Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 2.2.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi käyttää haluamallaan tyylillä.

Everton – Wolverhampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Everton saa vastaansa Wolverhamptonin. Isännät pääsivät viimeksi takaisin voittojen pariin, kun täysi pistepotti napattiin Huddersfieldistä. Peliesitys oli kaikkea muuta kuin laadukas, sillä varsinkin hyökkäyspelaaminen oli jälleen yksitoikkoista. Sudetkin voittivat viimeksi West Hamin, mutta sitä edelsi FA Cupissa uusintaan joutuminen Shrewsburyn kanssa. West Hamia vastaan varsinkin toinen puoliaika oli vahvaa tekemistä. Toffeesin kausi on ollut kokonaiskuvassa pettymys, sillä yllättäviä epäonnistumisia on tullut turhan paljon. Valmennuksen asema ei ole helppo. Alla on kotona kaksi voittoa putkeen, mutta niistä toinen tuli FA Cupissa Lincolnista. Muutamia loukkaantumisia on todennäköisesti rasitteena. Oranssimustat ovat voittaneet edelliseen neljään kilpailulliseen matkaotteluunsa kerran, mutta vastassa ovat olleet niin Manchester City kuin Tottenham. Tien päällä maalinteossa on onnistuttu keskimäärin kerran ottelua kohden. Sarjanousijan pelivire on parempi ja niin varmasti itseluottamuskin, mutta alakerrassa on ollut toki haavoittuvaisuutta. Luvassa on erittäin tasainen kohtaaminen, johon liverpoolilaisia on vaikeaa saada kotonakaan juuri ennakkosuosikiksi.

Chelsea – Huddersfield

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Huddersfield matkustaa Chelsean vieraaksi. Kotijoukkue hävisi edellisessä kamppailussaan oudosti Bournemouthille peräti neljällä maalilla, mutta viiteen viimeiseen kilpailulliseen taistoon alla on myös kolme voittoakin. Vierasjoukkueen vaatimaton pelivire sai jatkoa viimeksi Evertonia vastaan. Tapaninpäivän jälkeen vain yhdessä pelissä maalinteossa on onnistuttu edes kerran. Varsinkin hyökkäyspelaaminen on ollut isossa kuvassa surkeaa. Tien päällä ainoa voitto on tullut marraskuussa Wolverhamptonista. Evertonia vastaan peliesitys oli kuitenkin lupauksia herättävää, mutta nykyisellään taidot ja osaaminen eivät vain riitä. Äskettäin valmennukseen tehtiin muutoksia, mutta muutoksia tarvitsisi niin moneen muuhunkin asiaan. Miehistö on edelleen yksi vahvimmista ehdokkaista putoamaan. Poissaolojakin on yhä taustalla. Lontoolaisten kotietu on ollut yksi sarjan merkittävimmistä, mutta edellisten viikkojen aikana tekemisessä on ollut kokonaiskuvassa selvää haavoittuvaisuutta. Hieman otteluruuhkaakin on ollut rasitteena, sillä lyhyen ajan sisään on pelattu sarjan ja FA Cupin ohella myös Englannin Liigacupissa. Tasoero sinipaitojen eduksi on kuitenkin julma, eikä Lontoon illassa Terriersin venymistä jättiyllätykseen voine pitää uskottavana.

Brighton – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Brighton kohtaa Watfordin. Kotijoukkue hävisi viimeksi Fulhamille johdettuaan taistoa kahdella maalilla. Se oli neljäs peräkkäinen voitoton ottelu. Kotona alla on maaliton tasapeli FA Cupista West Bromwichin kanssa. Vierasjoukkue voitti viimeksi FA Cupissa Newcastlen, mutta perään sarjassa tuli tappio Tottenhamille. Se koettiin dramaattisesti viimeisten hetkien osumalla. Lokeilla on alakerrassaan tekemistä, sillä viimeksi puolustuspelaaminen oli heikkoa. Aktiivinen pelitapa on tuonut mukanaan puolustuspelaamisen haasteita. Hornets on pelannut edellistä kierrosta lukuun ottamatta pitkään tappioitta, sillä Tottenham-peliä edelsi kuusi kilpailullista ottelua tappiottomana. Joulukuun ensimmäisen päivän jälkeen vieraissa ainoa tappio on juuri Tottenhamille. Tien päällä hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu hyvin onnistumisia. Sinivalkoisten kotietu ei ole ollut keskikastia merkittävämpi, mutta siellä ainoat tappiot ovat tulleet sarjan parhaimmistolle. Lisäksi kotona omiin on mennyt harvoin maalia enempää. Vierailijoilla on hieman vähemmän valmistautumisaikaa. Reissussakin nippu on valmiina prässäämään myös aktiivisesti. Materiaaleissa ei ole merkittäviä eroja, mutta hieman poissaoloja on yhä. Luvassa lienee illan tasaisimpia koitoksia.

Crystal Palace – Fulham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Crystal Palace pyrkii kaatamaan Fulhamin. Kotkat pelasivat viimeksi vähämaalisen tasapelin Southamptonin kanssa, mutta voittokin olisi ollut napattavissa. Vierasjoukkue kaatoi Brightonin oltuaan pari maalia perässä. Mökkiläisten tilanne on edelleen vaikea, sillä menestyminen on ollut yhä vaatimatonta. Onnistumisia tulee harvoin. Itseluottamukselle voitto Brightonista teki kuitenkin hyvää. Suuressa kuvassa miehistöt ovat omanneet saman verran maalintekovoimaa, mutta vierailijoiden alakerta on ollut selvästi heikompi. Cottagers ei ole voittanut tien päällä vielä kertaakaan ja pisteitäkin on kaikkiaan vain kaksi. Reissussa maalinteko on tuskaa. Punasiniset ovat voittaneet kotonaan vasta pari kertaa, mutta FA Cupissa irtosi jatkopaikka Tottenhamista. Spurs pelasi tosin normaalia heikommalla kokoonpanolla. Paikallisottelussa kotiedun merkitys ei ole suuri. Eaglesille on tehty kuitenkin kotona lokakuun jälkeen vain kerran enemmän kuin maali. Miehistöillä on pari poissaoloa. Glaziers on hankalasti ennustettavassa taistossa piensuosikki.

Burnley – Southampton

Burnley ja Southampton taistelevat paremmuudestaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Claretsilla alla on mainio pistejako Old Traffordilta, kun taas vierasjoukkue pelasi vähämaalisen tasapelin Crystal Palacen kanssa. Isännät ovat pelanneet materiaaliinsa nähden hyvin, vaikka Manchester Unitedia vastaan voitto menetettiinkin lopussa. Miehistö on hävinnyt kaikki kilpailut mukaan lukien tapaninpäivän jälkeen vain FA Cupissa Manchester Citylle. Alla on kolmeen viimeiseen kilpailulliseen kotiotteluun yhtä monta voittoa. Siellä heille on tehty yhtä taistoa lukuun ottamatta jo pidemmän aikaa minimaalisia maalimääriä. Saints on ollut niin ikään hyvässä pelivireessä, ja uuden päävalmentajan alaisuudessa myös maalinteko on alkanut luonnistumaan aiempaa paremmin. Viiteen edelliseen kilpailulliseen taistoon neljästi maalinteossa on onnistuttu vähintään kahdesti. Alkuvuonna on ehditty muun muassa nappaamaan tasapeli Chelsealta. Ennen päävalmentajan vaihtamista kyseessä oli yksi sarjan heikoiten valmennetuista nipuista. Nykyisellään osaamista ja materiaalia hyödynnetään selvästi kokonaisvaltaisemmin. Kummankin pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Todennäköisesti vähämaaliseen iltaan pientäkään ennakkosuosikkia on vaikeaa nähdä.

Cardiff – Bournemouth

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Cardiff saa vastaansa Bournemouthin. Kotijoukkue hävisi viimeksi Arsenalille, mutta sarjanousijan peliesitys oli aivan kelvollinen. Hieman paremmalla onnella mahdollisuus olisi ollut jopa venyä tasapeliin. Toiseksi edellisellä kierroksella isännät hävisivät selvästi Newcastlelle. Miehistön vaikeudet etenkin hyökkäyspelaamisen suhteen jatkuvat. FA Cupista putoaminen Gillinghamille ei ainakaan parantanut itseluottamusta. Tätä menoa sarjapaikan säilyttäminen tulee olemaan vaikeaa. Vierasjoukkueella alla on peräti neljän maalin tekeminen Chelsealle. Loppulukemat olivat toki rajut suhteessa pelitapahtumiin. Cherriers on kuitenkin pääsemässä hyvään pelivireeseen, sillä toiseksi edellisellä kierroksella kaadettiin West Ham. Alkuvuoden aikana hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu hyvin onnistumisia. Lisäksi alakerta on parantanut. Materiaaliltaan vierailijat ovat selvästi laadukkaampi, mutta tien päällä menestyminen on ollut vaatimatonta. Siellä voittoihin on pystytty viimeksi lokakuussa. Pari poissaoloa löytyy. Bluebirds on tehnyt kotonaan kolmeen viimeiseen kierrokseen yhden maalin. Huddersfieldin isäntänä lopputulos oli pettymys. Hyvän itseluottamuksen Kirsikat ovat vahvoilla voittamaan pitkästä aikaa reissussakin.

Leeds  – Norwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan ottelutarjontaa, yhteen iskevät Leeds ja Norwich. Isännät voittivat viimeksi heikon Rotherhamin, kun taas vierasjoukkueella alla on runsasmaalinen tasapeli Sheffield Unitedin kanssa. Vastustajalla olisi ollut hyvä mahdollisuus jopa voittoonkin. Kotijoukkue on pääsemässä takaisin hyvään pelivireeseen, vaikka puolustuspelaamisen kanssa on ollut yhä haavoittuvaisuutta. Viimeksi kotona voitettiin Stoke, ja siellä kuuteen viimeiseen taistoon alla on viisi voittoa. Syyskuun jälkeen kotona kokonaan pisteittä on jääty kerran. Kanarianlinnut ovat voittaneet joulua edeltäneen kierroksen jälkeen kerran, eikä heilläkään puolustuspelaamisen kanssa vaikeudet ole taakse jäänyttä elämää. Alla on kuitenkin kahteen viimeiseen peliin yhteensä viisi tehtyä maalia, joten tulivoimaa on yhä hyvin. Ei itseluottamus ole silti samanlainen kuin aiemmin onnistumisien seuratessa toisiaan. Tien päällä on pelattu useita kuukausia tappioitta, mutta viiteen viimeiseen taistoon ainoa voitto on tullut Blackburnista. Terveystilanne ei ole parhaimmillaan. Luvassa on yksi kierroksen viihdyttävimmistä otteluista, johon laadukkaampi sarjan ykkönen lähtee voittajasuosikkina.

Birmingham – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Birmingham testaa Nottinghamin päivän iskukyvyn. Kotijoukkue pelasi viimeksi runsasmaalisen tasapelin Swansean kanssa, kun taas vierasjoukkueella alla on vapauttava onnistuminen Wigania vastaan. Isännät ovat voittaneet viimeksi yli kuukausi takaperin, mutta peliesitykset eivät ole olleet niin heikkoja. Alkuvuonna puolustuspelaamisen kanssa on ollut kuitenkin vaikeuksia. Viimeksi voitto menetettiin lopussa. Alkuvuoden aikana vain kerran heille on tehty vähemmän kuin kaksi osumaa. Punapaidat tekivät äskettäin muutoksia valmennukseensa, sillä heikolle pelivireelle oli pakko hakea korjausliikkeitä. Wiganin kaataminen tuli monella tavalla tarpeeseen, mutta tasapainoisesta peliesityksestä huolimatta se ei tarjonnut mitään ihmeellistä. Varsinkin vieraissa Forest on ollut pitkän aikaa heikko, sillä tien päällä voittoihin on pystytty viimeksi yli kaksi kuukautta sitten. Viiteen edelliseen kilpailulliseen matkaotteluun vain yhdessä maalinteossa on onnistuttu. Terveystilanne ei ole vieläkään ihanteellinen. Brum on tehnyt kotonaan neljään viimeiseen kierrokseen kerran enemmän kuin yhden osuman. Heillä on vähemmän valmistautumisaikaa, sillä miehistö pelasi viimeksi tiistaina. Näillä tiedoilla luvassa on yksi kierroksen tasaisimmista koitoksista.

Hull – Stoke

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Hull isännöi Stokea. Tiikerit kokivat viimeksi selvän tappion Blackburnille, ja viimeiseen neljään kilpailulliseen kamppailuun ainoa voitto on tullut Sheffield Wednesdaysta. Vierasjoukkue hävisi viimeksi Prestonille, eikä Pottersin pelivire ole vieläkään palautumassa takaisin paremmaksi. Viimeksi pisteille pääseminen ei olisi ollut vääryys, mutta hyökkäyspelaaminen oli taas köykäistä. Sarjassa on tehty joulukuun puolen välin jälkeen yhdessä pelissä enemmän kuin yksi osuma. Materiaaliltaan punavalkoiset voisivat taistella pääsystä nousukarsintoihin, mutta nykyisellään osaamista hyödynnetään aivan liian rajallisesti. Oranssimustien pelivire on menossa hieman laskusuuntaan, mutta aikaisemminkin tilanne oli se, että peliesitykset eivät olleet niin hyviä mitä monet voitot antoivat ymmärtää. Kotona alla on kuitenkin yhä viiteen edelliseen peliin neljä voittoa. Niissä vain kerran jäätiin alle kahden osuman. Poissaoloja on ollut ja on yhä rasitteena. Vierailijat ovat voittaneet tien päällä viimeksi lokakuussa. Etenkin reissussa maalinteko sakkaa. Leedsin kaataminen kotona teki toki itseluottamukselle hyvää, mutta muuten pettymyksiä on tullut luvattoman paljon. Näillä tiedoilla välienselvittelyyn on hankalaa löytää juuri ennakkosuosikkia.

West Bromwich – Middlesbrough

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat West Bromwich ja Middlesbrough. Isännät voittivat viimeksi sarjassa Boltonin, kun taas FA Cupissa luvassa on uusinta Brightonin kanssa. Vierasjoukkue jäi FA Cupissa tasapeliin Newportin kanssa, eikä sarjassakaan pistejako Millwallia vastaan ollut onnistuminen. Albion oli FA Cupissa ajoittain pahastikin vaikeuksissa, mutta toisaalta alakerta toimi jälleen hyvin. Joulukuun seitsemännen päivän jälkeen heille on tehty yhdessä taistossa enemmän kuin maali. Tulivoimainen Baggies on hävinnyt kotonaan viimeksi lokakuussa. Kyseessä on vahva ehdokas pelaamaan ensi kaudella Valioliigassa. Punapaidat eivät ole hävinneet sitten tapaninpäivän, mutta hyökkäyspelaamisen kanssa on edelleen selvästi kehitettävää. Vahva alakerta on Borolle ominaisinta, mutta tulivoimaa on vähän suhteessa kotijoukkueeseen. Säännöllisesti maalintekoon pystyviä pelaajia on ollut hankalaa löytää, kun taas raitapaidoilla on käytössään kaksi 14 maalin pelaajaa. Paremmassa iskussa oleva Throstles on lievä ennakkosuosikki.

Bristol – Swansea

Bristol kohtaa Swansean, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkueen pelivire on jatkunut erinomaisena, kun viimeksi täysi pistepotti napattiin Nottinghamista ja perään jatkopaikka FA Cupissa Boltonista. Vierasjoukkue pelasi viimeksi runsasmaalisen tasapelin Birminghamin kanssa, mutta Joutsenetkin ovat olleet muuten hyvässä pelivireessä. Miehistö pääsi pelaamaan viimeksi puolet ottelusta miehen ylivoimalla, mutta silti ryhmä meinasi jopa hävitä. Alakerta jätti kysymysmerkkejä. Hyökkäyspelaaminen on tuottanut alkuvuodesta jo useasti hyvin onnistumisia. Robins on voittanut kaikki kilpailut mukaan lukien kuusi viimeisintä taistoaan. Viimeksi miehistö on jäänyt kokonaan pisteiden ulkopuolelle marraskuussa. Varsinkin alakerta on toiminut kiitettävästi, mutta myös ratkaisuvoimaa on löytynyt aivan kelvollisesti. Itseluottamus on korkealla. Tällaisella tekemisellä on täysi mahdollisuus taistella paikoista nousukarsinnoissa. Kotonakaan tappioita ei ole tullut marraskuun 10. päivän jälkeen. Walesilaisten terveystilanne ei ole parhaimmillaan, sillä poissaolijoita löytynee. Robins pääsee taistoon paremmin valmistautuneena, sillä vierailijat pelasivat viimeksi tiistaina. Tasoeroa ei juurikaan ole, joten isännät ovat kotonaan lieviä ennakkosuosikkeja.

Reading – Aston Villa

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisistaan mittaa ottavat Reading ja Aston Villa. Isännät pelasivat viimeksi pistejaon Boltonin kanssa, mutta täysi pistepotti oli vain parin minuutin päässä. Pelitilanteiden valossa Royals olisi ansainnut voiton. Birminghamilaiset nappasivat viimeksi voiton, mutta se tuli Ipswichistä. Vierasjoukkueen pelivire on ollut huolestuttava, ja varsinkin puolustuspelaamisen kanssa on ollut jo vaikeuksia. Ipswichin kaataminen mahdollisti paluun onnistumisien pariin, mutta tekemisessä on edelleen selvästi kehitettävää. Huonoa onneakin on ollut matkassa, sillä monessa taistossa parempaan menestymiseen on ollut mahdollisuus. Nippu on tehnyt kolmeen viimeiseen reissupeliinsä jokaisella kerralla korkeintaan maalin. Vierailijat ovat paperilla yksi ehdokkaista nousukarsintoihin. Kyseessä on tulivoimainen nippu, mutta tällä hetkellä keskittyminen on alakerran tilkitsemisessä. Isännät ovat voittaneet marraskuun alun jälkeen kotonaan vain kerran, eikä pelaajiston itseluottamus ole varmasti edelleenkään kummoinen. Heillä on myös vähemmän valmistautumisaikaa. Villans on perustasoltaan selvästi parempi ja tien päälläkin ennakkosuosikki.

Sheffield United – Bolton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Bolton matkustaa Sheffield Unitedin vieraaksi. Kotijoukkue pelasi viimeksi runsasmaalisen tasapelin Norwichin kanssa, kun taas vierasjoukkueella alla on jälleen yksi voitoton taisto Readingia vastaan. Tuolloin päästiin sentään kiinni tasapeliin ihan viimeisten hetkien aikana. Sheffieldiläisillä olisi ollut viimeksi hyvä mahdollisuus napata täysikin pistepotti. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut niukka tappio Swansealle olisi ollut niin ikään käännettävissä hyväksi lopputulokseksi. Matkalla on ollut huonoa onnea. Vierailijoiden olisi löydettävä nopeasti lisää maalintekovoimaa, sillä nykyisellään hyökkäyspelaaminen on liian kapealla pohjalla. Maalinteossa on onnistuttu vain 19 kertaa. Nippu on tehnyt vieraissa syyskuun jälkeen kerran enemmän kuin maalin. Terveystilanne ei liene myöskään hyvä, sillä useampia poissaolijoita löytynee. Heillä on lisäksi vähemmän valmistautumisaikaa. Wanderers on nykyisellään vahva ehdokas pelaamaan ensi kaudella sarjaporrasta alempana. Monta pykälää parempi Blades on yksi kierroksen todennäköisimmistä voittajista. Yksipuolista hallintaa on luvassa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 2.2.2019 | Tilastot

EvertonWolverhampton
Sarjataulukossa87
Voitot-tasapelit-häviöt9-6-910-5-9
Tehdyt-päästetyt maalit35-3330-31
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-511-10
Laukauksia/ottelu12,912,9
Pallonhallinta50,90 %46,40 %
Syöttöprosentti77,20 %78,10 %
LoukkaantumisetDigne, Mina, Baines, Jagielka
Pelikiellossa
ChelseaHuddersfield
Sarjataulukossa520
Voitot-tasapelit-häviöt14-5-52-5-17
Tehdyt-päästetyt maalit40-2313-41
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-20-1-5
Maalipuntari 6 edellistä5-82-10
Laukauksia/ottelu15,511,1
Pallonhallinta61,80 %48,50 %
Syöttöprosentti88,00 %75,90 %
LoukkaantumisetVan GinkelWilliams, Billing, Sabiri
Pelikiellossa
BrightonWatford
Sarjataulukossa139
Voitot-tasapelit-häviöt7-5-129-6-9
Tehdyt-päästetyt maalit27-3633-34
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-3-2
Maalipuntari 6 edellistä7-108-9
Laukauksia/ottelu9,411,9
Pallonhallinta43,00 %47,70 %
Syöttöprosentti73,80 %75,10 %
LoukkaantumisetIzquierdo, Steele, BernardoKiko, Prodl,  Doucoure
Pelikiellossa
Crystal PalaceFulham
Sarjataulukossa1519
Voitot-tasapelit-häviöt6-5-134-5-15
Tehdyt-päästetyt maalit24-3325-53
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä7-89-11
Laukauksia/ottelu12,812,6
Pallonhallinta47,10 %48,10 %
Syöttöprosentti77,50 %78,60 %
LoukkaantumisetSouare, TomkinsZambo Anguissa, Mawson, Schurrle
PelikiellossaSaha
BurnleySouthampton
Sarjataulukossa1716
Voitot-tasapelit-häviöt6-5-135-8-11
Tehdyt-päästetyt maalit25-4526-41
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä9-97-8
Laukauksia/ottelu9,313,3
Pallonhallinta43,30 %45,50 %
Syöttöprosentti71,30 %75,50 %
LoukkaantumisetBrady, Lennon, LowtonHojbjerg, Lemina, Austin
Pelikiellossa
CardiffBournemouth
Sarjataulukossa1810
Voitot-tasapelit-häviöt5-4-1510-3-11
Tehdyt-päästetyt maalit20-4637-42
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä2-810-14
Laukauksia/ottelu1112,2
Pallonhallinta40,00 %47,50 %
Syöttöprosentti64,80 %78,20 %
LoukkaantumisetMorrisonWilson, Brooks, Cook
Pelikiellossa
LeedsNorwich
Sarjataulukossa12
Voitot-tasapelit-häviöt17-6-615-9-5
Tehdyt-päästetyt maalit49-3154-38
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-31-4-1
Maalipuntari 6 edellistä10-1113-12
Laukauksia/ottelu15,814,3
Pallonhallinta59,80 %55,00 %
Syöttöprosentti79,40 %78,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BirminghamNottingham
Sarjataulukossa129
Voitot-tasapelit-häviöt9-13-710-12-7
Tehdyt-päästetyt maalit43-3642-33
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä8-910-10
Laukauksia/ottelu12,111,7
Pallonhallinta42,20 %51,60 %
Syöttöprosentti61,40 %75,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HullStoke
Sarjataulukossa1315
Voitot-tasapelit-häviöt11-7-119-11-9
Tehdyt-päästetyt maalit41-3833-37
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä15-63-10
Laukauksia/ottelu11,211,4
Pallonhallinta46,40 %51,30 %
Syöttöprosentti68,10 %77,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
West BromwichMiddlesbrough
Sarjataulukossa45
Voitot-tasapelit-häviöt14-8-612-11-5
Tehdyt-päästetyt maalit57-3531-20
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-13-2-1
Maalipuntari 6 edellistä11-47-4
Laukauksia/ottelu14,113,3
Pallonhallinta52,40 %46,50 %
Syöttöprosentti78,30 %70,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BristolSwansea
Sarjataulukossa711
Voitot-tasapelit-häviöt12-8-811-8-10
Tehdyt-päästetyt maalit35-2940-35
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-02-3-1
Maalipuntari 6 edellistä8-311-8
Laukauksia/ottelu13,112,6
Pallonhallinta51,10 %54,00 %
Syöttöprosentti71,70 %82,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingAston Villa
Sarjataulukossa2210
Voitot-tasapelit-häviöt5-9-1510-12-7
Tehdyt-päästetyt maalit32-4453-46
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-32-3-1
Maalipuntari 6 edellistä5-88-9
Laukauksia/ottelu11,614,6
Pallonhallinta50,30 %53,70 %
Syöttöprosentti76,80 %79,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield UnitedBolton
Sarjataulukossa323
Voitot-tasapelit-häviöt15-6-85-8-16
Tehdyt-päästetyt maalit48-3119-43
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä12-44-12
Laukauksia/ottelu13,19,9
Pallonhallinta51,50 %43,40 %
Syöttöprosentti75,90 %66,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö