Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 11.1.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista käyttää itselle sopivalla tavalla.

Tottenham – Liverpool

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Tottenham pelaa Liverpoolia vastaan. Isännät pelasivat viimeksi FA Cupissa maalittoman Middlesbroughin kanssa, joten miehistöt kohtaavat vielä uudelleen. Spurs on pelannut viimeksi Valioliigassa tappiollisesti Southamptonia vastaan ja viihdyttävän pistejaon Norwichin kanssa. Valkopaitojen peliesitykset ovat olleet kokonaisuutena kaukana hyvistä. Kotona on pelattu viimeksi niukasti voitollisesti Brightonia vastaan, mutta ei sekään ollut kuin ajoittain kelvollista tekemistä. Taustalla on myös useita poissaoloja. Harry Kanen poissaolo on yksi pahimmista loukkaantumisista. Vierasjoukkue jatkaa mainiossa pelivireessä, vaikka viimeksi FA Cupissa oltiin normaalia heikommalla kokoonpanolla. Siitä huolimatta jatkopaikka tuli Evertonista. Valioliigassa on tullut viimeksi voitto Sheffield Unitedista. Vähän aiemmin kaadettiin Wolverhampton. Punapaidat alkavat olla varmoja mestareita. Korkean itseluottamuksen Redsillä on niin ikään hieman terveyshuolia, mutta nykyisin tasoeroa on sen verran reippaasti, että vieraissakin on puhuttava aika tasan 55 prosentin voittajasuosikista. Kakkosta on ehditty pelata jopa hieman liian vähän, joten siitä otetaan tasokas tolppa.

Manchester United – Norwich

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Norwich matkustaa Manchester Unitedin vieraaksi. Kotijoukkue pelasi viimeksi Valioliigassa kahden maalin tappioon päättyneen ottelun Arsenalia vastaan. Sen jälkeen punapaidat ovat ehtineet pelata FA Cupissa maalittoman merkeissä Wolverhamptonin kanssa ja viikolla tappiollisesti Manchester Cityä vastaan. Englannin Liigacupissa paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä, mutta Red Devils on ollut pelillisesti kokonaisuutena hyvä. Viimeksi sarjassa pelatussa ottelussa jouduttiin nopeasti tappiolle. Kotona sarjassa on pelattu viimeksi selvästi voitollisesti Newcastlea vastaan. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina sarjassa viihdyttävän pistejaon Tottenhamin kanssa ja vähämaalisen tasapelin Crystal Palacen kanssa. Varsinkin ottelusta Crystal Palacea vastaan olisi ollut syytä saada koko pistepotti. FA Cupissa ehdittiin napata jatkopaikka Prestonia vastaan ja siellä maalinteossa onnistuttiin komeasti neljästi. Sarjassa tilanne jatkuu vaikeana. Taustalla on parempi lepoaika. Teemu Pukin pelaaminen on vielä epävarmaa. Molemmissa leireissä on myös muuten poissaoloja. Isännät ovat noin 75 prosentin voittajasuosikkeja. Oikein pelattu ykkönen otetaan varmaksi.

Leicester – Southampton

Leicester isännöi Southamptonia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Ketut jäi Englannin Liigacupissa vähämaaliseen tasapeliin Aston Villan kanssa, mutta sarjassa on alla voitot Newcastlea ja West Hamia vastaan. Lisäksi FA Cupissa ehdittiin napata voitto kahdella maalilla Wigania vastaan. Englannin Liigacupissa oltiin noin 20 minuuttia ennen illan päätöstä maalin tappiolla. Viimeksi sarjassa tauolla oltiin kaksi maalia edellä. Foxesin kausi jatkuu hienolla tavalla. Menestystä on tullut vahvasti kotona ja vieraissa. Saints jatkaa hienossa pelivireessä, josta tuli hyvänä osoituksena voitto Tottenhamista. Sarjassa on pelattu lähiaikoina myös vähämaalinen pistejako Crystal Palacen kanssa. FA Cupissa tuli jatkopaikka Huddersfieldiä vastaan. Punavalkoiset ovat pelanneet kokonaisuutena sen verran vahvasti, että onnistumiset myös tulostaululla eivät ole tulleet yllätyksenä. Itseluottamus on myös aiempaa parempi. Alla on viisi kilpailullista ottelua ilman tappioita. Pyhimykset saa lähestyä iltaa paremmin levänneinä. Molemmissa leireissä lienee muutamia poissaoloja. Lähiaikoina myös tien päällä vahvoina olleilla vierailla on aidosti hyvät puitteet yllätykselle. Sinipaidat ovat noin 60 pinnan voittajasuosikkeja. Ykköstä on pelattu kymmenisen pinnaa liikaa. Pienen kannatuksen risti tulee kylkeen.

Chelsea – Burnley

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Chelsea saa vastaansa Burnleyn. Kotijoukkue jäi viimeksi Valioliigassa vähämaaliseen tasapeliin Brightonin kanssa, mutta FA Cupissa palattiin takaisin voittojen pariin kaatamalla Nottingham. Sarjassa tuli toiseksi edellisellä kierroksella koko pistepotti Arsenalia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Manchester Unitedia vastaan, ilman pisteitä Aston Villaa vastaan ja voitollisesti FA Cupissa Peterboroughia vastaan. FA Cupin ottelussa maalinteossa onnistuttiin neljästi. Osumista kolme tehtiin ensimmäisellä puoliajalla. Edellisillä kierroksilla alakerran kanssa on ollut silti sen verran haasteita, että Lontoossa niitä on odotettavissa lisää. Tien päällä on pelattu viimeksi tappiollisesti Evertonille. Viimeksi sarjassa tauolla oltiin kaksi maalia perässä. Ottelu olisi voinut mennä hyvin pistejaon merkeissä. Tien päällä on saatu kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja viisi tappiota. Claretsilla terveystilanteen pitäisi olla kaksikosta heikompi. Ottelua mennään vahvassa jättiläisen komennossa. Tasoeroa on sen verran reippaasti, että vahva Blues saa olla kotonaan noin 75 prosentin voittajasuosikki. Vain pikkuisen ylipelattu ykkönen on aivan sopiva tolppa.

Wolverhampton – Newcastle

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Wolverhampton ja Newcastle. Sudet pelasi FA Cupissa maalittoman Manchester Unitedin kanssa, joten oranssimustat pelaavat punaisten kanssa toisen koitoksen. Isännät ovat esiintyneet lähiaikoina Valioliigassa niukasti tappiollisesti Liverpoolia ja Watfordia vastaan. Kotona on sarjassa tullut viimeksi upea voitto Manchester Citystä. Sen jälkeen on ehditty pelata kolme kilpailullista ottelua ilman voittoja. Vahvasti organisoitu nippu on yhä vaikeasti voitettavissa. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina vähämaalisen tasapelin FA Cupissa Rochdalea vastaan ja sarjassa tappiollisesti Evertonia ja Leicesteriä vastaan. Viimeksi kotona tauolla oltiin kaksi maalia perässä. Loukkaantumiset ovat syöneet iskukykyä. Otteet eivät ole olleet muutenkaan kummoisia. Siitä hyvä osoitus tuli viimeksi Ykkösliigan vastustajaa vastaan. Kaveri tuli tasoihin tosin lähellä loppua. Sarjassa kolmella edellisellä kierroksella omiin on mennyt yhdeksän osumaa. Tien päällä on saatu seitsemän tappion ohella kolme voittoa. Selvästi vahvempi ja parempi kotijoukkue saa lähteä kamppailuun noin 65 prosentin ennakkosuosikkina. Oikein pelattu ykkönen on sopivaa tolpan ainesta.

Everton – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Everton ja Brighton. Kotijoukkue pelasi FA Cupissa heikosti, vaikka taistoon Liverpoolia vastaan saatiin lähteä varsin selvänä ennakkosuosikkina. Vastustaja oli liikkeellä normaalia heikommalla kokoonpanolla. Toffees on ollut pelillisesti muuten aivan kelvollinen, mutta varsinkin ratkaisuvoimaa tarvitaan lisää. Sarjassa on tullut kahdella edellisellä kierroksella koko pistepotti Newcastlea vastaan ja niukka tappio Manchester Cityä vastaan. Sarjassa on kotona pelattu viimeksi voitollisesti Burnleyta vastaan. Ennen Manchester Cityä vastaan käytyä ottelua sarjassa ehdittiin pelata viisi kierrosta putkeen ilman tappioita. Vierasjoukkue kärsi FA Cupissa niukan tappion Sheffield Wednesdayta vastaan. Sarjassa on tullut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalinen tasapeli Chelsean kanssa ja kahden maalin voitto Bournemouthia vastaan. Chelseaa vastaan pistejakoon tultiin lopun maalilla. Lokkien peliesitykset ovat olleet aivan hyviä, mutta se ei ole näkynyt tulostaululla kuin osittain. Kummassakin leirissä on pari poissaoloa. Taustalla on myös jokunen epävarma tapaus. Isännät ovat noin 50 pinnan voittajasuosikkeja. Kymmenisen pinnaa ylipelattu ykkönen otetaan sivuun.

Leeds – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Leeds pelaa Sheffield Wednesdayta vastaan. Isännät ovat voittaneet kuuteen viimeiseen kilpailulliseen otteluunsa kerran. Kotijoukkue esiintyi viimeksi FA Cupissa niukasti tappiollisesti Arsenalia vastaan. Whitesin edelliset ottelut sarjassa ovat menneet voitollisesti ja peräti yhdeksän maalin illassa Birminghamia vastaan ja vähämaalisen tasapelin merkeissä West Bromwichin kanssa. Miehistö on ollut edelleen laadukas, mutta otteet ovat olleet kieltämättä ailahtelevaisia. Sarjataulukossa ollaan toki yhä jaetusti kärjessä. Sarjassa on kotona tullut viimeksi vähämaalinen tasapeli Prestonin kanssa. Arsenalia vastaan ensimmäinen puoliaika oli vahvaa tekemistä. Vierasjoukkue nappasi FA Cupissa komean voiton Brightonista. Se oli itseluottamukselle hyvä juttu. Sarjassa on pelattu kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Cardiffia ja Hullia vastaan. Brightonia vastaan illan ainokainen tehtiin noin 30 minuuttia ennen taiston päätöstä. Pöllöjen taidoilla kuulutaan osaksi nousukarsintoja. Kyse on aidosti laadukkaasta nipusta. Kummassakin leirissä pitäisi olla muutamia poissaoloja. Tasoeroa on Unitedille sen verran paljon, että ykkönen tulee noin 60 prosentilla. Ykköstä on rastittu viitisen prosenttia liikaa. Otetaan alipelattu risti arvokkaaksi kylkiäiseksi.

Hull – Fulham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Fulham matkustaa Hullin vieraaksi. Tiikerit nappasi FA Cupissa jatkopaikan Rotherhamia vastaan ja otteet ovat olleet oranssimustilla muutenkin kohdallaan. Alla on viiteen viimeiseen kilpailulliseen otteluun neljä voittoa. Sarjassa on tullut lähiaikoina voitto QPR:stä ja vastaavaa menestystä Sheffield Wednesdayta vastaan. Viimeiset kolme ottelua on ehditty pelata tien päällä, joten nyt päästään takaisin omien kannattajien eteen. Siellä on pelattu viimeksi kahdella maalilla tappiollisesti Nottinghamia vastaan. Tigersin kausi on ollut kokonaisuutena lievää ylisuorittamista. Kotona on sarjassa voitettu kuudesti. Taustalla on yhä hieman terveysmurheita. Vierasjoukkue nappasi FA Cupissa voiton Aston Villaa vastaan. Se oli itseluottamukselle hyvä juttu, kun vastassa oli sentään Valioliigan nippu. Sarjassa on tullut lähiaikoina voitto Stokesta ja niukka tappio Readingia vastaan. Mökkiläisten perustaso kuuluu osaksi kärjen tuntumaa. Ailahtelua pitäisi silti saada vähennettyä. Tien päällä on saatu neljä voittoa, neljä tasapeliä ja neljä tappiota. Ottelu on ennakolta hyvin tasainen ja iltaan on vaikea saada edes lievää ennakkosuosikkia. Viitisen pinnaa ylipelattu ykkönen on hyvä laittaa sivuun.

Stoke – Millwall

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Stoke pyrkii voittamaan Millwallin. Kotijoukkue kärsi FA Cupissa niukan tappion Brentfordia vastaan, mutta miehistö on alkanut myös voittaa. Sarjassa on tullut lähiaikoina koko pistepotti Huddersfieldiä vastaan ja niukka tappio Fulhamille. Ottelussa Hudderfieldiä vastaan maalinteossa onnistuttiin viidesti. Brentfordia vastaan illan ainokainen tehtiin juuri ensimmäisen jakson lopussa. Punavalkoisten perustasolla pitäisi taistella sijoituksista nousukarsinnoissa. Otteet ovat olleet heikoista tuloksista huolimatta sen verran hyviä, että suunnan pitäisi jatkua kohti parempaa. Osaamista ja kykyjä on selvästi nykyistä sijoitusta parempaan. Itseluottamukselle selvä voitto Huddersfieldiä vastaan oli tärkeä juttu. Vierasjoukkue pelasi FA Cupissa selvästi voitollisesti Newportia vastaan. Sarjassa on tullut kahdella edellisellä kierroksella voitot Brentfordia ja Lutonia vastaan. Viimeiset kolme kilpailullista ottelua on ehditty pelata kotona, joten nyt mennään tien päälle. Reissussa on ollut vaikeampaa. Tosin siellä edellisestä tappiosta on aikaa. Fyysinen pelitapa on myös vastustajille inhottava. Tosin nyt on myös poissaoloja. Taidoiltaan parempi Potters on vähän alle 50 pinnan voittajasuosikki. Kymmenisen pinnaa alipelattu ykkönen merkataan peräti tolpaksi.

Blackburn – Preston

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Blackburn kohtaa Prestonin. Isäntien vaikeudet jatkuivat FA Cupissa tappiollisesti Birminghamia vastaan. Kotijoukkue on ehtinyt pelata lähiaikoina viisi kilpailullista ottelua ilman voittoja. FA Cupissa tullut tappio oli ansaittu. Sarjassa on tullut kahdella edellisellä kierroksella tappiot Huddersfieldiä ja Nottinghamia vastaan. Viimeisin voitto on saatu joulukuun puolessa välissä Bristolia vastaan. Kolmeen viimeiseen kilpailulliseen otteluun omiin on mennyt seitsemän osumaa. Tosin nyt päästään pelaamaan tauon jälkeen omien kannattajien edessä. Terveystilanne ei ole parhaasta päästä, sillä poissaoloja pitäisi olla. Vierasjoukkue esiintyi FA Cupissa tappiollisesti Norwichia vastaan. Omiin meni FA Cupin ottelussa peräti neljä maalia. Ilta lähti käyntiin surkeasti. Sarjassa on tullut kahdella edellisellä kierroksella tappiot Readingia ja Middlesbroughia vastaan. Viimeisin voitto on ehditty saada joulukuun puolessa välissä Lutonia vastaan. Sen jälkeen on menty ilman voittoja. Alakerran kanssa on ollut murheita. Tosin kahdella edellisellä kierroksella itse ei ole tehty yhtään osumaa. Lilywhitesilla on myös jokunen poissaolo. Iltaan lähdetään lähes tasabuukista, mutta Rovers saa olla minitason voittajasuosikki. Viitisen prosenttia ylipelattu ykkönen otetaan sivuun.

Barnsley – Huddersfield

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Barnsley ja Huddersfield. Tykes on ehtinyt pelata sarjassa kolmella edellisellä kierroksella ilman voittoja, mutta FA Cupissa päästiin takaisin voittojen pariin Creweä vastaan. Sarjassa on tullut kahdella edellisellä kierroksella maaliton Swansean kanssa ja niukka tappio Derbyä vastaan. Kotona on pelattu viimeksi vähämaalisen tasapelin merkeissä West Bromwichia vastaan. Kotijoukkueen tilanne sarjataulukossa on edelleen vaikea, mutta potentiaalia ja osaamista on parempaan. Seitsemään viimeiseen taistoon ei ole tullut kuin yksi tappio. Itseluottamus on myös aiempaa parempi. Vierasjoukkue kärsi viimeksi FA Cupissa kahden maalin tappion Southamptonia vastaan. Sarjassa on pelattu viimeksi tappiollisesti Stokea vastaan ja tuolloin omiin meni viisi osumaa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut niukka voitto Blackburnia vastaan. Otteet ovat olleet kokonaisuutena hieman punavalkoisia heikompia. Molemmissa leireissä pitäisi olla pari poissaoloa. Säilymisen kannalta puhutaan tärkeästä ottelusta. Koitoksessa ollaan myös hieman paikallispelin merkeissä. Ykkönen tulee hieman alle kerran kahdesta. Otetaan oikein pelatusta ykkösestä hyvä tolppa.

Reading – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Reading ja Nottingham. Isännät ovat olleet sarjassa mainiossa pelivireessä. Sarjassa on pelattu kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Fulhamia ja Prestonia vastaan. FA Cupissa ehdittiin pelata vauhdikas tasapeli Blackpoolin kanssa. Kotona sarjassa on tullut viimeksi koko pistepotti QPR:ää vastaan. Varsinkin tasokas alakerta on antanut hyvät puitteet menestyä. Sarjassa viiteen viimeiseen taistoon omiin on mennyt yhteensä maali. Edellisestä tappiosta on aikaa melko tasan kuukausi. Vierasjoukkue pelasi FA Cupissa odotetusti pettymyksen merkeissä, kun matka vei Chelsean luokse. Sarjassa on tullut viimeksi koko pistepotti ja kolme osumaa Blackburnia vastaan. Sitä edelsi vähämaalinen voitto Wiganista. Tien päällä on sarjassa pelattu viimeksi niukasti voitollisesti Hullista. Forest on ollut FA Cupia lukuun ottamatta siis niin ikään hyvässä iskussa. Kokonaisuutena on ollut ylisuorittamisen makua. Se koskee varsinkin otteluita vieraissa. Tien päällä on tullut kuusi voittoa, viisi tasapeliä ja kaksi tappiota. Se on kolmanneksi paras suoritus. Royals saa olla aika tasan 40 prosentin voittajasuosikki. Ottelu on rastittu hyvin kohdilleen. Lähdetään taistoon ykkösristillä.

Charlton – West Bromwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa West Bromwich matkustaa Charltonin vieraaksi. Kotijoukkueen vaikeudet ovat jatkuneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Derbyä ja Swanseaa vastaan. Isännät pelasivat juuri Albionia vastaan FA Cupin ottelussa, jossa vierasjoukkue nappasi vähämaalisen voiton. Addicks on ehtinyt voittaa lokakuun 19. päivän jälkeen kerran. Mainion alkukauden jälkeen vaikeuksia on ollut vaikea katkaista. Kotona tuli sentään edellisellä kierroksella koko pistepotti ja kolme osumaa Bristolia vastaan. Taustalla on lukuisia poissaoloja, joten terveystilanne on kaikkea muuta kuin hyvä. Baggies on pelannut mainion kauden ja jatkaa siis myös FA Cupin merkeissä. Sarjassa on tullut lähiaikoina kahden maalin tappio Middlesbroughia vastaan ja vähämaalinen tasapeli tasokkaan ja vahvan Leedsin kanssa. Sarjassa on pelattu neljä edellistä ottelua ilman voittoja, mutta sarjataulukossa ollaan yhä jaetusti kärjessä. Viimeksi FA Cupissa numerot olisivat voineet olla myös suuremmat. Tasoeroa on sen verran vahvasti, että kakkonen tulee päälle 60 prosentilla. Nyt myös selvä altavastaaja joutuu otteluun heikon terveystilanteen merkeissä. Oikein pelattu kakkonen on hyvä tolppa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 11.1.2020 | Tilastot

TottenhamLiverpool
Sarjataulukossa61
Voitot-tasapelit-häviöt8-6-719-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit36-3049-14
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-26-0-0
Maalipuntari 6 edellistä11-717-2
Laukauksia/ottelu1215,9
Pallonhallinta53,00 %58,20 %
Syöttöprosentti81,60 %83,80 %
LoukkaantumisetSissoko, Kane, Lloris, Rose, DaviesClyne, Lovren, Fabinho, Matip, Milner (?)
Pelikiellossa
Manchester UnitedNorwich
Sarjataulukossa520
Voitot-tasapelit-häviöt8-7-63-5-13
Tehdyt-päästetyt maalit32-2522-41
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-20-3-3
Maalipuntari 6 edellistä9-76-9
Laukauksia/ottelu14,811,7
Pallonhallinta53,90 %50,20 %
Syöttöprosentti82,50 %80,80 %
LoukkaantumisetMaguire, McTominay, Pogba, Shaw (?), Rojo (?)Godfrey, Klose, Drmic, Pukki (?)
Pelikiellossa
LeicesterSouthampton
Sarjataulukossa212
Voitot-tasapelit-häviöt14-3-47-4-10
Tehdyt-päästetyt maalit46-1925-38
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä11-108-5
Laukauksia/ottelu14,112,3
Pallonhallinta54,80 %47,20 %
Syöttöprosentti83,10 %72,50 %
Loukkaantumiset Morgan (?), Benkovic (?)Boufal (?), Valery (?)
Pelikiellossa
ChelseaBurnley
Sarjataulukossa415
Voitot-tasapelit-häviöt11-3-77-3-11
Tehdyt-päästetyt maalit36-2924-34
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-0-4
Maalipuntari 6 edellistä6-83-10
Laukauksia/ottelu16,410,1
Pallonhallinta57,20 %43,10 %
Syöttöprosentti84,50 %68,30 %
LoukkaantumisetLoftus-Cheek,  Pulisic (?), Alonso (?)Barnes (?), Gibson (?), Gudmundsson (?), Lennon (?), Wood (?)
Pelikiellossa
WolverhamptonNewcastle
Sarjataulukossa713
Voitot-tasapelit-häviöt7-9-57-4-10
Tehdyt-päästetyt maalit30-2720-33
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-0-4
Maalipuntari 6 edellistä9-105-11
Laukauksia/ottelu12,910
Pallonhallinta48,20 %38,80 %
Syöttöprosentti79,20 %73,10 %
LoukkaantumisetBoly, Gibbs-White, Jota (?)Saint-Maximin, Willems (?), Muto (?), Shelvey (?), Schär (?), Manquillo (?), Gayle (?), Dummett (?), Carroll (?), Almiron (?), Clark (?)
Pelikiellossa
EvertonBrighton
Sarjataulukossa1114
Voitot-tasapelit-häviöt7-4-106-6-9
Tehdyt-päästetyt maalit24-3225-29
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-11-3-2
Maalipuntari 6 edellistä8-57-7
Laukauksia/ottelu13,512,8
Pallonhallinta49,50 %53,90 %
Syöttöprosentti76,80 %82,00 %
LoukkaantumisetGbamin, Gomes, IwobiBurn, Izquierdo, Murray (?), March (?)
Pelikiellossa
LeedsSheffield Wednesday
Sarjataulukossa18
Voitot-tasapelit-häviöt15-7-411-6-9
Tehdyt-päästetyt maalit43-2137-26
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä13-119-7
Laukauksia/ottelu16,113,6
Pallonhallinta59,70 %47,90 %
Syöttöprosentti80,20 %72,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HullFulham
Sarjataulukossa95
Voitot-tasapelit-häviöt11-6-912-6-8
Tehdyt-päästetyt maalit40-3440-30
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä8-78-9
Laukauksia/ottelu1314
Pallonhallinta46,50 %59,60 %
Syöttöprosentti72,10 %85,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeMillwall
Sarjataulukossa217
Voitot-tasapelit-häviöt7-3-1610-10-6
Tehdyt-päästetyt maalit33-4234-32
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä12-79-5
Laukauksia/ottelu12,511,3
Pallonhallinta48,60 %43,50 %
Syöttöprosentti74,00 %67,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BlackburnPreston
Sarjataulukossa1310
Voitot-tasapelit-häviöt10-6-1011-6-9
Tehdyt-päästetyt maalit34-3436-32
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä7-75-7
Laukauksia/ottelu10,812,1
Pallonhallinta51,00 %51,60 %
Syöttöprosentti74,50 %71,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BarnsleyHuddersfield
Sarjataulukossa2320
Voitot-tasapelit-häviöt4-9-137-7-12
Tehdyt-päästetyt maalit33-4930-42
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä10-88-9
Laukauksia/ottelu14,29,9
Pallonhallinta50,70 %50,90 %
Syöttöprosentti69,20 %75,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingNottingham
Sarjataulukossa144
Voitot-tasapelit-häviöt10-5-1012-7-6
Tehdyt-päästetyt maalit33-2834-25
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-03-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-28-9
Laukauksia/ottelu12,812,9
Pallonhallinta47,30 %46,90 %
Syöttöprosentti76,20 %76,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CharltonWest Bromwich
Sarjataulukossa192
Voitot-tasapelit-häviöt7-7-1214-10-2
Tehdyt-päästetyt maalit34-3748-28
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-4-1
Maalipuntari 6 edellistä8-107-8
Laukauksia/ottelu9,213
Pallonhallinta47,90 %53,80 %
Syöttöprosentti73,80 %80,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö