Samalta sivulta löydät tulosseurannan mm. jääkiekon osalta. Osa menestyksen salaisuutta on tietenkin parhaiden kertoimien hyödyntäminen, kuten jokainen ammattimainen vedonlyöjä tekee. Nyt on jääkiekon aika ja lisätietoja löytyy toki sivulta vedonlyöntibonukset. Onhan se tosiasia, että turnauksessa pelataan paljon mielenkiintoisia pelejä, mutta osaa peleistä piristää vedonlyönti mukavasti. Silloin onkin mukava pelata ja tienata bonusrahalla, jolloin riski on pienempi.

Kun veikkausvihjeet julkaistaan saat siitä tiedon myös Facebookissa ja Twitterissä!

Vihjeet jääkiekon MM-kisoihin

Vedonlyöntivihjeet MM-kisoihin tarjoaa Vihjemedia

18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö

Tietoa meistä | Ota yhteyttä