Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 15.12.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Tottenham – Burnley | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Tottenham saa vastaansa Burnleyn. Kotijoukkue pelasi viikolla Mestarien liigassa erittäin tärkeän vähämaalisen tasapelin Barcelonaa vastaan, sillä pistejaolla matka saatiin jatkumaan kohti pudotuspelejä. Sarjassa alla on vieraissa voitto Leicesteristä, kun taas kotona kaadettiin viimeksi Southampton. Mestarien liigassa pudotuspeleihin selviytyminen oli niin iso asia, että pelaajiston itseluottamukselle se oli valtava onnistuminen. Toisaalta keskittyminen heti seuraavaan otteluun ei ole välttämättä helppoa. Spursilla on edelleen useampia loukkaantumisia. Vierasjoukkue on pelannut todella huonon alkukauden, sillä yksittäisiä onnistumisia lukuun ottamatta menestyminen on jäänyt vaatimattomaksi. Viimeksi saatiin sentään voitto Brightonista, mutta muuten ilonaiheet ovat loistaneet aika lailla poissaolollaan. Monesti puolustuspelaamisen kanssa on ollut isoja ongelmia. Toisaalta hyökkäyspelaaminenkin on ollut yksi sarjan heikoimpia. Etenkin vieraissa pelaaminen on tuskaa. Lancashirelaistenkaan terveystilanne ei ole parhaimmillaan, mutta tasoero on jo muutenkin valtava. Lontoolaiset lähtevät otteluun odotetusti suurena ennakkosuosikkina, mutta rasituksen ja poissaolojen vuoksi selvää kotivoittoa tuskin tulee.

Wolverhampton – Bournemouth

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa yhteen iskevät Wolverhampton ja Bournemouth. Sudet ovat pääsemässä takaisin hyvään pelivireeseen, sillä alla on kaksi voittoa putkeen. Edellisellä kierroksella oranssimustat nappasivat hieman onnekkaan voiton Newcastlesta. Kotona voitettiin viimeksi puolestaan Chelsea ja se oli yksi alkukauden parhaimmista onnistumisista. Toisaalta miehistö on ehtinyt pelaamaan jo vähämaaliset tasapelit Manchester Cityn ja Manchester Unitedin kanssa. Materiaaliltaan kotijoukkue voisi taistella sijoituksista jopa kymmenen parhaan tuntumassa. Puolustuspelaamisen kanssa oli hetkellisesti vaikeuksia, mutta sitäkin on saatu korjattua. Vierasjoukkueen lähtökohdista ei voi sanoa samaa, sillä alla on murskatappio Liverpoolille. Peliesitykset ovat olleet kovin epätasaisia ja ailahtelevaisia. Suunta on menossa selvästi laskuun, vaikka kotona viime taisto tuottikin onnistumisen. Cherriersillä on muutamia pahoja loukkaantumisia. Perustasoltaan vierailijat eivät ole kaksikosta juurikaan heikompi nippu, mutta poissaolot syövät iskukykyä. Isäntiä voi pitää paremman pelivireensä ja kotietunsa turvin lievänä ennakkosuosikkina.

Crystal Palace – Leicester

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Crystal Palace ja Leicester. Kotijoukkue on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden voiton, eikä sekään tullut kuin heikosti alkukaudella esiintyneestä Burnleysta. Viimeksi tappio koettiin West Hamia vastaan. Kahteen edelliseen kierrokseen omissa verkot ovat soineet kuudesti. Muutama poissaolo on rasitteena, ja varsinkin hyökkäyspelaamisesta on paljon taitoa poissa. Lontoolaiset ovat saalistaneet seitsemään kotiotteluunsa vain yhden voiton. Vierasjoukkue hävisi viimeksi Tottenhamia vastaan, mutta taistellen kuitenkin ihan tasaväkisesti loppuun saakka. Ketut ovat kärsineet maalintekovaikeuksista, mutta sinipaitojen puolustuspelaaminen on toimivaa. Omiin on mennyt lokakuun 22. päivän jälkeen vain kerran vähintään kaksi osumaa. Vieraissa ollaan pystytty itse maalintekoon vähintään kahdesti viimeksi syyskuussa. Myös heillä on edelleen muutamia poissaoloja. Isäntien alakerran toimivuus herättää kysymysmerkkejä, mutta hieman aiemmin miehistö pystyi pitämään Tottenhamin ja Manchester Unitedin yhteensä yhdessä maalissa. Tasainen ja pienten marginaalien kamppailu on luvassa, eikä näillä perusteluilla otteluun ole löydettävissä oikein lievääkään ennakkosuosikkia.

Watford – Cardiff

Watford isännöi Cardiffia, kun pelit jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue on pelannut pitkään ilman voittoja, kun taas vierailijat ovat pääsemässä lähtökohtiin nähden hyvään pelivireeseen. Miehistö on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme voittoa. Kyseessä on toisaalta kotiriippuvainen nippu, sillä menestymistä ei ole tullut vieraissa. Reissussa on kasassa vasta yksi piste, eikä siellä hyökkäyspelaamisesta meinaa tulla oikein mitään. Materiaaliltaan walesilaiset ovat useammasta onnistumisestaan huolimatta yksi todennäköisimmistä putoajista, mutta edellisten viikkojen pelivire antaa kuvaa realistisesta mahdollisuudesta taistella sarjapaikan puolesta. Hornets pelasi edellisessä kamppailussaan runsasmaalisen tasapelin Evertonia vastaan, ja vaikka vastustaja pääsi tasoihin lisäajan viimeisillä sekunneilla, keltamustien jääminen voitotta ei ollut vääryys. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut hankaluuksia, mutta sentään Evertonia vastaan hyökkäyspään onnistumiset tulivat hyvään saumaan. Materiaaliltaan isännät ovat kaksikosta laadukkaampi osapuoli ja kotonaan ansaittu ennakkosuosikki, mutta vähämaalisessakin kotivoitossa on tarpeeksi tehtävää.

Huddersfield – Newcastle

Jalkapallon Englannin Valioliigan kamppailussa kohtaavat Huddersfield ja Newcastle. Isännät hävisivät viimeksi hyvän taistelun jälkeen Arsenalille, kun taas vierasjoukkueella on alla tappio Wolverhamptonille. Terriers on ollut olosuhteisiin nähden kelvollisessa pelivireessä, vaikka kolme edellistä kierrosta on mennyt tappioiden merkeissä. Arsenalia vastaan kamppailu oli maaliton melkein loppuhetkille saakka. Hyökkäyspelaamisen kanssa vaikeudet jatkuvat. Lontoossakin hyökkäysuhan saaminen oli vaikeaa, mutta tiedossa olikin lähinnä puolustustaistelua. Materiaali on yksi sarjan heikoimmista, joten hankaluudet eivät ole tulleet toki yllätyksenä. Harakoilla on alla taas useita epäonnistumisia, joten pienen voittoputken jälkeen karu paluu arkeen on tapahtunut. Viimeksi pelitilanteiden valossa tappio olisi voitu välttää, mutta maalinteko on jälleen vaikeaa. Marraskuussa oli nähtävissä pelaajiston parempaa uskoa omaan tekemiseen ja useita peräkkäisiä onnistumisia, mutta sittemmin suunta on vajonnut jälleen laskuun. Muutama poissaolokin on rasitteena. Vaikka kausi on vasta tässä vaiheessa, putoamistaistelun kannalta isoista pisteistä pelataan. Luvassa on tasainen ja vähämaalinen ottelu, eikä näillä perusteluilla lievääkään voittajasuosikkia taida olla löydettävissä.

Fulham – West Ham | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Fulham ja West Ham. Mökkiläiset kokivat edellisessä kamppailussaan ruman tappion Manchester Unitedia vastaan, kun taas vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti Crystal Palacen kustannuksella. Hammers on ollut hyvässä pelivireessä, sillä alla on kolme voittoa putkeen. Samaa ei voi sanoa kotijoukkueen tilanteesta, sillä onnistumiset ovat loistaneet aika lailla täysin poissaolollaan. Vajaa kuukausi sitten voitettiin kotona Southampton, mutta muuten menestyminen on jäänyt tulematta. Pelaajiston itseluottamus ei ole varmasti kunnossa. Materiaaliltaan valkopaidat kuuluvat taisteluun sarjapaikkansa puolesta. Toisaalta Manchester Unitedin vieraana miehistö ei ollut niin huono mitä loppulukemat kertoivat. Vierailijoilla on edelleen ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta tasoeroa on toki siitä huolimatta. Alakerran tiiviydenkin kanssa on tekemistä, mutta toisaalta maalintekovoimaa on löytynyt hyvin. Kolmeen edelliseen kierrokseen vastustajien verkot ovat soineet yhdeksän kertaa. Muutamia poissaolijoita on myös sarjanousijalla. Lontoon paikallisottelussa on ainekset viihdyttävään välienselvittelyyn, mutta monet tekijät puoltavat vierailijoiden menestymistä. Heidän terveystilanteensa kannattaa tosin vielä tarkistaa.

Bristol – Norwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan ottelussa kohtaavat Bristol ja erinomaisen alkukauden pelannut Norwich. Isännät ovat saalistaneet viidestä edellisestä kamppailustaan muutaman voiton, kun taas vierasjoukkue on ollut jälleen mainiossa pelivireessä. Alla on viiteen viimeiseen kamppailuun neljä voittoa. Sarjataulukon kärkipaikka on toki lievää ylisuorittamista, mutta kyseessä on kuitenkin yksi vahva ehdokas taistelemaan noususta Valioliigaan. Toisaalta matkalle on mahtunut myös onneakin, sillä eihän miehistö ole ollut peliesityksissään ihan niin hyvä mitä sarjataulukko osoittaa. City on ollut sen sijaan yksi alkukauden suurimmista epäonnistujista, sillä materiaaliltaan kotijoukkue kuuluisi enemmänkin keskikastiin. Heidän alakertansa toimii kyllä tarpeeksi hyvin, mutta maalintekovoimaa ei meinaa löytyä. Sentään Ipswichin verkkoon osuttiin enemmän kuin kertaalleen, mutta muuten hyökkäyspelaaminen on usein heikkoa. Kotona edellinen voitto on tullut vajaa pari kuukautta sitten. Kanarianlinnut ovat kärsineet loukkaantumisista, eikä terveystilanne ole edelleenkään parhaasta päästä. Vierailijoiden todellinen iskukyky lienee muuten pieni arvoitus, sillä edellisten kierrosten vastustajat ovat olleet onnettomat Rotherham ja Bolton. Vahvan puolustuspelaamisen Robins omaa aidosti hyvät mahdollisuudet laittaa sarjakärki tiukkaan testiin.

Aston Villa – Stoke

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan kamppailussa vastakkain asettuvat Aston Villa ja Stoke. Kotijoukkue on pelannut pitkään ilman tappioita, mutta birminghamilaisten peliesitykset ovat edelleen ailahtelevaisia. Hyökkäyspelaaminen on ollut monesti erittäin hyvää, mutta alakerran kanssa on vielä paljon tekemistä. Edellisessä kamppailussaan isännät pelasivat runsasmaalisen tasapelin West Bromwichin kanssa. Edellisessä kotiottelussaan nippu mätti viisi maalia Nottinghamille, mutta jääden silti ilman voittoa. Pelaajiston itseluottamus on kuitenkin kunnossa, sillä monta onnistumista on tullut lyhyen ajan sisään. Muutama poissaolo on kuitenkin rasitteena. Vierasjoukkuekin on pelaamassa enemmän omalla tasollaan, mutta heillä hyökkäystehot ovat vielä selvästi kaksikosta heikommat. Viimeksi voitettiin sarjataulukon viimeisenä oleva heikko Ipswich, kun taas reissussa alla on yllättävä pistemenetys Readingille. Vierailijoilla on ollut kieltämättä myös onnea. Lisäksi heilläkin on poissaolomurheita. Kuitenkin tehtynä on neljään edelliseen taistoon kolmesti enemmän kuin yksi osuma. Vaikka Potters todennäköisesti vetäytyy, potentiaalisesti luvassa on viihdyttävä kohtaaminen. Kotonaan Villans on ollut vahva, joten näillä tiedoilla heitä on arvostettava pieneksi ennakkosuosikiksi.

Bolton – Leeds

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, taas heikosti esiintynyt Bolton isännöi Leedsiä. Kotijoukkue on pelannut jälleen monta viikkoa putkeen ilman menestymistä, eikä yksittäisiä tasapelejä lukuun ottamatta edes pieniä ilonaiheita meinaa tulla. Vaikka viimeksi tappio tuli vasta lisäajan osumalla, pelitilanteiden valossa tappio oli ansaittu. Materiaaliltaan Wanderers kuuluu putoamistaisteluun. Puolustuspelaaminen on menossa parempaan suuntaan, mutta edelleenkään alakerta ei ole vahvuus. Maalintekovoimaakin on auttamatta vähän. Kotietu on ollut myös olematon. Siellä vastustajat on jätetty sentään monesti pieniin maalimääriin, mutta itse enemmän kuin yhden osuman tekeminen ei tule kysymykseen. Vierasjoukkue on voittanut neljä edellistä otteluaan, ja materiaaliltaan United on jopa yksi sarjan suurimmista mestariehdokkaista. Ainoana tavoitteena on nouseminen Valioliigaan. Miehistön itseluottamus on varmasti kunnossa, ja aggressiivinen pelitapa tulee olemaan myös isännille vaikea pala purtavaksi. Muutamia poissaoloja on rasitteena, mutta monet tekijät puoltavat heidän menestymistään. Olisi yksi kierroksen suurimpia yllätyksiä, jos iso ennakkosuosikki ei voittaisi.

Swansea – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisistaan mittaa ottavat Swansea ja Sheffield Wednesday. Joutsenet nappasivat viimeksi täyden pistepotin Brentfordista, vaikka se meinattiin vielä lopussa onnistua menettämään. Vierasjoukkueella on alla jälleen yksi uusi pettymys, kun heikon Rotherhamin kanssa jäätiin runsasmaaliseen tasapeliin. Huolestuttavaa oli se, että pelitilanteiden valossa sheffieldiläisten voitotta jääminen ei ollut vääryys. Varsinkin puolustuspelaamisen kanssa on ollut ongelmia, mutta yhtä lailla epätasaisuus ja ailahtelevaisuus on haittana. Loukkaantumiset ovat myös sotkeneet tekemistä, sillä edelleen useita tärkeitä pelaajia on sivussa. Heidän alakertansa on ollut kieltämättä yksi sarjan epävarmimmista. Toiseksi edellisellä kierroksella omiin meni neljä maalia. Kotijoukkueen puolustuspelaaminen ei ole ollut myöskään kummoista, sillä neljään edelliseen kierrokseen omiin on mennyt jokaisella kerralla minimissään kaksi osumaa. Toisaalta voitto Brentfordista ja monet hyökkäyspelaamisen onnistumiset tekivät pelaajiston itseluottamukselle hyvää. Perustasossa ei ole suurempaa eroa, mutta isäntien kotietu ja hieman tasaisempi tekeminen ovat syitä arvostaa miehistöä voittajasuosikiksi. Kyse on hieman yli kerran kahdesta voittavasta nipusta.

Hull – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Hull kohtaa Brentford. Kotijoukkue on voittanut viiteen edelliseen kierrokseen vain kerran, mutta taas alisuorittanut vierasjoukkue ei ole kyennyt siihenkään. Tiikerit pelasivat viimeksi runsasmaalisen tasapelin Millwallia vastaan, mutta pelitilanteiden valossa tappion kokeminen ei olisi ollut vääryys. Vaikka voittoihin on pystytty noin puoleentoista kuukauteen vain kerran, alla on kuitenkin kolme taistoa putkeen, jolloin matkaan on tarttunut ainakin piste. Puolustuspelaamisen kanssa on alkanut olemaan hankaluuksia, mutta isommassa kuvassa hyökkäyspelaaminen on haasteena. Kotona on seitsemään edelliseen kamppailuun vain kerran mennyt omiin vähintään kaksi maalia. Jälleen lähtökohtia heikentävät useammat loukkaantumiset. The Beesin puolustuspelaaminen on ollut jälleen vaikeuksissa, sillä omiin menee liikaa helppoja osumia. Edellisen kierroksen ensimmäinen puolituntinen ei ollut mistään kotoisin. Tuolloin omiin meni kolme osumaa. Kyseessä on kuitenkin tulivoimainen nippu, mutta ei hyökkäyspäässäkään lähellekään kaikkea potentiaalia ole tullut esille. Aitoa osaamista olisi muutenkin selvästi parempaan tekemiseen, mutta pelaajiston itseluottamus on mitä on. Luvassa on erittäin tasaiselta vaikuttava ottelu, johon ei näillä tiedoilla taida olla edes lievää ennakkosuosikkia löydettävissä. Kotietu on oranssimustilla, mutta materiaaleissa ero on kaikesta huolimatta vierailijoilla. Putoamistaistelun takia kyseessä on tärkeä ilta.

Blackburn – Birmingham

Blackburn isännöi Birminghamia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Isännät ovat saalistaneet viidestä edellisestä kamppailustaan vain yhden voiton, kun taas vierasjoukkue on samassa ajassa venynyt voittoon kahdesti. Molemmat miehistöt ovat kärsineet puolustuspelaamisen vaikeuksista. Rovers pelasi edellisessä taistossaan vähämaalisen tasapelin tasokasta Middlesbroughia vastaan, mutta pelaten pitkänän miehen ylivoimalla. Hyvän alkukauden jälkeen sarjanousijan tekeminen on laskussa. Kotona ei ole tullut tosin yhtä tappiota enempää. Edellistä kierrosta lukuun ottamatta omiin on alkanut menemään monesti kolmea tai neljää maalia. Muutamia poissaolojakin lienee rasitteena. Vierasjoukkueella on alla vähämaalinen tappio Bristolille, mutta tasapeliin venyminen ei olisi ollut vääryys. Miehistö on viiteen viimeiseen kamppailuunsa vain kerran jäänyt korkeintaan yhteen osumaan. Vieraissa viimeksi saatiin pidettyä nollat, mutta sitä edelsi kaksi reissua siten, että omiin meni yhteensä seitsemän maalia. Alla on kolmeen edelliseen kierrokseen kuitenkin kahdesti vastustajien nollille jättäminen, joten alakerran tekeminen on menossa parempaan suuntaan. Materiaaleissa ei ole isoa eroa, joten näillä tiedoilla erittäin tasainen ilta tulee.

QPR – Middlesbrough

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat QPR ja Middlesbrough. Kotijoukkue on pelannut neljä edellistä kierrosta ilman voittoja, mutta ei vierasjoukkueenkaan pelivire ole ollut lainkaan parhaimmillaan. Lontoolaisten ongelmana on ollut alakerta, kun taas punapaidoilla hyökkäystehot ovat olleet taas vähäiset. Heillä puolustuspelaaminen on yksi sarjan parhaimmista, mutta maalinteko sakkaa. Viimeksi miehistö jäi vähämaaliseen tasapeliin Blackburnin kanssa, joskin pelaten pitkään alivoimalla. Materiaaliltaan Boro on kaksikosta laadukkaampi nippu, mutta isännät ovat olleet kotonaan iskussa. Siellä alla on neljään viimeiseen taistoon kolme voittoa. Viimeksi vieraissa tuli kuitenkin ansaittu tappio Leedsille. Kotona alla on tappio Hullille, mutta pelitapahtumien vastaisesti. Sinivalkoisilla hyökkäyspelaaminen on toiminut vierailijoita paremmin, mutta sitä on tehty välillä alakerran kustannuksella. Peliesitykset eivät ole muutenkaan olleet toivotun tasapainoisia. Vierailijoille on tien päällä vain kerran tehty enemmän kuin yksi osuma. Muutama poissaolo on todennäköisesti rasitteena. Jälleen Smoggiesia vastaan yhdenkin maalin tekeminen on normaalia vaikeampaa, mutta kentän toisessa päässä on hiljaista. Vaikeasti ennustettava ottelu on tulossa, eikä näillä tiedoilla lievänkään ennakkosuosikin saaminen ole helppoa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 15.12.2018 | Tilastot

TottenhamBurnley
Sarjataulukossa317
Voitot-tasapelit-häviöt12-0-43-3-10
Tehdyt-päästetyt maalit30-1615-32
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä14-85-11
Laukauksia/ottelu12,58,7
Pallonhallinta54,10 %42,90 %
Syöttöprosentti81,50 %72,10 %
LoukkaantumisetTrippier, Aurier, Dembele, WanyamaWard, Pope, Defour, Gudmundsson
Pelikiellossa
WolverhamptonBournemouth
Sarjataulukossa108
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-67-2-7
Tehdyt-päästetyt maalit17-1925-26
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-0-5
Maalipuntari 6 edellistä8-106-14
Laukauksia/ottelu13,811,3
Pallonhallinta46,70 %47,50 %
Syöttöprosentti78,30 %77,90 %
LoukkaantumisetCastroSmith, Wilson, Gosling
Pelikiellossa
Crystal PalaceLeicester
Sarjataulukossa169
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-106-4-6
Tehdyt-päästetyt maalit13-2321-20
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-3-1
Maalipuntari 6 edellistä6-105-4
Laukauksia/ottelu12,612,1
Pallonhallinta48,60 %50,80 %
Syöttöprosentti78,60 %78,60 %
LoukkaantumisetWickham, BentekeAmartey, Vardy
PelikiellossaZaha, Tomkins
WatfordCardiff
Sarjataulukossa1214
Voitot-tasapelit-häviöt6-3-74-2-10
Tehdyt-päästetyt maalit20-2315-30
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-43-0-3
Maalipuntari 6 edellistä4-116-7
Laukauksia/ottelu11,811,7
Pallonhallinta46,80 %40,90 %
Syöttöprosentti73,70 %64,00 %
LoukkaantumisetHughes,  Cleverley, JanmaatZohore, Richards, Ward
PelikiellossaCapoue
HuddersfieldNewcastle
Sarjataulukossa1815
Voitot-tasapelit-häviöt2-4-103-4-9
Tehdyt-päästetyt maalit10-2713-22
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-67-8
Laukauksia/ottelu11,111,2
Pallonhallinta47,30 %43,20 %
Syöttöprosentti76,30 %71,80 %
LoukkaantumisetSabiri, SmithSterry, Hayden, Darlow
PelikiellossaYedlin
FulhamWest Ham
Sarjataulukossa2011
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-116-3-7
Tehdyt-päästetyt maalit16-4023-25
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-44-1-1
Maalipuntari 6 edellistä5-1214-10
Laukauksia/ottelu12,611,6
Pallonhallinta48,70 %47,70 %
Syöttöprosentti78,90 %78,30 %
LoukkaantumisetAyite, McDonaldSanchez, Yarmolenko, Reid, Arnautovic, Lanizini, Fredericks
PelikiellossaAnguissa
BristolNorwich
Sarjataulukossa131
Voitot-tasapelit-häviöt8-5-813-4-4
Tehdyt-päästetyt maalit25-2438-24
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-45-1-0
Maalipuntari 6 edellistä6-1016-5
Laukauksia/ottelu12,914,6
Pallonhallinta51,90 %54,70 %
Syöttöprosentti71,80 %78,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Aston VillaStoke
Sarjataulukossa810
Voitot-tasapelit-häviöt8-8-57-9-5
Tehdyt-päästetyt maalit41-3227-25
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-4-0
Maalipuntari 6 edellistä17-87-5
Laukauksia/ottelu14,711,5
Pallonhallinta54,70 %51,20 %
Syöttöprosentti80,40 %78,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BoltonLeeds
Sarjataulukossa232
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-1112-6-3
Tehdyt-päästetyt maalit15-2935-18
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-44-1-1
Maalipuntari 6 edellistä2-78-6
Laukauksia/ottelu1015,4
Pallonhallinta43,70 %58,90 %
Syöttöprosentti67,00 %79,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
SwanseaSheffield Wednesday
Sarjataulukossa1217
Voitot-tasapelit-häviöt8-5-86-6-9
Tehdyt-päästetyt maalit25-2327-38
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-41-1-4
Maalipuntari 6 edellistä7-105-13
Laukauksia/ottelu12,211,3
Pallonhallinta53,10 %48,80 %
Syöttöprosentti81,20 %74,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HullBrentford
Sarjataulukossa1918
Voitot-tasapelit-häviöt5-6-105-7-9
Tehdyt-päästetyt maalit21-3033-32
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä8-78-10
Laukauksia/ottelu11,114,5
Pallonhallinta46,90 %55,70 %
Syöttöprosentti67,80 %79,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BlackburnBirmingham
Sarjataulukossa119
Voitot-tasapelit-häviöt7-9-57-9-5
Tehdyt-päästetyt maalit27-3130-25
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-1114-11
Laukauksia/ottelu11,812,4
Pallonhallinta50,30 %42,10 %
Syöttöprosentti70,20 %60,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
QPRMiddlesbrough
Sarjataulukossa146
Voitot-tasapelit-häviöt8-4-99-9-3
Tehdyt-päästetyt maalit25-3123-14
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-3-1
Maalipuntari 6 edellistä10-106-6
Laukauksia/ottelu1313,3
Pallonhallinta46,00 %45,90 %
Syöttöprosentti69,30 %71,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö