Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 19.1.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi käyttää haluamallaan tyylillä.

Arsenal – Chelsea | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigan huippupelissä yhteen iskevät Arsenal ja Chelsea. Kotijoukkueella on alla vähämaalinen tappio West Hamia vastaan, kun taas sinipaidat nappasivat niukan voiton Newcastlen kustannuksella. Miehistöt ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoituksilla, ja vaikka punapaidat ovat omanneet kaksikosta hieman enemmän maalintekovoimaa, heidän alakertansa ei ole ollut vierasjoukkueen veroinen. Gunners on tehnyt kahteen edelliseen kotiotteluunsa yhteensä seitsemän maalia, mutta vastustajien taso oli ihan toista kuin tällä kerralla. Peliesitykset ovat sisältäneet ailahtelua. The Blues on kärsinyt hieman maalinteon vaikeuksista, mutta Newcastlea vastaan aikaan saatiin sentään muutamia onnistumisia. Pelitapahtumien valossa loppulukemat olisivat voineet olla suuremmat. Ryhmä on jäänyt vieraissa maaleitta syyskuun jälkeen vain Englannin Liigacupissa Tottenhamia vastaan. Alakerta on ollut edelleen mainiossa iskussa. Lontoon paikallistaistossa kotietu ei ole normaalia luokkaa. Molemmilla miehistöillä on edelleen muutamia loukkaantumisia. Luvassa on todennäköisesti viihdyttävä kohtaaminen, jota varsinkaan Tykkimiehillä ei olisi varaa hävitä, sillä muuten Mestarien liigan sijoitukset karkaavat lisää. Perustasoltaan heikommat isännät ovat silti lievän altavastaajan roolissa.

Liverpool – Crystal Palace | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Liverpool ja Crystal Palace. Isännillä on alla vähämaalinen voitto Brightonista, kun taas Kotkat hävisivät viimeksi Watfordille. Punapaidat ovat voittaneet kolmeen edelliseen kilpailulliseen peliinsä kerran, mutta toisaalta FA Cupissa tullut tappio Wolverhamptonille oli taisto, jossa liikenteessä oltiin vahvasti varamiehisenä. Manchester Citylle tullut tappio oli puolestaan mestaruustaiston kannalta raskas ilta, mutta miehistö on edelleen sarjataulukon kärkipaikalla. Kotonaan The Reds on kulkenut voitosta voittoon, ja kolmeen edelliseen kotitaistoonsa miehistö on tehnyt jokaisella kerralla vähintään kolme osumaa. Lisäksi alakerta on ollut vahva, sillä vastustajat ovat tehneet heille vain 10 maalia. Terveyshuolia on yhä. Vierasjoukkue on voittanut kaksi edellistä reissuotteluaan, mutta isossa kuvassa kyseessä on kaikkea muuta kuin laadukas vierailija. Viimeksi omiin sentään ei mennyt yhtään maalia, kun Wolverhamptonin vieraana venyttiin yllätykseen. Tasoero kotijoukkueen eduksi on luonnollisesti valtava, eikä lontoolaisten venyminen pisteille ole mitenkään uskottava ajatus. Hyökkäyspelaaminen on liikaa yhden miehen varassa. Kotonaan sarjakärki tulee dominoimaan ja kontrolloimaan iltaa aika lailla mielin määrin. Paineet ovat tietenkin heillä, mutta ratkaisuvoimaa on kokonaan eri maailmasta ja nyt siis alla myös voittoisa kamppailu.

Manchester United – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Brighton matkustaa Manchester Unitedin vieraaksi. Kotijoukkue on ollut uuden päävalmentajansa alaisuudessa loistovireessä, sillä alla on kaikki kilpailut mukaan lukien kuusi voittoa putkeen. Viimeksi täysi pistepotti napattiin Tottenhamia vastaan. Punapaidat omaavat aivan toisenlaisen itseluottamuksen kuin aiemmin, mikä näkyykin miehistön tekemisessä alisuorittamisen päättymisenä. Kotonakin voittoja on tullut pitkään toinen toisensa perään, eikä parempaan suuntaan mennyt terveystilannekaan ole enää suurena haittana. Vierasjoukkueella on alla vähämaalinen tappio Liverpoolille, mutta pelitapahtumien valossa loppulukemat olisivat voineet olla suuremmat. Lokit ovat materiaaliltaan monta pykälää Red Devilsiä heikompi, mutta vierailijat pääsevät pelaamaan vapautuneemmin. Muutama loukkaantuminen on yhä rasitteena. Sinivalkoiset ovat voittaneet vieraissa vasta kahdesti, ja vaikka kahteen viimeiseen kilpailulliseen reissupeliin maalinteossa on onnistuttu viidesti, isommassa kuvassa hyökkäyspelaaminen on ollut tien päällä kapealla pohjalla. Monet tekijät puoltavat manchesterilaisten jatkavan hyvää pelivirettään. Tekeminen on kokonaisvaltaisesti mennyt niin paljon eteenpäin, että kamppailu saattaa ratketa jo avausjaksolla.

Southampton – Everton

Southampton isännöi Evertonia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue pelasi viikolla tappiollisesti FA Cupissa Derbyä vastaan, kun taas sarjassa alla on niukka voitto Leicesteristä. Viikolla pelatussa kamppailussa oltiin liikenteessä tärkeimpiä pelaajia säästellen. Tammikuun alussa punavalkoiset saivat pisteen Chelsealta. Vierasjoukkue voitti viimeksi Bournemouthin, mutta peliesitys oli kaukana hohdokkaasta. Toiseksi edellisellä kierroksella sinipaidat hävisivät kotonaan Leicesterille. Isännät ovat pelanneet kotonaan paljon runsasmaalisia otteluita. Siellä on viiteen edelliseen kilpailulliseen taistoon jokaisella kerralla tehty vähintään kolme osumaa. Heillä on rasitteenaan jonkin verran loukkaantumisia. Liverpoolilaiset ovat voittaneet lokakuun jälkeen vieraissa vain kertaalleen. Omiin ei ole kuitenkaan mennyt kertaakaan maalia enempää joulun alla pelatun Tottenham-pelin jälkeen. Materiaaliltaan Toffees on kaksikosta laadukkaampi osapuoli, mutta raitapaidat saavat materiaalistaan irti jo selvästi enemmän mitä ennen päävalmentajan vaihtumista. Tekeminen on mennyt kokonaisvaltaisesti parempaan suuntaan. Lähtökohdat viittaavat yhteen kierroksen tasaisimpaan iltaan, eikä näillä tiedoilla ole juuri lievääkään ennakkosuosikkia tarjolla.

Watford – Burnley

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa Watford pyrkii kaatamaan Burnleyn. Keltamustat nappasivat edellisellä kierroksella täyden pistepotin Crystal Palacelta, kun taas vierasjoukkueella on alla voiton metsästäminen Fulhamilta. Clarets on ollut aiempaa paremmassa pelivireessä, sillä miehistö on voittanut edelliset neljä kilpailullista kamppailuaan. Pelaajiston itseluottamus ja usko omaan tekemiseen on selvästi menossa parempaan suuntaan. Toisaalta esimerkiksi Fulhamia vastaan vastustajan menestyminen ei olisi ollut vääryys. Lisäksi on sanottava, että edellisten viikkojen otteluohjelma on ollut kaukana hankalimmasta päästä. Kyllä putoamistaistelunkin kannalta voi tulla vielä tiukkaa. Kotijoukkue on pelannut tapaninpäivän jälkeen ilman tappioita, mutta lokakuun jälkeen kotona voittoihin on pystytty vain kertaalleen. Toisaalta vastassa ovat olleet lähes peräkkäin Liverpool, Chelsea ja Manchester City. Lancashirelaiset ovat tehneet vieraissa enemmän kuin maalin marraskuun alun jälkeen vain Huddersfieldille. Isännät pyrkivät kotonaan aktiivisuuteen, kun taas vierailijoilta odotetaan vetäytymistä. Molemmilla nipuilla on yhä muutama loukkaantuminen. Materiaaliltaan Hornets on laadukkaampi kokonaisuus ja kotonaan kyllä ansaittu ennakkosuosikki.

Newcastle – Cardiff

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Newcastle ja Cardiff. Harakat pelasivat viikolla FA Cupissa napaten jatkopaikan Blackburnia vastaan. Sarjassa mustavalkoiset ovat olleet jälleen onnettomassa pelivireessä. Miehistö on venynyt sarjassa voittoon viimeksi joulukuun puolessa välissä. FA Cupissa tullut onnistuminen toi varmasti vähän itseluottamusta takaisin, mutta vastassa oli Mestaruussarjassa pelaava nippu. Vierasjoukkue pelasi viimeksi maalittoman tasapelin Huddersfieldin kanssa, ja edelliseen viiteen kilpailulliseen peliinsä walesilaiset ovat jääneet maaleitta neljästi. Alakerta on kuitenkin toiminut aivan kelvollisesti lukuun ottamatta selvää tappiota Tottenhamille. Huddersfieldiä vastaan peliesitys oli suoraan sanottuna onneton, eikä vastustajan menestyminen olisi ollut mikään vääryys. Ryhmä on yksi vahvimmista ehdokkaista putoamaan. Magpies kärsii loukkaantumisista, joita tuli lisää viikolla, mutta vierailijatkaan eivät ole liikenteessä poissaoloitta. Kotijoukkue ei ole voittanut omien kannattajiensa edessä yli pariin kuukauteen, mutta sarjanousijan maalintekouhka on tien päällä vaatimatonta. Lepoetua menee Bluebirdsin suuntaan, ja isäntien terveystilanteen kannalta viikolla uusintaan joutuminen olisi saanut jäädä tulematta. Tiukka ja vähämaalinen koitos lienee edessä, eikä näillä tiedoilla juuri lievääkään ennakkosuosikkia ole luvassa.

Bournemouth – West Ham

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, paremmuudestaan kamppailevat Bournemouth ja West Ham. Kotijoukkue hävisi edellisessä taistossaan Evertonia vastaan, kun taas vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti Arsenalin kustannuksella. Hammers on ollut muutenkin vahvassa pelivireessä, josta hyvänä osoituksena neljään viimeiseen matkapeliin mukaan on tarttunut kolme voittoa. Marraskuun jälkeen ainoat tappiot ovat tulleet Watfordille ja Burnleylle. Arsenalia vastaan mahdollisuuksia olisi ollut tehdä enemmänkin kuin yksi maali. Cherriersin hyvä alkukausi on kääntynyt täysin toiseen suuntaan, sillä menestymistä ei meinaa tulla edes hetkellisesti. Pelaajiston itseluottamus on kaukana hyvästä. Joulukuun neljännen päivän jälkeen ainoa voitto on tullut Brightonista. Kotonakin kahteen viimeiseen peliin omiin on mennyt kuusi osumaa. Siellä on mennyt sentään reissupelejä vähän paremmin. Alakerran kanssa on ollut kuitenkin isoja ongelmia. Toisaalta viimeksi Evertonia vastaan pisteeseen venyminen ei olisi ollut vääryys. Molemmat miehistöt kärsivät edelleen loukkaantumisista. Aineksia on viihdyttävään ja runsasmaaliseen kohtaamiseen. Ympäripyöreässä välienselvittelyssä lontoolaisilla on vahva mahdollisuus jatkaa hyvää pelivirettään.

QPR – Preston

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat QPR ja Preston. Isännillä on alla vähämaalinen tappio Sheffield Unitedille, kun taas vierasjoukkue pelasi vähämaalisen tasapelin Swansean kanssa. Ärrät ovat saalistaneet kolmeen edelliseen kamppailuunsa voiton Leedsistä ja tasapelin Aston Villaa vastaan, joten edellisten viikkojen otteluohjelma on ollut haastava. Joulukuun kahdeksannen päivän jälkeen ainoa tappio on tullut Sheffield Unitedille. Matkalle on mahtunut toisaalta onnea, eikä perustasoltaan kyseessä ole muutenkaan näin hyvä nippu. Neljään viimeiseen kotikamppailuun alla on kuitenkin kolme voittoa. Siellä alakerta on toiminut hyvin, mutta yhtenä tekijänä on ollut muutaman vastustajan heikkous. North End on tehnyt vieraissa edellisen kerran vähintään kaksi maalia lokakuun alussa, ja kaksi viimeisintä reissupelien tappiota ovat tulleet heikolle Rotherhamille ja huonon kauden pelanneelle Sheffield Wednesdaylle. Miehistö on materiaaliltaan selvästi laadukkaampi mitä sarjataulukko antaa ymmärtää. Menestyminen on jäänyt kuitenkin vaatimattomaksi, eikä pelaajiston itseluottamus ole varmasti tälläkään hetkellä kummoinen. Swanseaa vastaan pistejako oli varsin ansaittu lopputulos, mutta Joutsenten voitto oli kuitenkin lähempänä. Ainakin kotijoukkueella lienee edelleen loukkaantumisia. Lähtökohdat viittaavat yhteen kierroksen tasaisimpaan iltaan, sillä lontoolaisten kotiedusta huolimatta oikea taso on siis selvästi alempana.

Derby – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Derby ja Reading. Kotijoukkueella on alla FA Cupissa napattu jatkopaikka Southamptonin kustannuksella, kun taas sarjassa koettiin viimeksi kahden maalin tappio Leedsille. Tuolloin tappion kokeminen oli ansaittua, mutta itseluottamukselle Valioliigassa pelaavan ryhmän kaataminen teki varmasti hyvää. Vierasjoukkue pääsi viimeksi pitkästä aikaa voittojen pariin, kun Nottingham saatiin kaadettua. Miehistö on ollut muuten vaatimattomassa pelivireessä, sillä sarjataulukossa sijoitus on edelleen putoamisviivan tuntumassa. Nottinghamia vastaan päästiin pelaamaan parhaimmillaan kahden miehen ylivoimalla. Materiaaliltaan Royals ei ole niin heikko mitä sarjataulukko osoittaa, mutta tasoeroa Pässien eduksi on toki olemassa. Vieraissa hyökkäyspelaaminen on täyttä tuskaa, sillä siellä yhdenkin maalin tekeminen on onnistunut lokakuun jälkeen vain kerran. Isäntien tekemisessä on ollut edelleen pientä ailahtelua ja epätasaisuutta, mutta kyseessä on kuitenkin vahva ehdokas mukaan nousukarsintoihin. Miehistö ei ole voittanut kotonaan edelliseen neljään kamppailuunsa, mutta kotona viimeisimmästä tappiosta aikaa on reilut pari kuukautta. Heillä edellisten viikkojen otteluohjelma on ollut varsin hankala, sillä vastassa on ollut Leedsin ja Southamptonin ohella esimerkiksi Norwich. Rams lähtee otteluun ehdottomana ennakkosuosikkina, sillä monet tekijät puoltavat heidän menestymistään.

Nottingham – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Nottingham saa vastaansa Bristolin. Kotijoukkue on ollut pitkään heikossa pelivireessä, ja edellisessä kamppailussaan punapaidat joutuivat nöyrtymään putoamisviivan tuntumassa olevan Readingin vieraana. Leedsiä vastaan tehtiin komeasti neljä maalia, mutta muuten pelivire on ollut kaukana hyvästä. Lisäksi selvää ailahtelua on ollut. Päävalmentajakin sai lopulta lähteä, joten muutosta on lähdetty hakemaan myös sillä osastolla. Edellisten viikkojen huolenaiheena ovat olleet loukkaantumiset, sillä edelleen useampi tärkeä pelaaja on todennäköisesti sivussa. Vierasjoukkue nappasi viimeksi täyden pistepotin Boltonin kustannuksella. Neljään edelliseen kamppailuun alla on yhtä monta voittoa. Cityllä itseluottamus on siis varmasti kunnossa. Toisaalta Boltonin kaatamisesta on turhaa tehdä juurikaan johtopäätöksiä. Marraskuun lopun jälkeen tappioita ei ole kuitenkaan tullut. Alakerta on toiminut vahvasti. Materiaaliltaan suurempaa tasoeroa ei ole. Kummallakin nipulla on mahdollisuus taistella pääsystä nousukarsintoihin. Forest on kotonaan antanut vastustajilleen enemmän kuin yhden maalin vain kerran sitten lokakuun, mutta edellistä kotipeliä lukuun ottamatta maalinteko on tökkinyt. QPR:ää ja Prestonia vastaan jäätiin nollille. Vähämaalista ottelua on lupa odotella, eikä näillä tiedoilla juuri lievääkään ennakkosuosikkia liene löydettävissä.

Stoke – Leeds

Stoke isännöi Leedsiä, kun taistot jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Isännät kokivat viimeksi tappion sarjassa Brentfordille ja FA Cupissa Shrewsburylle. Pelivire on ollut muutenkin vaatimaton, sillä voittoihin ei ole pystytty viikkoihin. Kahteen edelliseen kilpailulliseen otteluun omiin on mennyt kuusi maalia. FA Cupissa miehistö johti selvästi heikompaa vastustajaansa kahdella maalilla, mutta lopulta häviten. Ei se ainakaan itseluottamusta parantanut. Lisäksi on hyvä huomioida, että liikenteessä oltiin aika lailla parhaalla kokoonpanolla, joten suuria lepuutuksia ei nähty. Aitoa osaamista olisi taistella paikoista nousukarsinnoissa, mutta tätä menoa keskikastinkin kanssa on vaikeuksia. Vierasjoukkue voitti viimeksi sarjassa Derbyn, mutta sitä edeltäneet kolme kilpailullista ottelua menivät tappioiden merkeissä. Derbyn kaataminen oli pelitilanteiden valossa ansaittua. Aktiivinen ja vahvasti prässäävä United on vahva ehdokas pelaamaan ensi kaudella Valioliigassa. Materiaaliltaan miehistö on laadukkaampi osapuoli. Alakerran kanssa on välillä pieniä vaikeuksia, mutta hyökkäyspelaamisensa kanssa sarjakärki on ollut selvästi Pottersia edellä. Vieraissakin menestymistä on tullut hyvin. Paremman valmistautumisajan vierailijat ovat kyllä ennakkosuosikeita.

Middlesbrough – Millwall

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisistaan mittaa ottavat Middlesbrough ja Millwall. Kotijoukkue on pääsemässä takaisin hyvään pelivireeseen, sillä alla on neljään viimeiseen kilpailulliseen kamppailuun kolme voittoa. Viimeksi sarjassa napattiin täysi pistepotti Birminghamin kustannuksella. Materiaaliltaan punapaidat kuuluvat parhaimmillaan taisteluun pääsystä Valioliigaan. Puolustuspelaaminen on heille tyypillisesti selvä vahvuus, mutta edellisten viikkojen aikana myös maalinteko on alkanut luonnistumaan. FA Cupissa tehtiin viisi maalia Peterboroughin kaadossa. Viimeksi vastustajan menestyminen ei olisi ollut kuitenkaan vääryys. Vierasjoukkue on ollut myös hyvässä pelivireessä, vaikka viimeksi koettiin parin maalin tappio Blackburnille. Tuolloin matkalle mahtui huonoa onnea. Vastustaja teki molemmat maalinsa ihan lopussa. Perustasoltaan fyysisesti pelaavat Leijonat eivät ole isäntien veroinen nippu. Tien päällä sinipaidoilla on edelleen vaikeuksia. Siellä on tullut vasta yksi voitto ja sekin onnettomasti pelannutta Ipswichiä vastaan. Kyseessä on kotiriippuvainen porukka, joka on vieraissa selvästi varovaisempi. Boron vahvuuksiin ei lukeudu ottelun hallitseminen, mutta paremman materiaalin ohella kotietu tekee heistä ennakkosuosikin.

Swansea – Sheffield United

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Swansea ja Sheffield United. Joutsenilla on alla vähämaalinen tasapeli Prestonin kanssa, ja neljään viimeiseen kilpailulliseen kamppailuunsa isännät ovat pelanneet ilman tappioita. Prestonia vastaan jopa täysi pistepotti ei olisi ollut vääryys. Vierasjoukkueella on alla vähämaalinen voitto QPR:n kustannuksella, ja miehistö on päässyt muutenkin takaisin vahvaan pelivireeseen. Viiteen viimeiseen kilpailulliseen peliin voittoihin on pystytty neljästi. Walesilaiset ovat olleet puolustuspelaamisensa kanssa lähes sarjakakkosen veroinen, mutta maalinteon suhteen tilanne on ollut selvästi vaisumpi. Muutama loukkaantuminen on yhä rasitteena. Kotijoukkue on voittanut viidestä edellisestä kotiottelustaan vain yhden. Sekin tuli alle oman tasonsa esiintyneestä Sheffield Wednesdaysta. Viimeksi kotona jäätiin tasapeliin Wiganin kanssa. The Blades on ollut vieraissa yksi sarjan parhaimmista porukoista, sillä siellä pisteitä on kerätty neljänneksi parhaimmalla tahdilla. Marraskuun alun jälkeen vain kerran miehistö on jäänyt tien päällä korkeintaan maaliin. Materiaaliltaan sheffieldiläiset ovat laadukkaampi kokonaisuus ja ansaittu ennakkosuosikki.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
100 % 200 €4 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,80 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€3 X D+BEsittelySiirry kasinolle
Riskitön vetoIlmaisvedon voitot X 1EsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 19.1.2019 | Tilastot

ArsenalChelsea
Sarjataulukossa54
Voitot-tasapelit-häviöt12-5-514-5-3
Tehdyt-päästetyt maalit46-3240-17
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-34-1-1
Maalipuntari 6 edellistä11-127-4
Laukauksia/ottelu12,515,8
Pallonhallinta57,00 %61,80 %
Syöttöprosentti83,90 %88,00 %
LoukkaantumisetWelbeck, Mkhitaryan, HoldingLoftus-Cheek, Morata
Pelikiellossa
LiverpoolCrystal Palace
Sarjataulukossa114
Voitot-tasapelit-häviöt18-3-16-4-12
Tehdyt-päästetyt maalit50-1020-28
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä16-47-5
Laukauksia/ottelu15,112,8
Pallonhallinta57,10 %47,70 %
Syöttöprosentti84,30 %77,90 %
LoukkaantumisetOxlade-Chamberlain, Gomez, Lallana, LovrenSouare
Pelikiellossa
Manchester UnitedBrighton
Sarjataulukossa613
Voitot-tasapelit-häviöt12-5-57-5-10
Tehdyt-päästetyt maalit44-3224-30
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä16-65-8
Laukauksia/ottelu13,19,2
Pallonhallinta53,70 %43,00 %
Syöttöprosentti82,80 %73,40 %
LoukkaantumisetRojo, Sanchez, SmallingIzquierdo, Bernardo,
Pelikiellossa
SouthamptonEverton
Sarjataulukossa1610
Voitot-tasapelit-häviöt4-7-118-6-8
Tehdyt-päästetyt maalit23-3933-31
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-0-4
Maalipuntari 6 edellistä10-910-12
Laukauksia/ottelu13,413,3
Pallonhallinta45,10 %51,00 %
Syöttöprosentti75,40 %77,70 %
LoukkaantumisetLemina, Obafemi, Bertrand, Ings
PelikiellossaHojbjerg
WatfordBurnley
Sarjataulukossa715
Voitot-tasapelit-häviöt9-5-86-3-13
Tehdyt-päästetyt maalit32-3223-43
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-13-0-3
Maalipuntari 6 edellistä12-98-11
Laukauksia/ottelu12,19,3
Pallonhallinta47,90 %43,60 %
Syöttöprosentti75,30 %71,90 %
LoukkaantumisetProdl, Gray, KabaseleLennon, Gudmundsson
Pelikiellossa
NewcastleCardiff
Sarjataulukossa1817
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-125-4-13
Tehdyt-päästetyt maalit16-3119-41
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä3-94-11
Laukauksia/ottelu10,610,7
Pallonhallinta42,30 %39,90 %
Syöttöprosentti71,80 %64,60 %
LoukkaantumisetDummett, Diame, Shelvey, Clark LascellesHarris, Richards, Ward, Zohore
Pelikiellossa
BournemouthWest Ham
Sarjataulukossa129
Voitot-tasapelit-häviöt8-3-119-4-9
Tehdyt-päästetyt maalit31-4230-32
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-167-7
Laukauksia/ottelu12,311,9
Pallonhallinta48,20 %48,40 %
Syöttöprosentti78,30 %78,00 %
LoukkaantumisetCook, Francis, Solanke, WilsonBalbuena, Sanchez, Wilshere, Yarmolenko, Reid, Lanzini, Fredericks
Pelikiellossa
QPRPreston
Sarjataulukossa1118
Voitot-tasapelit-häviöt11-6-107-9-11
Tehdyt-päästetyt maalit33-3539-44
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä8-47-9
Laukauksia/ottelu12,712,7
Pallonhallinta45,30 %50,30 %
Syöttöprosentti68,60 %69,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
DerbyReading
Sarjataulukossa622
Voitot-tasapelit-häviöt12-7-85-8-14
Tehdyt-päästetyt maalit38-3430-41
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä7-104-7
Laukauksia/ottelu1411,5
Pallonhallinta54,40 %49,50 %
Syöttöprosentti77,60 %76,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
NottinghamBristol
Sarjataulukossa97
Voitot-tasapelit-häviöt9-12-611-8-8
Tehdyt-päästetyt maalit39-3134-29
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-3-0
Maalipuntari 6 edellistä7-99-5
Laukauksia/ottelu11,613,1
Pallonhallinta51,50 %51,10 %
Syöttöprosentti75,30 %71,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeLeeds
Sarjataulukossa151
Voitot-tasapelit-häviöt8-11-816-6-5
Tehdyt-päästetyt maalit31-3446-28
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-34-0-2
Maalipuntari 6 edellistä4-911-10
Laukauksia/ottelu11,515,8
Pallonhallinta52,10 %59,50 %
Syöttöprosentti77,90 %79,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MiddlesbroughMillwall
Sarjataulukossa520
Voitot-tasapelit-häviöt12-10-57-7-13
Tehdyt-päästetyt maalit30-1933-43
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä7-57-8
Laukauksia/ottelu13,212,3
Pallonhallinta46,20 %45,20 %
Syöttöprosentti70,60 %63,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
SwanseaSheffield U
Sarjataulukossa132
Voitot-tasapelit-häviöt10-7-1015-5-7
Tehdyt-päästetyt maalit36-3246-28
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä11-912-4
Laukauksia/ottelu12,513
Pallonhallinta53,50 %51,80 %
Syöttöprosentti81,70 %75,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Riskitön vetoIlmaisvedon voitot X 1EsittelySiirry kasinolle
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 50% 100€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100% 50€5 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 200 €4 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,80 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 50€7 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€3 X D+BEsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2018 | Sivustokartta | Evästeet