Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 2.11.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle hyvällä tavalla.

Aston Villa – Liverpool

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Aston Villa pyrkii yllätykseen Liverpoolia vastaan. Kotijoukkue on saanut kolmella edellisellä kierroksella kaksi voittoa. Isännät ovat napanneet lähiaikoina voitot Brightonia ja Norwichia vastaan. Edellisellä kierroksella ei ollut kuitenkaan realistista mahdollisuutta menestyä, kun reissu tehtiin Manchester Cityn luokse. Englannin Liigacupissa tuli aiemmin tällä viikolla voitto Wolverhamptonia vastaan. Kuuteen viimeiseen kilpailulliseen taistoon ainoa tappio on tullut mainittua jättiläistä vastaan. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Manchester Unitedin kanssa ja voitollisesti Tottenhamia vastaan. Englannin Liigacupissa tuli pilkuilla jatkopaikka Arsenalia vastaan, mutta kentällä nähtiin kaikkea muuta kuin paras kokoonpano. Sarjassa viimeksi tullut voitto Tottenhamista oli ansaittu. Kummallakin ryhmällä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Perustasoltaan kaikilla mittareilla erittäin kokonaisvaltainen Reds on niin paljon edellä, että kakkonen tulee vähän yli 70 prosentilla. Käytännössä oikein rastittu kakkonen on hyvää varman ainesta.

Manchester City – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City pelaa Southamptonia vastaan. Miehistöt pelasivat vastakkain kuluvalla viikolla Englannin Liigacupin merkeissä, jolloin isännät nappasivat jatkopaikan maalein 3-1. Kotijoukkueen syksy on mennyt kokonaisuutena hyvin, vaikka Valioliigassa kärkeen on matkaa muutaman voiton verran. Sarjassa tuli viimeksi täysi pistepotti Aston Villaa vastaan. Peliesitys oli myös viimeksi vahva. Kymmeneen viimeiseen kilpailulliseen taistoon on tullut yhdeksän voittoa. Mestarien liigassa tehtiin viimeksi viisi maalia Atalantalle ja sarjassa maalinteossa on onnistuttu jo yli 30 kertaa. Citizens on varsinkin kotonaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa oleva nippu. Jättiläisen terveystilanne ei ole nytkään parhaasta päästä, mutta perustaso ja materiaali pysyvät timanttisella tasolla. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella vuosiin yhden huonoimman ottelunsa. Tappio tuli Leicesteriä vastaan käsittämättömästi numeroin 0-9. Edelliseltä kierrokselta ei tarvinnut ottaa mukaan mitään. Vaikeuksia on ollut toki ilman sitäkin, sillä voittoja ei ole napattu syyskuun 14. päivän jälkeen. Viikolla Saints oli jyrän alla ja isompaa muutosta ei varmasti ole tiedossa. Vierailla on myös useampia poissaoloja. Ykkönen tulee pikkuisen alle 90 prosentilla. Oikein pelattu ykkönen on aivan selvä valinta.

Brighton – Norwich

Brighton kohtaa Norwichin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Lokit nappasi edellisellä kierroksella voiton Evertonia vastaan. Kotona pelattiin toiseksi edellisellä kerralla voitollisesti Tottenhamia vastaan. Siinä välissä mentiin vieraissa niukasti tappiollisesti Aston Villaa vastaan. Kotona on tehty kahdella edellisellä kerralla yhteensä kuusi maalia. Kotijoukkueen peliesitykset ovat olleet siinä mielessä hyviä, että pisteiden määrä voisi olla nykyistä suurempi. Alakertaa tulee vielä toki tiivistää. Vierasjoukkue on ollut pahoissa ongelmissa. Edellisellä kierroksella tuli tappio Manchester Unitedille. Sitä edelsi tappio Aston Villalle ja maaliton Bournemouthin kanssa. Edellisestä voitosta alkaa olla aikaa. Itseluottamus ei ole selvästi kunnossa. Varsinkin alakerran kanssa on selvästi kehitettävää. Parannusta tarvitaan monessa muussakin paikassa. Vieraissa on tullut viiteen otteluun vain tappioita lukuun ottamatta yhtä pistejakoa. Taustalla on useita poissaoloja. Vauhdikas ja viihdyttävä ilta on tiedossa. Sinivalkoiset voittavat noin 55 prosentilla. Viitisen pinnaa alipelattu ykkönen on hyvä poimia tolpaksi.

Arsenal – Wolverhampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Arsenal saa vastaansa Wolverhamptonin. Kotijoukkue on pelannut edellisellä kahdella kierroksella niukasti tappiollisesti Sheffield Unitedia vastaan ja viihdyttävän pistejaon Crystal Palacen kanssa. Viikolla tuli Englannin Liigacupissa putoaminen rankkareilla Liverpoolia vastaan, mutta koitoksessa oltiin puolin ja toisin kaukana parhaista miehistöistä. Ottelussa tehtiin varsinaisella peliajalla toistakymmentä osumaa. Tykkimiesten pelivire ei ole ollut mikään vahva, sillä niin Crystal Palacea kuin Sheffield Unitedia vastaan olisi pitänyt pystyä parempaan. Lisäksi Englannin Liigacupissa johto menetettiin parikin kertaa. Alakerrassa on haavoittuvaisuutta. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Southamptonin kanssa ja identtisen koitoksen Newcastlen kanssa. Englannin Liigacupissa tuli putoaminen ansaitusti Aston Villalle. Susien peliesitykset eivät ole olleet huonoja, mutta monien erittäin tasaisten otteluiden voittaminen on yhä haastavaa. Syksyn paras juttu on ollut voitto Manchester Citystä. Ykkönen tulee vähän yli kerran kahdesta. Ykköstä on rastittu hieman liikaa, joten otetaan vähän alipelattu risti rinnalle.

West Ham – Newcastle

Jalkapallon Englannin Valioliigassa West Ham pelaa Newcastlea vastaan. Hammers on pelannut neljällä edellisellä kierroksella ilman voittoja. Kotijoukkue jäi edellisellä kierroksella vähämaaliseen pistejakoon Sheffield Unitedin kanssa, mutta voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Lontoolaiset ovat pelanneet muutenkin paremmin mitä numerot ovat antaneet ymmärtää. Toiseksi edellisellä kierroksella jäätiin pisteittä Evertonia vastaan. Itseluottamuksen kannalta yksi voitto tulisi hyvään saumaan. Potentiaalia ja aitoa osaamista on ilman muuta nähtyä parempaan. Vierasjoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Chelsealle ja vähämaalisen pistejaon merkeissä Wolverhamptonin kanssa. Kolmannen kierroksen jälkeen on ehditty voittaa vain kerran, mutta se tuli sentään Manchester Unitedista. Maalinteon kanssa on yhä vaikeaa. Siinä on onnistuttu vain kuusi kertaa. Alakerta on kuitenkin suureksi osaksi tarpeeksi tiivis. Taustalla on useampia poissaoloja. Isäntien tulee kyllä voittaa tällaiset ottelut. Ykkönen tulee noin 55 prosentilla. Oikein pelattu ykkönen on laadukasta tolpan ainesta.

Sheffield United – Burnley

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Sheffield United pyrkii kaatamaan Burnleyn. Isäntien syksy on mennyt komeasti, sillä kotijoukkue löytyy sarjataulukosta kympin sakista ja matkalla sinne on ehditty muun muassa voittaa äskettäin Arsenal. Edellisellä kierroksella pelattiin pistejako West Hamin kanssa. Tappio ei olisi ollut kuitenkaan vääryys, sillä vastustaja oli parempi osapuoli. Bladesin alakerta on ollut yksi sarjan parhaista, mutta ratkaisuvoiman kanssa on selvästi parannettavaa. Laadukas alakerta antaa kuitenkin mahdollisuuden menestyä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella parin maalin tappiollisesti Chelsealle ja niukasti samalla tavalla Leicesterille. Neljään edelliseen taistoon on tullut silti myös voitto Evertonista ja viihdyttävä pistejako Aston Villan kanssa. Vaikka viimeksi omiin meni neljä osumaa, ottelu oli numeroita tasaisempi. Itse asiassa Clarets olisi voinut menestyä selvästi nähtyä paremmin. Ainakin vierailla on yhä muutamia poissaoloja. Sarjanousija joutuu ottamaan hallintaa, sillä vieraat varmasti vetäytyvät. Perustasot nipuilla ovat hyvin samaa luokkaa. Maalit ovat kyllä vähissä. Ykkönen tulee vähän yli 40 pinnalla. Ykkönen on vähän alipelattu, mutta ilman ristiä sitä ei uskalla ottaa.

Watford – Chelsea

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Watford ja Chelsea. Kotijoukkue on edelleen ilman yhtäkään voittoa, mutta keltamustat ovat pelanneet kokonaisuutena kaikkea muuta kuin surkeasti. Isäntien peliesitykset ovat olleet monilla kierroksilla sellaisia, että parempaa menestystä olisi voinut hyvin saada. Tosin ratkaisuvoimaa on ollut niukasti. Kahdella edellisellä kierroksella on pelattu maaliton Bournemouthin kanssa ja vähämaalinen pistejako Tottenhamin kanssa. Englannin Liigacupissa tuli viikolla tappio Evertonia vastaan. Hornetsilla on ollut ja on yhä murheita poissaolojen kanssa. Vierasjoukkue on pelannut vahvan pelivireen saattelemana. Viimeksi tuli tosin pitkästä aikaa pettymys, kun ottelu Manchester Unitedia vastaan meni vastustajan eduksi. Kyseessä ei ollut kuitenkaan Valioliigaa, vaan koitos Englannin Liigacupin puolella. Valioliigassa on pelattu lähiaikoina voitollisesti Newcastlea ja Burnleyta vastaan. Viimeksi Burnleyta vastaan maalinteossa onnistuttiin neljä kertaa. Ensi viikolla on tiedossa kahden kilpailun ohella Mestarien liigaa, joten luvassa on lisää rasitusta. Vieraillakin on yhä poissaoloja. Häntäpään nippu pääsee iltaan paremmin levänneenä. Blues on vieraissa vähän yli 50 pinnan voittajasuosikki. Kakkosta on rastittu yli 70 pinnaa, joten ykkösristiä on hankala olla poimimatta.

Fulham – Hull

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Fulham pelaa Hullia vastaan. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella maalittoman Middlesbroughia vastaan, mutta illassa oltiin noin 75 minuuttia miehen alivoimalla. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli täysi pistepotti Lutonia vastaan. Kuuteen edelliseen kamppailuun on saatu kolme voittoa, mutta kokonaisuutena Mökkiläisten syksy on ollut aavistuksen alisuorittamista. Kaikkea potentiaalia ei ole saatu vielä esille. Kyse on kuitenkin yhdestä sarjan parhaasta porukasta ja tulivoimaisesta ryhmästä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Nottinghamia ja Derbyä vastaan. Edellisellä kierroksella molemmat maalit tehtiin toisella jaksolla pienen ajan sisään. Koitos oli hyvin tasainen, joten pistejako ei olisi ollut isompi vääryys. Tiikereiden syksy on mennyt pienen ylisuorittamisen merkeissä. Itseluottamuksen luulisi olevan silti kunnossa. Vieraissa on tullut kuudella kierroksella kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Perustasoltaan Tigers on sen verran perässä, että parempi, tulivoimaisempi ja kotonaan vaikeasti voitettava Cottagers nappaa voiton noin 60 prosentilla. Oikein pelattu ykkönen on ihan sopiva tolppa.

Blackburn – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa pisteistä kamppailevat Blackburn ja Sheffield Wednesday. Roversin vaikeudet jatkuivat edellisellä kierroksella tappiollisesti Prestonia vastaan. Kotijoukkue on pelannut syyskuun 21. päivän jälkeen ilman voittoja. Kotona on tullut kahdella edellisellä kierroksella pistejako Nottinghamia ja Huddersfieldiä vastaan. Alakerran kanssa on selvästi kehitettävää, mutta ratkaisuvoimaa on ollut varsinkin lähiaikoina aivan kelvollisesti. Yksi voitto tekisi itseluottamukselle hyvää. Edellisellä kierroksella tullut tappio oli ansaittu. Taustalla on myös useita poissaoloja. Vierasjoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella niukasti voitollisesti Stokesta ja maalittoman merkeissä Leedsin kanssa. Edellisellä kierroksella tullut tasapeli Leedsin kanssa oli hyvinkin oikeutettu. Owls on pelannut neljällä edellisellä kierroksella ilman tappioita. Alakerta on ollut tasokas, mutta ratkaisuvoimaa on ollut kovin rajallisesti. Syyskuun puolen välin jälkeen kaikissa paitsi yhdessä taistossa on jääty aina enintään maaliin. Vieraillakin lienee useampia poissaoloja. Isännät saavat olla marginaalisia ennakkosuosikkeja. Kakkosta on rastittu sen verran liikaa, että siitä on syytä tehdä ohitus.

Leeds – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Leeds ja QPR. Kotijoukkue on saanut neljällä edellisellä kierroksella vain yhden voiton, mutta isännät ovat pelanneet kokonaisuutena vahvan syksyn ja ovat taidoiltaan sarjan ehdotonta parhaimmistoa. Edellisellä kierroksella jäätiin ilman maaleja taistossa Sheffield Wednesdayta vastaan, mutta mikään vääryys se ei ollut. Kotona on pelattu kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti West Bromwichia ja Birminghamia vastaan. Taustalla on kahdesta kolmeen poissaoloa. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Brentfordia vastaan ja viihdyttävän pistejaon Readingin kanssa. Ärrien alakerta on ollut kaukana hyvästä, mutta tulivoimaa vierailta on löytynyt. Neljään edelliseen koitokseen itse on tehty toistakymmentä osumaa. On toki selvää, että alakerran kanssa on selvästi kehitettävää. Syksy on mennyt ylisuorittaen, sillä materiaali ei ole suinkaan nykyisen sijoituksen mukainen. Lontoolaisillakin on pari poissaoloa. Perustasoltaan Whites on sen verran edellä, että ykkönen tulee noin 65 prosentilla. Oikein pelattu ykkönen on laadukas tolppa.

Derby – Middlesbrough

Derby saa vastaansa Middlesbroughin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Isännät ovat saaneet kahdesta edellisestä ottelustaan niukan voiton Wigania vastaan ja kahden maalin tappioon päättyneen taiston Hullille. Edellisellä kierroksella ilta oli kokonaisuutena tasainen, mutta tappion kokeminen ei ollut varsinainen vääryys. Kotona on voitettu kolmella edellisellä kierroksella, joten siellä onnistumisia on tullut reissuja paremmin. Wigania vastaan ratkaisevaa maalia saatiin odotella lisäajan alkuun saakka. Taustalla on kahdesta kolmeen poissaoloa. Vierasjoukkue on ehdottomasti yksi syksyn pahimmista pettymyksistä. Punapaidat ovat taidoiltaan selvästi sijoitustaan parempi porukka, mutta vaikeuksia on riittänyt. Edellisellä kierroksella tuli maaliton Fulhamia vastaan. Ottelussa oltiin pitkään miehen ylivoimalla. Ratkaisuvoiman kanssa on yhä tuskaa, mutta sentään kolmeen edelliseen koitokseen omiin on mennyt vain osuma. Fiilikselle yksi voitto tulisi hyvään paikkaan. Vieraillakin on poissaoloja. Rams voittaa pikkuisen yli 40 pinnalla. Selvästi ylipelattu ykkönen ohitetaan.

Luton – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Luton ja Nottingham. Hatters on saanut viidestä edellisestä ottelustaan yhden voiton. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta tappio Fulhamille ja pettymys Birminghamia vastaan. Sarjanousija voitti kuitenkin kotonaan viimeksi Bristolin numeroin 3-0. Edellisellä kierroksella tullut tappio oli ansaittu. Oranssipaitojen pelitapa on aktiivinen, aloitteellinen ja rohkea, mutta sitä on tehty liikaa alakerran kustannuksella. Peliesitykset eivät ole olleet kuitenkaan kokonaisuutena huonoja, mutta varsinkin tasaisuuden ja varmuuden kanssa on kehittämistä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Wigania ja Hullia vastaan. Forest on voittanut viiteen edelliseen taistoonsa sentään kahdesti. Edellinen ottelu jouduttiin tosin siirtämään toiselle päivälle, koska kentän kunto oli liian huono. Punapaidoilla on yhä poissaoloja. Ottelu on ennakolta yksi kierroksen tasaisimmista väännöistä. Iltaan mennään käytännössä tasabuukista. Vieraat ovat keränneet peliä päälle 40 prosentilla, joten lähdetään otteluun ykkösristillä.

Cardiff – Birmingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Cardiff pelaa Birminghamia vastaan. Isännät ovat pelanneet neljällä edellisellä kierroksella ilman voittoja. Kahdella edellisellä kierroksella on pelattu viihdyttävä pistejako Millwallin kanssa ja niukasti tappiollisesti Swanseaa vastaan. Edellisellä kierroksella tullut tappio oli ansaittu. Viimeisin voitto on ehditty napata kuukausi sitten. Kotona ei ole tullut kuitenkaan vielä tappioita. Siellä on kerätty neljä voittoa ja kaksi tasapeliä. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Lutonia ja Blackburnia vastaan. Brumin pelivire on ollut vahva, sillä neljään viimeiseen peliin on alla kolme voittoa. Edellisellä kierroksella tullut voitto oli oikeutettu. Tosin ratkaisevaa maalia piti odotella viimeiselle kympille. Osassa otteluista on ollut myös hyvää onnea. Tien päällä on tullut kaksi voittoa ja viisi tappiota. Terveystilanne ei ole parhaasta päästä, mutta walesilaisilla on niin ikään muutamia poissaoloja. Ykkönen tulee vähän alle kerran kahdesta. Ottelu on rastittu lähes täysin oikein. Vieraat ovat olleet sen verran hyvässä iskussa ja fiilis on kunnossa, että mennään iltaan ykköskakkosella.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 2.11.2019 | Tilastot

Aston VillaLiverpool
Sarjataulukossa151
Voitot-tasapelit-häviöt3-2-59-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit15-1623-8
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-25-1-0
Maalipuntari 6 edellistä11-1011-5
Laukauksia/ottelu14,216,2
Pallonhallinta46,80 %57,90 %
Syöttöprosentti80,10 %82,60 %
LoukkaantumisetBjarnason, JotaClyne, Shaqiri
Pelikiellossa
Manchester CitySouthampton
Sarjataulukossa218
Voitot-tasapelit-häviöt7-1-22-2-6
Tehdyt-päästetyt maalit32-99-25
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä18-65-19
Laukauksia/ottelu21,412,7
Pallonhallinta61,30 %47,40 %
Syöttöprosentti88,90 %73,70 %
LoukkaantumisetLaporte, Sane, Zinchenko, RodriCedric, Djenepo
Pelikiellossa
BrightonNorwich
Sarjataulukossa1419
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-42-1-7
Tehdyt-päästetyt maalit12-1411-24
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä8-75-14
Laukauksia/ottelu12,211
Pallonhallinta53,00 %50,80 %
Syöttöprosentti81,80 %82,00 %
LoukkaantumisetBernardo, IzquierdoHanley, Klose, Zimmermann, Vrancic, Krul (?), Fährmann (?)
Pelikiellossa
ArsenalWolverhampton
Sarjataulukossa512
Voitot-tasapelit-häviöt4-4-22-6-2
Tehdyt-päästetyt maalit15-1413-13
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-3-1
Maalipuntari 6 edellistä9-89-8
Laukauksia/ottelu13,29,3
Pallonhallinta54,30 %45,60 %
Syöttöprosentti83,20 %76,70 %
LoukkaantumisetBoly
Pelikiellossa
West HamNewcastle
Sarjataulukossa1017
Voitot-tasapelit-häviöt3-4-32-3-5
Tehdyt-päästetyt maalit12-146-15
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä6-73-10
Laukauksia/ottelu11,49,4
Pallonhallinta49,10 %37,90 %
Syöttöprosentti78,90 %75,00 %
LoukkaantumisetAntonio, Reid, Fabianski, SilvaLejeune, Schär (?)
PelikiellossaLongstaff
Sheffield UnitedBurnley
Sarjataulukossa813
Voitot-tasapelit-häviöt3-4-33-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit9-814-15
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä4-39-9
Laukauksia/ottelu9,611,3
Pallonhallinta44,10 %41,80 %
Syöttöprosentti75,10 %66,30 %
LoukkaantumisetDrinkwater, Gudmundsson
Pelikiellossa
WatfordChelsea
Sarjataulukossa204
Voitot-tasapelit-häviöt0-5-56-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit5-2123-16
Kuntopuntari 6 edellistä0-4-25-0-1
Maalipuntari 6 edellistä3-1317-7
Laukauksia/ottelu12,716,5
Pallonhallinta47,20 %55,80 %
Syöttöprosentti78,50 %83,70 %
LoukkaantumisetDeeney, Welbeck, Quina (?), Sarr (?), Cleverley (?), Capoue (?)Kante, Christensen, Rüdiger, Loftus-Cheek
Pelikiellossa
FulhamHull
Sarjataulukossa713
Voitot-tasapelit-häviöt6-5-35-4-5
Tehdyt-päästetyt maalit23-1420-20
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä11-79-9
Laukauksia/ottelu14,713,5
Pallonhallinta62,60 %45,40 %
Syöttöprosentti87,20 %71,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BlackburnSheffield W
Sarjataulukossa175
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-77-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit17-2118-10
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-43-2-1
Maalipuntari 6 edellistä8-137-3
Laukauksia/ottelu12,212
Pallonhallinta52,50 %46,70 %
Syöttöprosentti75,80 %7230,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LeedsQPR
Sarjataulukossa38
Voitot-tasapelit-häviöt7-4-37-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit17-824-26
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä4-410-14
Laukauksia/ottelu16,413,5
Pallonhallinta59,60 %53,80 %
Syöttöprosentti80,70 %78,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
DerbyMiddlesbrough
Sarjataulukossa1622
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-42-6-6
Tehdyt-päästetyt maalit16-2011-17
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-20-3-3
Maalipuntari 6 edellistä8-93-8
Laukauksia/ottelu10,412,9
Pallonhallinta53,10 %50,10 %
Syöttöprosentti79,80 %73,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LutonNottingham
Sarjataulukossa1910
Voitot-tasapelit-häviöt4-2-86-4-3
Tehdyt-päästetyt maalit21-2517-12
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-97-6
Laukauksia/ottelu10,712,2
Pallonhallinta48,90 %46,10 %
Syöttöprosentti75,90 %75,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CardiffBirmingham
Sarjataulukossa1411
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-47-1-6
Tehdyt-päästetyt maalit19-2014-16
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä10-107-7
Laukauksia/ottelu13,512,5
Pallonhallinta43,50 %45,00 %
Syöttöprosentti61,00 %71,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö