Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 21.9.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle hyvällä tyylillä.

Burnley – Norwich

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Burnley pelaa Norwichia vastaan. Kotijoukkue on kerännyt viidestä ensimmäisestä ottelustaan voiton, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Brightonin kanssa, vaikka tappio ei olisi ollut vääryys. Itseluottamukselle lopussa tullut tasoitukseen oikeuttanut osuma teki kuitenkin hyvää. Clarets on jälleen tiiviisti ja uhrautuvasti puolustava nippu, jolla on täysi mahdollisuus säilyttää paikka sarjassa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella upeasti nappaamalla täyden pistepotin Manchester Cityä vastaan. Vaikka onnea oli matkassa, voitto sarjan jättiläisestä teki fiilikselle enemmän kuin hyvää. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut kahden maalin tappio West Hamille. Kanarianlinnuilla on useita tärkeitä poissaoloja, mutta lancashirelaiset eivät ole myöskään poissaoloitta. Vieraille asetelma on haastava, sillä hyvät maalipaikat ovat tällaisessa ottelussa vähissä. Yhdestä mainiosta voitosta huolimatta Canariesille rastittu noin 40 prosentin asema ennakkosuosikiksi on varsin päätöntä luokkaa. Ykköselle tulee antaa noin 45 pinnaa, joten siitä napataan selvästi alipelattu, maistuva ja rohkea tolppa.

Manchester City – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City saa vastaansa Watfordin. Isännät pelasivat viikolla Mestarien liigassa vahvasti, kun täysi pistepotti tuli Shahtar Donetskia vastaan maalein 0-3. Sky Bluesin peliesitys oli kokonaisuutena tasaisen hyvä. Valioliigassa on alla kuitenkin iso pettymys, kun Norwich kaatoi hallitsevan mestarin numeroin 3-2. Valioliigassa on ehditty myös jäädä voitotta koitoksessa Tottenhamia vastaan, mutta on alkukaudessa ollut toki paljon hyvääkin. Lisäksi on varmaa, että edellisen kierroksen vuoksi näyttöhalut ja tahtotila ovat aina vain korkeammalla. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella viihdyttävän pistejaon Arsenalia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella mentiin vähämaalisena pistejakona Newcastlen kanssa. Edellisellä kierroksella oltiin kaksi maalia perässä, mutta toisella jaksolla tultiin lopulta kiinni tasapeliin. Quique Flores on nyt Hornetsin penkin takana. Citizensillä on edelleen muutamia poissaoloja, mutta vieraatkaan eivät pelaa ilman poissaoloja. Ainakin Craig Cathcart ja Troy Deeney ovat sivussa. Jättiläinen on rasituksesta huolimatta niin isosti edellä, että ykköselle annetaan vähän yli 80 prosenttia. Oikein pelattu ykkönen tulee hyväksi varmaksi.

Everton – Sheffield United

Everton isännöi Sheffield Unitedia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Sinipaidat ovat ehtineet voittaa kaksi kertaa, pelata kerran pistejaon ja hävitä kahdesti. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti Bournemouthia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella irtosi täysi pistepotti Wolverhamptonia vastaan. Toffees olisi voinut hyvin saada edellisellä kierroksella enemmän kuin nolla pistettä, mutta alakerran toiminta antoi jälleen syytä huoleen. Vierasjoukkue pelasi viimeksi niukasti tappiollisesti Southamptonia vastaan, mutta koitos oli kokonaisuutena hyvinkin tasainen. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu viihdyttävä tasapeli Chelsean kanssa. Se oli hyvä onnistuminen. Sarjanousija on hyvin organisoitu nippu, mutta perustasoltaan ryhmä on yksi sarjan heikoimmista. Putoamisen välttäminen vaatii aidosti hyvää onnistumista. Ainakin hyökkäyspään Billy Sharp on sivussa. Materiaaliltaan selvästi vahvemmat isännät ovat kotonaan noin 57 pinnan voittajasuosikkeja. Ykköselle on kymmenisen pinnaa liikaa peliä, joten alipelattu risti napataan kylkeen.

Newcastle – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Newcastle ja Brighton. Harakoiden edelliset kierrokset ovat menneet tappiollisesti Liverpoolia vastaan ja vähämaalisena pistejakona Watfordia vastaan. Edellisellä kierroksella saatiin hyvä alku, mutta sen jälkeen homma lähti nopeasti väärille raiteille. Viiteen ensimmäiseen otteluun ainoa voitto on ehditty napata Tottenhamia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina selvästi tappiollisesti Manchester Cityä vastaan ja vähämaalisen pistejaon Burnleyn kanssa. Edellisellä kierroksella voitto ei olisi ollut vääryys. Vastustaja pääsi tasoihin ihan ottelun viimeisillä hetkillä. Lokkien alkukausi on ollut pikkuisen epäonnekas. Pisteiden määrä voisi olla hieman suurempi. Kotijoukkueella on varsinkin keskikentällä useita poissaoloja, mutta terveystilanne ei ole vieraillakaan mainio. Pahemmat poissaolot löytyvät mustavalkoisten leiristä. Vaikka vasta alkukautta mennään, säilymisen kannalta puhutaan tärkeästä ottelusta. Lähtökohdat ovat monella tavalla hyvin tasaiset. Vähämaalista ja tarkkaa puolustusta sisältävä ilta on luvassa. Magpies on kotonaan vain pikkuinen ennakkosuosikki. Ykkönen on selvästi ylipelattu, joten ristikakkonen on vahva peli-idea.

Bristol – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Bristol kohtaa Swansean. Kotijoukkue on kerännyt seitsemästä ensimmäisestä ottelustaan neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Vierasjoukkue on pelannut mainion alkukauden, vaikka edellisellä kierroksella tuli pienesti yllättävä tappio Nottinghamia vastaan. Joutsenten sijoitus on edelleen kärjen tuntumassa. Isäntien alkukausi on ollut niin ikään hyvä, mutta alakerran kanssa on ollut haparointia. Alla on kuitenkin viiteen viimeiseen otteluun neljä voittoa. Edellisellä kierroksella voitto tuli Stokea vastaan. Sitä edelsi kotona tasapeli Middlesbroughin kanssa. Edellisellä kierroksella oltiin aluksi tappiolla, mutta toisella jaksolla tehtiin kaksi maalia. Toinen niistä oli vastustajan oma maali. Lisäksi ottelussa pelattiin pitkän aikaa miehen ylivoimalla. Alkukaudella on ollut myös onnea. Vieraat ovat pelanneet lähiaikoina Nottingham-koitoksen ohella voitollisesti Leedsiä vastaan. Se oli itseluottamukselle hyvä voitto. Viimeksi tappio oli ansaittu. Vieraissa Swans antaa pelivälineen hallinnan punavalkoisille. Robinsilla on pari poissaoloa, mutta isännät saavat olla vähän yli 40 pinnan ennakkosuosikkeja. Ykköstä voisi miettiä sellaisenaan tolpaksi, mutta otetaan ristin kanssa.

Wigan – Charlton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Wigan ja Charlton. Kotijoukkue on kerännyt seitsemästä ensimmäisestä ottelustaan vain yhden voiton. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella viihdyttävän pistejaon Hullin kanssa. Tuolloin molemmat niput onnistuivat maalinteossa kahdesti. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin maaliton tasapeli Barnsleyn kanssa. Vaikka kasassa ei ole yhtä voittoa enempää, on tekemisessä ollut myös hyviä juttuja. Toisaalta viimeksi tappiokaan ei olisi ollut vääryys. Hyökkäyspelaamisen kanssa kaivataan lisää tehoja ja potkua. Vierasjoukkue on ollut yksi alkukauden parhaista onnistujista. Punapaidat pelasivat vielä viime kaudella Ykkösliigassa. Miehistö on saalistanut seitsemään ensimmäiseen koitokseensa neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja tappion. Viimeksi tuli ensimmäinen tappio, kun pettymys koettiin Birminghamia vastaan. Sitä edelsi kahden maalin voitto Readingista. Vieraat ovat olleet alkukaudella hyviä, mutta onneakin on ollut riittämiin. Pudotusta kyllä odotellessa. Latics on kotonaan noin 45 pinnan voittajaehdokas. Red Robins on saanut peliä jopa yli mainitulla lukemalla, joten alipelattu ykkönen on laadukas peli-idea. Otetaan se kuitenkin ristin kanssa.

Sheffield Wednesday – Fulham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Sheffield Wednesday pyrkii voittamaan Fulhamin. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti QPR:ää vastaan ja voitollisesti Huddersfieldiä vastaan. Viimeksi ottelulle saatiin hyvä alku, sillä maalinteossa onnistuttiin itse jo ensimmäisen kympin kohdalla. Pelitilanteiden valossa pistejako ei olisi ollut juuri vääryys. Vierasjoukkue on pelannut edelliset kierrokset kahden pistejaon merkeissä. Vastassa olivat Cardiff ja West Bromwich. Mökkiläisten ainoa realistinen tavoite on tehdä paluu Valioliigaan. Kyseessä on yksi sarjan parhaista porukoista, joten menestystä pitäisi olla tiedossa. Vaikka edellisellä kierroksella tasapeli West Bromwichin kanssa oli pieni pettymys, voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Vastustaja pääsi tasoihin 80. minuutin kohdalla. Tasokas Cottagers haluaa olla myös vieraissa aktiivinen ja aloitteellinen. Ainakin Pöllöillä on muutamia tärkeitä poissaoloja. Perustasoltaan paremmat vieraat saavat olla vähän alle 40 prosentin ennakkosuosikkeja. Kakkosta on pelattu kymmenisen pinnaa liian vähän, joten napataan siitä vähintään kelvollinen tolppa.

Cardiff – Middlesbrough

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Cardiff ja Middlesbrough. Molemmat miehistöt ovat keränneet seitsemältä ensimmäiseltä kierrokselta kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina pistejaon sekä Derbyä että Fulhamia vastaan. Viimeisin voitto on tullut noin kuukausi sitten, kun täysi pistepotti irtosi Huddersfieldistä. Viimeksi peliesitys oli sen verran hyvä, että voitolle olisi ollut täysi mahdollisuus. Vierasjoukkueen edelliset koitokset ovat menneet voitollisesti Readingista ja viihdyttävänä pistejakona Bristolin kanssa. Viimeksi tunnin kohdalla tullut osuma riitti voittoon saakka. Edellisestä tappiosta on jo aikaa. Tosin pelaaminen voisi olla välillä hieman aktiivisempaa ja aloitteellisempaa. Alakerta on toiminut tasaisen hyvin. Kummallakin ryhmällä on 2-3 poissaoloa. Perustasoltaan niput ovat melko lähellä toisiaan. Varsinaista tasoeroa on vaikea nähdä. Walesilaiset saavat olla kotonaan noin 45 prosentin voittajasuosikkeja. Kohde on pelattu käytännössä oikein, mutta ykköstä ei uskalla ottaa ilman ristin varmistusta. Mennään siis ykkösristillä.

Nottingham – Barnsley

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Nottingham pelaa Barnsleyta vastaan. Kotijoukkue nappasi viimeksi täyden pistepotin kärjessä olevalta Swansealta. Koitoksen ainokainen tehtiin juuri ennen illan päättymistä. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu vähämaalinen pistejako Prestonin kanssa. Viimeksi voitto oli ansaittu, ja ensimmäisen kierroksen jälkeen punapaidat ovat kulkeneet ilman tappioita. Varsinkin alakerta on ollut hyvässä iskussa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti Leedsiä vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin maaliton pistejako Wiganin kanssa. Maalinteko on sarjanousijalle vaikeaa. Liian epävarmaa ja virheherkkää alakertaa tulee myös parantaa. Perustasoltaan Tykes on muutenkin varsin vaatimaton. Taustalla on muutamia tärkeitä poissaoloja. Tien päällä kolmesta ottelusta on kerätty yksi pistejako ja ilman tehtyjä osumia. Selvästi vahvempi ja hyvän itseluottamuksen Forest saa olla vähän yli 55 pinnan ennakkosuosikki. Ykköstä on pelattu liikaa, mutta suoraa ohitusta ei inspiroi tehdä. Otetaan vain noin 10 pinnaa pelattu risti kylkeen.

Luton – Hull

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Luton kohtaa Hullin. Isännät kärsivät edellisellä kierroksella niukan tappion QPR:ää vastaan, mutta sarjanousijan alkukausi on mennyt vähintään kelvollisesti. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli täysi pistepotti Huddersfieldiä vastaan. Alakerran kanssa on selvästi kehitettävää, mutta pelaamista halutaan tehdä aktiivisesti ja aloitteellisesti. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella pistejaon sekä Millwallia että Wigania vastaan. Tiikereiden ainoa voitto on tullut Readingia vastaan. Viimeksi voittokaan ei olisi ollut vääryys. Tigersillakin alakertaa olisi syytä tiivistää. Kotijoukkueella ei ole poissaoloja, mutta vierailla on muutamia sivussa olevia pelaajia. Luvassa on todennäköisesti yksi kierroksen viihdyttävimmistä otteluista. Maaleja nähtäneen kentän molemmissa päissä. Perustasoltaan niput ovat hyvinkin lähellä toisiaan. Näistä asetelmista Hattersille on mahdollista antaa ennakkosuosikin asema noin 45 prosentin muodossa. Ykkönen on noin 10 pinnaa ylipelattu. Otetaan alipelattu kakkonen mukaan, joten ykköskakkosen yhdistelmästä tulee hyvää peli-idean ainesta.

Reading – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Reading pelaa Blackburnia vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Middlesbroughia ja Charltonia vastaan. Royalsille maalinteko on ollut vaikeaa, mutta se ei ole mikään ihme, sillä peliesitykset nojaavat vahvasti tiiviiseen alakertaan. Kahdella edellisellä kierroksella on jääty ilman osumia. Seitsemään ensimmäiseen otteluun on kuitenkin saatu sentään pari voittoakin. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti West Bromwichia vastaan ja voitollisesti Millwallia vastaan. Viimeksi päästiin edelle jo ensimmäisellä 20 minuutilla. Rovers on pelitavaltaan paljon isäntien kaltainen nippu. Heilläkin ratkaisuvoimaa on kovin rajallisesti. Tosin edellisellä kierroksella tullut voitto oli ansaittu. Taustalla lienee yhdestä kahteen poissaoloa. Perustasoltaan vieraat ovat hieman edellä, mutta varsinaista tasoeroa on vaikea nähdä. Luvassa on yksi kierroksen tasaisimmista otteluista. Isännille on mahdollista antaa marginaalinen ennakkosuosikin asema. Ykkönen on kerännyt liikaa kannatusta, joten suunnataan kohti ohituskaistaa.

Millwall – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Millwall ja QPR. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella pistejaon Hullin kanssa ja kahden maalin tappioon päättyneen koitoksen Blackburnia vastaan. Leijonien ensimmäiset viikot sujuivat hyvin, mutta sen jälkeen suunta on ollut kohti laskua. Lionsin pistesaldo kasvaa suureksi osaksi kotona. Vierasjoukkue nappasi viimeksi vauhdikkaasti tulleen voiton Lutonia vastaan. Tuolloin maaleja tehtiin kaikkiaan viisi kappaletta. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli lievästi yllättävä voitto Sheffield Wednesdayta vastaan. Alla on sarjasta kolmeen edelliseen peliin kolme voittoa, sillä hieman aiemmin voitettiin myös Wigan. Ärrien alkukausi on ollut ehdottomasti ylisuorittamista, sillä miehistön todellinen taso on merkittävästi alempana. Nykyisillä sijoilla ei pitkään varmasti olla. Kummallakin ryhmällä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan, joten tasoeroa on vaikea nähdä. Ykköselle on mahdollista antaa noin 40 pinnaa. Ykköstä on pelattu vähän yli 30 pinnaa, joten otetaan alipelattu kotijoukkue rohkeasti tolpaksi.

Birmingham – Preston

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Preston matkustaa Birminghamin vieraaksi. Kotijoukkue on voittanut neljällä edellisellä kierroksella kolme kertaa. Isännät nappasivat viimeksi täyden pistepotin Charltonia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella voitto irtosi Stokea vastaan. Viimeksi hieman tauon jälkeen tullut maali riitti voittoon saakka. Pelitilanteiden valossa voitto ei ollut vääryys, mutta kokonaisuutena alkukausi on ollut hieman yläkanttiin. Tosin tasaisuutta saisi olla lisää. Varsinkin muutamilla kierroksilla alakerta on ollut ongelmissa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tasapelin Nottinghamin kanssa ja voitollisesti Brentfordia vastaan. Viimeksi koitokselle saatiin hyvä alku, sillä maalinteossa onnistuttiin itse jo heti alussa. Ottelu oli kuitenkin hyvinkin tasainen. North End on ollut niin ikään hieman ylisuorittaja. Ratkaisuvoimaa on ollut kivasti. Brumilla on useampia poissaoloja, mutta sama tilanne on myös vierailla. Ottelua lähestytään tasabuukin saattelemana, mutta ykköstä on pelattu noin 45 pinnaa. Alipelatuksi jäänyt ristikakkosen yhdistelmä on kiinnostava peli-idea.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 21.9.2019 | Tilastot

BurnleyNorwich
Sarjataulukossa1413
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-22-0-3
Tehdyt-päästetyt maalit6-79-12
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-32-0-4
Maalipuntari 6 edellistä7-109-13
Laukauksia/ottelu119,6
Pallonhallinta41,60 %48,60 %
Syöttöprosentti61,50 %82,40 %
LoukkaantumisetDrinkwater, Gudmundsson (?)Leitner (?), Zimmermann (?), Trybull (?), Klose (?)
Pelikiellossa
Manchester CityWatford
Sarjataulukossa220
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-10-2-3
Tehdyt-päästetyt maalit16-64-10
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä18-87-10
Laukauksia/ottelu20,417,2
Pallonhallinta58,80 %51,70 %
Syöttöprosentti88,80 %80,40 %
LoukkaantumisetStones, LaporteCathcart, Deeney
Pelikiellossa
EvertonSheffield United
Sarjataulukossa1115
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-21-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit5-75-6
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä9-97-7
Laukauksia/ottelu12,611
Pallonhallinta55,70 %46,10 %
Syöttöprosentti77,90 %76,60 %
LoukkaantumisetGomes (?)
PelikiellossaSharp
NewcastleBrighton
Sarjataulukossa1816
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-31-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit4-85-8
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-2-2
Maalipuntari 6 edellistä5-107-9
Laukauksia/ottelu1010,6
Pallonhallinta38,50 %52,40 %
Syöttöprosentti76,40 %79,50 %
LoukkaantumisetCarroll (?), Gayle (?),  Longstaff, Ritchie, Saint-MaximinTrossard (?), Izquierdo,  Balogun
Pelikiellossa
BristolSwansea
Sarjataulukossa42
Voitot-tasapelit-häviöt4-2-15-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit13-912-5
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-04-1-1
Maalipuntari 6 edellistä12-610-4
Laukauksia/ottelu11,111,7
Pallonhallinta47,30 %53,30 %
Syöttöprosentti74,20 %80,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
WiganCharlton
Sarjataulukossa213
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-44-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit6-1311-6
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-43-2-1
Maalipuntari 6 edellistä3-119-5
Laukauksia/ottelu10,38,9
Pallonhallinta47,70 %47,20 %
Syöttöprosentti69,20 %73,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield WednesdayFulham
Sarjataulukossa911
Voitot-tasapelit-häviöt4-0-33-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit10-611-6
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä7-511-5
Laukauksia/ottelu12,914,7
Pallonhallinta47,10 %63,70 %
Syöttöprosentti75,60 %87,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CardiffMiddlesbrough
Sarjataulukossa1413
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-22-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit8-108-8
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä6-75-5
Laukauksia/ottelu14,913,7
Pallonhallinta42,00 %51,80 %
Syöttöprosentti61,80 %75,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
NottinghamBarnsley
Sarjataulukossa922
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-11-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit10-64-11
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-00-2-4
Maalipuntari 6 edellistä9-43-11
Laukauksia/ottelu1213,4
Pallonhallinta43,30 %51,70 %
Syöttöprosentti74,60 %71,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LutonHull
Sarjataulukossa1620
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-41-3-3
Tehdyt-päästetyt maalit12-138-11
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-41-3-2
Maalipuntari 6 edellistä9-107-9
Laukauksia/ottelu11,713,9
Pallonhallinta49,80 %45,40 %
Syöttöprosentti75,20 %69,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingBlackburn
Sarjataulukossa1712
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-43-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit8-97-7
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä7-66-5
Laukauksia/ottelu14,111,9
Pallonhallinta51,00 %51,90 %
Syöttöprosentti81,10 %74,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MillwallQPR
Sarjataulukossa157
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-24-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit5-912-11
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä4-910-10
Laukauksia/ottelu1015,7
Pallonhallinta39,30 %54,00 %
Syöttöprosentti65,30 %79,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BirminghamPreston
Sarjataulukossa85
Voitot-tasapelit-häviöt4-1-24-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit7-813-7
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä6-813-6
Laukauksia/ottelu9,110
Pallonhallinta41,00 %51,40 %
Syöttöprosentti69,30 %72,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö