Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 22.6.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Copa Americassa, naisten MM-kisoissa ja USA:n MLS-liigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 2:seen voi käyttää haluamallaan tyylillä.

Saksa N – Nigeria N

Jalkapallon naisten MM-kisoissa yhteen iskevät Saksa ja Nigeria. Die Nationalelf voitti oman lohkonsa saalistaen kolmelta kierrokselta yhtä monta voittoa. Täydet pistepotit irtosivat Kiinasta, Espanjasta ja Etelä-Afrikasta. Kolmeen kierrokseen omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Toisaalta osa voitoista tuli nihkeästi, joten todellisen iskukyvyn määritys on pieni arvoitus. Dzenifer Marozsán loukkaantui Kiinaa vastaan pelatussa koitoksessa. Super Falcons pelasi ensimmäisellä kolmella kierroksella tappiollisesti Norjaa ja Ranskaa vastaan ja voittoisasti Etelä-Koreaa vastaan. Nippu pääsi pudotuspeleihin viimeisenä ryhmänä. Kolmella kierroksella jäätiin itse kahdesti osumitta, mutta alakerta oli yhtä koitosta lukuun ottamatta yllättävän hyvä. Perustasoltaan valkopaidat ovat selvästi edellä, mutta afrikkalaiset voivat lähestyä ottelua vapautuneemmin. Saksalaisille neljä maalia Etelä-Afrikkaa vastaan teki varsinkin hyökkäyspelaamisen itseluottamukselle hyvää. Suursuosikki voittaa menestyksen paineista huolimatta päälle 80 pinnalla. Kannatus on vähän mennyt yli, mutta ei isosti.

Norja N – Australia N

Jalkapallon naisten MM-kisoissa Norja saa vastaansa Australian. Gresshoppene on voittanut ensimmäisellä kolmella kierroksella Nigerian ja Etelä-Korean. Toisella kierroksella koettiin tappio Ranskaa vastaan. Kolmeen koitokseen maalinteossa onnistuttiin kuusi kertaa. Ottelusta Etelä-Koreaa vastaan olisi voinut tulla kuitenkin tuloksellisesti heikompi, sillä onnea oli matkassa. Ennen MM-kisoja arvuuteltiin vuonomaan todellista iskukykyä ja sitä, että maailman parhaana palkittu Ada Hegerberg on ollut sivussa. Keskikentän avainpelaajiin lukeutuva Caroline Graham Hansen loukkaantui lohkon lopulla. Matildas hävisi ensimmäisessä ottelussaan niukasti Italiaa vastaan, mutta sen jälkeen napattiin voitot sekä Brasiliaa että Jamaikaa vastaan. Varsinkin hieno takaa-ajo Brasiliaa vastaan teki pelaajiston fiilikselle hyvää. Viimeksi Sam Kerr onnistui maalinteossa jopa neljästi. Nipun alakerta on ollut ajoittain selvästi haavoittuvainen. Tulivoimaa on löytynyt. Ennen turnauksen alkua keltavihreät ennakoitiin paremmaksi ryhmäksi, mutta nyt asetelmat ovat heidän hyväksi vain pienellä erolla. Kakkonen on jäänyt liian pienelle kannatukselle. Sen voi ottaa kupongille, mutta mieluiten ristin kera.

Peru – Brasilia

Jalkapallon Copa Americassa Peru pelaa Brasiliaa vastaan. La Blanquirroja on pelannut ensimmäisellä kahdella kierroksella maalittoman tasapelin Venezuelan kanssa ja voittoisan koitoksen Boliviaa vastaan. Viimeksi tullut voitto oli ehdottomasti ansaittu, ja hieman paremmalla onnella myös ensimmäisestä pelistä olisi ollut enemmän saatavilla. Copa American alla puolustuspelaaminen jätti syytä huoleen, mutta ensimmäisellä kahdella kierroksella omiin ei ole mennyt maalia enempää. Copa American suurin mestarisuosikki jäi viimeksi maalittomaan tasapeliin Venezuelan kanssa, mutta Bolivia kaatui kolmen maalin erolla. Keltapaidat ovat olleet MM-kisojen jälkeen mainiossa pelivireessä, vaikka Venezuelan kanssa jäätiin ilman osumia. Miehistö on pelannut tänä vuonna kaikkiaan kuusi kertaa ja antaen vastustajilleen yhteensä kaksi osumaa. Venezuelaa vastaan jopa kolme osumaa meni hylkäykseen. Tasoero Seleçãon hyväksi on suuri, mutta samalla paineetkin ovat kotona pelatessa isot. Viimeiselle kierrokselle riittää vielä paljon pelattavaa. Ärsytetty voittajasuosikki juhlii noin 70 prosentin todennäköisyydellä. Kannatus ei ole karannut, joten jättiläisen voi poimia kupongille.

Bolivia – Venezuela

Jalkapallon Copa Americaa, Bolivia haastaa Venezuelan. La Verde on pelannut ensimmäisellä kahdella kierroksella tappiollisesti sekä Brasiliaa että Perua vastaan. Molemmilla kerroilla omissa verkot soivat kolme kertaa. Ennen Copa Americaa vaikeuksia oli aivan riittämiin, joten sama tahti on jatkunut. Hyökkäyspelaamisen kanssa on yhtä lailla vaikeaa. Brasiliaa vastaan menestyksen mahdollisuuksia ei ollut oikeastaan alun perinkään, mutta Perua vastaan olisi voitu tavoitella parempaa lopputulosta. Koitos ei jättänyt paljoa sijaa selittelyille, joskin ilta pysyi lähes loppuun asti maalin pelinä. La Vinotinto on pelannut ensimmäisellä kahdella kierroksella maalittoman tasapelin Perun ja Brasilian kanssa. Miehistöllä alakerta on ollut jopa yllättävän hyvä, mutta ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Perustasoltaan nippu on selvästi edellä, ja pistejakoon venyminen turnauksen suurinta mestarisuosikkia vastaan oli pelaajiston itseluottamukselle mainio juttu. Toki koitos oli myös onnekas. Vastustajalta hylättiin useampi osuma. Pelissä on vielä paljon panoksia. Kakkoseen päädytään päälle 60 pinnalla. Kannatus on jäänyt liian vähäiseksi. Kakkonen on hyvä poimia mukaan.

Espanja U21 – Puola U21

Jalkapallon alle 21-vuotiaiden EM-kisoissa Espanja pyrkii kaatamaan Puolan. La Rojita hävisi ensimmäisessä ottelussaan Italiaa vastaan, mutta sen jälkeen täysi pistepotti irtosi Belgiaa vastaan. Viimeksi voitto meni oikeaan osoitteeseen, mutta ratkaiseva maali syntyi vasta lopussa. Italiaa vastaan ennakkoon olisi ollut hyvä mahdollisuus venyä ainakin pistejakoon. Miehistö ei ole varsinaisesti yksi turnauksen selvistä mestarisuosikeista, mutta laatua ja leveyttä löytyy siten, että tavoitteet ovat korkealla. Biało-czerwoni pelasi ensimmäisessä koitoksessaan voitollisesti Belgiaa vastaan ja perään samoin Italiaa vastaan. Punavalkoiset ovat olleet positiivinen yllätys. Varsinkin voitto Italiasta oli tähänastisesti parhaita onnistumisia. Belgiaa vastaan lopputulos olisi voinut olla erilainen. Voitto Italiasta oli varsin onnekas. Perustasoltaan The White Eagles on perässä, mutta itseluottamus on kunnossa. Viimeiselle kierrokselle panoksia riittää. Ehdoton ennakkosuosikki voittaa päälle 70 prosentilla. Kannatus on jäänyt noin 55 pinnaan. Alipelatusta ykkösestä lähdetään liikkeelle.

Belgia U21 – Italia U21

Jalkapallon alle 21-vuotiaiden EM-kisoissa toisensa kohtaavat Belgia ja Italia. Young Devils on pelannut ensimmäisellä kahdella kierroksella tappiollisesti sekä Puolaa että Espanjaa vastaan. Ensimmäiseen kahteen koitokseen omissa verkot ovat soineet viisi kertaa. Viimeksi tullut tappio Espanjalle ei ollut vääryys, mutta vastustaja sai tehtyä toisen osumansa vasta ihan lopussa. Tappion kokeminen oli henkisesti raskas pala. EM-kisojen alla oltiin hävitty Ranskalle ja Tanskalle, joten pelaajiston itseluottamus ei ole hyvä. Puolustuspelaamisen kanssa on vaikeaa. Saapasmaa on voittanut ensimmäisellä kahdella kierroksella Espanjan ja hävinnyt Puolaa vastaan. Viimeksi tullut tappio Puolalle oli monellakin tavalla raskas. Pelitilanteiden valossa menestykselle olisi ollut hyvä mahdollisuus. Kotonaan esiintyvä Little Blues on perustasoltaan jopa yksi turnauksen mestariehdokkaista. Ennakkoon suurimmat kilpakumppanit ovat tasokkaat Saksa ja Ranska. Viimeiselle kierrokselle riittää vielä paljon pelattavaa. Kokonaisuutena paremmat sinipaidat nappaavat voiton noin 70 prosentilla. Kannatus on jäänyt suunnilleen 57 pinnaan. Kakkonen rastitaan kupongille.

Guyana – Panama

Jalkapallon Gold Cupissa yhteen iskevät Guyana ja Panama. Golden Jaguars pelasi ensimmäisellä kierroksella neljän maalin tappioon päättyneen koitoksen USA:ta vastaan. Gold Cupin alla onnistumiset olivat vähissä, eikä turnaukseen osattu laittaa realistisia menestyksen toiveita. Kyseessä on kaikilla mittareilla yksi turnauksen heikoimmista porukoista. Ensimmäisellä kierroksella loppulukemat olisivat voineet olla pahemmatkin. Aiemmin kesäkuussa ehdittiin pelata tappiollisesti Haitia ja Bermudaa vastaan. Vähänkin tasokkaampia vastustajia vastaan erityisesti hyökkäyspelaaminen on todella kapealla pohjalla. Los Canaleros nappasi ensimmäisellä kierroksella kahden maalin voiton Trinidad ja Tobagosta. Pelitilanteiden valossa täysi pistepotti ei ollut vääryys. Aiemmin kesäkuussa ehdittiin pelata tappiollisesti Uruguayta ja Kolumbiaa vastaan, mutta vastustajien tasokin oli aivan jotain muuta. Kolme kuukautta sitten pelattiin jopa vähämaalinen tasapeli Brasilian kanssa. Punapaidoillekin ratkaisuvoimaa kaivataan monesti lisää, mutta tasoero heidän hyväksi on valtava. Kakkonen toteutuu noin 85 prosentilla, mutta kannatus on jäänyt noin 75 pinnaan.

USA – Trinidad ja Tobago

Jalkapallon Gold Cupissa paremmuudestaan kamppailevat USA ja Trinidad ja Tobago. Yhdysvaltalaiset tekivät ensimmäisellä kierroksella voittoisasti neljä maalia Guyanan verkkoon. Pelitilanteiden valossa paremmuudesta ei jäänyt odotetusti epäselvyyttä. Gold Cupin alla pelattiin tappiollisesti Jamaikaa ja Venezuelaa vastaan, mutta nippu on kuitenkin ansaitusti turnauksen suurimpia mestariehdokkaita. The Stars and Stripes on lohkonsa ylivoimaisesti paras ryhmä. The Soca Warriors pelasi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti Panamaa vastaan. Hyökkäyspelaamisen kanssa oli vaikeaa, eikä ennakkoon ehdottomasti parempi vastustaja ollut yllätettävissä. Miehistö on pelannut viimeiset kuusi koitostaan ilman osumia. Mukaan mahtuvat esimerkiksi maaliton tasapeli Japanin kanssa ja kahden maalin tappio Kanadalle. Ratkaisuvoimaa on vähän. Nipulla monet pelaajat tienaavat elantonsa Yhdysvalloissa tai kotimaan sarjassa. Pelaajien taitotaso ei ole kummoinen. Ykkönen toteutuu noin 80 prosentilla. Kannatus on mennyt vähän yli. Ei mikään kuitenkaan anna odottaa, että suuri ennakkosuosikki jäisi ilman menestystä. Tasoero on suuri.

Strömsgodset – Molde

Jalkapallon Norjan Eliteserienissä vastakkain asettuvat Strömsgodset ja Molde. Kotijoukkue on pelannut viimeiset kolme kilpailullista koitostaan tappioiden merkeissä. Sarjassa alla on kahden maalin tappio Bodo/Glimtia vastaan. Sitä seurasi cupissa pettymys Framia vastaan. Alkukausi on ollut muutenkin vaikea, sillä ensimmäiseltä 11 kierrokselta kasassa on muutama voitto. Monilla kierroksilla hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Kotona ratkaisuvoimaa on löytynyt kuitenkin tien päällä esiintymistä paremmin. Vierasjoukkue on saalistanut edelliseltä viideltä kierrokselta kolme voittoa ja kaksi tappiota. Miehistö on perustasoltaan sarjan suurin voittajasuosikki. Viime kaudella mestaruus meni niukasti Rosenborgin hyväksi, mutta jos aiemmin nähty laadukkuus säilyy samalla tasolla, mestaruuteen on mainio tilaisuus. Hyökkäyspelaaminen on ollut sarjan parasta antia. Alakerta on toiminut yhtä lailla hyvin. Cupissa tuli neljän maalin tappio Aalesundia vastaan, mutta sitä edelsi sarjassa odotettu voitto Ranheimista. Kokonaisuutena mainiot vierailijat voittavat tien päälläkin noin 50 prosentilla. Kannatus on mennyt yli, mutta ohitus ei inspiroi. Vähän pelattua ristiä voi miettiä mukaan.

Cincinnati – Los Angeles Galaxy

Jalkapallon USA:n MLS-liigassa toisensa kohtaavat Cincinnati ja Los Angeles Galaxy. Kotijoukkueen alkukausi on ollut vaikea, sillä ensimmäisestä 16 ottelusta kasassa on yhä kolme voittoa. Viimeksi pelattiin tappiollinen ottelu New York Cityä vastaan. Tuolloin omissa verkot soivat viisi kertaa. Sen jälkeen cupissa pelattiin kaksi koitosta, joista jälkimmäinen päättyi tappioon ja putoamiseen. Vastassa oli heikompi Saint Louis. Maaliskuun jälkeen ainoa voitto on tullut Montrealia vastaan. Osaamista ja resursseja olisi nähtyä parempaan. Puolustuspelaaminen olisi saatava nyt ensiksi kuntoon. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisen koitoksen New Englandia vastaan. Sitä seurasi cupissa kaksi ottelua, joista jälkimmäinen päättyi neljän maalin tappioon Portlandille. Miehistön alkukausi on ollut silti paljon parempi. Läntisessä konferenssissa sijoitus on toisena. Pikkuisen ailahtelu on haasteena. Zlatan Ibrahimovic on maalipörssin toisena. Perustasoltaan valkopaidat ovat edellä, mutta koitokseen lähdetään vain pienenä ennakkosuosikkina. Kannatus on mennyt selvästi yli. Otetaan kakkonen pitkin hampain mukaan, mutta risti tulee ehdottomasti mukaan.

Chicago – Real Salt Lake

Chicago pelaa Real Salt Lakea vastaan, kun koitokset jatkuvat jalkapallon USA:n MLS-liigassa. Isännät ovat pelanneet edellisellä neljällä kierroksella ilman voittoja, ja varsinkin alakerrassa on ollut merkittäviä haasteita. Kotijoukkue on voittanut viimeksi hieman ennen toukokuun puolta väliä. Omien kannattajien edessä neljästä viimeisestä pelistä on napattu kolme voittoa. Fire on pelannut kotonaan kahdeksan kertaa, joista seitsemästi on venytty vähintään pisteeseen. Vierasjoukkueella on alla neljän maalin tappio New York RB:lle. Sitä seurasi cupissa kolmen maalin tappio Los Angelesille. Heilläkin alakerta on ollut lähiaikoina liian virheherkkä, mutta toisaalta edelliseltä viideltä kierrokselta on myös napattu useampi voittokin. Muutama poissaolo lienee taustalla. Molemmat niput ovat viihdyttäviä ja pelaavia. Perustasoltaan punapaidat ovat sen verran edellä, että heikommasta ajanjaksosta huolimatta voitto irtoaa noin 60 pinnalla. Kannatus on jäänyt päälle 10 prosenttia liian pieneksi. Kotonaan vahvalla nipulla on hyvä paikka palata menestyksen tielle. Alipelattu ykkönen tulee mukaan.

FC Dallas – Toronto

Jalkapallon USA:n MLS-liigassa yhteen iskevät FC Dallas ja Toronto. Kotijoukkue on saalistanut edelliseltä viideltä kierrokselta yhden voiton, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Isännät pelasivat edellisessä koitoksessaan viihdyttävän tasapelin San Josen kanssa. Sitä seurasi cupissa neljän maalin voitto Oklahomasta ja yllättävä tappio New Mexicoa vastaan. Sarjassa kahdeksasta kotona pelatusta ottelusta seitsemästi on venytty vähintään pistejakoon. Vierasjoukkueella on alla edelliseltä kierrokselta vauhdikas pistejako Kansas Cityn kanssa. Sitä edelsi vähämaalinen tasapeli Vancouverin kanssa. Hyökkäyspelaamisen kanssa kaivataan lisää potkua. Aivan alkukaudesta ratkaisuvoimaa oli enemmän. Edelliseen seitsemään koitokseen kuudesti on tehty korkeintaan osuma. Perustasoltaan Toros on hieman parempi, mutta merkittävästä tasoerosta ei voi puhua. Heillä iltaan joudutaan heikommin levänneinä. Tosin pelituntuma on parempi. Kummallakin nipulla on poissaoloja. Ykkönen toteutuu noin 55 pinnalla. Se ei ole liikaa pelattu. Mennään sillä, mutta ristikin tulee mukaan.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 22.6.2019 | Tilastot

Saksa NNigeria N
Sarjataulukossa00
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-03-0-3
Maalipuntari 6 edellistä12-37-6
Norja NAustralia N
Sarjataulukossa00
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä14-614-13
PeruBrasilia
Sarjataulukossa21
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-01-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit3-13-0
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-24-2-0
Maalipuntari 6 edellistä5-616-2
BoliviaVenezuela
Sarjataulukossa43
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-20-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit1-60-0
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-51-3-2
Maalipuntari 6 edellistä3-126-6
Espanja U21Puola U21
Sarjataulukossa31
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-12-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit3-44-2
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä12-68-7
Belgia U21Italia U21
Sarjataulukossa42
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-21-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit3-53-2
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-41-2-3
Maalipuntari 6 edellistä11-147-8
GuyanaPanama
Sarjataulukossa42
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-11-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-42-0
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-51-2-3
Maalipuntari 6 edellistä5-143-10
USATrinidad ja T.
Sarjataulukossa13
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-00-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit4-00-2
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-20-1-5
Maalipuntari 6 edellistä8-50-7
StrömsgodsetMolde
Sarjataulukossa151
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-68-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit12-1728-12
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-44-0-2
Maalipuntari 6 edellistä4-815-7
CincinnatiLA Galaxy
Sarjataulukossa243
Voitot-tasapelit-häviöt3-2-119-1-6
Tehdyt-päästetyt maalit14-3322-19
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-52-0-4
Maalipuntari 6 edellistä6-175-8
ChicagoReal Salt Lake
Sarjataulukossa1713
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-66-1-8
Tehdyt-päästetyt maalit24-2321-27
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä12-1010-11
FC DallasToronto
Sarjataulukossa1114
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-65-4-6
Tehdyt-päästetyt maalit22-2226-25
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-30-3-3
Maalipuntari 6 edellistä7-115-10

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö