Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 22.12.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi käyttää haluamallaan tyylillä.

Manchester City – Crystal Palace

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City saa vieraakseen Crystal Palacen. Kotijoukkue voitti viimeksi Englannin Liigacupissa Leicesterin ja sarjassa Evertonin, kun taas vierasjoukkueella on alla pitkästä aikaa viiteen viimeiseen kierrokseen muutama onnistuminen. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Leicesteristä. Kettuja vastaan myös puolustuspelaaminen sai pidettyä maalin puhtaana, mutta muuten alakerran vaikeudet ovat olleet esillä. Brightonia ja West Hamia vastaan omiin meni yhteensä kuusi osumaa. Pelitapahtumien valossa viimeksi voitotta jääminen ei olisi ollut vääryys. Kotonaan taivaansiniset ovat kulkeneet voitosta voittoon, mutta hyökkäyspelaamisessa on ollut havaittavissa pientä takkuamista. Lisäksi muutama tärkeä pelaaja on sivussa. Materiaali on kuitenkin timanttinen ja kilpailu pelipaikoista valtaisaa. Vierailijat ovat pelanneet monta kuukautta putkeen ilman reissupelien voittoja, eikä siellä syyskuun jälkeen maalinteossa ole onnistuttu vähintään kahdesti kuin kerran. Poissaoloitta Kotkatkaan eivät ole liikenteessä. Manchesterilaiset ovat olleet The Glaziersille lähes mahdottomia pysäytettäväksi, eikä näillä tiedoilla isompaa muutosta ole odotettavissa. Olisi siis valtava yllätys, mikäli kotivoitto jäisi väliin.

Chelsea – Leicester

Jalkapallon Englannin Valioliigan kamppailussa toisensa kohtaavat Chelsea ja Leicester. Isännät nappasivat viimeksi Englannin Liigacupissa voiton Bournemouthista. Sarjassa alla on voitto Brightonia vastaan. Lontoolaiset ovat pelanneet äskettäin myös Eurooppa-liigassa, joten otteluruuhka on ollut melkoinen. Toisaalta MOL Vidiä vastaan ei tarvinnut enää saada menestymistä. Yksi loppuvuoden kohokohdista on ollut Manchester Cityn kaataminen ja vieläpä omien kannattajien edessä. Bournemouthia vastaan selvästä hallinnasta huolimatta voitto irtosi hyvin nihkeästi. Kotonaan The Blues on pitänyt maalinsa puhtaana noin puolitoista kuukautta. Muutamia poissaoloja lienee edelleen rasitteena. Vierasjoukkue hävisi viikolla Englannin Liigacupissa Manchester Citylle, mutta taistellen aidosti mainiosti vieden taiston rangaistuspotkuille saakka. Kettujen pelit ovat monesti vähämaalisia ja tiukkoja loppuun asti. Omiin menee harvoin maalia enempää, mutta toisaalta hyökkäyspäässä olisi tilaa uusille ratkaisijoille. Pari poissaoloa on myös vierailijoilla. Miehistöjen välillä tasoero on tietysti suuri ja kotietu siihen päälle, mutta vähämaalisessakin kotivoitossa on tarpeeksi tekemistä. The Foxes on neljään edelliseen matkaotteluunsa pitänyt vastustajat aina korkeintaan yhdessä osumassa, ja vaikka nyt vastustajan taso kovenee selvästi, taisto Manchester Cityä vastaan toi varmasti lisää itseluottamusta. Heillä on myös päivän lepoetu. Siitä huolimatta Lontoossa on yksi voittajasuosikki.

Bournemouth – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa vastakkain asettuvat Bournemouth ja Brighton. Cherriersin vaikeudet jatkuivat viikolla Englannin Liigacupissa Chelseaa vastaan. Kotijoukkue on saalistanut lokakuun jälkeen kaikki kilpailut mukaan lukien vain yhden voiton. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut ajoittain selviä hankaluuksia, mutta toisaalta maalinteossa ollaan onnistuttu edellisen kerran joulukuun alkupuolella. Chelsean vieraana vastustaja saatiin pidettyä yhdessä maalissa, mutta itse oltiin suurimman osan ajasta ahtaalla. Sarjassa viiteen edelliseen kotiotteluun alla on yksi voitto ja sekin Huddersfieldistä. Kotona viimeisin taisto päättyi rumaan tappioon Liverpoolille. Loukkaantumiset ovat edelleen rasitteena, sillä ainakin muutama tärkeä pelaaja on sivussa. Vierasjoukkue hävisi viimeksi niukasti mainitulle Chelsealle, mutta viiteen viimeiseen kierrokseen alla on myös useita onnistumisia. Esimerkiksi voittoisassa pelissä Crystal Palacea vastaan maalinteossa onnistuttiin kolmesti. Neljään viimeiseen matkapeliin alla on kolme tappiota. Tien päällä syyskuun jälkeen vain kerran maalinteossa ollaan onnistuttu vähintään kahdesti. Albionkaan ei ole liikenteessä ilman poissaoloja. Luvassa on vaikeasti ennustettava joskin hyvin tasaiselta vaikuttava kohtaaminen. Kirsikoilla on kotietu, mutta lepoetu on vierailijoilla. Sinivalkoisilla myös pelivire on parempi, mutta tien päällä on ollut siis tukkoista. Näillä perusteluilla lievänkään voittajasuosikin löytäminen ole helppoa.

West Ham – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigan taistossa West Ham saa vastaansa Watfordin. Isännät ovat olleet mainiossa pelivireessä, sillä alla on neljästä edellisestä kamppailusta yhtä monta voittoa. Viimeksi täysi pistepotti napattiin Fulhamin kustannuksella. Vierasjoukkue pääsi viimeksi takaisin voittojen pariin Cardiffin kustannuksella, mutta Hornets on ollut muuten heikossa pelivireessä. Joulukuussa Hammers on vain kertaalleen viimeistellyt vähemmän kuin kolme maalia. Miehistö on materiaaliltaan sen verran laadukas nippu, että sijoitukset kymmenen parhaan tuntumassa ovat realistisia. Loukkaantumiset ovat olleet kuitenkin rasitteena, eikä terveystilanne ole vieläkään täysin kunnossa. Pelaajiston itseluottamus on kuitenkin kunnossa, mutta kyllä vielä varsinkin alakerrassa töitä riittää. Keltamustien olisi löydettävä lisää tasaisuutta omaan puolustuspelaamiseensa, sillä nykyisellään alakerta on virheherkkä. Viiteen viimeiseen peliin omiin on mennyt jokaisella kerralla vähintään kaksi osumaa. Cardiffia vastaan kolmen maalin johto meinattiin vielä menettää. Vierailijatkaan eivät ole liikenteessä parhaalla kokoonpanollaan, sillä poissaolijoita löytyy. Aineksia on viihdyttävään ja runsasmaaliseen kohtaamiseen, mutta näillä tiedoilla lontoolaisia on pidettävä ennakkosuosikkina.

Huddersfield – Southampton

Huddersfield isännöi viimeksi hyvän voiton napannutta Southamptonia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue on pelannut neljä edellistä kierrosta ilman voittoja, ja varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa ongelmat jatkuvat edelleen. Puolustustyöskentely on ollut pääasiassa aivan kelvollisella tasolla, mutta maalinteko sakkaa. Viimeksi maalin tappio koettiin Newcastlea vastaan. Sitä edelsi niin ikään niukka tappio Arsenalia vastaan. Materiaaliltaan Terriers on yksi vahvimmista ehdokkaista pelaamaan ensi kaudella Mestaruussarjan puolella. Toisaalta Harakoita vastaan enemmänkin olisi ollut otettavissa, eikä Arsenalin vieraana vain maalin tappio ollut hassumpi suoritus. Syyskuun jälkeen vain kerran kotona omiin on mennyt enemmän kuin yksi maali. Tunnelin päässä on siis valoa, mutta ratkaisuvoimaa olisi löydyttävä nopeasti lisää. Muutamat loukkaantumiset ovat myös rasitteena. Vierasjoukkue pääsi viimeksi pitkästä aikaa voittojen makuun, kun Arsenal kaadettiin kotikentällä onnistuen maalinteossa kolmesti. Saints on ollut vasta hetken uuden valmennuksensa alaisuudessa, mutta merkit viittaavat jo selvästi parempaan. Materiaaliltaan miehistö on ilman muuta sijoitustaan parempi. Itseluottamukselle voitto Arsenalista teki enemmän kuin hyvää. Vierailijoillakin lienee muutamia loukkaantumisia. Yhdeksästä matkaottelustaan nippu on voittanut yhden, joten varsinkin vieraissa ongelmia yhä on riittämiin. Luvassa on tasainen ja pienten marginaalien ilta.

Newcastle – Fulham

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Newcastle kohtaa Fulhamin. Harakat nappasivat edellisellä kierroksella vähämaalisen voiton Huddersfieldistä, mutta pelitilanteiden vastaisesti. Mustavalkoiset olivat suurimman osan ajasta ahtaalla. Kotona alla on puolestaan tappio Wolverhamptonille. Kotijoukkue kaipaa jälleen lisää maalintekovoimaa. Viiteen edelliseen kierrokseen vain Burnleyta vastaan maalinteossa ollaan onnistuttu enemmän kuin kertaalleen. Puolustuspelaaminen on ollut kuitenkin aivan kelvollista lukuun ottamatta selvää tappiota West Hamille. Vierasjoukkueen asetelmat ovat vieläkin heikommat, sillä heidän pelivireensä on sisältänyt jälleen lähes täysin vain tappioita. Southamptonia vastaan venyttiin voittoon, mutta muuten itseluottamus on onneton ja tulokset sen mukaisia. Viimeksi tappio koettiin West Hamille. Vieraissa alla on puolestaan ruma tappio Manchester Unitedille. Mökkiläisten materiaalilla sarjapaikan säilyttäminen on täysin mahdollista, mutta nykyisellään tilanne on huolestuttava. Edellisellä kierroksella vierailijat olivat pelitapahtumien valossa parempi osapuoli, mutta silti mitään ei tarttunut mukaan. Muutamat loukkaantumiset eivät tee tilanteesta helpompaa. Lontoolaisten hyökkäyspelaaminen on ollut vieraissa surkeaa, mutta isäntien kahteen edelliseen kotipeliin omissa verkot ovat soineet viidesti. Lähtökohdiltaan luvassa on pienten marginaalien erittäin tasainen ilta.

Cardiff – Manchester United

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Cardiff ja päävalmentajansa vaihtanut Manchester United. Kotijoukkue kärsi edellisessä kamppailussaan tappion Watfordille, vaikka walesilaiset meinasivat nousta vielä jopa kiinni pistejakoon. Kotonaan miehistö on ollut hyvässä pelivireessä, sillä alla on viidestä edellisestä kotitaistosta neljä voittoa. Materiaaliltaan sarjanousija kuuluu taisteluun häntäpäähän, mutta toisaalta kotonaan nippu on menestynyt loppuvuoden aikana sen verran hyvin, että sarjapaikan säilyttäminen on täysin realistista. Kolmeen edelliseen kierrokseen kahdesti omissa verkot ovat soineet kuitenkin kolmesti. Nyt vastaan asettuu varmasti erittäin näyttöhaluinen manchesterilaisjätti, joka on liikenteessä ensimmäistä kertaa uuden väliaikaisen käskijän alaisuudessa. Seuralegendan johdolla pelaajat varmasti syttyvät ja haluavat näyttää todellisen tasonsa, mutta isommassa kuvassa selvien parempien muutosten saaminen on epäselvää. Perustaso riittäisi heittämällä taisteluun paikoista Mestarien liigaan, mutta nykyisellään on hyvä, jos edes viidennelle sijalle olisi mahdollisuuksia. Viimeksi peliesitys Liverpoolia vastaan ei sisältänyt ilonaiheita. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut yllättävän vaikeaa, eikä terveystilanne ole myöskään parhaassa jamassa. Edelleen terveyshuolia löytyy. Tasoero paperilla on silti sen verran julma, että punapaidat ovat selviä ennakkosuosikeita. Potentiaalisesti jopa runsasmaalinen ottelu on luvassa.

Rotherham – West Bromwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa West Bromwich matkustaa Rotherhamin vieraaksi. Kotijoukkue pelasi edellisessä kamppailussaan vähämaalisen tasapelin Readingin kanssa, kun taas vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti Sheffield Unitedista. Isäntien hyökkäyspelaaminen on toiminut pääasiassa aivan kelvollisesti, mutta alakerran kanssa olisi selvästi parannettavaa. Readingia vastaan omiin ei mennyt maalia enempää, mutta puolustuspelaamisen virhealttiutta pitäisi saada vähennettyä. Edellisten viikkojen aikana matkaan on tarttunut useita tasapelejä, joten pelivire ei ole ollut täysin alamaissa. Viimeksi pisteeseen noustiin lisäajalla. Viimeisimmästä voitosta on toisaalta aikaa jo viikkokaupalla. Materiaaliltaan nippu on yksi vahvimmista ehdokkaista tekemään paluu Mestaruussarjaan. Albion puolestaan taistelee paluusta Valioliigaan, joten tasoeroa kyllä löytyy. Vierailijat ovat pelanneet kuusi edellistä kierrosta ilman tappioita, mutta viimeksi tullut voitto Sheffield Unitedista ei ollut pelitapahtumiltaan välttämättä oikeutettu. Kyseessä on hyökkäyspelaamisessa yksi sarjan vaarallisimmista miehistöistä. United ei ole hävinnyt kotonaan pitkään aikaan, mutta tasaisten pelien kääntäminen omaksi eduksi on tuskaa. Baggies on lähellä jatkaa Millersin voitotonta putkea.

Nottingham – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan pelissä Nottingham pyrkii kaatamaan QPR:n. Punapaidat pelasivat viimeksi maalittoman tasapelin Derbyn vieraana, kun taas kotona alla on vähämaalinen tappio Prestonille. Forest on kärsinyt edellisten kierrosten aikana maalinteon vaikeuksista, mutta puolustuspelaaminen toimii hyvin. Tekemistä ohjaa vahvasti puolustuspelaaminen. Prestonia vastaan menestyminen olisi ollut mahdollista, sillä pelitilanteissa North Endin voitto ei ollut välttämättä oikeutettu. Vierasjoukkueella on alla voitto Middlesbroughin kustannuksella, mutta sitä aiempi voitto tuli marraskuussa. Punapaitoja vastaan puolustustyöskentely toimi vahvasti. Muuten alakerran kanssa on ollut ongelmia ja virhealttiutta. Toisaalta voitto niin laadukkaasta nipusta toi varmasti itseluottamukseen uutta potkua. Isommassa kuvassa alkukausi on ollut pientä ylisuorittamista ja onneakin on ollut mukana. Hyökkäyspelaaminen on tuottanut toki hyvin onnistumisia, mutta sitä on tehty välillä alakerran kustannuksella. Sinivalkoisilla on edelleen hieman terveyshuolia. Kotiyleisön suosikit ovat antaneet neljään viimeiseen kotitaistoonsa vastustajilleen yhteensä yhden maalin. Tasaiseen ja pienten marginaalien iltaan laadukkaammat isännät ovat pieniä ennakkosuosikeita.

Derby – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Derby isännöi Bristolia. Isännillä on alla maaliton tasapeli Nottinghamia vastaan, mutta viiteen edelliseen kierrokseen saavutettuna on kolme voittoakin. Puolustuspelaaminen on toiminut hyvin, mutta hyökkäyspäässä maalintekovoimaa ei olisi pahitteeksi saada lisää. Nottinghamia vastaan maaliton ilta oli varsin ansaittu. Pässien alkukauden ongelmana ollut epätasaisuus alkaa olla taakse jäänyttä elämää, sillä tekeminen ei ole enää niin ailahtelevaista. Materiaaliltaan nippu voi hyvin taistella pääsystä ensi kaudeksi Valioliigaan. Muutamia poissaolijoita on haittana. Vierasjoukkueen asetelmat ovat myös menossa parempaan suuntaan, sillä viimeisin tappio on tullut noin kuukausi sitten. City on ollut yksi alkukauden pettymyksistä. Materiaaliltaan miehistö voisi taistella hyvinkin keskikastiin pääsemisestä. Viimeksi taisto Norwichia vastaan päättyi runsasmaaliseen tasapeliin, eikä se varmasti tehnyt pelaajiston itseluottamukselle huonoa saada piste Kanarianlinnuilta. Lisäksi kaksi viimeisintä matkaottelua on tuottanut täydet pisteet. Mistään suuresta tasoerosta ei ole kysymys, mutta kyllä perustasoltaan valkopaidat ovat edellä. Robins on löytämässä kuitenkin itseluottamustaan ja todellista kykyään, joten näillä tiedoilla niukka kotivoitto lienee lähellä.

Blackburn – Norwich

Blackburn ja Norwich taistelevat paremmuudestaan, kun kamppailut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Rovers on saalistanut marraskuun alun jälkeen ainoastaan yhden voiton, mutta pelitapahtumien valossa enemmänkin olisi ollut otettavissa. Viimeksi sarjanousija pelasi runsasmaalisen tasapelin Birminghamin kanssa, mutta ollen kuitenkin parempana osapuolena. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut hankaluuksia, mutta osittain selittävänä tekijänä on aktiivisuuteen pyrkivä pelitapa. Sitä noudatetaan varsinkin omien kannattajien edessä. Pieniä terveysmurheita löytyy. Vierasjoukkue jäi viimeksi runsasmaaliseen tasapeliin Bristolia vastaan, mutta muuten Kanarianlinnut ovat olleet jälleen hyvässä pelivireessä. Alkukausi on ollut pientä ylisuorittamista, mutta materiaali riittää taisteluun pääsystä ensi kaudeksi Valioliigaan. Hyökkäyspelaaminen on toiminut edelleen vahvasti, mutta alakerrassa pieniä vaikeuksia on ollut havaittavissa. Muutamia loukkaantumisia on myös heilläkin. Toki on sanottava, että esimerkiksi viimeksi peliesitys ei ollut hohdokas. Isännät eivät ole hävinneet kotonaan moneen viikkoon, mutta useammat vastustajat ovat olleet häntäpäätä. Potentiaalisesti luvassa on viihdyttävä kohtaaminen, jossa maaleja saattaa tulla enemmänkin. Vierailijat ovat tien päälläkin ansaittuja voittajaehdokkaita.

Reading – Middlesbrough

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan kamppailussa toisistaan mittaa ottavat Reading ja heikosti esiintynyt Middlesbrough. Isännät jäivät viimeksi vähämaaliseen tasapeliin Rotherhamin kanssa, vaikka täydessä pistepotissa oltiin kiinni viimeisille hetkille saakka. Royals ei ole voittanut kertaakaan viikkokausiin. Materiaali on laadukkaampi mitä sarjataulukko kertoo, mutta pelaajiston itseluottamus on heikko. Muutamia tasapelejä on toki tullut, mutta mitä pidemmälle paluu voittojen pariin venyy, sen suurempi kynnys siitä tulee. Miehistö on viiteen edelliseen otteluunsa vain kerran tehnyt vähintään kaksi maalia. Puolustuspelaaminen on myös monesti virhealtis. Terveystilannekaan ei ole hyvä, sillä tärkeitä poissaolijoita löytynee. Punapaitojenkaan lähtökohdat eivät ole kummoiset, sillä miehistö ei ole voittanut moneen viikkoon, eikä viikolla Englannin Liigacupissa tullut jatkopaikkaa Ykkösliigan vastustajaa vastaan. Puolustuspelaaminen toimii edelleen aivan tarpeeksi hyvin, mutta maalinteko ei toimi. Hyökkäyspäässä tarvitaan lisää ratkaisijoita. Materiaali kyllä riittää taisteluun paikoista Valioliigaan. Tällä hetkellä menossa on kuitenkin jo pieni kriisi tai vähintäänkin lähellä olla sellainen. Paperilla etu on vierailijoilla, mutta vaikeasta ottelusta on monella tavalla kysymys. Itseluottamus on huono, mutta eipä valmistautumisaikaakaan paljoa ole. Suurta luottoa tekemiseen ei tällä hetkellä ole.

Hull – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Hull ja Swansea. Kotijoukkue on voittanut kaksi edellisestä kolmesta kamppailustaan, kun taas vierasjoukkueella on menossa kahden ottelun voittoputki. Tiikerit nappasivat viimeksi täyden pistepotin Brentfordista, mutta pelitapahtumien vastaisesti, sillä vastustaja omasi hyvät mahdollisuudet menestymiseen. Kolmeen edelliseen kierrokseen Tiikerit ovat tehneet jokaisella kerralla vähintään kaksi maalia. Kotona omiin ei ole mennyt syyskuun jälkeen kuin kerran enemmän kuin yksi maali. Kotona hyökkäyspelaaminen on ollut kuitenkin nihkeää. Useammat loukkaantumiset ovat edelleen vaikeuttamassa lähtökohtia. Joutsenet ovat tehneet kahteen edelliseen kamppailuunsa yhteensä viisi maalia, mutta loppuvuoden aikana alakerran toimivuus on herättänyt kysymysmerkkejä. Isommassa kuvassa hyvin organisoitu puolustuspelaaminen pitäisi olla vahvuus. Sheffield Wednesday kaadettiin kotona maalilla, vaikka hyökkäyspelaaminen tuotti tulosta vasta 70. minuutilla. Vierailijatkin kärsivät loukkaantumisista. Valkopaitojen itseluottamus on palautumassa hyväksi, mutta tien päällä nippu on tehnyt keskimäärin alle maalin ottelua kohden. Oranssimustat ovat olleet edellisten viikkojen aikana onnekkaita ja vastustajien taso ei ole ollut kärkipäätä. Näillä tiedoilla iltaan on vaikeaa löytää ennakkosuosikkia.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 22.12.2018 | Tilastot

Manchester CityCrystal Palace
Sarjataulukossa215
Voitot-tasapelit-häviöt14-2-14-3-10
Tehdyt-päästetyt maalit48-1014-23
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä15-66-7
Laukauksia/ottelu18,412,4
Pallonhallinta63,70 %48,40 %
Syöttöprosentti89,20 %78,30 %
LoukkaantumisetSilva, Mendy, Mangala, DaniloBenteke, Hennessey
Pelikiellossa
ChelseaLeicester
Sarjataulukossa412
Voitot-tasapelit-häviöt11-4-26-4-7
Tehdyt-päästetyt maalit35-1421-21
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-3-2
Maalipuntari 6 edellistä8-64-5
Laukauksia/ottelu16,512,1
Pallonhallinta61,40 %51,00 %
Syöttöprosentti88,30 %78,60 %
LoukkaantumisetMorata, Moses, CahillAmartey, Vardy
Pelikiellossa
BournemouthBrighton
Sarjataulukossa1113
Voitot-tasapelit-häviöt7-2-86-3-8
Tehdyt-päästetyt maalit25-2820-24
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-52-1-3
Maalipuntari 6 edellistä5-148-8
Laukauksia/ottelu11,48,8
Pallonhallinta48,20 %43,30 %
Syöttöprosentti78,50 %73,60 %
LoukkaantumisetSmith, Gosling, Cook, FrancisJahanbakhsh
PelikiellossaDuffy
West HamWatford
Sarjataulukossa910
Voitot-tasapelit-häviöt7-3-77-3-7
Tehdyt-päästetyt maalit25-2523-25
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä12-87-12
Laukauksia/ottelu11,312,1
Pallonhallinta47,60 %47,90 %
Syöttöprosentti78,10 %74,60 %
LoukkaantumisetArnautovic, Fredericks, Lanzini, Reid, Wilshere, Sanchez, YarmolenkoProdl, Gray, Hughes, Janmaat
Pelikiellossa
HuddersfieldSouthampton
Sarjataulukossa1917
Voitot-tasapelit-häviöt2-4-112-6-9
Tehdyt-päästetyt maalit10-2816-32
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-41-2-3
Maalipuntari 6 edellistä5-79-12
Laukauksia/ottelu11,414,8
Pallonhallinta48,30 %47,00 %
Syöttöprosentti76,60 %77,10 %
LoukkaantumisetMooy, Sabiri, Smith, WilliamsBertrand, Stephens, Obafemi
Pelikiellossa
NewcastleFulham
Sarjataulukossa1420
Voitot-tasapelit-häviöt4-4-92-3-12
Tehdyt-päästetyt maalit14-2216-42
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä7-85-13
Laukauksia/ottelu1112,8
Pallonhallinta42,80 %49,00 %
Syöttöprosentti71,20 %79,00 %
LoukkaantumisetShelvey, Lejeune, FernandezLe Marchand, McDonald
Pelikiellossa
CardiffManchester United
Sarjataulukossa166
Voitot-tasapelit-häviöt4-2-117-5-5
Tehdyt-päästetyt maalit17-3329-29
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-31-3-2
Maalipuntari 6 edellistä8-910-11
Laukauksia/ottelu11,612,7
Pallonhallinta40,50 %52,30 %
Syöttöprosentti63,90 %81,90 %
LoukkaantumisetRichards, Gunningham, WardSanchez, Rojo, Shaw, Smalling
Pelikiellossa
RotherhamWest Bromwich
Sarjataulukossa203
Voitot-tasapelit-häviöt4-10-811-6-5
Tehdyt-päästetyt maalit22-3346-31
Kuntopuntari 6 edellistä0-5-14-2-0
Maalipuntari 6 edellistä9-1113-7
Laukauksia/ottelu13,514,4
Pallonhallinta43,40 %52,20 %
Syöttöprosentti61,40 %78,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
NottinghamQPR
Sarjataulukossa713
Voitot-tasapelit-häviöt8-11-39-4-9
Tehdyt-päästetyt maalit32-2227-32
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä9-612-12
Laukauksia/ottelu11,913,2
Pallonhallinta51,70 %46,10 %
Syöttöprosentti75,00 %68,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
DerbyBristol City
Sarjataulukossa414
Voitot-tasapelit-häviöt11-5-68-6-8
Tehdyt-päästetyt maalit31-2427-26
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä6-77-8
Laukauksia/ottelu14,312,9
Pallonhallinta55,30 %51,40 %
Syöttöprosentti78,40 %71,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BlackburnNorwich
Sarjataulukossa122
Voitot-tasapelit-häviöt7-10-513-5-4
Tehdyt-päästetyt maalit29-3340-26
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-24-2-0
Maalipuntari 6 edellistä10-1316-9
Laukauksia/ottelu11,614,3
Pallonhallinta50,50 %54,80 %
Syöttöprosentti70,10 %78,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingMiddlesbrough
Sarjataulukossa216
Voitot-tasapelit-häviöt4-7-119-9-4
Tehdyt-päästetyt maalit27-3524-16
Kuntopuntari 6 edellistä0-4-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä5-87-8
Laukauksia/ottelu11,313,1
Pallonhallinta48,00 %46,20 %
Syöttöprosentti74,00 %70,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HullSwansea
Sarjataulukossa179
Voitot-tasapelit-häviöt6-6-109-5-8
Tehdyt-päästetyt maalit23-3027-24
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-13-0-3
Maalipuntari 6 edellistä10-99-11
Laukauksia/ottelu1112,2
Pallonhallinta46,40 %53,50 %
Syöttöprosentti67,50 %81,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö