Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 1.12.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi käyttää haluamallaan tyylillä.

Manchester City – Bournemouth

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City saa vastaansa Bournemouthin. Kotijoukkue jäi viikolla Mestarien liigassa runsasmaaliseen tasapeliin Lyonin kanssa, mutta isännät ovat olleet muuten pysäyttämättömässä pelivireessä. Kahteen edelliseen sarjassa käytyyn taistoon maalinteossa on onnistuttu seitsemään otteeseen. Taivaansinisillä on edelleen hieman terveyshuolia, mutta materiaali on niin poikkeuksellinen, että menestymistä on tullut nykyiselläänkin joka suunnalta. Pelaajiston itseluottamus tuskin koki viikolla tasapelin myötä juurikaan laskua. Vierasjoukkueella on alla sen sijaan kolmelta edelliseltä kierrokselta yhtä monta tappiota, ja pikkuhiljaa suunta on kääntymässä hyvän alkukauden jälkeen muutenkin laskuun. The Cherriers on tehnyt viimeksi sarjassa enemmän kuin yhden maalin yli kuukausi sitten, eikä silloinkaan vastassa ollut Fulhamia kummoisempi porukka. Callum Wilson on onnistunut maalinteossa kuudesti, mutta edellisten kierrosten aikana ei hänkään ole ollut yhtä hyvässä pelivireessä. Manchesterilaiset lähtevät kamppailuun jättimäisenä ennakkosuosikkina, ja kun heidän kotietunsa on ollut yksi Euroopan merkittävimmistä, vierailijoiden venyminen pisteille olisi loppuvuoden jättimäisiä yllätyksiä. Selvänumeroinen kotivoitto voi olla lähellä.

Leicester – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Leicester ja Watford. Isännät voittivat viikolla Englannin Liigacupissa heikossa iskussa olevan Southamptonin, mutta sarjassa alla ei ole syyskuun jälkeen yhtä voittoa enempää. Puolustuspelaaminen on toiminut pääasiassa hyvin, mutta hyökkäyspelaamisensa kanssa Ketut kaipaavat lisää maalintekovoimaa. Viimeksi sinipaidat pelasivat Brightonia vastaan tunnin miehen alivoimalla, mutta nousten lopulta kiinni pisteeseen. Se teki pelaajiston itseluottamukselle hyvää, vaikka pelitilanteiden valossa vastustajan täysi pistepotti olisi ollut hyvinkin mahdollinen. Kotijoukkueella on edelleen pieniä terveyshuolia rasitteena. Vierasjoukkue on pelannut kolme edellistä kierrosta ilman voittoja, mutta keltamustien terveystilanne on menossa parempaan suuntaan. Tärkeitä pelaajia saadaan takaisin tositoimiin, mikä varmasti auttaa etenkin heikon hyökkäyspelaamisen kanssa. Lokakuun jälkeen maalinteossa ollaan onnistuttu vain kertaalleen. Toisaalta viime kierroksen selvästä tappiosta huolimatta Liverpool sai ratkaistua ottelun vasta viimeisen vartin aikana. Myös vierailijoilla alakerta on ollut pääasiassa toimiva, vaikka viimeksi omiin menikin kolme osumaa. Foxes ei ole voittanut kotonaan sarjassa yli kahteen kuukauteen. Tasainen ja vähämaalinen ottelu on luvassa, eikä lievänkään voittajasuosikin löytäminen ole helppoa.

Newcastle – West Ham

Newcastle isännöi West Hamia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Harakat ovat pääsemässä erinomaiseen pelivireeseen, sillä alla on kolme voittoa putkeen. Pelaajiston itseluottamus on menossa selvästi parempaan suuntaan, vaikka muutaman onnistumisen jälkeen on turhaa tehdä vielä suuria johtopäätöksiä. Viimeksi täysi pistepotti napattiin Burnleyn vieraana, vaikka vielä viimeisillä hetkillä vastustajalla oli hyvä mahdollisuus päästä kiinni pisteeseen. Mustavalkoisten vahvuutena on ollut puolustuspelaaminen, mutta hyökkäystehojen kanssa kaivataan lisää maalintekovoimaa. Kotona on alkanut tulemaan myös onnistumisia. Muutamia poissaoloja on kuitenkin edelleen rasitteena. Vierasjoukkue hävisi viimeksi rumasti Manchester Cityä vastaan, eikä lontoolaisten terveystilanne ole edelleenkään kummoinen. Pahimmillaan useita tärkeitä pelaajia on sivussa. Puolustuspelaamisensa kanssa Hammers kaipaa ennen kaikkea tasaisuutta ja vähemmän virhealttiutta. Kuuteen matkaotteluunsa miehistö on saalistanut vain yhden voiton, mutta siellä kolmeen viime taistoon ei ole mennyt omiin keskimäärin yhtä maalia enempää. Tässä taisteluparissa kotietu on ollut suuressa roolissa, eikä näillä tiedoilla suurempaa muutosta ole odotettavissa. Kotijoukkue lähtee todennäköisesti vähämaaliseen taistoon ansaitusti pienenä ennakkosuosikkina.

Huddersfield – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Huddersfield ja Brighton. Isännät nappasivat viimeksi erinomaisen voiton Wolverhamptonista, eikä pelivire ole muutenkaan hassummassa kunnossa. Edellinen tappio on tullut reilu kuukausi sitten Watfordille. Materiaaliltaan miehistö on yksi sarjan heikoimmista porukoista, mutta pelaajiston itseluottamukselle muutamat onnistumiset ovat tehneet hyvää. Varsinkin hyökkäyspelaamiselle voitto Susista oli mainio asia. Kolmeen viimeiseen kotikamppailuun maalinteossa ollaan onnistuttu kahdesti. Puolustuspelaaminen on alkanut olemaan toimivaa lukuun ottamatta yhtä selvää tappiota Watfordille. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Leicesterin kanssa, vaikka päästiin pelaamaan pitkään miehen ylivoimalla. Sitä edelsivät tappiot Evertonille ja Cardiffille, eikä voittoihin ei ole kyetty lokakuun lopun jälkeen. Vieraissa ollaan pystytty edellisen kerran tekemään enemmän kuin yksi osuma syyskuun puolessa välissä. Albion kaipaa muutenkin lisää maalintekovoimaa, sillä nykyisellään sitä on kovin rajoitetusti. Materiaaliltaan vierailijat ovat kaksikosta laadukkaampi nippu, mutta etenkin siis vieraissa hyökkäysuhan toteuttaminen on ollut vaatimatonta. Luvassa on yksi kierroksen tasaisimmista ja vähämaalisimmista otteluista, eikä näillä tiedoilla lievänkään ennakkosuosikin löytäminen ole helppoa.

Crystal Palace – Burnley

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa Crystal Palace saa vieraakseen Burnleyn. Kotijoukkue pelasi viimeksi maalittoman tasapelin Manchester Unitedia vastaan, mutta hyvästä venymisestä huolimatta pelivire on muuten onnettoman heikko. Yhtäkään voittoa ei ole tullut viikkokausiin. Hyökkäyspelaamisen kanssa olisi paljon parannettavaa. Toisaalta kahdella edellisellä kierroksella vastassa ovat olleet Manchester United ja Tottenham, joten nyt Kotkat pääsevät pelaamaan selvästi heikompaa nippua vastaan. Marraskuussa vastustajana on ollut myös Chelsea. Manchester Unitedia vastaan pisteeseen venyminen ei ollut suuri vääryys. Pelaajiston itseluottamus ei ole kuitenkaan varmasti kummoinen. Vierasjoukkue on ollut yhtä lailla pitkään ilman voittoja, ja edellisellä kierroksella Newcastle kävi hakemassa heidän kotiareenaltaan täyden pistepotin. Claretsin ongelmana on ollut puolustuspelaaminen, mutta toisaalta maalintekovoimaakin on ollut kovin rajoitetusti. Poissaolojakin löytyy yhä. Aikaisempiin kausiin verrattuna juuri puolustustyöskentelyssä on tullut laskua. Lontoolaiset eivät ole voittaneet vielä kotonaan, mutta nyt siihen avautuu aidosti hyvä mahdollisuus. Neljään edelliseen kotiotteluun alla on kolme kamppailua ilman yhtäkään maalia, mutta lancashirelaisia vastaan kyse on kuitenkin ennakkosuosikista. Kahdesta heikosta on valittava vähemmän heikompi.

Southampton – Manchester United

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester United matkustaa Southamptonin vieraaksi. Kotijoukkue hävisi viimeksi Englannin Liigacupissa Leicesteriä vastaan, eikä sarjassakaan alla ole onnistumisia viikkokausiin. Muutama tasapeli on mahtunut toki matkalle, mutta ei pelaajiston itseluottamus ole varmasti kunnossa. Mitä pidemmälle yhden voiton metsästäminen taas ottaa aikansa, sen suurempi haaste siitä on tulossa. Materiaali ei ole raitapaidoilla niin heikko mitä sarjataulukko antaa ymmärtää, mutta ei materiaalista saada irti oikein mitään. Kyseessä on yksi sarjan huonoiten valmennetuista miehistöistä. Kotona voitto on tullut edellisen kerran huhtikuussa. Kolmeen edelliseen kotipeliin maalinteossa ollaan onnistuttu kerran, eikä muutama loukkaantuminen tee tilanteesta sen parempaa. Vierasjoukkue voitti viikolla Mestarien liigassa Young Boysin, mutta ratkaisua saatiin odotella lisäajan alkuhetkille saakka. Sarjassa alla on maaliton tasapeli Crystal Palacen kanssa. Tehottomuutta on ollut taas läsnä. Terveystilannekaan ei liene parhaassa kunnossa. Vaikka kaksi edellistä kilpailullista peliä on mennyt ilman omiin menneitä osumia, isommassa kuvassa alakerta on ollut kaikkea muuta kuin hohdokas. Tasoero miehistöjen välillä on suuri, mutta lievässäkin vierasvoitossa on kyllä näillä tiedoilla tekemistä. Saintsilla on realistinen yllätysmahdollisuus, mutta heidän tekemisestään on löydettävissä vielä vähemmän luottoa, kun kotietukin on ollut mitä on.

Norwich – Rotherham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa paremmuudestaan kamppailevat erinomaisen alkukauden pelannut Norwich ja Rotherham. Ottelussa on odotetusti vain yksi ennakkosuosikki. Kotijoukkue jäi edellisessä taistossaan maalittomaan tasapeliin Hullin kanssa, mutta pelitilanteiden valossa täysi pistepotti olisi ollut otettavissa. Kanarianlintujen itseluottamus on varmasti timanttinen. Onnistumisia on tullut onnistumisien perään, vaikka viimeksi maalinteossa ei onnistuttukaan. Loukkaantumistilanne ei ole parhaassa kunnossa, mutta ne eivät ole hidastaneet tahtia. Miehistö ei ole materiaaliltaan suinkaan niin hyvä mitä sarjataulukko antaa ymmärtää, mutta tätä menoa heillä on realistinen mahdollisuus taistella jopa suorasta noususta Valioliigaan. Vierasjoukkuetta vastaan paluu voittojen pariin pitäisi olla lähellä, sillä vastassa on yksi sarjan heikoimmista porukoista. Seitsemään edelliseen kierrokseen alla ei ole tappioita, mutta esimerkiksi viimeksi QPR:ää vastaan tappion kokeminen ei olisi ollut vääryys. Kahteen edelliseen kierrokseen maalinteossa ollaan onnistuttu kuitenkin neljästi, mikä on tehnyt varmasti pelaajiston itseluottamukselle hyvää. Vieraissa hyökkäyspelaaminen on kuitenkin tuskaa. Tasoero ryhmien välillä on suuri, ja vaikka United on tekemässä pelivireensä kanssa nousua, olisi yksi kierroksen isoimmista yllätyksistä, jos kotivoittoa ei tulisi. Selvä kotivoittokaan ei ole kaukana.

Derby – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan ottelutarjontaa, toisensa kohtaavat Derby ja Swansea. Kotijoukkue hävisi edellisessä kamppailussaan vastoin pelitapahtumia Stokelle, mutta sitä edelsi kuitenkin täysi pistepotti Sheffield Wednesdayn kustannuksella. Tekemistä on leimannut ailahtelevaisuus, mutta perustasoltaan kyseessä on tasokas porukka. Stokea vastaan päästiin pelaamaan noin tunnin ajan miehen ylivoimalla, mutta silti häviten. Kotona alla on viiteen viimeiseen kotikamppailuun kolme voittoa ja yksi tasapeli, joka tuli vieläpä Norwichia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella Norwichia ja West Bromwichia vastaan, eikä kummastakaan pelistä jäänyt käteen mitään. Vaikka edellisillä kierroksilla puolustuspelaaminen on ollut heikkous, isommassa kuvassa tilanne on toisin päin. Maalintekovoimaa kaivataan lisää. Varsinkin vieraissa hyökkäyspelaaminen on onnetonta. Siellä voitettiin sentään pitkästä aikaa yksi kamppailu, kun heikko Bolton kaadettiin vaivoin maalin erolla. Molemmilla miehistöillä on pieniä terveyshuolia. Todennäköisesti Pässit ottavat pelitapahtumien hallintaa itselleen, kun taas Joutsenet vetäytyvät. Hieman paremman materiaalinsa ja kotietunsa turvin isännät lähtevät otteluun ennakkosuosikkina.

Blackburn – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Blackburn testaa Sheffield Wednesdayn päivän pelivireen. Molemmat miehistöt ovat saalistaneet viidestä edellisestä ottelustaan ainoastaan yhden voiton. Kotijoukkuetta vastaan on kahteen edelliseen kierrokseen tehty seitsemän osumaa, eikä pelaajiston itseluottamus ole varmasti kummoinen. Hyvän alkukauden jälkeen suunta on menossa vahvasti laskusuuntaan. Kotona on toisaalta alla edelleen vain yksi tappio. Heikon puolustuspelaamisen ohella myös maalintekovoimaa kaivataan lisää, sillä nykyisellään hyökkäyspelaaminen on kaukana hohdokkaasta. Vierasjoukkue voitti viimeksi niukasti Boltonin, mutta se oli ainoa selvä onnistuminen pitkiin aikoihin. Miehistö on ollut yksi alkukauden suurimmista pettymyksistä. Laadukkaille maalintekopaikoille pääseminen tuottaa tuskaa. Sheffieldiläiset ovat kärsineet myös loukkaantumisongelmista, eikä terveystilanne ole edelleenkään parhaasta päästä. Roversillakin on todennäköisesti muutamia poissaoloja. Kolmeen edelliseen matkaotteluun vierailijoilla on alla kaksi tappiota ja yksi tasapeli, eikä sielläkään ole voittoihin kyetty moneen viikkoon. Luvassa on vaikeasti ennustettava ottelu, mutta kotiyleisön suosikeita voitaneen pitää näillä tiedoilla ennakkosuosikkina.

Reading – Stoke

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa kohtaavat Reading ja Stoke. Roayls hävisi edellisessä kamppailussaan niukasti Leedsille, kun taas vierasjoukkueella on alla niukasti tullut voitto Derbystä. Isäntien tappio Leedsille oli ansaittu. Kotijoukkue on yksi alkukauden suurimmista pettymyksistä. Tilannetta ei tee helpommaksi terveyshuolet, sillä pahimmillaan monta tärkeää pelaajaa on loukkaantuneena. Päävalmentajan asema alkaa olla melko tukala. Kahteen edelliseen kamppailuun puolustuspelaaminen on ollut voittavalla tasolla, mutta isommassa kuvassa alakerta on ollut kaukana hyvästä. Omissa verkot ovat soineet jo 30 kertaa. Sentään kolmeen viimeiseen kotitaistoon alla on kaksi voittoa. Vieraissa ei ole tullut juurikaan onnistumisia. Vierasjoukkue on sen sijaan pääsemässä pikkuhiljaa omalle tasolleen, sillä heikon alkukauden jälkeen tahti on selvästi parantunut. Materiaaliltaan Potters lukeutuu taisteluun nousukarsintasijoituksista. Kymmeneen edelliseen kilpailulliseen otteluun alla on vain yksi tappio. Punavalkoiset kaipaavat vielä lisää maalintekovoimaa, mutta toisaalta vieraissakin kolmeen edelliseen kamppailuun omiin on mennyt vain yksi osuma. Derbyä vastaan venyttiin voittoon saakka, vaikka jouduttiin pelaamaan pitkään miehen alivoimalla. Se nosti entisestään pelaajiston uskoa omaan tekemiseen. Kotijoukkue on kyllä ansaitusti altavastaajana.

Nottingham – Ipswich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Ipswich matkustaa Nottinghamin vieraaksi. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella valtavan tapahtumarikkaan ottelun Aston Villaa vastaan. Tuolloin maaleja viimeisteltiin kymmenen kappaletta. Pelitilanteiden valossa vastustaja oli kuitenkin parempi osapuoli. Sarjassa alla ei ole tappioita moneen viikkoon. Edellisten kierrosten aikana puolustuspelaaminen on ollut Aston Villa -kamppailua lukuun ottamatta hyvää. Kolmeen edelliseen kotiotteluun vain Norwich on onnistunut tekemään heille maalin. Vierasjoukkue on ollut pitkään heikossa pelivireessä, eikä tilanteeseen näytä tulevan suurempaa muutosta. Pelaajiston itseluottamus ei ole varmasti kunnossa. Mikäli materiaalia ei pystytä vahvistamaan, putoaminen näyttää hyvinkin mahdolliselta. Viimeksi tappio koettiin Bristolille. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut suuria vaikeuksia, mutta toisaalta muutamaa kertaa lukuun ottamatta hyökkäyspelaaminenkaan ei ole toiminut. Varsinkin vieraissa alakerta toimii heikosti. Materiaalista ei saada nykyisellään irti oikein mitään. Mitä pidemmälle toisen voiton nappaaminen kestää, sen suurempi haaste se on. Miehistöjen välinen tasoero on merkittävä, eikä näillä perusteluilla Townin yllätysmenestyminen taida olla luvassa.

QPR – Hull

QPR isännöi Hullia, kun pelit jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on pelannut paljon viihdyttäviä ja vauhdikkaita kamppailuita, josta esimerkki saatiin viimeksi runsasmaalisessa tasapelissä Rotherhamia vastaan. Ennen kauden käynnistymistä Ärriä ennustettiin pahimmillaan taisteluun sarjapaikkansa puolesta, mutta kyseessä on ollut yksi loppuvuoden suurimmista yllättäjistä. Hyökkäyspelaaminen toimii hyvin, mutta alakerran kanssa olisi saatava lisää tasaisuutta ja vähemmän virhealttiutta. Rotherhamia vastaan pistejako oli lopulta ansaittu lopputulos. Kolmeen edelliseen kotiotteluun alla on yhtä monta voittoa, joten kotietu on ollut jälleen hyvä. Varsinkin kotonaan miehistö pelaa aktiivisesti. Vierasjoukkueella on alla sen sijaan kolme kierrosta putkeen ilman voittoja, mutta Tiikerit saivat viimeksi pisteen Norwichilta. Se teki pelaajiston itseluottamukselle hyvää. Puolustuspelaamisen kanssa on alkanut olemaan vaikeuksia. Birminghamia vastaan omissa verkot soivat kolmesti. Materiaaliltaan oranssimustat kuuluvat alempaan keskikastiin, mutta sarjapaikankin säilyttämisessä on täysi työ. Terveystilanne ei ole parhaassa kunnossa, sillä parin tärkeän pelaajan pelikunto on arvoitus. Kotonaan sinivalkoiset ovat lähellä täyttä pistepottia.

Middlesbrough – Aston Villa

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Middlesbrough ja Aston Villa. Isännät jäivät viimeksi vähämaaliseen tasapeliin Prestonin kanssa, mutta viiteen edelliseen otteluunsa punapaidat ovat napanneet kuitenkin kolme voittoa. Puolustuspelaaminen on selvänä vahvuutena, mutta hyökkäyspelaamisen kanssa olisi saatava lisää ratkaisuvoimaa. Alakerta on hyvin organisoitu, mutta kotonakin enemmän kuin yhden maalin tekeminen on onnistunut syyskuun jälkeen vain kertaalleen. Materiaaliltaan Boro on vahvoja nousijaehdokkaita. Vierasjoukkue on menossa parempaan suuntaan, sillä heikon alkukauden jälkeen menestymistä on alkanut tulemaan. Miehistö on ehtinyt vaihtamaan valmennustakin, ja ainakaan toistaiseksi ei voi sanoa sen olleen huono päätös. Hyökkäyspelaaminen on monipuolista ja tehokasta, mutta puolustuspelaaminen on sitten asia erikseen. Siitä saatiin viimeksi hyvä näyte, kun Nottingham teki heille viisi maalia. Kamppailu oli yksi erikoisimmista taistoista pitkiin aikoihin. Forestia vastaan birminghamilaiset olivat parempi osapuoli, mutta lopulta vain pisteeseen oli tyytyminen. Vieraissa olisi paljon parannettavaa, sillä reissussa alla ei ole kuin muutama voitto. Mielenkiintoisessa välienselvittelyssä isäntiä on pidettävä lievänä voittajaehdokkaana. Heillä on myös pientä lepoetua.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
100 % 200 €4 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,80 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€3 X D+BEsittelySiirry kasinolle
Riskitön vetoIlmaisvedon voitot X 1EsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 1.12.2018 | Tilastot

Manchester CityBournemouth
Sarjataulukossa18
Voitot-tasapelit-häviöt11-2-06-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit40-522-18
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä19-210-6
Laukauksia/ottelu19,612,5
Pallonhallinta63,90 %49,60 %
Syöttöprosentti89,50 %78,50 %
LoukkaantumisetDe Bruyne, Mangala, Mendy, Silva, JesusSmith
Pelikiellossa
LeicesterWatford
Sarjataulukossa109
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-56-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit18-1717-17
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä5-76-9
Laukauksia/ottelu12,511,9
Pallonhallinta51,90 %46,90 %
Syöttöprosentti79,80 %73,80 %
LoukkaantumisetAmartey, Maguire, JamesJanmaat
PelikiellossaMaddison
NewcastleWest Ham
Sarjataulukossa1314
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-73-3-7
Tehdyt-päästetyt maalit11-1614-22
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä7-66-10
Laukauksia/ottelu1111,5
Pallonhallinta42,50 %47,10 %
Syöttöprosentti70,30 %78,80 %
LoukkaantumisetLejeune, Sterry, DummettWilshere, Yarmolenko, Reid, Sanchez, Lanzini
Pelikiellossa
HuddersfieldBrighton
Sarjataulukossa1512
Voitot-tasapelit-häviöt2-4-74-3-6
Tehdyt-päästetyt maalit8-2214-19
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä5-66-6
Laukauksia/ottelu10,98,2
Pallonhallinta47,70 %41,00 %
Syöttöprosentti76,50 %71,60 %
LoukkaantumisetLoweJahanbakhsh
Pelikiellossa
Crystal PalaceBurnley
Sarjataulukossa1617
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-82-3-8
Tehdyt-päästetyt maalit8-1713-27
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-40-2-4
Maalipuntari 6 edellistä3-94-16
Laukauksia/ottelu11,38,5
Pallonhallinta46,70 %43,80 %
Syöttöprosentti77,60 %73,00 %
LoukkaantumisetBenteke, Wickham, DannTarkowski, Ward, Pope
Pelikiellossa
SouthamptonManchester United
Sarjataulukossa187
Voitot-tasapelit-häviöt1-5-76-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit10-2420-21
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä4-1310-9
Laukauksia/ottelu14,813
Pallonhallinta47,00 %52,90 %
Syöttöprosentti77,20 %82,30 %
LoukkaantumisetLong, IngsDarmian, Lindelöf, Rojo
Pelikiellossa
NorwichRotherham
Sarjataulukossa119
Voitot-tasapelit-häviöt11-4-44-8-7
Tehdyt-päästetyt maalit32-2118-27
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-01-5-0
Maalipuntari 6 edellistä15-58-7
Laukauksia/ottelu1412,9
Pallonhallinta53,90 %43,10 %
Syöttöprosentti78,40 %61,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
DerbySwansea
Sarjataulukossa711
Voitot-tasapelit-häviöt9-4-67-5-7
Tehdyt-päästetyt maalit28-2321-19
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä11-99-9
Laukauksia/ottelu14,312,5
Pallonhallinta55,20 %54,20 %
Syöttöprosentti78,30 %81,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BlackburnSheffield W
Sarjataulukossa1316
Voitot-tasapelit-häviöt6-8-56-5-8
Tehdyt-päästetyt maalit22-2823-32
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-1-4
Maalipuntari 6 edellistä6-123-12
Laukauksia/ottelu11,311,4
Pallonhallinta49,70 %48,50 %
Syöttöprosentti69,50 %75,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingStoke
Sarjataulukossa2012
Voitot-tasapelit-häviöt4-5-106-8-5
Tehdyt-päästetyt maalit24-3023-23
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-32-4-0
Maalipuntari 6 edellistä6-96-4
Laukauksia/ottelu11,111,7
Pallonhallinta47,50 %51,20 %
Syöttöprosentti73,80 %77,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
NottinghamIpswich
Sarjataulukossa624
Voitot-tasapelit-häviöt7-10-21-8-10
Tehdyt-päästetyt maalit30-2117-33
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-00-2-4
Maalipuntari 6 edellistä12-66-13
Laukauksia/ottelu11,59,5
Pallonhallinta51,40 %49,00 %
Syöttöprosentti75,30 %65,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
QPRHull
Sarjataulukossa922
Voitot-tasapelit-häviöt8-4-74-5-10
Tehdyt-päästetyt maalit22-2616-26
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä11-75-6
Laukauksia/ottelu12,711,1
Pallonhallinta46,00 %47,00 %
Syöttöprosentti69,20 %68,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MiddlesbroughAston Villa
Sarjataulukossa38
Voitot-tasapelit-häviöt9-8-27-7-5
Tehdyt-päästetyt maalit22-1036-30
Kuntopuntari 6 edellistä2-4-03-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-315-10
Laukauksia/ottelu13,614,4
Pallonhallinta46,40 %54,90 %
Syöttöprosentti71,20 %80,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Riskitön vetoIlmaisvedon voitot X 1EsittelySiirry kasinolle
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 50% 100€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100% 50€5 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 200 €4 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,80 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 50€7 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€3 X D+BEsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2018 | Sivustokartta | Evästeet