Jalkapallon otteluennakot ja vakio 29.9.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi hyödyntää haluamallaan tyylillä.

Manchester City – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City saa vieraakseen Brightonin. Kotijoukkue lähtee otteluun odotetusti jättimäisenä voittajasuosikkina. Isännät ovat pelanneet lyhyen ajan sisään sarjan ohella Mestarien liigan ja Englannin Liigacupin puolella, mutta materiaali on niin kokonaisvaltainen ja kilpailu pelipaikoista poikkeuksellisen kovaa, että suurempaa rasitusetua vierasjoukkueelle ei voi antaa. Viimeksi sarjassa murskattiin Cardiff. Taivaansinisten kotietu on edelleen yksi Euroopan merkittävimmistä. Viime kauteen nähden Albion pelaa hieman aktiivisemmalla otteella, mutta Manchesterin illassa tiedossa on suureksi osaksi vain puolustustaistelua. Viimeksi miehistö hävisi Tottenhamin isäntänä, eikä pelitilanteiden valossa loppulukemat olleet mikään vääryys. Viimeisten viikkojen aikana vierailijoiden puolustuspelaaminen on herättänyt kysymysmerkkejä, ja mikäli Sky Blues tekee nopean avausmaalin, loppulukemat voivat muodostua rajuiksi. Manchesterilaisten valmennuksen johdolla on varmaa, että tällaisiin peleihin ei lähdetä vahingossakaan puolivaloilla.

Arsenal – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Watford matkustaa Arsenalin vieraaksi. Kotijoukkue on voittanut kuusi viimeisintä kilpailullista peliään, joten uuden valmennuksen alaisuudessa projekti on käynnistynyt hienosti. Toisaalta sarjassa viimeksi napattu voitto Evertonista ei ollut peliesityksen valossa erikoinen suoritus, mutta puoliajan alussa tulleet kaksi osumaa takasivat punavalkoisille täyden pistepotin. Alkukaudella hyökkäystekeminen on näyttänyt monessa kamppailussa vahvalta, mutta otteluruuhka ei ole ollut hyvässä saumassa poissaolojen vuoksi. Edelleen kokoonpanosta puuttunee tärkeitä pelaajia, joiden pelikunto kannattaa tarkistaa ennen pelipäätöstä. Tasoero keltamustiin on kuitenkin suuri, vaikka vierasjoukkueen alkukausi on ollut yksi suurimmista positiivisista yllätyksistä. Viimeksi Fulhamia vastaan pelattiin vähämaalinen tasapeli, mutta enemmänkin olisi ollut otettavissa. Myös The Hornetsilla on edelleen loukkaantumisia, eikä hyvästä alkukaudesta huolimatta pisteille pääseminen Lontoossa liene luvassa. Kamppailu etenee isäntien komennossa, ja pelaajiston hyvällä itseluottamuksella selvänumeroinenkin voitto on mahdollinen.

Huddersfield – Tottenham

Jalkapallon Englannin Valioliigan pelissä toisistaan mittaa ottavat heikko Huddersfield ja Tottenham. Alkukausi on ollut kotijoukkueelle murheellinen, sillä ensimmäinen voitto antaa yhä odotuttaa itseään. Materiaaliltaan miehistö on yksi sarjan heikoimmista porukoista. Pelaajiston itseluottamus on selvästi kaukana hyvästä, tasaisen maalintekouhan löytäminen tuottaa tuskaa, eikä kotietukaan ole ollut oikein mistään kotoisin. Ainakin Ramadan Sobhi on poissa tositoimista. Vierasjoukkue pelasi viikolla Englannin Liigacupissa, mutta materiaali Towniin nähden on niin rajusti parempi, että suurta lepoetua ei isännille voi antaa. Spursin puolustuspelaaminen on ollut ajoittain haavoittuvaista, mutta tällaisessa taistossa alakertakaan ei joudu suureen testiin. Jatkoa ajatellen peliesityksissä on kuitenkin yhä selviä parannuskohteita. Viime kauden kohtaamisissa The Terries ei tehnyt maaliakaan, ja vaikka vierailijoillakin on yhä pieniä terveyshuolia, vahvaa ennakkosuosikin hallintaa on odotettavissa.

Wolverhampton – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, vastakkain asettuvat Wolverhampton ja Southampton. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella mainion tasapelin Manchester Unitedin vieraana, eikä pelitilanteiden valossa pisteille pääseminen ollut millään tavalla vääryys. Sudet ovat todistaneet jo useampaan otteeseen, että aitoa potentiaalia ja osaamista on taistella sijan kymmenen tuntumassa. Viikolla Englannin Liigacupissa koettiin niukka tappio rangaistuspotkuilla Leicesterille, mutta muuten edellisestä pettymyksestä on aikaa noin viisi viikkoa. Vierasjoukkue hävisi viimeksi selvästi Liverpoolia vastaan, ja monella muullakin kierroksella puolustuspelaamisen vaikeudet ovat olleet esillä. Pidemmän päälle on myös kysymysmerkkinä tasaisen ykköshyökkääjän löytyminen. Kotonaan Wolverhamptonin voidaan olettaa olevan kaksikosta aktiivisempi osapuoli, ja kun pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa, The Saints lähtee taistoon ansaitusti altavastaajan roolissa. Punavalkoisten muutamat mahdolliset poissaolot kannattaa tarkistaa vielä myöhemmin.

Everton – Fulham

Everton kohtaa Fulhamin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue on saalistanut viidestä edellisestä kilpailullisesta kamppailustaan vain yhden voiton, mutta viimeksi koettu tappio Arsenalille olisi ollut pelitilanteiden valossa käännettävissä pisteeksi. Viimeksi kotona puolustuspelaamisen vaikeudet kostautuivat, kun West Ham nappasi täyden pistepotin. Hyökkäyspelaamiseen olisi löydettävä lisää monipuolisuutta ja ratkaisuvoimaa. Muutamia ikäviä poissaoloja on yhä rasitteena, mutta aitoa osaamista on jälleen taistella sijoituksista kärkinippujen alapuolella. Samaa ei voi sanoa vierasjoukkueesta, joka on materiaaliltaan selvästi The Toffeesia heikompi nippu. Mökkiläiset ovat isäntien tavoin kärsineet alakerran epävarmuudesta. Toisaalta suunta on menossa kohti parempaa, ja viimeksi sarjassa pisteet tasattiin vähämaalisesti Watfordin kanssa. Myös sarjanousijalla on edelleen pieniä huolia loukkaantumisten kanssa. Kotietunsa ja paremman materiaalinsa johdolla sinipaidat lähtevät otteluun voittajasuosikkina, mutta molempien nippujen hankaluudet puolustuspelaamisensa kanssa antavat mahdollisuuden nähdä useita osumia.

Newcastle – Leicester

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Newcastle saa vastaansa Leicesterin. Isännät pelasivat edellisessä kamppailussaan maalittoman tasapelin Crystal Palacen kanssa, joten ensimmäinen voitto on edelleen tulematta. Harakat saivat pidettyä viimeksi maalinsa koskemattomana, mutta sen sijaan hyökkäyspelaaminen jätti paljon toivomisen varaa. Alkukaudella vastassa ovat olleet jo muutamat suurseurat, mutta esimerkiksi Englannin Liigacupissakin koettiin pettymys Nottinghamia vastaan. Muutamia poissaolojakin lienee yhä. Sinipaidat nollasivat viikolla Englannin Liigacupissa Wolverhamptonin, mikä teki pelaajiston itseluottamukselle hyvää. Ketut joutuvat antamaan toisaalta lepoetua. Vierailijat tekivät Huddersfieldiä vastaan kolme osumaa, mutta nyt pelitapahtumien hallinta lienee isännillä. Kotonaan Magpies on poikkeuksellisen intoutunut nappaamaan ensimmäisen voittonsa, mutta toisaalta kotona jokaisella kerralla omissa verkot ovat soineet vähintään kahdesti. Jatkoakin varten olisi tärkeää, että alakerta saataisiin pidettyä vahvana. Illasta on lupa odottaa vähämaalista ja tarkkaa puolustuspelaamista, eikä näillä tiedoilla tasapelin mahdollisuutta pidä aliarvioida. Vaikeaa olisi nähdä kummankaan nipun olevan selvästi hallitsevampana osapuolena.

Chelsea – Liverpool

Jalkapallon Englannin Valioliigan huippuottelussa Chelsea saa vieraakseen Liverpoolin. Miehistöt kohtasivat viikolla Englannin Liigacupissa, jolloin sinipaidat olivat maalin verran parempia. Molemmat ryhmät ovat olleet alkukaudella mainiossa pelivireessä. Varsinkin vierasjoukkue on ollut lähes pysäyttämättömässä iskussa, sillä alkukaudelta alla on parhaimmillaan voitto Mestarien liigassa PSG:stä. Toisaalta viikolla johdon menettäminen loppuhetkillä oli yllättävää. Pelitilanteiden valossa punapaidat olivat kuitenkin parempi osapuoli, joten suurta aihetta huoleen ei ole. Molemmilla ryhmillä on todennäköisesti poissaoloja, jotka kannattaa tarkistaa ennen lopullista pelipäätöstä. Kokonaiskuvassa Andfieldin jättiläisiä arvostetaan Manchester Cityn suurimmaksi haastajaksi. Lontoolaisia ei voi pitää kesällä tehtyjen muutosten jälkeen yhtä valmiina kuin vierailijoita. Uudelle projektille on saatu vahva aloitus, mutta paineet palata menestymisen tielle ovat suuret. Sinisten jääminen sarjassa maalittomaan tasapeliin West Hamin kanssa oli suuri yllätys. Vauhdikas ja runsasmaalinenkin ilta lienee hyvinkin luvassa, mutta Liverpool on kyllä lievähkö ennakkosuosikki.

Millwall – Sheffield United

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan kamppailussa Sheffield United matkustaa Millwallin vieraaksi. Isäntien alkukausi on ollut vaikea, sillä alla on vasta yksi voitto, eikä viikolla Englannin Liigacupissa tullut tappio Fulhamia vastaan parantanut pelaajiston itseluottamusta. Sarjassa tuli viimeksi kahden maalin tappio West Bromwichille, mikä oli odotettua. Materiaaliltaan The Lions ei ole alempaa keskikastia korkeampaa luokkaa, mutta fyysinen pelitapa on heidän kotonaan inhottavaa vastustajille. Monien hyvin tiukkojen otteluiden kääntäminen on silti tuskaa. Vierasjoukkue ei pelannut viikolla Englannin Liigacupissa, joten heidän keskittymisensä on ollut viikonlopussa. Sheffieldiläiset voittivat viimeksi Prestonin onnistumalla maalinteossa kolmeen otteeseen. Loppuhetkillä tuli vielä dramaattisia hetkiä, kun kahden maalin johtoasema saatiin ensiksi menetettyä. Tässä taisteluparissa yhtään vierasvoittoa ei ole nähty moneen vuoteen, mutta nyt sellainen saattaa hyvin olla tiedossa. Sheffield United on perustasoltaan sen verran edellä, että tien päälläkin miehistö on kyllä ennakkosuosikkina.

Norwich – Wigan

Norwich ja Wigan iskevät yhteen jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkueen erinomainen alkukausi jatkuu entisestään, sillä kaikki kilpailut mukaan lukien alla on neljä voittoa putkeen. Kanarianlinnut ovat saaneet monia hienoja tuloksia, sillä esimerkiksi Middlesbrough kaadettiin kotikentällä, eikä Englannin Liigacupissa tullut voitto Cardiffistakaan ollut pelaajiston itseluottamukselle hassumpi juttu. Teemu Pukki on onnistunut maalinteossa jo viidesti. Vierasjoukkue voitti edellisessä kamppailussaan Bristolin, mutta ongelmat löytyvät edelleen tien päällä pelaamisesta. Ahtleticin vieraspelaamisessa suhteessa kotona esiintymiseen on liian suuri aukko. Matkaotteluissa puolustuspelaamista olisi saatava varmemmaksi. Miehistö ei pelannut viikolla Englannin Liigacupissa, joten rasitusetu menee heidän suuntaan. Pelaajiston itseluottamus on varmasti hyvä, sillä alla on jo useita onnistumisia, mutta samalla ylisuorittamista. Materiaaliltaan isännät ovat kaksikosta hieman tasokkaampi ryhmä, joskin molempien nippujen terveystilanteet eivät ole parhaassa kunnossa. Ottelusta on lupa odottaa viihdyttävää ja vauhdikasta, mutta kotonaan Norwich on voittajasuosikkina.

Blackburn – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Blackburn isännöi Nottinghamia. Roversilla on alla erinomainen voitto Stokesta, mutta viikolla Englannin Liigacupissa koettiin runsasmaalisen väännön päätteeksi tappio Bournemouthille. Vaikka kyseessä on sarjanousija, alkukaudessa on ollut paljon hyvää. Stokea vastaan napattu voitto teki pelaajiston itseluottamukselle hyvää. Materiaaliltaan kotijoukkue ei ole suosikeita palaamaan sarjaporrasta alemmaksi. Vierasjoukkue voitti viikolla Englannin Liigacupissa Stoken, ja Forest on ollut myös lähiaikoina sarjassa vahvassa pelivireessä. Kahdelta edelliseltä kierrokselta alla on voitot Sheffield Wednesdaysta ja Rotherhamista. Voittoa Rotherhamista ei kuitenkaan voi arvostaa korkealle. Toistaiseksi ainoa tappio on koettu niukasti Brentfordia vastaan. Vierailijoilta Diogo Goncalves sai viikolla punaisen kortin. Materiaali on silti kokonaiskuvassa isäntiä tasokkaampi. Reissussa pelaaminen ei ole kuitenkaan heidän vahvuutensa. Illasta on lupa odottaa erittäin tasaista, eikä näillä tiedoilla tasapelin todennäköisyyttä pidä aliarvioida.

Hull – Middlesbrough

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Hull kohtaa tasokkaan Middlesbroughin. Kotijoukkue hävisi edellisessä kamppailussaan selvin lukemin Readingia vastaan, mutta viimeisin kotitaisto päättyi täyteen pistepottiin Ipswichin kustannuksella. Alkukausi on ollut muutenkin todella epätasainen ja ailahtelevainen, ja varsinkin puolustuspelaamisen kanssa olisi paljon parantamisen varaa. Toisaalta hyökkäyspelaamisessaankaan Tiikerit eivät ole saaneet tarpeeksi onnistumisia. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut erinomainen, ja punapaidat ovat materiaaliltaan yksi sarjan suurimmista voittajasuosikeista. Miehistö on erinomainen puolustussuuntaan, mutta vielä pitäisi löytää yksi uusi vaihde hyökkäystehoihin. Olisi ilman muuta yllätys, jos keväällä sarjanousua ei onnistuta tekemään. Vaikka Hull pääsee pelaamaan kotiyleisönsä edessä, Middlesbrough lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Vierasjoukkue on taitotasoltaan suuresti isäntiä parempi porukka, ja miehistöjen viime kauden kohtaamisissa punapaidat onnistuivat maalinteossa peräti kuuteen otteeseen. Tiikereiden terveyshuolet eivät ainakaan vähennä vierailijoiden menestymisen todennäköisyyttä.

Bolton – Derby

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Bolton ja Derby. Isännät saivat ensimmäisten kierrosten aikana monia onnistumisia, mutta sen jälkeen on ollut tuskaisaa. Viimeksi miehistö pelasi maalittoman tasapelin Ipwichin kanssa. Vastustaja pääsi pelaamaan hyvän aikaa miehen ylivoimalla, mutta tuloksettomasti. Wanderers on alkanut kärsimään entistä suuremmista maalintekovaikeuksista, mutta toisaalta ei heidän materiaalillaan lähtökohdat kauteen olleet kummoiset. Viisi peliä putkeen ilman voittoja on aiheuttanut pelaajiston itseluottamukselle selvästi heikennystä ja uskoa omaan tekemiseen. Materiaaliltaan vierasjoukkue on huomattavasti kotijoukkuetta parempi porukka, ja viikolla Englannin Liigacupissa napattiin erinomainen voitto Manchester Unitedin kustannuksella. Sarjassakin alla on voitto tasokkaasta Brentfordista, vaikka taiston alku oli vaikea. Lepoetua heillä ei ole, eivätkä loukkaantumishuolet ole vieläkään täysin mennyttä, mutta aito potentiaali on jälleen taisteluun nousukarsintapaikoista. Pelaajiston itseluottamus on odotetusti korkealla. Pässit hallitsevat vieraissakin pelitapahtumia ja ovat vahvoilla voittamaan.

Rotherham – Stoke

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Stoke matkustaa heikon Rotherhamin vieraaksi. Kotijoukkue hävisi edellisellä kierroksella Nottinghamille, eikä varsinkaan hyökkäyspelaamisen vaikeuksia meinata saada kuntoon. Neljään edelliseen kamppailuunsa sarjanousija on kolmesti jäänyt ilman osumia. Materiaaliltaan miehistö on yksi sarjan heikoimmista porukoista. Olisi kyllä yllätys, jos sarjapaikka onnistutaan uusimaan, sillä lähtökohdat siihen eivät näytä hyvältä. Vierasjoukkueen puolustuspelaaminen on jättänyt itsestään yllättävän epävarman kuvan, josta hyvä esimerkki saatiin viikolla Englannin Liigacupissa Nottinghamia vastaan. Materiaaliltaan raitapaidat ovat vahvoja ehdokkaita tekemään pikainen paluu Valioliigan puolelle. Sopeutuminen sarjaporrasta alemmaksi on ollut kuitenkin syksyn mittaankin haastavaa. Alkukausi on sisältänyt monenlaisia pettymyksiä ja alisuorittamisia, mutta perustasoltaan nippu on niin selvästi The Millersiä edellä, että vierasvoitosta lähdetään liikenteeseen. Edelleen koneiden käynnistyminen on puolitiessä, mutta parhaimmillaan The Potters on tien päällä aidosti hyvin vaikeasti kaadettavissa. Jääminen ilman voittoa olisi siis yllätys.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 29.9.2018 | Tilastot

 Manchester CityBrighton
Sarjataulukossa213
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-01-2-3
Tehdyt-päästetyt maalit19-38-11
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-01-2-3
Maalipuntari 6 edellistä19-38-11
Laukauksia/ottelu23,38,8
Pallonhallinta66,30 %41,30 %
Syöttöprosentti90,00 %74,10 %
Loukkaantumiset Kevin de Bruyne, Claudio Bravo, Eliaquim Mangala, Benjamin Mendy Dale Stephens, Pascal Gross
Pelikiellossa  
   
   
   
 ArsenalWatford
Sarjataulukossa64
Voitot-tasapelit-häviöt4-0-24-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit12-911-6
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä12-911-6
Laukauksia/ottelu13,212,2
Pallonhallinta54,70 %45,10 %
Syöttöprosentti83,20 %69,90 %
Loukkaantumiset Ainsley Maitland-Niles, Laurent Koscielny, Carl Jenkinson, Sokratis Miguel Britos, Stefano Okaka, Troy Deeney, Gerard Deulefeu
Pelikiellossa  
   
   
   
 HuddersfieldTottenham
Sarjataulukossa195
Voitot-tasapelit-häviöt0-2-44-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit3-1412-7
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-44-0-2
Maalipuntari 6 edellistä3-1412-7
Laukauksia/ottelu8,214,5
Pallonhallinta44,20 %56,90 %
Syöttöprosentti75,80 %82,20 %
Loukkaantumiset Ramadan Sobhi Vincent Janssen, Hugo Lloris, Michel Vorm
Pelikiellossa  
   
   
   
 WolverhamptonSouthampton
Sarjataulukossa1014
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-11-2-3
Tehdyt-päästetyt maalit6-66-9
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä6-66-9
Laukauksia/ottelu14,814,2
Pallonhallinta48,40 %47,60 %
Syöttöprosentti80,00 %77,40 %
Loukkaantumiset  Mohamed Elyounoussi 
Pelikiellossa  
   
   
   
 EvertonFulham
Sarjataulukossa1215
Voitot-tasapelit-häviöt1-3-21-2-3
Tehdyt-päästetyt maalit8-118-13
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä8-118-13
Laukauksia/ottelu11,214
Pallonhallinta50,30 %52,80 %
Syöttöprosentti77,10 %83,10 %
Loukkaantumiset Phil Jagielka, James McCarthy, Beni Baningime, Seamus Coleman, Yerry Mina Neeskens Kebano, Tom Cairney
Pelikiellossa  
   
   
   
 NewcastleLeicester
Sarjataulukossa189
Voitot-tasapelit-häviöt0-2-43-0-3
Tehdyt-päästetyt maalit4-811-10
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-43-0-3
Maalipuntari 6 edellistä4-811-10
Laukauksia/ottelu7,711,8
Pallonhallinta38,30 %51,60 %
Syöttöprosentti65,60 %82,10 %
Loukkaantumiset Florian Lejeune Matthew James
Pelikiellossa  
   
   
   
 ChelseaLiverpool
Sarjataulukossa31
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-06-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit14-414-2
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-06-0-0
Maalipuntari 6 edellistä14-414-2
Laukauksia/ottelu18,515,8
Pallonhallinta65,70 %55,40 %
Syöttöprosentti88,80 %85,70 %
Loukkaantumiset Ruben Loftus-Cheek, Pedro, Antonio Rudiger Divock Origi, Adam Lallana, Virgil Van Dijk
Pelikiellossa  
   
   
   
 MillwallSheffield United
Sarjataulukossa224
Voitot-tasapelit-häviöt1-3-55-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit7-1315-11
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-53-1-2
Maalipuntari 6 edellistä3-1010-7
Laukauksia/ottelu11,411,8
Pallonhallinta45,50 %51,80 %
Syöttöprosentti65,10 %77,30 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 NorwichWigan
Sarjataulukossa115
Voitot-tasapelit-häviöt4-2-35-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit13-1314-11
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-14-0-2
Maalipuntari 6 edellistä7-57-4
Laukauksia/ottelu1314,1
Pallonhallinta54,10 %50,20 %
Syöttöprosentti77,60 %69,70 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BlackburnNottingham
Sarjataulukossa129
Voitot-tasapelit-häviöt3-5-13-5-1
Tehdyt-päästetyt maalit11-1111-9
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-3-1
Maalipuntari 6 edellistä8-98-7
Laukauksia/ottelu1012,1
Pallonhallinta48,70 %53,60 %
Syöttöprosentti66,50 %76,50 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 HullMiddlesbrough
Sarjataulukossa212
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-65-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit9-1611-3
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-43-2-1
Maalipuntari 6 edellistä7-116-1
Laukauksia/ottelu11,313,1
Pallonhallinta49,10 %46,10 %
Syöttöprosentti69,50 %71,60 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BoltonDerby
Sarjataulukossa156
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-35-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit9-1213-10
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-34-1-1
Maalipuntari 6 edellistä4-99-3
Laukauksia/ottelu9,113,4
Pallonhallinta42,90 %54,20 %
Syöttöprosentti66,40 %75,80 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 RotherhamStoke
Sarjataulukossa1918
Voitot-tasapelit-häviöt3-0-62-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit6-1412-16
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-42-1-3
Maalipuntari 6 edellistä4-78-10
Laukauksia/ottelu11,811,2
Pallonhallinta40,80 %52,30 %
Syöttöprosentti60,00 %78,60 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa 


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö