Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 1.6.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Mestarien liigassa ja Ruotsin Allsvenskanissa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 7:seen saa hyödyntää haluamallaan tavalla.

Tottenham – Liverpool 

Jalkapallon Mestarien liigan finaalissa Tottenham pelaa Liverpoolia vastaan. Madridissa käytävä huima kohtaaminen tulee tarjoamaan erittäin viihdyttävän illan, kun vastakkain asettuu kaksi hyökkäysvoimaista nippua. Spurs voitti Mestarien liigan välierissä Ajaxin, punapaidat puolestaan Barcelonan. Nousu lähes toivottomasta paikasta oli huima osoitus venymiskyvystä. Valioliigassa tehtiin myös oma ennätys pisteiden valossa. Valkopaitojen huolena on ollut Harry Kanen pelikunto, mutta hän on isolla todennäköisyydellä kentällä. The Redsiltä ilmeisesti vain Naby Keita on sivussa, mutta Roberto Firmino on mukana. Näin ollen kolmikko Sadio Mane, Mohamed Salah ja Firmino ovat Lilywhitesin alakerran suurena ongelmana. Valioliigan kakkonen voitti miehistöjen tämän kauden kohtaamiset. Viimeisin niistä käytiin kaksi kuukautta sitten. Mestarien liigan finaalit ovat harvoin tylsiä ja värittömiä, eikä nytkään sellaista ole luvassa. Vauhdikas, tapahtumarikas ja jopa runsasmaalinen ottelu on edessä. Kumpikin ryhmä tuntee toisensa vahvuudet ja heikkoudet. Vakiossa ehdottomasti parempi ja laadukkaampi LFC on saanut hieman liikaa kannatusta, mutta kyseessä on kuitenkin koitoksen ehdoton ennakkosuosikki. Voitto irtoaa kyllä reippaalla 50 prosentilla.

IFK Göteborg – Örebro

Jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa yhteen iskevät IFK Göteborg ja Örebro. Kotijoukkueen alkukausi on sujunut hienosti, sillä isännät löytyvät sarjataulukon toiselta sijalta. Vierasjoukkueella alkukausi on ollut huomattavasti vaikeampi, sillä ensimmäisestä 11 ottelusta kasassa on kolme voittoa ja muutama pistejako. Sinivalkoiset ovat olleet ehdottomasti yksi parhaista onnistujista, sillä miehistössä lähdettiin tekemään myös edellisen kauden jälkeen kauttaaltaan merkittäviä muutoksia. Ryhmä on pelannut äskettäin muun muassa maalittoman tasapelin Malmön kanssa. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Häckeniä vastaan. Mustavalkoisilla on ollut huolia varsinkin alakertansa kanssa. Alla on edelliseltä kierrokselta pettymys Siriusta vastaan. Sitä edelsi kuitenkin onnistuminen Östersundsia vastaan. Perustasoltaan hyvässä pelivireessä oleva Blåvitt on varsinkin nyt edellä. Takana on myös kotietu ja pelaajiston hyvä fiilis. Täysi pistepotti irtoaa kyllä päälle 60 prosentilla. Miehistö on saanut vakiossa kuitenkin liikaa kannatusta, joten mikäli pelitili antaa myöten, kotivoiton kaveriksi risti on hyvä homma.

Sirius – Djurgården

Sirius saa vastaansa Djurgårdenin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa. Isännät nappasivat edellisellä kierroksella voiton Örebroa vastaan, kun taas vierasjoukkueella on alla onnistuminen Östersundsia vastaan. Kotijoukkue pelasi toiseksi edellisellä kierroksella dramaattisen koitoksen Häckeniä vastaan, joka ratkesi vastustajan eduksi. Siinä mielessä oli pelaajistolle tärkeää voittaa viimeisin ottelu mainittua Örebroa vastaan. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut ajoittain selviäkin haasteita. Alkukausi on mennyt kuitenkin vähintään kelvollisesti, sillä ennen otteluiden käynnistymistä paljoa ei lupailtu. Perustasoltaan Blåränderna on ehdottomasti edellä ja omaa myös enemmän ratkaisuvoimaa. Miehistö on tehnyt viimeiseen kolmeen kamppailuunsa kaikkiaan kahdeksan maalia. Alkukaudella menestystä on tullut hyvin, sillä sarjataulukossa ollaan kolmen parhaan joukossa. Tien päällä ensimmäisestä viidestä ottelusta on napattu kolme voittoa, tasapeli ja tappio. Vierailijoiden täysi pistepotti irtoaa noin 55 prosentin todennäköisyydellä. Vakiossa kannatusta on tullut vähän liikaa, mutta peliesitykset, taidot ja monet muut tekijät puoltavat kuitenkin onnistumista.

Östersunds – Sundsvall

Jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa toisensa kohtaavat Östersunds ja Sundsvall. Kotijoukkue on pelannut viimeiset viisi kierrosta ilman voittoja. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti Djurgårdenia vastaan. Sitä edelsi pettymys Örebrota vastaan. Alakerrassa on ollut isoja haasteita. Kolmeen edelliseen koitokseen omissa verkot ovat soineet 10 kertaa. Vierasjoukkueella on alla vähämaalinen tasapeli AIK:n kanssa ja niukka tappio Malmöä vastaan. Heillä puolustuspelaaminen ei ole ollut lähiaikoina yhtä virheherkkää, mutta ratkaisuvoimaa pitäisi löytyä lisää. Nykyisellään maalinteko on vaikeaa. Ryhmä on tehnyt enemmän kuin yhden maalin toisen kierroksen jälkeen vain kerran. Miehistö on pelannut viimeiset kuusi kierrosta ilman voittoja. Toisaalta lähiaikojen vastustajat ovat olleet kovinta mahdollista luokkaa. Perustasoltaan punamustat ovat vähän edellä, mutta lähiaikojen peliesitykset ovat olleet niin hapuilevia, että voitotta jäämistä ei voisi pitää uutisena. Täysi pistepotti irtoaa noin 45 prosentilla. Vakiossa nippu on saanut liikaa kannatusta. Parhaat pelivalinnat löytyvät kotivoiton ohituksella. Jopa vierailijoiden alhainen 15 prosentin kannatus on hyvä peliajatus.

Falkenberg – Kalmar

Jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa yhteen iskevät Falkenberg ja Kalmar. Kotijoukkue on onnistunut voittamaan ainoastaan kerran, ja lähiaikoina varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut jälleen vaikeuksia. Viimeiseen neljään koitokseen kolmesti on jääty osumitta. Edellisellä kierroksella isännät pelasivat vähämaalisen tasapelin Helsingborgin kanssa. Miehistö on materiaaliltaan yksi sarjan heikoimmista porukoista, joten vaikea alkukausi ei ole tullut yllätyksenä. Puolustuspelaaminenkin on ollut ajoittain merkittävissä vaikeuksissa. Siitä esimerkki saatiin edellisessä kotona käydyssä ottelussa. Vierasjoukkue on pelannut paremman alkukauden, vaikka alla on edelliseen viiteen otteluun vain yksi voitto. Miehistöllä on ollut niin ikään maalinteon vaikeuksia, mutta puolustuspelaaminen on ollut kaksikosta parempaa. Tekeminen on ollut varsin tasaista. Viimeksi pelattiin vähämaalinen tasapeli Elfsborgin kanssa. Sitä ennen ei ollut kaukana, että Malmöä vastaan olisi venytty pistejakoon. Perustasoltaan keskikastia olevaa Röda bröderia on pelattu vakiossa hieman liikaa, mutta kyseessä on silti muuten kiinnostava peli-idea. Täysi pistepotti saadaan noin 45 prosentin todennäköisyydellä.

Montreal – Orlando

Jalkapallon USA:n MLS-liigaa, Montreal saa vastaansa Orlandon. Kotijoukkue löytyy itäisen konferenssin kolmannelta sijalta, ja edellisellä kierroksella päästiin takaisin voittojen pariin nappaamalla täysi pistepotti Real Salt Lakelta. Sitä ennen ehdittiin pelata kolme kierrosta ilman voittoja. Vierasjoukkueella on alla niukka tappio Los Angeles Galaxya vastaan. Sitä ennen napattiin kuitenkin voitto heikosti esiintyneestä Cincinnatista. Alkukausi on ollut kaksikosta vaisumpi. Toki pelattuna on kaksi ottelua isäntiä vähemmän. Alkukauden paras onnistuja on ollut hyökkäyspään Nani, joka on onnistunut maalinteossa seitsemän kertaa. Perustasoltaan sinimustat ovat kyllä edellä, mutta miehistöä on pelattu vakiossa liikaa. Voiton todennäköisyys pyörii suunnilleen 55 prosentissa, mutta vakiossa peliä on tullut lähemmäs 80 prosenttia. Se on ehdottomasti liikaa. Vierailijat ovat tehneet kuitenkin kaksi ottelua vähemmän pelanneina saman verran maaleja, ja viimeksikin tappiosta huolimatta ainekset menestymiseen olivat olemassa. Kuudesta vieraissa pelatusta koitoksesta alla ei ole voittoa enempää, mutta toisaalta kotiyleisön suosikeille omien kannattajien edessä enemmän kuin maalin tekeminen on onnistunut kerran. Hyvin maksavat pelivalinnat napataan kotivoiton ohituksella.

Atlanta – Chicago

Jalkapallon USA:n MLS-liigassa toisistaan mittaa ottavat Atlanta ja Chicago. Isännät nappasivat edellisellä kierroksella täyden pistepotin Minnesotaa vastaan. Vierasjoukkueella on alla runsasmaalinen tasapeli DC Unitedin kanssa. Kotijoukkue on konferenssin neljäntenä, punavalkoiset saman konferenssin seitsemäntenä. The Five Stripesin vahvuutena on ollut puolustuspelaaminen, sillä miehistön alakerta on toiminut hienosti. Omiin on mennyt vain 11 osumaa. Lisäksi edellisellä kierroksella kolme osumaa Minnesotan verkkoon teki myös hyökkäyspelaamisen osalta itseluottamukselle hyvää. Miehistö hävisi toiseksi edellisellä kierroksella Real Salt Lakelle dramaattisten vaiheiden jälkeen, sillä koitoksen ratkaisu syntyi lisäajalla. Sitä ennen pelattu tappiollinen ottelu New York Red Bullsia vastaan olisi ollut hyvin käännettävissä ainakin pistejaoksi, mutta pitkään ylivoimalla ei tullut hyökkäyspään onnistumisia. Vierailijoilla alakerta on ollut lähiaikoina hyvinkin hapuileva. Kolmeen viimeiseen kierrokseen kahdesti heille on tehty vähintään kolme osumaa. Viimeksi pistejakoon venyttiin lisäajalla. Perustasoltaan punamustat ovat edellä. Nippua on pelattu vakiossa liian vähän. Täysi pistepotti irtoaa parin poissaolon kanssakin ainakin 60 prosentilla.

New York Red Bulls – Real Salt Lake

Jalkapallon USA:n MLS-liigassa New York Red Bulls pelaa Real Salt Lakea vastaan. Kotijoukkue nappasi viimeksi täyden pistepotin Cincinnatia vastaan. Vierasjoukkueella on alla niukka tappio Montrealia vastaan. Sitä edelsi kuitenkin voitto Atalantaa vastaan. The Metros on saalistanut edellisestä viidestä ottelustaan kolme voittoa, tasapelin ja tappion. Toiseksi edellisellä kierroksella vauhdikas tasapeli Vancouverin kanssa oli pieni pettymys. Claret and Cobalt on samassa ajassa voittanut myös kolmesti, joista kaikki tuli äskettäin kolme ottelun voittoputkessa. Niissä hyökkäyspelaamisen kanssa saatiin mukavasti onnistumisia. Tosin voitto Atlantasta napattiin aivan viimeisillä sekunneilla. Kummallakin ryhmällä on todennäköisesti muutamia poissaoloja. Perustasoltaan isännät ovat edellä. Tölkkiseuralla on isossa kuvassa enemmän ratkaisuvoimaa ja paremmat mahdollisuudet menestyä. Lepoaikaa on nyt myös enemmän. Kotona voiton todennäköisyys on noin 60 prosentissa. Kannatus on oikein, joten miehistö on kiva nostaa kupongille. Vastakkain on kaksi hyvin hyökkäyspäässä esiintyvää nippua, joten viihdyttävä ottelu ei olisi yllätys.

Columbus – New York City

Jalkapallon USA:n MLS-liigassa Columbus pyrkii kaatamaan New York Cityn. Vierasjoukkue on saalistanut edellisestä viidestä ottelustaan kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Kotijoukkue on ehtinyt samassa ajassa voittaa kerran ja häviämään muut koitoksensa. Isäntien viimeisin ottelu päättyi tappioon Coloradoa vastaan. Taisto oli kieltämättä epäonnekas ottelu. Sitä edelsi pettymys Minnesotaa vastaan. The Pigeons on omannut varsinkin mainion puolustuspelaamisen. Miehistön alakerta toimii tasokkaasti, joten se antaa mahdollisuuden menestyä illasta toiseen. Lähiaikoina myös hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu mukavasti onnistumisia. Viimeiseen kolmeen kierrokseen maalinteossa on onnistuttu kahdesti vähintään kaksi kertaa. Edelliset kolme ottelua on pelattu tien päällä. Perustasoltaan miehistöt ovat melko lähellä toisiaan. The Boys in Bluella toki itseluottamus on parempi. The Crewia on pelattu vakiossa kuitenkin vain 28 prosenttia, vaikka heidän voittonsa todennäköisyys on noin 10 prosenttia korkeammalla. Miehistö on nyt varmasti kotonaan ärsytetty ja tahtotila saada onnistuminen on korkealla. Osaamista ja kykyjä on nähtyä parempaan. Pari poissaoloa lienee taustalla, mutta pienellä kannatuksella kyseessä on väkisinkin kiinnostava peli-idea.

Houston – Sporting Kansas City

Jalkapallon USA:n MLS-liigassa yhteen iskevät Houston ja Sporting Kansas City. Kotijoukkue on saalistanut ensimmäisestä 12 ottelustaan seitsemän voittoa, muutaman tasapelin ja jäänyt kolmesti pisteittä. Vierasjoukkueella on kasassa kolme voittoa, viisi tasapeliä ja viisi tappiota. Heiltä on löytynyt kyllä ratkaisuvoimaa, mutta alakerran kanssa on ollut ongelmia. Peliesitykset ovat olleet myös liian ailahtelevaisia. Viimeksi tappio koettiin Los Angeles Galaxya vastaan. Sitä edelsi täysi pistepotti Seattlen kustannuksella. Isännillä on alla niukka voitto DC Unitedista ja pettymys Minnesotaa vastaan. Heillä kotietu on hyvä. Viimeiseen neljään otteluun maalinteossa on onnistuttu kolmesti enintään kerran. Miehistöillä mistään selvästä tasoerosta ei voi puhua. Vierailijat joutuvat koitokseen heikommin valmistautuneina. Vieraissa on pelattu kaikki viisi ottelua ilman voittoja. Viime kaudella tien päällä menestystä tuli hienosti. Nipulla on ainakin muutamia loukkaantumisia, mutta myöskään oranssipaidat eivät liene poissaoloitta. Vakiossa Orange Crush on saanut liikaa kannatusta. Miehistö on toki ennakkosuosikki, mutta kotivoiton jättäminen pois kupongilta nousee väkisinkin peli-ideaksi.

Colorado – Cincinnati

Colorado ja Cincinnati pelaavat vastakkain, kun ottelut jatkuvat jalkapallon USA:n MLS-liigassa. Kotijoukkue löytyy toisen konferenssin viimeiseltä sijalta, kun taas vierasjoukkue on vastakkaisen konferenssin jumbona. Heillä alla on rumasti kärsitty tappio Orlandolle ja perään maltillisempi tappio New York Red Bullsille. Ensimmäisten kierrosten jälkeen voittoihin on venytty vain kerran. Isäntien tilanne on myös monella tavalla vaikea. Heiltä on löytynyt kyllä enemmän ratkaisuvoimaa, mutta puolustuspelaamisen kanssa on ollut merkittäviä haasteita. Varsinkin kotona alakerta on ollut yllättävänkin heikko. Alla on kuitenkin kolme edellistä ottelua ilman tappioita. Niistä viimeisin pelattiin tasapelin muodossa Philadelphiaa vastaan. Sitä edelsi melko onnekas voitto Columbusta vastaan. Hyökkäyspelaaminen on ollut liikaa yhden pelaajan varassa. Molemmilla nipuilla lienee ainakin pari poissaoloa. Miehistöillä varsinaista tasoeroa on vaikea löytää. Vierailijat pääsevät otteluun paremmin levänneinä. Rapids nousee kotonaan noin 45 prosentin ennakkosuosikiksi. Peliä on tullut kymmenisen prosenttia liikaa. Pelivalinnat haetaan hyvin maksavasta tasapelistä tai vierasvoitosta.

Portland – Los Angeles FC

Jalkapallon USA:n MLS-liigassa toisensa kohtaavat Portland ja Los Angeles FC. Vierasjoukkue on pelannut erinomaisen alkukauden, sillä sarjataulukossa sijoitus on komeasti ykkösenä ja vain kerran kokonaan pisteittä jääneenä. Hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu hienosti onnistumisia. Lisäksi alakerta on toiminut hyvin. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Montrealista. Maalinteossa onnistuttiin neljästi. Kotijoukkueen alkukausi on ollut monella tavalla huomattavasti vaikeampi. Nyt saadaan pelata kuitenkin ensimmäistä kertaa omien kannattajien edessä. Viimeksi tien päällä saatiin hyvä onnistuminen Philadelphiaa vastaan. The Black and Goldin materiaali ja perustaso ovat vahvalla pohjalla. Alkukauden paras onnistuja on ollut Carlos Vela, joka on tehnyt jo peräti 15 osumaa. Pelaajiston itseluottamus on varmasti hyvä. Vierailijat ovat keränneet vakiossa hieman liikaa kannatusta, mutta kyseessä on ansaittu ennakkosuosikki ja on esiintynyt myös lähiaikoina hyvin. The Timbersille ottelusta tulee varmasti sytyttävä, mutta tasokkaan ja vahvan konferenssin kärjen voitosta on syytä lähteä liikkeelle.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 1.6.2019 | Tilastot

TottenhamLiverpool
Sarjataulukossa42
Voitot-tasapelit-häviöt23-2-1330-7-1
Tehdyt-päästetyt maalit67-3989-22
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-35-0-1
Maalipuntari 6 edellistä6-716-5
IFK GöteborgÖrebro
Sarjataulukossa212
Voitot-tasapelit-häviöt6-3-23-2-6
Tehdyt-päästetyt maalit20-1114-20
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä11-49-10
SiriusDjurgården
Sarjataulukossa93
Voitot-tasapelit-häviöt4-1-66-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit16-1919-10
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä10-1410-6
ÖstersundsSundsvall
Sarjataulukossa1014
Voitot-tasapelit-häviöt3-4-42-3-7
Tehdyt-päästetyt maalit12-1714-19
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-30-1-5
Maalipuntari 6 edellistä7-123-9
FalkenbergKalmar
Sarjataulukossa1511
Voitot-tasapelit-häviöt1-3-72-6-3
Tehdyt-päästetyt maalit9-2110-12
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-41-3-2
Maalipuntari 6 edellistä3-114-5
MontrealOrlando
Sarjataulukossa619
Voitot-tasapelit-häviöt7-3-64-3-7
Tehdyt-päästetyt maalit19-2419-21
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-1-4
Maalipuntari 6 edellistä7-107-8
AtlantaChicago
Sarjataulukossa814
Voitot-tasapelit-häviöt7-2-54-6-5
Tehdyt-päästetyt maalit17-1124-21
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-22-3-1
Maalipuntari 6 edellistä8-312-8
New York RBReal Salt Lake
Sarjataulukossa911
Voitot-tasapelit-häviöt6-3-56-1-7
Tehdyt-päästetyt maalit21-1621-23
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-0-3
Maalipuntari 6 edellistä12-711-9
ColumbusNew York
Sarjataulukossa1812
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-94-7-1
Tehdyt-päästetyt maalit14-2216-13
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-54-2-0
Maalipuntari 6 edellistä6-139-2
HoustonSporting KC
Sarjataulukossa721
Voitot-tasapelit-häviöt7-2-33-5-5
Tehdyt-päästetyt maalit20-1323-24
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä7-58-13
ColoradoCincinnati
Sarjataulukossa2423
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-93-2-9
Tehdyt-päästetyt maalit21-3311-25
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-0-5
Maalipuntari 6 edellistä9-103-12
PortlandLos Angeles FC
Sarjataulukossa201
Voitot-tasapelit-häviöt4-2-610-4-1
Tehdyt-päästetyt maalit17-2336-11
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-3-0
Maalipuntari 6 edellistä11-611-4


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö