Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 16.11.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Ykkösliigassa, Kakkosliigassa ja EM-karsinnoissa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista käyttää itselle sopivalla tavalla.

Coventry – Rochdale

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Coventry kohtaa Rochdalen. Kotijoukkue on esiintynyt neljällä edellisellä kierroksella ilman tappioita. Kahdella edellisellä kierroksella on pelattu pistejakoja Peterboroughin ja Accringtonin kanssa. Niiden jälkeen on ehditty pelata cupissa kaksi voitollista ottelua. Viimeksi oltiin osa toisesta jaksosta vajaalla. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina tappiollisesti Ipswichiä ja Bristolia vastaan. Molemmilla kerroilla tuli maalin tappio. Niiden ohella lähiaikoina on pelattu kaksi ottelua cupissa, joista toinen meni maalittomana ja toinen niukasti voitollisesti. Perustasoltaan nippu on alempaa keskikastia. Ryhmä on esiintynyt aika lailla kykyjensä ja taitojensa mukaisesti. Keväällä ollaan mukana luultavasti taistelussa sarjapaikasta. Tien päällä on ehditty saada kolme voittoa, yksi pistejako ja neljä tappiota. Lepoaika jää iltaan pienemmäksi. Materiaaliltaan kotonaan hyvinkin vahvasti esiintynyt Sky Blues on sen verran laadukkaampi, että ykkönen tulee melko tasan 60 prosentilla. Ykköstä on rastittu turhan paljon, joten napataan pienelle kannatukselle jäänyt risti rinnalle.

Gillingham – Lincoln

Gillingham isännöi Lincolnia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Ykkösliigassa. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Accringtonia vastaan ja tappiollisesti Rotherhamia vastaan. Edellisessä ottelussa omiin meni kolme osumaa. Sen jälkeen on ehditty pelata muutama taisto cupissa, joissa tuli vähämaalinen tasapeli Sunderlandin kanssa ja voitto Tottenham U21:sesta. Isännät ovat perustasoltaan enintään sarjan keskikastia. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Portsmouthille ja vähämaalisen pistejaon Wimbledonin kanssa. Niiden jälkeen cupissa on tullut vähämaalinen tasapeli Ipswichin kanssa ja kolmen maalin voitto Rotherhamista. Nousija on ollut tuloksiaan parempi porukka, mutta tien päällä on tullut yhä vain yksi voitto. Kotona on mennyt selvästi paremmin. Punavalkoisten perustasolla sarjapaikka saadaan hyvinkin uusittua. Taustalla on ollut huonoa onneakin, mutta etenkin tien päällä yksi hyvä onnistuminen olisi tervetullut juttu. Molemmat niput saavat yhtä paljon lepoaikaa. Gillies saa olla kotonaan vain marginaalinen ennakkosuosikki. Kannatusta on selvästi liikaa, joten suunnataan kohti ohituskaistaa.

Rotherham – Accrington

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Rotherham saa vastaansa Accringtonin. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Gillinghamista ja niukasti tappiollisesti Wycombea vastaan. Äskettäin cupissa tuli selvä tappio Lincolnia vastaan. Unitedilla syksyyn lähdettiin jopa nousu mielessä, mutta peliesitykset ovat olleet liian ailahtelevaisia ja epätasaisia. Siitä hyviä esimerkkejä on nähty myös viimeisten viikkojen aikana. Vierasjoukkue on pelannut kahdessa edellisessä ottelussaan niukasti tappiollisesti Gillinghamille ja selvästi tappiollisesti Peterboroughille. Viimeisin voitto on sarjassa saatu syyskuun lopussa. Sen jälkeen on tullut sentään muutama onnistuminen cupissa. Perustasoltaan Stanley kuuluu osaksi alempaa keskikastia. Tosin peliesitykset ja erityisesti hyökkäyspään toiminta on ollut sen verran hyvää, että sijoitus voisi olla nykyistä jopa selvästi parempi. Kahteen viimeiseen kilpailulliseen otteluun on jääty ilman osumia. Tien päällä on ehditty saada yksi voitto. Ykkönen tulee pikkuisen yli kerran kahdesta. Kannatusta on noin 20 prosenttia yli tarpeen, joten ohituksen pitäisi olla selvä juttu.

Blackpool  – Wimbledon

Jalkapallon Englannin Ykkösliigaa, Blackpool pelaa Wimbledonia vastaan. Isännät ovat esiintyneet edellisellä kahdella kierroksella voitollisesti Peterboroughista ja maalittoman merkeissä Burton Albionin kanssa. Niiden jälkeen on ehditty pelata kaksi voitokasta cupin ottelua. Seasiders on pelannut kokonaisuutena ylisuorittaen, mutta monia erittäin tasaisia otteluita on pystytty kääntämään itselle. Laadukas alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti voitollisesti Portsmouthia vastaan ja maalin tappiollisesti Burton Albionille. Niiden jälkeen on pelattu muutamia cupin otteluita, joista toisessa tuli vähämaalinen tasapeli ja toisessa tappio. Nippu on yksi sarjan heikoimmista. Varsinkin vieraissa on usein vaikeaa. Reissussa on tullut yksi voitto ja muuten vain tappioita. Koitokseen tullaan pienemmällä lepoajalla. Oranssipaidat ovat kotonaan päälle 55 prosentin ennakkosuosikkeja. Kannatusta on viitisen pinnaa liikaa, mutta ykkönen otetaan tolpaksi.

Bolton – MK Dons

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa MK Dons matkustaa Boltonin vieraaksi. Kotijoukkue on voittanut kahdella edellisellä kierroksella Bristolin ja Fleetwoodin. Isäntien kausi alkoi vaikeasti, sillä syksyyn lähdettiin miinuksella, mutta peliesitykset ovat olleet kokonaisuutena olosuhteet huomioiden aivan kelvollisia. Maalinteon kanssa on tosin yhä vaikeaa. Siihen kaivataan pikaisesti lisää potkua. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Tranmerelle ja Fleetwoodille. Edellisestä voitosta alkaa olla aikaa. Se on tullut aika tasan pari kuukautta sitten. Alakerrassa on ollut ajoittain selviäkin murheita, mutta ei tulivoimaakaan ole oikein ollut. Viimeksi omiin meni kolme osumaa, mutta toinen jakso oltiin vajaalla. Perustasoltaan nippu on nykyistä sijoitustaan parempi porukka. Viikolla ehdittiin pelata jo yksi cupin ottelu, jossa tuli niin ikään pettymys. Yksi voitto olisi fiilikselle enemmän kuin paikallaan. Wanderers on vain pikkuinen ennakkosuosikki. Luvassa on ennakkoon yksi illan tasaisimmista peleistä. Ykköstä on kannatettu melkein 50 prosentilla, joten ykkönen on pakko ohittaa.

Forest Green – Plymouth

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa vastakkain asettuvat Forest Green ja Plymouth. Kotijoukkueen kausi on ollut komeaa katsottavaa, mutta isännät ovat olleet myös sarjan onnekkaimpia nippuja. Miehistö löytyy sarjataulukon kärjestä, mutta todellisuudessa sijoituksen pitäisi olla ainakin muutaman sijan alempana. Ryhmä on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Morecambea ja Cheltenhamia vastaan. Äskettäin ehdittiin pelata cupissa yksi selvästi voitollinen ja yksi selvästi tappiollinen ottelu. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Leyton Orientista ja tappiollisesti Exeteriä vastaan. Viimeksi omiin meni neljä maalia, mutta toiseksi edellisessä taistossa itse tehtiin neljä osumaa. Niiden jälkeen pelattiin vielä pari kertaa cupissa, joissa tuli yksi niukka tappio ja voitto. Tien päällä menestyminen on ollut selvästi kotona pelaamista vaikeampaa. Otteet kaipaavat kokonaisuutena tasaisuutta. Kyvyiltään ryhmä kuuluu tasaiseen keskikastiin. Otteluun tullaan paremmin levänneinä. Roversin perustasolla ykköselle ei ole annettavissa kuin vajaat 40 prosenttia. Ottelu on lähellä tasabuukkia, mutta ykköstä on rastittu noin 60 prosenttia. Laadukas ohituksen paikka.

Salford – Swindon

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa Salford pyrkii yllättämään Swindonin. Kotijoukkue on pelannut odotuksia paremmin, mutta isännät ovat olleet myös yksi sarjan onnekkaimmista nipuista. Todellisuudessa heillä pisteitä pitäisi olla nykyistä selvästi vähemmän. Miehistö on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Newportista ja vähämaalisen pistejaon merkeissä Scunthorpen kanssa. Äskettäin ehdittiin pelata kaksi cupin ottelua, joissa tuli vähämaalinen tasapeli Burton Albionin kanssa ja voitto Tranmeresta. Vierasjoukkueella on alla voitto Walsallista ja Crawleysta. Niitä edelsi vielä koko pistepotti Steveganesta. Alla on kaksi voitotonta cupin ottelua, mutta itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa. Nippu lähti kauteen sillä tarkoituksella, että heti kärjen alla pitäisi olla. Niin on myös käynyt. Perustasoltaan miehistö on selvästi kaksikosta edellä. Peliin tullaan päivän heikommin levänneinä, mutta vieraat saavat olla noin 45 prosentin voittajasuosikkeja. Pikkuisen alipelattu kakkonen on sopiva tolppa.

Northampton – Crewe

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa toisensa kohtaavat Northampton ja Crewe. Kotijoukkue on napannut neljään viimeiseen kierrokseen kolme voittoa. Edellisillä kierroksilla täydet pistepotit on saatu Cambridgea ja Carlislea vastaan. Edellisellä kierroksella pelattiin viihdyttävä pistejako Oldhamin kanssa. Äskettäin pelattiin yksi ottelu myös cupissa, jossa tuli jatkopaikka selvästi heikompaa Chippenhamia vastaan. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina tappiollisesti Port Valelle ja maalittoman merkeissä Colchesterin kanssa. Niiden jälkeen on ehditty pelata cupissa kaksi ottelua, joista toinen meni voitollisesti jatkoilla Everton U21:sesta ja toinen varsinaisesti Accringtonia vastaan. Cobbles on perustasoltaan ylempää keskikastia, kun taas Railwaymen on sijoitustaan heikompi nippu. Heillä kausi on mennyt ylisuorittaen, mutta useita tasaisia otteluita on käännetty itselle hyvällä prosentilla. Sijoitus tulee putoamaan, sillä onneakin on riittänyt, mutta ei isännistä tule edes minitason ennakkosuosikkeja. Ottelu on käytännössä tasabuukki. Ykköstä on rastittu sen verran liikaa, että mennään ohituskaistalle.

Venäjä – Belgia

Jalkapallon EM-karsinnoissa Belgia matkustaa Venäjän vieraaksi. Molemmat miehistöt ovat ehtineet varmistaa paikkansa EM-kisoissa, joten kummatkin ryhmät voivat olla ilman suuria paineita. Kotijoukkue on napannut kahdeksasta ottelustaan seitsemän voittoa ja yhden tappion, kun taas vierasjoukkue on kulkenut voitosta voittoon. Isännät ovat pelanneet mainiot EM-karsinnat, eikä viimeiseen seitsemään kierrokseen omiin ole mennyt kuin yksi osuma. Alla on voitot Skotlannista ja Kyproksesta. Ainakin Denis Tsherishev ja Fyodor Smolov ovat ryhmältä sivussa. Nyt on vastassa lohkon paras ja tulivoimaisin nippu. De Rode Duivels on tehnyt jo 30 osumaa ja heille maaleja on tehty vain kerran. Tien päällä on pelattu neljä kertaa voitollisesti yhteensä maalein 12-0. Edellinen voitto oli Kazakstanista. Punaisilla paholaisilla on myös pari poissaoloa. Erittäin laadukkaat vieraat pelaavat myös reissussa aloitteellisesti ja aktiivisesti, eikä Venäjälläkään lohkon kärki ole alta 50 prosentin ennakkosuosikki. Kakkonen tulee aika tasan kerran kahdesta, mutta kannatusta on kymmenisen pinnaa liian vähän. Kakkonen on sopiva tolppa.

Pohjois-Irlanti – Hollanti

Jalkapallon EM-karsinnoissa Pohjois-Irlanti pyrkii yllätykseen Hollantia vastaan. Kotijoukkue on lohkossa kolmantena voiton päässä oranssipaidoista ja Saksasta. Isännillä on vielä pieni mahdollisuus taistella paikasta EM-kisoihin, mutta nyt on pakko tulla tulosta. Vihreäpaidat ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Saksaa ja juuri tulppaanimaata vastaan. Green and White Army on vahvasti alakertaan panostava nippu, mutta maalinteon kanssa on ollut isompia ongelmia. Kahteen edelliseen taistoon on jääty yhteen maaliin, mutta toki vastustajien taso on ollut kovaa luokkaa. Tulivoimaa on löydyttävä, koska voittoa tilanne huutaa. Vierasjoukkue oli miehistöjen edellisessä koitoksessa parempi maalein 3-1. Heiltä on löytynyt ratkaisuvoimaa selvästi paremmin, eikä tien päällä ole tullut vielä yhtään pisteiden menetystä. Memphis Depay on mahdollisesti sivussa ja Steven Bergwijn on varmasti poissa. Tasoeroa on kokonaisuutena selvästi paremmalle Oranjelle sen verran reippaasti, että kakkonen tulee päälle 65 pinnalla. Käytännössä oikein pelattu kakkonen on hyvää tolpan ainesta.

Kroatia – Slovakia

Jalkapallon EM-karsinnoissa Kroatia isännöi Slovakiaa. Kotijoukkue on kerännyt seitsemältä kierrokselta neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Unkarista ja vähämaalisen pistejaon merkeissä Walesin kanssa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Unkarista ja vähämaalisen pistejaon mainitun Walesin kanssa. Lohkossa riittää kummallakin ryhmällä vielä pelattavaa. Vatreni on lohkossa ykkönen, mutta heillä edes sijoittuminen kahden joukkoon ei ole vielä varmaa. Vierailla pienin tavoite on saada pistejako, mutta voitolla voitaisiin nousta jopa ohi Unkarin. Sokoli on pelannut ottelun kahta kärjen nippua vähemmän. Domagoj Vida, Dejan Lovren ja Ivan Rakitic puuttuvat punavalkoisten leiristä. Lisäksi Andrej Kramatic on sivussa. Laszlo Benes on sivussa sinisten ryhmästä. Heillä on se tilanne, että menestystä on haettava myös riskillä. Materiaaliltaan selvästi vahvemmat ruutupaidat saavat juhlia noin 65 prosentilla. Ykkönen on karvan verran ylipelattu, mutta merkataan se silti aivan sopivaksi varmaksi.

Itävalta – Pohjois-Makedonia

Itävalta pelaa Pohjois-Makedoniaa vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon EM-karsinnoissa. Kotijoukkue on erittäin lähellä mennä varmuudella kohti EM-kisoja, mutta jo pistejaolla paikka EM-kisoissa olisi selvä. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Israelia ja Sloveniaa vastaan. Alppimaalla EM-karsintojen alku oli vaikeaa aikaa, mutta sen jälkeen homma on saatu rullaamaan laadukkaasti. Onnistumisia on tullut hyvällä tahdilla. Tulivoimaa on löytynyt riittävästi, mutta sitä ei ole tehty alakerran kustannuksella. Tasokas alakerta on huolehtinut siitä, että menestykselle on ollut hyvä mahdollisuus. Vierasjoukkueen on pakko napata koko pistepotti ja tehtävä samoin lopussa. Luultavasti sekään ei silti tule riittämään. Alla on kahdesta edellisestä ottelusta tappio Puolalle ja täysi pistepotti Sloveniasta. Red Lynxes vetäytynee matalalle, mutta kuten jo todettu, vain voittoa on haettava. Ykkönen tulee aika tasan 75 prosentilla. Usein osuva ykkönen on oikein rastittuna hyvä tolppa.

Israel – Puola

Jalkapallon EM-karsintoja, Israel saa vastaansa Puolan. Isännillä on vielä pieni mahdollisuus ajatellen EM-kisoja, mutta vain voitolla on enää merkitystä ja sekään tuskin tulee riittämään. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Itävaltaa vastaan ja voitollisesti Latviasta. Alla on viiteen viimeiseen kamppailuun yksi voitto. Sekin oli siis vain Latviaa vastaan. Taustalla on ainakin keskikentällä poissaoloja. Varsinkin virhealtis alakerta on ollut yksi selkeä syy huoleen. Vierasjoukkue pelaa varmuudella EM-kisoissa, joten heillä ei ole valtavaa painetta menestyä. Punavalkoisten edelliset koitokset ovat menneet voitollisesti Latviasta ja Pohjois-Makedoniasta. Niitä edelsi kahdessa ottelussa jääminen nollille. Hyökkäyspäässä saattaa olla vähän poissaoloja. Miehistöjen ensimmäisessä kohtaamisessa oltiin vahvasti edellä ja voitettiinkin selvästi. Perustasoltaan Blue and Whites on sen verran perässä, että myös tien päällä hyvin menestyneet vieraat voittavat noin 40 pinnalla. Kakkosta on rastittu aika tasan 50 pinnaa. Sinivalkoiset eivät tee pistejaolla mitään, joten mennään ykköskakkosella.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 16.11.2019 | Tilastot

 CoventryRochdale
Sarjataulukossa615
Voitot-tasapelit-häviöt6-8-25-4-8
Tehdyt-päästetyt maalit20-1820-28
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä4-810-10
   
   
 GillinghamLincoln
Sarjataulukossa1617
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-65-3-8
Tehdyt-päästetyt maalit20-2018-21
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä6-74-6
   
   
 RotherhamAccrington
Sarjataulukossa1019
Voitot-tasapelit-häviöt7-3-53-6-7
Tehdyt-päästetyt maalit24-1317-26
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä12-45-9
   
   
 BlackpoolWimbledon
Sarjataulukossa820
Voitot-tasapelit-häviöt6-7-33-4-9
Tehdyt-päästetyt maalit22-1920-26
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä8-711-8
   
   
 BoltonMK Dons
Sarjataulukossa2321
Voitot-tasapelit-häviöt2-4-74-1-11
Tehdyt-päästetyt maalit7-2913-25
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-20-1-5
Maalipuntari 6 edellistä6-61-10
   
   
 Forest GreenPlymouth
Sarjataulukossa113
Voitot-tasapelit-häviöt9-4-36-5-5
Tehdyt-päästetyt maalit20-1024-20
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-2-1
Maalipuntari 6 edellistä13-510-7
   
   
 SalfordSwindon
Sarjataulukossa113
Voitot-tasapelit-häviöt6-6-59-3-5
Tehdyt-päästetyt maalit21-2528-20
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-510-7
   
   
 NorthamptonCrewe
Sarjataulukossa94
Voitot-tasapelit-häviöt7-4-69-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit22-1826-18
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-3-1
Maalipuntari 6 edellistä8-69-6
   
   
 VenäjäBelgia
Sarjataulukossa21
Voitot-tasapelit-häviöt7-0-18-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit27-430-1
Kuntopuntari 6 edellistä6-0-06-0-0
Maalipuntari 6 edellistä22-125-0
   
   
 Pohjois-IrlantiHollanti
Sarjataulukossa31
Voitot-tasapelit-häviöt4-0-25-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit8-719-7
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-25-0-1
Maalipuntari 6 edellistä8-719-7
   
   
 KroatiaSlovakia
Sarjataulukossa13
Voitot-tasapelit-häviöt4-2-13-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit14-610-8
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä12-510-8
   
   
 ItävaltaMakedonia
Sarjataulukossa23
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-23-2-3
Tehdyt-päästetyt maalit17-710-11
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä15-26-9
   
   
 IsraelPuola
Sarjataulukossa51
Voitot-tasapelit-häviöt3-2-36-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit15-1513-2
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-34-1-1
Maalipuntari 6 edellistä10-1210-2
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö

Tietoa meistä | Ota yhteyttä