Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 22.2.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle hyvällä tavalla.

Leicester – Manchester City

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City matkustaa Leicesterin vieraaksi. Kotijoukkue on ehtinyt pelata helmikuussa vauhdikkaan pistejaon Chelsean kanssa ja maalittoman Wolverhamptonin kanssa. Isäntien kausi on ollut kokonaisuutena mainio, vaikka viidellä edellisellä kierroksella ei ole tullut voittoa enempää. Edellisellä kierroksella ottelussa oltiin marginaalisia altavastaajia. Viimeiset noin 15 minuuttia oltiin miehen alivoimalla. Kotona menestystä on saatu kahdeksasta voitosta ja kolmesta tasapelistä. Taustalla on muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti kahdella maalilla Tottenhamia vastaan ja voitollisesti West Hamista. Taivaansinisten pelivire on ollut yhä laadukkaassa kunnossa, vaikka toiseksi edellisellä kierroksella tuli yllättävä tappio. Toki silloin oli itsellä yksi rankkari ja punainen kortti. Suurin keskittyminen on Mestarien liigassa, sillä Valioliigassa ei tule mestaruutta. Edellisestä ottelusta ei ole paljoa aikaa, joten lepoetu menee Ketuille. Rotaatiota saattaa olla luvassa, sillä kuten jo todettu, tärkeimmät ottelut löytyvät muualta. Vierailla lienee niin ikään muutamia poissaoloja. Taidoiltaan toki parempi ja hurjan tulivoimainen Citizens voittaa päälle 50 prosentilla, mutta kakkosta on pelattu vain reippaat 40 prosenttia. Alipelattu kakkonen on sopiva piikki.

Sheffield United – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Sheffield United ja Brighton. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Crystal Palacea ja Bournemouthia vastaan. Kotijoukkueen kausi on ollut kokonaisuutena hienoa seurattavaa, sillä punavalkoiset taistelevat sijoituksista jopa neljän parhaan joukossa. Edellisellä kierroksella vastustaja pääsi ensimmäisen vartin kohdalla maalin edelle, mutta maalinteossa onnistuttiin itse juuri ennen taukoa ja kymmenisen minuuttia ennen illan päätöstä. Blades on kurinalainen ja hyvin organisoitu nippu, jota vastaan on aidosti vaikea pelata. Ryhmä on saanut kotonaan menestystä kuudesta voitosta ja kahdesta tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella kuuden maalin pistejaon West Hamin kanssa ja vähämaalisen tasapelin Watfordin kanssa. Edellisellä kierroksella tappiokaan ei ollut kaukana, mutta vastustajan tekemä oma maali noin vartti ennen taiston päätöstä mahdollisti venymisen pisteille. Lähiaikoina alakerran kanssa on ollut vaikeaa, mutta viimeksi omiin ei mennyt maalia enempää. Lokit on pelannut lähes koko kauden sijoitustaan paremmin, mutta voittaminen on edelleen vaikeaa. Poissaoloja on kaksikosta vähän enemmän. Luvassa on varsinkin alakertojen osalta erittäin tarkkaa pelaamista. Ykkönen tulee noin 50 prosentilla. Ykköstä on ehditty pelata päälle 70 prosenttia, joten ykkösen ohitus on laadukas peli-idea.

Crystal Palace – Newcastle

Crystal Palace pelaa Newcastlea vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotkat on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Sheffield Unitedia ja Evertonia vastaan. Viimeiseen viiteen kamppailuun on ehditty pelata myös pistejaot Arsenalia ja Manchester Cityä vastaan ja tappiollisesti Southamptonille. Edellisestä voitosta on aikaa lähes pari kuukautta. Edellisellä kierroksella toisen jakson alussa tultiin vielä hyvin mukaan otteluun, mutta vastustaja oli oikeutettu voittamaan. Kolmella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu yhteensä kerran. Kotona menestystä on saatu neljästä voitosta ja neljästä tasapelistä. Taustalla on edelleen ainakin muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue kärsi edellisessä taistossaan neljän maalin tappion Arsenalia vastaan. Harakat on pelannut lähiaikoina myös maalittoman Norwichin kanssa ja mennyt FA Cupissa jatkoon Oxfordista. Edellisellä kierroksella oltiin vielä tauolla maaleitta. Tien päällä menestystä on saatu kolmesta voitosta ja kahdesta tasapelistä. Vieraat kuuluisivat otteidensa valossa kohti putoamistaistelua. Mustavalkoisilla on niin ikään jokunen poissaolo. Luvassa ei ole mikään yksi kierroksen parhaista otteluista, sillä tiedossa on vähän hienouksia sisältävä koitos. Voittaminen on vaikeaa. Vähän parempi Eagles on noin 50 pinnan voittajasuosikki. Karvan alipelattu ykkönen on tolppa.

Southampton – Aston Villa

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Southampton pyrkii voittamaan Aston Villan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella selvästi tappiollisesti Liverpoolia vastaan ja niukasti tappiollisesti Burnleyta vastaan. Isäntien pelivire on ollut edelleen aivan laadukas, vaikka parhaat tulokset ovat jääneet sivuun. Edellisellä kierroksella pisteetön ilta oli toki pettymys. Viimeksi vastustajan voittoon vienyt maali tehtiin tunnin kohdalla. Toiseksi edellisellä kierroksella menestyksen mahdollisuudet olivat vähäiset. Kotona pisteitä on tullut kolmesta voitosta ja kahdesta tasapelistä. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella maalilla tappiollisesti Tottenhamia vastaan. Tapahtumien valossa lukemat olisivat voineet olla suuremmat. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut maalilla tappio Bournemouthia vastaan. Tammikuun ensimmäisen päivän jälkeen on ehditty voittaa sarjassa yksi ottelu. Sen ohella on tullut yksi voitto Englannin Liigacupissa. Epävarma alakerta on birminghamilaisten suurin heikkous. Vierailla terveystilanteen pitäisi olla kaksikosta heikompi. Tien päällä on ollut vaikeaa, sillä reissussa on saatu vain muutamia voittoja. Sarjapaikka on uhattuna. Perustasoltaan parempi Saints saa olla kotonaan aika tasan 60 prosentin voittajasuosikki. Käytännössä oikein rastitettu ykkönen on piikki.

Burnley – Bournemouth

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisistaan mittaa ottavat Burnley ja Bournemouth. Isännät nappasivat edellisellä kierroksella hienon onnistumisen ja koko pistepotin Southamptonia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut maaliton pistejako Arsenalin kanssa. Edellisellä kierroksella voittoon vienyt maali tehtiin puolisen tuntia ennen ottelun päätöstä. Pistejako olisi kuvannut ottelun tapahtumia paremmin, mutta voitto teki Claretsin itseluottamukselle hyvää. Kuluvan vuoden aikana on ehditty saada voitot myös Manchester Unitedista ja Leicesteristä. Kotona menestystä on tullut kuudesta voitosta ja yhdestä pistejaosta. Kotijoukkueella on muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue on saanut kahdelta edelliseltä kierrokselta tappion Sheffield Unitedia vastaan ja koko pistepotin Aston Villaa vastaan. Kirsikoiden pelivire on ollut heikko, mutta toiseksi edellisellä kierroksella napattu voitto oli fiilikselle tärkeä juttu. Tien päällä on pelattu neljällä edellisellä kerralla siten, että maalinteossa on ehditty onnistua kerran. Vieraissa on ollut myös muuten vaikeaa. Sarjapaikka on uhattuna. Nipulla on niin ikään yhä poissaoloja. Tauolla on laitettu harjoituksissa panoksia varsinkin hyökkäyspäähän. Se on ollut odotettua vaisumpi. Perustasoltaan miehistöt ovat lähellä toisiaan. Juuri tasoeroa on vaikea nähdä. Kotijoukkue saa olla noin 45 pinnan ennakkosuosikki. Otetaan vähän ylipelatun ykkösen kaveriksi risti.

Bristol – West Bromwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Bristol kohtaa West Bromwichin. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Derbyä vastaan ja tappiollisesti Leedsiä vastaan. Edellisellä kierroksella vastustajan yksi maali mahdollisti kaverille koko pistepotin. Derbyä vastaan tullut voitto oli itseluottamukselle hieno juttu. Helmikuun aikana on ehditty pelata myös voitollisesti QPR:ää vastaan ja ilman pisteitä Birminghamia vastaan. City on ollut kokonaisuutena merkittävä ylisuorittaja, sillä otteiden valossa sijoituksen pitäisi olla heikompi. Kotona menestystä on tullut seitsemästä voitosta ja neljästä tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Readingia vastaan ja vauhdikkaan pistejaon Nottinghamia vastaan. Edellisessä ottelussa voittokaan ei ollut kuin hetken päässä. Voitto olisi ollut ansaittu. Albion on yksi sarjan vahvimmista ehdokkaista pelaamaan pian Valioliigassa. Neljällä edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu aina enemmän kuin kerran. Tien päällä pisteitä on tullut hyvässä tahdissa. Molemmissa leireissä pitäisi olla muutamia poissaoloja. Perustasoltaan parempi, tulivoimaisempi ja siis myös vieraissa hienosti menestynyt Baggies on tien päällä aika tarkkaan 50 prosentin ennakkosuosikki. Hippasen alipelattu kakkonen on oikein hyvä tolppa.

Leeds – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Reading matkustaa Leedsin vieraaksi. Kotijoukkue ehti pelata hetki sitten kolmella kierroksella ilman voittoja, mutta viimeksi tullut voitto Bristolia vastaan teki itseluottamukselle hyvää. Isäntien kausi on ollut kokonaisuutena laadukas, mutta esimerkiksi lähiaikoina peliesitykset ovat olleet turhan ailahtelevaisia. Whites on kärsinyt yllättäviä tappioita tai muita pisteiden menetyksiä, mutta United on yhä vahva ehdokas pelaamaan ensi kaudella Valioliigassa. Edellisellä kierroksella tullut voitto mahdollistettiin jo lähes ensimmäisellä vartilla tulleella maalilla. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut vähämaalinen tasapeli Brentfordin kanssa. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut haasteita, mutta isossa kuvassa maalinteko on onnistunut hyvin. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti West Bromwichia vastaan ja voitollisesti Sheffield Wednesdayta vastaan. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. Illassa oltiin lähes koko toinen jakso miehen ylivoimalla. Toiseksi edellisessä taistossa vastustajan voittoon vienyt maali tehtiin lähes heti toisen jakson alussa. Voittaminen on ollut nipulle vaikeaa. Royals on taidoiltaan alempaa keskikastia. Taustalla on useita poissaoloja. Terveystilanteen pitäisi olla kaksikosta heikompi. Tasoeroa on reippaasti, joten ykkönen tulee vajaalla 75 pinnalla. Oikein pelattu ykkönen on hyvä varma.

Birmingham – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Birmingham pyrkii voittamaan Sheffield Wednesdayn. Kotijoukkueen vahvat peliesitykset jatkuivat edellisellä kierroksella vähämaalisessa pistejaossa Brentfordin kanssa. Isännät ovat pelanneet pitkään laadukkaasti, sillä miehistö on hävinnyt viimeksi tammikuun alussa. Sen jälkeen on tullut useita hyviä onnistumisia ja kaikilla kierroksilla venyminen vähintään pistejakoon. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut maalin voitto Barnsleysta. Lähiaikoina on ehditty myös saada voitto Bristolista. Kotona menestystä on tullut kuudesta voitosta ja neljästä tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalilla tappiollisesti Lutonia vastaan ja selvästi tappiollisesti Readingia vastaan. Pöllöjen tilanne on myös muuten luisussa. Onnistumisia on tullut heikolla rintamalla. Viimeisin voitto sarjassa on tullut tammikuun 11. päivä. Sen jälkeen on tullut vain yksi FA Cupin voitto. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeaa. Toisaalta viimeksi alakerta ei ollut niin ikään kunnossa. Esimerkiksi Lutonia vastaan olisi pitänyt olla aineksia parempaan. Tosin niin heikkoja ei olla oltu mitä numerot kertoo. Molemmissa leireissä on ainakin muutamia poissaoloja. Brum voittaa noin 45 prosentilla. Lähes oikein pelattu ykkönen otetaan tolpaksi.

Nottingham – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa QPR matkustaa Nottinghamin vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Charltonille ja vauhdikkaan pistejaon West Bromwichia vastaan. Punapaitojen kausi on ollut kokonaisuutena laadukas ja hienoa seurattavaa, mutta nippu on ollut myös vahvasti ylisuorittaja. Miehistö ei ole ollut kentällä niin hyvässä iskussa, että sijoituksen pitäisi olla näin korkealla. Edellisellä kierroksella tappiokaan ei ollut kuin hetken päässä, mutta taistossa tultiin pistejakoon lisäajan alussa. Vastassa oli tasokas nippu, joten pistejako oli Forestille onnistuminen. Pisteetön ilta ei olisi ollut vääryys. Kotona menestystä on tullut kahdeksasta voitosta ja kolmesta tasapelistä. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti kahdella maalilla Stokea vastaan. Voitto oli ansaittu ja teki itseluottamukselle hyvää. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut maaliton Swansean kanssa. Hetki sitten pelattiin viisi kilpailullista ottelua ilman voittoja. Miehistö on pelannut silti sen verran hyvin, että sijoitus voisi olla nykyistä parempi. Tosin helmikuussa aiemmin kolmella kierroksella ei tehty itse maaleja. Kummallakaan ryhmällä ei ole juuri poissaoloja. Tiedossa on vauhdikas ja viihdyttävä ottelu. Maaleja on lupa odottaa. Ykkönen tulee noin 50 pinnalla, mutta ykköstä on pelattu päälle 60 pinnaa. Kokonaan ohitusta ei tehdä, mutta ykköskakkonen on aivan hyvä peli-idea.

Preston – Hull

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Preston kohtaa Hullin. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Stokea vastaan ja niukasti tappiollisesti Millwallia vastaan. Edellisellä kierroksella vastustajan yksi maali tarkoitti kaverille koko pistepottia. Viimeksi tullut tappio ei ollut mikään vääryys. North Endin kausi on mennyt kokonaisuutena laadukkaasti. Peliesitykset ovat olleet ajoittain ailahtelevaisia, mutta varsinkin kotona menestystä on tullut hyvällä tavalla. Tosin kotona on ehditty pelata viimeiset kuusi kilpailullista ottelua siten, että voittoja ei ole tullut kuin kerran. Taustalla on kahdesta kolmeen poissaoloa. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina peräti kahdeksan maalin pistejaossa Swansean kanssa ja selvässä tappiossa Blackburnia vastaan. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt seitsemän maalia. Tiikereillä on ollut muutenkin alakertansa kanssa ongelmia. Viimeisin voitto on saatu tammikuun alussa. Sen jälkeen on tullut vain muutamia tasapelejä. Viimeksi tappio ei olisi ollut vääryys. Ottelussa tultiin kiinni pistejakoon viimeisten hetkien aikana. Oranssimustat ovat saaneet tien päällä pisteitä viidestä ottelusta ja viidestä tasapelistä. Tigersilla terveystilanteen pitäisi olla kaksikosta heikompi. Perustasoltaan parempi, vahvempi ja kotonaan mainio Lilywhites on noin 60 prosentin ennakkosuosikki. Kymmenisen prosenttia ylipelattu ykkönen merkataan varmistaen ristillä.

Stoke – Cardiff

Stoke pelaa Cardiffia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Prestonia ja QPR:ää vastaan. Pottersin pelaaminen näyttää monella kierroksella aivan hyvältä, mutta varsinkin alakerran virheet ovat olleet liian suuria. Edellisellä kierroksella omiin meni neljä maalia. Punavalkoisten tekemisessä on monia hyviä ominaisuuksia, mutta voittaminen on ollut taas vaikeaa. Tässä kuussa on sentään ehditty saada voitto Charltonia vastaan. Edellisellä kierroksella oltiin jopa kaksi maalia edellä, mutta sen jälkeen alkoi merkittävä alamäki. Tauolla oltiin tasoissa. Kotona menestystä on tullut kuudesta voitosta ja kolmesta tasapelistä. Nippu taistelee edelleen sarjapaikkansa puolesta, vaikka kykyjä ja osaamista olisi ihan muihin sijoituksiin. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella kolmella maalilla voitollisesti Huddersfieldiä vastaan ja vauhdikkaan pistejaon Wigania vastaan. Viimeksi tullut pistejako oli illan tapahtumien perusteella varsin oikeutettu. Kahdella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu viisi kertaa. Hieman aiemmin tien päällä oli tullut voitto maalilla Lutonia vastaan. Sarjassa tappioita ei ole tullut sitten tammikuun alun. Molemmissa leireissä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Perustasoltaan isännät ovat sen verran hyviä, että ykköselle annetaan noin 50 prosenttia. Kymmenisen pinnaa alipelattu ykkönen napataan tolpaksi, vaikka vieraat ovat ehtineet pelata siis pitkään tappioitta.

Swansea – Huddersfield

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Swansea ja Huddersfield. Isännät ovat pelanneet viidellä edellisellä kierroksella ilman voittoja. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella maalittoman merkeissä QPR:n kanssa ja peräti kahdeksan maalin tasapelissä Hullin kanssa. Edellisellä kierroksella voittokaan ei ollut kuin hetken päässä, sillä Tiikerit ehti tulla tasoihin lisäajan lopussa. Walesilaiset ovat pelanneet lähiaikoina keskenään hyvin erilaisia otteluita, mutta esimerkiksi viimeksi voitto olisi ollut ansaittu. Kentällä oltiin vastustajaa parempia. Toisaalta alakerran toiminta oli kaikkea muuta kuin kunnossa. Edellisellä kierroksella oltiin vähintään lieviä ennakkosuosikkeja. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin niin ikään ennakkosuosikkeja. Kotona menestystä on saatu seitsemästä voitosta ja neljästä tasapelistä. Taustalla pitäisi olla muutamia poissaoloja. Vierasjoukkueen kausi on ollut kokonaisuutena vaikea. Terriers on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Cardiffia vastaan ja vähämaalisen pistejaon Derbyn kanssa. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin itse vain noin kymppi ennen taiston päätöstä. Viimeksi jopa voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Pelaaminen näytti vastustajaa paremmalta. Vierailla on niin ikään joitakin poissaoloja. Parempi Swans voittaa kotonaan aika tasan 50 prosentilla. Ykkönen on liikaa ylipelattu, joten ykkösen ohitusta on vaikea olla tekemättä.

Wigan – Millwall

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Wigan ja Millwall. Kotijoukkue on ehtinyt pelata helmikuun aikana tappiollisesti Prestonia vastaan, kaksi pistejakoa Middlesbroughia ja Cardiffia vastaan ja voitollisesti Leedsiä vastaan. Varsinkin voitto Leedsiä vastaan oli itseluottamukselle hieno juttu. Isäntien kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, mutta miehistöä vastaan voittaminen on alkanut olla hankalaa. Viidellä edellisellä kierroksella ainoa tappio on tullut mainittua Prestonia vastaan. Kahdella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu neljä kertaa. Alakerran tiivistäminen tulee kuitenkin kyseeseen. Kolmeen viimeiseen taistoon omiin on mennyt kuusi osumaa. Kotona menestystä on tullut viidestä voitosta ja viidestä tasapelistä. Nippu on ollut kentällä sijoitustaan parempi, joten sarjapaikka on täysin tehtävissä. Vierasjoukkue on pelannut helmikuussa voitollisesti Prestonista, tappiollisesti West Bromwichille ja pistejakoja Fulhamia ja Sheffield Wednesdayta vastaan. Viimeksi noin vartti ennen illan päätöstä tullut maali mahdollisti koko pistepotin. Se oli fiilikselle hyvä juttu. Hetki sitten ehdittiin pelata viisi kilpailullista ottelua ilman voittoja. Tosin vastassa oli ollut useita hyviä ryhmiä. Fyysinen pelitapa on inhottava. Molemmissa leireissä on 2-3 poissaoloa. Ilta on ennakkoon hyvin tasainen. Latics on minitason ennakkosuosikki. Ristiä on kannatettu liikaa, joten otetaan ykköskakkonen.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 22.2.2020 | Tilastot

LeicesterManchester City
Sarjataulukossa32
Voitot-tasapelit-häviöt15-5-617-3-6
Tehdyt-päästetyt maalit54-2667-29
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä11-713-6
Laukauksia/ottelu13,919,9
Pallonhallinta54,90 %61,50 %
Syöttöprosentti82,60 %88,90 %
LoukkaantumisetAmartey, James, MendySterling, Laporte (?)
PelikiellossaChoudhury
Sheffield UnitedBrighton
Sarjataulukossa615
Voitot-tasapelit-häviöt10-9-76-9-11
Tehdyt-päästetyt maalit28-2431-38
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-20-4-2
Maalipuntari 6 edellistä5-57-10
Laukauksia/ottelu10,113
Pallonhallinta44,30 %54,50 %
Syöttöprosentti74,00 %81,80 %
LoukkaantumisetKayal (?), Stephens (?)
Pelikiellossa
Crystal PalaceNewcastle
Sarjataulukossa1413
Voitot-tasapelit-häviöt7-9-108-7-11
Tehdyt-päästetyt maalit23-3224-40
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-31-3-2
Maalipuntari 6 edellistä5-104-10
Laukauksia/ottelu9,59,9
Pallonhallinta46,60 %39,20 %
Syöttöprosentti76,30 %73,90 %
LoukkaantumisetKelly, Sakho, Tosun, SchluppWillems, Clark, Krafth, Manquillo, Dummett, Gayle (?), Muto (?), Shelvey (?)
Pelikiellossa
SouthamptonAston Villa
Sarjataulukossa1217
Voitot-tasapelit-häviöt9-4-137-4-15
Tehdyt-päästetyt maalit32-4834-50
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä8-109-14
Laukauksia/ottelu12,612,9
Pallonhallinta47,80 %47,10 %
Syöttöprosentti71,70 %77,90 %
LoukkaantumisetRedmond, Boufal (?)Heaton, Davis, McGinn, Steer, Mings (?), Wesley
Pelikiellossa
BurnleyBournemouth
Sarjataulukossa1116
Voitot-tasapelit-häviöt10-4-127-5-14
Tehdyt-päästetyt maalit30-3926-40
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-0-4
Maalipuntari 6 edellistä7-76-12
Laukauksia/ottelu9,910,4
Pallonhallinta42,70 %47,00 %
Syöttöprosentti68,30 %76,30 %
LoukkaantumisetBarnes, Gibson, Gudmundsson, Lowton (?), Wood (?)Brooks, Daniels, Groeneveld, Kelly (?), Mepham
Pelikiellossa
BristolWest Bromwich
Sarjataulukossa71
Voitot-tasapelit-häviöt15-8-1017-12-4
Tehdyt-päästetyt maalit48-4659-36
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä7-69-6
Laukauksia/ottelu10,514,5
Pallonhallinta47,40 %54,40 %
Syöttöprosentti72,90 %80,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LeedsReading
Sarjataulukossa215
Voitot-tasapelit-häviöt17-8-811-9-13
Tehdyt-päästetyt maalit48-3041-37
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä5-76-7
Laukauksia/ottelu16,512,7
Pallonhallinta60,30 %48,00 %
Syöttöprosentti80,40 %76,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BirminghamSheffield W
Sarjataulukossa1412
Voitot-tasapelit-häviöt12-8-1312-8-13
Tehdyt-päästetyt maalit42-4941-38
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-00-2-4
Maalipuntari 6 edellistä9-52-12
Laukauksia/ottelu12,812,8
Pallonhallinta46,90 %47,40 %
Syöttöprosentti70,20 %70,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
NottinghamQPR
Sarjataulukossa516
Voitot-tasapelit-häviöt15-10-812-6-15
Tehdyt-päästetyt maalit45-3351-58
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä9-66-7
Laukauksia/ottelu13,112,7
Pallonhallinta47,10 %52,90 %
Syöttöprosentti75,30 %78,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PrestonHull
Sarjataulukossa617
Voitot-tasapelit-häviöt15-8-1011-8-14
Tehdyt-päästetyt maalit47-3747-51
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-10-2-4
Maalipuntari 6 edellistä10-47-16
Laukauksia/ottelu11,812,8
Pallonhallinta51,30 %45,50 %
Syöttöprosentti71,00 %71,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeCardiff
Sarjataulukossa219
Voitot-tasapelit-häviöt10-4-1912-14-7
Tehdyt-päästetyt maalit41-5348-45
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-33-3-0
Maalipuntari 6 edellistä8-1110-5
Laukauksia/ottelu12,212,7
Pallonhallinta48,70 %43,50 %
Syöttöprosentti73,70 %63,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
SwanseaHuddersfield
Sarjataulukossa1120
Voitot-tasapelit-häviöt12-12-99-9-15
Tehdyt-päästetyt maalit41-4138-52
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä9-117-8
Laukauksia/ottelu13,310,4
Pallonhallinta52,60 %50,20 %
Syöttöprosentti79,10 %75,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
WiganMillwall
Sarjataulukossa2210
Voitot-tasapelit-häviöt7-10-1612-13-8
Tehdyt-päästetyt maalit33-5040-38
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä9-96-6
Laukauksia/ottelu11,311,2
Pallonhallinta48,00 %43,70 %
Syöttöprosentti71,90 %66,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö