Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 16.5.

Jalkapallo on vihdoin palannut Bundesliigan alkaessa!

Lauantaina, sunnuntaina ja maanantaina jalkapalloa pelataan Saksan Bundesliigassa ja Saksan 2. Bundesliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle hyvällä tavalla. Lue Bundesliiga live streamista täällä.

Dortmund – Schalke Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 16/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 15/05 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Dortmund voittaa1,52Aseta veto Unibetilla
Tasapeli4.40Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa aletaan pelata kautta loppuun. Koronaviruksen jälkeisellä ajalla ensimmäisen viikonlopun odotetuin kamppailu on monille Dortmundin ja Schalken paikallinen vääntö. Keltamustat olivat ennen otteluiden keskeyttämistä sarjataulukossa toisena ja piste-eroa Bayern Müncheniin neljän pisteen verran. Kotijoukkue oli aiemmin keväällä mainiossa pelivireessä. Bundesliigassa alla on neljä voittoa. Miehistöllä pisteiden saldo on kuitenkin hieman ansaittua suurempi. Hyökkäyspäässä osumia on tullut enemmän mitä olisi kuulunut tulla. Isänniltä Zagadou on sivussa ja lisäksi Witsel, Can, Schulz ja Reus ovat mahdollisesti poissa kentältä. Muutaman pelaajan kohdalla ongelmia ovat aiheuttaneet karanteenin noudattamatta jättäminen. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukon kuudennelta sijalta, mutta sinivalkoisten kuuluisi olla ainakin muutamia sijoja alempana. Alakerta on menestynyt tosin ansaitulla tavalla. Parhaat maalintekijät löytyvät keskikentältä, joten hyökkääjät eivät ole onnistuneet. Miehistöllä tauko tuli hyvään saumaan, sillä onnistumiset olivat ennen keskeytystä vähissä. Ainakin Kabak ja Mascarell ovat sivussa. Schalke lähestyy derbyä varmasti tiiviin puolustuksen kautta. Kotiedun merkitys pienenee ilman yleisöä pelattavassa ottelussa, mutta Dortmundin voittoon päädytään silti noin 60 prosentilla. Viitisen pinnaa liikaa pelatulle ykköselle tulee yllättävä risti mukaan.

RB Leipzig – Freiburg Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 16/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 15/05 klo.16)

VihjePitkävetokertoimetMene
RB Leipzig voittaa1,32Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa yhteen iskevät RB Leipzig ja Freiburg. Isännät ovat olleet peliesitysten valossa Bundesliigan toiseksi paras miehistö, vaikka Dortmund on pisteen kotijoukkuetta edellä. Sarjassa pelattiin kolmella edellisellä kierroksella ennen koronaviruksen aiheuttamaa keskeytystä yhden voiton ja kahden tasapelin merkeissä. Viimeisin ottelu oli maaliton pistejako Wolfsburgin kanssa. Orban on luultavasti poissa kentältä ja sama tilanne on pelikiellossa olevalla Upamecanolla. RB Leipzig on kärsinyt kauden mittaan loukkaantumisista, mutta sijoitus on siis hyvin heti kärjen alla. Punavalkoiset hyökkäävät aggressiivisesti ja pelaavat muutenkin tulivoimaista jalkapalloa. Vierasjoukkue on pelannut kokonaisuutena hippasen ylisuorittaen. Miehistö löytyy sarjataulukosta kympin sakista ja se on heille onnistuminen. Aiemmin keväällä edellisissä otteluissa pelattiin niukasti tappiollisesti Dortmundia vastaan ja koko pistepotin arvoisesti Union Berliniä vastaan. Dortmundia vastaan vastustaja pidettiin ensimmäisen vartin maalia lukuun ottamatta ilman osumia. Suunta oli silti myös tuloksellisesti laskussa. Euroopan kentille on kuitenkin yhä mahdollisuus. Raitapaidoilla ei ole haasteita poissaolojen kanssa. Ottelu on muiden taistojen tavoin ilman yleisöä. Die Roten Bullen on perustasoltaan sen verran vahvasti edellä, että ykkönen tulee noin 70 prosentilla. Käytännössä oikein kannatettu ykkönen pääsee varmaksi.

Augsburg – Wolfsburg Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 16/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 15/05 klo.16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Wolfsburg voittaa2.15Aseta veto Unibetilla

Augsburg isännöi Wolfsburgia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan Bundesliigassa. Kotijoukkue löytyy sarjataulukosta alemmasta keskikastista ja lähti koronaviruksen aiheuttamalle tauolle kärsittyään viidellä edellisellä kierroksella neljä tappiota ja saamalla yhden pistejaon. Augsburg on kokonaisuutena pelannut hieman alisuorittaen. Kotijoukkueen sijoitus voisi olla muutaman pykälän parempi. Varsinkin johtoasemissa on ollut vaikea pitää niitä loppuun saakka. Terveystilanteen kanssa ei pitäisi olla murheita. Vierasjoukkue on ollut kuluvalla kaudella yksi sarjan epäonnisimmista miehistöistä. Tauko on tullut vihreäpaidoille luultavasti hyvään paikkaan. Pisteiden määrän kuuluisi olla nykyistä parempi. Sarjassa pelattiin viimeksi ennen koronaviruksen aiheuttamaa keskeytystä vauhdikas pistejako Union Berlinin kanssa ja maaliton RB Leipzigin kanssa. Jälkimmäinen ottelu ja tasokkaan vastustajan pitäminen ilman maaleja oli laadukas onnistuminen. Sen jälkeen ehti tulla vielä Eurooppa-liigassa yksi tappiollinen ottelu Shakhtar Donetskia vastaan. Wolfsburgilta ainakin William ja Weghorst ovat sivussa kentältä. Guilavogui on niin ikään ulkona ottelusta. Kotietu on taas normaalia vaisumpi. Laadukkaampi Wolfsburg saa olla noin 45 prosentin voittajaehdokas. Hieman alipelattu kakkonen tulee peräti tolpaksi.

Düsseldorf – Paderborn

 • Ottelun aika: 16/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 15/05 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,50Aseta veto ComeOnilla
Paderborn voittaa3,25Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa vastakkain asettuvat Düsseldorf ja Paderborn. Kotijoukkue taistelee sijoituksista putoamista vastaan, mutta isännät ovat olleet itse asiassa koko sarjan heikoin miehistö. Punavalkoisten pitäisi olla sarjassa alempana. Sarjassa pelattiin aiemmin kahdella edellisellä kierroksella vähämaalinen pistejako Mainzin kanssa ja vauhdikas kuuden maalin tasapeli Hertha Berlinin kanssa. Düsseldorfilla formaatioita on vaihdettu monesti, joten pelaamisesta on tietty jatkumo jäänyt vajavaiseksi. Varsinkin alakerta on sarjan heikoimmasta päästä. Pelaaminen ei ole ollut tasapainossa. Vierasjoukkue taistelee sijoituksista niin ikään viimeisten joukossa. Kausi on ollut myös heille monella tavalla vaikea. Ennen koronaviruksen aiheuttamaa keskeytystä pelattiin kahdessa edellisessä ottelussa ilman pisteitä Mainzia ja FC Kölniä vastaan. Paderborn on ansaitusti viimeisten joukossa, sillä vierasjoukkueen pelaaminen on ollut vaatimatonta. Kyseessä ei ole kuitenkaan pisteautomaatti, sillä miehistöllä pitäisi olla pisteitä hieman nykyistä paremmin. Varsinkin erikoistilanteiden puolustamisessa on vaikeaa. Pallollinen tekeminen on virhealtista. Ryhmityksiä on Düsseldorfin tavoin muutettu varsin ahkerasti. Düsseldorfilta Steffen, Bodzek ja Kownacki ovat sivussa. Paderbornilta ainakin Mamba on epävarma tapaus. Etenkin vieraiden kohdalla puhutaan hyvin tärkeästä ottelusta. Ykkönen tulee reippaalla 40 prosentilla, mutta ykköstä on pelattu yli 50 prosenttia. Kyseessä on hyvä ohituksen paikka.

Hoffenheim – Hertha Berlin

 • Ottelun aika: 16/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 15/05 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Hoffenheim voittaa2,20Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigaa, Hoffenheim pyrkii voittamaan Hertha Berlinin. Kotijoukkue löytyy sarjataulukosta niukasti kympin paremmalta puolelta ja pelasi ennen koronaviruksen aiheuttamaa keskeytystä viisi kierrosta putkeen ilman voittoja. Isännille tauko tuli luultavasti hyvään saumaan. Miehistö on pelannut silti hippasen yli odotusten. Sijoituksen pitäisi olla muutamia pykäliä alempana. Viimeisin kotona pelattu ottelu meni tappiollisesti kuudella maalilla Bayern Münchenia vastaan. Kramaric lienee sivussa, kun taas Adamyan, Dabbur ja Belfodil ovat ainakin poissa kentältä. Lisäksi Bicakcicin pelaaminen on epävarmaa. Vierasjoukkue majailee sarjataulukossa neljää sijaa Hoffenheimia alempana, mutta sijoituksen kuuluisi olla pykälän tai pari alempana. Varsinkin alakerta on ollut silti huonon onnen säväyttämä, sillä omiin on mennyt selvästi enemmän maaleja mitä olisi kuulunut. Hertha Berlinin pelaaminen on aggressiivista ja kauden mittaan on hyödynnetty useita ryhmityksiä. Peliväline pyritään voittamaan nopeasti takaisin. Sarjassa on alla kolme kierrosta voitoitta. Maaleja on tullut kovallakin kädellä. Vierailta Rekik on loukkaantuneena, kun taas keskikentältä Darida on sivussa pelikiellon takia. Molemmat miehistöt haluavat kääntää peliä nopeasti, joten luvassa pitäisi olla vauhdikas ja viihdyttävä kohtaaminen. Perustasoltaan Hoffenheim on noin pykälän Hertha Berliniä edellä. Ykkönen tulee vähän alle kerran kahdesta. Oikein pelatusta ykkösestä otetaan kelvollinen piikki.

Frankfurt – Mönchengladbach

 • Ottelun aika: 16/05/2020 – 19:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 15/05 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Frankfurt voittaa2.95Aseta veto Unibetilla
Mönchengladbach voittaa2.35Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa pisteistä taistelevat Frankfurt ja Mönchengladbach. Isännät majailevat sarjataulukossa hieman kympin ulkopuolella, mutta kotijoukkueen perustasolla sijoituksen pitäisi olla useita pykäliä parempi. Miehistö on ollut yksi kauden suurimmista pettymyksistä. Potentiaalia ja osaamista on sijoituksiin ylemmässä keskikastissa. Sarjassa pelattiin aiemmin keväällä kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti neljällä maalilla Leverkusenia vastaan ja maalilla Union Berliniä vastaan. Matkalla on ollut kauden mittaan myös huonoa onnea. Itse asiassa Kotkat on ollut yksi eniten huonosta onnesta kärsinyt miehistö. Frankfurtilla ei pitäisi olla juuri poissaoloja. Vierasjoukkue on pelaamassa hienoa kautta ja taistelee sijoituksista heti kärjen alla. Miehistöllä on pisteitä otteisiin nähden pikkuisen liikaa, mutta kausi on ollut kokonaisuutena hyvä. Mönchengladbach on taktisella puolella sarjan viihdyttävintä osastoa. Vierasjoukkue tykkää monen vahvan ryhmän tavoin prässätä korkealta. Tien päälläkin halutaan olla rohkeita ja aktiivisia. Sarjassa saatiin aiemmin keväällä kolmeen viimeiseen otteluun kaksi voittoa. Zakaria on sivussa muutamia viikkoja. Vahvempi Mönchengladbach on aika tasan 40 prosentin voittajasuosikki. Ottelu on rastittu oikein. Mennään koitokseen ykköskakkosella.

FC Köln – Mainz

 • Ottelun aika: 17/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 15/05 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
FC Köln voittaa1,80 Aseta veto ComeOnilla
Tasapeli3,75 Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa FC Köln isännöi Mainzia. Kotijoukkue majailee sarjataulukossa kympin tuntumassa ja lähti koronaviruksen aiheuttamalle tauolle saamalla neljään kierrokseen kolme voittoa. Viimeisellä kierroksella koettiin kuitenkin pettymys Mönchengladbachia vastaan. Isäntien kausi on mennyt odotuksiin nähden aivan kelvollisesti. Tosin peliesitysten valossa sijoitus voisi olla muutamia pykäliä parempi. FC Köln pelaa paljon suoraviivaisesti ja on esiintynyt laadukkaasti varsinkin erikoistilanteiden kohdalla. Pelaaminen on myös aggressiivista. Czichos on kentältä sivussa ja Jakobs tuskin on mukana. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta alemmasta keskikastista ja taistelee putoamista vastaan. Kausi on ollut haastava, mutta tilanne ei ole mitenkään akuutisti huono. Sarjassa tuli aiemmin keväällä kahteen otteluun voitto Paderbornista ja vähämaalinen pistejako Düsseldorfin kanssa. Tien päällä menestystä on saatu neljästä voitosta. Pistejakoja ei ole tullut kertaakaan. Omiin on mennyt kauden mittaan kymmenisen maalia enemmän mitä olisi kuulunut tapahtua. Ryhmityksiä on vaihdettu useilla kerroilla. Pelaaminen on FC Kölnin tavoin aggressiivista. Yksilöiden virheet ovat kuitenkin kostautuneet, joten varsinkin pallollinen tekeminen kaipaa varmuutta. Vierailta Zentner on sivussa ja Mateta on ulkona pelikiellon vuoksi. Merkittävää tasoeroa ei löydy, mutta FC Köln on ryhmistä kyllä pykälän edellä. FC Köln voittaa noin 50 pinnalla. Otetaan karvan ylipelatun ykkösen rinnalle myös risti.

Union Berlin – Bayern München

 • Ottelun aika: 17/05/2020 – 19:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 15/05 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Bayern München voittaa1,20Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa toisensa kohtaavat Union Berlin ja Bayern München. Kotijoukkue löytyy sarjataulukosta hippasen kympin alapuolelta, mutta isäntien kausi on sujunut aivan hyvin. Sijoitus keskikastissa on myös ansaittu. Miehistö pelasi aiemmin kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla Freiburgia vastaan ja vauhdikkaan tasapelin Wolfsburgin kanssa. Union Berliniltä Andersson, Gogia ja Becker ovat sivussa. Yhtä lailla Friedrich on poissa, sillä hänellä on pelikielto. Vierasjoukkue taistelee taas Bundesliigan mestaruudesta ja on pelannut hyvän kauden, mutta pisteiden määrä voisi olla vielä nykyistä parempi. Sarjassa pelattiin aiemmin kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Hoffenheimia ja Augsburgia vastaan. Ennen koronaviruksen aiheuttamaa keskeytystä saatiin kuuteen kilpailulliseen otteluun yhtä monta voittoa. Taistelu mestaruudesta muodostuu varmasti tiukaksi, mutta vierailijoilla on merkittävä etulyöntiasema ennen Dortmundia ja kumppaneita. Münchenilaiset ovat sarjan monipuolisin miehistö. Tulivoimaa on hurjasti. Jättiläiseltä Coutinho, Tolisso ja Süle ovat sivussa. Tasoeroa on Bayern Münchenin hyväksi niin rajusti, että kakkonen tulee noin 80 prosentilla. Kakkosta on pelattu viitisen pinnaa liian vähän, joten siitä otetaan hieno varma.

St. Pauli – FC Nürnberg

 • Ottelun aika: 17/05/2020 – 14:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 15/05 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,15Aseta veto Unibetilla
FC Nürnberg voittaa2,90Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa St. Pauli isännöi FC Nürnbergia. Isännät löytyvät sarjataulukosta niukasti kympin ulkopuolelta ja keräsivät ennen koronaviruksen aiheuttamaa keskeytystä kolmesta ottelustaan kaksi voittoa ja yhden pistejaon. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta kolmea sijaa alempaa ja on ollut varsinkin alakertansa kanssa kaksikosta heikompi. Puolustuksen osalta on ollut sen verran vaikeaa, että siihen kaivataan parannusta. Edellisellä kierroksella aiemmin keväällä tuli kolmen maalin tappio HSV:tä vastaan. FC Nürnberg on perustasoltaan ilman muuta sijoitustaan parempi porukka. Vierasjoukkueen pitäisi taistella sijoituksista ylemmässä keskikastissa. Potentiaalia heillä on nähtyä enemmän, mutta pelaaminen kaipaa varmuutta, tasaisuutta ja onnistumisia siis etenkin alakerran merkeissä. St. Paulilla ainakin Conteh näyttäisi olevan sivussa, kun taas vierailla ei juuri poissaoloja pitäisi olla. Kyseessä on koronaviruksen aiheuttaman keskeytyksen jälkeen ensimmäisen viikonlopun tasaisimpia otteluita. Varsinaista tasoeroa on ryhmille vaikea löytää. St. Pauli on marginaalinen voittajasuosikki. Ykköstä on kannatettu kymmenisen prosenttia liian paljon. Mennään mielellään ohituskaistalle. FC Nürnbergia on pelattu vain reippaat 20 prosenttia, mutta suoraa kakkosta ei merkata.

Greuther Fürth – HSV

 • Ottelun aika: 17/05/2020 – 14:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 15/05 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
HSV voittaa1,83Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa Greuther Fürth pelaa HSV:tä vastaan. Kotijoukkue lähtee pelaamaan kautta loppuun sarjataulukon viidenneltä sijalta. Miehistön kausi on mennyt ainakin osittain ylisuorittaen. Vihreävalkoiset pelasivat aiemmin keväällä kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Stuttgartia vastaan ja vähämaalisen pistejaon Kielin kanssa. Kleeblätter on saanut 12 kotona pelaamastaan ottelusta seitsemän voittoa, yhden tasapelin ja neljä tappiota. Isäntien keskikentältä Ernst on sivussa pelikiellon vuoksi, kun taas loukkaantumisista ovat kärsineet Green, Wittek ja Mavraj. Vierasjoukkue on sarjataulukossa kaksikosta hieman korkeammalla, mutta hampurilaisten pitäisi taistella suorasta noususta. Ryhmä on perustasoltaan yksi sarjan parhaista porukoista. Tulivoimaa on löytynyt hyvällä tavalla. Viimeisin ottelu oli voitokas Regensburgista. Tien päällä ehdittiin voittaa ennen koronavirusta yllättäen vain kolmesti. Pistejakoja oli tullut tosin seitsemän kertaa. Juuri terveysmurheita ei pitäisi olla. Kotietu on normaalia pienempi, joten HSV on selvästi parempana miehistönä noin 50 prosentin voittajasuosikki. Vakion pelaajat ovat kiinnittäneet huomiota paljon sarjataulukkoon, sillä kakkosta on kannatettu noin kymmenisen prosenttia liian niukasti. Kakkonen on oikein tasokas tolppa.

Wiesbaden – Stuttgart

 • Ottelun aika: 17/05/2020 – 14:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 15/05 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Stuttgart voittaa1,62Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa vastakkain asettuvat Wiesbaden ja Stuttgart. Kotijoukkueen kausi on ollut monella mittarilla vaikea. Isännät taistelevat sarjapaikkansa puolesta. Miehistölle menestyminen on ollut haastavaa, joten niin alakerran kuin maalinteon osalta on riittänyt hankaluuksia. Sentään ennen koronaviruksen keskeytystä tehtiin vieraissa jopa kuusi maalia Osnabrückia vastaan. Toki se oli tapahtumien valossa yläkanttiin ja vain yksittäinen onnistuminen. Muuten sellaisia on tullut kovin vähän. Varsinkin kotona on pelattu yllättävän kehnosti. Kotona on voitettu pariin otteeseen. Vierasjoukkue on yksi sarjan parhaista miehistöistä ja on pelannut myös muuten laadukkaan kauden. Piste-eroa sarjan kärkeen on muutaman voiton verran. Tien päällä menestystä on napattu kolmesta voitosta ja viidestä pistejaosta. Kotona on oltu mainioita, mutta vieraissa on ollut muutamassa ottelussa vähän hapuilua. Stuttgart on vahvasti organisoitu ryhmä, jolla varsinkin alakerta on toiminut laadukkaasti. Stuttgartin voittoa puoltaa moni asia. Die Roten on vieraissa noin 55 prosentin ennakkosuosikki. Vieraat eivät ole saaneet kannatusta tarpeeksi paljon, joten kakkosesta otetaan varma.

Bielefeld – Osnabrück

 • Ottelun aika: 17/05/2020 – 14:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 15/05 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Bielefeld voittaa1,65Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,90Aseta veto LeoVegasilla

Bielefeld isännöi Osnabrückia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa. Isäntien kausi on ollut komeaa seurattavaa. Kotijoukkue oli ennen koronaviruksen aiheuttamaa keskeytystä monella mittarilla mainiossa pelivireessä. Onnistumisia tuli miehistölle hienolla tavalla, joten sarjataulukossa ollaan kärjen sijoituksella. Kyseessä ei ole silti sijoituksen mukainen porukka, joten matkalla on ollut ylisuorittamista. Sarjassa pelattiin aiemmin kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Wiesbadenia vastaan ja vähämaalinen tasapeli Stuttgartin kanssa. Bielefeld on tehnyt sarjassa eniten maaleja, mutta siihen ei ole tultu alakerran kustannuksella. Puolustus on toiminut niin ikään vahvasti. Muutenkin pelaaminen on näyttänyt hyvältä. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta keskikastista ja on myös perustasoltaan lähelle sitä kuuluva miehistö. Koronaviruksen aiheuttama tauko tuli todennäköisesti heille hyvään saumaan. Aiemmin keväällä voittaminen ja menestyksen saaminen oli vaikeaa. Sarjassa pelattiin viimeksi kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti St. Paulia ja Wiesbadenia vastaan. Varsinkin alakerran kanssa oli merkittäviä haasteita. Esimerkiksi mainituissa otteluissa omiin meni yhdeksän palloa. Etenkin vieraissa pelaaminen on ollut jopa yllättävän passiivista. Bielefeldiltä tärkeä maalintekijä Voglsammer on loukkaantuneena, kun taas vierailta ainakin Amenyido on sivussa. Die Blauen voittaa aika tarkkaan 60 pinnalla. Merkataan ylipelatun ykkösen rinnalle vähän rastittu tasapeli.

Werder Bremen – Leverkusen

 • Ottelun aika: 18/05/2020 – 21:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 15/05 klo. 16)

 

VihjePitkävetokertoimetMene
Leverkusen voittaa1,72Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Werder Bremen pelaa Leverkusenia vastaan. Kotijoukkueen kausi on ollut monella mittarilla vaikea. Isännät taistelevat sijoituksista putoamista vastaan. Vihreäpaitojen kausi on mennyt alisuorittaen, mutta mistään suuresta alisuorittamisesta ei ole voinut puhua. Sijoituksen pitäisi olla yhdestä kahteen sijaa parempi. Werder Bremen on ollut myös huono-onninen, mutta kuten jo todettu, vaikeuksia on riittänyt. Varsinkin alakerran kanssa on ollut haastavaa. Pallollinen tekeminen tarvitsee kehitystä. Omiin on mennyt toisaalta selvästi enemmän osumia mitä olisi pitänyt. Haasteita on ollut myös hyökkäyspäässä. Ryhmityksiä on vaihdettu monen seuran tavoin varsin tiuhaan. Maalivahtien osalta homma ei ole myöskään toiminut. Sarjassa pelattiin aiemmin kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Dortmundia vastaan ja vauhdikas tasapeli Hertha Berlinin kanssa. Sarjassa viimeisin voitto on tammikuun puolesta välistä. Werder Bremeniltä Klaassen, Füllkrug ja mahdollisesti Toprak ovat sivussa. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta sijalta viisi ja on ollut kokonaisuutena lievästi ylisuorittaja. Pisteitä pitäisi olla kasassa vähän nykyistä heikommin. Leverkusen haluaa prässätä korkealta ja pyrkii vahvasti pallonhallintaan ja lyhytsyöttöpeliin. Yhtä lailla pelin kääntämisessä vierailijat ovat hyviä. Ainakin Vollandin pelaaminen on epävarmaa. Leverkusen saa olla yllättävän vaikeasti ennakoitavassa ottelussa päälle kerran kahdesta voittava porukka. Käytännössä oikein pelattu kakkonen tulee tolpaksi.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 16.5.2020 | Tilastot

 DortmundSchalke
Sarjataulukossa26
Voitot-tasapelit-häviöt15-6-49-10-6
Tehdyt-päästetyt maalit68-3333-36
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-10-4-2
Maalipuntari 6 edellistä17-52-10
Laukauksia/ottelu13,811,7
Pallonhallinta58,50 %50,80 %
Syöttöprosentti86,60 %78,20 %
Loukkaantumiset Zagadou, Reus Kabak, Mascarell 
Pelikiellossa  
   
   
   
 RB LeipzigFreiburg
Sarjataulukossa38
Voitot-tasapelit-häviöt14-8-310-6-9
Tehdyt-päästetyt maalit62-2634-35
Kuntopuntari 6 edellistä2-4-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä11-35-9
Laukauksia/ottelu16,313,4
Pallonhallinta53,20 %49,10 %
Syöttöprosentti16,30 %78,10 %
Loukkaantumiset Orban (?) 
Pelikiellossa Upamecano 
   
   
   
 AugsburgWolfsburg
Sarjataulukossa147
Voitot-tasapelit-häviöt7-6-129-9-7
Tehdyt-päästetyt maalit36-5234-30
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-43-3-0
Maalipuntari 6 edellistä5-1414-7
Laukauksia/ottelu10,913,9
Pallonhallinta40,10 %49,10 %
Syöttöprosentti69,50 %75,50 %
Loukkaantumiset  William, Guilavogui
Pelikiellossa  Weghorst 
   
   
   
 DusseldorfPaderborn
Sarjataulukossa1618
Voitot-tasapelit-häviöt5-7-134-4-17
Tehdyt-päästetyt maalit27-5030-54
Kuntopuntari 6 edellistä1-4-10-1-5
Maalipuntari 6 edellistä9-107-14
Laukauksia/ottelu12,412,6
Pallonhallinta45,70 %47,00 %
Syöttöprosentti76,80 %77,20 %
Loukkaantumiset Steffen, Bodzek, Kownacki Mamba
Pelikiellossa  
   
   
   
 HoffenheimHertha Berlin
Sarjataulukossa913
Voitot-tasapelit-häviöt10-5-107-7-11
Tehdyt-päästetyt maalit35-4332-48
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-3-2
Maalipuntari 6 edellistä6-138-14
Laukauksia/ottelu12,610,8
Pallonhallinta52,00 %46,80 %
Syöttöprosentti81,80 %76,80 %
Loukkaantumiset Kramaric (?), Adamyan, Dabbur, Belfodil  Rekik
Pelikiellossa  Darida
   
   
   
 FrankfurtMönchengladbach
Sarjataulukossa124
Voitot-tasapelit-häviöt8-4-1215-4-6
Tehdyt-päästetyt maalit38-4149-30
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä9-1113-9
Laukauksia/ottelu1513,7
Pallonhallinta48,60 %51,50 %
Syöttöprosentti75,00 %80,90 %
Loukkaantumiset  Zakaria
Pelikiellossa  
   
   
   
 FC KölnMainz
Sarjataulukossa1015
Voitot-tasapelit-häviöt10-2-138-2-15
Tehdyt-päästetyt maalit39-4534-53
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä16-77-9
Laukauksia/ottelu1313,6
Pallonhallinta46,80 %44,50 %
Syöttöprosentti76,00 %74,50 %
Loukkaantumiset Czichos, Jacobs (?) Zentner 
Pelikiellossa  Mateta
   
   
   
 Union BerlinBayern München
Sarjataulukossa111
Voitot-tasapelit-häviöt9-3-1317-4-4
Tehdyt-päästetyt maalit32-4173-26
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-35-1-0
Maalipuntari 6 edellistä9-1418-4
Laukauksia/ottelu12,618,8
Pallonhallinta44,00 %63,20 %
Syöttöprosentti69,90 %87,50 %
LoukkaantumisetGogia, Andersson, Becker Tolisso, Süle, Coutinho
Pelikiellossa Friedrich  
   
   
   
 St. PauliFC Nürnberg
Sarjataulukossa1114
Voitot-tasapelit-häviöt7-9-97-8-10
Tehdyt-päästetyt maalit33-3234-45
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-67-7
   
   
   
   
   
   
   
   
 Greuther FürthHSV
Sarjataulukossa53
Voitot-tasapelit-häviöt10-6-912-8-5
Tehdyt-päästetyt maalit37-3348-28
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-98-8
Laukauksia/ottelu  
   
   
   
   
   
   
   
 WiesbadenStuttgart
Sarjataulukossa162
Voitot-tasapelit-häviöt6-7-1213-6-6
Tehdyt-päästetyt maalit31-4341-28
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä9-88-4
   
   
   
   
   
   
   
   
 BielefeldOsnabrück
Sarjataulukossa112
Voitot-tasapelit-häviöt14-9-27-8-10
Tehdyt-päästetyt maalit50-2432-35
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-00-3-3
Maalipuntari 6 edellistä13-36-13
   
   
   
   
   
   
   
   
 Werder BremenLeverkusen
Sarjataulukossa175
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-1414-5-6
Tehdyt-päästetyt maalit27-5545-30
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-54-1-1
Maalipuntari 6 edellistä3-1415-8
Laukauksia/ottelu12,915,5
Pallonhallinta49,10 %59,90 %
Syöttöprosentti78,80 %84,80 %
Loukkaantumiset Füllkrug  Volland (?)
Pelikiellossa  Klaassen
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö