Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 12.10.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Ykkösliigassa, Kakkosliigassa ja EM-karsinnoissa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle hyvällä tavalla.

Bosnia-Hertsegovina – Suomi

Jalkapallon EM-karsinnoissa Bosnia ja Hertsegovina pelaa Suomea vastaan. Kotijoukkueen EM-karsinnat ovat sujuneet pettymyksen merkeissä. Isännät kärsivät viimeksi tappion Armenialle ja tuolloin vastustaja teki heille neljä maalia. Lohikäärmeiden urakka edellisessä Kansojen Liigan lohkossa meni hyvin, mutta EM-karsinnoissa on ollut vaikeampaa. Viimeksi miehistön päävalmentaja olisi halunnut jättää hakemuksen eroamisesta, mutta maan jalkapalloliitto sai estettyä tilanteen. Nyt asetelmat ovat selvät, sillä toista vaihtoehtoa ei ole kuin napata voitto. Se on ainoa keino pitääm lohkossa haaveet elossa EM-kisoista. Vierasjoukkue on ollut EM-karsinnoissa yksi parhaista onnistujista. Viimeksi tuli tosin niukka tappio Italialle, mutta kasassa on jo neljä voittoa. Huuhkajat on esiintynyt Markku Kanervan johdolla vahvasti ja taitojensa ylärajoilla. Isänniltä Edin Dzeko on sivussa, mutta nippu tulee olemaan kotonaan selvästi vaikeammin voitettavissa oleva ryhmä kuin Tampereella. Ykkönen tulee noin 45 pinnalla. Ykköstä on pelattu liian vähän, mutta ilman ristiä sitä ei uskalla ottaa. Iltaan otetaan ykkösristi.

Tanska – Sveitsi

Jalkapallon EM-karsinnoissa Tanska isännöi Sveitsiä. Kotijoukkue on kerännyt EM-karsinnoissa viideltä ensimmäiseltä kierrokselta kaksi voittoa ja kolme tasapeliä. Isännät pelasivat viimeksi maalittoman Georgiassa. Toiseksi edellisessä ottelussa tuli täysi pistepotti ja kuusi osumaa onnetonta Gibraltaria vastaan. Ensimmäiseen viiteen otteluun maalinteossa on onnistuttu itse 15 kertaa ja omiin on mennyt viisi osumaa. Kotona on kasassa yksi voitto ja tasapeli. Viimeksi maaliton Georgian kanssa oli pettymys. Vierasjoukkue pelasi viimeksi selvästi voitollisesti Gibraltaria vastaan. Iltaa edelsi vähämaalinen tasapeli Irlannin kanssa. Alppimaa on pelannut yhden ottelun vähemmän. Heilläkin on menty ilman tappioita. Perustasoltaan miehistöt ovat lähellä toisiaan. Nippujen ensimmäinen peli oli dramaattinen, sillä Nati menetti lopussa selvän johtonsa. Nyt taistellaan lohkon voitosta kolmen miehistön kesken. Erittäin tasainen ottelu on luvassa. Ykköselle on viitisen pinnaa liikaa peliä, joten otteluun otetaan ristikakkonen.

Italia – Kreikka

Italia saa vastaansa Kreikan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon EM-karsinnoissa. Saapasmaa on pelannut mainiot EM-karsinnat, sillä kotijoukkue on kerännyt kuudesta ottelustaan yhtä monta voittoa. Kahdessa edellisessä koitoksessa menestystä on tullut Suomea ja Armeniaa vastaan. Suomea vastaan voitto oli toki ansaittu, mutta yksi rankkari oli melko kyseenalainen. Miehistö on hävinnyt omien kannattajiensa edessä viimeksi vuonna 2016. Itseluottamus on hyvä ja onnistumiset ovat ruokkineet uusia onnistumisia. Vierasjoukkueen asetelmat ovat täysin toiset, eikä edellisellä kierroksella tullut vähämaalinen tasapeli Liechtensteinin kanssa varsinaisesti parantanut nipun itseluottamusta. Ainoa voitto on tullut EM-karsintojen alussa juuri Liechtensteinista. Alisuorittajalla on ollut kaksikosta selvästi vähemmän tulivoimaa, mutta myöskään alakerta ei ole ollut kuin välillä voittavalla tasolla. EM-karsinnat tulevat päättymään pettymyksen merkeissä. Parhaan motivaation löytyminen voi olla haastavaa, mutta toki on nipulla laatuakin. Jättiläinen on noin 75 pinnan ennakkosuosikki. Oikein pelattu ykkönen tulee varmaksi.

Norja – Espanja

Jalkapallon EM-karsinnoissa Espanja matkustaa Norjan vieraaksi. Kotijoukkue on kerännyt EM-karsinnoissa kuudesta ottelustaan kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja yhden tappion. Isännät pelasivat kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Maltaa vastaan ja pistejaon Ruotsin kanssa. Vuonomaalla ei ole alla tappiota enempää, mutta osa erittäin tasaisista otteluista olisi ollut syytä kääntää voitoksi. Maan jalkapallossa mennään kuitenkin nousukautta. Lohkon kakkossija on yhä tähtäimessä. Ainakin alakerrassa on yhdestä kahteen poissaoloa. Vierasjoukkue on ollut selvästi lohkon paras porukka. Kasassa on kuuteen otteluun yhtä monta voittoa. Kahdella edellisellä kierroksella voitot ovat tulleet Romaniaa ja Färsaaria vastaan. Vastustajat ovat tehneet lohkon kärjelle vain kolme maalia. La Rojalle pistekin olisi lohkon tilanteen kannalta aivan hyvä, mutta myös vieraissa on odotettavissa selvää hallintaa ja kontrollia. Tasoero tulivoimaisen jättiläisen eduksi on Løvenen hyvästä pelivireestä huolimatta suuri, joten kakkoselle tulee noin 65 prosenttia. Oikein pelattu kakkonen voi tulla tolpaksi.

Liechtenstein – Armenia

Jalkapallon EM-karsinnoissa Liechtenstein pyrkii yllätykseen Armeniaa vastaan. Kotijoukkue on kerännyt ensimmäisestä kuudesta ottelustaan yhden tasapelin ja viisi tappiota. Kääpiövaltio nappasi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Kreikkaa vastaan. Isännät voivat pelata nytkin melko vapautuneesti ja ilman paineita, sillä kukaan ei odota heiltä oikein mitään. Viimeksi tasapeli Kreikkaa vastaan oli toki hyvä onnistuminen, mutta se oli myös vastustajan omaa heikkoutta ja sekoiluja. Vierasjoukkue teki viimeksi neljä maalia Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Miehistö on lohkossa kolme pistettä Suomea perässä. Viimeksi neljä maalia laadukkaita Lohikäärmeitä vastaan oli hyvä osoitus tulivoimasta. Mahdollisuuksia on lohkon toiselle sijalle, mutta nyt tärkeä Henrikh Mkhitaryan on sivussa loukkaantumisen takia. Mkhitaryan on hyökkäyspään kannalta iso menetys, mutta tasoeroa on niin paljon, että kakkoselle annetaan noin 75 pinnaa. Iso altavastaaja ei ole helppo pala voitettavaksi, sillä matala blokki ja tiivis alakerta voivat olla hyvinkin ilkeitä. Vähän jopa alipelattu kakkonen on silti tolppa.

Southend – Wimbledon

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Southend pelaa Wimbledonia vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdessa edellisessä ottelussaan tappiollisesti Accringtonia ja Gillinghamia vastaan. Lisäksi cupissa tuli putoaminen Brighton U21:lle. Viiteen viimeiseen kierrokseen omiin on mennyt kolme kertaa ainakin kolme maalia. Alakerran ohella varsinkin tasaisuuden kanssa kaivataan parannusta. Viime kauden jälkeen parannusta kyllä oli syytä odotella, mutta kasassa on edelleen vain yksi voitto. Omiin on mennyt jo melkein 30 maalia. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Peterboroughia vastaan ja voitollisesti Rochdalesta. Lisäksi cupissa tuli onnistuminen Leyton Orientista. Kolmeen viimeiseen kilpailulliseen otteluun itse on tehty kahdeksan maalia. Alkukausi on ollut silti vaikea, sillä kasassa ei ole voittoa enempää. Viimeksi tullut voitto teki kuitenkin fiilikselle hyvää. Ilta on lähes tasabuukki. Ykköselle on tullut peliä kymmenisen pinnaa liikaa, joten ykkönen menee ohitukseen.

Bristol – MK Dons

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa toisensa kohtaavat Bristol ja MK Dons. Isännät ovat olleet vahvassa pelivireessä, sillä kasassa on viiteen viimeiseen kilpailulliseen otteluun neljä voittoa. Edellisellä kierroksella tuli täysi pistepotti Rotherhamia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella menestystä napattiin Wimbledonin kustannuksella. Cupissa jatkopaikka otettiin Chelsea U21:sta vastaan. Alkukausi on mennyt nipulta oikein hyvin, mutta onneakin on ollut. Näin hyvästä ryhmästä ei suinkaan ole kyse. Varsinkin alakerta on toiminut silti hyvin. Vierasjoukkue on pelannut edellisellä kahdella kierroksella tappiollisesti Sunderlandia ja Burton Albionia vastaan. Viimeksi alakerran kanssa oli kieltämättä vaikeaa. Alla on sarjassa putkeen neljä tappiota, mutta ne eivät kerro kaikkea ryhmän tekemisestä. Lisäksi ensimmäiset kierrokset menivät hyvin. Tosin varsinkin vieraissa on ollut haastavaa. Perustasoltaan Rovers on vain vähän edellä. Ykkönen tulee noin 45 pinnalla. Liikaa ylipelattu ykkönen on hyvä ohittaa.

Portsmouth – Gillingham

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa yhteen iskevät Portsmouth ja Gillingham. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Boltonia ja Doncasteria vastaan. Lisäksi cupissa tuli jatkopaikka Oxfordia vastaan. Isäntien alkukausi on ollut kokonaisuutena pettymys, mutta suunta on kohti parempaa. Laadukkaasta ja hyvästä nipusta on kuitenkin kyse. Vierasjoukkue on pelannut kahdessa edellisessä ottelussaan selvästi tappiollisesti Oxfordia vastaan ja voitollisesti Southendia vastaan. Cupissa tuli neljän maalin tappio Ipswichiä vastaan. Perustasoltaan Gills kuuluu osaksi jopa häntäpäätä tai ei ainakaan paljoa sen ylle. Varsinkin vieraissa on ollut ja tulee olemaan ongelmia. Tien päällä on menty ilman voittoja. Pompeyn taidoilla sijoitusta nostetaan varmasti ja tällaiset ottelut heidän tulisi kyllä hoitaa. Kotona voitto toteutuu noin 60 prosentilla. Napataan oikein pelattu ykkönen tolpaksi.

Oxford – Doncaster

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Oxford pelaa Doncasteria vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Gillinghamia vastaan ja pistejaon Accringtonin kanssa. Cupissa tuli jatkoilla tappio Portsmouthia vastaan. Viime kauteen nähden kokoonpanossa on merkittävää vaihtuvuutta, mutta varsinkin tulivoimaa nipulla pitäisi olla. Alkukaudella on voitettu neljä kertaa, pelattu neljä kertaa pistejakoja ja hävitty neljä kertaa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Portsmouthia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli vähämaalinen tasapeli Coventryn kanssa. Miehistö on pelannut kaksi ottelua Unitedia vähemmän. Neljään edelliseen kierrokseen ainoa voitto on tullut Peterboroughista. Lisäksi cupissa tuli tappio Rotherhamia vastaan. Kyseessä on silti hyvin organisoitu nippu, jonka vahvuus löytyy alakerrasta. Ratkaisuvoimaa saisi olla kuitenkin lisää. Materiaaliltaan niput ovat lähellä toisiaan. Ykkönen tulee lähes kerran kahdesta. Pinnat ovat oikein. Suoraa ykköstä ei uskalla ottaa, joten lähdetään peliin ykkösristillä.

Blackpool – Rotherham

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa vastakkain asettuvat Blackpool ja Rotherham. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella maalittoman häntäpään Boltonin kanssa. Toiseksi edellisessä ottelussa tuli täysi pistepotti Lincolnia vastaan. Vaikka edellisellä kierroksella maaliton tasapeli oli pettymys, alla on neljä edellistä kierrosta ilman tappioita. Isännät ovat aloittaneet kautensa muutenkin hyvin ja sijoitus on aivan kärjen tuntumassa. Kotona kasassa on viiteen koitokseen kolme voittoa, yksi tasapeli ja tappio. Vierasjoukkue pelasi viimeksi selvästi voitollisesti Coventrya vastaan. Lisäksi cupissa tuli menestystä Doncasterista. Kahteen viimeiseen kilpailulliseen otteluun itse on tehty seitsemän maalia. Perustasoltaan Millers on sen verran hyvä nippu, että ennen kautta heitä odotettiin mukaan taistelemaan noususta. Varsinkin vieraissa kyseessä on kuitenkin turhankin alakerta edellä menevä ryhmä. Nyt sentään maalinteossa on tullut onnistumisia. Ottelu on ennakolta todella tasainen, sillä iltaan mennään lähes tasabuukilla. Ykkönen on saanut turhan paljon kannatusta, joten laitetaan se ohitukseen.

Rochdale – Accrington

Jalkapallon Englannin Ykkösliigaa, Rochdale isännöi Accringtonia. Isännät ovat hävinneet kahdella edellisellä kierroksella Wycombea ja Wimbledonia vastaan. Kahteen viimeiseen otteluun omissa verkot ovat soineet kuusi kertaa. Kotijoukkueella on ollut muutenkin vaikeaa, sillä sarjassa voittoihin on venytty edellisen kerran elokuun lopussa. Kauden alussa nippua ennakoitiin osaksi häntäpäätä, joten siinä mielessä vaikeudet eivät ole tullut uutisena. Esimerkiksi kotona ei ole tullut vielä yhtään voittoa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella tasapelin Oxfordin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli täysi pistepotti Southendia vastaan. Monien erittäin tasaisten otteluiden voittaminen on vaikeaa, mutta edellisestä tappiostakin on aikaa. Lisäksi cupissa tuli onnistuminen Oldhamia vastaan. Perustasoltaan Stanley on hyvin samaa luokkaa Dalen kanssa. Potentiaalia on viihdyttävään ja jopa runsasmaaliseen iltaan, sillä varsinkaan sinimustien alakerta ei ole kummoisessa iskussa. Peli on lähes tasabuukki, jopa niukasti vieraiden ennakkosuosikin asema. Otetaan haastavaan iltaan ykköskakkonen.

Peterborough – Lincoln

Peterborough pelaa Lincolnia vastaan, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Englannin Ykkösliigassa. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Wimbledonia vastaan ja viihdyttävän pistejaon Wycomben kanssa. Edellisellä kierroksella molemmat miehistöt onnistuivat maalinteossa kolme kertaa. Isännät ovat tehneet kahteen viimeiseen otteluunsa kuusi maalia, mutta alakerran kanssa on parannettavaa. Alakerta oli esimerkiksi edellisessä koitoksessa liian epävarma. Sama koski myös hieman aiempia otteluita. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Sunderlandia vastaan ja niukasti tappiollisesti Blackpoolia vastaan. Miehistö on ollut yksi alkukauden parhaista onnistujista. Perustasoltaan sarjanousija ei ole kummoinen ja lähiaikoina on tullut useampia pettymyksiä, mutta kokonaisuutena tekeminen on ollut yllättävän hyvää. Vieraissa on ollut tosin vaikeampaa. Materiaaliltaan tulivoimaisempi ja yleensä kotonaan hyvä Posh on hieman edellä, mutta merkittävää tasoeroa nipuilla ei ole. Ykkönen tulee kerran kahdesta. Liikaa ylipelattu ykkönen ohitetaan.

Swindon – Plymouth

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa toisensa kohtaavat Swindon ja Plymouth. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Newportia ja Bradfordia vastaan. Isännät ovat kärsineet viiteen viimeiseen kilpailulliseen otteluunsa neljä tappiota. Varsinkin alakerran kanssa on ollut haasteita. Lisäksi ratkaisuvoimaa pitäisi olla enemmän. Viimeksi tuli myös cupissa selvä tappio juuri tulevalle vastustajalle. Miehistö sai kaudelle hyvän aloituksen, mutta sen jälkeen on ollut vaikeampaa. Viime kaudesta on kuitenkin hieman vahvistuttu. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Mansfieldistä ja pistejaon Scunthorpen kanssa. Argyle oli viimeksi lähellä täyttä pistepottia, mutta vastustaja tuli tasoihin lisäajalla. Varsinkin vieraissa pelataan melko defensiivisesti. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan. Ottelun asetelmat ovat muutenkin monella mittarilla tasaiset. Ykköselle on mahdollista antaa karvan alle 45 prosenttia. Selvästi ylipelattu ykkönen menee ohitukseen.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 12.10.2019 | Tilastot

 Bosnia ja HertsegovinaSuomi
Sarjataulukossa42
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-34-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit12-118-4
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-34-0-2
Maalipuntari 6 edellistä12-118-4
   
   
 TanskaSveitsi
Sarjataulukossa23
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-02-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit15-510-4
Kuntopuntari 6 edellistä2-4-02-2-2
Maalipuntari 6 edellistä17-711-8
   
   
 ItaliaKreikka
Sarjataulukossa15
Voitot-tasapelit-häviöt6-0-01-2-3
Tehdyt-päästetyt maalit18-37-10
Kuntopuntari 6 edellistä6-0-01-2-3
Maalipuntari 6 edellistä18-37-10
   
   
 NorjaEspanja
Sarjataulukossa41
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-16-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit11-817-3
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-16-0-0
Maalipuntari 6 edellistä11-817-3
   
   
 LiechtensteinArmenia
Sarjataulukossa63
Voitot-tasapelit-häviöt0-1-53-0-3
Tehdyt-päästetyt maalit1-1912-11
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-53-0-3
Maalipuntari 6 edellistä1-1912-11
   
   
 SouthendWimbledon
Sarjataulukossa2221
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-91-3-8
Tehdyt-päästetyt maalit12-2814-23
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-40-2-4
Maalipuntari 6 edellistä10-165-11
   
   
 BristolMK Dons
Sarjataulukossa817
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-34-0-7
Tehdyt-päästetyt maalit14-1212-18
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-0-4
Maalipuntari 6 edellistä11-86-9
   
   
 PortsmouthGillingham
Sarjataulukossa1615
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-33-4-4
Tehdyt-päästetyt maalit12-1117-14
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä9-910-5
   
   
 OxfordDoncaster
Sarjataulukossa910
Voitot-tasapelit-häviöt4-4-44-4-2
Tehdyt-päästetyt maalit24-1713-10
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä14-89-5
   
   
 BlackpoolRotherham
Sarjataulukossa413
Voitot-tasapelit-häviöt5-5-24-3-3
Tehdyt-päästetyt maalit16-1316-9
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-3-1
Maalipuntari 6 edellistä5-810-5
   
   
 RochdaleAccrington
Sarjataulukossa1918
Voitot-tasapelit-häviöt2-4-52-5-4
Tehdyt-päästetyt maalit12-2014-19
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-3-2
Maalipuntari 6 edellistä6-118-11
   
   
 PeterboroughLincoln
Sarjataulukossa711
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-35-1-6
Tehdyt-päästetyt maalit26-1517-17
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä17-45-13
   
   
 SwindonPlymouth
Sarjataulukossa712
Voitot-tasapelit-häviöt6-2-44-4-4
Tehdyt-päästetyt maalit19-1517-15
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä12-78-10
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö