Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 15.2.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa, Mestaruussarjassa ja Ykkösliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle hyvällä tavalla.

Norwich – Liverpool

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Liverpool matkustaa Norwichin vieraaksi. Kotijoukkue on ehtinyt pelata tässä kuussa maalittoman Newcastlen kanssa. Isännät ovat heikossa tilanteessa, sillä sarjapaikan säilyttäminen vaikuttaa jatkuvasti entistä vaikeammalta urakalta. Kotona on pelattu viimeksi niukasti voitollisesti Bournemouthia vastaan. Siinä välissä oli tullut tappio Tottenhamia vastaan ja jatkopaikka FA Cupissa Burnleyta vastaan. Kanarialintujen peliesitykset eivät ole olleet kokonaisuutena kummoisia, joten varsinkin tasokkaita nippuja vastaan on taas vaikeuksia tiedossa. Kotona menestystä on saatu kolmesta voitosta ja kolmesta tasapelistä. Terveystilanteen pitäisi olla lähes kunnossa. Vierasjoukkue on pelannut jälleen mainiosti ja on ollut myös viimeisten kierrosten aikana hienossa iskussa. Alla on edelliseltä kierrokselta neljän maalin voitto Southamptonista. Sen jälkeen oli tullut FA Cupissa toisella miehistöllä jatkopaikka Shrewsburysta. Punapaidat ovat menossa lähes varmasti kohti Valioliigan mestaruutta. Menestystä on tullut myös vieraissa komealla tavalla. Vierailla on taustalla hieman terveysmurheita, mutta tasoeroa on Redsin eduksi huimalla tavalla. Lähes kaikki muut asiat puoltavat niin ikään jättiläisen voittoa. Kakkonen tulee noin 75 pinnalla. Vähän alipelattu kakkonen on hyvä varma.

Middlesbrough – Luton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Middlesbrough ja Luton. Isännät ovat pelanneet helmikuussa kolmella kierroksella ja niissä kaikissa on tullut jatkoa voitottomuudelle. Edellisellä kierroksella pelattiin vauhdikas pistejako Wiganin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut tappio Brentfordia vastaan. Punapaitojen pelaaminen ja voittojen saaminen alkoi näyttää vähän aiemmin paremmalta, mutta sen jälkeen on ehditty mennä taas ilman kunnon onnistumisia. Viimeisin voitto on saatu tammikuun ensimmäisellä kierroksella. Sen jälkeen on pelattu kahdeksan kilpailullista taistoa ilman voittoja. Kotona menestystä on saatu kuudesta voitosta ja seitsemästä tasapelistä. Smoggies on perustasoltaan ilman muuta sijoitustaan parempi nippu. Vierasjoukkue on pelannut helmikuussa tappiollisesti West Bromwichia ja Cardiffia vastaan. Viimeksi saatiin kuitenkin hyvä voitto, kun kolme pistettä saatiin Sheffield Wednesdayta vastaan. Hattersin tilanne jatkuu kokonaisuutena vaikeana. Miehistön sarjapaikka tuskin tulee säilymään, jos voitot ovat näin harvassa. Viimeksi tullut voitto oli toki itseluottamukselle hyvä juttu. Molemmissa leireissä on muutamia poissaoloja. Parempi Boro voittaa noin 60 prosentilla. Merkataan vähän ylipelatun ykkösen kaveriksi hippasen alipelattu risti.

Leeds – Bristol

Leeds isännöi Bristolia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Brentfordin kanssa ja kahdella maalilla tappiollisesti Nottinghamia vastaan. Isännät ovat ehtineet voittaa kuluvan vuoden aikana vasta kerran, joten tasokas Whites on ollut yllättävän suurissa ongelmissa. Miehistö on perustasoltaan yksi sarjan parhaista nipuista ja vahva ehdokas pelaamaan ensi kaudella Valioliigassa, mutta pelaaminen kaipaa kyllä uutta potkua. Laatua, leveyttä ja kykyjä löytyy siihen, että suunta saadaan pikaisesti muutettua. Lisäksi esimerkiksi edellisellä kierroksella pelaaminen oli sen verran hyvää, että voittokaan ei olisi ollut merkittävä vääryys. Kotona on tullut viimeksi yllättävä maalin tappio Wigania vastaan. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla Birminghamia vastaan ja voitollisesti Derbyä vastaan. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. City on saanut kuudelta edelliseltä kierrokselta viisi voittoa. Vieraiden itseluottamuksen pitäisi olla ainakin kunnossa. Onnistumisia on tullut hyvällä tahdilla, vaikka hetki sitten omiin meni kolme maalia. Lisäksi matkassa on ollut kauden mittaan hyvää onnea. Unitedilla on päivän pidempi lepoetu. Ykkönen tulee lähes 70 prosentilla. Selvästi alipelattu ykkönen otetaan tolpaksi, vaikka Robins on ollut hyvässä iskussa.

Fulham – Barnsley

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Fulham ja Barnsley. Kotijoukkue on saanut helmikuun aikana kolmesta kamppailustaan kaksi voittoa. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Millwallia vastaan. Kahdella edellisellä kierroksella oli ehtinyt tulla koko pistepotti Blackburnia ja Huddersfieldiä vastaan. Cottagers on saanut varsinkin alakertaansa vietyä parempaan suuntaan. Valkopaitojen materiaali on laadukas ja itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa, joten aineksia on suoraan nousuun. Vähintään ottelut tulevat jatkumaan nousukarsintojen merkeissä. Vierasjoukkue on pelannut helmikuun aikana tappiollisesti Charltonia ja Birminghamia vastaan. Siinä välissä oli tullut vähämaalinen tasapeli Sheffield Wednesdayn kanssa. Tykes on pelannut kokonaisuutena sijoitustaan paremmin, mutta menestyminen on ollut silti vaatimatonta. Punapaidoilla sarjapaikka on vahvasti uhattuna. Edellisellä kierroksella varsinkin hyökkäyspäässä pelaaminen oli kovin heikkoa ja ponnetonta. Edellisestä voitosta alkaa olla aikaa. Tien päällä on saatu pisteitä yhdestä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Ainoa voitto on tullut siellä hieman ennen joulua Millwallia vastaan. Vierailla pitäisi olla enemmän poissaoloja. Lepoetua on päivän verran. Mökkiläiset voittaa kotonaan hieman alle 65 prosentilla. Ykköstä on pelattu jokunen prosenttia liikaa, mutta siitä merkataan aivan laadukas tolppa.

Birmingham – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa pisteistä taistelevat Birmingham ja Brentford. Isännät esiintyivät edellisellä kierroksella niukasti voitollisesti Barnsleyta vastaan. Koko pistepotin saaminen oli ansaittu juttu, eikä Brumin tilanne myös hieman laajemmin ole myöskään heikko. Miehistö on saanut kolmella edellisellä kierroksella yhtä monta voittoa. Kaksi muuta voittoa on saatu Bristolia ja Nottinghamia vastaan. Siinä välissä oltiin menty jatkoon FA Cupissa Coventrya vastaan. Edellisellä kierroksella noin vartti ennen illan päätöstä tullut maali mahdollisti voiton saamisen. Edellisestä tappiosta alkaa olla aikaa. Varsinkin laadukas alakerta on antanut hyvät puitteet saada onnistumisia. Kotona menestystä on tullut kuudesta voitosta ja kolmesta tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut helmikuussa voitollisesti Hullia ja Middlesbroughia vastaan. Lisäksi edellisellä kierroksella ehdittiin pelata vähämaalinen pistejako Leedsin kanssa. Bees on kokonaisuutena vahva ja on yksi sarjan tulivoimaisimmista nipuista. Kausi on mennyt punavalkoisilta hyvin. Tosin edellisessä ottelussa tappion kokeminen ei olisi ollut merkittävä vääryys. Ratkaisuvoimaa on kaksikosta enemmän. Molemmissa leireissä on ainakin muutamia poissaoloja. Vieraat ovat perustasoltaan sen verran paljon edellä, että kakkoselle annetaan aika tasan 50 prosenttia. Selvästi alipelattu kakkonen nousee palkitsevasti tolpaksi.

Preston – Millwall

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Preston pelaa Millwallia vastaan. Kotijoukkue on saanut helmikuun aikana kolmesta ottelustaan kaksi voittoa ja pistejaon. Isännät esiintyivät edellisellä kierroksella kahdella maalilla voitollisesti Stokea vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut voitto Wigania vastaan. Kotona on ehditty pelata viimeksi vähämaalinen pistejako Swansean kanssa. North Endin pelivire on ollut laadukkaassa kunnossa, sillä menestystä on tullut hyvässä tahdissa. Viidellä edellisellä kierroksella on saatu yhtä mainittua tasapeliä lukuun ottamatta vain voittoja. Taustalla on yhä muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut helmikuussa maalittoman Sheffield Wednesdayn kanssa, tappiollisesti West Bromwichia vastaan ja vähämaalisen pistejaon Fulhamin kanssa. Leijonat on voittanut viimeksi tammikuun 18. päivä Readingia vastaan. Tien päällä menestystä on saatu kolmesta voitosta ja kahdeksasta pistejaosta. Lionsille pelaaminen kotona on keskimääräistä tärkeämpää. Vieraissa voitot ovat olleet vähissä. Kolmella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu yhteensä kerran. Nipulla on niin ikään muutamia poissaoloja. Perustasoltaan Lilywhites on sen verran edellä, että ykkönen tulee hippasen vajaat kerran kahdesta. Lähes oikein pelattu ykkönen tulee tolpaksi.

Sheffield Wednesday – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Sheffield Wednesday pyrkii voittamaan Readingin. Isännät ovat pelanneet viidellä edellisellä kierroksella ilman voittoja. Kotijoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella muutamia pistejakoja, mutta edellisestä voitosta alkaa olla aikaa. Pöllöt on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Barnsleyn kanssa ja maalilla tappiollisesti Lutonia vastaan. Molemmissa otteluissa ehdittiin olla ennakkosuosikkeja. Toisessa tosin ilta oli hyvin tasainen. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut yllättävän suuria haasteita. Kotona on pelattu viimeksi maaliton Millwallin kanssa. Sarjassa on voitettu viimeksi reippaat kuukausi sitten, kun voitto tuli Leedsiä vastaan. Otteiden perusteella pisteitä olisi voinut tulla lähiaikoina vähän enemmän. Esimerkiksi laadukas alakerta toimii monesti aivan tarpeeksi hyvin. Vierasjoukkue on saanut kahdelta edelliseltä kierrokselta vähämaalisen pistejaon Hullin kanssa ja tappion West Bromwichia vastaan. Viimeksi ottelussa oltiin maalin edellä. Vastustajan voittoon vienyt maali tehtiin toisen jakson alussa. Sarjassa on pelattu viimeiset seitsemän ottelua ilman voittoja. Tien päällä menestystä on kerätty neljästä voitosta ja seitsemästä tasapelistä. Kummassakin leirissä pitäisi olla muutamia poissaoloja. Perustasoltaan parempi Owls voittaa käytännössä kerran kahdesta. Ykköstä on pelattu hieman liikaa, joten otetaan risti rinnalle.

Charlton – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Charlton pelaa Blackburnia vastaan. Kotijoukkue nappasi edellisessä ottelussaan mainion voiton Nottinghamia vastaan. Isäntien tilanne jatkuu vaikeana, mutta edellisellä kierroksella tullut voitto oli itseluottamukselle hieno juttu. Toiseksi edellisessä kamppailussa oli ehtinyt tulla tappio Stokea vastaan. Addicksin perustasolla sarjapaikan säilyttäminen on hyvin tehtävissä, mutta voittoja pitäisi tulla nykyistä useammin. Nottinghamia vastaan matkassa oli hyvää onnea. Sijoitus on edelleen putoamisviivan yllä, mutta onnistumiset ovat olleet vähissä. Tosin kotona on pelattu viimeiset kuusi kilpailullista ottelua siten, että tappioita on tullut vain kerran. Terveystilanne on mennyt parempaan suuntaan. Vierasjoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Fulhamia vastaan ja koko pistepotin arvoisesti Hullia vastaan. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. Toiseksi edellisessä koitoksessa vastustajan yksi maali riitti heille koko pistepottiin. Roversin kausi on ollut kokonaisuutena ylisuorittamista. Kyseessä ei ole oikeasti näin hyvä nippu. Ryhmällä terveystilanteen pitäisi olla kaksikosta heikompi. Perustasoltaan paremmat vieraat voittavat silti aika tasan 40 prosentilla. Mennään vauhdikkaaseen kamppailuun ykköskakkosella.

Cardiff – Wigan

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Wigan matkustaa Cardiffin vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Lutonia ja Huddersfieldiä vastaan. Isännät ovat napanneet neljällä edellisellä kierroksella kolme voittoa. Lutonia ja Huddersfieldiä vastaan voitot tulivat vieraissa ja niissä omiin ei mennyt yhtään maalia. Kotona menestystä on saatu kahdeksasta voitosta ja kuudesta tasapelistä. Kotona on tullut vain yksi tappio. Viimeksi Huddersfieldiä vastaan tauolla ehdittiin olla jo pari maalia edellä. Homma ratkesi noin 20 minuuttia ennen loppua tehtyyn osumaan. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalilla tappiollisesti Prestonia vastaan ja vauhdikkaan pistejaon Middlesbroughia vastaan. Viimeksi molemmat miehistöt ehtivät tehdä kaksi osumaa. Latics on voittanut neljällä edellisellä kierroksella kaksi kertaa. Varsinkin voitto Leedsiä vastaan oli itseluottamukselle hieno juttu. Toisaalta etenkin tien päällä pelaaminen on ollut muuten vaikeaa. Siellä voittaminen on ollut vähäistä. Sarjapaikan säilyttäminen on täysin tehtävissä. Lisäksi on ollut myös huonoa onnea. Molemmissa leireissä on ainakin muutamia poissaoloja. Kyvyiltään Bluebirds on ainakin pykälän edellä. Walesilaiset voittavat kotonaan noin 50 pinnalla. Ylipelatun ykkösen kaveriksi tulee risti.

Derby – Huddersfield

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Derby kohtaa Huddersfieldin. Rams on napannut viideltä edelliseltä kierrokselta kolme voittoa ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kaksi kertaa, pistejakoja kerran ja hävinnyt kahdesti. Kotijoukkue on esiintynyt lähiaikoina voitollisesti Swanseaa vastaan ja tappiollisesti Bristolia vastaan. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin kaikkiaan viisi kertaa. Toiseksi edellisessä taistossa osumia oltiin tehty vastaavissa määrin. Ratkaisuvoiman kanssa on ehditty saada hyvin onnistumisia, mutta alakerta on ollut jopa yllättävän epävarma. Pelaaminen on kovin epätasaista ja ailahtelevaa. Otteet tarvitsevat varmuutta. Helmikuun aikana on pelattu myös FA Cupissa jatkopaikan arvoisesti Northamptonia vastaan. Isännillä on edelleen useampia poissaoloja. Terriers on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti QPR:ää vastaan ja tappiollisesti Cardiffia vastaan. Edellisessä kamppailussa vastustaja teki nipulle kolme maalia. QPR:ää vastaan saatu voitto teki itseluottamukselle hyvää. Helmikuussa oltiin myös pelattu tappiollisesti Fulhamia vastaan. Tien päällä menestystä on saatu neljästä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Vierailla on niin ikään useampia poissaoloja. Ykkönen tulee vähän alle 50 prosentilla. Selvästi ylipelattu ykkönen on syytä laittaa sivuun, vaikka Pässit on ollut kotonaan laadukas.

QPR – Stoke

QPR pelaa Stokea vastaan, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Isännät ovat olleet jo pidemmän aikaa heikossa pelivireessä, mutta edellisellä kierroksella maaliton ottelu Swanseaa vastaan olisi voinut mennä myös Ärrien eduksi. Kotona on pelattu viimeksi maalilla tappiollisesti Bristolia vastaan. Siinä välissä oli ehtinyt tulla tappio Huddersfieldiä vastaan. Neljällä edellisellä kierroksella on saatu tappioiden ohella vain tasapeli mainittua Swanseaa vastaan. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeaa. Kolmella edellisellä kierroksella maalinteossa ei ole onnistuttu kertaakaan. Kotona menestystä on tullut kuudesta voitosta ja neljästä tasapelistä. Taustalla ei ole juuri poissaoloja. Vierasjoukkue on saanut kahdelta edelliseltä kierrokselta koko pistepotin Charltonista ja kahden maalin tappion Prestonia vastaan. Potters on taidoiltaan jälleen sijoitustaan parempi nippu, mutta kausi on ollut kaukana hyvästä. Suunta on kuitenkin kohti parempaa. Viidellä edellisellä kierroksella on ehditty napata voittoja kolme kappaletta. Tosin tien päällä on tullut viimeksi ruma neljän maalin tappio Derbyä vastaan. Edellisessä ottelussa pistejako ei olisi ollut isompi vääryys. Punavalkoisilla on muutamia poissaoloja. Lepoaikaa on päivän vähemmän. Materiaaliltaan paremmat vieraat saavat olla minitason voittajasuosikkeja. Kohde on pelattu käytännössä kohdilleen. Mennään vaikeaan iltaan ykköskakkosella.

Oxford – Sunderland

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa vastakkain asettuvat Oxford ja Sunderland. Kotijoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kerran, pistejakoja kolme kertaa ja hävinnyt kerran. Isännät ovat esiintyneet edellisellä kahdella kierroksella pistejaon merkeissä Burton Albionin kanssa ja selvässä tappiossa Peterboroughia vastaan. Kahdella edellisellä kierroksella vastustajat ovat tehneet miehistölle yhteensä kuusi maalia. Tappioita on vältetty muuten hyvässä tahdissa. FA Cupissa tuli hetki sitten niukka putoaminen jatkoilla Newcastlea vastaan, mutta kyllä siitä saatiin varmasti itseluottamusta. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin itse kaksi kertaa. Toinen osumista tehtiin viimeisten hetkien aikana. Yellowsille voittaminen on ollut hankalaa, mutta nippua vastaan on siis vaikea vastustajien voittaa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Ipswichiä ja Rochdalea vastaan. Black Cats on perustasoltaan ryhmä, joka kuuluu ainakin osaksi nousukarsintoja. Kausi on mennyt nipulta kokonaisuutena hyvin. Mahdollisuuksia on myös suoraan nousuun. Varsinkin laadukas alakerta on ollut hyvinkin toimiva. Omiin on mennyt sarjassa vähiten maaleja. Tien päällä menestystä on saatu viidestä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Taustalla on muutamia poissaoloja. Paremmat vieraat ovat marginaalisia ennakkosuosikkeja. Mennään taistoon ristikakkosella.

Portsmouth – Shrewsbury

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa yhteen iskevät Portsmouth ja Shrewsbury. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella maalin tappion Coventrya vastaan, mutta isännät ovat olleet muuten mainiossa pelivireessä. Kymmeneen viimeiseen kilpailulliseen otteluun on ehditty saada yhdeksän voittoa. Kotona on pelattu viimeksi voitollisesti Sunderlandia vastaan. Siinä välissä oli tullut reissussa voitto Tranmerea vastaan. Miehistö on tulivoimainen ja varsinkin kotonaan vaikeasti kaadettavissa, mutta pelaamista ei ole tehty alakerran kustannuksella. Tasokas alakerta on antanut lähes jatkuvasti hyvät puitteet menestyä. Viidellä edellisellä kierroksella omiin on mennyt yhteensä maali. Kotona menestystä on tullut yhdeksän voiton ja viiden tasapelin merkeissä. Kotona ensimmäinen tappio on yhä tulematta. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin MK Donsin kanssa ja kahdella maalilla tappiollisesti Accringtonia vastaan. Miehistö on voittanut viimeksi sarjassa hieman ennen joulua. Sen jälkeen on tullut vain yksi voitto FA Cupin merkeissä. Urakka päättyi kuitenkin jo myös FA Cupissa. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ollut murheita. Maalinteko on ollut kovin tukkoista. Vahva Pompey voittaa noin 60 prosentilla. Ykköstä on pelattu liikaa, mutta siitä napataan sopiva tolppa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 15.2.2020 | Tilastot

NorwichLiverpool
Sarjataulukossa201
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-1524-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit24-4760-15
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-26-0-0
Maalipuntari 6 edellistä5-912-1
Laukauksia/ottelu1215,6
Pallonhallinta50,60 %58,20 %
Syöttöprosentti80,80 %83,70 %
LoukkaantumisetKloseMane (?), Clyne, Milner (?), Shaqiri (?)
Pelikiellossa
MiddlesbroughLuton
Sarjataulukossa1823
Voitot-tasapelit-häviöt8-13-118-3-21
Tehdyt-päästetyt maalit34-4238-66
Kuntopuntari 6 edellistä0-4-22-0-4
Maalipuntari 6 edellistä8-106-10
Laukauksia/ottelu12,49,9
Pallonhallinta47,30 %48,50 %
Syöttöprosentti72,70 %74,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LeedsBristol
Sarjataulukossa27
Voitot-tasapelit-häviöt16-8-815-8-9
Tehdyt-päästetyt maalit47-3048-45
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-45-0-1
Maalipuntari 6 edellistä4-99-5
Laukauksia/ottelu16,310,7
Pallonhallinta60,30 %47,60 %
Syöttöprosentti80,50 %73,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
FulhamBarnsley
Sarjataulukossa324
Voitot-tasapelit-häviöt16-8-85-10-17
Tehdyt-päästetyt maalit47-3337-58
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-01-1-4
Maalipuntari 6 edellistä7-34-9
Laukauksia/ottelu13,313,8
Pallonhallinta59,20 %51,70 %
Syöttöprosentti84,40 %68,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BirminghamBrentford
Sarjataulukossa144
Voitot-tasapelit-häviöt12-7-1316-6-10
Tehdyt-päästetyt maalit41-4853-26
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-03-2-1
Maalipuntari 6 edellistä10-512-6
Laukauksia/ottelu12,814,1
Pallonhallinta47,10 %55,20 %
Syöttöprosentti70,40 %79,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PrestonMillwall
Sarjataulukossa611
Voitot-tasapelit-häviöt15-8-911-13-8
Tehdyt-päästetyt maalit47-3639-38
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-01-3-2
Maalipuntari 6 edellistä11-45-6
Laukauksia/ottelu11,911
Pallonhallinta51,30 %43,60 %
Syöttöprosentti71,00 %66,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield WednesdayReading
Sarjataulukossa1216
Voitot-tasapelit-häviöt12-8-1210-9-13
Tehdyt-päästetyt maalit41-3538-37
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-30-3-3
Maalipuntari 6 edellistä4-94-8
Laukauksia/ottelu12,912,8
Pallonhallinta47,40 %47,90 %
Syöttöprosentti70,80 %76,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CharltonBlackburn
Sarjataulukossa199
Voitot-tasapelit-häviöt9-9-1413-8-11
Tehdyt-päästetyt maalit41-4546-38
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä7-812-4
Laukauksia/ottelu8,811,2
Pallonhallinta46,90 %51,20 %
Syöttöprosentti72,30 %75,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CardiffWigan
Sarjataulukossa822
Voitot-tasapelit-häviöt12-13-77-9-16
Tehdyt-päästetyt maalit46-4331-48
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä8-37-9
Laukauksia/ottelu12,611,3
Pallonhallinta43,60 %47,50 %
Syöttöprosentti63,80 %71,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
DerbyHuddersfield
Sarjataulukossa1320
Voitot-tasapelit-häviöt11-10-119-8-15
Tehdyt-päästetyt maalit40-4437-51
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä14-107-9
Laukauksia/ottelu11,410,4
Pallonhallinta51,80 %50,40 %
Syöttöprosentti78,60 %75,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
QPRStoke
Sarjataulukossa1721
Voitot-tasapelit-häviöt11-6-1510-4-18
Tehdyt-päästetyt maalit47-5639-49
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä3-86-7
Laukauksia/ottelu12,812,1
Pallonhallinta53,00 %48,70 %
Syöttöprosentti78,40 %73,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
OxfordSunderland
Sarjataulukossa105
Voitot-tasapelit-häviöt12-9-814-9-7
Tehdyt-päästetyt maalit47-3341-26
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-34-1-1
Maalipuntari 6 edellistä6-126-2
Laukauksia/ottelu14,312,2
Pallonhallinta54,00 %52,30 %
Syöttöprosentti77,20 %71,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PortsmouthShrewsbury
Sarjataulukossa617
Voitot-tasapelit-häviöt14-8-78-11-10
Tehdyt-päästetyt maalit43-3025-34
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-10-3-3
Maalipuntari 6 edellistä9-24-9
Laukauksia/ottelu14,411,5
Pallonhallinta51,40 %47,40 %
Syöttöprosentti67,80 %65,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö