Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 24.11.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

West Ham – Manchester City

Jalkapallon Englannin Valioliigassa sarjan suurin hallitsija Manchester City matkustaa West Hamin vieraaksi. Kotijoukkueelle maajoukkuetauko tuli hyvään saumaan, sillä pelivire on ollut kovin vaatimaton. Syyskuun jälkeen kaikki kilpailut mukaan lukien alla on vain yksi voitto. Loukkaantumiset ovat edelleen vaikeuttamassa tilannetta, sillä pahimmillaan monta tärkeää pelaajaa on edelleen sivussa. Edellisellä kierroksella ei onnistuttu voittamaan edes Huddersfieldiä. Vierasjoukkue on kulkenut tuttuun tapaan voitosta voittoon, mutta taivaansinisilläkin on edelleen terveyshuolia. Materiaali on toisaalta niin timanttinen, että suuresta ongelmasta ei ole kysymys. Edellisellä kierroksella voitettiin paikallisvastustaja Manchester United, mikä nosti pelaajiston korkeaa itseluottamusta entisestään. Sky Blues on ollut vieraissakin lähes mahdoton pysäytettäväksi. Historian valossa manchesterilaiset ovat olleet Lontoon ylpeydelle aivan liian vaikeasti yllätettävissä, eikä suurempaa muutosta ole odotettavissa. Tien päälläkin dominoiva sarjakärki on suuri voittajasuosikki. Hammersille luvassa on varmasti erittäin motivoiva ja suuri ilta, mutta oikein mikään tekijä ei puolla heidän menestymistään.

Brighton – Leicester

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Brighton ja Leicester. Isännät hävisivät ennen maajoukkuetaukoa loppuhetkien maalilla Cardiffia vastaan, mutta viiteen edelliseen otteluunsa kotijoukkue on saalistanut kolme voittoa. Cardiffia vastaan Lokit joutuivat pelaamaan pitkään miehen alivoimalla. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut tappio Evertonille oli täysin ansaittu. Viiteen edelliseen kierrokseen kolmesti omiin ei ole mennyt yhtään maalia. Huolta aiheuttavat pelikielto-ongelmat ja terveyshuolet. Vierasjoukkue jäi edellisellä kierroksella maalittomaan tasapeliin Burnleyn kanssa, eikä yli kahteen kuukauteen maalinteossa ole onnistuttu vähintään kahdesti kuin kertaalleen. Hyville maalintekopaikoille murtautuminen on vaikeaa. Myös Ketuilla on pieniä kokoonpanohuolia. Kolmeen viimeisimpään matkaotteluun alla on kaksi voittoa, mutta ne tulivat Newcastlen ja Cardiffin kustannuksella. Puolustuspelaaminen on ollut pitkään kunnossa lukuun ottamatta Arsenalin kotiareenalla vierailua. Yksi kierroksen tasaisimmista välienselvittelyistä on odotettavissa, eikä ratkaisua todennäköisesti synny maalia isommalla marginaalilla. Näillä tiedoilla tasapeli ei olisi yllätys.

Everton – Cardiff

Everton isännöi Cardiffia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue pelasi edellisessä kamppailussaan maalittoman tasapelin Chelseaa vastaan, ja lokakuun toisen päivän jälkeen missään kilpailussa ei ole tullut yhtä tappiota enempää. Hyökkäyspelaamisen kanssa on tullut hyvin onnistumisia, mutta ennen kaikkea puolustuspelaamista on saatu parempaan kuntoon. Siitä hyvä esimerkki nähtiin Chelsean vieraana. Kuudesta kotiottelustaan Toffees on saalistanut neljä voittoa, tasapelin ja tappion, joten kotietu on ollut hyvä. Hieman terveyshuolia löytynee. Vierasjoukkueen asetelmista ei voi sanoa hyviksi, vaikka alla onkin loppuhetkien osumalla tullut voitto Brightonista. Sarjanousijan hyökkäyspelaaminen on yksi sarjan heikoimmista, mutta toisaalta alakertakaan ei ole ollut mikään vahvuus. Omiin on mennyt aivan liikaa osumia, mutta suunta lienee kohti parempaa. Tien päällä ei ole tullut edes pieniä onnistumisia, mutta kolmeen edelliseen vierailuun otteluohjelmakin on ollut vaikea. Muutaman tärkeän pelaajan pelikunto on kysymysmerkki. Isännät ovat materiaaliltaan selvästi walesilaisia laadukkaampi miehistö ja kotonaan myös lähellä voittoa.

Fulham – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Fulham ja Southampton kohtaavat toisensa. Mökkiläiset hävisivät ennen maajoukkuetaukoa Liverpoolille, kun taas vierasjoukkueella on alla vähämaalinen tasapeli Watfordin kanssa. Isännillä ei ollut Andfieldin illassa mahdollisuuksia, mutta edellisten kierrosten aikana vaikeaa on ollut muutenkin. Hyökkäyspelaamisen kanssa tuska ei meinaa hellittää. Kaikki kilpailut mukaan lukien alla on neljä peliä ilman tehtyä osumaa. Kahteen viimeisimpään kotitaistoon omissa verkot ovat soineet kahdeksaan otteeseen. Materiaaliltaan lontoolaisilla on ainesta säilyttää sarjapaikkansa, mutta monella osa-alueella tarvitaan parannusta. Sitä lähdettiin hakemaan maajoukkuetauon aikana, kun päävalmentajaa vaihdettiin. Uuden valmennuksen alaisuudessa vielä suuria muutoksia ei ole luvassa. Vierasjoukkue on ollut yhtä lailla onnettomassa pelivireessä, sillä voittoja ei ole tullut aikoihin. The Saintsista on tulossa myös kuluvan kauden yksi epäonnistujista. Varsinkin hyökkäyspelaaminen on vaatimatonta. Pelaajiston itseluottamus ei ole kummallakaan nipulla kunnossa. Vierailijoilla lienee vieläpä terveyshuolia. Englannin Liigacupissa voitettiin aiemmin Everton, mutta sarjassa ainoa voitto on tullut syyskuussa. Lähtökohdat vähämaalisuuteen kallistuvassa illassa ovat tasaiset, eikä ratkaisua todennäköisesti synny maalia suuremmalla erolla. Valkopaidat pääsevät takaisin kotikentälleen, mutta ei kotietukaan ole ollut juuri mistään kotoisin.

Watford – Liverpool

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Watford pyrkii yllättämään Liverpoolin. Keltamustilla on alla vähämaalinen tasapeli Southamptonin kanssa ja tappio Newcastlelle, joten ennen maajoukkuetaukoa miehistö ei ollut lainkaan parhaassa pelivireessä. Kahta edellistä kierrosta aiemmat pelit menivät kuitenkin hyvin, sillä voitot irtosivat Wolverhamptonista ja Huddersfieldistä. Loukkaantumisia on edelleen sotkemassa valmistautumista. Vierasjoukkue voitti ennen maajoukkuetaukoa Fulhamin, mutta kolmeen kilpailulliseen otteluun alla ei ole muita voittoja. Punapaidat eivät ole olleet hyökkäyspelaamisessaan viime kauden tasolla. Mestarien liigassa hävittiin viimeksi yllättäen Crvena Zvezdalle, vaikka pelitapahtumien valossa loppulukemat olisivat voineet olla aivan toisenlaiset. Fulhamia vastaan taisto oli ihan yhtä maalia. Terveystilanne on varsin hyvässä kunnossa. Vieraissa syyskuun puolen välin jälkeen on tullut yksi voitto, mutta otteluohjelmakin on ollut vaikea. Vastassa ovat olleet esimerkiksi Chelsea ja Arsenal. Tasoero miehistöjen välillä on valtava, ja vaikka The Hornets on ollut tälläkin kaudella parhaimmillaan viihdyttävä ja tehokas nippu, vierailijoiden täysi pistepotti on odotettavissa. Ei olisi suuri yllätys, vaikka luvassa olisi yksi kierroksen viihdyttävimmistä otteluista. Isäntien tekemisessä ehkä suurimpana ongelmana on ollut suuri epätasaisuus. Maajoukkuetauon alla vaikeudet eivät olleet niinkään alakerrassa, vaan kentän toisessa päässä.

Manchester United – Crystal Palace

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Manchester United ja Crystal Palace. Kotijoukkue hävisi ennen maajoukkuetaukoa Manchester Cityn vieraana, mutta neljästä edellisestä kilpailullisesta kamppailustaan punapaidat ovat saalistaneet kolme voittoa. Päävalmentaja Jose Mourinhon asema ei ole edelleenkään hyvä, mutta suunta on menossa kohti parempaa. Manchester Cityn vieraana todellisia menestymismahdollisuuksia ei ollut, mutta edellisten viikkojen aikana matkalle on tarttunut muun muassa Mestarien liigan vierasvoitto Juventuksesta. Pieniä terveyshuolia lienee edelleen. Vierasjoukkuetta vastaan paluu sarjassakin voittojen pariin on odotettavissa. Lontoolaiset eivät ole voittaneet seitsemään edelliseen kamppailuunsa. Yksi niistä pelattiin Englannin Liigacupissa. Hyökkäyspäässä Wilfried Zahan pelaaminen on epävarmaa. Mikäli Zaha ei ole pelikunnossa, se olisi miehistön hyökkäyspelaamiselle karmea asia. Muitakin terveysongelmia löytyy. Tasoero nippujen välillä on suuri, ja nyt kun manchesterilaiset ovat saamassa materiaalistaan enemmän irti ja itseluottamustaan kuntoon, toisenlainen lopputulos kuin kotivoitto olisi suuri yllätys.

Tottenham – Chelsea

Jalkapallon Englannin Valioliigassa paremmuudestaan kamppailevat Tottenham ja Chelsea. Molemmat miehistöt saalistivat ennen maajoukkuetaukoa viidestä edellisestä kilpailullisesta ottelustaan neljä voittoa. Isäntien viimeisin taisto päättyi ansaittuun voittoon Crystal Palacesta, kun taas sinipaidat joutuivat tyytymään Evertonia vastaan maalittomaan tasapeliin. Spursilla on ongelmia loukkaantumisten kanssa, sillä pahimmillaan useita tärkeitä pelaajia on sivussa. Vierailijoiden tekeminen on ollut yllättävän valmista, vaikka uusi päävalmentaja ei ole ollut tehtävässään pitkään. Etenkin hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu paljon onnistumisia, vaikka viimeksi maaleitta jäätiinkin. The Blues on voittanut kaikki kilpailulliset vierasottelunsa yhtä lukuun ottamatta. Evertonia vastaan hieman paremmalla viimeistelyllä täysi pistepotti olisi ollut otettavissa. Edelliseen reiluun kuukauteen vain Englannin Liigacupin taistossa verkot ovat soineet omissa enemmän kuin kerran. Kummankin miehistön materiaali on timanttisen hyvä, joten ottelun odotusarvo on korkealla. Paikallisväännössä kotiedun merkitys ei ole ihan normaali, mutta ilman sitäkin lähtökohdat ovat erittäin tasaiset. Lievänkin voittajasuosikin löytäminen on näillä tiedoilla vaikeaa, mutta monenkaan maalin ilta ei olisi odottamatonta. Kotiyleisön suosikkien terveystilanne kannattaa vielä varmistaa.

Leeds – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Leeds kohtaa Bristolin. Isännät hävisivät ennen maajoukkuetaukoa rumasti kärkipäässä viihtyvälle West Bromwichille, kun taas vierasjoukkue hävisi niukasti Prestonille. Alla on kolme tappiota putkeen, joten maajoukkuetauko tuli hyvään saumaan. Loukkaantumiset ovat olleet haasteena. Kotijoukkueen tekeminen on kieltämättä mennyt hieman laskusuuntaan, mutta materiaaliltaan miehistö on edelleen yksi sarjan suurimmista mestariehdokkaista. Sarjassa neljään edelliseen kotiotteluun alla on yksi voitto, mutta toisaalta kotona ei ole tullut yhteensä kuin yksi tappio. Cityn ongelmat ovat löytyneet loukkaantumisten ohella hyökkäyspelaamisesta. Alakerta on toiminut pääasiassa hyvin, mutta ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Esimerkiksi Prestonia vastaan hyökkäyspelaaminen jätti paljon parantamisen varaa. Viiteen edelliseen matkaotteluun ainoa voitto on tullut Brentfordista. Materiaaliltaan United on kaksikosta laadukkaampi osapuoli ja kotonaan näillä tiedoilla vahvoilla. Vaikka ennen maajoukkuetaukoa pelivire ei ollut odotetunlainen, kyseessä on hyvin organisoitu ja valmennettu miehistö, eikä edellisen kierroksen epäonnistumisesta tarvitse saada lisää motivoitumista kotiyleisön edessä voittamiseen.

Swansea – Norwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Swansea saa vastaansa Norwichin. Joutsenet nappasivat ennen maajoukkuetaukoa vähämaalisen voiton Boltonista. Lisäksi neljään edelliseen otteluun alla on kolme voittoa, mutta vieraissa tappio Rotherhamille oli pettymys. Hyökkäyspelaamiseen olisi löydettävä lisää maalintekovoimaa, mutta toisaalta puolustuspelaaminen toimii pääasiassa hyvin. Edellisten kierrosten otteluohjelma on ollut suotuisa. Vierasjoukkue oli ennen maajoukkuetaukoa erinomaisessa pelivireessä, ja Teemu Pukin johdolla hyökkäyspelaaminen on ollut kaunista katsottavaa. Alakerta oli edellisen kierroksen ottelussa vaikeuksissa, mutta toisaalta itse maalinteossa onnistuttiin neljästi. Näillä peliesityksillä vähintään nousukarsinnat kutsuvat, mutta alakerran kanssa on vielä parannettavaa. Edellisessä matkaottelussa tehtiin neljä maalia Sheffield Wednesdayn verkkoon. Sarjakärjen itseluottamus on korkealla, joskaan terveystilanne ei taida olla parhaasta päästä. The Swans ei ole hävinnyt kotonaan elokuun jälkeen kuin Ipswichille, mutta nyt tappion kokeminen on hyvin mahdollista. Vastassa on niin kovakuntoinen nippu vahvalla itseluottamuksella höystettynä, että isäntien tiivis puolustustyöskentely joutuu suureen testiin. Kotiyleisön suosikit eivät tule pärjäämään maalintekokilpailussa, vaikka kahteen edelliseen kotiotteluun alla onkin viisi tehtyä maalia. Vaikeasti ennustettava ilta on odotettavissa, mutta Kanarianlintujen voittoa tukee moni tekijä.

Hull – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan ottelutarjontaa, Nottingham matkustaa Hullin vieraaksi. Tiikerit pelasivat ennen maajoukkuetaukoa runsasmaalisen tasapelin Birminghamin kanssa, mutta kotijoukkue on pelannut pitkään muuten erittäin vähämaalisia kamppailuita. Edellisessä kotitaistossaan oranssimustat nappasivat pelaajiston itseluottamukselle hyvää tehneen voiton West Bromwichista. Edellistä kierrosta lukuun ottamatta puolustuspelaaminen on vahvuus, mutta maalinteko tökkii. Alakerta on oikein tiivis ja vähän virhealtis, mutta hyökkäyspelaamiseen olisi kyllä saatava lisää ratkaisuvoimaa. Maalinteossa ollaan onnistuttu keskimäärin alle yksi kerta ottelua kohden. Kotona ei ole mennyt omiin yhtä maalia enempää sitten syyskuun alkupuoliskon. Loukkaantumiset ovat vaikeuttamassa lähtökohtia, sillä pahimmillaan useamman tärkeän pelaajan pelikunto on arvoitus. Vierasjoukkue on pelannut kaksikosta selvästi paremman alkukauden, eikä sarjassa ole tappioita neljään edelliseen kierrokseen. Forestin vahvuutena on myös puolustuspelaaminen, mutta hyökkäyspelaamisessa olisi uusille ratkaisijoille käyttöä. Kahdeksaan matkaotteluun ainoa tappio on tullut Brentfordille. Sarjassa kolmeen edelliseen taistoon omiin on mennyt yksi maali, mutta Englannin Liigacupissa Burton Albionia vastaan alakerta oli virhealttiimpi. Luvassa tuskin on korkean temmon kamppailu, vaan vähämaalisuuteen ja tiukkuuteen kallistutaan.

Sheffield Wednesday – Derby

Sheffield Wednesday kohtaa Derbyn, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkueen pelivire oli ennen maajoukkuetaukoa vaatimaton, sillä edellisin voitto on tullut lokakuun alkupuolella. Viimeksi miehistö pelasi maalittoman tasapelin Sheffield Unitedin kanssa, mutta sitä edelsi kaksi kierrosta putkeen niin, että omissa verkot soivat seitsemän kertaa. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut monesti muutenkin vaikeuksia. Loukkaantumiset ovat olleet ja ovat edelleen ongelmana. Vierasjoukkue on ollut kaksikosta paremmassa pelivireessä, vaikka viimeksi jäätiinkin jalkoihin Aston Villaa vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella voitettiin kotona Birmingham, ja sitä edelsi aidosti erinomainen taistelu Englannin Liigacupissa Chelsean vieraana. Pässien ongelmana on ollut kuitenkin ailahtelevaisuus, josta hyvä esimerkki saatiin viimeksi Aston Villaa vastaan. Materiaaliltaan miehistö lukeutuu mukaan nousukarsintasijoituksille. Luvassa saattaa olla yksi kierroksen viihdyttävimmistä otteluista, mutta vieraissakin The Rams lähtee taistoon ansaittuna ennakkosuosikkina. Sheffiediläiset ovat voittaneet kotonaan edellisen kerran elokuun aikana, joten kotietukin on ollut heikko. Kolmeen edelliseen kotikamppailuun omiin on mennyt kahdeksan maalia.

Stoke – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Stoke ja QPR. Potters pelasi edellisessä kamppailussaan maalittoman tasapelin Nottinghamia vastaan, eikä edelliseen viiteen otteluun alla ole yhtä voittoa enempää. Kotijoukkueen puolustuspelaaminen toimii hyvin, mutta hyökkäyspäässä maalintekovoimaa tarvitaan edelleen lisää. Muutenkin isännät pelaavat liian puolustusvoittoisesti suhteessa hyvään materiaaliin. Perustaso pitäisi riittää taisteluun nousukarsintasijoituksista, mutta nykyisellään yhdenkin maalin tekeminen on tuskaa. Passiivisuutta olisi saatava vähennettyä, mutta toisaalta tuskin pelaajiston itseluottamus on kummoinen. Suunta on menossa kuitenkin vähän parempaan, sillä alla on neljä kierrosta ilman tappioita. Vierasjoukkue on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan neljä, mutta perustasoltaan Ärrät eivät ole niin hyviä mitä sarjataulukko osoittaa. Viimeksi voitettiin runsasmaalisen taiston päätteeksi Brentford. Lontoolaisten alakerta on ollut edellistä kierrosta lukuun ottamatta hyvä. Matkalle on mahtunut toisaalta myös onneakin. Materiaaliltaan punavalkoiset ovat kaksikosta laadukkaampi osapuoli ja kotonaan lievä ennakkosuosikki, mutta vierailijat ovat hyvän pelivireensä saattelemana myös tien päällä vaikeasti kaadettavissa. Itseluottamus lienee kyllä kunnossa. Toisaalta kuten jo todettu, isommassa kuvassa kotijoukkueella olisi aitoa osaamista selvästi parempaan, mutta vähemmän passiivisuuden kanssa.

Brentford – Middlesbrough

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Brentford ja Middlesbrough. Kotijoukkue hävisi ennen maajoukkuetaukoa QPR:ää vastaan, eikä yhtä voittoa lukuun ottamatta menestymistä meinaa tulla millään. Kymmeneen edelliseen otteluun alla on vain yksi selvä onnistuminen. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut ajoittain suuria haasteita, josta hyvä esimerkki saatiin QPR:ää vastaan. Kyseessä on kyllä hyökkäysvoimainen miehistö, mutta pelaajiston heikon itseluottamuksen vuoksi maalintekovoimaakaan ei ole saatu hyödynnettyä läheskään toivotulla tavalla. Alakertaa olisi saatava tilkittyä, sillä puolustuspään ongelmat heijastuvat liikaa myös muuhun tekemiseen. Potentiaalia olisi paljon parempaan. Vierasjoukkuetta vastaan olisi hyvä mahdollisuus saada itseluottamusta parempaan kuntoon, sillä Boro ei ole hävinnyt noin puoleentoista kuukauteen kertaakaan, mutta hyökkäyspelaamisen ongelmat ovat edelleen läsnä. Puolustuspelaaminen toimii mainiosti, mutta tehottomuuden kanssa on yhä vaikeaa. Viimeksi Wiganin verkkoon tehtiin kaksi maalia, mutta se oli ainoa vähintään kahden maalin ilta yli kuukauteen. Vierailijoita vastaan hyville maalintekopaikoille pääseminen on poikkeuksellisen vaikeaa, mutta monen keskikastinkin porukan hyökkäyspelaaminen on ollut selvästi heitä parempaa. Pieniä terveyshuolia saattaa olla. Tasokas materiaali on kuitenkin sellainen, että paluuta Valioliigaan tavoitellaan ensi kevään aikana. Ilta kallistuu vähämaalisuuteen, eikä näillä tiedoilla lievänkään voittajasuosikin löytäminen ole helppoa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 24.11.2018 | Tilastot

West HamManchester City
Sarjataulukossa131
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-610-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit14-1836-5
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-25-1-0
Maalipuntari 6 edellistä9-717-2
Laukauksia/ottelu11,720,5
Pallonhallinta48,20 %63,70 %
Syöttöprosentti79,10 %89,50 %
LoukkaantumisetSanchez, Snogdrass, Wilshere, Carroll, Lanzini, Reid, YarmolenkoDe Bruyne, Mangala, Silva, Mendy
Pelikiellossa
BrightonLeicester
Sarjataulukossa1210
Voitot-tasapelit-häviöt4-2-65-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit13-1817-16
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-32-2-2
Maalipuntari 6 edellistä5-76-6
Laukauksia/ottelu7,812,9
Pallonhallinta40,10 %52,20 %
Syöttöprosentti70,80 %80,10 %
LoukkaantumisetGross, Propper, JahanbakhshMaguire, James, Maddison
PelikiellossaStephens
EvertonCardiff
Sarjataulukossa918
Voitot-tasapelit-häviöt5-4-32-2-8
Tehdyt-päästetyt maalit19-1511-25
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-0-4
Maalipuntari 6 edellistä11-48-11
Laukauksia/ottelu13,311,8
Pallonhallinta50,10 %40,40 %
Syöttöprosentti78,60 %64,90 %
LoukkaantumisetSigurdsson, McCarthy, GomesMendez-Laing, Zohore, Richards
Pelikiellossa
FulhamSouthampton
Sarjataulukossa2017
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-91-5-6
Tehdyt-päästetyt maalit11-318-21
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-60-3-3
Maalipuntari 6 edellistä3-182-12
Laukauksia/ottelu12,314,5
Pallonhallinta50,90 %46,00 %
Syöttöprosentti80,70 %76,90 %
LoukkaantumisetBryan, McDonaldLong, Ings
PelikiellossaBertrand
WatfordLiverpool
Sarjataulukossa72
Voitot-tasapelit-häviöt6-2-49-3-0
Tehdyt-päästetyt maalit17-1423-5
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-3-0
Maalipuntari 6 edellistä6-89-3
Laukauksia/ottelu12,514,9
Pallonhallinta47,50 %55,50 %
Syöttöprosentti74,10 %85,10 %
LoukkaantumisetHughes, Janmaat, PrödlOxlade-Chamberlain, Henderson
Pelikiellossa
Manchester UnitedCrystal Palace
Sarjataulukossa816
Voitot-tasapelit-häviöt6-2-42-2-8
Tehdyt-päästetyt maalit20-218-17
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-20-1-5
Maalipuntari 6 edellistä11-124-11
Laukauksia/ottelu13,111,2
Pallonhallinta52,70 %46,90 %
Syöttöprosentti82,30 %77,80 %
LoukkaantumisetDalot, Bailly, Lukaku, RashfordZaha, Tomkins, Benteke, Wickham, Dann
PelikiellossaShaw
TottenhamChelsea
Sarjataulukossa43
Voitot-tasapelit-häviöt9-0-38-4-0
Tehdyt-päästetyt maalit20-1027-8
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-13-3-0
Maalipuntari 6 edellistä8-313-4
Laukauksia/ottelu12,618,1
Pallonhallinta56,20 %63,30 %
Syöttöprosentti82,30 %88,80 %
LoukkaantumisetRose, Janssen, Trippier, Vertonghen, DembeleKovasic, van Ginkel
Pelikiellossa
LeedsBristol
Sarjataulukossa313
Voitot-tasapelit-häviöt8-6-36-4-7
Tehdyt-päästetyt maalit29-1720-19
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-0-4
Maalipuntari 6 edellistä8-95-7
Laukauksia/ottelu14,913,7
Pallonhallinta59,10 %52,00 %
Syöttöprosentti78,80 %72,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
SwanseaNorwich
Sarjataulukossa81
Voitot-tasapelit-häviöt7-5-510-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit19-1328-20
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-35-0-1
Maalipuntari 6 edellistä9-713-6
Laukauksia/ottelu12,113,9
Pallonhallinta54,10 %54,00 %
Syöttöprosentti81,50 %78,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HullNottingham
Sarjataulukossa227
Voitot-tasapelit-häviöt4-4-96-9-2
Tehdyt-päästetyt maalit16-2423-16
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä6-68-3
Laukauksia/ottelu11,211,5
Pallonhallinta47,70 %51,50 %
Syöttöprosentti68,30 %74,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield WednesdayDerby
Sarjataulukossa176
Voitot-tasapelit-häviöt5-5-78-4-5
Tehdyt-päästetyt maalit21-3025-20
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-43-2-1
Maalipuntari 6 edellistä4-1311-8
Laukauksia/ottelu11,214,4
Pallonhallinta48,30 %54,80 %
Syöttöprosentti75,30 %78,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeQPR
Sarjataulukossa1410
Voitot-tasapelit-häviöt5-7-58-2-7
Tehdyt-päästetyt maalit19-2018-22
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-14-1-1
Maalipuntari 6 edellistä3-210-4
Laukauksia/ottelu11,812,8
Pallonhallinta52,20 %45,40 %
Syöttöprosentti78,60 %69,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BrentfordMiddlesbrough
Sarjataulukossa152
Voitot-tasapelit-häviöt5-6-68-7-2
Tehdyt-päästetyt maalit27-2319-8
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-3-1
Maalipuntari 6 edellistä8-105-4
Laukauksia/ottelu14,213,9
Pallonhallinta55,50 %47,10 %
Syöttöprosentti78,60 %72,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö