Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 14.3.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle hyvällä tavalla.

Norwich – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Norwich ja Southampton. Kanarialinnut pelasi edellisellä kierroksella maalilla tappiollisesti Sheffield Unitedia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut mainio voitto Leicesteriä vastaan. FA Cupissa ehdittiin mennä jatkoon niin ikään hienosti Tottenhamia vastaan. Kotijoukkueen tilanne taistelussa putoamista vastaan on edelleen vaikea, mutta lähiaikoina on saatu siis hyviä onnistumisia. Edellisellä kierroksella vastustaja sai ainokaisensa noin kymppi ennen puoliaikaa. Ratkaisuvoiman löytäminen on Canariesille edelleen vaikeaa, mutta esimerkiksi voitto Leicesteristä teki varmasti itseluottamukselle hyvää. Uusien voittojen saamisen on nyt vain tultava kyseeseen, sillä muuten paikka Valioliigassa lähtee alta. Vierasjoukkue kärsi edellisellä kierroksella yllättävän tappion Newcastlea vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut tappio kahdella maalilla West Hamia vastaan. Pyhimykset on ollut viime aikoina heikkojen tulosten ohella myös pelillisesti vaisu. Fiilis ei ole hyvä. Viimeksi ottelu oli pitkään osumitta, mutta vastustaja sai lopulta maalin. Kummassakin leirissä pitäisi olla useampia poissaoloja. Tasokkaammat vieraat saavat olla marginaalisia voittajasuosikkeja. Ykköstä on pelattu selvästi liikaa. Lähdetään otteluun ristikakkosella.

Manchester City – Burnley

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City pelaa Burnleyta vastaan. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella ansaitusti tulleen tappion Manchester Unitedia vastaan. Taivaansinisten pelivire on ollut muuten aivan kelvollisessa kunnossa, mutta isäntien pelaaminen ei ole ollut mitään häikäisevän hyvää tai erinomaista. Valioliigassa on tullut viiteen edelliseen otteluun kolme voittoa ja kaksi tappiota. Tässä kuussa on ehditty pelata sarjan ohella myös voitollisesti FA Cupissa ja Englannin Liigacupissa. Citizens pelaa ensi viikolla ison ottelun Mestarien liigassa, joten rotaatiota lienee luvassa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Tottenhamin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut maaliton Newcastlen kanssa. Clarets on pelannut tammikuun 11. päivän jälkeen ilman tappioita. Lancashirelaisilla varsinkin alakerta toimii hyvin. Edellisellä kierroksella kentällä oltiin parempia, joten voitto ei olisi tullut vääryytenä. Molemmissa leireissä on yhä jokunen poissaolo. Manchesterilaiset hallitsevat ottelua kotonaan varmasti jo alusta saakka. Toisaalta tällaisiin kamppailuihin parhaan motivoitumisen löytyminen voi olla haastavaa, sillä Mestarien liigan toinen ottelu on siis jo ovella. Ykkönen tulee vajaalla 80 prosentilla. Oikein rastittu ykkönen tulee sopivaksi varmaksi.

Newcastle – Sheffield United

Newcastle pelaa Sheffield Unitedia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Harakat nappasi edellisellä kierroksella aidosti hyvän voiton Southamptonia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut maaliton tasapeli Burnleyn kanssa. Kotijoukkue selvitti siinä välissä tiensä FA Cupissa seuraavaan vaiheeseen. Magpiesin pelaaminen ei näytä kauniilta tai upealta ja maalinteko on heille yhä vaikeaa, mutta mustavalkoiset repivät pisteitä aivan kelvollisesti. Sarjapaikan säilyttäminen pitäisi onnistua. Toki on selvää, että ratkaisuvoimaa pitäisi saada jostain vähän lisää. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti Norwichia vastaan. Viimeksi ottelun ainokainen tehtiin noin kymppi ennen puoliaikaa. Pistejako ei olisi ollut vääryys. Blades pelasi toiseksi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Brightonin kanssa. Siinä välissä oltiin ehditty saada jatkopaikka FA Cupin merkeissä. Punavalkoisten kausi on mennyt kokonaisuutena upeasti. Kyseessä on mainiosti organisoitu nippu, joka omaa yhden sarjan parhaan alakerran. Miehistö on ollut kauden parhaita onnistujia. Onnistumisia on tullut hienosti. Lisäksi terveystilanne on isäntiä parempi. Sheffieldiläiset saavat olla noin 40 prosentin voittajasuosikkeja. Viitisen prosenttia liian vähän pelattu kakkonen merkataan jopa piikiksi.

Brighton – Arsenal

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Brighton ja Arsenal. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina jälleen ilman voittoja menneitä otteluita. Lokit pelasi edellisellä kierroksella maalittoman Wolverhamptonia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut maalin tappio Crystal Palacea vastaan. Isännille voittaminen on edelleen vaikeaa, vaikka sinivalkoisten pelaaminen on kokonaisuutena aivan kelvollisella tasolla. Varsinkin ratkaisuvoimaa on silti vaikea löytää. West Hamia vastaan maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa, mutta muuten on vaikeaa. Viimeisin voitto on ehditty saada joulukuun lopulla. Vierasjoukkueen edellinen ottelu piti olla viikolla Manchester Cityä vastaan, mutta se oli pakko siirtää koronan vuoksi. Jos ottelu pelataan, Tykkimiesten kokoonpano on luultavasti normaalia heikompi. Punavalkoiset ovat olleet muuten kyllä hyvässä pelivireessä. Sarjassa tuli edellisessä ottelussa voitto West Hamia vastaan. Sitä oli edeltänyt hetkeä aiemmin FA Cupin voitto Portsmouthia vastaan. Materiaaliltaan lontoolaiset ovat toki selvästi edellä, mutta kuten jo todettu, ottelua ei luultavasti pelata. Jos tilanne ehtisi muuttua toiseksi, ottelussa lähtökohdat olisivat käytännössä tasabuukin muodossa. Merkataan otteluun eniten pelattu kakkonen varmaksi. Vakiossa arvonnat suoritetaan aina painotetusti.

Bournemouth – Crystal Palace

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Bournemouth isännöi Crystal Palacea. Kirsikat on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella maalilla tappiollisesti Liverpoolia vastaan ja vauhdikkaan tasapelin merkeissä Chelsean kanssa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Brightonia ja Watfordia vastaan. Molemmissa otteluissa voitot irtosivat vähämaalisesti yhdellä osumalla. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina odotuksiin nähden hyvin, sillä Cherriesillä on ollut kentällä monia vaikeuksia. Viimeksi Liverpoolia vastaan homma pidettiin loppuun asti vain maalin erossa. Pistejako Chelseaa vastaan oli tärkeä onnistuminen. Ratkaisuvoimaa on ollut kokonaisuutena odotettua vaisummin. Taistelua käydään sarjapaikan puolesta. Isännillä on ollut lukuisia poissaoloja ja niitä on myös edelleen. Terveystilanne on kaukana hyvästä. Kotkien edellisen kierroksen voitto oli ansaittu. Miehistöllä varsinkin laadukas alakerta on toiminut taas hyvin. Hieman aiemmin oli tullut myös voitto Newcastlea vastaan. Ryhmällä ei ole paljoa ratkaisuvoimaa, mutta alakerta on vahva. Kyseessä on myös muuten vaikeasti kaadettava porukka. Lontoolaiset antavat hallinnan kotijoukkueelle. Perustasoltaan Eagles on vähän edellä, joten ykkönen tulee noin 40 prosentilla. Viitisen pinnaa ylipelattu ykkönen otetaan sivuun.

Aston Villa – Chelsea

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Chelsea matkustaa Aston Villan vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut viisi edellistä kilpailullista otteluaan häviten niistä kaikki. Isännät ovat pelanneet sarjassa kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Leicesteriä ja Southamptonia vastaan. Edellisellä kierroksella omiin meni neljä osumaa. Birminghamilaisten tilanne on kokonaisuutena vaikea. Sarjapaikka ei tällaisella menolla voi säilyä. Pelaajiston itseluottamukselle yksi voitto olisi valtavan arvokas. Nyt olisi kotona korkea aika saada jotain muutosta. Onnistumisia on tullut kovin heikolla tahdilla. Lisäksi varsinkin alakerran kanssa on merkittäviä haasteita. Tosin ratkaisuvoimaa ei ole niin ikään kuin vähän. Taustalla on myös yhä poissaoloja. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti neljällä maalilla Evertonia vastaan. Toiseksi edellisessä kamppailussa oli tullut vauhdikas pistejako Bournemouthin kanssa. FA Cupissa tuli menestystä Liverpoolia vastaan. Sinipaidat pelaavat pian Mestarien liigassa toisen kerran Bayern Münchenia vastaan, mutta tilanne on siellä lähes mahdoton. Sarjassa paikka Mestarien liigaan on omissa käsissä. Ensi viikon Mestarien liigan ottelu tuskin vaikuttaa paljoa keskittymiseen. Vierailla on myös muutamia poissaoloja. Tasoeroa on vahvasti. Selvästi parempien lontoolaisten voitto tulee vieraissa noin 60 prosentilla. Kakkosta on pelattu kymmenisen pinnaa liikaa. Yllättävä risti tulee kylkeen.

Sheffield Wednesday – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Nottingham yrittää menestyä Sheffield Wednesdayn vieraana. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella viiden maalin tappiossa Brentfordia vastaan. Isäntien tilanne jatkuu kokonaisuutena vaikeana, sillä onnistumisia tulee vähän ja pelaajiston itseluottamus ei ole varmasti kunnossa. Siitä hyvä esimerkki saatiin edellisellä kierroksella. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut tappio kahdella maalilla Derbyä vastaan. Siinä välissä oltiin pelattu FA Cupissa tappiollisesti Manchester Cityä vastaan. Pöllöt on voittanut 11. tammikuuta jälkeen vain yhdellä kierroksella. Edellisessä ottelussa ilta oli taukoon mennessä lähes ratkennut. Owls on ilman muuta parempi miehistö mitä numerot antavat ymmärtää. Yksi voitto tekisi fiilikselle enemmän kuin hyvää. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella kolmella maalilla tappiollisesti Millwallia vastaan ja vauhdikkaan pistejaon Middlesbroughin kanssa. Viimeiseen kuuteen otteluun ainoa voitto on tullut Cardiffia vastaan. Forest on pelannut kauden ylisuorittaen. Nippu ei ole näin hyvä. Lisäksi kahteen edelliseen otteluun omiin on mennyt viisi osumaa. Molemmissa leireissä pitäisi olla ainakin muutamia poissaoloja. Perustasoltaan miehistöt ovat hyvin lähellä toisiaan. Ykkönen tulee päälle 40 prosentilla. Ykköstä on rastittu kymmenisen prosenttia liian vähän. Otetaan ykkösestä rohkea ja palkitseva piikki.

Blackburn – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Blackburn kohtaa Bristolin. Rovers pelasi viimeksi kolmella maalilla tappiollisesti Derbyä vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut vauhdikas pistejako Swansean kanssa. Edellisessä ottelussa koettu tappio ei ollut vääryys, mutta kamppailu oli numeroita tasaisempi. Vastustaja teki ensimmäisellä puoliajalla pari osumaa. Kotijoukkue on pelannut kokonaisuutena aivan kelvollisen kauden. Edelliseen neljään otteluun ei ole tullut silti voittoja. Tosin tappioitakin on vältetty hyvin. Miehistö on saanut kotonaan menestystä kahdeksasta voitosta ja yhtä monesta pistejaosta. Otteissa saisi olla lisää tasaisuutta. Taustalla on jokunen poissaolo. Vierasjoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella pistejakojen merkeissä Fulhamia ja Millwallia vastaan. City on voittanut viimeksi noin kuukausi sitten Derbyn. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeaa. Edellisessä ottelussa vastustajan tasoitus syntyi reippaat viisi minuuttia ennen illan päätöstä. Robinsin kausi on ollut ylisuorittamista. Tien päällä pisteitä on saatu kahdeksasta voitosta ja viidestä tasapelistä. Menestystä on tullut otteisiin nähden liikaa. Suunta on sen verran laskussa, että nousukarsinnat voivat hyvin jäädä pelaamatta. Punavalkoisilla on niin ikään poissaoloja. Perustasoltaan miehistöt ovat paljolti samaa luokkaa. Ykkönen tulee vajaat kerran kahdesta. Viisi prosenttia ylipelattu ykkönen varmistetaan ristillä.

Hull – Charlton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Hull pelaa Charltonia vastaan. Kotijoukkueen vaikeudet ovat jatkuneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Stokea ja Leedsiä vastaan. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt yhdeksän maalia. Tiikereiden itseluottamus on kadoksissa, onnistumisia tulee hyvin vähäisesti, alakerta on isoissa ongelmissa ja sarjapaikka on entistä suuremman uhan alla. Edellisellä kierroksella ottelu oli käytännössä taukoon mennessä ohi. Viimeisin voitto on ehditty saada tammikuun alussa. Kotonakin on pelattu pitkään ilman edes yhtä voittoa. Taustalla on edelleen lukuisia poissaoloja. Oranssimustien terveystilanne on vaikeassa jamassa. Vierasjoukkue taistelee samoista sijoituksista ja on ollut niin ikään heikossa pelivireessä. Edellisellä kierroksella tuli maalin tappio Middlesbroughia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut neljän maalin tappio Huddersfieldiä vastaan. Hieman aiemmin tuli sentään yksi voitto Lutonia vastaan, mutta muuten Addicksin tilanne on myös vaikea. Tosin vieraiden peliesitykset ovat olleet Tigersia parempia. Kolmella edellisellä kierroksella maaleja ei ole tehty silti yhtään. Punapaidoilla on myös jokunen poissaolo. Ottelussa pelataan isoista pisteistä. Ykkönen tulee noin 40 pinnalla. Ykkönen on liikaa ylipelattu. Ristikakkonen on hyvä peli-idea.

Millwall – Derby

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Millwall saa vastaansa Derbyn. Kotijoukkue teki viimeksi kolme maalia ja nappasi hyvän voiton Birminghamia vastaan. Isännät pelasivat toiseksi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Bristolin kanssa. Leijonilla on mahdollisuudet päästä nousukarsintoihin. Viimeksi tullut voitto oli oikeutettu, mutta ottelu oli numeroita hieman tasaisempi. Ottelussa kaikki maalit ehdittiin tehdä ensimmäisellä puoliajalla. Matt Smith oli mainiossa iskussa. Lähiaikojen peliesitykset ovat varsinkin alakerran osalta hyviä. Tosin viimeksi kotona pelattu vähämaalinen pistejako oli pieni pettymys. Vierasjoukkue on saanut kahdelta edelliseltä kierrokselta voiton Sheffield Wednesdayta ja Blackburnia vastaan. Siinä välissä oli tullut putoaminen FA Cupissa Manchester Unitedille. Rams on tehnyt kahdella edellisellä kierroksella yhteensä kuusi maalia. Viimeksi tauolla saatiin olla kaksi maalia edellä. Otteluita oli edeltänyt vieraissa niukka tappio QPR:lle. Pässit omaa mahdollisuuden tavoitella niin ikään nousukarsintoja. Tien päällä voittaminen on ollut tosin yhä vaikeaa. Siihen on nyt pystytty kolmesti. Kummassakin leirissä pitäisi olla muutamia poissaoloja. Tasoeroa ei juuri ole. Materiaaliltaan ehkä vähän paremmat ja kotonaan vahvasti pelaavat sinipaidat voittavat noin 45 prosentilla. Ottelu on rastittu käytännössä oikein. Otetaan ykkösestä rohkeasti piikki.

QPR – Barnsley

QPR pelaa Barnsleyta vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Ärrien mainiot peliesitykset jatkuivat edellisellä kierroksella koko pistepotin arvoisesti Prestonia vastaan. Edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Kotijoukkue pelasi toiseksi edellisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon Birminghamin kanssa. Ottelua oli edeltänyt voitto Derbyä vastaan. Sinivalkoiset ovat pelanneet kuudella edellisellä kierroksella ilman tappioita. Lähiaikoina varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ehditty saada hyvin onnistumisia. Viimeksi tullut voitto ei ollut vääryys, mutta pistejako olisi ollut hieman sopivampi lopputulos. Vierasjoukkue kärsi viimeksi tappion kahdella maalilla Cardiffia vastaan. Tykes pelasi toiseksi edellisellä kierroksella niin ikään ilman pisteitä Readingia vastaan. Sarjanousija on pelannut monesti aivan hyvin, mutta voittaminen on heille yhä vaikeaa. Onnistumisia tulee kovin niukasti. Ryhmä on sijoitustaan parempi nippu. Sarjapaikan kanssa on yhä hyvinkin vaikeaa. Putoamisen välttäminen on haastavaa. Vähän on poissaoloja. Miehistöille on vaikea saada juuri tasoeroa. Ottelussa on aineksia viihdyttävälle kamppailulle. Superhoops voittaa kotonaan noin 45 prosentilla. Ykköstä on pelattu noin 70 prosenttia, joten ykköstä on vaikea olla ohittamatta. Isännät ovat olleet sen verran vahvoja, että ykköstä ei tekisi mieli kokonaan ohittaa, mutta näillä prosenteilla muuta ei juuri voi.

Huddersfield – Wigan

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Huddersfield ja Wigan. Isännät pelasivat viimeksi tappiollisesti kahdella maalilla Leedsiä vastaan. Kotijoukkueen kausi on ollut vaikea, joten taistelu sarjapaikan puolesta ei ole yllätys. Edellisellä kierroksella tullut tappio oli ansaittu. Viidellä edellisellä kierroksella on saatu kuitenkin kaksi voittoa. Ne ovat tulleet kotona kahdella edellisellä kerralla Charltonia ja Bristolia vastaan. Viimeksi kotona maalinteossa onnistuttiin komeasti neljä kertaa. Onnistumisia kaivataan kuitenkin lisää. Edellisessä ottelussa vastustaja pääsi aikaisin maalin edelle. Viimeksi mahdollisuudet menestyä olivat vähäiset. Vierasjoukkue on ollut lähiaikoina mainiossa pelivireessä. Alla on kuusi edellistä kamppailua ilman tappioita. Latics pelasi viimeksi maalittoman Lutonin kanssa. Neljään viimeiseen otteluun on tullut kolme voittoa. Niissä varsinkin alakerran kanssa on tullut hyvin onnistumisia. Erityisesti koko pistepotti West Bromwichia vastaan oli hieno juttu. Neljällä edellisellä kierroksella omiin ei ole mennyt maaleja. Ratkaisuvoimaa on edelleen kovin niukasti. Vieraat kamppailevat niin ikään putoamista vastaan. Kummassakin leirissä on useampia poissaoloja. Ottelussa pelataan isoista pisteistä, joten iltaa lähestytään hyvin tarkasti ja alakerrat keskiössä. Hieman parempi Terriers voittaa kotonaan yli 40 prosentilla. Ottelu on pelattu hyvin oikein. Lähdetään iltaan ykkösristillä.

Middlesbrough – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Middlesbrough ja Swansea. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Charltonia vastaan ja vauhdikkaan pistejaon Nottinghamin kanssa. Isännät ehtivät pelata monta kierrosta putkeen ilman voittoja, mutta edellisellä kierroksella tullut koko pistepotti teki itseluottamukselle hyvää. Smoggiesin kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, sillä punapaidat ovat perustasoltaan selvästi sijoitustaan parempi porukka. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on riittänyt haasteita. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella maalittoman West Bromwichin kanssa. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut vauhdikas tasapeli Blackburnin kanssa. Kuuteen viimeiseen kamppailuun ainoa tappio on tullut Fulhamille, mutta Joutsenille myös voittaminen on ollut vaikeaa. Lisäksi alakerran kanssa on ollut varsinkin ajoittain merkittäviä haasteita. Blackburnia vastaan maalinteossa onnistuttiin itse enemmän kuin kerran, mutta lähiaikoina ratkaisuvoima on ollut muuten vähissä. Saumoja on edelleen päästä nousukarsintoihin. Edellisessä ottelussa maaliton West Bromwichin kanssa oli aivan hyvä onnistuminen, sillä ottelussa oltiin altavastaajia. Tulivoimainen nippu pidettiin maaleitta. Molemmissa leirissä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Boro voittaa noin 40 prosentilla. Hippasen alipelattu ykkönen poimitaan rohkeasti piikiksi.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 14.3.2020 | Tilastot

 NorwichSouthampton
Sarjataulukossa2014
Voitot-tasapelit-häviöt5-6-1810-4-15
Tehdyt-päästetyt maalit25-5235-52
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-0-4
Maalipuntari 6 edellistä2-76-10
Laukauksia/ottelu11,612,8
Pallonhallinta50,50 %48,10 %
Syöttöprosentti80,60 %71,70 %
Loukkaantumiset Byram, Hernandez, Färhmann, Klose  Redmond, Smallbone, Armstrong(?) 
Pelikiellossa  Djenepo 
   
   
   
 Manchester CityBurnley
Sarjataulukossa210
Voitot-tasapelit-häviöt18-3-711-6-12
Tehdyt-päästetyt maalit68-3134-40
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-3-0
Maalipuntari 6 edellistä6-68-2
Laukauksia/ottelu19,410,4
Pallonhallinta61,60 %43,10 %
Syöttöprosentti88,90 %68,40 %
Loukkaantumiset Laporte, Sane, De Bruyne (?) Lowton, Barnes, Gibson, Gudmundson 
Pelikiellossa  
   
   
   
 NewcastleSheffield United
Sarjataulukossa137
Voitot-tasapelit-häviöt9-8-1211-10-7
Tehdyt-päästetyt maalit25-4130-25
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä3-76-4
Laukauksia/ottelu10,310,2
Pallonhallinta40,80 %44,90 %
Syöttöprosentti74,20 %74,20 %
Loukkaantumiset Carroll, Dubravka, Clark, Dummett, Willems, Kraft (?)  McBurnie (?), Stevens (?)
Pelikiellossa  
   
   
   
 BrightonArsenal
Sarjataulukossa159
Voitot-tasapelit-häviöt6-11-129-13-6
Tehdyt-päästetyt maalit32-4040-36
Kuntopuntari 6 edellistä0-4-23-3-0
Maalipuntari 6 edellistä6-911-5
Laukauksia/ottelu1311,1
Pallonhallinta54,20 %54,20 %
Syöttöprosentti81,50 %83,80 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BournemouthCrystal Palace
Sarjataulukossa1811
Voitot-tasapelit-häviöt7-6-1610-9-10
Tehdyt-päästetyt maalit29-4726-32
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-0-3
Maalipuntari 6 edellistä9-114-6
Laukauksia/ottelu10,29,9
Pallonhallinta46,30 %46,40 %
Syöttöprosentti75,90 %75,90 %
Loukkaantumiset Brooks, Daniels, Groeneveld, Mepham, S. Cook (?), Francis (?), Kelly (?), King (?), Billing (?) Tosun (?), Tomkins (?)
Pelikiellossa  
   
   
   
 Aston VillaChelsea
Sarjataulukossa194
Voitot-tasapelit-häviöt7-4-1714-6-9
Tehdyt-päästetyt maalit34-5651-39
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-3-1
Maalipuntari 6 edellistä6-1312-9
Laukauksia/ottelu12,316,6
Pallonhallinta47,10 %57,40 %
Syöttöprosentti77,50 %84,80 %
Loukkaantumiset Heaton, Wesley, McGinn, Steer  Abraham, Hudson-Ohoi, Kante, Pulisic (?), Kovacic (?)
Pelikiellossa  Jorginho
   
   
   
 Sheffield WednesdayNottingham
Sarjataulukossa155
Voitot-tasapelit-häviöt13-9-1516-12-9
Tehdyt-päästetyt maalit46-4948-38
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-41-3-2
Maalipuntari 6 edellistä5-155-8
Laukauksia/ottelu13,113,4
Pallonhallinta47,80 %47,80 %
Syöttöprosentti71,20 %75,60 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BlackburnBristol
Sarjataulukossa107
Voitot-tasapelit-häviöt14-11-1215-10-12
Tehdyt-päästetyt maalit52-4551-53
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä9-76-10
Laukauksia/ottelu11,510,2
Pallonhallinta51,00 %47,50 %
Syöttöprosentti75,10 %72,70 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 HullCharlton
Sarjataulukossa2122
Voitot-tasapelit-häviöt11-8-1810-9-18
Tehdyt-päästetyt maalit49-6344-54
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-52-0-4
Maalipuntari 6 edellistä6-194-9
Laukauksia/ottelu12,38,9
Pallonhallinta45,40 %46,90 %
Syöttöprosentti70,50 %72,10 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 MillwallDerby
Sarjataulukossa812
Voitot-tasapelit-häviöt13-15-913-12-12
Tehdyt-päästetyt maalit44-4049-49
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä6-311-8
Laukauksia/ottelu11,311,7
Pallonhallinta44,10 %51,80 %
Syöttöprosentti67,00 %78,70 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 QPRBarnsley
Sarjataulukossa1324
Voitot-tasapelit-häviöt14-8-158-10-19
Tehdyt-päästetyt maalit58-6242-62
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-03-0-3
Maalipuntari 6 edellistä11-65-5
Laukauksia/ottelu12,514,1
Pallonhallinta52,70 %51,70 %
Syöttöprosentti78,00 %68,80 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 HuddersfieldWigan
Sarjataulukossa1820
Voitot-tasapelit-häviöt11-9-1710-11-16
Tehdyt-päästetyt maalit45-5838-50
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-3-0
Maalipuntari 6 edellistä8-109-4
Laukauksia/ottelu10,711,7
Pallonhallinta50,40 %48,40 %
Syöttöprosentti75,60 %72,20 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 MiddlesbroughSwansea
Sarjataulukossa1911
Voitot-tasapelit-häviöt9-14-1413-14-10
Tehdyt-päästetyt maalit37-4746-45
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-4-1
Maalipuntari 6 edellistä5-79-8
Laukauksia/ottelu12,512,9
Pallonhallinta47,80 %51,60 %
Syöttöprosentti72,40 %78,10 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa 
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö