Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 20.7.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Veikkausliigassa, miesten Ykkösessä, Kakkosessa ja Ruotsin Allsvenskanissa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa pelata vapaasti.

Ilves – HJK

Jalkapallon Veikkausliigassa yhteen iskevät Ilves ja HJK. Tamperelaiset ovat pelaamassa mainiota kautta, vaikka edellisellä kierroksella FC Lahtea vastaan jäätiin ilman onnistumista. Tuolloin isännät joutuivat pelaamaan todella puolustavasti esiintynyttä ryhmää vastaan. Kotona alla on kolmen maalin voitto SJK:ta vastaan. Helsinkiläiset selvittivät tiensä Mestarien liigan karsintojen seuraavalle kierrokselle. Siellä vastaan on tulossa Belgradin jättiläinen. Vaikka luvassa on monella tavalla erittäin kiinnostava ottelupari, keskittyminen on nyt vain Veikkausliigan kärkipään taistossa. Siinä jaetaan aidosti isot pisteet. Itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa. Sarjassa alla on kahden maalin voitto HIFK:sta. Klubi on pelannut sarjassa viimeksi heinäkuun alussa, joten urakointia on tehty sittemmin vain Mestarien liigan karsinnoissa. Vaikka sinivalkoiset eivät ole kolmen parhaan joukossa, kärki ei ole kolmea pinnaa kauempana. Tosin kotijoukkue on pelannut kaksi kierrosta vähemmän. Ainakin vierailijoilla on pari poissaoloa. Laadukkaammat raitapaidat saavat olla rasituksesta huolimatta pikkuisia ennakkosuosikkeja. Miehistö on alipelattu, mutta otetaan vähämaaliseen iltaan risti mukaan.

KPV – SJK

KPV kohtaa SJK:n, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Veikkausliigassa. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti IFK Mariehamnia vastaan ja voitollisesti VPS:ää vastaan. Vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti VPS:ää vastaan ja kolmen maalin tappio Tampereella. Se oli heikko peliesitys. Kotijoukkue kärsi viimeksi kolmen maalin tappion ja se oli kyllä ansaittu, mutta hieman aiemmin tullut voitto VPS:ää vastaan teki fiilikselle hyvää. Ratkaisuvoimaa kaivataan kuitenkin lisää, eikä alakerran toiminta ole myös läheskään jatkuvasti voittavalla tasolla. Kotona aitoa yllätyksen valmiutta löytyy. Edelliseen viiteen peliin kolmesti omiin on mennyt vähintään kolme osumaa. Seinäjokelaiset hallitsivat viimeksi VPS-koitosta, mutta ratkaisua saatiin odotella lisäajalle asti. Vierailijat pelaavat reissussa usein vähämaalisesti. Kaikkiaan maalinteossa on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Pari poissaoloa on taustalla. Perustasoltaan edellä oleva Pallokerho on aika lailla 40 pinnan voittajasuosikki. Kannatus on mennyt yli. Kyseessä on sopiva ohituksen paikka.

VPS – FC Lahti

Jalkapallon Veikkausliigassa VPS pelaa FC Lahtea vastaan. Kotijoukkue taisteli viimeksi hienosti SJK:ta vastaan, mutta viimeisillä hetkillä tullut 1-0 maali tuhosi senkin. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin niukasti tappiollinen kohtaaminen KPV:n kanssa. Uuden päävalmentajan alaisuudessa on ehditty olla nyt hetken aikaa. Vaikka SJK-ottelukaan ei tuonut kaivattua onnistumista, peliesityksessä oli aidosti paljon hyviä juttuja. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti FC Interiä vastaan ja voitollisesti Ilvestä vastaan. Viimeksi tullut voitto oli yksi kauden parhaista onnistumisista. Peliesitys oli tosin passiivinen ja hyökkäyspelaamisen osalta köyhä. Maalinteon kanssa on ollut kauden mittaan vaikeuksia. Siinä on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Kuudenteen sijaan matkaa on viisi pistettä. Lahtelaiset kärsivät edelleen poissaoloista. Erittäin tasaiset lähtökohdat omaava ilta on kyseessä. Raita nousee vähämaaliseen koitokseen marginaaliseksi ennakkosuosikiksi. On selvää, että isäntien nälkä ensimmäistä voittoa kohtaan on korkealla ja jossain vaiheessa sen on tultava. Otetaan rohkeasti ykkönen varmasti asti. Mustat Kuhnurit pitäisi olla vihdoin voitolle sopiva vastustaja.

TPS – FC Haka

Jalkapallon miesten Ykkösessä paremmuudestaan kamppailevat TPS ja FC Haka. Turkulaiset ovat voittaneet edellisellä neljällä kierroksella, joten kotijoukkue pääsee otteluun vahvoista asetelmista. Viimeksi täysi pistepotti irtosi AC Oulua vastaan. Sitä edelsi onnistuminen AC Kajaania vastaan. Viimeiset neljä kierrosta on menty maalierolla 10-1. Vierasjoukkue on pelaamassa mainiota kautta ja on nousemassa kohti suurempia valoja. Valkeakoskelaiset eivät ole hävinneet kertaakaan ja onnistumisia on tullut sekä kotona että vieraissa. Viimeksi voitto irtosi FF Jarosta. Sitä edelsi viisi maalia MuSalle. Sarjakärki on ollut hyvin tasainen ja itseluottamus on odotetusti korkealla. Ratkaisuvoima ja alakerta ovat olleet sarjan parasta antia, mutta mistään dominoinnista ei ole ollut kyse. Muutama pitkään poissa ollut pelaaja on yhä sivussa. Kyseessä on ennakkoon yksi kierroksen tasaisimmista otteluista. Kyseessä on aidosti tosi pienet marginaalit. Perustasot ovat hyvin lähellä toisiaan. Isännät saavat olla lähinnä marginaalisia ennakkosuosikkeja. Ykkösen kannatus on jäänyt noin viisi prosenttia liian pieneksi, joten se on rohkeasti kiinnostava peli-idea. Risti tulee silti kylkeen.

EIF – AC Kajaani

Jalkapallon miesten Ykkösessä yhteen iskevät EIF ja AC Kajaani. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti TPV:tä vastaan, kun taas vierasjoukkueella on alla yllättävän hyvä onnistuminen KTP:tä vastaan. Tuolloin matkaan tarttui koko pistepotti. Kyseessä oli yksi kajaanilaisten parhaista suorituksista. Tammisaarelaiset ovat voittaneet kahdella edellisellä kierroksella ja tehneet niissä yhteensä kuusi osumaa. Vihreäpaitojen kausi on ollut haastava, mutta erityisesti viimeiset viikot ovat tehneet itseluottamukselle hyvää. Vierailijoille viimeksi tullut voitto oli itseluottamuksen kannalta yhtä lailla tärkeä juttu. Vaikeuksia on riittänyt, sillä voittoja on kasassa vain kaksi kappaletta. Viimeksi tasapeli olisi ollut oikeutettu. Putoamistaistelun kannalta luvassa on aidosti tärkeä kohtaaminen. Kummallakin ryhmällä on muutamia poissaoloja. Perustasoltaan isännät ovat hieman parempi porukka, mutta varsinaista tasoeroa on vaikea nähdä. Ykköselle on mahdollista kellottaa karvan alle 50 prosenttia. Kannatus on mennyt hieman yli, mutta ohitus ei inspiroi. Otetaan kuitenkin risti kylkeen.

KaaPo – Gnistan

Jalkapallon miesten Kakkosessa Gnistan matkustaa KaaPon vieraaksi. Kaarinalaiset nappasivat viimeksi täyden pistepotin P-Iiroja vastaan. Sitä edelsi pettymys Tampere Unitedia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti EPS:ää vastaan ja tasannut pisteet KäPan kanssa. Molemmat miehistöt ovat pelaamassa mainiota kautta. Isäntien sijoitus toisena on kuitenkin pieni yllätys. Heillä puolustuspelaaminen on ollut vahvaa, sillä omiin on mennyt vain viisi osumaa. Viimeksi peliesitys oli vain maalin voitosta huolimatta oikein hyvä. Kotona tulivoimaakin on ollut. Helsinkiläiset ovat perustasoltaan lohkon paras nippu ja myös vieraissa aidosti vaikeasti voitettavissa. Dominoinnista ei ole ollut kuitenkaan kyse. Alakerta ei ole mikään erinomainen. Taustalla on muutama tärkeä poissaolo. Maalinteossa on onnistuttu 28 kertaa ja se on lohkon parasta antia. Nyt vastassa on sen verran vahva ryhmä, että moneen muuhun peliin nähden iltaa lähestytään vähän varovaisemmin. Kotijoukkueen hyvästä kaudesta huolimatta tasokas Kipinä on vieraissakin noin 45 prosentin voittajaehdokas. Kannatus on jäänyt pieneksi, joten kyseessä on yksi kierroksen parhaista valinnoista.

  • Gnistan voittaa – ?

Honka Akatemia – P-Iirot

Jalkapallon miesten Kakkosessa toisensa kohtaavat Honka Akatemia ja P-Iirot. Espoolaiset pelasivat edellisessä koitoksessaan voitollisesti Tampere Unitedia vastaan. Tuolloin kaikki maalit syntyivät ensimmäisellä puoliajalla. Tien päällä alla on vähämaalinen pistejako GrIFKin kanssa. Kotijoukkue on pelannut edellisellä neljällä kierroksella vähintään pistejakojen muodossa. Raumalaiset ovat pelanneet lähiaikoina tappiollisesti KaaPoa vastaan ja vähämaalisen tasapelin EPS:n kanssa. Viimeksi Kaarinassa kyllä taisteltiin hyvin, mutta selvästi parempi vastustaja ei ollut yllätettävissä. Vierasjoukkue haluaa olla reissussa melko puolustava ja vetäytyvä. Alla on viimeiset neljä koitosta ilman voittoja. Lohkossa ollaan kuitenkin samoissa pisteissä. Perustasoltaan isännät ovat edellä ja saavat olla kotonaan pikkuisen alle 60 prosentin voittajaehdokkaita. Ykkönen on kerännyt vähän liikaa peliä. Lähdetään rohkean ykköskakkosen kanssa, sillä vierailijat ovat saaneet kannatusta liian vähän.

  • Honka Akatemia voittaa – ?
  • P-Iirot voittaa – ?

EPS – FC Espoo

Jalkapallon miesten Kakkosen paikallisessa EPS kohtaa FC Espoon. Isäntien vaikeudet jatkuivat edellisellä kierroksella tappiollisessa ottelussa Gnistania vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin vähämaalinen pistejako P-Iirojen kanssa. Kyseessä on yksi lohkon heikoimmista nipuista, joten vaikeudet eivät ole tulleet uutisena. Alla on viimeiset neljä koitosta ilman voittoja. Monesti varsinkin maalinteon kanssa on vaikeaa. Viimeksi vastustajan taso oli tietysti kovinta luokkaa. Vierasjoukkueella on alla tappio FC Jazzia vastaan ja niin ikään pettymys KäPaa vastaan. Viimeksi tappio KäPaa vastaan oli epäonninen. Miehistö on pelannut edellisellä viidellä kierroksella kerran voitollisesti ja muuten tappioiden muodossa. Alakertaa tulee parantaa. Siitä yksi osoitus saatiin FC Jazzia vastaan. Nyt muutama tärkeä pelaaja on palannut kokoonpanoon. Niiden avulla nippu on taas tietysti parempi. Sininen Baletti on kauttaaltaan sen verran hyvä, että kakkoseen päädytään karvan yli 50 prosentilla. Kannatus on jäänyt 10 prosenttia liian pieneksi, joten siitä on saatavilla laadukas peli-idea.

  • FC Espoo voittaa – ?

KäPa – SalPa

Jalkapallon miesten Kakkosessa vastakkain asettuvat KäPa ja SalPa. Kotijoukkue nappasi viimeksi hyvän voiton, kun täysi pistepotti irtosi FC Espoota vastaan. Salolaisilla on alla viihdyttävästi käyty pistejako FC Jazzin kanssa. Isäntien kausi lähti liikkeelle vaikeasti, mutta sen jälkeen suunta on ollut kohti parempaa. Kahdella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu viidesti. Toiseksi edellisellä kierroksella napattiin niin ikään hyvä onnistuminen, kun Gnistanin kanssa pelattiin runsasmaalinen tasapeli. Vaikka se oli onnekas, tekeminen on mennyt siis kauttaaltaan parempaan suuntaan. Tosin voitto FC Espoostakin oli melko onnekas. Vierasjoukkue on kaudesta toiseen yksi lohkon parhaista nipuista, joten nytkään sijoitus kolmen kärjessä ei ole yllätys. Tien päällä kuudesta pelistä alla on viidesti vähintään pistejako. Viimeksi noustiin kahden maalin takaa kiinni pisteeseen. Sitä edelsi neljä maalia Ilves 2:lle. On silti totta, että miehistö ei ole ollut niin vahva mitä ehkä voitiin odottaa. Tulivoimaa löytyy kuitenkin enemmän. Perustasokin on sen verran edellä, että kakkonen tulee noin 50 pinnalla. Joutsenet ovat saaneet 10 pinnaa liikaa peliä, joten poimitaan risti kaveriksi.

  • Tasapeli – ?
  • SalPa voittaa – ?

FCV – JBK

Jalkapallon miesten Kakkosessa FCV kohtaa JBK:n. Kotijoukkue on pelannut kolmella edellisellä kierroksella tappioiden merkeissä. Edellisellä kierroksella tappio koettiin GBK:ta vastaan. Vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti GBK:ta vastaan ja tappio KuFu 98:ta vastaan. Pietarsaarelaisten kausi on sujunut kokonaisuutena paremmin, vaikka ajoittain puolustuspelaamisen kanssa on ollut ongelmia. Ratkaisuvoimaa löytyy kuitenkin paremmin. Vaajakoskelaiset ovat ehtineet voittaa kotonakin vain kerran. Maalinteossa on onnistuttu hädin tuskin yli 10 kertaa. Kotona viidellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu vain kolmesti. Punapaidat kärsivät myös loukkaantumisista. Vaikka vierailijat ovat pelaamassa hyvää kautta, tien päällä on ollut pikkuisen nihkeämpää. Siellä ainoa voitto on tullut VIFK:sta. Lähiaikojen pelivire ei ole muutenkaan parhaasta päästä. Jeppisläiset ovat kuitenkin sen verran parempi porukka, että kakkoseen päädytään noin 50 prosentilla. Kannatus on jäänyt selvästi liian pieneksi. Muutamasta uhkakuvasta huolimatta kyseessä on laadukas peli-idea.

  • JBK voittaa – ?

KajHa – KuFu 98

KajHa pelaa Kufu 98:ta vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Kakkosessa. Kajaanilaiset ovat edelleen ilman yhtäkään voittoa, eikä nytkään alla ole edelliseltä viideltä kierrokselta yhtä pistettä enempää. Maalinteon kanssa on edelleen vaikeaa. Puolustuspelaaminen ei ole myöskään voittavalla tasolla. Kotijoukkue on perustasoltaan yksi lohkon heikoimmista nipuista. Kajaanissakin on ehditty saada vain pari pistejakoa. Viimeksi koettiin maalin tappio OLSia vastaan. Sitä edelsi ruma tappio RoPS 2:lle. Vierasjoukkueella on alla tappio OLSia vastaan ja täysi pistepotti JBK:sta. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin neljä kertaa. Kuopiolaiset ovat pelaamassa hyvää kautta ja sijoitus onkin lohkossa toisena. Tulivoimaa on aivan eri tavalla. Tien päällä kolmella edellisellä kerralla on venytty kahteen voittoon. Pari poissaoloa löytyy. Perustasoltaan vierailijat ovat selvästi edellä ja ansaitsevat olla myös Kajaanissa noin 70 prosentin ennakkosuosikkeja. Kyseessä on laadukasta varman ainesta.

  • KuFu 98 voittaa – ?

SJK Akatemia – OLS

Jalkapallon miesten Kakkosessa yhteen iskevät SJK Akatemia ja OLS. Kotijoukkue on pelaamassa mainiota kautta ja on ollut lohkossa selvästi paras nippu. Menestystä on tullut kaikista suunnista ja sekä kotona että vieraissa. Edellisellä kierroksella tehtiin viisi osumaa RoPS 2:sen verkkoon. Sitä edelsi täysi pistepotti VPS 2:sta vastaan. Omiin on mennyt vain neljä osumaa. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti KuFu 98:ta ja KajHaa vastaan. Alla on edelliseltä viideltä kierrokselta neljä voittoa. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ehditty saada mukavasti onnistumisia. Oululaisten itseluottamus on ehdottomasti parempaan päin. Kyseessä on hyvin organisoitu ja vahvan työmoraalin omaava porukka. Hyvällä mielellä vaikeaa iltaa on mahdollista lähestyä. Tasoero seinäjokelaisten eduksi on kyllä vahva. Luistinseuran menestymisen mahdollisuudet eivät ole uskottavat. Heidän perustasonsa ei ole kuitenkaan hääppöinen. Isännät ovat dominoineet lohkoa niin vahvasti, että ykkönen tulee noin 75 pinnalla. Kannatus on pysynyt kohdillaan, joten se on hyvää varman ainesta.

  • SJK Akatemia voittaa – ?

AIK – Helsingborg

Jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa AIK pelaa Helsingborgia vastaan. Tukholmalaiset ovat pelaamassa vahvaa kautta ja sijoitus onkin sarjataulukossa toisena. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Kalmaria ja Elfsborgia vastaan. Isännät ovat ehtineet menestyä myös Mestarien liigan karsinnoissa. Vaikka onnistumisia on tullut hyvin, ratkaisuvoimaa ei ole ollut mitenkään erinomaisesti. Vierasjoukkue nappasi viimeksi vähämaalisen voiton Siriuksen kustannuksella. Toiseksi edellisellä kierroksella käytiin vähämaalinen tasapeli Elfsborgin kanssa. Ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin kerran ottelua kohden. Toisaalta toukokuun puolen välin jälkeen alla on vain yksi tappio. Alakerta on ollut lähes illasta toiseen sellaisella tasolla, että menestystä on voinut tavoitella. Isoin tavoite on varmistaa, että ottelut jatkuvat myös ensi kaudella Allsvenskanin puolella. Koitosta lähestytään hyvin varovaisesti ja matalalta puolustaen. Perustasoltaan selvästi parempi Gnaget voittaa vähän alle 60 prosentilla. Ykköstä on pelattu noin 10 prosenttia liikaa, joten poimitaan risti kylkeen. Di Röe osaa puolustaa laadukkaasti.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
125% 125€7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 20.7.2019 | Tilastot

IlvesHJK
Sarjataulukossa14
Voitot-tasapelit-häviöt8-4-26-7-3
Tehdyt-päästetyt maalit18-818-16
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä12-79-3
KPVSJK
Sarjataulukossa116
Voitot-tasapelit-häviöt2-4-96-5-4
Tehdyt-päästetyt maalit11-2814-14
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-115-6
VPSFC Lahti
Sarjataulukossa128
Voitot-tasapelit-häviöt0-7-84-6-5
Tehdyt-päästetyt maalit12-2014-18
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-52-1-3
Maalipuntari 6 edellistä5-104-9
TPSFC Haka
Sarjataulukossa21
Voitot-tasapelit-häviöt10-1-312-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit24-1134-8
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-26-0-0
Maalipuntari 6 edellistä12-615-3
EIFAC Kajaani
Sarjataulukossa78
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-82-5-7
Tehdyt-päästetyt maalit22-2814-20
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-41-3-2
Maalipuntari 6 edellistä7-158-9
KaaPoGnistan
Sarjataulukossa21
Voitot-tasapelit-häviöt7-2-29-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit18-528-12
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-25-1-0
Maalipuntari 6 edellistä11-315-9
Honka AkatemiaP-Iirot
Sarjataulukossa78
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-44-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit13-1412-19
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä8-87-13
EPSFC Espoo
Sarjataulukossa106
Voitot-tasapelit-häviöt3-2-65-1-5
Tehdyt-päästetyt maalit13-1916-16
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-0-5
Maalipuntari 6 edellistä5-89-14
KäPaSalPa
Sarjataulukossa93
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-56-2-3
Tehdyt-päästetyt maalit11-1825-14
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä7-1015-8
FCVJBK
Sarjataulukossa84
Voitot-tasapelit-häviöt4-0-76-2-3
Tehdyt-päästetyt maalit11-2327-17
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-1011-10
KajHaKuFu 98
Sarjataulukossa112
Voitot-tasapelit-häviöt0-3-88-0-3
Tehdyt-päästetyt maalit9-3229-13
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-45-0-1
Maalipuntari 6 edellistä6-1415-7
SJK AkatemiaOLS
Sarjataulukossa17
Voitot-tasapelit-häviöt11-0-04-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit34-416-18
Kuntopuntari 6 edellistä6-0-04-0-2
Maalipuntari 6 edellistä17-213-10
AIKHelsingborg
Sarjataulukossa211
Voitot-tasapelit-häviöt9-4-34-5-6
Tehdyt-päästetyt maalit20-1115-20
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-3-1
Maalipuntari 6 edellistä7-35-4

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 50€7 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €7xBEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2018 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö