Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 17.11.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Ykkösliigassa ja Kansojen Liigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi käyttää haluamallaan tyylillä.

Sunderland – Wycombe

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Sunderland saa vastaansa Wycomben. Kotijoukkue on pelannut mainion alkukauden, sillä sarjataulukossa ollaan kärkipaikalla majailevan Portsmouthin tuntumassa. Isännät ovat hävinneet sarjassa vasta kertaalleen, joten pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Kaikki kilpailut mukaan lukien alla on kahdeksasta edellisestä ottelusta yhtä monta voittoa. Tekeminen on ollut erittäin kokonaisvaltaista, sillä säännöllisiä ratkaisijoita löytyy niin hyökkäyspelaamisen kuin alakerran puolelta. Vierasjoukkueesta ei voi sanoa samaa, sillä heidän alkukautensa on ollut huomattavasti vaikeampi. Viimeksi koettiin kahden maalin tappio FA Cupissa Lutonille. Miehistöjen välillä suurin eroavaisuus on löytynyt puolustuspelaamisesta, sillä The Bluesin alakerta on ollut kaukana luotettavasta. Sarjassa alla on vähämaalinen voitto tasokkaasta Peterboroughista, mutta peliesitykset ovat olleet muuten kovin epätasaisia, ailahtelevaisia ja lyhyidenkin voittoputkien rakentaminen on ollut liikaa vaadittua. Kotonaan Wanderers on ollut selvästi omia matkaotteluitaan parempi, sillä tien päällä sarjassa voittoja on irronnut vain kerran. Olisi yksi kierroksen suurimmista yllätyksistä, jos punavalkoiset eivät saisi koko pistepottia.

Peterborough – Bradford

Jalkapallon Englannin Ykkösliigan ottelussa yhteen iskevät Peterborough ja Bradford. Kotijoukkue lähtee kamppailuun selvänä ennakkosuosikkina. Isännät ovat pelanneet kaksikosta huomattavasti paremman alkukauden, vaikka edellisellä kierroksella koettiinkin tappio Wycombelle. Sen jälkeen jatkopaikat napattiin FA Cupin ja Englannin Liigacupin puolella, joten pelaajiston itseluottamus ei varmasti kokenut Wycombe-tappion jälkeen suurta laskua. The Posh on onnistunut maalinteossa jo 33 kertaa, joten hyökkäyspelaaminen on ollut mainiossa kunnossa. Tärkeimpänä pelaajana Matthew Godden on onnistunut maalinteossa yhdeksään otteeseen. Vierasjoukkueen lähtökohdat ovat kaukana hyvistä, sillä alla ei ole mistään kilpailusta voittoa moneen viikkoon, pelaajiston itseluottamus on mitä on, etenkin vieraissa puolustuspelaamisen kanssa on vaikeaa, eikä hyökkäystehojakaan ole löydetty lainkaan kelvollisella tavalla. Maalinteossa onkin onnistuttu vasta 12 kertaa. Potentiaalia olisi kyllä parempaan. Mikäli City ei saa materiaalistaan enempää irti, tällä menolla putoamisen uhka on läsnä ensi keväälle saakka. Terveyshuoletkin ovat edelleen läsnä. Tässä taisteluparissa kotietu ei ole ollut suuressa roolissa, mutta tällä kerralla vierailijoilta ei löytyne tarpeeksi potkua juhlia menestystä.

Burton Albion – Coventry

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa vastakkain asettuvat Burton Albion ja Coventry. Tiedossa on todennäköisesti yksi kierroksen tasaisimmista kamppailuista. Kotijoukkueen edellinen ottelu sarjassa päättyi voittoon Walsallista, mutta kamppailut FA Cupissa ja Englannin Liigacupissa päättyivät pettymyksiin. Varsinkin Englannin Liigacupin tappio oli ikävä. Sarjassa keltapaitojen edellinen kotiottelu päättyi niukkaan tappioon Peterboroughille. Isäntien materiaali pitäisi riittää vain alempaan keskikastiin, joten epätasaisuudet ja ajoittaiset hankaluudet eivät ole tulleet suurena yllätyksenä. Vierasjoukkueella on alla sarjasta vähämaalinen tasapeli Accringtonia vastaan. Heidänkään suorituksensa eivät tuottaneet kummastakaan cupin kilpailussa menestymistä. Kaikki kilpailut mukaan lukien viiteen edelliseen otteluunsa Sky Blues on kolmesti tehnyt vähintään kaksi maalia, ja sarjassa alla on jo kolme matkaottelun voittoa putkeen lukuisten hyökkäyspelaamisen onnistumisien kera. Kolmeen viimeisimpään reissukamppailuun maalinteossa on onnistuttu kahdeksaan otteeseen. Toisaalta vierailijoidenkaan materiaalilla isompaa menestymistä ei kuluvalta kaudelta ennustettu. Luvassa on tasainen ja tiukka vääntö, eikä näillä tiedoilla lievänkään ennakkosuosikin löytäminen ole helppoa.

Luton – Plymouth

Luton ja Plymouth kohtaavat toisensa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Ykkösliigassa. Kotijoukkue hävisi Englannin Liigacupissa niukasti Peterboroughia vastaa. Se oli ensimmäinen tappio missä tahansa kilpailussa reiluun kuukauteen. Isäntien alkukausi on mennyt muutenkin hienosti. Kaikki kilpailut mukaan lukien alla on kymmenestä edellisestä kotiottelusta lähes pelkästään voittoja. Kotonaan miehistö on jäänyt edellisen kerran korkeintaan yhteen maaliin syyskuussa. Vierasjoukkue hävisi viimeksi sarjassa Sunderlandia vastaan, eikä alkukausi ole mennyt muillakaan osa-alueilla edes välttävästi. Alla on voittoja vasta kolmeen otteeseen. Kahdeksaan matkaotteluunsa Argyle on saalistanut yhden voiton. Lisäksi reissukamppailuissa hyökkäyspelaaminen on ollut onnetonta. Nytkin heiltä voinee odottaa vetäytymistä ja vastahyökkäyksillä iskemistä, mutta mikäli hyökkäysuhka jatkuu nähdyllä tasolla, pisteille pääseminen ei ole lähellä. Toki puolustuksena on sanottava, että lokakuun lopun kahdella kierroksella vihreäpaidat onnistuivat maalinteossa yhteensä seitsemästi, mutta vastapainoksi alakerta vuoti liikaa. Kyseessä on yksi liigan epätasaisimmista suorittajista, sillä eroavaisuus hyvän ja huonon välillä on suuri. Sarjanousija lähtee iltaan selvänä ennakkosuosikkina.

Doncaster – Wimbledon

Jalkapallon Englannin Ykkösliigan taistossa vastakkain asettuvat Doncaster ja Wimbledon. Kotijoukkue on pelannut kaksikosta huomattavasti paremman alkukauden, sillä vierasjoukkue on edelleen sarjataulukossa aivan viimeisten joukossa. Isännät ovat olleet kuitenkin edellisten viikkojen aikana heikossa pelivireessä, sillä alla on kaikista kilpailuista yhteensä kuusi voitotonta taistoa putkeen. Pelaajiston itseluottamus ei ole varmasti samanlainen kuin mitä se oli vielä aiemmin. Vierailijoilla ei ole mennyt edellisten viikkojen aikana sen paremmin cupin kiireitä lukuun ottamatta. Cupissa alla on kaksi voittoa putkeen, mutta sarjassa seitsemään edelliseen peliin pelkkiä tappioita. Heille on annettava kuitenkin pientä lepoetua. Materiaaliltaan Rovers on The Donsia laadukkaampi porukka ja kotonaan ansaitusti lähellä voittoa, mutta suurta luottoa ei isäntienkään edellisten viikkojen heikkoon tekemiseen löydy. Puolustuspelaamisen kanssa on alkanut olemaan vaikeaa, mutta toisaalta nyt vastassa on niin heikosti esiintynyt miehistö, että paluuta voittojen pariin odotetaan.

Southend – Blackpool

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Southend testaa Blackpoolin päivän pelivireen. Kotijoukkue hävisi viimeksi sarjassa niukasti tasokkaalle Barnsleylle, mutta Englannin Liigacupissa napattiin jatkopaikka Southamptonin alle 23-vuotiaiden miehistöä vastaan. Sarjassa viimeisin kotiottelu päättyi selvään voittoon Walsallin kustannuksella. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut tehottomuutta lukuun ottamatta Southamptonin kaatoa. Vierasjoukkue on voittanut kolme edellistä kilpailullista taistoaan, mutta vain yksi niistä pelattiin sarjassa. Miehistön vahvuutena pitäisi olla puolustuspelaaminen, mutta edellisten viikkojen aikana alakerran kanssa on ollut hankaluuksia. Lisäksi tien päällä maalinteko on ollut vaikeaa, sillä seitsemään vierasotteluun maaleja on tehty keskimäärin alle yksi. Toisaalta suunta on menossa kohti parempaa. Oranssipaidat saavat myös pientä lepoetua puolelleen. Cupin onnistumiset tekivät pelaajiston itseluottamukselle varmasti hyvää. Miehistöjen välisessä perustasossa ei ole nykyisellään suurta eroa. Tässä taisteluparissa kotietu on ollut suuressa roolissa. Tällä kerralla lievänkin voittajasuosikin löytäminen on vaikeaa, sillä lähtökohdat ovat erittäin tasaiset.

Accrington – Barnsley

Jalkapallon Englannin Ykkösliigan kamppailussa Barnsley matkustaa Accringtonin vieraaksi. Isännät hävisivät viikolla Englannin Liigacupissa Blackpoolille, mutta alkukausi on mennyt muuten odotettua selvästi paremmin. Sarjataulukossa ollaan kymmenen parhaan joukossa, mikä on oikein positiivinen suoritus. Kotietu on ollut vahva. Vierasjoukkue jatkaa edelleen erinomaisen pelivireensä kanssa, sillä alla on kaikki kilpailut mukaan lukien viisi voittoa putkeen. Pelaajiston itseluottamus on kunnossa. Kyseessä on yksi sarjan parhaimmista miehistöistä, joten menestyminen ei ole tullut yllätyksenä. Kahdessa edellisessä cupin kamppailussaan sarjanelonen onnistui maalinteossa yhteensä kuudesti. Punapaidoilla ainoana tavoitteena on tehdä paluu Mestaruussarjaan ensi kevään aikana. The Super Reds on onnistunut maalinteossa melkein 30 kertaa, mutta toisaalta puolustuspelaaminen on ollut yhtä lailla vahvaa. Selvää heikkoutta on vaikeaa löytää. Pienenä epävarmuustekijänä on toki hyvä sanoa, että monen viikon tauon jälkeen tiedossa on ensimmäinen kamppailu reissussa. Materiaaliltaan vierailijat ovat kaksikosta parempi ryhmä ja tien päälläkin vahvoilla menestymään.

Shrewsbury – Rochdale

Jalkapallon Englannin Ykkösliigaa, Shrewsbury saa vastaansa Rochdalen. Kotijoukkueella on alla sarjasta niukka voitto Wimbledonista, mutta isäntien alkukausi on mennyt muuten alakanttiin. Ennen kauden alkua miehistöltä odotettiin parempia suorituksia. Suunta on menossa kuitenkin ylöspäin. The Blues voitti viikolla Englannin Liigacupissa Crewen, mutta sitä edelsi yllättävä tasapeli heikompaa Saldordfia vastaan. Puolustuspelaaminen on toiminut pääasiassa hyvin, mutta tehottomuus on ollut huolena. Vierasjoukkue pelasi viimeksi sarjassa maalittoman tasapelin Lutonin kanssa. Sarjassa kolmeen edelliseen taistoonsa ryhmä on onnistunut maalinteossa vain kertaalleen. Sarjassa viimeisin matkaottelu päättyi selvään tappioon Wycombea vastaan. Heillä ei ollut cupin kiireitä viikolla, joten lepoetua menee vierailijoiden suuntaan. The Dale on omannut kaksikosta enemmän maalintekovoimaa, mutta toisaalta heidän alakertansa ei ole ollut isäntien tasoinen. Luvassa lienee vähämaalinen ja illan tasaisimpia taistoja, johon lievänkin voittajasuosikin löytäminen on vaikeaa.

Bristol – Scunthorpe

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa yhteen iskevät Bristol ja Scunthorpe. Molemmat miehistöt ovat pelanneet vaatimattoman alkukauden, mutta kotijoukkueen pelivire on menossa kuitenkin kohti parempaa. Sarjassa alla on selvä voitto Blackpoolin kustannuksella. Viikolla hävittiin toisaalta Englannin Liigacupissa Exeteriä vastaan. Miehistön puolustuspelaaminen on ollut hyvällä tasolla, mutta useasti hyökkäyspelaamisen kanssa on tuskaa. Vierasjoukkue voitti viimeksi sarjassa Burton Albionin, mutta siihen ilonaiheet ovat jääneetkin. Moneen viikkoon missään kilpailussa ei ole tullut muita onnistumisia. Pelaajiston itseluottamus ei ole varmasti korkealla. Suurimpana ongelmana on ollut puolustuspelaaminen, sillä alakerta on ollut kaikkea muuta kuin luotettava. Millekään toiselle seuralle ei ole sarjassa tehty yhtä paljoa maaleja kuin heille. Viihdyttävä The Iron on muutenkin yksi sarjan epätasaisimmista suorittajista. Rovers on hävinnyt kotonaan elokuun jälkeen yhden kilpailullisen taiston, ja näillä tiedoilla kotivoitosta lähdetään myös tällä kerralla liikenteeseen.

Oxford – Gillingham

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa vastakkain asettuvat Oxford ja Gillingham. Kotijoukkue pelasi viimeksi sarjassa runsasmaalisen tasapelin Scunthorpea vastaan. Sarjassa kahteen edelliseen kamppailuunsa miehistö on onnistunut maalinteossa kuuteen otteeseen. Myös Englannin Liigacupin pelissä hyökkäystehoja saatiin irti kiitettävästi. FA Cupissa jäätiin kuitenkin maalittomaan tasapeliin Forest Greenin kanssa. Kaikki kilpailut mukaan lukien alla on seitsemän edellistä taistoa ilman tappioita. Vierasjoukkue on ollut kotonaan kelvollisessa pelivireessä, mutta reissussa peliesitykset ovat olleet huomattavasti heikompia. Tien päällä elokuun alun jälkeen voittoihin on pystytty vain kertaalleen. Edellisessä sarjan taistossaan The Gills hävisi Blackpoolia vastaan. Miehistö ei ole materiaaliltaan isäntien tasoinen nippu, eikä myöskään lepoetua ei mene vierailijoiden eduksi. Heillä terveystilannekaan ei ole parhaasta päästä. Keltapaidat ovat kotonaan ansaitusti ennakkosuosikeita.

Turkki – Ruotsi

Jalkapallon Kansojen Liigaa, Turkki kohtaa Ruotsin. Kotijoukkue ei omaa mahdollisuutta tavoittaa lohkon kärkipaikkaa, mutta vierasjoukkueella siihen on vielä mahdollisuus. Se kuitenkin tarkoittaa, että punapaitojen vieraana on tultava hyvä lopputulos. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen oli dramaattinen, sillä sinikeltaiset menettivät kahden maalin johtoasemansa aina tappioon saakka. Näyttöhalut ovat varmasti kunnossa. Vaikka ruotsalaiset tarvitsevat nyt menestymistä, liikenteeseen lähdettäneen tutulla puolustavalla muodostelmalla. Mikäli Blågult ei johda ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen, toisella jaksolla on oltava valmiita ottamaan enemmän riskejä. Jonkin verran terveyshuolia on edelleen. Ainakin keskikentältä Emil Forsberg on taistellut loukkaantumisten kanssa. Kesän MM-kisojen jälkeen paljon maalintekovoimaa siirtyi sivuun. Turkkilaiset saalistivat edellisissä MM-karsinnoissa viidestä kotiottelustaan kolme voittoa, tasapelin ja tappion, joten kotietu oli hyvä. Turkki on myös inhottava paikka pelata lähes mille tahansa vastustajalle. Näillä tiedoilla voittajasuosikin löytäminen on haastavaa, sillä luvassa on lähtökohdiltaan hyvin tasainen kamppailu.

Albania – Skotlanti

Albania isännöi Skotlantia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Kansojen Liigassa. Isäntien mahdollisuudet päästä kiinni lohkovoittoon ovat erittäin ohuet, kun taas vierasjoukkueella olisi enemmän mahdollisuuksia nousta lohkossa ykköspaikalle. Se kuitenkin edellyttää menestymistä punapaitojen vieraana. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen päättyi skotlantilaisten kahden maalin voittoon, ja vaikka pelitilanteiden valossa voitto meni oikeaan osoitteeseen, loppulukemat olisivat voineet olla tiukemmat. Kotijoukkue on onnistunut tekemään kolmeen otteluunsa vain yhden maalin. Viimeksi koettiin kahden maalin tappio Israelille, mutta hieman paremmalla viimeistelyllä loppulukemat olisivat voineet olla toisenlaiset. Materiaaliltaan vierailijat ovat kaksikosta laadukkaampi nippu, mutta suurta tasoeroa ei kuitenkaan ole. Sinipaitojen reissussa pelaaminen on tuottanut pitkään ongelmia, sillä kyseessä on kaikkea muuta kuin laadukas vierailija. Vuoden 2016 jälkeen vieraissa voittoon on pystytty vain muutamaan otteeseen. Hyökkäyspäästä on jälleen maalintekovoimaa poissa. Pienten marginaalien ottelussa ratkaisua tuskin syntyy maalia isommalla erolla. Marginaalit ovat kyllä pienet.

Italia – Portugali

Jalkapallon Kansojen Liigan erittäin mielenkiintoisessa ottelussa Italia saa vastaansa Portugalin. Kotijoukkue tarvitsee kamppailusta menestymistä, mikäli lohkon ykköspaikka halutaan tavoittaa. Edellisessä kamppailussaan miehistö nappasi vähämaalisen voiton Puolan kustannuksella. Saapasmaan suunta on ollut kieltämättä muuten laskussa, sillä MM-kisojen ulkopuolelle jäämisen ohella materiaalista ei ole saatu irti sitä mitä olisi otettavissa. Vierasjoukkue on lohkon kärkipaikalla, ja MM-kisojen jälkeen alla on kaikista taistoista pelkkiä voittoja lukuun ottamatta yhtä tasapeliä Kroatiaa vastaan. Viimeksi ystävyysottelussa voitettiin Skotlanti. Miehistö voitti ryhmien ensimmäisen kohtaamisen maalin erolla, mutta pelitilanteiden valossa pistejako ei olisi ollut vääryys. A Seleçãolle voitto tarkoittaisi lohkon valloittamista. Kumpikin nippu on liikenteessä jälleen puolustuspelaaminen edellä, joten maalipaikoilla juhlimista tuskin on luvassa. Materiaaliltaan hallitseva Euroopan mestari saa pientä etua, mutta kun kamppailu pelataan Milanossa, lievänkin voittajasuosikin löytäminen on vaikeaa. Luvassa onkin odotetusti hyvin tasainen ja tiukka kohtaaminen. Isäntien on toki pystyttävä ottamaan enemmän riskejä, mikäli pisteissä ei olla kiinni, mutta Azzurrille hyökkäyspelaaminen on ollut kaukana hohdokkaasta. Edellisen vuoden kesäkuun jälkeen vain Saudi-Arabiaa vastaan maalinteossa on onnistuttu enemmän kuin kertaalleen.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 17.11.2018 | Tilastot

SunderlandWycombe
Sarjataulukossa215
Voitot-tasapelit-häviöt10-5-15-6-6
Tehdyt-päästetyt maalit32-1323-24
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-04-0-2
Maalipuntari 6 edellistä12-311-7
PeterboroughBradford
Sarjataulukossa324
Voitot-tasapelit-häviöt10-3-43-1-13
Tehdyt-päästetyt maalit33-2212-31
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-30-0-6
Maalipuntari 6 edellistä5-74-16
Burton AlbionCoventry
Sarjataulukossa148
Voitot-tasapelit-häviöt6-3-78-4-5
Tehdyt-päästetyt maalit22-2220-18
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-25-1-0
Maalipuntari 6 edellistä11-912-6
LutonPlymouth
Sarjataulukossa522
Voitot-tasapelit-häviöt8-5-43-4-10
Tehdyt-päästetyt maalit27-1918-29
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-0-3
Maalipuntari 6 edellistä13-610-9
DoncasterWimbledon
Sarjataulukossa1023
Voitot-tasapelit-häviöt7-4-63-2-12
Tehdyt-päästetyt maalit25-2411-26
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-40-0-6
Maalipuntari 6 edellistä7-142-11
SouthendBlackpool
Sarjataulukossa139
Voitot-tasapelit-häviöt7-2-86-7-3
Tehdyt-päästetyt maalit21-2218-15
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-68-8
AccringtonBarnsley
Sarjataulukossa74
Voitot-tasapelit-häviöt7-7-39-4-3
Tehdyt-päästetyt maalit21-1929-14
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-0-2
Maalipuntari 6 edellistä7-810-7
ShrewsburyRochdale
Sarjataulukossa1816
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-75-5-7
Tehdyt-päästetyt maalit16-2022-31
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-32-2-2
Maalipuntari 6 edellistä7-97-8
BristolScunthorpe
Sarjataulukossa2019
Voitot-tasapelit-häviöt4-5-84-6-7
Tehdyt-päästetyt maalit14-1426-37
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-30-1-5
Maalipuntari 6 edellistä5-38-16
OxfordGillingham
Sarjataulukossa2117
Voitot-tasapelit-häviöt3-6-85-3-9
Tehdyt-päästetyt maalit20-2726-29
Kuntopuntari 6 edellistä2-4-03-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-413-8
TurkkiRuotsi
Sarjataulukossa23
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-20-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit4-62-3
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä7-94-8
AlbaniaSkotlanti
Sarjataulukossa32
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-21-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit1-43-2
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-41-0-5
Maalipuntari 6 edellistä2-114-12
ItaliaPortugali
Sarjataulukossa21
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-12-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit2-24-2
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä5-710-7

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö