Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 2.3.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa hyödyntää haluamallaan tyylillä.

Bournemouth – Manchester City

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City matkustaa Bournemouthin vieraaksi. Cherriers hävisi viikolla murskalukemin Arsenalille, ja edelliseen neljään kamppailuun alla on vain yksi piste Wolverhamptonia vastaan. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut isoja ongelmia. Miehistölle on tehty viimeiseen neljään kierrokseen toistakymmentä osumaa. Loukkaantumiset eivät helpota tilannetta, sillä edelleen useita tärkeitä pelaajia on sivussa. Vierasjoukkue jatkoi viimeksi voittokulkuaan kaatamalla West Hamin. Manchesterilaiset ovat voittaneet kaikki kilpailut mukaan lukien tapaninpäivän jälkeen jokaisen taistonsa lukuun ottamatta Newcastle-peliä. Minkä vastustajan tahansa on oltava jo timanttisen hyvä, että Citizens kaadetaan. Toki hyökkäyspelaaminen ei ole ollut ihan parhaimmillaan, mutta perustaso on niin laaja, kokonaisvaltainen ja itseluottamus korkealla, että tulosta tulee joka suunnasta. Viimeisten viikkojen aikana on pelattu sarjan ja Mestarien liigan ohella FA Cupissa ja Englannin Liigacupissa, mutta toisaalta kilpailu pelipaikoista on valtaisaa. Nyt vieläpä mestaruustaistelun kannalta jokainen piste on erittäin tärkeä. Tasoero manchesterilaisille on karmea. Suurta vierailijoiden hallintaa on odotettavissa.

Manchester United – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester United isännöi Southamptonia. Kotijoukkue nappasi viikolla melko hallitusti voiton Crystal Palacesta, kun taas vierasjoukkueella on alla putoamistaistelun kannalta hyvää tehnyt voitto Fulhamista. Pelitilanteiden valossa jopa voitotta jääminen ei olisi ollut iso vääryys. Manchesterilaiset ovat edelleen hyvässä pelivireessä, vaikka kahdessa edellisessä kotitaistossa on jääty osumitta. Toinen niistä pelattiin Liverpoolia ja toinen PSG:tä vastaan. Itseluottamus on kunnossa ja alisuorittamiset ovat takana, mutta loukkaantumisia on edelleen rasitteena. Itseluottamukselle hyvää ovat tehneet Liverpoolin ja Chelsean nollaamiset. Saints ei ole liikenteessä myöskään poissaoloitta. Tien päällä voittoihin ei ole pystytty kolmea kertaa enempää. Kyseessä on kuitenkin paremmin valmennettu nippu kuin ennen valmennuksen vaihtamista. Maalintekovoimaa on toki yhä kovin rajallisesti. Red Devils on hävinnyt sarjassa kotonaan vain kerran. Perustasoltaan punapaidat ovat monta pykälää laadukkaampia ja kotonaan suuri ennakkosuosikki.

Wolverhampton – Cardiff

Wolverhampton saa vastaansa Cardiffin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue kärsi viimeksi yllättävän tappion Huddersfieldille. Viikkokierros oli ensimmäinen pisteetön ilta edelliseen kahdeksaan kilpailulliseen otteluun. Sarjataulukossa kuudes sija on 13 pisteen päässä, mutta selvästi laskusuuntaa ei ole myöskään tiedossa. Sudet ovat pelanneet hyvän kauden ja ovat jopa yksi kuluvan vuosikymmenen parhaimmista sarjanousijoista. Omiin on mennyt sarjassa pidempään korkeintaan maalia. Samaa ei voi sanoa vierasjoukkueen tilanteesta, sillä walesilaiset ovat edelleen yksi vahvimmista ehdokkaista palaamaan Mestaruussarjaan. Viimeksi tuli selvä tappio Evertonille. Kahteen edelliseen peliin omiin on mennyt kahdeksan osumaa. Miehistö venyy yksittäisillä kerroilla hyviin onnistumisiin, mutta niitä tulee liian harvoin. Viikkokierroksella peliesitys oli heikko. Varsinkin tien päällä on ollut vaikeaa. Siellä maalinteossa on onnistuttu alle kymmenen kertaa. Oranssimustat ovat jääneet kotonaan tammikuun toisen päivän jälkeen kerran korkeintaan maaliin. Tasapainoisempi, laadukkaampi ja paremman itseluottamuksen omaavat isännät ovat vahvasti edellä.

Burnley – Crystal Palace

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Burnley ja Crystal Palace. Isännät jäivät viimeksi pitkästä aikaa ilman pisteitä, kun Newcastlea vastaan jäätiin nollille. Sitä edelsi sarjassa kaikkiaan kahdeksan ottelua ilman tappioitta. Puolustuspelaaminen on toiminut hyvin, mutta viimeksi Newcastlea vastaan todellista menestymisen mahdollisuutta ei ollut. Kotona voitettiin viimeksi Tottenham. Se vain kasvatti hyvää itseluottamusta. Alkuvuonna on myös esimerkiksi pelattu pistejako Old Traffordilla. Viiteen edelliseen kilpailulliseen kotiotteluun alla on neljä voittoa. Kotona vastustajat on jätetty jo pitkään järjestäen enintään maaliin. Hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu myös hyvin onnistumisia. Tätä menoa putoamisen uhka saattaa on väistymässä. Vierasjoukkue on esiintynyt niin ikään edukseen, vaikka viimeksi Manchester Unitedia vastaan jäätiin pisteittä. Kotkat ovat saalistaneet tammikuun 19. päivän jälkeen kaikista otteluistaan vähintään tasapelin lukuun ottamatta Manchester Unitedin kohtaamista. Tuolloin peli oli lopulta jopa tasainen. Tien päällä tehtiin viimeksi neljä maalia Leicesterille. Luvassa on kierroksen tasaisimpia kohtaamisia. Vierailijat laittanevat Claretsin ottamaan pallonhallintaa. Pientäkään ennakkosuosikkia ei ole juurikaan löydettävissä.

Brighton – Huddersfield

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Brighton ja Huddersfield. Kotijoukkue ei ole voittanut sarjassa kuuteen viimeiseen kierrokseen, mutta Lokkien peliesitykset eivät ole olleet missään tapauksessa hälyttävän heikkoja. Viimeksi koettiin maalin tappio Leicesterille, mutta pisteeseen venyminen ei olisi ollut iso vääryys. Lisäksi äskettäin napattu jatkopaikka FA Cupissa teki itseluottamukselle hyvää. Terriers venyi pitkästä aikaa voittoon, kun Wolverhampton saatiin yllätettyä. Muuten vierasjoukkueen tilanne on edelleen surkea. Putoamisen välttäminen on kovin epäuskottavaa. Voitto Wolverhamptonista oli mainio onnistuminen, mutta muuten menestyminen on olematonta. Varsinkin tien päällä edes yhden maalin tekeminen on tuskaa. Siinä on onnistuttu edellisen kerran tapaninpäivänä. Pallollinen tekeminen ylipäätänsä on ollut niin vaisua, että taidot ja osaaminen eivät vain riitä. Muutamat poissaolot eivät helpota tilannetta. Vähämaalista iltaa odotellaan, mutta laadukkaampi Albion on kotonaan selvästi niskan päällä. Vierailijoiden itseluottamus on vähän parempi, mutta monen asian olisi muututtava, jotta miehistö voisi venyä säännöllisemmin pisteille.

West Ham – Newcastle

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, Newcastle matkustaa West Hamin vieraaksi. Hammers on voittanut tammikuun puolen välin jälkeen vain kerran, mutta pelivire ei ole kuitenkaan millään tavalla hälyttävän heikko. Viimeksi lontoolaiset hävisivät maalilla Manchester Citylle. Peliesitys oli vähintään kelvollinen. Hieman aiemmin pelattiin vähämaalinen tasapeli Liverpoolin kanssa. Kotona voitettiin viimeksi Fulham. Kotona on hävitty marraskuun jälkeen vain kerran. Siellä on alkuvuodesta pidetty niin Liverpool kuin Arsenal korkeintaan maalissa. Loukkaantumisia on edelleen rasitteena. Vierasjoukkue on voittanut kaksi edellistä taistoaan, joten pelaajiston itseluottamus on nousussa. Tekeminen on ollut muutenkin nousuvireistä. Se on myös tasapainoista. Viimeksi voitettiin hallitusti Burnley. Sarjassa kuuteen viimeiseen taistoon ainoa tappio on tullut Tottenhamille. Alakerta on toiminut hyvin. Alkuvuoden kohokohtana on yhä voitto Manchester Citystä. Reissussa viimeisin voitto on silti joulukuun puolesta välistä. Poikkeuksena oli yksi FA Cupin jatkopaikka Blackburnista. Tiukka ja tasainen ilta on luvassa. Näillä tiedoilla kotijoukkueesta saa enintään minimaalisen ennakkosuosikin, sillä Magpies on ollut rajallisilla resursseillaan jo pidemmän aikaa menossa selvästi kohti parempaa.

Millwall – Norwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Millwall ja Norwich. Vierasjoukkue on saalistanut viiteen edelliseen kamppailuunsa neljä voittoa. Viimeksi Kanarianlinnut nappasivat hyvän voiton Bristolista. Sitä seurasi neljän maalin tekeminen heikolle Boltonille. Sarjassa uuden vuoden jälkeen on jääty pisteittä vain Prestonia vastaan. Alakerrassa on edelleen haavoittuvaisuutta, mutta kentän toisessa päässä ratkaisuvoima jatkuu sarjan parhaimmistona. Tempoa pidetään korkealla. Kotijoukkue on hävinnyt edelliset kaksi taistoaan, mutta viikkopelissä olisi ollut mahdollisuus pistejakoon. Fyysisesti esiintyvät Leijonat ovat kotonaan vaikeasti kaadettavissa, mutta kolmeen edelliseen kotikamppailuun maalinteossa on onnistuttu vain kerran. Esimerkiksi helmikuun alussa jäätiin maalittomaan pistejakoon Rotherhamin kanssa. Muutenkin hyökkäyspelaamiseen olisi uudelle ratkaisuvoimalle käyttöä. Muutama loukkaantuminen on rasitteena. Vierailijat pääsevät otteluun paremmin valmistautuneena. Molemmilla nipuilla tarve pisteille on merkittävä. Tulivoimainen ja mainiosti myös reissussa pisteitä kerännyt sarjakärki lähtee iltaan ansaitusti ennakkosuosikkina.

Aston Villa – Derby

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan ottelussa Aston Villa pyrkii kaatamaan Derbyn. Birminghamilaiset pelasivat jälleen yhden voitottoman kamppailun, kun Stoken kanssa päädyttiin vähämaaliseen tasapeliin. Sitä ennen hävittiin kotona parilla maalilla West Bromwichille. Kotijoukkue on voittanut edellisen kerran reilu kuukausi sitten ja silloinkin onnettoman Ipswichin. Edellisillä kierroksilla hyökkäyspelaaminen on ollut tökkivää. Loukkaantumiset ovat vaikeuttamassa tilannetta. Vierasjoukkue on pelannut neljä edellistä taistoaan voitoitta, mutta nyt yksi niistä käytiin FA Cupissa. Rams hävisi viimeksi niukasti Nottinghamille. Pelitilanteiden valossa pisteille olisi ollut hyvä mahdollisuus, mutta hyvät maalintekopaikat olivat liian vähäiset. Valkopaidoillakin maalinteon kanssa on ollut haasteita. Alakerta on toiminut pääasiassa hyvin. Sarjassa tien päällä on voitettu viimeksi ennen uutta vuotta. Ramsinkaan terveystilanne ei ole ihanteellinen. Tasoeroa ei juurikaan ole, joten näillä tiedoilla tiedossa on erittäin tasainen koitos. Kotijoukkue tarvitsee ottelusta voiton, mikäli nousukarsintoihin meinataan vielä päästä. Marraskuun jälkeen kotonakin on voitettu vain kerran.

Brentford – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Brentford ja QPR. Kotijoukkue kärsi viimeksi tappion Sheffield Wednesdaylle, kun taas Ärrillä on alla niukka voitto tasokkaasta Leedsistä. Isännät ovat olleet kotonaan erinomaisessa pelivireessä, mutta viikkokierroksen tappio toi pikkuisen takapakkia. Kotona mätettiin viimeksi viisi maalia Hullin verkkoon. Vierasjoukkue on voittanut sarjassa tapaninpäivän jälkeen vain kerran. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut haasteita, vaikka viimeksi omiin ei mennyt osumia. Leedsin kaadossa matkalla oli myös onnea. Reissussa on voitettu lokakuun jälkeen vain kerran. Siellä maalinteossa on onnistuttu vähintään kahdesti marraskuun jälkeen vain Aston Villalle. Nyt toki kotietu ei ole aivan normaalia luokkaa, kun molemmat niput ovat Lontoosta. Beesillä on rasitteenaan muutamia loukkaantumisia, mutta vierailijoiden terveystilanne ei ole myöskään ihanteellinen. Aineksia löytyy vauhdikkaaseen kohtaamiseen. Perustasoltaan hyökkäysvoimaiset punavalkoiset ovat laadukkaampia ja kotonaan ansaitusti lähellä menestymistä.

Hull – Birmingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Hull kohtaa Birminghamin. Tiikerit nappasivat viimeksi voiton Millwallista, joten kotijoukkue pääsi muutamien heikkojen peliesitysten jälkeen voittojen pariin. Toiseksi edellisellä kierroksella koettiin murskatappio Brentfordille. Pelitilanteiden valossa viimeksi voitotta jääminen ei olisi ollut väärin. Kotona miehistö on menestynyt kahdeksanneksi parhaiten. Marraskuun jälkeen kotona on voitettu lähes kaikki ottelut. Taisto Rotherhamia vastaan oli tosin pettymys. Vierasjoukkue on voittanut viiteen edelliseen kierrokseen kolmesti, mutta viimeksi irronnut täysi pistepotti Bristolista oli onnekas. Materiaaliltaan miehistö ei ole sijoituksensa veroinen. Toisaalta itseluottamukselle voitto Bristolista teki hyvää. Oranssimustilla on yhä hieman poissaoloja. Blues on tehnyt tien päällä kolmeen viimeiseen kierrokseen lähes toistakymmentä osumaa, mutta nyt tärkeää olisi saada alakerta takaisin kuntoon. Puolustuspäässä on ollut epävarmuutta. Hankalasti ennustettava ilta on edessä. Näillä tiedoilla Tigersia on pidettävä kotonaan pikkuisen niskan päällä.

Preston – Bristol

Preston isännöi Bristolia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on edelleen hyvässä pelivireessä, sillä miehistö on pelannut kahdeksan edellistä kierrosta tappioitta. Viimeksi North End nappasi täyden pistepotin Millwallilta. Isäntien selvänä vahvuutena on tiivis ja organisoitu puolustuspelaaminen. Pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Alla on kuitenkin joulukuun puolen välin jälkeen kotona vain yksi voitto. Vierasjoukkueen pelivire on menossa laskusuuntaan, sillä alla on kolme tappiota. Yksi niistä tuli FA Cupissa Wolverhamptonille. Viimeksi miehistö koki tappion Birminghamille, mutta tuolloin matkalla oli myös epäonnea. Puolustuspelaamisessa on ollut hieman normaalia isompaa epävarmuutta. Reissussa alla on tappio Norwichille, mutta sitä edelsi tien päällä kuusi kamppailua tappioitta. Norwich-pelissä omiin meni pitkästä aikaa enemmän kuin maali. Robinsilla on vähemmän lepoaikaa. Perustasoissa ei ole suurta eroavaisuutta. Tiedossa on yksi kierroksen tasaisimmista peleistä. Ottelussa on merkittävät panokset.

Stoke – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Stoke ja Nottingham. Isännät ovat pelanneet kuusi edellistä kierrosta ilman voittoja, eikä varsinkaan hyökkäyspelaaminen ota vieläkään luonnistuakseen. Viimeksi Potters pelasi vähämaalisen tasapelin Aston Villan kanssa, eikä tuolloinkaan peliesitys ollut kummoinen. Maalinteko sakkaa yhä vain ilman kunnon päämääriä. Alakerta toimii pääasiassa aivan kelvollisesti. Kotijoukkueen pitäisi taistella paikoista nousukarsintoihin. Edes valmennuksen vaihtaminen ei ole korjannut asiaa. Tien päällä ei kaadettu edes Ipswichiä. Nippu on voittanut kuluvan vuoden aikana kotonaan kerran. Vierasjoukkue omaa edelleen mahdollisuudet nousukarsintoihin, ja edellisessä kamppailussaan Forest nappasi täyden pistepotin Derbystä. Tammikuun 19. päivän jälkeen ainoa tappio on tullut Birminghamille. Miehistön vahvuutena on laadukas puolustuspelaaminen. Tien päällä viimeisin voitto on yhä kuukausien takaa. Kuuteen viimeiseen kilpailulliseen reissupeliin viidesti on jääty maaleitta. Terveystilanne ei ole edelleenkään ihanteellinen. Yksi kierroksen tiukimmista ja tasaisimmista koitoksista on odotettavissa.

Wigan – Middlesbrough

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Middlesbrough matkustaa Wiganin vieraaksi. Kotijoukkueella on alla kolme vähämaalista tasapeliä, joista viimeisin tuli heikkoa Ipswichiä vastaan. Athletic on voittanut marraskuun jälkeen vain kahdesti. Ipswichiä vastaan saatiin pelata pitkään miehen ylivoimalla. Vierasjoukkue on voittanut kaksi edellistä otteluaan ja jättäen vastustajansa maaleitta. Punapaidat tunnetaan erinomaisesti puolustavana nippuna, jonka alakerta on yksi sarjan vahvimmista. Etenkin alakerran organisointi on vahvuus. Omiin on mennyt vasta 24 osumaa. Hyökkäyspelaaminen ei ole sen sijaan lähellekään sarjan parhaimmistoa. Perustasoltaan Boro on kuitenkin yksi ehdokkaista nousemaan Valioliigaan. Materiaaliltaan ryhmä on selvästi parempi, joten tasoeroa heidän eduksi löytyy. Kotonaan Latics on kerännyt pisteitä seitsemänneksi parhaiten, mutta vierailijat ovat olleet tien päällä kolmanneksi eniten pisteitä saanut ryhmä. Sarjassa neljään edelliseen reissupeliin alla on kolme voittoa. Niukka vierasvoitto on lähellä.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 2.3.2019 | Tilastot

BournemouthManchester City
Sarjataulukossa122
Voitot-tasapelit-häviöt10-4-1422-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit39-5375-20
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-35-0-1
Maalipuntari 6 edellistä8-1116-3
Laukauksia/ottelu1217,3
Pallonhallinta47,50 %63,60 %
Syöttöprosentti78,30 %88,80 %
LoukkaantumisetS. Cook, L. Cook, Francis, Wilson, SolankeDelph, Fernandinho, Stones, Jesus, Laporte
PelikiellossaLerma
Manchester UnitedSouthampton
Sarjataulukossa517
Voitot-tasapelit-häviöt16-7-56-9-13
Tehdyt-päästetyt maalit55-3630-46
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-02-2-2
Maalipuntari 6 edellistä11-47-7
Laukauksia/ottelu13,613,1
Pallonhallinta53,50 %45,90 %
Syöttöprosentti82,60 %75,30 %
LoukkaantumisetJones, Martial, Valencia, Mata, Lingard, HerreraIngs, Lemina, Obafemi
Pelikiellossa
WolverhamptonCardiff
Sarjataulukossa718
Voitot-tasapelit-häviöt11-7-107-4-17
Tehdyt-päästetyt maalit35-3525-55
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-0-4
Maalipuntari 6 edellistä12-76-14
Laukauksia/ottelu12,810,8
Pallonhallinta46,90 %39,60 %
Syöttöprosentti77,80 %64,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BurnleyCrystal Palace
Sarjataulukossa1514
Voitot-tasapelit-häviöt8-6-148-6-14
Tehdyt-päästetyt maalit31-5032-38
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä8-712-10
Laukauksia/ottelu9,613,3
Pallonhallinta43,40 %47,00 %
Syöttöprosentti70,50 %77,60 %
LoukkaantumisetDefour, Lennon, WaltersSakho, Souare, Wan-Bissaka
Pelikiellossa
BrightonHuddersfield
Sarjataulukossa1620
Voitot-tasapelit-häviöt7-6-143-5-20
Tehdyt-päästetyt maalit29-4115-50
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-51-0-5
Maalipuntari 6 edellistä5-122-13
Laukauksia/ottelu10,310,9
Pallonhallinta44,40 %48,30 %
Syöttöprosentti74,50 %76,30 %
LoukkaantumisetSteele, BalogunDiakhaby, Williams, Smith, Mbenza
PelikiellossaAndone
West HamNewcastle
Sarjataulukossa1013
Voitot-tasapelit-häviöt10-6-128-7-13
Tehdyt-päästetyt maalit35-4126-34
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-34-1-1
Maalipuntari 6 edellistä5-910-3
Laukauksia/ottelu11,311,3
Pallonhallinta47,60 %42,80 %
Syöttöprosentti77,70 %72,40 %
LoukkaantumisetReid, Sanchez, Yarmolenko, WilshereClark, Elliot, Shelvey
Pelikiellossa
MillwallNorwich
Sarjataulukossa201
Voitot-tasapelit-häviöt8-10-1619-9-6
Tehdyt-päästetyt maalit37-5068-44
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-34-1-1
Maalipuntari 6 edellistä3-616-8
Laukauksia/ottelu11,814,9
Pallonhallinta45,20 %54,90 %
Syöttöprosentti64,10 %78,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Aston VillaDerby
Sarjataulukossa137
Voitot-tasapelit-häviöt10-15-914-9-10
Tehdyt-päästetyt maalit57-5343-38
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä6-85-4
Laukauksia/ottelu1413,6
Pallonhallinta53,40 %54,10 %
Syöttöprosentti79,70 %77,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BrentfordQPR
Sarjataulukossa1617
Voitot-tasapelit-häviöt11-10-1212-6-16
Tehdyt-päästetyt maalit55-4642-52
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-21-0-5
Maalipuntari 6 edellistä16-98-13
Laukauksia/ottelu15,113,1
Pallonhallinta56,10 %45,80 %
Syöttöprosentti79,10 %69,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HullBirmingham
Sarjataulukossa118
Voitot-tasapelit-häviöt13-8-1312-14-8
Tehdyt-päästetyt maalit48-4853-43
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä7-1313-10
Laukauksia/ottelu10,812,2
Pallonhallinta46,50 %43,00 %
Syöttöprosentti68,10 %61,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PrestonBristol
Sarjataulukossa106
Voitot-tasapelit-häviöt12-11-1115-8-10
Tehdyt-päästetyt maalit53-4843-35
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-04-0-2
Maalipuntari 6 edellistä10-39-6
Laukauksia/ottelu1313
Pallonhallinta50,80 %51,20 %
Syöttöprosentti70,30 %72,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeNottingham
Sarjataulukossa189
Voitot-tasapelit-häviöt9-14-1112-14-8
Tehdyt-päästetyt maalit35-4247-38
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä2-78-6
Laukauksia/ottelu11,311,5
Pallonhallinta51,20 %50,20 %
Syöttöprosentti77,30 %73,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
WiganMiddlesbrough
Sarjataulukossa195
Voitot-tasapelit-häviöt9-8-1615-12-6
Tehdyt-päästetyt maalit33-4738-24
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä5-78-5
Laukauksia/ottelu12,613,4
Pallonhallinta48,80 %46,20 %
Syöttöprosentti70,70 %70,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö