Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 1.2.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Englannin Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle hyvällä tavalla.

Liverpool – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Liverpool pelaa Southamptonia vastaan. Kotijoukkue on ollut jälleen mainiossa pelivireessä ja siitä uusin osoitus saatiin viikolla West Hamia vastaan. Isännät ovat voittaneet kymmeneen viimeiseen kierrokseen yhtä monta kertaa. Edellisellä kierroksella toisen puoliajan alussa tullut maali osittain jo ratkaisi ottelun. Kotona on pelattu viimeksi voitollisesti Manchester Unitedia vastaan. Siinä välissä on ehditty voittaa vieraissa Wolverhampton ja pelata kerran FA Cupissa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Wolverhamptonia vastaan ja voitollisesti Crystal Palacesta. Saints on ollut niin ikään vahvassa pelivireessä. FA Cupissa mentiin uusintaan Tottenhamia vastaan. Kuuteen viimeiseen kilpailulliseen otteluun ainoa tappio on tullut mainittua Wolverhamptonia vastaan. Silloinkin ehdittiin olla kaksi maalia edellä. Vieraat tulevat iltaan paremmin levänneenä. Molemmissa leireissä on muutamia poissaoloja ja vastaava määrä epävarmoja poissaoloja. Tasoeroa on tietysti isosti ja jättiläiselle ei ole kotona mennyt yhtään maalia sitten joulukuun alun. Reds on noin 75 pinnan voittajasuosikki. Oikein pelattu ykkönen on hyvä tolppa.

Newcastle – Norwich

Newcastle pyrkii kaatamaan Norwichin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon Evertonin kanssa, vaikka vastustaja ehti olla lisäajalla kaksi maalia edellä. Nouseminen käytännössä mahdottomasta paikasta kiinni pistejakoon oli itseluottamukselle hieno juttu. FA Cupissa pelattiin perään kuitenkin ilman voittoa mennyt ottelu Oxfordin kanssa. Harakoilla alakerta on yleensä toimivalla pohjalla, mutta pelaaminen hyökkäyspäässä on edelleen vaikeaa. Kotona on pelattu viimeksi sarjassa niukasti voitollisesti Chelseaa vastaan, mutta se oli toki myös onnekas voitto. Taustalla on yhä poissaoloja. Vierasjoukkue nappasi viimeksi FA Cupissa paikan seuraavalle kierrokselle Burnleyta vastaan. Valioliigassa on tullut kahdella edellisellä kierroksella tappio Tottenhamille ja voitto Bournemouthista. Voitto Bournemouthia vastaan oli itseluottamukselle tärkeä juttu. Kanarialintujen kausi on ollut vaikea, mutta sarjapaikka on yhä säilytettävissä. Vierailla on myös useampia poissaoloja. Isojen pisteiden illassa Magpies on noin 45 pinnan voittajasuosikki. Ykkönen on sen verran ylipelattu, että lähdetään otteluun ykkösen ohituksella.

Crystal Palace – Sheffield United

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, Crystal Palace kohtaa Sheffield Unitedin. Kotkat on ehtinyt pelata kuusi edellistä kilpailullista otteluaan ilman voittoja. Valioliigassa on pelattu lähiaikoina vauhdikas pistejako Manchester Cityn kanssa ja kahdella maalilla tappiollisesti Southamptonia vastaan. Viimeisin voitto on saatu joulun tuntumassa West Hamia vastaan. Kotijoukkue on hankala vastustaja, josta hyvä esimerkki saatiin Manchester Cityä vastaan. Kyseessä on tiiviisti puolustava nippu, jota vastaan on aidosti vaikea menestyä. Toki kyseessä on samalla kovin vähäisen ratkaisuvoiman omaava porukka. Maalinteossa on onnistuttu vain päälle 20 kertaa. FA Cupissa ei viimeksi pelattu, joten lepoaikaa on jäänyt hyvin. Taustalla on muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Arsenalin kanssa ja niukasti tappiollisesti Manchester Cityä vastaan. Sen jälkeen oli tullut FA Cupissa jatkopaikka Millwallin kustannuksella. Blades on pelannut kokonaisuutena mainion kauden. Varsinkin vierailijoiden alakerta on ollut yksi sarjan parhaista. Juurikaan poissaoloja ei ole. Luvassa on erittäin tasainen ja vähämaalinen ottelu. Hienosti pelanneet sheffieldiläiset saavat olla lieviä ennakkosuosikkeja. Otetaan liian vähän pelattu kakkonen peräti piikiksi.

Watford – Everton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Watford pelaa Evertonia vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Tottenhamin kanssa ja kärsinyt tappion Aston Villaa vastaan. Sen jälkeen on ehditty pelata FA Cupissa ilman menestystä Tranmerea vastaan. Edellisellä kierroksella oltiin vieraissa pelaamisesta huolimatta lieviä ennakkosuosikkeja, eikä viimeksi pistejako ollut kuin pienen hetken päässä. Hornetsin kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, joten putoaminen FA Cupista ei tullut niin suurena yllätyksenä. Toki ennakkoon vastassa oli selvästi heikompi miehistö. Kotona on tullut neljältä edelliseltä kierrokselta kolme voittoa. Sarjapaikan säilyttäminen on täysin tehtävissä, mutta se voi olla vielä ison työn takana. Taustalla on edelleen poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin West Hamin kanssa ja vauhdikkaan pistejaon Newcastlen kanssa. Edellisellä kierroksella koettiin iso sulaminen, sillä taistossa oltiin lopussa kaksi maalia edellä. Kyseessä oli vain yksi ottelu, mutta se kuvasti tilannetta myös isommassa kuvassa. Toffeesin kausi on ollut pettymys. Sijoituksen pitäisi olla nykyistä parempi. Taustalla on niin ikään poissaoloja. Ilta on lähes tasabuukki, mutta vieraille annetaan minitason voittajasuosikin asema. Mennään iltaan ykköskakkosella.

Bournemouth – Aston Villa

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Bournemouth ja Aston Villa. Cherries kärsi FA Cupissa niukan tappion Arsenalia vastaan, mutta sarjassa tuli edellisellä kierroksella koko pistepotti Brightonia vastaan. Se oli itseluottamukselle tärkeä onnistuminen. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu niukasti tappiollisesti Norwichia vastaan. Kirsikoiden tilanne jatkuu kokonaisuutena vaikeana, mutta suunta on pikkuisen kohti parempaa. Taustalla on toki yhä useita poissaoloja. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti Watfordia vastaan. Se oli myös birminghamilaisille iso voitto. Englannin Liigacupissa mentiin komeasti finaaliin, kun toisessa taistossa tuli voitto Leicesteristä. Toinen maali tehtiin ihan ottelun lopussa. Sarjassa viimeisin ottelu tien päällä on mennyt vähämaalisena tasapelinä Brightonin kanssa. Vierailla on myös ainakin muutamia poissaoloja. Sarjapaikan säilyttämisen kannalta puhutaan tärkeästä ottelusta. Varsinkin isäntien kannalta tappion kokeminen olisi iso pettymys. Iltaa lähestytään varmasti riskittömyyden merkeissä. Materiaaliltaan miehistöt ovat hyvin samalla viivalla. Kotijoukkue saa olla noin 45 prosentin ennakkosuosikki. Ottelu on rastitettu käytännössä oikein. Suoraa ykköstä ei uskalla ottaa, vaikka viimeksi sarjassa saatiin hyvä voitto. Otetaan taistoon ykkösristi.

West Ham – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa West Ham isännöi Brightonia. Hammers on ollut jälleen kovin heikossa pelivireessä. Valioliigassa ehdittiin kokea viikolla kahden maalin tappio Liverpoolia vastaan. FA Cupissa tuli tappio West Bromwichia vastaan. Kotijoukkue on voittanut viimeksi missä tahansa kilpailussa tammikuun alussa, mutta sekin oli vain Gillinghamia vastaan. Valioliigassa viimeisin voitto on tullut tammikuun alussa. Pelaajiston itseluottamus ei ole kunnossa, sillä alla on jälleen vaikea tammikuu. Yksi hyvä voitto tulisi enemmän kuin tärkeään saumaan. Sarjapaikan säilyttäminen luultavasti onnistuu, mutta se ei ole lainkaan varmaa. Potentiaalia ja osaamista on parempaan, mutta onnistumiset ovat vain vähäisiä. Taustalla on myös yhä poissaoloja. Vierasjoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Aston Villan kanssa ja tappion Bournemouthia vastaan. Otteet ovat olleet kokonaisuutena sijoitusta parempia. Peliesitykset ovat olleet monella kerralla jopa varsin hyviä, mutta silti sijoitus on melko heikko. Lokkien pelaaminen on kaksikosta parempaa ja tasaisempaa. Nyt olisi hyvä paikka myös todistaa se menestyksen merkeissä. Lepoaikaa on hyvin. Muutama poissaolo on taustalla. Jaossa on isot pisteet. United on minimaalinen voittajasuosikki. Selvästi ylipelattuna se laitetaan sivuun.

Manchester United – Wolverhampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Manchester United ja Wolverhampton. Kotijoukkue on pelannut kahdessa edellisessä ottelussaan kuudella maalilla voitollisesti FA Cupissa Tranmerea vastaan ja Englannin Liigacupissa maalilla voitollisesti Manchester Citystä. Voitto Manchester Citystä oli sinänsä upea juttu, mutta se ei riittänyt jatkopaikkaan. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen oli ehtinyt mennä vastustajalle maalein 3-1. Punapaidat ovat pelanneet viimeksi Valioliigassa tappiollisesti Burnleyta vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut niin ikään tappio Liverpoolia vastaan. Taustalla on yhä jokunen poissaolo. Vierasjoukkue kärsi viimeksi maalilla tappion Liverpoolia vastaan. Toiseksi edellisessä taistossa oli tullut komea nousu ja koko pistepotti Southamptonista. Tuolloin ehdittiin olla kaksi maalia takana. Nousu oli itseluottamukselle hyvä juttu. Lepoaikaa on kaksikosta enemmän. Oranssimustilla rasitus on ollut otteissa esillä, mutta Sudet on hyvin organisoitu ja monille kärkipään nipuille vaikea vastustaja. Viimeksi ottelu ei ollut kaukana mennä pistejaon merkeissä. Juurikaan poissaoloja ei pitäisi olla. Miehistöt ovat pelanneet tammikuussa jo kahdesti vastakkain. Red Devils on vajaan 45 pinnan voittajasuosikki. Ykkönen on paljon ylipelattu, joten ohitus on hyvä peli-idea.

Birmingham – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Nottingham matkustaa Birminghamin vieraaksi. Kotijoukkue pelasi viimeksi FA Cupissa maalittoman Coventryn kanssa, joten Brum joutuu pelaamaan siellä uuden ottelun. Sarjassa on tullut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalinen tasapeli Middlesbroughia ja Cardiffia vastaan. Tammikuun ensimmäisen päivän jälkeen on ehditty pelata kaikki kilpailut mukaan lukien ilman tappioita. Edellisellä kierroksella vastustaja tuli tasoihin noin kymppi ennen illan päätöstä. Toiseksi edellisellä kierroksella ottelussa päästiin aikaisessa vaiheessa maalin edelle. Taustalla on yhä ainakin muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue pelasi edellisessä ottelussaan voitollisesti Brentfordia vastaan. Se oli Forestilta laadukas onnistuminen. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut vähämaalinen tasapeli Readingin kanssa. Otteluun tullaan heikommin levänneenä. Pelaajiston itseluottamuksen pitäisi olla silti kunnossa. Sarjassa viimeisin tappio on tullut hieman ennen joulua. Edellisellä kierroksella pistejako olisi kuvannut toki illan tapahtumia paremmin. Kausi on mennyt kokonaisuutena hyvin, mutta aivan näin vahvasta nipusta ei ole syytä puhua. Sijoitustaan paremmat isännät saavat olla marginaalisia voittajasuosikkeja. Kakkosta on ehditty kannattaa aivan liikaa, joten merkataan ykkösestä rohkea tolppa.

QPR – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat QPR ja Bristol. Ärrät on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Leedsiä vastaan ja tappiollisesti Blackburnia vastaan. Kotijoukkue ehti pelata siinä välissä FA Cupissa tappiollisesti Sheffield Wednesdayta vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut voitto Leedsiä vastaan oli mainio onnistuminen, mutta sinivalkoisilla on ollut muuten hankaluuksia. Neljään viimeiseen kilpailulliseen taistoon on tullut kolme tappiota. Edellisellä kierroksella tappion kokeminen ei ollut vääryys. Miehistö on menestynyt kotonaan vieraissa pelaamista paremmin. Kotona on ehditty pelata tammikuussa yhteensä neljä kertaa, joista on tullut kolme voittoa. Vierasjoukkue nappasi edellisellä kierroksella niukan voiton Readingia vastaan, mutta pistejako olisi kuvannut illan tapahtumia paremmin. Toiseksi edellisessä taistossa oli tullut myös niukka voitto Barnsleyta vastaan. Robins on saanut pisteitä kokonaisuutena liikaa, sillä esimerkiksi juuri edellisessä ottelussa voitottomuus ei olisi ollut väärin. Molemmissa leireissä pitäisi olla muutamia poissaoloja. Superhoops haluaa ottaa kotonaan ottelusta komennon ja saa olla noin 45 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu viitisen prosenttia liian vähän, joten otetaan siitä kelvollinen piikki.

Charlton – Barnsley

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Charlton pelaa Barnsleyta vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Fulhamin kanssa ja hävinnyt Prestonia vastaan. Isännät ovat ehtineet voittaa lokakuun 19. päivän jälkeen kaikki kilpailut mukaan lukien kerran. Kotona on saatu hieman aiemmin vauhdikas pistejako West Bromwichin kanssa, joten kaikista vaikeuksista huolimatta viimeiseen kolmeen taistoon on tullut pistejako kahta hyvää vastustajaa vastaan. Punapaidat eivät pelanneet viimeksi FA Cupissa, joten otteluun tullaan hyvin levänneenä. Taustalla on yhä useita poissaoloja. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina tappiollisesti Bristolia ja Prestonia vastaan. Edellisellä kierroksella omiin meni kolme maalia. Sen jälkeen ehti tulla FA Cupissa tappio kahdella maalilla Portsmouthia vastaan. Sarjassa säilyminen on toki Tykesin tärkein tehtävä. Tien päällä on voitettu kerran. Muutaman pelaajan pelaaminen on epävarmaa. Säilymisen vuoksi pelataan tärkeistä pisteistä. Materiaaliltaan vieraat ovat sen verran edellä, että kakkoselle annetaan vähän alle 40 pinnaa. Kohde on pelattu pieleen, sillä ykköstä on kannatettu noin 55 pinnaa. Otetaan kakkosesta hieno tolppa.

Middlesbrough – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Middlesbrough ja Blackburn. Punapaidat ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Birminghamin kanssa ja niukasti tappiollisesti Fulhamia vastaan. Kotijoukkueen kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, mutta suunta on ollut hieman kohti parempaa. Tosin alla on jälleen viisi kilpailullista ottelua ilman voittoja. Lepoaikaa on jäänyt hyvin, sillä edellisestä ottelusta on hieman aikaa. Edellisellä kierroksella tappiokaan ei ollut kaukana, mutta maalinteossa onnistuttiin noin kymppi ennen illan päätöstä. Ensimmäisellä jaksolla oltiin ehditty epäonnistua rankkarista. Vierasjoukkue on voittanut kahdella edellisellä kierroksella QPR:n ja Sheffield Wednesdayn. Toiseksi edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin peräti viisi kertaa. Viimeksi tullut voitto oli myös ansaittu. Roversilla on mahdollisuuksia jopa nousukarsintojen sijoituksille. Tien päällä pisteitä on tullut viidestä voitosta ja tasapelistä. Molemmissa leireissä on ainakin muutamia poissaoloja. Perustasoltaan miehistöt ovat lähellä toisiaan. Smoggiesin tilanne sarjataulukossa on toki ollut pitkään heikompi, mutta ei se kerro heidän kyvyistään koko totuutta. Laatua ja osaamista löytyy kyllä enemmän. Ykkönen tulee noin 45 pinnalla. Käytännössä oikein pelattu ykkönen tulee jopa tolpaksi.

Sheffield Wednesday – Millwall

Sheffield Wednesday pelaa Millwallia vastaan, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella maalin tappion Wigania vastaan, mutta hetkeä aiemmin oli ehtinyt tulla FA Cupissa onnistuminen QPR:ää vastaan. Pöllöt on pelannut viimeksi kotonaan selvästi tappiollisesti Blackburnia vastaan. Kotona on pelattu kolmella edellisellä kerralla yhtä monta tappiollista taistoa, mutta Owls on yhä taidoiltaan ja kyvyiltään ylempää keskikastia. Edellisellä kierroksella tullut tappio Wiganille oli ansaittu. Otteet ovat olleet kieltämättä ailahtelevaisia. Tammikuussa juuri vieraissa on tullut hyvää tulosta. Kova tahti otteluissa on vähän näkynyt. Muutama pelaaja lienee sivussa. Vierasjoukkue oli edellisellä kierroksella kahden maalin johdossa Leedsiä vastaan, mutta Leijonien vahva ote suli tappioksi. Toiseksi edellisessä taistossa oli tullut kahden maalin voitto Readingista. FA Cupissa pelattiin tappiollisesti Sheffield Unitedia vastaan. Viimeksi tullut tappio oli ansaittu. Lions on esiintynyt muuten kyllä hyvin ja on fyysisesti inhottava vastustaja. Alakerta on ollut usein hyvä. Vierailla on myös muutamia poissaoloja. Pelin vauhti tuskin on korkea. Paremmat isännät ovat noin 45 prosentin voittajasuosikkeja. Ykkönen on pikkuisen ylipelattu, joten risti napataan mukaan.

Preston – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Preston ja Swansea. Isännät ovat esiintyneet edellisellä kahdella kierroksella voitollisesti Charltonia ja Barnsleyta vastaan. Kotijoukkueen pelivire ei ole ollut hieman suuremmassa kuvassa kummoinen, mutta kahdella edellisellä kierroksella tulleet voitot ovat tehneet itseluottamukselle hyvää. Vastassa oli tosin kaksi häntäpäässä majailevaa nippua. Edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Kamppailu oli käytännössä taukoon mennessä ratkennut. Hetki sitten ehdittiin pelata kuusi kilpailullista ottelua putkeen ilman voittoja. Otteluun tullaan hyvin levänneenä. Vierasjoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella voiton Wiganista ja kahden maalin tappion Stokea vastaan. Edellisellä kierroksella tullut tappio ei ollut vääryys. North Endillä on useampia poissaoloja, mutta Joutsenilla on myös ainakin muutamia terveysmurheita. Edellisestä taistosta on vähemmän aikaa. Materiaaliltaan miehistöt ovat hyvin samaa tasoa. Luvassa on laadultaan yksi kierroksen parhaista otteluista. Lilywhites saa olla noin 45 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on ehditty pelata kymmenisen prosenttia liikaa, joten ristikakkonen on ihan laadukas peli-idea.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 1.2.2020 | Tilastot

LiverpoolSouthampton
Sarjataulukossa19
Voitot-tasapelit-häviöt23-1-09-4-11
Tehdyt-päästetyt maalit56-1531-42
Kuntopuntari 6 edellistä6-0-04-1-1
Maalipuntari 6 edellistä12-110-5
Laukauksia/ottelu15,512,5
Pallonhallinta58,20 %47,60 %
Syöttöprosentti84,00 %71,80 %
LoukkaantumisetClyne, Origi, Lallana (?), Mane (?), Shaqiri (?), Milner (?)Cedric, Valery, Long (?), Vestergaard (?)
Pelikiellossa
NewcastleNorwich
Sarjataulukossa1420
Voitot-tasapelit-häviöt8-6-104-5-15
Tehdyt-päästetyt maalit24-3624-47
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä6-125-10
Laukauksia/ottelu9,711,8
Pallonhallinta39,10 %50,40 %
Syöttöprosentti73,40 %80,80 %
LoukkaantumisetDummett, Krafth, Ki, Gayle, Shelvey, Manquillo, Muto, WillemsKlose, Amadou (?), Buendia (?), Cantwell (?)
PelikiellossaGodfrey
Crystal PalaceSheffield United
Sarjataulukossa118
Voitot-tasapelit-häviöt7-9-88-9-7
Tehdyt-päästetyt maalit22-2825-23
Kuntopuntari 6 edellistä1-4-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä7-83-7
Laukauksia/ottelu9,39,8
Pallonhallinta45,90 %44,10 %
Syöttöprosentti76,00 %74,30 %
LoukkaantumisetBenteke, Schlupp, Townsend, Sakho, van AanholtMcGoldrick (?)
Pelikiellossa
WatfordEverton
Sarjataulukossa1912
Voitot-tasapelit-häviöt5-8-118-6-10
Tehdyt-päästetyt maalit21-3628-35
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-13-2-1
Maalipuntari 6 edellistä10-48-6
Laukauksia/ottelu11,813,5
Pallonhallinta44,80 %49,80 %
Syöttöprosentti74,70 %77,40 %
LoukkaantumisetCleverley,  Janmaat, Femenia, Sarr, Hughes, Janmaat, Welbeck (?), Pedro (?)Gomes, Iwobi, Gbamin, Richarlison, Sigurdsson
Pelikiellossa
BournemouthAston Villa
Sarjataulukossa1816
Voitot-tasapelit-häviöt6-5-137-4-13
Tehdyt-päästetyt maalit23-3731-45
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä4-127-12
Laukauksia/ottelu10,212,5
Pallonhallinta47,10 %46,50 %
Syöttöprosentti76,90 %78,10 %
LoukkaantumisetBrooks, King, Daniels, Groeneveld, Mepham, Stacey, StanislasHeaton, Wesley, McGinn, Steer
Pelikiellossa
West HamBrighton
Sarjataulukossa1715
Voitot-tasapelit-häviöt6-5-136-7-11
Tehdyt-päästetyt maalit27-4027-34
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-41-2-3
Maalipuntari 6 edellistä8-106-8
Laukauksia/ottelu10,512,8
Pallonhallinta47,40 %54,00 %
Syöttöprosentti77,00 %81,60 %
LoukkaantumisetSilva, Wilshere, Anderson, Antonio, Fredericks, JarmolenkoBurn, Izquierdo
Pelikiellossa
Manchester UnitedWolverhampton
Sarjataulukossa57
Voitot-tasapelit-häviöt9-7-88-10-6
Tehdyt-päästetyt maalit36-2935-32
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä10-79-10
Laukauksia/ottelu14,912,4
Pallonhallinta54,30 %48,70 %
Syöttöprosentti82,70 %79,10 %
LoukkaantumisetMcTominay, Pogba, Rashford, Rojo (?), Tuanzebe (?)Vinagre
PelikiellossaMatic
BirminghamNottingham
Sarjataulukossa183
Voitot-tasapelit-häviöt9-7-1314-9-6
Tehdyt-päästetyt maalit35-4640-28
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-25-1-0
Maalipuntari 6 edellistä11-1211-4
Laukauksia/ottelu13,113,1
Pallonhallinta47,40 %47,10 %
Syöttöprosentti71,60 %76,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
QPRBristol
Sarjataulukossa146
Voitot-tasapelit-häviöt11-5-1313-8-8
Tehdyt-päästetyt maalit47-5343-40
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-44-0-2
Maalipuntari 6 edellistä10-99-7
Laukauksia/ottelu12,610,4
Pallonhallinta52,70 %48,00 %
Syöttöprosentti77,90 %73,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CharltonBarnsley
Sarjataulukossa2123
Voitot-tasapelit-häviöt7-9-135-9-15
Tehdyt-päästetyt maalit37-4135-54
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä7-94-8
Laukauksia/ottelu8,913,9
Pallonhallinta47,10 %51,10 %
Syöttöprosentti72,90 %69,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MiddlesbroughBlackburn
Sarjataulukossa1710
Voitot-tasapelit-häviöt8-11-1012-7-10
Tehdyt-päästetyt maalit29-3642-36
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä8-412-8
Laukauksia/ottelu12,411
Pallonhallinta46,70 %51,20 %
Syöttöprosentti71,90 %74,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield WednesdayMillwall
Sarjataulukossa119
Voitot-tasapelit-häviöt12-6-1111-11-7
Tehdyt-päästetyt maalit40-3338-35
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-53-2-1
Maalipuntari 6 edellistä6-139-5
Laukauksia/ottelu1311,4
Pallonhallinta47,20 %43,30 %
Syöttöprosentti71,50 %67,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PrestonSwansea
Sarjataulukossa78
Voitot-tasapelit-häviöt13-7-912-9-8
Tehdyt-päästetyt maalit42-3434-33
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä7-74-6
Laukauksia/ottelu12,113,2
Pallonhallinta51,40 %52,80 %
Syöttöprosentti71,40 %79,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö