Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 18.1.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista käyttää itselle sopivalla tavalla.

Norwich – Bournemouth

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Norwich ja Bournemouth. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella neljän maalin tappion Manchester Unitedia vastaan. Kanarialinnut on voittanut Valioliigassa viimeksi noin kaksi kuukautta sitten. Kotona on ehditty pelata viimeksi vähämaalinen pistejako Crystal Palacen kanssa. Nyt alkaa olla viimeisiä mahdollisuuksia tavoitella sarjapaikan säilyttämistä, mutta tilanne on kokonaisuutena hyvin haastava. Taustalla on myös lukuisia poissaoloja. Esimerkiksi Teemu Pukki lienee vielä sivussa. Vierasjoukkue on ollut pitkään kurjassa pelivireessä. Cherries on pelannut lähiaikoina tappiollisesti West Hamia ja Watfordia vastaan. Kahdessa edellisessä taistossa omiin on mennyt seitsemän osumaa. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut tukkoista, mutta aluksi alakertaa pitäisi saada kuntoon. Se on ollut aivan liian heikko. Itseluottamus on huonossa jamassa. Sentään FA Cupissa ehdittiin saada selvä voitto Lutonista. Sarjassa on voitettu marraskuun alun jälkeen kerran. Kirsikoilla on myös useita poissaoloja. Isännät ovat noin 40 pinnan voittajasuosikkeja. Ykköstä on pelattu kymmenisen pinnaa liikaa. Vieraat ovat olleet kovin huonoja, mutta ykkönen on pakko sivuuttaa.

Manchester City – Crystal Palace

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Manchester City ja Crystal Palace. Taivaansiniset murskasivat edellisellä kierroksella Aston Villan peräti numeroin 1-6. Kotijoukkue on ollut myös muuten vakuuttavassa pelivireessä. Manchesterilaiset ovat saaneet voittoja kovalla prosentilla, pelaajiston itseluottamus on korkealla ja onnistumisia tulee laajalla rintamalla. Kotona on pelattu viimeksi sarjassa voitollisesti Evertonia vastaan. Edellisellä kierroksella ottelu oli taukoon mennessä ohi. Alla on kymmeneen viimeiseen kilpailulliseen otteluun yhdeksän voittoa. Sergio Agüero teki viimeksi komeat kolme osumaa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Arsenalin kanssa. Osa toisesta jaksosta saatiin olla miehen ylivoimalla. Tekeminen hyökkäyspäässä jäi heikoksi, mutta Kotkat panostaa niin paljon alakertaansa. Tulivoimaa on myös muuten kovin vähän, mutta laadukas alakertaa antaa usein puitteet menestyä. Aiemmin tammikuussa oltiin ehditty pelata vähämaalinen pistejako Norwichin kanssa. Poissaolojen kanssa on haastava tilanne. Tasoero on isäntien eduksi valmiiksi julma. Ykkönen tulee noin 90 pinnalla. Karvan alipelattu ykkönen pääsee ilolla varmaksi.

Arsenal – Sheffield United

Arsenal isännöi Sheffield Unitedia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Tykkimiesten edellinen ottelu meni vähämaalisena pistejakona Crystal Palacen kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin napattu voitto kahdella maalilla Manchester Unitedia vastaan. Edellisellä kierroksella osa toisesta puoliajasta oltiin miehen vajaalla. Koitosten välissä oli tullut FA Cupissa jatkopaikka Leedsiä vastaan. Nykyisen valmennuksen alaisuudessa on voitettu yhdellä kierroksella. Viimeksi kentällä oltiin kyllä parempia, joten koko pistepottiin olisi ollut punaisesta kortista huolimatta hyvä mahdollisuus. Taustalla on muutamia tärkeitä poissaoloja. Pierre-Emerick Aubameyang on pelikiellossa. Vierasjoukkue on pelannut mainion kauden. Blades on esiintynyt tammikuussa tappiollisesti Liverpoolille ja voitollisesti West Hamista. Voitto West Hamista oli ansaittu, mutta lopussa hylätty vastustajan tasoitus olisi voinut olla myös hyväksyttävä osuma. Tekeminen on yhä organisoidun ja vahvan alakerran johdolla hyvässä kunnossa. Tien päällä on hävitty vain muutaman kerran. Ainakin pari pelaajaa on epävarmalla statuksella. Ykkönen tulee vähän yli kerran kahdesta. Ykköstä on pelattu liikaa, joten risti tulee mukaan.

West Ham – Everton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa West Ham kohtaa Evertonin. Kotijoukkueen vaikeudet jatkuivat edellisellä kierroksella tappiollisesti Sheffield Unitedia vastaan. Hammers sai edellisellä kierroksella lopussa tehtyä tasoittavan osuman, mutta se hylättiin osittain kyseenalaisella tavalla. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin saatu hyvä onnistuminen ja neljä osumaa Bournemouthia vastaan. Isäntien peliesitykset ovat olleet silti kokonaisuutena sen verran heikkoja, että jopa putoamisen suhteen voi olla vielä paljon hommaa. Otteet kaipaavat aluksi lisää tasaisuutta ja varmuutta. FA Cupissa ehdittiin saada jatkopaikka Gillinghamia vastaan. Nyt on hetki oltu uuden päävalmentajan johdolla, mutta töitä on paljon. Vierasjoukkue nappasi edellisellä kierroksella koko pistepotin Brightonia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut niukka tappio Manchester Citylle. FA Cupissa tuli yllättävä tappio Liverpoolille, sillä vastustaja oli liikkeellä kaikkea muuta kuin normaalilla kokoonpanolla. Edellisellä kierroksella pistejako ei olisi ollut väärin. Toffees on silti kohti nousua. Neljällä edellisellä kierroksella on tullut kolme voittoa. Terveystilanne on kaksikosta paremmassa kunnossa. Laadukkaammat sinipaidat saavat olla noin 40 prosentin ennakkosuosikkeja. Karvan alipelattu kakkonen otetaan rohkeasti tolpaksi.

Brighton – Aston Villa

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Brighton pelaa Aston Villaa vastaan. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella niukan tappion Evertonia vastaan, mutta pistejako olisi kuvannut koitoksen tapahtumia paremmin. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu vähämaalinen tasapeli Chelsean kanssa. FA Cupissa ehdittiin kokea hieman yllättävä putoaminen Sheffield Wednesdayta vastaan. Lokkien peliesitykset ovat olleet kauden mittaan aivan hyviä, mutta pisteiden määrä on jäänyt odotettua heikommaksi. Edellisellä kierroksella vastustaja sai voittoon vieneen osumansa hieman ennen puoliaikaa. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata tammikuussa voitollisesti Burnleyta vastaan ja rumasti tappiollisesti Manchester Cityä vastaan. Edellisellä kierroksella vastustaja onnistui maalinteossa kuusi kertaa. Tammikuussa on pelattu myös Englannin Liigacupissa vähämaalinen tasapeli Leicesterin kanssa ja FA Cupissa tappiollisesti Fulhamia vastaan. Varsinkin alakerran kanssa on ollut haasteita. Ohjelma ei ole ollut mistään haastavimmasta päästä, mutta silti menestystä on tullut ohuella tavalla. Viimeksi ottelu meni pieleen jo aikaisessa vaiheessa. Molemmissa leireissä on jokunen poissaolo. Sinivalkoiset ovat päälle 55 prosentin ennakkosuosikkeja. Käytännössä oikein kannatettu ykkönen on aivan sopiva tolppa.

Southampton – Wolverhampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Southampton ja Wolverhampton. Punavalkoisten mainiot peliesitykset saivat jatkoa edellisellä kierroksella, kun koko pistepotti saatiin Leicesteriä vastaan. Kotijoukkue on ollut jo pidempään hienossa pelivireessä. Raitapaidat ovat saaneet useita mainioita onnistumisia. Alla on kuudesta edellisestä kilpailullisesta ottelusta viisi voittoa. FA Cupissa tuli jatkopaikka Huddersfieldiä vastaan. Kotona on pelattu sarjassa viimeksi voitollisesti Tottenhamia vastaan. Saints on ollut käytännössä läpi koko kauden hyvä, mutta vasta lähiaikoina myös tulokset ovat olleet sen mukaisia. Vierasjoukkue kärsi viikolla FA Cupin uusinnassa tappion Manchester Unitedia vastaan. Sudet oli liikkeellä vahvalla kokoonpanolla. Oranssimustat ovat pelanneet sarjassa lähiaikoina maalilla tappiollisesti Watfordia vastaan ja vähämaalisen tasapelin Newcastlen kanssa. Varsinkin voitotta jääminen Newcastlea vastaan oli pettymys. Rotaatiota on käytetty hyvinkin maltillisesti, joten se on näkynyt ja vähintään tulee näkymään otteissa. Otteluun tullaan heikommin levänneenä. Isännät saavat olla noin 40 prosentin voittajasuosikkeja. Ykkönen on vähän ylipelattu, joten risti tulee kaveriksi.

Newcastle – Chelsea

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Newcastle pyrkii yllätykseen Chelseaa vastaan. Kotijoukkue on pelannut tammikuussa selvästi tappiollisesti Leicesteriä vastaan ja vähämaalisen pistejaon Wolverhamptonin kanssa. Kahden sarjassa pelatun ottelun ohella on ehditty napata FA Cupin jatkopaikka Rochdalesta. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen oli mennyt vähämaalisen tasapelin merkeissä. Pistejako Wolverhamptonia vastaan oli hyvä juttu. Harakat on ollut peliesitysten valossa yksi sarjan heikoimmista nipuista, mutta tiivis alakerta ja vahva onni ovat antaneet puitteet saada edes kelvollista menestystä. FA Cupin uusinnassa liikkeellä oltiin vahvalla kokoonpanolla. Taustalla on mahdollisesti useita poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut tammikuussa voitollisesti Burnleyta vastaan ja vähämaalisen tasapelin Brightonin kanssa. Siinä välissä oli ehtinyt tulla FA Cupin menestystä Nottinghamista. Edellisellä kierroksella ottelu ratkaistiin käytännössä heti toisen jakson alussa. Selvästi parempi Blues pääsee iltaan paremmin levänneenä. Tasoeroa on jo valmiiksi sen verran reippaasti, että vieraat lähtevät otteluun noin 65 prosentin voittajasuosikkeina. Oikein pelattu kakkonen tulee tolpaksi.

Sheffield Wednesday – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Sheffield Wednesday ja Blackburn. Pöllöt nappasi edellisellä kierroksella komean voiton Leedsistä. Hieman aiemmin oltiin ehditty pelata kotona niukasti tappiollisesti Hullia vastaan. Siinä välissä oli tullut FA Cupissa jatkopaikka Brightonia vastaan. Edellisellä kierroksella pistejako olisi kuvannut illan tapahtumia paremmin, mutta itseluottamukselle voitto niin kovasta vastustajasta teki hyvää. Owls on perustasoltaan ylempää keskikastia, joten kyseessä on aidosti laadukas porukka. Vierasjoukkue on pelannut tammikuussa niukasti tappiollisesti Nottinghamia vastaan ja vähämaalisen tasapelin Prestonin kanssa. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin itse jo heti alussa. Rovers on pelannut viimeksi voitollisesti joulukuun puolessa välissä. Edellisessä taistossa voittokaan ei olisi ollut väärin. Itseluottamukselle yksi voitto tekisi varmasti hyvää. FA Cupissa koettiin pettymys, kun taisto Birminghamia vastaan meni maalilla kaverille. Molemmissa leireissä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Sheffieldiläiset ovat kotonaan karvan yli 50 prosentin ennakkosuosikkeja. Ykköstä on rastittu rajusti liikaa, joten ristikakkosesta otetaan yllättävä pelivalinta.

Derby – Hull

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Derby saa vieraakseen Hullin. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon Middlesbroughin kanssa. Rams on napannut neljään viimeiseen kilpailulliseen kamppailuunsa kolme voittoa. Tammikuussa on tullut sarjassa yhden pistejaon ohella koko pistepotti Barnsleyta vastaan. Edellisellä kierroksella vastustaja olisi ansainnut napata koko pistepotin, mutta onnekkaasti venyttiin pistejakoon. Kotona menestystä on tullut seitsemän voiton ja viiden tasapelin merkeissä. Taustalla on yhä useampia poissaoloja. Vierasjoukkue kärsi edellisessä taistossaan niukan tappion Fulhamia vastaan, mutta vähintään pistejakoon olisi ollut illan tapahtumien valossa mainio tilaisuus. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu voitollisesti Sheffield Wednesdayta vastaan. Tiikereiden kausi on mennyt kaksikosta myös muuten paremmin. Varsinkin ratkaisuvoimaa on löytynyt paremmalla tavalla. Tigersilla on myös ainakin muutamia poissaoloja. Perustasoltaan oranssimustat ovat sen verran edellä, että vieraista ei tule kuin minitason altavastaaja. Otteluun mennään lähes tasabuukista. Ykköstä on pelattu selvästi liikaa, joten pelivalinnaksi tulee ristikakkonen.

Birmingham – Cardiff

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Birmingham isännöi Cardiffia. Kotijoukkue on voittanut kaksi edellistä kilpailullista otteluaan. Ensin Brum nappasi FA Cupissa jatkopaikan Blackburnia vastaan. Sen jälkeen sarjassa tuli koko pistepotti Lutonia vastaan. Edellisellä kierroksella pistejako ei olisi ollut väärin, mutta kolme pistettä tekivät itseluottamukselle hyvää. Sarjassa ehdittiin pelata monta kierrosta putkeen ilman voittoja, joten voitto Lutonista oli jo siksi tärkeä juttu. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella maalittoman Swansean kanssa. FA Cupissa ehdittiin napata jatkopaikka Carlislea vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut ruma viiden maalin tappio QPR:ää vastaan. Reissussa voittoja ei ole tullut kuin muutaman kerran. Otteluun tullaan heikommin levänneenä. FA Cupissa ensimmäinen kohtaaminen oli mennyt tasapelin merkeissä, joten uusinta pelattiin viikolla. Liikkeellä oltiin tosin rotaation merkeissä. Molemmissa leireissä on ainakin muutamia poissaoloja. Ottelu on ennakolta hyvin tasainen ja tiukka, mutta isännille annetaan pieni ennakkosuosikin asema. Lähdetään iltaan ykkösristillä.

Huddersfield – Brentford

Huddersfield pelaa Brentfordia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Isäntien vaikeudet ovat jatkuneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Stokea ja Barnsleyta vastaan. Terriers on pelannut neljällä edellisellä kierroksella voitollisesti vain Blackburnia vastaan. Stokea vastaan omissa verkot ehtivät soida viisi kertaa. Kotijoukkueella voi olla vielä merkittävä työ taistelussa sarjapaikkansa puolesta. FA Cupissa tuli jo lähtö Southamptonia vastaan. Taustalla on yhä ainakin muutamia poissaoloja. Hienosti esiintyvä vierasjoukkue on yksi sarjan parhaassa iskussa olevista miehistöistä. Bees nappasi edellisellä kierroksella voiton QPR:ää vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut voitto Bristolia vastaan. Kahdessa edellisessä taistossa maalinteossa on onnistuttu seitsemän kertaa. FA Cupissa tuli niin ikään menestystä. Vierailla on hyvä mahdollisuus taistella jopa suorasta noususta. Punavalkoiset pelaavat rohkeasti, aktiivisesti ja aloitteellisesti. Kyseessä on vahvan ratkaisuvoiman omaava porukka. Taustalla on muutamia poissaoloja. Tasoeroa on lontoolaisten hyväksi merkittävällä tavalla. Kakkonen tulee noin 55 prosentilla. Oikein kannatettu kakkonen otetaan tolpaksi.

Preston – Charlton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Charlton matkustaa Prestonin vieraaksi. Kotijoukkue on ollut pidempään heikossa pelivireessä. Isännät ovat esiintyneet tammikuussa tappiollisesti Middlesbroughia vastaan ja vähämaalisen pistejaon merkeissä Blackburnin kanssa. Siinä välissä ehdittiin kokea tappio FA Cupissa Norwichia vastaan. Lilywhitesin viimeisin voitto on napattu hieman ennen joulukuun puolta väliä. Se tuli maalilla Lutonia vastaan. Varsinkin tekemisessä hyökkäyspään kanssa on kehitettävää. Hyökkäyspää on sakannut. Taustalla on myös jokunen poissaolo. Vierasjoukkueen tilanne on edelleen kovin huono. Edellisellä kierroksella saatiin sentään pistejako West Bromwichia vastaan. Se oli itseluottamukselle tärkeä juttu. Onnistumiset ovat olleet muuten vähissä. Tien päällä on tullut viimeksi tappio Swanseaa vastaan. Lokakuun 19. päivän jälkeen ainoa voitto on napattu Bristolia vastaan. Terveystilanne jatkuu niin ikään vaikeana. Nykyisellä menolla putoaminen voi olla merkittävä uhka. Tasoeroa on sen verran paljon, että ykkönen tulee noin 60 prosentilla. Ykkönen on päälle viisi prosenttia ylipelattu, mutta heikkojen vieraiden tekeminen on simppelisti vain niin huonoa. Ykkönen tulee tolpaksi.

Millwall – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Millwall pelaa Readingia vastaan. Kotijoukkue on pelannut tammikuussa voitollisesti Lutonia vastaan ja maalittoman Stoken kanssa. Niiden ohella on lähiaikoina tullut FA Cupissa jatkopaikka Newportia vastaan. Lions on esiintynyt kokonaisuutena pirteästi ja pelannut marraskuun alun jälkeen tappiollisesti vain kerran. Leijonat tunnetaan fyysisenä ja kotiriippuvaisena miehistönä. Kotona menestystä on tullut seitsemän voiton ja neljän tasapelin merkeissä. Edellisellä kierroksella maaliton ei ollut mikään vääryys, mutta vastustaja oli kentällä hieman parempi. Vierasjoukkue on pelannut tammikuussa voitollisesti Fulhamia vastaan ja vähämaalisen tasapelin Nottinghamin kanssa. Niiden ohella on ehditty pelata kaksi FA Cupin ottelua, joista toisessa tuli jatkopaikka Blackpoolia vastaan. Miehistöjen ensimmäinen koitos oli mennyt tasapelin merkeissä. Royals on ehtinyt pelata yhdeksän edellistä kilpailullista otteluaan ilman tappioita. Isännät voittavat päälle 40 pinnalla. Liikaa ylipelattu ykkönen menee pois. Ykköstä on pelattu kymmenisen pinnaa liikaa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 18.1.2020 | Tilastot

NorwichBournemouth
Sarjataulukossa2019
Voitot-tasapelit-häviöt3-5-145-5-12
Tehdyt-päästetyt maalit22-4520-35
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-31-1-4
Maalipuntari 6 edellistä6-92-11
Laukauksia/ottelu11,510,3
Pallonhallinta49,90 %47,90 %
Syöttöprosentti80,60 %77,50 %
LoukkaantumisetKlose, Pukki (?), Drmic (?), Godfrey (?), Hanley (?)Brooks, Stacey, Daniels, Groeneveld, King, Mepham, Stanislas, Kelly (?), Ramsdale (?)
Pelikiellossa
Manchester CityCrystal Palace
Sarjataulukossa29
Voitot-tasapelit-häviöt15-2-57-8-7
Tehdyt-päästetyt maalit62-2520-24
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-21-4-1
Maalipuntari 6 edellistä13-75-5
Laukauksia/ottelu19,89,7
Pallonhallinta60,70 %46,40 %
Syöttöprosentti88,80 %76,90 %
LoukkaantumisetSane, Laporte (?)Sakho, Ward, Schlupp, Townsend, Van Aarnholt
PelikiellossaMilivojevic
ArsenalSheffield United
Sarjataulukossa106
Voitot-tasapelit-häviöt6-10-68-8-6
Tehdyt-päästetyt maalit29-3124-21
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä7-75-5
Laukauksia/ottelu11,510
Pallonhallinta53,70 %44,60 %
Syöttöprosentti83,70 %74,70 %
LoukkaantumisetChambers, Tierney, Bellerin (?), Torreira (?)Moore (?), Verrips (?)
PelikiellossaAubameyang
West HamEverton
Sarjataulukossa1611
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-118-4-10
Tehdyt-päästetyt maalit25-3325-32
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-43-2-1
Maalipuntari 6 edellistä8-88-5
Laukauksia/ottelu10,813,5
Pallonhallinta48,40 %49,60 %
Syöttöprosentti77,40 %76,90 %
LoukkaantumisetAntonio, Fabianski, Silva, Wilshere, JarmolenkoGbamin, Gomes, Iwobi
Pelikiellossa
BrightonAston Villa
Sarjataulukossa1418
Voitot-tasapelit-häviöt6-6-106-3-13
Tehdyt-päästetyt maalit25-3028-43
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-0-4
Maalipuntari 6 edellistä7-75-13
Laukauksia/ottelu12,612,5
Pallonhallinta53,60 %45,90 %
Syöttöprosentti81,60 %78,10 %
LoukkaantumisetBurn, Izquierdo, Mooy (?)Davis, Heaton, Steer, McGinn, Wesley, Targett (?)
Pelikiellossa
SouthamptonWolverhampton
Sarjataulukossa127
Voitot-tasapelit-häviöt8-4-107-10-5
Tehdyt-päästetyt maalit27-3931-28
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä8-59-10
Laukauksia/ottelu12,512,7
Pallonhallinta47,10 %48,80 %
Syöttöprosentti72,00 %79,60 %
LoukkaantumisetValery (?)Boly, Jota
Pelikiellossa
NewcastleChelsea
Sarjataulukossa134
Voitot-tasapelit-häviöt7-5-1012-3-7
Tehdyt-päästetyt maalit21-3439-29
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-42-1-3
Maalipuntari 6 edellistä5-116-8
Laukauksia/ottelu9,816,5
Pallonhallinta38,80 %57,30 %
Syöttöprosentti73,20 %84,50 %
LoukkaantumisetManquillo, Yedlin (?), Muto (?), Gayle (?),  Schär (?), Saint-Maximin (?), Ki (?), Dummett (?)Loftus-Cheek, Pulisic, Kanta (?), Alonso (?)
Pelikiellossa
Sheffield WednesdayBlackburn
Sarjataulukossa613
Voitot-tasapelit-häviöt12-6-910-7-10
Tehdyt-päästetyt maalit39-2635-35
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-3-2
Maalipuntari 6 edellistä9-77-7
Laukauksia/ottelu13,510,9
Pallonhallinta47,60 %51,10 %
Syöttöprosentti72,00 %74,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
DerbyHull
Sarjataulukossa1711
Voitot-tasapelit-häviöt8-10-911-6-10
Tehdyt-päästetyt maalit28-3640-35
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-88-7
Laukauksia/ottelu11,412,9
Pallonhallinta51,20 %46,40 %
Syöttöprosentti77,90 %71,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BirminghamCardiff
Sarjataulukossa1812
Voitot-tasapelit-häviöt9-5-139-11-7
Tehdyt-päästetyt maalit33-4438-40
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-51-3-2
Maalipuntari 6 edellistä9-178-13
Laukauksia/ottelu13,112,6
Pallonhallinta47,40 %43,50 %
Syöttöprosentti71,90 %63,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HuddersfieldBrentford
Sarjataulukossa203
Voitot-tasapelit-häviöt7-7-1314-4-9
Tehdyt-päästetyt maalit31-4444-21
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä8-911-4
Laukauksia/ottelu9,914,2
Pallonhallinta50,70 %55,20 %
Syöttöprosentti75,20 %79,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PrestonCharlton
Sarjataulukossa1019
Voitot-tasapelit-häviöt11-7-97-8-12
Tehdyt-päästetyt maalit37-3336-39
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä5-78-10
Laukauksia/ottelu129,1
Pallonhallinta51,40 %47,60 %
Syöttöprosentti71,40 %73,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MillwallReading
Sarjataulukossa814
Voitot-tasapelit-häviöt10-11-610-6-10
Tehdyt-päästetyt maalit34-3234-29
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-14-2-0
Maalipuntari 6 edellistä9-59-2
Laukauksia/ottelu1113
Pallonhallinta43,50 %47,50 %
Syöttöprosentti67,10 %76,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö