Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 13.10.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Ykkösliigassa, Kakkosliigassa ja Kansojen Liigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi käyttää haluamallaan tyylillä.

Wimbledon – Portsmouth

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Wimbledon saa vieraakseen erinomaisesti esiintyneen Portsmouthin. Kotijoukkueen kausi on sujunut vaikeasti, sillä miehistö on kerännyt ainoastaan 11 pistettä. Hyökkäyspelaaminen on tuottanut tuskaa, sillä maalinteossa on onnistuttu vasta yhdeksään otteeseen. Tasaisen maalintekovoiman löytäminen ei ole onnistunut vielä missään vaiheessa kautta. Kahteen edelliseen taistoonsa isännät ovat taas jääneet maaleitta, vaikka vastassa ovat olleet häntäpäässä majailevat Bradford ja Plymouth. Kotietukin on ollut pitkään huono. Vierasjoukkue on voittanut sen sijaan jo kahdeksaan otteeseen, sinipaidat ovat viimeistelleet maaleja yli parikymmentä kappaletta, ja tien päällä nippu on voittanut kaikki kilpailulliset pelinsä yhtä tasapeliä lukuun ottamatta. Ronan Curtis ja Jamal Lowe ovat viimeistelleet mieheen kuusi maalia. Pompey on Lontoon illassakin ansaittu voittajasuosikki, sillä kyseessä on koko sarjan suurimpia mestariehdokkaita. Tasoero The Womblesiin on jo merkittävä, ja vierailijoiden varmasti kunnossa oleva itseluottamus korostaa sitä.

Scunthorpe – Peterborough

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Scunthorpe saa vastaansa Peterboroughin. Kotijoukkue hävisi edellisessä kamppailussaan Lutonia vastaan, mutta sitä ennen isännät ehtivät pelata kahdeksan kierrosta putkeen ilman tappioita. Tulivoimaa on löytynyt pääasiassa hyvin, mutta alakertansa suhteen The Ion on ollut kaukana hohdokkaasta. Epävarmuutta on ollut esillä liikaa. Vierasjoukkueen kausi on sujunut mainiosti, sillä miehistö on edelleen sarjataulukon kärkipaikoilla. Hyökkäyspelaamisessaan sinipaidat ovat olleet sarjan ehdotonta parhaimmistoa, mutta puolustuspelaamisessaan The Dosh kaipaisi lisää tasaisuutta ja vähemmän virhealttiutta. Edellisessä taistossaan ryhmä koki neljän maalin tappion Barnsleylle. Muutenkin lähiviikot ovat menneet pettymysten merkeissä. Toisaalta äskettäin pelattiin vauhdikas tasapelikin sarjan mestarisuosikkia Sunderlandia vastaan. Heiltä löytyy myös kaksi paljon maalinteossa onnistunutta kaveria, sillä Jason Cummings ja Matthew Godden ovat tehneet kaksistaan 13 maalia. Sinipunaisten kotietu tekee lähtökohdat erittäin tasaisiksi, mutta vauhdikasta peliä on toki lupa odottaa. Laadukkaampia vierailijoita lienee syytä pitää pienenä ennakkosuosikkina.

Rochdale – Doncaster

Rochdale ja Doncaster taistelevat paremmuudestaan jalkapallon Englannin Ykkösliigassa. Isännät voittivat viikolla cupissa Fleetwoodin, mutta sarjassa vaikeudet eivät ota loppuakseen. Edellisestä voitosta on aikaa jo monta viikkoa. Suuri ongelma on edelleen puolustuspelaaminen, sillä omissa verkot ovat soineet jo 25 kertaa. Materiaaliltaan kyseessä on alemman keskikastin porukoita, joten vaatimattomat peliesitykset eivät ole tulleet isona yllätyksenä. Kotietukin on ollut kaukana hyvästä, sillä kuuteen kotipeliin alla on neljä pistettä. Vierasjoukkue on pelannut kaksikosta paremman kauden, vaikka viimeksi mentiinkin metsään mainittua Fleetwoodia vastaan. Tuolloin Roversilla mikään ei onnistunut, mutta materiaaliltaan miehistö on kuitenkin nousukarsintoihin kuuluvaa tasoa. Maalinteko ei ole ollut heille The Dalea helpompaa, mutta suuri eroavaisuus on tullut puolustuspelaamisesta. Edellisen kierroksen tappiosta huolimatta punavalkoisten tekeminen on ollut tasapainoista ja vahvasti puolustuspelaaminen edellä. Lisäksi cupissa päästiin takaisin voittojen pariin, mikä oli kasvojen pesulle hyvä sauma. Donnylla on hyvä tilaisuus päästä myös sarjassa takaisin voittamisen makuun.

Accrington – Bradford

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Accrington isännöi Bradfordia. Kotijoukkueen mainio kausi sai jatkoa viikolla, kun cupissa napattiin selvä voitto Macclesfieldistä. Miehistö on voittanut viidestä edellisestä kilpailullisesta taistostaan neljä, joten pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Hyökkäyspelaamiseen olisi saatava vielä uutta vaihdetta, sillä monesti ryhmä on jäänyt minimaalisiin maalimääriin. Toisaalta puolustuspelaaminen on ollut pääasiassa hyvällä tasolla. Kotietukin on ollut varsin vahva, sillä ensimmäisen kotipelin jälkeen alla ei ole tappioita. Vastustajat ovat jääneet siellä avausta lukuun ottamatta enintään yhteen maaliin. Kyseessähän on sarjanousija, joten sekin vain korostaa hyvää tilannetta. Vierasjoukkue on jo ehtinyt vaihtamaan valmennustaan, sillä etenkin maalinteko on tuottanut tuskaa. Maalinteossa on onnistuttu vasta yhdeksän kertaa. Viikolla koettiin selvä tappio cupissa Oldhamille. Viimeisin matkaottelu päättyi vähämaaliseen voittoon, mutta sitä edelsi monta vierailua vain tappioiden muodossa. Toisaalta ei materiaalikaan ole kummoinen. Isännät ovat näillä perusteluilla ansaitusti lähellä täyttä pistepottia. Taistosta on lupa odottaa vähämaalista.

Gillingham – Southend

Jalkapallon Englannin Ykkösliigan ottelutarjontaa, vastakkain asettuvat Gillingham ja Southend. Isännät voittivat viimeksi Portsmouthin vieraissa, mikä oli pelaajiston itseluottamukselle erinomainen asia. Viikolla vaikeudet kuitenkin jatkuivat cupin muodossa. Suurimmat epävarmuudet löytyvät puolustuspelaamisesta, sillä omissa verkot soivat liian tiheään tahtiin. Kotietukin on ollut pitkään onneton, sillä yhtään kotivoittoa ei ole tullut elokuun alkupuoliskon jälkeen. Alakerran hankaluudet vaikuttavat selvästi koko ryhmän tekemiseen. Vierasjoukkue on pelannut sarjassa noin kuukauden ilman ainuttakaan tappiota, mutta cupissa miehistö hävisi parilla maalilla Colchesterille. Kahteen edelliseen taistoon omiin on mennyt vain yksi osuma. Materiaaliltaan The Blues on kaksikosta laadukkaampi osapuoli ja myös vieraissa ansaitusti pienen ennakkosuosikin asemassa. United kamppailee todennäköisesti nousukarsintoihin pääsemisestä, isännät jopa putoamista vastaan.

Fleetwood – Shrewsbury

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa yhteen iskevät Fleetwood ja Shrewsbury. Kotijoukkue voitti viimeksi Doncasterin, mutta cupissa Rochdalelle hävittiin kahdella maalilla. Muutenkin on ollut pitkään vaikeaa, sillä miehistö ehti pelaamaan kuusi kierrosta ilman voittoja. Ensimmäisten kierrosten jälkeen pelivire on hyytynyt selvästi. Kotietu on ollut monta viikkoa niin ikään vaatimaton. Vierasjoukkue voitti cupissa murskalukemin Tranmeren, mutta sarjassa tehottomuus on edelleen esillä. Maalinteossa on onnistuttu vasta kymmenen kertaa. Puolustuspelaaminen on pääasiassa laadukasta, mutta toisessa päässä ratkaisuihin pystyvät pelaajat loistavat poissaolollaan. Sarjassa voitettiin viimeksi niukasti Accrington. Vaikka voittoja on alla ainoastaan kaksi kappaletta, taitotasoltaan miehistöllä olisi osaamista parempaan. Tiedossa on yksi kierroksen tasaisimmista otteluista, johon lievänkin ennakkosuosikin löytäminen on vaikeaa. Materiaaleissa ei ole suurempaa eroa, vierasjoukkueen hyökkäyspelaaminen on kaukana hohdokkaasta, mutta isäntien itseluottamus ei liene kummoinen.

Coventry – Wycombe

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa kohtaavat Coventry ja Wycombe. Isännät nappasivat viimeksi täyden pistepotin Charltonin kustannuksella, eikä cupin puolella tullut voitto Forest Greenistäkään tehnyt pelaajiston itseluottamukselle huonoa. Hyökkäyspelaaminen on ollut pitkään niin tukkoista, että pikkuhiljaa tehojakin alkaa löytymään. Toisaalta Charltonia vastaan pelitilanteiden valossa loppulukemat olisivat voineet olla toisenlaiset, joten onnea oli matkassa. On matkalle mahtunut onnistumisiakin, sillä esimerkiksi Sunderlandin kanssa tasattiin pisteet. Vierasjoukkue on saanut hieman enemmän lepoaikaa, sillä heillä ei ole alla cupin pelejä. Viimeksi napattiin niukka voitto Burton Albionista, mutta se oli ensimmäinen onnistuminen moneen viikkoon. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut ajoittain suuriakin haasteita. Materiaaliltaan sarjanousija ei ole Sky Bluesin tasoinen porukka. Näillä tiedoilla kotijoukkuetta voidaan pitää pienenä ennakkosuosikkina, mutta toisaalta kotonakin tehottomuus on ollut esillä. Vierailijoiden alakerta tien päälläkin on ollut haavoittuvainen, sillä kolmeen edelliseen vierailuun omissa verkot ovat soineet kuudesti. Hankalasti ennustettava ilta on luvassa.

Burton Albion – Bristol

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Bristol matkustaa Burton Albionin vieraaksi. Kotijoukkue hävisi viimeksi cupissa niukasti Port Valelle, joten vaikeudet eivät ota loppuakseen. Sarjassa alla ovat tappiot Wycombelle ja Southendille. Maalinteon kanssa on alkanut olemaan entistä suurempia haasteita. Kotona tulee sentään kelvollisesti onnistumisia, mikä on kyllä hyvä asia. On matkalle mahtunut myös selviä onnistumisiakin, sillä sarjan mestarisuosikkeihin lukeutuva Sunderland kaadettiin useampia viikkoja sitten. Se oli pelaajiston itseluottamukselle valtava onnistuminen. Heti perään voitettiin vieläpä cupin puolella Valioliigassa operoiva Burnley. Vierasjoukkue on hävinnyt moneen viikkoon vain kertaalleen, mutta se tapahtui juuri viimeksi Walsallia vastaan. Myös heille hyökkäyspelaaminen on ollut vaikeaa. Etenkin tien päällä tehottomuus on vahvasti esillä. Materiaaliltaan isännät ovat kaksikosta tasokkaampi miehistö, mutta ryhmien välillä ei ole merkittävää tasoeroa. Albionilla pitäisi olla kuitenkin enemmän ratkaisuvoimaa. Niukka kotivoitto lienee lähellä.

Oxford – Plymouth

Jalkapallon Englannin Ykkösliigan ottelutarjontaa, Oxford saa vastaansa Plymouthin. Molempien seurojen kausi on ollut tuskallista seurattavaa, sillä kumpikin nippu pitää yhä majaansa sarjataulukon häntäpäässä. Keltapaidat ovat voittaneet ensimmäisen ja samalla ainoan kerran elokuun puolella. Vierasjoukkue voitti sentään viimeksi vähämaalisesti Wimbledonin, mutta sitä seurasi cupin puolella tullut selvä tappio Swindonille. Wimbledonia vastaan tullut voitto tuli itseluottamuksen kannalta hyvään saumaan. Materiaaliltaan ryhmät lähtivät kauteen erilaisin odotuksin, sillä vierailijoitahan odotettiin parhaimmillaan nousukarsintoihin. Nykyisellään tasoeroa on kuitenkin vaikeaa löytää, kun tekeminen on tällaista luokkaa. Säännöllisen maalintekovoiman löytäminen on tuottanut niin Oxfordille kuin Plymouthille jatkuvaa tuskaa, eikä etenkään kotijoukkueen puolustuspelaaminenkaan ole ollut juuri mistään kotoisin. Heidän kotietunsakin on ollut olematon. Näillä tiedoilla ennakkosuosikin löytäminen on haastavaa, sillä kahdesta surkeasta nipusta vähemmän onnettoman porukan löytäminen ei ole helppoa. Keltapaidat pääsevät pelaamaan kotikentällään, mutta siellä alakerta on vuotanut liikaa. Toisaalta vastassa ovat vihreäpaidat, joiden hyökkäyspelaaminen on varsinkin reissussa surkeaa.

Norja – Slovenia

Jalkapallon Kansojen Liigassa Norja saa vieraakseen Slovenian. Kotijoukkue voitti ensimmäisessä ottelussaan Kyproksen, mutta seuraavaksi hävittiin niukasti pirteää Bulgariaa vastaan. Bulgariaa vastaan matkalla oli paljon epäonnea, sillä voittokin olisi ollut otettavissa. Kuuteen viimeiseen peliin alla on viisi voittoa, joten pelaajiston itseluottamus on kunnossa. Vierasjoukkue ei ole vielä avannut voittotiliään, sillä alla on kaksi tappiota. Seitsemään edelliseen taistoonsa nippu on saalistanut yhden voiton. Toisaalta molemmista turnauksen peleistään slovenialaiset olisivat voineet saalistaa myös pisteitä. Punapaidoilta muutama puolustuspään pelaaja on loukkaantuneena, mutta myös vierailijat joutuvat tulemaan toimeen ilman muutamaa tärkeää pelaajaansa. Ainakin ykkösmaalivahti on sivussa. Vihreäpaidoille maalinteko tuotti MM-karsintojen reissuissa isoja ongelmia. Aiemmasta arvokisojen menestymisestä ei ole näillä näytöillä tietoakaan. Laadukkaammat isännät ovat kyllä lähellä voittoa.

Hollanti – Saksa

Hollanti kohtaa Saksan jalkapallon Kansojen Liigassa. Kotijoukkue kärsi ensimmäisessä kamppailussaan niukan tappion Ranskaa vastaan, eikä suurena pettymyksenä myöskään MM-kisoihin auennut paikkaa. Neljästä edellisestä ottelustaan oranssipaidat ovat saalistaneet yhden voiton. Suunta on kuitenkin oikea, sillä pettymyksistä huolimatta potentiaalia on nousta lähitulevaisuudessa takaisin jalkapallon suuriin maihin. Vierasjoukkue esiintyi MM-kisoissa rajusti alle oman tasonsa, eikä ystävyysottelun voittokaan Perusta ollut millään tavalla erikoinen peliesitys. MM-kisoissa kestomenestyjän peliesitykset jättivät paljon parantamisen varaa. Vaikka nyt liikenteessä ollaan osittain muuttuneella nipulla, se on edelleen äärimmäisen tasokas jokaisella pelipaikalla. Kilpailu pelipaikoista on poikkeuksellisen kovaa. Molemmat miehistöt ovat varmasti erittäin näyttöhaluisia, mutta osittain eri syistä. Vierailijoilta löytyy lähivuosilta selvästi enemmän menestymistä, mutta myös valtavat paineet päästä takaisin tuloksentekoon. Turnauksen ensimmäisessä pelissä ei onnistuttu maalinteossa, mutta vastassa oli Ranska. Niukasta saksalaisten voitosta on lähdettävä liikenteeseen.

Irlanti – Tanska

Jalkapallon Kansojen Liigassa yhteen iskevät Irlanti ja Tanska. Isäntien urakka käynnistyi rumalla tappiolla Walesia vastaan, eikä peliesitys ollut lainkaan toivotunlainen. Edelliseen vuoteen ainoa voitto on tullut ystävyyspelissä USA:ta vastaan. Vierasjoukkue on liikenteessä ilman yhtä suurinta tähteään, sillä Christian Eriksen on loukkaantuneena. Punapaitojen urakka käynnistyi kahden maalin voitolla Walesia vastaan. Sitä edelsi selvä tappio ystävyyskamppailussa Slovakiaa vastaan, mutta tuolloin liikenteessä oltiin täysin varamiehistöllä. Irlanti ja Tanska pelasivat vastakkain MM-jatkokarsinnoissa, jolloin juutit olivat niukasti parempia. Irlantilaiset ovat varmasti näyttöhaluisia ja revanssihenkisiä. Muutenkin ensimmäisen kierroksen surkea peliesitys halutaan saada pois alta mahdollisimman nopeasti. Heidän perustasonsa ei ole kuitenkaan tanskalaisten luokkaa. Lähtökohdat ovat erittäin tasaiset, mutta vierailijat ovat silti pienen voittajasuosikin asemassa. Heillä MM-kisat olivat onnistuminen, sillä turnauksessa pelattiin muun muassa maaliton tasapeli Ranskan kanssa. Toisaalta nyt Eriksenin puuttuminen tarkoittaa sitä, että hyökkäyspelaamisesta lähtee paljon osaamista sivuun.

Bulgaria – Kypros

Jalkapallon Kansojen Liigassa Bulgaria saa vastaansa Kyproksen. Kotijoukkueen urakka alkoi vähämaalisella voitolla Sloveniaa vastaan, jota seurasi niin ikään niukka voitto Norjaa vastaan. Isännät ovat saalistaneet viidestä edellisestä kamppailustaan neljä voittoa, ja pitkään kotietu on ollut suuressa roolissa. Pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Hyökkäystehot ovat varsin rajalliset, mutta peliesitykset ovat tasapainoisia. Vierasjoukkue voitti viimeksi niukasti Slovenian, mutta muuten miehistö on ollut kaukana hyvästä pelivireestä. Hyökkäyspelaaminen on ollut pitkään tukkoista, sillä ratkaisuihin pystyvät pelaajat ovat loistaneet poissaolollaan. Poissaolija Demetris Christofille voisi olla enemmän käyttöä. Vieraissa useampaan vuoteen ainoa voitto on tullut surkean Gibraltarin kustannuksella. Heille kotietu on normaalia isommassa roolissa. Selvästi vahvemmalta ryhmältä näyttävä The Lions on vahvoilla.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
125% 125€7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 13.10.2018 | Tilastot

 WimbledonPortsmouth
Sarjataulukossa201
Voitot-tasapelit-häviöt3-2-78-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit9-1621-10
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-43-2-1
Maalipuntari 6 edellistä6-89-7
   
   
 ScunthorpePeterborough
Sarjataulukossa122
Voitot-tasapelit-häviöt4-5-37-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit20-2428-19
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä14-1112-14
   
   
 RochdaleDoncaster
Sarjataulukossa156
Voitot-tasapelit-häviöt3-4-56-3-3
Tehdyt-päästetyt maalit17-2518-14
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-24-0-2
Maalipuntari 6 edellistä10-1211-10
   
   
 AccringtonBradford
Sarjataulukossa722
Voitot-tasapelit-häviöt5-5-23-1-8
Tehdyt-päästetyt maalit14-129-17
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä6-45-9
   
   
 GillinghamSouthend
Sarjataulukossa1911
Voitot-tasapelit-häviöt3-2-65-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit15-2015-16
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä7-128-8
   
   
 FleetwoodShrewsbury
Sarjataulukossa1016
Voitot-tasapelit-häviöt4-5-32-6-4
Tehdyt-päästetyt maalit19-1110-11
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-3-1
Maalipuntari 6 edellistä8-76-4
   
   
 CoventryWycombe
Sarjataulukossa1417
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-52-6-4
Tehdyt-päästetyt maalit10-1314-18
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-3-2
Maalipuntari 6 edellistä7-79-10
   
   
 Burton AlbionBristol
Sarjataulukossa1821
Voitot-tasapelit-häviöt3-2-62-4-6
Tehdyt-päästetyt maalit12-159-12
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-3-2
Maalipuntari 6 edellistä8-63-3
   
   
 OxfordPlymouth
Sarjataulukossa2423
Voitot-tasapelit-häviöt1-3-81-4-7
Tehdyt-päästetyt maalit11-239-20
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-41-2-3
Maalipuntari 6 edellistä4-85-7
   
   
 NorjaSlovenia
Sarjataulukossa24
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-10-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit2-12-4
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä11-46-11
   
   
 HollantiSaksa
Sarjataulukossa32
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-10-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit1-20-0
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä8-66-6
   
   
 IrlantiTanska
Sarjataulukossa31
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-11-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit1-42-0
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-2-2
Maalipuntari 6 edellistä5-145-6
   
   
 BulgariaKypros
Sarjataulukossa13
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-01-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit3-12-3
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä7-44-10

 

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100% 50€5 X BEsittelySiirry kasinolle
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 50€7 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 50€5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 x D + BEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €7xBEsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2018 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö