Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 14.9.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa napata itselle hyvällä tyylillä.

Manchester United – Leicester

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Manchester United ja Leicester. Kotijoukkue on pelannut neljällä ensimmäisellä kierroksella kerran voitollisesti, kahdesti pistejakoina ja kerran tappiollisesti. Isännät esiintyivät edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon saattelemana. Tuolloin vastassa oli ennakolta alemman keskikastin Southampton. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin kärsitty kotona yllättävä tappio Crystal Palacea vastaan. Alkukaudesta on ollut pikkuisen huolia terveystilanteen kanssa ja poissaoloja on myös edelleen. Vierasjoukkue pelasi viimeksi voitollisesti Bournemouthia vastaan. Voitto irtosi maalein 3-1 ja osumista kaksi merkattiin Jamie Vardylle. Tien päällä pelattiin viimeksi täyden pistepotin arvoisesti, kun voitto irtosi Sheffield Unitedia vastaan. Kettujen ensimmäiset viikot ovat sujuneet kokonaisuutena hyvin. Ensimmäinen tappio on vielä tulematta. Nyt toki vastustajan taso on ihan toista. Perustasoltaan punapaidat ovat vahvasti edellä, mutta heillä on ollut yllättävän suuria haasteita. Kotona ollaan varmasti ärsytettyjä ja tahtotila on kova. Ykkönen tulee noin 48 pinnalla. Oikein pelatun ykkösen voi ottaa tolpaksi saakka, vaikka isoja hurraa-huutoja Red Devils ei ole tarjonnut.

Tottenham – Crystal Palace

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Tottenham saa vastaansa Crystal Palacen. Kotijoukkue on voittanut neljään ensimmäiseen koitokseensa kerran. Viimeksi Spurs pelasi viihdyttävän pistejaon Arsenalia vastaan. Sitä edelsi yllättävä tappio Newcastlea vastaan. Hieman aiemmin oltiin pelattu viihdyttävä tasapeli Manchester Cityn kanssa. Se oli tosin hyvin onnekas pistejako. Tähän mennessä ainoa voitto on tullut Aston Villaa vastaan. Peliesitykset ovat olleet kokonaisuutena yllättävän vaisuja. Ei voi sanoa, että mistään vahvoista otteista olisi ollut kyse. Vierasjoukkue on pelannut hyvän alkukauden. Edellisellä kierroksella tuli voitto Aston Villaa vastaan. Ottelua edelsi täysi pistepotti Manchester Unitedia vastaan. Tuolloin voittoon vienyt maali tehtiin lopussa. Ratkaisuvoimaa on ollut ja tulee todennäköisesti olemaan erittäin rajallisesti, mutta hyvä alakerta antaa mahdollisuuden pärjätä. Poissaoloja on yhä. Kotkien pelitapa on varsinkin vieraissa puolustava. Isännät saavat hallita koitosta parista poissaolosta huolimatta vahvalla tavalla. Ykköseen päädytään päälle 65 prosentilla. Lähes oikein pelattu ykkönen otetaan varmaksi, mutta kuten on jo annettu ymmärtää, valkopaidoille ei ole toden totta tulossa helppoa ottelua.

Wolverhampton – Chelsea

Wolverhampton pyrkii kaatamaan Chelsean, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Oranssimustien alkukausi ei ole mennyt hyvin, sillä kasassa on neljään ensimmäiseen otteluun kolme tasapeliä ja yksi tappio. Pistejaot on pelattu Manchester Unitedia, Burnleyta ja Leicesteriä vastaan. Tappio tuli viimeksi Evertonia vastaan. Vaikka ensimmäinen voitto on nappaamatta, tasapeli Manchester Unitedia vastaan oli hyvä juttu. Toisaalta edellisellä kierroksella peliesitys oli melko vaisu. Peliesitykset kaipaavat lisää tasaisuutta ja vähemmän virhealttiutta. Se koskee varsinkin alakerran työskentelyä. Vierasjoukkue on pelannut kerran voitollisesti, kahdesti pistejakoja ja hävinnyt kerran. Lontoolaiset esiintyivät edellisellä kierroksella pistejaon merkeissä Sheffield Unitedia vastaan. Koitoksessa oltiin kaksi maalia edellä. Ilta päättyi merkittävään pettymykseen. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin voitollinen ottelu Norwichia vastaan. Taustalla voi olla useampia poissaoloja. Ilman niitä Sudetkaan eivät voi olla. Perustasoltaan vieraat ovat sen verran edellä, että kakkonen tulee noin 40 prosentilla. Pinnat ovat lähes oikein. Suoraa kakkosta ei uskalla ottaa, mutta ristin kera siitä saadaan ihan hyvää peli-ideaa.

Sheffield United – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisistaan mittaa ottavat Sheffield United ja Southampton. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella hyvän onnistumisen, kun viihdyttävä pistejako pelattiin Chelsean kanssa. Tuolloin vastustaja oli kaksi maalia edellä, mutta toisella jaksolla tultiin kiinni pisteeseen. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin kärsitty niukka tappio Leicesteriä vastaan. Tähän mennessä ainoa voitto on tullut Crystal Palacea vastaan. Ensimmäiset viikot ovat menneet sarjanousijalta vähintään kelvollisen hyvin. Tappioita ei ole alla kuitenkaan yhtä enempää. Peliesitykset ovat organisoituja. Sen lisäksi nippu haluaa esiintyä sopivan kurinalaisesti. Perustaso on vain heikko. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Manchester Unitedin kanssa. Koitosta edelsi täysi pistepotti Brightonia vastaan. Taustalla on muutamia poissaoloja. Kummatkin ryhmät kaipaavat lisää ratkaisuvoimaa. Perustasoltaan Saints on sen verran parempi porukka, että Blades saa olla kotonaan enintään minimaalinen ennakkosuosikki. Ottelua lähestytään lähes tasabuukista. Sheffieldiläiset ovat keränneet noin viisi pinnaa liikaa peliä, joten laitetaan se ohitukseen.

Brighton – Burnley

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Brighton ja Burnley. Lokkien ensimmäiset viikot ovat menneet yhden voiton, yhden tasapelin ja kahden tappion merkeissä. Edellisellä kierroksella tuli neljän maalin tappio Manchester Citylle, mutta silloin oikeita mahdollisuuksia ei alun perin ollutkaan. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin tappiollisesti Southamptonia vastaan. Tähän mennessä ainoa voitto on irronnut Watfordia vastaan. Peliesitykset ovat olleet parempia mitä pisteiden määrä antaa ymmärtää. Vierasjoukkue on napannut yhden voiton, tasapelin ja kaksi tappiota. Clarets on pelannut kahdella edellisellä kierroksella pistejaon Wolverhamptonia vastaan ja tappiollisesti Liverpoolia vastaan. Viimeksi vastustaja repi eroa jo taukoon mennessä. Varsinkin vieraissa ollaan puolustavia ja melko passiivisia. Vieraat ovat saaneet vähän enemmän pisteitä mitä olisi ansaittu. Kummallakin ryhmällä lienee kahdesta kolmeen poissaoloa. Perustasoltaan miehistöt ovat hyvinkin lähellä toisiaan. Aktiivisempi ja koitosta hallitseva kotijoukkue voittaa noin 45 prosentilla. Oikein pelattu ykkönen on ihan hyvää tolpan ainesta.

Norwich – Manchester City

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City matkustaa Norwichin vieraaksi. Kotijoukkueen urakka Valioliigassa on käynnistynyt yhdellä voitolla ja kolmella tappiolla. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella pettymyksen merkeissä, kun tappio koettiin West Hamia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut tappio Chelseaa vastaan. Lisäksi Englannin Liigacupissa tuli yllättävä putoaminen Crawleyta vastaan, mutta tuolloin monet tärkeät pelaajat saivat huilata. Itseluottamus ei ole varmasti silti kummoinen, sillä varsinkin alakerrassa on haasteita. Puolustuspelaamista pitäisi saada varmemmaksi ja tasaisemmaksi. Nyt vastustajan taso on kovinta mahdollista luokkaa. Vierasjoukkue on ollut heti alkukaudesta vahvassa pelivireessä. Onnistumisia eli voittoja on tullut lähes kaikilla neljällä kierroksella. Yksi tasapeli tuli Tottenhamia vastaan, mutta siinä voittoon olisi ollut mainio tilaisuus. Suurin mestarisuosikki kärsii yhä hieman poissaoloista, mutta ne eivät juuri heikennystä aiheuta. Lisäksi Kanarianlinnuilla on niin ikään poissaoloja. Tasoero on kaikilla mittareilla julma. Erittäin tulivoimainen Citizens voittaa vieraissakin yli 80 pinnalla ja jopa vähän alipelattu kakkonen otetaan ilomielin varmaksi.

Swansea – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Swansea pelaa Nottinghamia vastaan. Joutsenten alkukausi on ollut komeaa katsottavaa, sillä kasassa on kuuteen ensimmäiseen peliin viisi voittoa ja pistejako. Walesilaiset pelasivat edellisellä kierroksella voitollisesti Leedsiä vastaan. Ottelua edelsi täysi pistepotti Birminghamia vastaan. Valkopaidat ovat olleet monella tavalla oikein hyviä, mutta näin vahvasta nipusta ei ole sentään kyse. Perustasoltaan isännät kuuluvat osaksi ylempää keskikastia. Itseluottamus on kuitenkin korkealla. Vierasjoukkue on pelannut voitollisesti kaksi kertaa, kolmesti pistejakoja ja hävinnyt kerran. Punapaidat pelasivat viimeksi vähämaalisen tasapelin Prestonin kanssa. Koitosta edelsi voitto Fulhamia vastaan. Englannin Liigacupissa tuli jatkopaikka Derbystä. Forest ei ole kaksikosta juuri heikompi. Kummallakin ryhmällä on pari poissaoloa. Molemmilla seuroilla on yksi vähintään neljän maalin pelaaja. Sarjakärki on ollut vahva ja terävä, mutta ykköstä on pelattu aivan liikaa. Ykkönen tulee noin kerran kahdesta, mutta peliä on tullut melkein 70 pinnalla. Laukalle mennyt merkki on hyvä ohittaa.

Charlton – Birmingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Charlton saa vastaansa Birminghamin. Kotijoukkueen alkukausi on ollut mainio, sillä isännät ovat pelanneet voitollisesti neljä kertaa ja pistejakoina kaksi kertaa. Vierasjoukkue on ehtinyt kerätä kolme voittoa, tasapelin ja muutaman tappion. Addicks voitti edellisellä kierroksella Readingin maalein 0-2. Toiseksi edellisellä kierroksella täysi pistepotti tuli Brentfordia vastaan. Hyvistä peliesityksistä huolimatta matkalla on ollut melko paljon hyvää onnea. Perustasoltaan nippu ei ole todellakaan tällaista luokkaa. Blues pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti Stokea vastaan. Koitoksessa oltiin maalin tappiolla. Toiseksi edellisellä kierroksella jouduttiin kokemaan selvä tappio Swanseaa vastaan. Peliesitykset kaipaavat kokonaisuutena lisää tasaisuutta. Lisäksi alakerrassa on ollut ajoittain merkittäviä haasteita. Perustasoltaan vieraat kestävät kuitenkin hyvin vertailua. Kummallakin ryhmällä on muutamia poissaoloja. Selvästi ylisuorittanut Red Robins on kotonaan noin 45 prosentin voittajasuosikki. Ykkönen on liikaa ylipelattu, joten tie vie ohituskaistalle.

Stoke – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Stoke pelaa Bristolia vastaan. Pottersin alkukausi on ollut vaikea, joten viime kauden jälkeen ongelmat ovat jatkuneet. Kotijoukkue on perustasoltaan jälleen hyvä nippu ja menestystä olisi mahdollista saada, mutta nytkin alla on ties mitä sekoiluja ja tappioita. Viimeksi sellainen tuli Birminghamia vastaan. Koitosta edelsi kotona kolmen maalin tappio Leedsille. Sentään Englannin Liigacupissa tuli hyvä onnistuminen, kun jatkopaikka irtosi juuri Leedsiä vastaan. Alakerran isot virheet pitää saada poistettua. Niiden takia on menetetty useita pisteitä. Vierasjoukkue on pelannut kolme kertaa voitollisesti, kahdesti pistejakoja ja yhden tappion. Voitot ovat tulleet Derbystä, Hullista ja QPR:stä. Itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa. Viimeksi tuli tosin hieman epäonninen pistejako Middlesbroughin kanssa. Taustalla on poissaoloja. Kaikista ongelmista huolimatta paljon kykyjä ja osaamista sisältävät isännät saavat olla noin 45 pinnan ennakkosuosikkeja. Vieraita on rastittu melkein 50 pinnalla, joten tehdään nyt vielä kerran siten, että napataan suuresta alisuorittajasta rohkea varma.

Preston – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Preston ja Brentford. Kotijoukkue on voittanut kuudesta ensimmäisestä ottelustaan kolmesti. North End on pelannut myös pistejakoja kerran ja hävinnyt kahdesti. Viimeksi ottelu Nottinghamia vastaan meni vähämaalisen tasapelin saattelemana. Viimeksi tauolle päästiin maalin edellä, mutta vastustaja tuli tasoihin reilut kymppi ennen loppua. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu voitollisesti Sheffield Wednesdayta vastaan. Tulivoimaa on ollut jopa yllättävän hyvin. Vierasjoukkue nappasi viimeksi kolmen maalin voiton Derbystä. Viimeksi ottelu oli aika lailla ohi jo taukoon mennessä. Koitosta edelsi niukka tappio Charltonia vastaan. Vieraat ovat kärsineet huonosta onnesta, sillä pelitilanteiden valossa kasassa voisi olla enemmän pisteitä. Viimeksi paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Muuten maalinteon kanssa on ollut ongelmia. Bees haluaa pelata myös vieraissa aktiivisesti. Perustasoltaan punavalkoiset kestävät oikein hyvin vertailua. Isännät saavat olla enintään marginaalisia ennakkosuosikkeja. Heillä on myös poissaoloja. Ottelua lähestytään lähes tasabuukista. Ykköstä on pelattu isosti liikaa, joten merkinnät tehdään ristikakkosella.

QPR – Luton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa QPR pelaa Lutonia vastaan. Isännät ovat pelanneet hyvän alkukauden, sillä kasassa on ensimmäiseen kuuteen otteluun kolme voittoa, tasapeli ja muutama tappio. Lontoolaiset pelasivat edellisessä kamppailussaan voitollisesti Sheffield Wednesdayta vastaan. Tauolla oltiin vielä maalin tappiolla. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu voitollisesti Wiganin kustannuksella. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. Ärrillä on varsinkin kotonaan hyvä mahdollisuus voittaa lähes mikä tahansa nippu. Peliesitykset ovat olleet kokonaisuutena jopa yllättävän pirteitä. Vierasjoukkue on voittanut kahdella edellisellä kierroksella Barnsleyn ja Huddersfieldin. Englannin Liigacupissakin tuli hyvää tulosta. Alla on kaikkiaan kolme kilpailullista voittoa. Hatters haluaa pelata myös vieraissa aktiivisesti. Ärrillä on muutamia poissaoloja, mutta sarjanousijakaan ei ole ilman niitä. Luvassa lienee viihdyttävä ja vauhdikas kohtaaminen, johon kotijoukkue saa lähteä noin 50 prosentin ennakkosuosikkina. Ykkönen on hieman ylipelattu ja kakkonen lähes 10 prosenttia liian pienellä kannatuksella. Lähdetään liikkeelle ykköskakkosella. Vähän yllättävä kakkonen voi olla arvokas.

Blackburn – Millwall

Millwall matkustaa Blackburnin vieraaksi, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on kerännyt kuudesta ensimmäisestä koitoksestaan kaksi voittoa, tasapelin ja kolme tappiota. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti West Bromwichia vastaan. Tuolloin maaleja tehtiin kaikkiaan viisi kappaletta. Viimeksi ensimmäinen puoliaika oli alakerran osalta vaikeaa aikaa. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu maaliton tasapeli Cardiffia vastaan. Voitot ovat irronneet Hullia ja Middlesbroughia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella pistejaot sekä Middlesbroughia että Hullia vastaan. Ensimmäiseen kuuteen otteluun kasassa on vähintään pistejakoihin päättyineitä pelejä viisi. Ainoastaan Fulhamia vastaan ei venytty ainakin pistejakoon. Alla on kuitenkin kolme voitotonta koitosta. Omiin on mennyt silti vain kerran enemmän kuin osuma. Leijonien pelitapa on varsinkin vieraissa fyysinen, mutta samalla melko varovainen. Kummallakin ryhmällä lienee pari poissaoloa. Ykkönen tulee pikkuisen alle kerran kahdesta. Pinnat ovat hyvin kohdallaan. Ykkösestä voisi ajatella peräti rohkeaa varmaa, mutta napataan ristin kera.

Middlesbrough – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Middlesbrough pelaa Readingia vastaan. Kotijoukkue on voittanut kuudesta ensimmäisestä ottelustaan vain yhden. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella viihdyttävän pistejaon Bristolia vastaan. Sitä edelsi vähämaalinen tasapeli Millwallin kanssa. Tähän mennessä ainoa voitto on tullut Wigania vastaan. Heikosta alkukaudesta huolimatta kolme edellistä kierrosta on menty ilman tappioita. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti Charltonia vastaan. Sitä edelsi täysi pistepotti Huddersfieldiä vastaan. Kasassa on myös toinen voitto, kun noin kuukausi sitten kotona voitettiin Cardiff numeroin 3-0. Materiaaliltaan punapaidat kuuluvat osaksi ylempää keskikastia, kun taas vieraat ovat alempaa keskikastia. Tasoeroa on siis olemassa, mutta se ei ole mitenkään suurta. Tasokkaammalla Smoggiesilla on muutamia tärkeitä poissaoloja. Ykkönen tulee vajaalla 50 prosentilla, mutta kannatusta on saatu noin 60 prosenttia. Suunnataan kohti ohituskaistaa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 14.9.2019 | Tilastot

Manchester UnitedLeicester
Sarjataulukossa83
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-12-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit7-46-3
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-14-2-0
Maalipuntari 6 edellistä11-610-5
Laukauksia/ottelu15,813,3
Pallonhallinta57,80 %54,70 %
Syöttöprosentti83,50 %80,90 %
LoukkaantumisetBailly, Shaw, Dalot (?), Lingard (?), Pogba (?)James, Morgan (?)
Pelikiellossa
TottenhamCrystal Palace
Sarjataulukossa94
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-12-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit7-63-2
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä11-103-7
Laukauksia/ottelu169,8
Pallonhallinta56,30 %44,60 %
Syöttöprosentti86,90 %73,90 %
LoukkaantumisetN’Dombele, Lo Celso, SessegnonDann (?), Kelly (?), Tomkins (?)
Pelikiellossa
WolverhamptonChelsea
Sarjataulukossa1711
Voitot-tasapelit-häviöt0-3-11-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit4-56-9
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-11-3-2
Maalipuntari 6 edellistä9-810-14
Laukauksia/ottelu9,817
Pallonhallinta45,00 %54,20 %
Syöttöprosentti74,50 %84,20 %
LoukkaantumisetDoherty (?), Saiss (?)Hudson-Ohoi, Loftus-Cheek, Pedro (?), Emerson (?), Kante (?)
PelikiellossaBoly
Sheffield UnitedSouthampton
Sarjataulukossa1013
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-11-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit5-54-6
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä8-97-6
Laukauksia/ottelu9,511,8
Pallonhallinta45,60 %45,70 %
Syöttöprosentti77,20 %69,50 %
LoukkaantumisetBryan (?), Fleck (?), Robinson (?)Djenepo
PelikiellossaDanso
BrightonBurnley
Sarjataulukossa1612
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-21-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit4-75-6
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä8-98-9
Laukauksia/ottelu9,812
Pallonhallinta51,00 %41,50 %
Syöttöprosentti80,40 %61,30 %
LoukkaantumisetBissouma (?), Troussard (?)Brady, Drinkwater (?), Gudmundsson (?)
Pelikiellossa
NorwichManchester City
Sarjataulukossa192
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-33-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit6-1014-3
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-45-1-0
Maalipuntari 6 edellistä7-1119-5
Laukauksia/ottelu10,319,3
Pallonhallinta51,40 %57,90 %
Syöttöprosentti83,80 %88,80 %
LoukkaantumisetHernandez, Trybull, Klose, Aarons (?), Zimmermann (?)Sane, Laporte, Mendy, Stones (?), Jesus (?)
Pelikiellossa
SwanseaNottingham
Sarjataulukossa110
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-02-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit12-49-6
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-02-3-1
Maalipuntari 6 edellistä12-49-6
Laukauksia/ottelu12,211,7
Pallonhallinta52,20 %43,70 %
Syöttöprosentti80,40 %74,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CharltonBirmingham
Sarjataulukossa29
Voitot-tasapelit-häviöt4-2-03-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit11-56-8
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-03-1-2
Maalipuntari 6 edellistä11-56-8
Laukauksia/ottelu8,38,8
Pallonhallinta45,30 %41,00 %
Syöttöprosentti72,90 %69,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeBristol
Sarjataulukossa245
Voitot-tasapelit-häviöt0-1-53-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit6-1511-8
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-53-2-1
Maalipuntari 6 edellistä6-1511-8
Laukauksia/ottelu11,311
Pallonhallinta50,30 %45,20 %
Syöttöprosentti75,10 %72,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PrestonBrentford
Sarjataulukossa714
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-22-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit11-75-4
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä11-75-4
Laukauksia/ottelu1114,5
Pallonhallinta52,00 %53,20 %
Syöttöprosentti73,30 %78,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
QPRLuton
Sarjataulukossa815
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-22-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit9-910-10
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä9-910-10
Laukauksia/ottelu15,311,3
Pallonhallinta54,10 %50,30 %
Syöttöprosentti78,90 %75,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BlackburnMillwall
Sarjataulukossa1712
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-32-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit5-75-7
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-3-1
Maalipuntari 6 edellistä5-75-7
Laukauksia/ottelu11,59,3
Pallonhallinta51,70 %38,10 %
Syöttöprosentti73,30 %62,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MiddlesbroughReading
Sarjataulukossa1816
Voitot-tasapelit-häviöt1-3-22-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit7-88-8
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä7-88-8
Laukauksia/ottelu14,213,5
Pallonhallinta53,00 %50,30 %
Syöttöprosentti75,30 %80,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö