Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 20.4.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannin Valioliigassa, Italian Serie A:ssa ja Espanjan La Ligassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi hyödyntää haluamallaan tyylillä.

Wolverhampton – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Wolverhampton ja Brighton. Kotijoukkue on saalistanut viiteen edelliseen kierrokseen kaksi voittoa, tasapelin ja kaksi tappiota, kun taas vierasjoukkue on venynyt pisteille vain kerran. Sudet hävisivät edellisellä kierroksella Southamptonia vastaan ja ihan ansaitusti. Sarjanousijan kausi on ollut kuitenkin onnistunut ja vahvuutena pysyy hyvä organisointi ja tiivis puolustuspelaaminen. Kotona on voitettu kahdessa edellisessä pelissä Manchester United sekä sarjassa että FA Cupissa. Oranssimustat tavoittelevat vielä seitsemättä sijaa. Albionin tilanne on huolestuttava, sillä varsinkin puolustuspelaamisen kanssa on murheita. Lisäksi maalinteko on ollut hyvinkin tukkoista. Viiteen viimeiseen kilpailulliseen otteluun on jääty itse osumitta. Viikolla hävittiin kotona Cardiffille. Tasapeli ei olisi ollut iso vääryys. Miehistöllä lepoaika jää rajalliseksi. Putoamisviiva kolkuttelee ovella. Poissaolojakin on taustalla. Wanderers on voittanut kotonaan kahdeksaan edelliseen kilpailulliseen taistoonsa seitsemästi. Näillä tiedoilla koitoksen jopa selvästä ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä.

Newcastle – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Newcastle ja Southampton. Harakat nappasivat edellisellä kierroksella voiton Leicesteristä, mutta sitä ennen pelattiin kolme kamppailua voitoitta. Leicesteriä vastaan tasapeli olisi ollut enemmänkin oikeutettu lopputulos. Toisaalta oman maalin pitäminen puhtaana teki nipulle hyvää. Kotona kärsittiin äskettäin niukka tappio Crystal Palacelle. Kotona viiteen viimeiseen kierrokseen on voitettu neljästi. Sarjapaikan osalta tilanne on hyvä, mutta vielä pientä menestystä saatetaan tarvita. Vierasjoukkueen vahvat peliesitykset jatkuivat viimeksi voitollisesti Wolverhamptonia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella hävittiin Liverpoolia vastaan, mutta tasapeliin olisi ollut realistinen mahdollisuus. Saintsin asema sarjataulukossa on yhä haastava, mutta suunta on vahvasti kohti parempaa. Se on näkynyt myös pelaajiston itseluottamuksessa. Kummallakin ryhmällä on yhä hieman poissaoloja. Erittäin tasainen, tiukka ja vähämaalinen ottelu on luvassa. Magpies on vain pikkuisen niskan päällä. Tärkeät pisteet on jaossa.

West Ham – Leicester

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Leicester matkustaa West Hamin vieraaksi. Isännät ovat kärsineet viidellä edellisellä kierroksella neljä tappiota, eikä peliesitysten osalta tilanne ole muutenkaan hääppöinen. Lontoolaisilla on ollut välillä vaikeuksia saada kunnon motivoitumista. Sen on myös peliesityksistä huomannut. Edellisellä kierroksella Hammers jäi ansaitusti pisteittä Manchester Unitedia vastaan. Sitä edelsi tappio Chelsealle. Vierasjoukkue on ollut joitakin viikkoja yksi sarjan kovakuntoisimmista miehistöistä. Ketut ovat voittaneet edellisellä viidellä kierroksella neljästi. Voittoputki tosin päättyi viimeksi Newcastlea vastaan. Tasapeliin olisi ollut hyvä mahdollisuus. Nykyisellä valmennuksella sinipaidat ovat esiintyneet hyvin edukseen ja taistelevat vahvasti seitsemästä sijasta. Tekemisessä on paljon hyvää. Pelaajien itseluottamus on kunnossa. Motivaatio on niin ikään kohdillaan. Viimeksi jäätiin nollille, mutta sitä edelsi neljä kamppailua siten, että jokaisella kerralla tehtiin itse ainakin kaksi osumaa. Vieraissakin alla on useampi onnistuminen. Varsinkin tällä hetkellä tasapainoisempi ja parempi Foxes nousee reissussakin ehdottomaksi ennakkosuosikiksi.

Bournemouth – Fulham

Bournemouth saa vastaansa Fulhamin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella peräti viiden maalin erolla tulleen voiton Brightonista, kun taas vierasjoukkueella on alla niin ikään pitkästä aikaa onnistuminen. Täysi pistepotti irtosi Evertonista. Mökkiläisten tilanne on kuitenkin huono, sillä ensi kaudella pelataan jälleen Mestaruussarjassa. Puolustuspelaaminen on ollut lähes koko kauden heikolla pohjalla, mutta ratkaisuvoimaakin on ollut liian vähän. Tekeminen on ollut kaikilla tavoilla sellaista, että putoamisen välttäminen ei tule kysymykseen. Evertonia vastaan tasapeli ei olisi ollut vääryys. Isäntien peliesitys oli edellisellä kierroksella laadukas, mutta loppulukemat olivat kuitenkin yläkanttiin. Kirsikoilla ei ole enää merkittävää pisteiden tarvetta, mutta eiköhän kotona haluta menestyä. Kotona on mennyt kuitenkin pääasiassa varsin hyvin. Molemmat miehistöt kärsivät loukkaantumisista. Runsasmaalinen ja hyvinkin viihdyttävä kohtaaminen ei tulisi yllätyksenä. Cherriers lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta Cottagers pelaa vapautuneesti ja ilman paineita. Vieraissa tosin voitot ovat nolla. Isännät ovat monilla tavoilla parempi porukka, joten kotivoitosta lähdetään näin ollen liikkeelle.

Huddersfield – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Huddersfield ja Watford. Terriers on kärsinyt kymmeneen viimeiseen kamppailuunsa yhdeksän tappiota, eikä edellisellä kierroksella tullut murskatappio Tottenhamille yhtään parantanut jo valmiiksi maassa olevaa itseluottamusta. Ensi kaudeksi matka vie odotetusti kohti Mestaruussarjaa. Puolustuspelaaminen ei riitä, maalinteko ei myöskään. Pallollinen tekeminen on vaisua. Esimerkiksi viimeiseen kahteen otteluun omissa verkot ovat soineet kahdeksan kertaa. Vierasjoukkue hävisi viimeksi maalilla Arsenalille, mutta sitä edelsi komea nousu FA Cupissa Wolverhamptonia vastaan. Hornetsin kausi on ollut kaikilla tavoilla sarjajumboa parempi. Edellisessä reissupelissä Manchester Unitedilta olisi voitu hyvin saada pisteitä. Kyseessä on organisoitu, hyvin valmennettu ja paljon tasapainoisempi nippu. Miehistöllä on myös mahdollisuus tavoitella seitsemättä sijaa. Vierailijoiden menestys tien päällä on ollut vähintään kelvollista. Reissussa on hävitty kolme edellistä kamppailua siten, että omiin on mennyt kymmenen osumaa, mutta vastassa olivat Manchester City, Manchester United ja Liverpool. Nyt vastustaja on täysin toisesta päästä. Isännät ovat voittaneet kotonaan vain kaksi kertaa. Tasoero keltamustille on poissaoloista huolimatta suuri. Jopa vahvasta Hornetsin voittajaehdokkaan asemasta on syytä puhua.

Juventus – Fiorentina

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Fiorentina matkustaa Juventuksen vieraaksi. Kotijoukkue putosi Mestarien liigasta kotona kärsityn tappion päätteeksi. Päävalmentajan asema Torinossa on heikko. Sarjassa Vanha Rouva on toki ylitse muiden, mutta Mestarien liigassa olisi pitänyt tulla menestystä. Alla on nyt kaikkiaan kolme ottelua ilman voittoja. Sarjassa hävittiin viimeksi SPALille, mutta sillä ei ollut Mestarien liigan rinnalla juurikaan merkitystä. Motivoituminen pettymyksen jälkeen on vaikeaa. Toisaalta näyttöhaluja riittää. Kilpailu pelipaikoista on kovaa. Vierasjoukkue on pelannut yhdeksän edellistä kilpailullista otteluaan ilman voittoja. Viimeksi kotona pelattiin maaliton Bolognan kanssa. Sitä edelsi itse maaleitta jääminen Frosinonea vastaan. Reissussa kolmeen viimeiseen kierrokseen omiin on mennyt seitsemän maalia. Itseluottamus ei ole parhaasta päästä. Kumpikaan ryhmä ei ole liikenteessä poissaoloitta. Kotonaan mustavalkoiset ovat olleet odotetusti äärimmäisen vahvoja. Jopa yllättävän hankala koitos ei olisi mikään ihme, mutta vahvassa torinolaisten komennossa ilta etenee.

Inter – AS Roma

Jalkapallon Italian Serie A:ssa vastakkain asettuvat Inter ja AS Roma. Milanolaiset ovat saalistaneet viiteen viimeiseen kamppailuunsa kolme voittoa, kun taas samassa ajassa vierasjoukkue on venynyt voittoon kahdesti. Edellisellä kierroksella kotijoukkue nappasi täyden pistepotin Frosinonelta, roomalaiset Udineseltä. Isäntien peliesitys Frosinonea vastaan oli laadukas, mutta toki vastustaja ei ollut kummoinen. Sinimustat ovat kymmenen edellisen kamppailun kuntopuntarin toisena, ja miehistö on kovaa vauhtia matkalla kohti Mestarien liigaa. Mauro Icardi on ollut lähiaikoina mukana. Vierailijoiden voitto Udinesestä oli niin ikään täysin ansaittu. Nippu taistelee myös Mestarien liigan sijoituksista. Isossa kuvassa alakerta on ollut heikompi, mutta ratkaisuvoimaa on löytynyt vähän enemmän. Nykyisellä valmennuksella pelaamiseen on otettu lisää panostusta alakertaan. Nerazzurrin puolustuspelaaminen on sarjan parhaimmistoa. Muutama poissaolo on edelleen taustalla. Perustasoltaan ryhmät ovat lähellä toisiaan. Hyvinkin tasainen ja tiukka koitos on odotettavissa. Todennäköisesti maalit jäävät vähiin. Panokset ovat merkittävät. Milanon ylpeys on lievä ennakkosuosikki, mutta Giallorossin itseluottamus on nousussa ja alla on kolme tappiotonta peliä.

Eibar – Atletico Madrid

Jalkapallon Espanjan La Ligassa toisensa kohtaavat Eibar ja Atletico Madrid. Isännät ovat voittaneet viimeiseen kuuteen kierrokseen kerran, mutta kymmeneen edelliseen kamppailuun seitsemästi on venytty vähintään tasapeliin. Edellisellä kierroksella kotijoukkue pelasi pistejaon Real Sociedadin kanssa, mutta jopa voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Toiseksi edellisellä kierroksella merkittävä yllätys Madridissa ei ollut kaukana. Vierasjoukkueella on alla edelliseen kahteen kierrokseen tappio Barcelonalle ja voitto Celta Vigosta. Täysi pistepotti oli viimeksi ansaittu, mutta loppulukemat olivat vähän yläkanttiin. Madridilaiset ovat materiaaliltaan tietysti selvästi edellä, mutta kohtaamiseen syttyminen ei ole välttämättä helppoa. Sarjataulukossa toki käydään vielä kamppailua kakkossijasta Real Madridin kanssa. Azulgranasilla terveystilanne ei ole parhaasta päästä, sillä jopa useita tärkeitä pelaajia saattaa olla sivussa. Miehistöllä tilanne alemmassa keskikastissa on melko turvallinen. Poissaoloitta vierailijatkaan eivät ole liikenteessä, sillä ainakin pari pelikieltoa on taustalla. Muitakin poissaoloja saattaa olla. Vähämaalinen ja aidosti tiukka koitos ei yllättäisi. Altavastaajan kotietu on ollut sen verran vahvalla tasolla, että punavalkoisten voittajaehdokkaan asema ei nouse merkittäväksi.

Rayo Vallecano – Huesca

Jalkapallon Espanjan La Ligaa, Rayo Vallecano isännöi Huescaa. Kotijoukkue on voittanut viimeiseen kymmeneen kierrokseen kerran, mutta toisaalta se tuli kotona tasokkaasta Valenciasta. Viimeksi hävittiin reissussa Athletic Bilbaolle, ja vaikka kohtaaminen päättyi vain maalin erolla, loppulukemat olisivat voineet olla selvästi suuremmat. Ratkaisuvoimaa on löytynyt läpi kauden hyvinkin rajallisesti, mutta myöskään puolustuspelaaminen ei ole ollut kohdillaan. Pisteiden tarve on suuri. Vierasjoukkueen tilanne sarjataulukossa on vielä pikkuisen huonompi. Kymmeneen viimeiseen kierrokseen vähintään tasapeli on saatu kuitenkin kuudesti. Viimeksi miehistö pelasi itseluottamukselle hyvää tehneen tasapelin Barcelonan kanssa. Se nosti varmasti paljon itseluottamusta. Lähiaikoina maalinteon kanssa on saatu mukavasti onnistumisia, mutta monesti puolustuspelaaminen on ollut isoissa ongelmissa. Viiteen viimeiseen peliin neljästi heille on tehty vähintään kaksi osumaa. Muutama loukkaantuminen on myös taustalla. Materiaaliltaan niput ovat lähellä toisiaan. Luvassa on tärkeä ja samalla haastavasti ennakoitava ympäripyöreä koitos. Lienee silti paikallaan sanoa, että lähiaikojen valossa Oscensesin tekemisestä on löytynyt enemmän hyvää.

Barcelona – Real Sociedad

Barcelona ja Real Sociedad iskevät yhteen, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Espanjan La Ligassa. Katalonialaisten matka Mestarien liigassa jatkui kohti semifinaaleita, kun Manchester United kaadettiin sekä vieraissa että kotona. Jälkimmäinen koitos päättyi lopulta selvin lukemin. Kotijoukkueen tilanne sarjassa on erinomainen, sillä mestaruus on lähes varmuudella ratkennut. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Eibarin kanssa, mutta tappion kokeminen ei olisi ollut suuri vääryys. Baskimaalaiset ovat olleet muutenkin melko heikossa pelivireessä. Viimeiseen kahdeksaan kamppailuun ainoa voitto on tullut Real Betisistä. Tien päällä on voitettu edellisen kerran tammikuun alussa. Blaugranan kokoonpanoon saattaa tulla hieman lepuutuksia, mutta se on silti erittäin kokonaisvaltainen ja monipuolinen. Vierailijoilla lienee ainakin muutamia poissaoloja. Heillä on pidempi lepoaika, mutta juuri mikään muu tekijä ei puolla yhtä kierroksen suurinta yllätystä. Hurja tasoero, erinomainen kotietu ja tulivoima nostavat sarjakärjen hyvinkin vahvaksi voittajaehdokkaaksi.

Mönchengladbach – RB Leipzig

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Mönchengladbach saa vastaansa RB Leipzigin. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella voiton Hannoverista, kun taas vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti Wolfsburgista. Isännät pelasivat ennen Hannover-ottelua kolme kierrosta voitoitta, mutta Mestarien liigan sijoitukset ovat edelleen saatavilla. Kotonaan nippu pelasi viimeksi vähämaalisen tasapelin Werder Bremenin kanssa. Tölkkiseura on ollut pitkään mainiossa pelivireessä, sillä alla on toistakymmentä kamppailua ilman tappioita. Pelaajiston itseluottamus on odotetusti korkealla. Edellisellä kierroksella peliesitys oli laadukas. Suuressa kuvassa varsinkin puolustuspelaaminen on ollut erinomaista. Omiin on mennyt vain vähän yli 20 osumaa. Lisäksi äskettäin Leverkusenia ja Hertha Berliniä vastaan tehtiin yhteensä yhdeksän osumaa. Tien päällä menestystä on tullut parhaiten heti Bayern Münchenin jälkeen. Alla on seitsemään edelliseen kilpailulliseen reissupeliin yhtä monta voittoa. Die Fohlenille on tehty kotona viiteen edelliseen kierrokseen kolmesti vähintään kolme osumaa. Muutenkin ailahtelua on ollut. Molemmat miehistöt kärsivät muutamista poissaoloista. Melko haastava ja ympäripyöreä koitos on luvassa, mutta Die Bullen on silti vieraissakin ennakkosuosikki.

Schalke – Hoffenheim

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa toisensa kohtaavat Schalke ja Hoffenheim. Kotijoukkue on voittanut kymmeneen viimeiseen kierrokseen vain kerran, eikä isossakaan kuvassa kausi ole mennyt lainkaan toivotulla tavalla. Kyseessä on yksi kauden suurimmista pettymyksistä. Pahimmillaan karsinnan mahdollisuus on täysin realistinen. Vierasjoukkue on pelannut huomattavasti paremman kauden, on omannut selvästi enemmän ratkaisuvoimaa ja pelaajistolla on parempi itseluottamus. Miehistö on onnistunut maalinteossa 60 kertaa eli tuplat isäntiin nähden. Gelsenkircheniläiset pelasivat viimeksi vähämaalisen tasapelin FC Nürnbergia vastaan, eikä silloinkaan tappion kokeminen olisi ollut iso vääryys. Die Kraichgauer on ollut viime aikoina mainiossa pelivireessä, sillä alla on viiteen edelliseen kierrokseen neljä voittoa ja tasapeli. Viimeiseen 11 kamppailuun ainoa tappio on tullut Frankfurtille. Edellisellä kierroksella voitettiin vahvasti pelaten Hertha Berlin. Miehistö taistelee Mestarien liigan sijoituksista, joten heilläkin motivaatio on parista poissaolosta huolimatta kunnossa. Kyseessä on tasapainoisempi ja parempi porukka, joka on myös vieraissa aivan ansaitusti vahvoilla.

IFK Mariehamn – RoPS

Jalkapallon Veikkausliigassa IFK Mariehamn saa vastaansa RoPSin. Isäntien ensimmäiset kamppailut ovat tuottaneet tappion HJK:lle ja voiton FC Hongasta. Vierasjoukkueen ensimmäiset taistot ovat tarjonneet tasapelin Kuopiossa, tappion FC Hongalle ja voiton KPV:stä. Rovaniemeläisten materiaali on mennyt edellisestä kaudesta heikompaan suuntaan. Terveystilanne on ollut myös kauden alkuhetkillä hankala. Nytkin useita pelaajia lienee sivussa. Kotijoukkueen peliesitys edellisellä kierroksella oli vahva. Kolme osumaa syntyi noin 20 minuutin sisään. HJK:ta vastaan jopa voittokaan ei ollut kaukana, mutta loppuhetkien osumat käänsivät kamppailun mestarisuosikille. Alkaneella kaudella tasokkaan toppariosaston kanssa moni vastustaja on ongelmissa. Saarelaisilla on mahdollisuus taistella realistisesti sijoituksista kärkinelikon alapuolella. Suomen Cupissa tie selvitettiin jo neljän joukkoon. Ottelun asetelmat ovat monella tavalla melko tasaiset, mutta vihreävalkoiset lähtevät kohtaamiseen peräti ehdottomina ennakkosuosikkeina.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
125% 125€7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 20.4.2019 | Tilastot

 WolverhamptonBrighton
Sarjataulukossa817
Voitot-tasapelit-häviöt13-8-129-6-18
Tehdyt-päästetyt maalit41-4232-53
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-0-4
Maalipuntari 6 edellistä6-84-11
Laukauksia/ottelu12,310,1
Pallonhallinta47,70 %45,30 %
Syöttöprosentti78,00 %75,10 %
Loukkaantumiset               Steele
Pelikiellossa  Knockaert
   
   
   
 NewcastleSouthampton
Sarjataulukossa1516
Voitot-tasapelit-häviöt10-8-169-9-15
Tehdyt-päästetyt maalit32-4339-54
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-34-0-2
Maalipuntari 6 edellistä6-911-8
Laukauksia/ottelu11,612,7
Pallonhallinta43,00 %45,00 %
Syöttöprosentti72,70 %74,10 %
Loukkaantumiset  Longstaff, Lejeune Lemina, Obafemi
Pelikiellossa  
   
   
   
 West Ham Leicester
Sarjataulukossa117
Voitot-tasapelit-häviöt12-6-1614-5-15
Tehdyt-päästetyt maalit42-5246-45
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-44-0-2
Maalipuntari 6 edellistä7-1112-6
Laukauksia/ottelu11,213,6
Pallonhallinta48,90 %50,80 %
Syöttöprosentti78,40 %78,60 %
Loukkaantumiset Carroll, Lanzini, Reid, Nasri, Yarmolenko Amartey
Pelikiellossa  
   
   
   
 BournemouthFulham
Sarjataulukossa1219
Voitot-tasapelit-häviöt12-5-175-5-24
Tehdyt-päästetyt maalit49-6132-76
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-0-5
Maalipuntari 6 edellistä10-86-13
Laukauksia/ottelu11,412
Pallonhallinta47,10 %48,00 %
Syöttöprosentti77,70 %79,20 %
Loukkaantumiset Rico, Surman, L. Cook, Francis Bettinelli, Markovic, Mawson, Fosu-Mensah
Pelikiellossa  
   
   
   
 HuddersfieldWatford
Sarjataulukossa2010
Voitot-tasapelit-häviöt3-5-2613-7-13
Tehdyt-päästetyt maalit19-6747-48
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-62-0-4
Maalipuntari 6 edellistä4-178-13
Laukauksia/ottelu10,811,2
Pallonhallinta47,70 %46,80 %
Syöttöprosentti76,20 %75,40 %
Loukkaantumiset Mbenza, Sabiri,  Diakhaby Holebas, Cleverley, Quina
Pelikiellossa  Deeney
   
   
   
 JuventusFiorentina
Sarjataulukossa110
Voitot-tasapelit-häviöt27-3-28-16-8
Tehdyt-päästetyt maalit65-2246-39
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-20-4-2
Maalipuntari 6 edellistä10-65-7
Laukauksia/ottelu16,615,6
Pallonhallinta54,90 %50,30 %
Syöttöprosentti86,20 %78,20 %
Loukkaantumiset Chiellini, Costa Pjaca
Pelikiellossa  
   
   
   
 InterRoma
Sarjataulukossa35
Voitot-tasapelit-häviöt18-6-815-9-8
Tehdyt-päästetyt maalit50-2657-45
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä12-48-9
Laukauksia/ottelu15,816
Pallonhallinta56,50 %52,00 %
Syöttöprosentti85,80 %82,50 %
Loukkaantumiset Brozovic, Vrsaljko  Santon
Pelikiellossa  
   
   
   
 EibarAtletico Madrid
Sarjataulukossa132
Voitot-tasapelit-häviöt9-13-1019-8-5
Tehdyt-päästetyt maalit42-4447-21
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-24-0-2
Maalipuntari 6 edellistä8-99-4
Laukauksia/ottelu14,511,6
Pallonhallinta52,60 %48,90 %
Syöttöprosentti72,70 %80,00 %
Loukkaantumiset Arbilla, Bigas, Pena, Ramis 
Pelikiellossa  Griezmann, Costa
   
   
   
 Rayo VallecanoHuesca
Sarjataulukossa1920
Voitot-tasapelit-häviöt7-6-195-10-17
Tehdyt-päästetyt maalit36-5735-55
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-40-3-3
Maalipuntari 6 edellistä8-129-13
Laukauksia/ottelu11,612,1
Pallonhallinta48,30 %45,30 %
Syöttöprosentti78,30 %73,60 %
Loukkaantumiset  Insua, Akapo
Pelikiellossa Advincula 
   
   
   
 BarcelonaReal Sociedad
Sarjataulukossa110
Voitot-tasapelit-häviöt22-8-210-11-11
Tehdyt-päästetyt maalit81-3138-39
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-01-3-2
Maalipuntari 6 edellistä15-68-12
Laukauksia/ottelu1511,1
Pallonhallinta61,20 %51,30 %
Syöttöprosentti88,40 %79,90 %
Loukkaantumiset Rafinha 
Pelikiellossa  
   
   
   
 MönchengladbachRB Leipzig
Sarjataulukossa53
Voitot-tasapelit-häviöt15-6-817-7-5
Tehdyt-päästetyt maalit48-3555-22
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-25-1-0
Maalipuntari 6 edellistä6-1013-2
Laukauksia/ottelu13,515
Pallonhallinta52,70 %50,30 %
Syöttöprosentti84,50 %75,50 %
Loukkaantumiset Mayer, Stindl, Lang, Poulsen Nukan, Adams, Upamecano
Pelikiellossa  
   
   
   
 Schalke Hoffenheim
Sarjataulukossa156
Voitot-tasapelit-häviöt7-6-1612-11-6
Tehdyt-päästetyt maalit30-4760-39
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-44-1-1
Maalipuntari 6 edellistä5-1215-6
Laukauksia/ottelu12,417,9
Pallonhallinta48,00 %52,70 %
Syöttöprosentti76,10 %82,00 %
Loukkaantumiset  Schopf, Uth, McKennie Geiger, Joelinton
Pelikiellossa  
   
   
   
 IFK MariehamnRoPS
Sarjataulukossa65
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-11-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit4-34-4
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-11-1-1
Maalipuntari 6 edellistä4-34-4
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa 


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 50€7 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €7xBEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2018 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö