Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 19.10.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle hyvällä tavalla.

Bournemouth – Norwich

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Bournemouth saa vastaansa Norwichin. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Arsenalia vastaan ja viihdyttävän pistejaon West Hamin kanssa. Neljään viimeiseen kierrokseen on kuitenkin saatu myös kaksi voittoa. Arsenalia vastaan vastustajan jo aikaisin tehty osuma riitti voittoon saakka. Kotona on kerätty neljästä ottelusta yksi voitto, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Cherriers kärsii edelleen useista poissaoloista. Vierasjoukkue on pelannut viimeksi tappiollisesti Aston Villaa vastaan ja pettymyksen merkeissä Aston Villaa vastaan. Viimeksi omiin meni viisi maalia. Kanarialinnut saalisti aiemmin upean voiton Manchester Cityä vastaan, mutta vihreäkeltaisten tekemisessä on selviä kehityksen kohteita. Varsinkin alakertaa tulee tiivistää nopeasti. Vieraissa on hävitty kaikki ottelut ja tehden niissä vain yksi osuma. Sarjanousijalla on myös useita poissaoloja. Tiedossa on vauhdikas ja viihdyttävä ilta. Maaleja on luvassa. Perustaso on vierailla sen verran perässä, että ykkönen tulee noin 55 prosentilla. Oikein pelattu ykkönen on kelvollinen tolppa.

Chelsea – Newcastle

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Chelsea pelaa Newcastlea vastaan. Kotijoukkue on voittanut viimeiset neljä kilpailullista otteluaan. Valioliigassa on alla täysi pistepotti Brightonia vastaan ja onnistuminen Southamptonia vastaan. Viimeksi Southamptonia vastaan maalinteossa onnistuttiin neljä kertaa. Sinipaitojen pelivire oli ennen maajoukkueiden otteluita vahva ja itseluottamus sinne siirryttäessä oli varmasti kunnossa. Tulivoimaa on alkanut löytyä. Kotona on kasassa yksi voitto, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella selvästi tappiollisesti Leicesteriä vastaan ja niukasti voitollisesti Manchester Unitedista. Voitto Manchester Unitedista oli toki hieno juttu, mutta se oli myös vastustajan heikkoutta. Harakat on yksi sarjan heikoimmista nipuista. Varsinkin vieraissa on ja tulee olemaan vaikeaa. Tien päällä kahteen edelliseen koitokseen omiin on mennyt kahdeksan osumaa. Taustalla on myös useampia poissaoloja. Ilman niitä Blueskaan ei ole tosin liikkeellä. Ykkönen tulee vähän yli 70 prosentilla. Ykkönen on vähän ylipelattu, mutta se tulee tolpaksi.

Tottenham – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Tottenham kohtaa Watfordin. Spurs on ollut yksi syksyn suurimmista pettymyksistä. Kotijoukkue on voittanut Valioliigassa vain kolme kertaa ja esimerkiksi Mestarien liigassa tuli viimeksi täysin käsittämätön sekoilu Bayern Münchenia vastaan. Peliesitykset ovat aivan liian sekavia, vaikeita ja haparoivia. Lontoolaisten perustasolla kuuluu taistella myös tällä kaudella sijoituksista heti kärjen alla, mutta muutoksia tarvitaan pikaisesti. Sarjassa tuli viimeksi kolmen maalin tappio Brightonia vastaan. Kotona on alla sentään niukka voitto Southamptonia vastaan. Vierasjoukkue pelasi viimeksi maalittoman Sheffield Unitedin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli kahden maalin tappio Wolverhamptonia vastaan. Jos isännät ovat pelanneet alle normaalin tasonsa, Hornetsilla on ollut vähän samaa ongelmaa. Syksy on ollut vaikea, sillä voittoja ei ole saatu. Tosin heillä on ollut myös huonoa onnea. Nipuilla on kahdesta kolmeen poissaoloa. Lilywhites on kotonaan noin 65 pinnan ennakkosuosikki. Ykköstä on pelattu kymmenisen pinnaa liikaa, joten vähän alipelattu risti tulee rinnalle.

Leicester – Burnley

Leicester pyrkii voittamaan Burnleyn, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Ketut kärsi viimeksi niukan tappion Liverpoolia vastaan, mutta sinipaitojen alkukausi on mennyt kokonaisuutena oikein hyvin. Neljään viimeiseen kilpailulliseen otteluun alla on kolme voittoa. Sarjassa on napattu neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Liverpoolia vastaan pistejako olisi ollut hyvin lähellä, mutta vastustaja sai toisen maalinsa lisäajan lopussa. Foxes on ollut varsinkin kotonaan mainiossa iskussa. Siellä on kasassa kolme voittoa ja yksi tasapeli. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella pistejaon Aston Villan kanssa ja voitollisesti Evertonia vastaan. Claretsin perustasolla kuulutaan alempaan keskikastiin tai vähän sen alle, mutta maajoukkueiden tauolle voitiin lähteä hyvällä mielellä. Kolmeen viimeiseen taistoon itse on tehty viisi maalia. Vieraat puolustavat hyvin ja ovat muutenkin organisoidusti pelaava ryhmä, jonka tekeminen on ollut kokonaisuutena aivan kelvollista. Kummallakin ryhmällä lienee pari poissaoloa. Tasokkaampi ja parempi kotijoukkue saa olla vähän alle 60 pinnan voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu karvan verran liikaa, mutta se voi olla tolppa.

Aston Villa – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Aston Villa ja Brighton. Kotijoukkue on pelannut edellisellä kahdella kierroksella viihdyttävän pistejaon Burnleyn kanssa ja selvästi voitollisesti Norwichia vastaan. Sarjanousija teki edellisellä kierroksella peräti viisi osumaa. Edellisellä kierroksella käytännössä ratkaisevat maalit tehtiin toisen jakson alussa. Kahteen viimeiseen otteluun itse on tehty seitsemän maalia. Lisäksi neljään viimeiseen kilpailulliseen otteluun maalinteossa on onnistuttu päälle 10 kertaa. Hyvästä ratkaisuvoimasta huolimatta birminghamilaisten pelillinen anti on ollut hieman tuloksia heikompi. Alakerta on myös virheherkkä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Chelseaa vastaan ja voitollisesti Tottenhamia vastaan. Kolme maalia ja voitto Spursista teki itseluottamukselle hyvää, vaikka vastustaja olikin alle oman tasonsa. Lokkien peliesitykset ovat olleet monissa otteluissa itse asiassa hyviä, mutta silti pisteiden määrä on vaatimaton. Tekemisessä on ollut kuitenkin siis paljon hyvää. Kummallakin ryhmällä on ainakin muutamia poissaoloja. Otteluun mennään lähes tasabuukista, mutta ykköstä on pelattu kymmenisen pinnaa liikaa. Ykkönen laitetaan ohitukseen.

Wolverhampton – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Wolverhampton kohtaa Southamptonin. Oranssipaidat nappasivat edellisellä kierroksella mainion onnistumisen, kun täysi pistepotti irtosi Manchester Cityä vastaan. Edellisellä kierroksella tullut voitto oli kyllä onnekas, mutta Susilta ei voinut ottaa mitään pois. Alla on neljä kilpailullista voittoa. Kotijoukkueen alkukausi oli vaikea, mutta sen jälkeen suunta on ollut kohti parempaa. Tosin tasaisia otteluita on ollut vaikea kääntää omaksi eduksi. Voitto Manchester Citystä teki itseluottamukselle enemmän kuin hyvää. Taustalla on mahdollisesti useita poissaoloja. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella selvästi tappiollisesti Chelseaa vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli niukka tappio Tottenhamia vastaan. Vaikeuksista huolimatta punavalkoiset ovat pelanneet hieman numeroita paremmin. Tosin varsinkin alakerrassa olisi hyvä tehdä parannusta. Vastustajien taso on ollut toki lähiaikoina hyvä. Todennäköisesti sijoitusta tullaan nostamaan, mutta yksi voitto tekisi fiilikselle hyvää. Sarjassa on menty viimeiset kolme ottelua pisteittä. Perustasoltaan Saints on sen verran perässä, että ykkönen tulee noin 55 pinnalla. Ykkönen on lievästi ylipelattu, mutta sen voi merkata silti tolpaksi.

Crystal Palace – Manchester City

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City matkustaa Crystal Palacen vieraaksi. Kotkien syksy on mennyt hienosti, sillä kotijoukkue pitää majaansa kuudentena. Kahdeksasta ottelusta on kerätty neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Isäntien alkukausi on ollut kuitenkin ylisuorittamista ja sisältänyt hyvää onnea. Varsinkin alakerrassa on ollut sen verran haasteita, että sarjataulukossa voitaisiin olla hyvin selvästi alempana. Alla on kuitenkin täysi pistepotti Norwichia ja West Hamia vastaan. Toisen kierroksen jälkeen ainoa pisteetön ottelu on ollut peli Tottenhamia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut hyvän alkukauden, mutta mistään dominoinnista tai vahvasta ylivoimasta ei ole voinut puhua. Kotona tuli viimeksi hyvin yllättävä pettymys Wolverhamptonia vastaan. Esimerkiksi viimeksi numerot olivat epäonnisia. Kyse on edelleen sarjan suurimmasta mestarisuosikista ja erittäin tulivoimaisesta, monipuolisesta ja kaikilla osa-alueilla vahvasta nipusta. Citizensillä on taustalla vähän poissaoloja, mutta perustaso ja materiaali on niin hyvällä pohjalla, että vieraista tulee noin 75 prosentin ennakkosuosikkeja. Kakkosta on pelattu noin 10 prosenttia liian vähän, joten kyseessä on mainio varma.

Stoke – Fulham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Stoke pelaa Fulhamia vastaan. Kotijoukkue on ollut jälleen yksi syksyn suurimmista pettymyksistä. Isäntien edellinen kausi oli vaikea, eikä tällä kaudella muutosta ole ehditty saada. Punavalkoiset ovat keränneet vain yhden voiton, mutta se tuli toisaalta edellisellä kierroksella Swanseaa vastaan. Raitapaidoilla olisi potentiaalia aivan johonkin muuhun kuin olla sarjataulukon häntäpäässä, mutta itseluottamus on ollut taas kadoksissa ja epäonnistumisia on tullut aivan liikaa. Tosin matkalla on ollut myös huonoa onnea, sillä varsinkin osassa otteluista on pelattu itse asiassa aivan hyvin. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella viihdyttävän pistejaon Charltonin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli täysi pistepotti ja neljä osumaa Readingia vastaan. Kolmeen edelliseen kierrokseen Mökkiläisillä maalinteko on onnistunut kahdeksan kertaa. Lontoolaiset pelaavat vieraissa hieman normaalia defensiivisemmin, mutta laatua ja ratkaisuvoimaa heillä kyllä on. Vieraat ovat noin 40 prosentin ennakkosuosikkeja. Ottelu on rastittu lähes täysin oikein. Potters tulee nousemaan sarjataulukossa heittämällä oikein selvästi, mutta eiköhän nyt vielä mennä ristikakkosella.

Middlesbrough – West Bromwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Middlesbrough ja West Bromwich. Kotijoukkue on pelannut neljällä edellisellä kierroksella kolmesti tappioiden merkeissä ja kerran pistejaon. Punapaitojen peliesitykset ennen maajoukkueiden koitoksia olivat varsinkin hyökkäyspään osalta heikkoja. Maalinteko on tahmeaa, mutta toisaalta myöskään alakerta ei ole ollut kummoinen. Tekeminen on ollut yllättävän heikkoa, sillä Boro on perustasoltaan selvästi sijoitustaan parempi porukka. Osaamista on selvästi parempaan, mutta varsinkin itseluottamuksen kannalta yksi voitto tulisi hyvään saumaan. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Leedsiä vastaan ja voitollisesti Cardiffia vastaan. Baggies teki edellisellä kierroksella neljä voittoa. Albionin syksy on mennyt kaksikosta selvästi paremmin. Matkalla on ollut myös vähän onnea, mutta itseluottamus on kunnossa ja onnistumisia on tullut laajalla rintamalla. Ratkaisuvoimaa on löytynyt. Vieraat saavat olla vähän alle 45 prosentin ennakkosuosikkeja. Pikkuisen ylipelattu kakkonen on syytä varmistaa ristillä.

Leeds – Birmingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Leeds kohtaa Birminghamin. Kotijoukkue pelasi kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti West Bromwichia vastaan ja pettymyksen merkeissä Millwallia vastaan. Edellisellä kierroksella jouduttiin olemaan pitkän aikaa miehen alivoimalla ja tauolla oltiin kaksi maalia perässä. United on ollut yksi syksyn parhaista nipuista, vaikka sarjataulukossa ei olla aivan kärjen joukossa. Tosin matkaa kärkeen on vain muutama piste. Maalintekoon luodaan kyllä hyvin paikkoja, mutta vielä viimeistelyä tulisi terävöittää. Kyse on kuitenkin yhdestä suurimmasta ehdokkaasta tekemään nousu Valioliigaan. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Wigania vastaan ja niukasti voitollisesti Middlesbroughista. Kasassa on viisi voittoa, yksi tasapeli ja viisi tappiota. Tien päällä on tullut pari voittoa ja neljä tappiota. Kummallakin ryhmällä on ainakin pari poissaoloa. Materiaaliltaan keskikastiin lukeutuva Brum on perustasoltaan sen verran selvästi Whitesia perässä, että ykköselle on mahdollista antaa noin 70 prosenttia. Oikein pelattu ykkönen tulee tolpaksi.

Charlton – Derby

Charlton isännöi Derbyä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Isännät ovat voittaneet viidellä edellisellä kierroksella kerran. Kotijoukkueen alkukausi oli hienoa tekemistä, mutta se oli myös vahvasti ylisuorittamista, joten paluu normaalimpaan tekemiseen on tapahtunut. Punapaidat pelasivat kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Swanseaa vastaan ja viihdyttävän pistejaon Fulhamin kanssa. Kotona tuli hieman aiemmin mainio voitto Leedsiä vastaan. Addicksilla on taustalla useita poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella pistejaon Barnsleyn kanssa ja voitollisesti Lutonia vastaan. Pässien syksy on mennyt ainakin osittain alle odotusten, mutta kolmeen viimeiseen otteluun maalinteossa on onnistuttu seitsemän kertaa. Alakertaa tulisi kyllä tiivistää. Vierailla on myös useampia poissaoloja. Kyse on kuitenkin sen verran paremmasta miehistöstä, että heitä on vaikea merkkauttaa altavastaajan asemaan. Koitokseen mennään lähes tasabuukista. Tasapeli on saanut liikaa kannatusta, joten mennään yhteen illan haastavimpaan peliin ykköskakkosella.

Luton – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Luton pelaa Bristolia vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdessa edellisessä ottelussaan vähämaalisen pistejaon Millwallin kanssa ja tappiollisesti Derbyä vastaan. Isännät ovat voittaneet elokuun jälkeen vain kerran. Varsinkin alakerran kanssa olisi syytä tehdä parannusta. Pelaamista tehdään liikaa alakerran kustannuksella. Hatters on hyvin pelaava ja rohkea nippu, mutta se kostautuu liikaa nähdyllä tavalla. Oranssipaitojen urakka kotona on mennyt yhden voiton, kahden tasapelin ja kahden tappion merkeissä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Brentfordin kanssa ja voitollisesti Readingia vastaan. Cityn syksy on mennyt kokonaisuutena hyvin, sillä sarjataulukossa ollaan lähes kärjen tuntumassa. Vierailla on ollut kuitenkin sen verran hyvää onnea, että kyse on yhdestä alkukauden suurimmasta ylisuorittajasta. Varsinkin vieraissa on oltu kuitenkin hyviä. Siellä on tullut kolme voittoa ja kolme tasapeliä. Taustalla on pari poissaoloa, mutta punavalkoisten voiton todennäköisyys on silti vajaat 40 prosenttia. Ykköstä on pelattu vain noin 25 prosenttia, joten lähdetään kohteeseen ykköskakkosella.

Barnsley – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Barnsley ja Swansea. Kotijoukkue on onnistunut voittamaan vasta kerran. Isäntien perustasolla kuulutaan olla sarjataulukossa viimeisten joukossa. Tykes pelasi kahdella edellisellä kierroksella pistejaon Derbyn kanssa ja selvästi tappiollisesti Prestonia vastaan. Edellisessä ottelussa omiin meni viisi osumaa. Kolmeen viimeiseen kierrokseen vastustajat ovat tehneet heille 10 osumaa. Kotona kuudesta ottelusta on kerätty yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Taustalla on muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Charltonia vastaan ja niukasti tappiollisesti pahaa alisuorittajaa Stokea vastaan. Joutsenten syksy on mennyt kokonaisuutena oikein hienosti, sillä miehistö löytyy sarjataulukosta kärjen tuntumasta. Ratkaisuvoimaa on ollut selvästi paremmin ja myös alakerta on toiminut tasokkaasti. Tosin matkalla on ollut myös hyvää onnea. Osassa otteluista pisteitä olisi voinut tulla vähemmän. Se koskee etenkin alakerran toimintaa. Parista poissaolosta huolimatta selvästi parempi Swans on vieraissakin noin 50 pinnan ennakkosuosikki. Melkein oikein pelattu kakkonen voi olla tolppa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 19.10.2019 | Tilastot

BournemouthNorwich
Sarjataulukossa1019
Voitot-tasapelit-häviöt3-2-32-0-6
Tehdyt-päästetyt maalit13-1310-21
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-0-5
Maalipuntari 6 edellistä10-116-16
Laukauksia/ottelu10,611,3
Pallonhallinta44,30 %51,00 %
Syöttöprosentti73,50 %82,50 %
LoukkaantumisetBrooks, Stanislas, Daniels, GoslingFährmann, Hanley, Klose, Krul, Hernandez, Trybull, Vrancic, Zimmermann
Pelikiellossa
ChelseaNewcastle
Sarjataulukossa516
Voitot-tasapelit-häviöt4-2-22-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit18-145-13
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä17-94-9
Laukauksia/ottelu16,69,5
Pallonhallinta53,90 %37,50 %
Syöttöprosentti82,90 %75,30 %
LoukkaantumisetEmerson. Rüdiger, Loftus-CheekLejeune, Ritchie
PelikiellossaHayden
TottenhamWatford
Sarjataulukossa920
Voitot-tasapelit-häviöt3-2-30-3-5
Tehdyt-päästetyt maalit14-124-20
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-30-3-3
Maalipuntari 6 edellistä9-94-16
Laukauksia/ottelu13,114,1
Pallonhallinta54,50 %49,10 %
Syöttöprosentti85,20 %79,90 %
LoukkaantumisetLloris, Sessegnon, Lo CelsoDeeney, Success
Pelikiellossa
LeicesterBurnley
Sarjataulukossa47
Voitot-tasapelit-häviöt4-2-23-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit14-711-9
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-22-3-1
Maalipuntari 6 edellistä13-67-7
Laukauksia/ottelu11,610,9
Pallonhallinta53,90 %42,40 %
Syöttöprosentti80,80 %64,40 %
LoukkaantumisetJames, Maddison (?)Drinkwater, Gudmundsson (?)
Pelikiellossa
Aston VillaBrighton
Sarjataulukossa1514
Voitot-tasapelit-häviöt2-2-42-3-3
Tehdyt-päästetyt maalit13-128-10
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä11-74-9
Laukauksia/ottelu13,411,8
Pallonhallinta47,30 %53,20 %
Syöttöprosentti79,50 %81,70 %
LoukkaantumisetChester, Heaton (?)Bernardo, Izqujerdo, Trossard
Pelikiellossa
WolverhamptonSouthampton
Sarjataulukossa1117
Voitot-tasapelit-häviöt2-4-22-1-5
Tehdyt-päästetyt maalit11-118-15
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä10-107-10
Laukauksia/ottelu9,513,4
Pallonhallinta43,30 %49,30 %
Syöttöprosentti75,10 %74,40 %
LoukkaantumisetJota (?), Neto (?), Saiss (?)Cedric, Djenepo
Pelikiellossa
Crystal PalaceManchester City
Sarjataulukossa62
Voitot-tasapelit-häviöt4-2-25-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit8-827-9
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-14-0-2
Maalipuntari 6 edellistä8-720-7
Laukauksia/ottelu10,621
Pallonhallinta45,70 %61,00 %
Syöttöprosentti76,90 %89,20 %
LoukkaantumisetWickham, Sakho (?)Laporte, Sane, Stones (?)
Pelikiellossa
StokeFulham
Sarjataulukossa247
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-85-4-2
Tehdyt-päästetyt maalit11-2220-10
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-4-0
Maalipuntari 6 edellistä6-911-6
Laukauksia/ottelu13,515,4
Pallonhallinta48,80 %63,70 %
Syöttöprosentti76,40 %87,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MiddlesbroughWest Bromwich
Sarjataulukossa201
Voitot-tasapelit-häviöt2-4-56-4-1
Tehdyt-päästetyt maalit11-1621-13
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-34-1-1
Maalipuntari 6 edellistä6-1014-8
Laukauksia/ottelu12,415,1
Pallonhallinta51,20 %53,60 %
Syöttöprosentti73,30 %82,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LeedsBirmingham
Sarjataulukossa512
Voitot-tasapelit-häviöt6-2-35-1-5
Tehdyt-päästetyt maalit15-711-14
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-0-3
Maalipuntari 6 edellistä5-57-7
Laukauksia/ottelu16,611,5
Pallonhallinta60,50 %43,90 %
Syöttöprosentti82,10 %70,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CharltonDerby
Sarjataulukossa1013
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-33-6-2
Tehdyt-päästetyt maalit15-1215-15
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-3-1
Maalipuntari 6 edellistä6-79-9
Laukauksia/ottelu9,110,8
Pallonhallinta46,10 %51,80 %
Syöttöprosentti73,20 %79,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LutonBristol
Sarjataulukossa186
Voitot-tasapelit-häviöt3-2-65-5-1
Tehdyt-päästetyt maalit15-2018-13
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-4-0
Maalipuntari 6 edellistä7-119-7
Laukauksia/ottelu10,511,5
Pallonhallinta50,10 %46,70 %
Syöttöprosentti76,70 %73,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BarnsleySwansea
Sarjataulukossa234
Voitot-tasapelit-häviöt1-3-76-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit8-2216-9
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-42-2-2
Maalipuntari 6 edellistä4-135-5
Laukauksia/ottelu12,613,5
Pallonhallinta50,80 %52,50 %
Syöttöprosentti70,10 %81,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö