Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 15.6.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Suomen Cupissa, naisten MM-kisoissa ja Copa Americassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 2:seen voi käyttää haluamallaan tavalla.

IFK Mariehamn – Ilves

Jalkapallon Suomen Cupin finaalissa yhteen iskevät IFK Mariehamn ja Ilves. Saarelaiset voittivat Suomen Cupin välierissä VPS:n, kun taas tamperelaiset nappasivat jatkopaikan KPV:tä vastaan. Kotijoukkue on pelannut Veikkausliigassa edelliset kierrokset voitollisesti mainittua VPS:ää vastaan ja tappiollisesti FC Lahtea vastaan. Viimeisin koitos päättyi pieneen pettymykseen, kun lahtelaiset tekivät lopussa illan ainokaisen. Tupsukorvat pelasivat viimeksi Veikkausliigassa voitollisesti FC Interiä vastaan ja tappion merkeissä KuPSia vastaan. Miehistön alakerta on ollut jopa timanttisen hyvä. Resursseja on hyödynnetty erinomaisesti. Maalinteko on kuitenkin yhä ajoittain vaikeaa. Varsinkin heidän alkukautensa on sujunut silti hienosti, mutta isäntien tekemisessä on ollut yhtä lailla paljon ilonaiheita. Juuri ennen maajoukkuetaukoa alakerta toimi hyvin. Muutama poissaolo saattaa olla. Koitos pelataan Maarianhaminassa. Ennakolta Veikkausliigan kärkinippu lähtee taistoon pikkuisena ennakkosuosikkina. Marginaalit ovat kuitenkin todella pienet. Ilta on hyvin tasainen ja tiukka. Ryhmät pelasivat maalittoman vain joitakin viikkoja sitten. Vakiossa tasapeli on jäänyt liian pienelle kannatukselle. Siitä voi jopa lähteä liikkeelle. Arvokkaille riveille toinenkin merkki tulee kyseeseen.

Hollanti N – Kamerun N

Jalkapallon naisten MM-kisoissa Hollanti pelaa Kamerunia vastaan. Oranje nappasi ensimmäisellä kierroksella voiton Uutta-Seelantia vastaan. Koitoksen ainokainen syntyi vasta lisäajalla, mutta pelitilanteiden valossa paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Oranssipaidat voittivat EM-kisat muutama vuosi sitten, ja vaikka se oli varmasti monille yllätys, nousu ja kehitys naisissa on ollut nopeaa. MM-kisoihin selvittiin kuitenkin nousukarsintojen kautta. Ennen MM-kisoja ehdittiin pelata tänä vuonna seitsemästi, joista voittoisasti esiinnyttiin viidesti. Lieke Martens on Leeuwinnenin suurimpia tähtiä. Vihreäpunaiset pelasivat ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti Kanadaa vastaan. Pelitilanteiden valossa tappio oli oikeutettu, mutta koitos pysyi kuitenkin loppuun asti vain maalin pelinä. MM-kisojen alla koettiin neljän maalin tappio Espanjalle. Sitä edelsi maaleitta jääminen Kiinaa vastaan. Päävalmentaja Alain Djeumfan tilanne kansainvälisellä tasolla on selvä kysymysmerkki. Päävalmentaja on ollut tehtävässään vasta puolisen vuotta. Ryhmän vahvuutena on tiiviys ja fyysisyys, mutta pelaajien taitotaso on auttamatta liian kapealla pohjalla. Koitoksen merkittävä ennakkosuosikki on saanut pikkuisen liikaa kannatusta, mutta otetaan se nyt kuitenkin kupongille.

Kanada N – Uusi-Seelanti N

Kanada ja Uusi-Seelanti kohtaavat toisensa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon naisten MM-kisoissa. Punapaidat nappasivat ensimmäisellä kierroksella voiton Kamerunista. Pelitilanteiden valossa voitto oli ansaittu, vaikka taisto oli maalin otteluna loppuun saakka. Les Rouges voitti MM-kisojen alla monet ottelunsa, joten itseluottamus ennen turnauksen alkua oli kunnossa. Koitoksissa napattiin muun muassa voitot Englantia ja Norjaa vastaan. Alakerta on toiminut laadukkaasti, mutta esimerkiksi Meksikoa ja Nigeriaa vastaan myös ratkaisuvoimaa löytyi tarpeeksi. Turnauksen avauksessa ainokainen syntyi pelin puolessa välissä. Nippua vastaan maalinteko on vaikeaa. Päävalmentaja on toiminut aiemmin Tanskan penkin takana. Monet pelaajat edustavat Yhdysvalloissa laadukkaita seuroja. Football Ferns osallistuu viidensiin MM-kisoihin, mutta kertaakaan portit eivät ole auenneet jatkoon. Oseanian karsinnoista mentiin helposti jatkoon, mutta niissä vastustajat olivat kevyitä. Turnauksen alussa koettiin niukka tappio Hollannille. Lopputulos oli oikeutettu, vaikka lähellä oli myös pistejakokin. Pelaaminen on suoraviivaista ja fyysistä. Ali Reily on maansa parhaita pelaajia. Selvä ennakkosuosikki voittaa noin 66 prosentilla, mutta kannatus on mennyt noin 80 prosenttiin. Otetaan kanadalaiset mukaan, mutta arvokkaissa riveissä vain kahdeksan pinnan tasapeli on kelpo kaveri.

Argentiina – Kolumbia

Jalkapallon Copa Americassa Argentiina pelaa Kolumbiaa vastaan. La Albiceleste on ennakolta turnauksen suurimman mestarisuosikin Brasilian isoimpia haastajia. Sinivalkoiset ovat ehtineet pelata aiemmin tänä vuonna kolmesti. Venezuelan kanssa jäätiin hyvinkin yllättävään pettymykseen, mutta voitot irtosivat toki sekä Marokkoa että Nicaraguaa vastaan. Miehistöllä on kokoonpanossaan jopa koko turnauksen paras hyökkäyskalusto, josta löytyvät muun muassa Lionel Messi ja Sergio Agüero. Tulivoimaa, laatua ja leveyttä riittää mainiosti. Tosin moni pelaaja esiintyy arvokisoissa ensimmäistä kertaa. Lisäksi ilmassa on myös kysymysmerkkejä. Los Cafeteros on pelannut aiemmin tänä vuonna neljästi, joista kolme päättyi voittojen merkeissä. Viimeisin ottelu käytiin noin viikko sitten Perua vastaan. Kesäkuussa voitettiin myös heikko Panama. La Tricolorilla riittää yhtä lailla paljon korkeaa laatua. Juanfer Quintero on loukkaantuneena, mutta Duván Zapata, Luis Muriel, James Rodriguez, Radamel Falcao ja kumppanit ovat kaikilla mittareilla kovan luokan tekijöitä. Alakerta on ehkä miehistön pieni kysymysmerkki. Vakiossa ykköselle on muodostunut aivan liian suurta kannatusta. Se pyörii 75 prosentissa. Pelivalinnat tehdään tasapelin ja arvokkailla riveillä vierasvoitonkin muodossa.

Venezuela – Peru

Venezuela saa vastaansa Perun, kun ottelut alkavat jalkapallon Copa Americassa. La Vinotinto pelasi aiemmin tässä kuussa voittoisasti Yhdysvaltoja vastaan. Tänä vuonna on ehditty pelata myös esimerkiksi tappiollisesti Meksikoa vastaan ja jopa voitollisesti Argentiinaa vastaan. Salomón Rondón ja Josef Martínez muodostavat hyökkäyspelaamisessa vahvan kaksikon. Mukana on kuitenkin muitakin tasokkaita pelaajia Adalberto Peñarandan ja Tomás Rincónin johdolla. La Blanquirroja pelasi viimeiseksi jääneessä valmistavassa koitoksessaan tappiollisesti Kolumbiaa vastaan. Alakerran toimivuus jätti selviä kysymysmerkkejä. Aiemmin tänä vuonna on ehditty voittaa Paraguay ja Costa Rica. Viime kesänä MM-kisoissa jäätiin omaan lohkoon, mutta peliesitykset saivat kuitenkin kiitosta. Tutuista nimistä mukana ovat esimerkiksi Luis Advíncula, Jefferson Farfán ja Paolo Guerrero. Perustasoltaan punavalkoiset ovat laadukkaampi nippu. Toki alakerran osalta on vähän huolta. Miehistöt kamppailevat lohkon toisesta sijasta. Brasilia lienee omaa luokkaansa. Kakkonen toteutuu noin 40 prosentilla. Se ei ole saanut liikaa kannatusta. Tasapeliä on pelattu liikaa. Melko hankalaan otteluun kakkosella voi lähteä liikkeelle, mutta arvokkaille kupongeille ykköskakkonen on hyvä ajatus.

Haugesund – Brann

Jalkapallon Norjan Eliteserienissä toisensa kohtaavat Haugesund ja Brann. Kotijoukkue on saalistanut edelliseltä viideltä kierrokselta kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Vierasjoukkue on samassa ajassa voittanut kolmesti ja hävinnyt kahdesti. Ennen maajoukkuetaukoa isännät tekivät voittoisalla kierroksella neljä maalia Mjondalenille. Loppulukemat olivat kuitenkin isot suhteessa pelitapahtumiin. Bergeniläiset kokivat niukan tappion Rosenborgille, mutta pelitilanteiden valossa enemmän olisi ollut saatavilla. Sitä ennen pelattiin neljä ottelua voittoisasti. Yksi koitoksista oli cupin merkeissä. Perustasoltaan vierailijat ovat parempi porukka, mutta valkopaidatkin voivat taistella realistisesti hyvistä sijoituksista. Kotona on menty kuitenkin viimeiset kolme koitosta ilman voittoja. Niissä itse jäätiin jokaisella kerralla korkeintaan maaliin. Ottelu on yksi kierroksen tasaisimmista ja tiukimmista. Kummallakin nipulla paras pelituntuma on sivussa, mutta molemmat ryhmät omaavat hyvän itseluottamuksen. Liikkeellä ollaan aika lailla tasabuukilla. Kotivoitto on saanut liikaa peliä. Kotivoitto menee siis ohitukseen. Arvokkaille riveille vierasvoitto on tasapelin kaveriksi hyvä ajatus.

Kongsvinger – Start

Jalkapallon Norjan OBOS-ligaenissa vastakkain asettuvat Kongsvinger ja Start. Isännät ovat saalistaneet edelliseltä viideltä kierrokselta kolme voittoa, tasapelin ja tappion. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella voittoisasti Sandnesia vastaan. Sitä edelsi täysi pistepotti Nest-Sotraa vastaan. Cupissakin mentiin jatkoon Mossia vastaan. Vierasjoukkueella on alla neljä voitollista koitosta. Viimeisin niistä pelattiin Skeidia vastaan. Edelliseen viiteen kierrokseen neljästi maalinteossa on onnistuttu vähintään kahdesti. Toisaalta yhtä lailla alakerta on esiintynyt edukseen. Molempien nippujen itseluottamus on varmasti kunnossa. Perustasoltaan kristiansandilaiset ovat hieman edellä. Heiltä löytyy isossa kuvassa enemmän ratkaisuvoimaa ja paremmat mahdollisuudet menestyä. Punavalkoiset ovat esiintyneet kotonaan kuitenkin vahvasti. Viiteen kotona pelattuun otteluun kasassa on kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Siellä erityisesti puolustuspelaaminen on ollut laadukasta. Vierasvoiton toteutuminen pyörii 45 prosentissa. Arvokkaille riveille tasapeli on hyvä saada kaveriksi.

Meksiko – Kuuba

Jalkapallon Gold Cupissa Meksiko kohtaa Kuuban. The Tricolor on pelannut tänä vuonna neljästi ja voittaen jokaisella kerralla. Viimeksi vastassa oli Ecuador. Turnauksen suurin mestarisuosikki on saanut alkuvuodesta lukuisia hyökkäyspelaamisen onnistumisia. Jokaisessa neljässä koitoksessa maalinteossa onnistuttiin vähintään kolmesti. Liikkeellä ollaan tasokkaalla materiaalilla, jolla ainoana tavoitteena on juhlia turnauksen mestaruutta. Laatua riittää jokaiselle pelipaikalle. Leones del Caribe on ennakkoon yksi turnauksen heikoimmista maista. Aiemmin tänä vuonna on pelattu useita koitoksia esimerkiksi Dominikaaninen tasavalta U23:ta vastaan, mutta jääden niissäkin maaleitta. Helmikuussa tehtiin sentään viisi maalia Bermudan verkkoon. Todellisen iskukyvyn määritys on vaikeaa. Ratkaisuvoimaa on todennäköisesti hankala saada esille. Pelaajisto tuntee hyvin toisensa, mutta heidän taitotasonsa on liian kapealla pohjalla. Lohkossa kamppailua käydään viimeisen sijan välttämisestä. Jättisuosikki kontrolloi ja hallitsee peliä mielin määrin. Voitto irtoaa yli 90 prosentilla.

Kanada – Martinique

Jalkapallon Gold Cupissa Kanada pelaa Martiniqueta vastaan. The Canucks pelasi äskettäin valmistavassa koitoksessa voitollisesti Trinidad ja Tobagoa vastaan. Punapaidat ovat voittaneet kaikki kilpailut mukaan lukien viimeiset kuusi otteluaan. Miehistö on saanut pelata toki selvästi itseään huonompia vastustajia vastaan, mutta varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa tulleet lukuisat onnistumiset ovat tehneet itseluottamukselle hyvää. Nippu on ennakkoon lohkon toiseksi paras maa Meksikon jälkeen. Les Matinino on lähtökohdiltaan yksi turnauksen heikoimmista maista. Heidän menestymisen mahdollisuutensa ovat kovin olemattomat. Pelaajien taitotaso ei oikein kestä vertailua. Alla on viime vuoden loppu mukaan lukien neljä voitollista ottelua, mutta niistä on vaikea tehdä isoja johtopäätöksiä. Tänä vuonna on pelattu vain voitollisesti Guadeloupea vastaan. Golden Lioniin kuuluva Kévin Parsemain on maaleissa maansa paras hyökkääjä. Muutamat pelaajat ovat kirjoilla Ranskan Ligue 2:sessa, Espanjan Segundassa tai USA:n MLS-liigassa. Vahva ennakkosuosikki poistuu pelistä voittajana vajaalla 70 prosentilla. Kannatus on mennyt hieman yli. Otetaan se toki mukaan, mutta arvokkaissa riveissä alipelattu kahdeksan prosentin tasapeli tulee myös harkintaan.

IK Frej – Dalkurd

Jalkapallon Ruotsin Superettanissa paremmuudestaan taistelevat IK Frej ja Dalkurd. Kotijoukkueella on alla pettymys Västeråsia vastaan, mutta toiseksi edellisellä kierroksella tehtiin voittoisassa koitoksessa Degerforsia vastaan kolme osumaa. Se on viimeiseen viiteen kierrokseen ainoa täysi pistepotti. Vierasjoukkueella on alla edelliseltä viideltä kierrokselta kolme voittoa. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Halmstadia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin maaliton tasapeli Norrbyn kanssa. Hieman aiemmin puolustuspelaamisen kanssa oli haasteita, mutta alla on kaksi koitosta siten, että omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Toisaalta maalinteon kanssa on ollut lähiaikoina vaikeaa. Ottelu on ennakolta hyvin tasainen ja tiukka. Miehistöillä isompaa tasoeroa on vaikea nähdä. Kyrkråttorna ei ole voittanut kotonaan kertaa enempää, mutta toisaalta vierailijatkin ovat jääneet tien päällä vielä yhteen täyteen pistepottiin. Maaleja on tehty vain kaksi. Vierasvoitto on saanut aivan liikaa kannatusta, sillä se toteutuu noin 36 prosentilla, mutta kannatus on päälle 60 prosentissa. Kotivoittoa on pelattu pelkästään 16 prosentilla. Otetaan se selvästi alipelattuna mukaan.

Öster – Brommapojkarna

Jalkapallon Ruotsin Superettanissa toisensa kohtaavat Öster ja Brommapojkarna. Kotijoukkue on saalistanut ensimmäisestä 11 kamppailustaan vain yhden voiton. Edellisellä kierroksella kotona pelattiin viihdyttävä tasapeli Bragen kanssa. Isännät ovat ehtineet pelata pistejakojen muodossa jo kuudesti, joten vain yhdestä voitosta huolimatta kokonaan pisteittä ei ole jääty neljää kertaa enempää. Vierasjoukkueella on alla vähämaalinen tasapeli Mjällbyn kanssa. Sitä edelsi tappio Trelleborgsille. Molemmat koitokset olivat omien kannattajien edessä. Viidennen kierroksen jälkeen voitot ovat loistaneet poissaolollaan, mutta voittoihin on venytty aivan alkukaudesta kuitenkin pariin otteeseen. Hyökkäyspelaaminen on ollut kaksikosta parempaa ja monipuolisempaa, mutta alakerrassa on ollut vaikeuksia. Omiin on mennyt 21 osumaa. Punasiniset tekivät viimeksi pitkästä aikaa enemmän kuin maalin, joten hyökkäyspelaaminen on ollut läpi alkukauden vaikeaa. Viiteen viimeiseen kierrokseen kolmesti on jääty nollille. Kyse on kuitenkin koitoksen noin 50 prosentin ennakkosuosikista. Kannatus on karannut selvästi sen yli, sillä prosentit huitelevat noin 75:n tasolla. Pelivalinnat tehdään ilman muuta kotivoiton ohituksella. Jos pelitili antaa myöten, vierasvoitto on tasapelin kaveriksi hyvä ajatus.

Varbergs – Norrby

Jalkapallon Ruotsin Superettanissa vastakkain asettuvat tasokas Varbergs ja Norrby. Kotijoukkueen alkukausi on sujunut mainiosti, sillä kasassa on ensimmäiseltä 11 kierrokselta yhdeksän voittoa ja muutama tasapeli. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella voitollisesti GAISia vastaan. Sitä edelsi vähämaalinen tasapeli IK Frejiä vastaan, mutta täysi pistepotti olisi ollut hyvin saatavilla. Sarjakärjen puolustuspelaaminen on ollut laadukasta, mutta ratkaisuvoimaa on löytynyt yhtä lailla hienosti. Maalinteossa on onnistuttu 23 kertaa. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata viidesti voittoisasti, viidesti tasapelien merkeissä ja kerran tappion muodossa. Viimeksi kotona jäätiin maalittomaan tasapeliin Dalkurdin kanssa. Koitos oli pieni pettymys. Ottelua edelsi täysi pistepotti Västeråsia vastaan. Miehistön alakerta on ollut laadukkaan hyvä, mutta ratkaisuvoimaa saisi olla monesti lisää. Lähiaikoina muutamat kierrokset ovat olleet poikkeuksia. Vihreämustat ovat perustasoltaan sarjan paras porukka. Vierailijat ovat ylempää keskikastia. Kotivoittoon päädytään vajaalla 60 prosentilla. Kotivoittoa on pelattu vähän liikaa, joten alipelattu arvokas risti soveltuu mukaan, jos pelitili sen sallii.

Brage – Trelleborgs

Jalkapallon Ruotsin Superettania, Brage pelaa Trelleborgsia vastaan. Isännät ovat pelanneet viimeiset kolme kierrosta ilman voittoja. Edellisellä kierroksella kotona tuli niukka tappio Örgryteä vastaan. Sitä edelsi viihdyttävä tasapeli Östersin kanssa. Lähiaikoina puolustuspelaamisen kanssa on ollut haasteita. Alkukauden parhaana onnistujana Anton Lundin on saanut pelivälineen verkkoon kuudesti. Vierasjoukkueella on alla maaliton tasapeli Degerforsin kanssa. Sitä edelsi täysi pistepotti Brommapojkarnaa vastaan. Vaikka voittoihin ei ole venytty kolmea kertaa enempää, tekemisessä on ollut paljon hyvää. Peliesitykset ovat olleet tasaisia. Puolustuspelaamista on saatu vietyä parempaan suuntaan. Alkukaudesta alakerrassa on ollut kuitenkin ajoittain merkittäviä vaikeuksia. Sinivalkoiset pääsevät otteluun paremmin levänneinä. Vihreävalkoiset pelasivat edellisen kerran tällä viikolla. Viimeisin koitos oli kieltämättä melko epäonnekas. Ryhmien perustasoissa ei ole suuria eroja. Kotivoitto toteutuu noin 50 prosentilla. Kannatus on mennyt noin 55 prosenttiin. Itseluottamusta saaneilla vierailijoilla on ennakolta aidosti hyvä mahdollisuus menestyä. Lähdetään liikkeelle kotivoiton ohituksella. Jos pelitili antaa myöten, vierasvoitto on tasapelin kaveriksi kelpo idea.

Degerfors – Västerås

Jalkapallon Ruotsin Superettanissa yhteen iskevät Degerfors ja Västerås. Kummatkin miehistöt ovat keränneet ensimmäiseltä 12 kierrokselta 15 pistettä. Kotijoukkueella on alla maaliton tasapeli Trelleborgsin kanssa, kun taas vierasjoukkue pelasi viimeksi voittoisasti IK Frejiä vastaan. Isännät ovat pelanneet viimeiset viisi kierrosta ilman voittoja, mutta vihreävalkoisetkin ovat voittaneet viidennen kierroksen jälkeen vain kerran. Perustasoltaan punapaidat ovat ehdottomasti parempi nippu, mutta nyt olisi saatava puolustuspelaamista takaisin raiteilleen. Viimeksi omiin ei mennyt siis yhtään maalia, mutta sitä edelsi kaksi koitosta siten, että omiin meni kuusi osumaa. Kotona alla on yllättävä tappio IK Frejiä vastaan. Vierailijoilla alakerta on ollut lähiaikoina yhtä ottelua lukuun ottamatta tasaisen hyvä, mutta ratkaisuvoimaa on löytynyt kovin vähän. Viimeksi tehtiin pitkästä aikaa enemmän kuin maali. Kotivoittoon päädytään noin 60 prosentilla. Kannatus on alle 50 prosentissa. Sen voi napata mukaan, vaikka kotiyleisön suosikkien tekemisessä on selviä kehittämisen kohteita.

Gefle – Sandviken

Jalkapallon Ruotsin 1. divisioonassa toisensa kohtaavat Gefle ja Sandviken. Kotijoukkueella on alla maaliton tasapeli Sollentunan kanssa ja vähämaalinen tappio Umeåta vastaan. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti Carlstadia vastaan. Miehistön alkukausi on mennyt kuitenkin kaksikosta paremmin, ja varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu selvästi enemmän onnistumisia. Heillä puolustuspelaaminen on ollut lähiaikoina kunnossa yhtä koitosta lukuun ottamatta. Tuolloin omiin meni neljä osumaa. Reissussa kuudesta ottelusta viidesti on pelattu vähintään pistejakojen muodossa. Vaikka ratkaisuvoimaa on löytynyt kaksikosta enemmän, aivan ensimmäisten viikkojen kaltaista hyökkäyspelaamista ei ole nähty. Isännille maalinteko on ollut läpi alkukauden vaikeampaa. Muutamaa ottelua lukuun ottamatta ratkaisuvoimaa on löytynyt kovin kapealla pohjalla. Alakerta ei ole ollut ensimmäisen viiden kierroksen jälkeen haasteena kuin hetkittäin. Vierailijat ovat perustasoltaan ilman muuta edellä. Heidän voittonsa toteutuu karvan päälle 45 prosentilla, mutta kannatus on jäänyt peräti vain noin 20 prosenttiin. Napataan se ilolla mukaan.

IA – KR

Jalkapallon Islannin Pepsideildiä, IA saa vastaansa KR:n. Kotijoukkueen alkukausi on sujunut hienosti, sillä kasassa on ensimmäiseen seitsemään otteluun viisi voittoa, tasapeli ja tappio. Edellisellä kierroksella koettiin kuitenkin vauhdikkaasti tullut tappio Vestmannaeyjaria vastaan. Koitos oli ilman muuta pettymys. Sitä edelsi sarjassa voitto Stjarnanista ja putoaminen cupista. Vaikka alla on kaksi kilpailullista tappiota, tekemisessä on ollut myös lähiaikoina paljon hyvää. Lisäksi viimeisin ottelu oli myös epäonnekas. Tosin alakerrassa on ollut nyt haavoittuvaisuutta. Vierasjoukkueella on alla Akureyrin kukistaminen. Sitä edelsi täysi pistepotti Vikingurista. Cupissakin mentiin jatkoon. Alla on neljä kilpailullista voittoa. Pelaajiston itseluottamus on kunnossa. Alkukausi on mennyt muutenkin hyvin. Palmi Palmason ja Bjorgvin Stefansson ovat tehneet mieheen kolme osumaa. Perustasoltaan nippu on kaksikosta hieman edellä. Keltapaidat ovat toisaalta kotonaan aidosti vahvoja. Miehistöt kohtasivat huhtikuussa cupissa, jolloin mustavalkoiset olivat niukasti parempia. Lähdetään liikkeelle varovaisesti noin 38 prosentin vierasvoitosta, mutta isommissa riveissä myös tasapeli kuuluu mukaan.

Valur – IBV

Valur pelaa IBV:tä vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Islannin Pepsideildissä. Isäntien alkukausi on ollut ehdottomasti pettymys. Ensimmäiseen seitsemään koitokseen kasassa on vain yksi voitto. Edellisellä kierroksella koettiin niukka tappio Stjarnania vastaan. Koitos oli raskas, sillä vastustaja teki toisen osumansa aivan lopussa. Toiseksi edellisellä kierroksella kotona tuli niukka tappio Breidablikia vastaan. Tuolloinkin ilta oli ikävä. Ennakkoon enemmän olisi ollut taas tarjolla. Viimeiseen kuuteen otteluun viidesti on tullut maalin tappioita. Vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti Akranesista. Sitä edelsi onnistuminen cupissa ja sarjassa parin maalin tappio Akureyrille. Heilläkin voittoihin on venytty kerran. Puolustuspelaaminen on ollut kaksikosta tuloksellisesti hieman heikompaa. Valsarar on perustasoltaan selvästi nähtyä parempi porukka. Kotona voitto toteutuu päälle 60 prosentilla. Kotona odotettavissa on aidosti ärsytetty ja suuren tahtotilan omaava nippu. Lähdetään kotivoitosta liikkeelle.

KA – Grindavik

Jalkapallon Islannin Pepsideildissä toisensa kohtaavat KA ja Grindavik. Kotijoukkue on saalistanut ensimmäiseltä seitsemältä kierrokselta kolme voittoa ja neljä tappiota. Vierasjoukkueella on kasassa kaksi voittoa, neljä tasapeliä ja yksi tappio. Se tuli ensimmäisellä kierroksella Breidablikille. Miehistö on napannut viimeiseen viiteen kierrokseen kaksi voittoa ja kolme tasapeliä. Peliesitykset ovat olleet kaikkiaan tasaisen hyviä. Puolustuspelaaminen on ollut laadukasta, mutta ajoittain ratkaisuvoimaa saisi olla enemmän. Miehistö on tehnyt kuitenkin seitsemään kierrokseen keskimäärin alle maalin ottelua kohden. Viimeksi kotona pelattiin maaliton tasapeli Vikingurin kanssa. Isäntien viimeisin koitos päättyi niukkaan tappioon KR:lle, ja vaikka vastustaja oli ottelussa ennakkosuosikkina, kamppailu oli myös epäonnekas. Vastustajan ainokainen syntyi omasta pelaajasta. Itse pelattiin 40 minuuttia ylivoimalla. Kotona alla on voitto Vestmannaeyjarista. Kummallakaan ryhmällä pelituntuma ei ole parhaasta päästä. Perustasoissa erot eivät ole suuria. Prosentit ovat aika lailla kohdallaan. Kotiyleisön suosikit ovat lievästi kyllä edellä, noin 46-48 prosentin luokalla. Kyseessä on ennakkoon yksi kierroksen tasaisimmista ja tiukimmista illoista.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 15.6.2019 | Tilastot

IFK MariehamnIlves
Sarjataulukossa71
Voitot-tasapelit-häviöt4-2-45-4-1
Tehdyt-päästetyt maalit16-119-4
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä6-58-6
Hollanti NKamerun N
Sarjataulukossa13
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-00-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit1-00-1
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-12-0-4
Maalipuntari 6 edellistä15-26-10
Kanada NUusi-Seelanti N
Sarjataulukossa13
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-00-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit1-00-1
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-03-0-3
Maalipuntari 6 edellistä8-14-8
ArgentiinaKolumbia
Sarjataulukossa11
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-25-0-1
Maalipuntari 6 edellistä11-515-5
VenezuelaPeru
Sarjataulukossa11
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-0-4
Maalipuntari 6 edellistä10-84-10
HaugesundBrann
Sarjataulukossa75
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-35-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit16-914-13
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-0-2
Maalipuntari 6 edellistä8-57-5
KongsvingerStart
Sarjataulukossa64
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-26-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit10-716-9
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-14-1-1
Maalipuntari 6 edellistä7-612-6
MeksikoKuuba
Sarjataulukossa11
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä13-109-5
KanadaMartinique
Sarjataulukossa11
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä6-0-04-0-2
Maalipuntari 6 edellistä21-112-8
Frej TäbyDalkurd
Sarjataulukossa127
Voitot-tasapelit-häviöt3-4-55-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit13-2213-17
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-97-8
ÖsterBrommapojkarna
Sarjataulukossa1416
Voitot-tasapelit-häviöt1-6-42-2-8
Tehdyt-päästetyt maalit8-1214-21
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-20-2-4
Maalipuntari 6 edellistä4-66-11
VarbergsNorrby
Sarjataulukossa13
Voitot-tasapelit-häviöt9-2-05-5-1
Tehdyt-päästetyt maalit23-714-11
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-03-3-0
Maalipuntari 6 edellistä9-48-1
BrageTrelleborgs
Sarjataulukossa49
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-43-6-3
Tehdyt-päästetyt maalit15-1016-16
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä6-67-7
DegerforsVästerås
Sarjataulukossa108
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-53-6-3
Tehdyt-päästetyt maalit15-1611-10
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-4-1
Maalipuntari 6 edellistä6-104-4
GefleSandviken
Sarjataulukossa105
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-55-4-3
Tehdyt-päästetyt maalit12-1422-16
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-3-2
Maalipuntari 6 edellistä5-66-9
IAKR
Sarjataulukossa23
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-14-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit14-711-6
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-14-1-1
Maalipuntari 6 edellistä11-610-5
ValurIBV
Sarjataulukossa1210
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-51-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit8-126-15
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-51-2-3
Maalipuntari 6 edellistä5-96-12
KAGrindavik
Sarjataulukossa86
Voitot-tasapelit-häviöt3-0-42-4-1
Tehdyt-päästetyt maalit8-86-6
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-32-4-0
Maalipuntari 6 edellistä7-56-4


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö