Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 13.4.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi hyödyntää haluamallaan tyylillä.

Manchester United – West Ham 

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester United isännöi West Hamia. Kotijoukkue hävisi Mestarien liigan avausosassa Barcelonalle, kun taas sarjassa alla on niukka tappio Wolverhamptonille. Kaikkiaan viiteen edelliseen kilpailulliseen kamppailuun ainoa voitto on tullut Watfordista. Punapaitojen tekeminen on näyttänyt suurimmaksi osaksi kuitenkin hyvältä, mutta otteluruuhkakin on hieman ollut haittana. Lähiaikoina on pelattu sarjan ja Mestarien liigan ohella myös FA Cupissa. Barcelonaa vastaan ainokainen syntyi ikävästi omalla osumalla. Vierasjoukkue on hävinnyt kahdella edellisellä kierroksella Evertonille ja Chelsealle. Viimeksi menestymisen mahdollisuus oli huono, vaikka vastustaja ratkaisi illan lopullisesti vasta 90 minuutilla. Reissussa Hammersilla on ollut vaikeaa. Tien päällä on voitettu viimeksi joulukuussa. Viiteen edelliseen matkapeliin neljästi on jääty itse osumitta. Joulukuussa voitettiin tien päällä kolmesti putkeen, mutta sen jälkeen edes pistejakoon on venytty vain kerran. Tekemisestä paras isku on vähän kateissa. Red Devilsillä on tärkeä pisteiden tarve, mutta hieman myös terveyshuolia. Lontoolaisilla on realistinen mahdollisuus antaa Old Traffordilla hyvä haaste, mutta tasokkaammat jättiläiset ovat myös viikolla pelanneina vahvasti edellä.

Southampton – Wolverhampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Southampton saa vastaansa Wolverhamptonin. Punavalkoiset hävisivät edellisellä kierroksella Liverpoolille, mutta miehistö on voittanut kuitenkin viiteen edelliseen kierrokseen kolmesti. Liverpoolia vastaan peliesitys oli pääasiassa vähintään kelvollinen. Pisteeseen olisi ollut ihan realistinen mahdollisuus. Kotona voitettiin hieman aiemmin Tottenham. Vierasjoukkue hävisi FA Cupin semifinaalissa Watfordille, vaikka itse johdettiin kamppailua kahdella maalilla. Sarjassa alla on täysi pistepotti Manchester Unitedista. Sudet ovat pärjänneet hienosti huippuryhmiä vastaan, mutta selvästi heikompia vastaan on ollut yllättävänkin vaikeaa. Kyseessä on kuitenkin hyvin valmennettu ja organisoitu nippu, jonka alakertaa on vaikea murtaa. FA Cupissa tullut pettymys saattaa haitata valmistautumista. Sarjassa neljään edelliseen reissupeliin on tehty itse yhteensä kaksi osumaa. Kotijoukkue on viisi pistettä putoamisviivan paremmalla puolella, joten pisteiden tarve on merkittävä. Vähämaalinen ja tiukka koitos on edessä. Hyvät maalipaikat eivät näyttele isoa roolia.

Fulham – Everton

Fulham kohtaa Evertonin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Mökkiläisten surkea pelivire jatkui edellisellä kierroksella Watfordia vastaan. Kotijoukkue on pelannut pitkään vain tappioiden merkeissä. Sarjapaikka ei tule enää säilymään, joten loppukausi voidaan pelata melko vapautuneesti. Puolustuspelaamisen kanssa on isoja haasteita. Valkopaitojen alakerta on sarjan heikoin. Hyökkäyspelaaminen on ollut myös läpi kauden kapealla pohjalla. Pelaajiston itseluottamus on myös tietysti kaukana hyvästä. Vierasjoukkueen kausi on ollut pettymys, mutta lähiaikoina Toffees on ollut hyvässä pelivireessä. Kolmeen edelliseen otteluun alla on kolme voittoa. Edellisellä kierroksella sinipaidat nappasivat täyden pistepotin Arsenalilta. Viiteen viimeiseen peliin on myös nollattu Liverpool ja voitettu Chelsea. Materiaaliltaan ja perustasoltaan miehistö on selvästi parempi. Edellisellä kierroksella ryhmän peliesitys oli sen verran laadukas, että itseluottamukselle sekin teki hyvää. Vierailijat ovat nyt kaikilla tavoilla Cottagersia edellä. Kyse on merkittävästä voittajasuosikista.

Brighton – Bournemouth

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Brighton ja Bournemouth. Isännät ovat hävinneet kahdella edellisellä kierroksella Southamptonille ja Chelsealle. Viimeksi Albion taisteli hienosti FA Cupissa Manchester Cityä vastaan, mutta kamppailu ei tuottanut lopulta onnistumista. Alla on kaikkiaan kolme edellistä ottelua ilman maalia. Lokit ovat hieman putoamisviivan paremmalla puolella, joten pisteiden tarve jatkuu merkittävänä. Vierasjoukkueen vaikeudet jatkuivat viimeksi tappiollisesti Burnleyta vastaan. Kirsikat ovat voittaneet yhdeksään edelliseen kierrokseen kerran. Vieraissa pelaaminen on tuottanut koko kauden vaikeuksia. Reissussa edes pienet ilonaiheet ovat vähäisiä. Kotona menestyminen on selvästi parempaa. Viimeksi tullut tappio Burnleylle olisi ollut vältettävissä, sillä kamppailu oli kuitenkin tasainen. Toisaalta alakerrassa on ollut paikoitellen merkittäviäkin haasteita. Pahimmillaan useita tärkeitä pelaajia on ollut loukkaantumisten takia sivussa. Terveystilanne ei ole nytkään parhaasta päästä. Illassa on paikallispelin makua. Luvassa on melko haastavasti ennakoitava koitos. Vaikka kotiedun merkitys laskee, Albion on lievähkö ennakkosuosikki.

Burnley – Cardiff

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Burnley ja Cardiff. Kotijoukkue on voittanut kahdella edellisellä kierroksella Wolverhamptonin ja Bournemouthin, kun taas walesilaiset ovat hävinneet äskettäin odotetusti sekä Chelsealle että Manchester Citylle. Lähiaikojen otteluohjelma on ollut vaikea, mutta menestyminen heikompia nippuja vastaan on ollut myös vähäistä. Kumpikin nippu pelaa sarjapaikkansa puolesta, joskin isännillä tilanne on jo melko turvallinen. Vierasjoukkue pääsee iltaan paremmin levänneenä. Reissussa on voitettu vain kahdesti, joten tien päällä onnistumiset ovat olleet niukat. Hyökkäyspelaaminen on ollut Huddersfieldin jälkeen sarjan heikointa. Usko omaan tekemiseen ei ole varmasti korkealla. Materiaaliltaan Clarets on edellä, mutta merkittävää tasoeroa ryhmillä ei ole. Kahden edellisen kierroksen onnistumiset toivat lancashirelaisille itseluottamusta ja siten ilmapiirille hyvää. Hieman terveyshuolia on taustalla, mutta sama tilanne on myös sarjanousijalla. Hyvät maalintekopaikat jäävät todennäköisesti vähäisiksi. Tasainen ja melko hankalastikin ennakoitava ilta on edessä, mutta näillä tiedoilla kotivoitolle löytyy selkeimmät perusteet.

Leeds – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Leeds ja Sheffield Wednesday. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella voiton Prestonista, kun taas vierasjoukkueella on alla onnistuminen Nottinghamia vastaan. Isäntien kausi on sujunut mainiosti ja suoraan nousuun on hyvä mahdollisuus. Sheffieldiläiset omaavat laadukkaan puolustuspelaamisen sekä tasaisen ja organisoidun pelitavan. Alakertaa on vaikea murtaa. Lisäksi edellisellä kierroksella tulleet hyökkäyspelaamisen onnistumiset kasvattivat lisää itseluottamusta. Toisaalta loppulukemat olivat pelitilanteisiin nähden turhan rajut. Materiaaliltaan Pöllöt eivät ole Unitedin tasoinen nippu, mutta sarjassa on jääty pisteittä tammikuun 12. päivän jälkeen vain kerran. Pisteiden tarve on merkittävä, sillä nousukarsintoihin on vielä mahdollisuus. Se vaatii mainiota loppukautta. Loukkaantumisia on yhä rasitteena. Whitesin kotietu on varsin odotetusti sarjan parhaimmistoa. Kotona on alla viiteen edelliseen peliin neljä voittoa. Owls on pelannut vieraissa tammikuun jälkeen tappioitta, mutta nyt vastustaja on vahva. Aitoa yllätysvalmiutta raitapaidoilta löytyy, mutta pisteille pääseminen olisi yllätys.

Sheffield United – Millwall

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Millwall matkustaa Sheffield Unitedin vieraaksi. Kotijoukkue jäi viimeksi vähämaaliseen tasapeliin Birminghamia vastaan, mutta viiteen viimeiseen taistoon alla on kuitenkin kolme voittoa. Toiseksi edellisellä kierroksella täysi pistepotti napattiin Prestonista. Vierasjoukkue pelasi viimeksi maalittoman tasapelin QPR:n kanssa, mutta jopa tappion kokeminen ei olisi ollut iso vääryys. Miehistö tunnetaan fyysisenä ryhmänä, joka on kuitenkin arka vierailija. Tien päällä on voitettu vain kolme kertaa. Toisaalta muuten neljään edelliseen kierrokseen kolmesti omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Toiseksi edellisellä kierroksella kotona nollattiin tasokas West Bromwich. Sitä edelsi niukka tappio Leedsille, mutta vähintään tasapeliin olisi ollut hyvä mahdollisuus. Reissussa monesti ratkaisuvoimaa olisi syytä löytyä enemmän. Sheffieldiläisten kotietu on yksi sarjan parhaista. Tärkeät pisteet on jaossa. Perustason laadukkuus yhdessä paremman ratkaisuvoiman kanssa tekevät isännistä vahvan ennakkosuosikin. Pelitapa on hyvin pelaajien selkärangassa. Kotona kahdeksaan edelliseen kierrokseen seitsemästi omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Lionsin tyyppinen vastustaja ei ole Bladesille mieleinen, mutta monet tekijät puoltavat kyllä sarjakolmosen täyttä pistepottia.

West Bromwich – Preston

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät West Bromwich ja Preston. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella tappion Bristolille, eikä toiseksi edellinen kamppailu Millwallia vastaan mennyt myöskään onnistuneesti. Niitä edelsi kuitenkin putkeen kolme voittoa. North End oli melko pitkään yksi sarjan kovakuntoisimmista nipuista. Edellisellä kierroksella vierasjoukkue hävisi Leedsille. Kamppailussa oltiin toinen jakso miehen vajaalla. Sitä edelsi tappio sekä Sheffield Unitedille että Readingille. Otteluohjelma on ollut haastava, mutta on suunta muutenkin hieman laskussa. Albion olisi voinut hyvin saada viimeksi tasapelin, sillä matkalla oli kieltämättä huonoa onnea. Kyseessä on yksi sarjan tulivoimaisimmista nipuista. Baggiesilla pisteiden tarvetta löytyy, mutta Lilywhites ei ole itsekään täysin panokseton. Heillä paikka nousukarsinnoissa on mahdollinen, mutta se vaatii loistavaa loppukautta. Maalinteko on ollut lähiaikoina vaikeaa. Loukkaantumisia on yhä rasitteena. Materiaaliltaan ja yksilötaidoltaan isännät ovat edellä. Vierailijat ovat voittaneet tien päällä seitsemään edelliseen kertaan kuudesti, mutta siitä huolimatta Throstles on pelissä ansaittu ennakkosuosikki.

Nottingham – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Nottingham pyrkii kaatamaan Blackburnin. Kotijoukkue hävisi edellisellä kierroksella Sheffield Wednesdaylle, kun taas vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti Derbyn kustannuksella. Isännät ovat voittaneet viiteen edelliseen kierrokseen kerran, mutta miehistöllä on edelleen mahdollisuus jopa nousukarsintojen sijoituksille. Nyt tarvitaan kiireellä voittoja. Terveyshuolia on pikkuisen yhä taustalla. Rovers hävisi ennen edellistä kierrosta kolmesti putkeen, eikä isossa kuvassa reissussa pelaaminen ole tuottanut pisteitä lähellekään toivotulla tavalla. Lokakuun jälkeen tien päällä ainoa voitto on tullut Millwallista. Puolustuspelaaminen on ollut varsinkin lähiaikojen matkaotteluissa ongelmissa. Sarjanousijalla merkittävää pisteiden tarvetta ei ole. Nyt liikenteessä ollaan melko paineettomasti. Punapaidat ovat voittaneet kotonaan kuuteen edelliseen kertaan viidesti. Melko hankalasti ennakoitava ilta on tiedossa. Tricky Trees on kotonaan kyllä ehdottomasti ennakkosuosikki, mutta vapautuneet vierailijat voivat olla hyvinkin inhottava vastustaja.

Aston Villa – Bristol

Aston Villa isännöi Bristolia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkueen mainio pelivire sai jatkoa viimeksi Rotherhamia vastaan, mutta Robins on yhtä lailla hyvässä pelivireessä. Vierasjoukkue nappasi viimeksi täyden pistepotin West Bromwichilta. Kamppailu käynnistyi Cityltä erinomaisesti, mutta toisella puoliajalla vastustaja tuli vielä maalin päähän. Isännät ovat voittaneet seitsemän edellistä otteluaan. Kumpikin nippu on saanut lähiaikoina hyökkäyspelaamisensa kanssa onnistumisia. Molemmat ryhmät taistelevat viimeisistä nousukarsintojen sijoituksista. Villans omaa isossa kuvassa enemmän ratkaisuvoimaa, mutta myös heikomman puolustuspelaamisen. Toisaalta ryhmän alakerta on mennyt parempaan suuntaan. Kotona marraskuun lopusta helmikuulle puoleen väliin oli vaikeaa, mutta sittemmin sielläkin matkalle on tarttunut onnistumisia. Kotona kolmeen edelliseen peliin on itse tehty lähes toistakymmentä maalia. Loukkaantumisia on yhä rasitteena. Vierailijat ovat jääneet tien päällä pisteittä edelliseen kymmeneen kamppailuunsa kerran ja silloinkin Norwichille. Alakerta on usein hyvin organisoitu ja se on vahvuus. Isojen panosten kamppailussa tappion välttäminen on tärkeää. Sen verran suurista asioista pelataan, että lähtökohdat ovat Lionsin lievästä ennakkosuosikin asemasta huolimatta kaikilla tavoilla tasaiset.

Stoke – Rotherham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Rotherham matkustaa Stoken vieraaksi. Kotijoukkue hävisi edellisellä kierroksella Swansealle, mutta sitä edelsi pitkästä aikaa voittoisa onnistuminen Blackburnista. Potters on pelannut läpi kauden alle oman todellisen tasonsa, sillä osaamista ja resursseja olisi selvästi nähtyä parempaan. Puolustuspelaaminen on toiminut lähes jokaisessa ottelussa laadukkaasti, mutta maalinteko on tuskaa. Tasapelejä tulee kovaan tahtiin, mutta niitä käännetään omaksi eduksi aivan liian harvoin. Vierasjoukkue taistelee sarjapaikkansa puolesta ja hävisi viimeksi tiukan kamppailun Aston Villalle. Reissussa hävittiin edellisellä kerralla murskalukemin Derbylle. Siinä välissä napattiin täysi pistepotti Nottinghamista. Millers on materiaaliltaan yksi sarjan heikoimmista nipuista, mutta monet laadukkaammat ryhmät ovat olleet heidän kanssaan yllättävänkin isoissa ongelmissa. Suuressa kuvassa isäntien alakerta on selvästi vierailijoiden vastaavaa edellä, mutta ratkaisuvoimassa tilanne on jopa vähän päinvastoin. Isännillä on parempi perustaso ja kotietu puolellaan, mutta näillä tiedoilla heistä on vaikea saada mitään vahvaa ennakkosuosikkia. Ryhmällä on myös tärkeitä poissaoloja pelikieltojen muodossa. Tiukka ja vähämaalinen ottelu on odotettavissa.

Reading  – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Reading kohtaa Brentfordin. Royals nappasi viimeksi mainion onnistumisen Norwichia vastaan, kun taas vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti Ipswichistä. Kotijoukkue on voittanut viiteen edelliseen kamppailuunsa kerran, mutta varsinkin Norwichia vastaan käyty taisto loi miehistöön uskoa ja toi itseluottamusta. Toisaalta onnekkaan ottelun loppuhetket olivat haastavat, sillä vastustaja tuli ensin tasoihin ja sitten ohi. Itse päästiin lopulta vielä tasoihin. Ryhmä on jäänyt kotonaan seitsemään edelliseen kierrokseen pisteittä kerran. Loukkaantumisia on vielä rasitteena. Lontoolaisilla ei ole paljoa pelattavaa, sillä nousukarsinnat jäävät väliin. Bees on tulivoimainen nippu, jonka kausi on ollut kuitenkin vuoristoratamaista. Reissussa kolme edellistä kamppailua on mennyt ilman osumia. Sinivalkoisilla pisteiden tarve on merkittävä. Beesille syttyminen ei ole ehkä helppoa, mutta tuskin ottelua halutaan vain pelata äkkiä alta. Aineksia löytyy erittäin tasaiseen koitokseen. Normaalisti viihdyttävä ilta ei olisi yllätys, mutta punavalkoisten lievästä voittajaehdokkaasta huolimatta isäntien kotietu ja panokset muuttavat tilanteen hyvinkin tasaiseksi.

Middlesbrough – Hull

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Middlesbrough saa vastaansa Hullin. Kotijoukkue pääsi viimeksi takaisin voittojen pariin, kun huono Bolton saatiin kaadettua. Punapaidat ovat olleet muuten pitkään heikossa pelivireessä, mutta voitto häntäpään ryhmästä toi vähän itseluottamusta takaisin. Vierasjoukkue on voittanut kolme edellistä otteluaan, mutta isossa kuvassa Tiikereiden kausi on ollut ylisuorittamista. Todellinen taso on alempana. Viimeksi oranssimustat kaatoivat loppuhetkien osumalla Wiganin. Boron puolustuspelaaminen tunnetaan yhtenä sarjan parhaista, mutta lähiaikoina alakerrassa on ollut yllättävää haavoittuvaisuutta. Viikolla onnistuttiin itse sentään maalinteossa vähintään kahdesti. Vierailijoilla hyökkäyspelaaminen on tuottanut alkuvuodesta monesti hyvin onnistumisia, mutta reissussa on kotipelejä vaikeampaa. Tien päällä on voitettu joulukuun jälkeen kerran. Vieraissa alakerta on virheherkkä. Neljään edelliseen taistoon kolmesti omiin on mennyt vähintään kolme maalia. Nyt on myös pienempi lepoaika. Tärkeistä pisteistä on kysymys. Perustasoltaan parempi ja tärkeän onnistumisen saanut tasokas Smoggies on melko haastavassa illassa ehdottomasti ennakkosuosikki.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 13.4.2019 | Tilastot

Manchester UnitedWest Ham
Sarjataulukossa611
Voitot-tasapelit-häviöt18-7-712-6-15
Tehdyt-päästetyt maalit61-4341-50
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-0-4
Maalipuntari 6 edellistä9-86-10
Laukauksia/ottelu13,711
Pallonhallinta53,50 %48,80 %
Syöttöprosentti82,30 %78,40 %
LoukkaantumisetBailly, Sanchez, Darmian, HerreraCarroll, Reid, Yarmolenko
PelikiellossaShaw, Young
SouthamptonWolverhampton
Sarjataulukossa178
Voitot-tasapelit-häviöt8-9-1513-8-11
Tehdyt-päästetyt maalit36-5340-39
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-32-2-2
Maalipuntari 6 edellistä8-96-6
Laukauksia/ottelu12,712,2
Pallonhallinta45,30 %47,20 %
Syöttöprosentti74,30 %77,90 %
LoukkaantumisetLemina, Obafemi
Pelikiellossa
FulhamEverton
Sarjataulukossa199
Voitot-tasapelit-häviöt4-5-2413-7-13
Tehdyt-päästetyt maalit30-7646-42
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-64-1-1
Maalipuntari 6 edellistä4-1510-3
Laukauksia/ottelu1212,6
Pallonhallinta48,10 %50,70 %
Syöttöprosentti79,40 %76,90 %
LoukkaantumisetBettinelliMina
Pelikiellossa
BrightonBournemouth
Sarjataulukossa1613
Voitot-tasapelit-häviöt9-6-1611-5-17
Tehdyt-päästetyt maalit32-4644-61
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-41-1-4
Maalipuntari 6 edellistä5-106-13
Laukauksia/ottelu10,111,3
Pallonhallinta44,70 %47,00 %
Syöttöprosentti74,80 %77,60 %
LoukkaantumisetSteeleSurman, Francis, L. Cook, S. Cook
Pelikiellossa
BurnleyCardiff
Sarjataulukossa1418
Voitot-tasapelit-häviöt10-6-178-4-20
Tehdyt-päästetyt maalit40-6028-61
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-41-0-5
Maalipuntari 6 edellistä9-124-14
Laukauksia/ottelu9,710,7
Pallonhallinta43,80 %39,10 %
Syöttöprosentti70,60 %64,20 %
LoukkaantumisetCrouch, Defour, LennonPaterson, Bamba
Pelikiellossa
LeedsSheffield W.
Sarjataulukossa210
Voitot-tasapelit-häviöt24-7-1015-14-12
Tehdyt-päästetyt maalit68-4252-54
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä9-411-6
Laukauksia/ottelu1611,6
Pallonhallinta59,60 %48,70 %
Syöttöprosentti79,20 %72,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield U.Millwall
Sarjataulukossa319
Voitot-tasapelit-häviöt23-9-910-11-19
Tehdyt-päästetyt maalit68-3845-58
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä10-58-8
Laukauksia/ottelu12,711,7
Pallonhallinta50,90 %45,30 %
Syöttöprosentti75,90 %63,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
West BromwichPreston
Sarjataulukossa412
Voitot-tasapelit-häviöt20-10-1115-12-14
Tehdyt-päästetyt maalit77-5559-55
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä10-85-6
Laukauksia/ottelu13,712,7
Pallonhallinta51,80 %51,00 %
Syöttöprosentti77,50 %70,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
NottinghamBlackburn
Sarjataulukossa1116
Voitot-tasapelit-häviöt14-15-1213-11-17
Tehdyt-päästetyt maalit55-5055-63
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-0-4
Maalipuntari 6 edellistä8-108-8
Laukauksia/ottelu1211,8
Pallonhallinta49,80 %50,10 %
Syöttöprosentti73,40 %70,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Aston VillaBristol
Sarjataulukossa56
Voitot-tasapelit-häviöt17-15-918-11-11
Tehdyt-päästetyt maalit75-5754-44
Kuntopuntari 6 edellistä6-0-03-2-1
Maalipuntari 6 edellistä14-410-8
Laukauksia/ottelu13,813
Pallonhallinta53,30 %50,90 %
Syöttöprosentti79,40 %72,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeRotherham
Sarjataulukossa1522
Voitot-tasapelit-häviöt11-18-128-15-18
Tehdyt-päästetyt maalit39-4544-70
Kuntopuntari 6 edellistä1-4-12-0-4
Maalipuntari 6 edellistä2-37-14
Laukauksia/ottelu10,613,5
Pallonhallinta50,50 %43,90 %
Syöttöprosentti76,60 %61,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingBrentford
Sarjataulukossa2014
Voitot-tasapelit-häviöt9-14-1814-12-15
Tehdyt-päästetyt maalit45-6265-56
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä8-117-7
Laukauksia/ottelu11,115
Pallonhallinta49,80 %56,50 %
Syöttöprosentti76,60 %80,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MiddlesbroughHull
Sarjataulukossa79
Voitot-tasapelit-häviöt16-13-1217-9-15
Tehdyt-päästetyt maalit43-3661-58
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-53-1-2
Maalipuntari 6 edellistä5-1111-10
Laukauksia/ottelu1410,9
Pallonhallinta45,90 %47,10 %
Syöttöprosentti71,40 %68,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö