Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 24.8.

Lauantaina jalkapalloa pelataan eri puolilla Englantia. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi käyttää itselle hyvällä tyylillä.

Liverpool – Arsenal

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Liverpool saa vastaansa Arsenalin. Kotijoukkue on pelannut kahdella ensimmäisellä kierroksella voitollisesti Norwichia ja Southamptonia vastaan. Kotona tehtiin ensimmäisellä kierroksella neljä osumaa Norwichin verkkoon, kun taas Southampton kaatui kuitenkin tasaisen koitoksen jälkeen maalein 1-2. Isäntien alakerta ei ole ollut erityisen vakuuttava, mutta toisaalta kahdella ensimmäisellä kierroksella kuusi tehtyä maalia on hyvä suoritus. Vierasjoukkue on pelannut alkukaudella voitollisesti Newcastlea ja Burnleyta vastaan. Ensimmäisellä kierroksella Harakoiden vieraana yksi osuma riitti voittoon asti. Burnleyta vastaan kotona tehtiin kaksi osumaa, joista Pierre-Emerick Aubameyangin maali jäi voittoon vieväksi osumaksi. Pistejako ei olisi ollut iso vääryys. Kummallakin ryhmällä on muutamia poissaoloja. The Redsiltä esimerkiksi ykköstorjuja Alisson on sivussa. Anfieldillä kaikkien vieraiden on aidosti erittäin vaikea menestyä. Hallitseva Mestarien liigan voittaja ei kotonaan montaa pisteiden menetystä tule kokemaan. Ykkönen tulee nytkin päälle 60 prosentilla. Ykkönen on pelattu oikein, joten nostetaan se sopivaksi tolpan merkiksi.

Manchester United – Crystal Palace

Manchester United pelaa Crystal Palacea vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue on pelannut kahdella ensimmäisellä kierroksella voitollisesti Chelseaa vastaan ja pistejaon merkeissä Wolverhamptonia vastaan. Edellisellä kierroksella käytiin vähämaalinen tasapeli mainitun Wolverhamptonin kanssa ja se oli varsin ansaittu lopputulos. Ensimmäisellä kierroksella neljä maalia Chelsean verkkoon oli tietysti mainio juttu, mutta koitos oli ehdottomasti numeroita tasaisempi. Vierasjoukkue on esiintynyt tappiollisesti Sheffield Unitedia vastaan ja maalittoman merkeissä Evertonin kanssa. Kotkien pelitapa pysyy viime kaudesta juuri muuttumattomana. Hyökkäyspelaaminen on ollut vaisua. Maalinteossa ei ole onnistuttu vielä kertaakaan. Hyökkäyspelaaminen on liikaa yhden miehen varassa. Viimeksi tappio oli kyllä ansaittu. Tällainen asetelma sopii kuitenkin heille. Alakerrassa on useampia poissaoloja. Isännätkään eivät ole ilman poissaoloja. Manchesterilaisten vahvassa komennossa iltaa mennään. Ykköseen päädytään noin 70 prosentilla. Kannatusta on päälle 80 prosenttia, joten alipelattu risti on hyvä napata kylkeen.

Watford – West Ham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa West Ham matkustaa Watfordin vieraaksi. Isännät ovat pelanneet kahdella ensimmäisellä kierroksella selvästi tappiollisesti Brightonia vastaan ja niukasti tappiollisesti Evertonia vastaan. Maalinteossa ei ole onnistuttu itse kertaakaan. Viimeksi vastustaja teki osumansa jo nopeasti. Tasapeli olisi ollut ehkä sopivampi lopputulos. Vierasjoukkue on esiintynyt pistejaon merkeissä Brightonia vastaan ja selvässä tappiossa Manchester Citylle. Viimeksi tappiokaan ei olisi ollut väärin, sillä vastustaja oli parempi osapuoli. The Hammers on niin ikään ilman voittoja. Kummallekin ryhmälle voitto ja itseluottamuksen parannus tulisi hyvään saumaan. The Hornetsilla lienee poissaoloja, mutta yhdestä kahteen poissaoloa saattaa olla myös vierailla. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan. Varsinaista tasoeroa ei ole. Keltamustat ovat kotonaan noin 45 prosentin ennakkosuosikkeja. Ykköselle on tullut yllättävän pientä kannatusta. Pelaajat eivät ole luottaneet isäntiin, sillä ykköstä on rastittu vajaat kymmenen pinnaa liian vähän. Otetaan siitä rohkeasti tolppa.

Sheffield United – Leicester

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Sheffield United ja Leicester. Kotijoukkue on saanut kahdella ensimmäisellä kierroksella yhden voiton ja tasapelin, kun taas vierasjoukkueella on kasassa kaksi vähämaalista pistejakoa. Sarjanousija nappasi viimeksi täyden pistepotin Crystal Palacea vastaan. Voitto meni oikealle nipulle. Illan ainokainen tehtiin heti toisen jakson alussa. The Bladesilla tärkein tehtävä on sarjapaikan säilyttäminen. Se on ennakkoon aidosti ison työn takana, mutta itseluottamus on ensimmäisten kierrosten jälkeen hyvällä mallilla. Sinipaidat pelasivat viimeksi mainitusti vähämaalisen tasapelin Chelsean kanssa. Se oli kyllä hyvä onnistuminen. Ensimmäisellä kierroksella vastassa oli jo viime kaudella hyvin esiintynyt Wolverhampton. Realistisesti asiaa on kympin joukkoon. Nyt pelivälineen hallinta on enemmän itsellä. Kummallakin ryhmällä on yhdestä kahteen poissaoloa. Perustasoltaan vierailijat ovat sen verran edellä, että kakkoselle on annettavissa noin 45 prosenttia. Pinnat ovat kohdallaan, joten kakkosesta saadaan ihan maistuvaa tolpan ainesta.

Brighton – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Brighton ja Southampton. Kotijoukkue on napannut kahdella ensimmäisellä kierroksella yhden voiton ja tasapelin. Täysi pistepotti irtosi Watfordin kustannuksella, kun taas pistejako mentiin West Hamin kanssa. Vierasjoukkue on esiintynyt tappioiden merkeissä sekä Liverpoolia että Burnleyta vastaan. Liverpoolia vastaan menestyksen mahdollisuudet olivat toki heikot, mutta Burnleyta vastaan enemmän olisi ollut ennakkoon otettavissa. Alakerran kanssa oli kuitenkin merkittäviä haasteita. Kahdella ensimmäisellä kierroksella omiin on mennyt viisi osumaa. Toisaalta esimerkiksi viimeksi koitos oli lopulta tasainen. Lokeilla olisi ollut viimeksi hyvä mahdollisuus jopa voittoon saakka, joten viimeiset harjoitusottelut mukaan lukien alkukaudessa on ollut siis paljon hyvää. Taustalla on pari poissaoloa, mutta niillä ei ole nyt isompaa merkitystä. Kyseessä on ennakkoon yksi kierroksen tasaisimmista koitoksista. Sinivalkoisille on mahdollista antaa vain pikkuisen ennakkosuosikin aseman. Ykköstä on pelattu selvästi liikaa, sillä aika lailla 55 prosentin kannatus on merkki siitä, että ristikakkonen on laadukasta peli-idean ainesta.

Charlton – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Charlton pyrkii voittamaan Brentfordin. Kotijoukkueen alkukausi on ylittänyt odotukset, sillä kasassa on neljältä ensimmäiseltä kierrokselta kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Nottinghamin kanssa. Sitä edelsi viihdyttävä pistejako Barnsleyn kanssa. Voitot ovat tulleet Stoken ja Blackburnin kustannuksella. Vierasjoukkue on ehtinyt napata yhden voiton, tasapelin ja muutaman tappion. The Bees pelasi edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Leedsiä vastaan, mutta vastassa oli yksi sarjan parhaista porukoista. Tasapeli ei ollut kaukana, sillä vastustaja teki ainokaisensa 81. minuutilla. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu vähämaalinen tasapeli Hullin kanssa. Se oli kyllä pieni pettymys. Hyökkäyspelaaminen on ollut hieman odotettua vaisumpaa. Vierailijat ovat kuitenkin perustasoltaan sen verran edellä, että kakkonen tulee vähän yli 40 prosentilla. Kakkosta on rastittu vähän, sillä sitä on pelattu noin 25 pinnaa. Isäntien hyvästä alkukaudesta ei ole syytä sokaistua liikaa.

Fulham – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Nottingham matkustaa Fulhamin vieraaksi. Mökkiläiset ovat olleet heti alkukaudesta vahvassa pelivireessä. Kotijoukkue on napannut neljästä ensimmäisestä ottelustaan kolme voittoa ja yhden tappion. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Millwallia vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse neljä kertaa. Toiseksi edellisellä kierroksella voitto napattiin Huddersfieldin kustannuksella. Lontoolaiset ovat materiaaliltaan sarjan parhaita porukoita ja tavoite onkin palata pian Valioliigaan. Kyse on Leedsin ohella sarjan suurimmasta mestariehdokkaasta. Vierasjoukkueen alkukausi on mennyt siten, että voittoihin on venytty kerran, pistejako on pelattu kahdesti ja tappioita on tullut kerran. Viikolla pelattiin vähämaalinen tasapeli Charltonin kanssa. Täysi pistepotti ei olisi ollut iso vääryys. Forest kuuluu ylempään keskikastiin. Muutama poissaolo on kuitenkin taustalla. Niitä on ainakin keskikentällä. Perustasoltaan punapaidat ovat jo valmiiksi perässä. Tasokkaat valkopaidat ovat varsinkin kotonaan vaikeasti kaadettavissa. Kyse on myös nyt päälle 55 prosentin ennakkosuosikista. Kannatusta on pikkuisen liikaa, mutta ykkönen otetaan tolpaksi saakka.

Stoke – Leeds

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Stoke kohtaa Leedsin. Isäntien alkukausi on mennyt penkin alle, sillä neljällä ensimmäisellä kierroksella on ehditty saada vain yksi tasapeli. Kasassa on siis jo kolme tappiota. Viimeksi tappio koettiin Prestonia vastaan. Punavalkoiset lukeutuvat ylempään keskikastiin, mutta edellisen kauden tavoin vaikeuksia on riittänyt. Monessa koitoksessa on oltu hyvin mukana, mutta niiden kääntäminen omaksi eduksi on taas vaikeaa. Alakerta on tehnyt muutamia pahoja virheitä. Muutama poissaolokin on taustalla. Vierasjoukkue nappasi viimeksi voiton Brentfordia vastaan. United on perustasoltaan sarjan paras porukka yhdessä Fulhamin kanssa. Mikään muu ei ole tavoite kuin nousta Valioliigaan. Alkukauden perusteella siihen on oikein hyvä mahdollisuus. Menestystä on tullut heti hyvin. Lisäksi kolmeen viimeiseen kilpailulliseen koitokseen omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Alakerrassa on pieniä poissaoloja. Kotijoukkueen epävarma alakerta joutuu taas kovaan testiin. Perustasoltaan The Whites ei ole isosti parempi porukka, mutta kakkonen tulee silti noin 45 prosentilla. Kakkonen on ylipelattu, mutta ohitus ei inspiroi. Alipelattu risti on hyvä kaveri.

Barnsley – Luton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Barnsley pelaa Lutonia vastaan. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella kahden maalin tappion Birminghamia vastaan, kun taas vierasjoukkueella on alla pettymys Sheffield Wednesdayta vastaan. Tuolloin vastustajan yksi osuma riitti voittoon saakka. Isäntien tappio edellisellä kierroksella oli ansaittu, vaikka koitos oli lähes 70 minuutin ajan ilman osumia. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu viihdyttävä pistejako Charltonin kanssa. Pelitilanteiden valossa jopa tappio ei olisi ollut vääryys. Ensimmäisen kierroksen voitto on toistaiseksi ainoa, mutta se tuli sentään Fulhamista. Oranssipaidat ovat vielä ilman ensimmäistä voittoaan, mutta esimerkiksi viimeksi pistejakoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Alakerran kanssa tulee kuitenkin skarpata. Viimeksi omiin ei mennyt maalia enempää, mutta kahdeksan osumaa omiin on tässä vaiheessa liikaa. Tosin niistä kolme tuli jo avauksesta. Sarjanousijat ovat perustasoltaan lähellä toisiaan. The Tykes on vähän edellä. Isäntien voiton todennäköisyys huitelee 45 prosentissa. Kannatusta on kuitenkin kymmenisen pinnaa liikaa, joten ykkösen ohitus on hyvää peli-idean ainesta.

Preston – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Preston ja Sheffield Wednesday. Kotijoukkue on ehtinyt pelata kahdesti voittojen merkeissä ja kahdesti tappioiden muodossa. Isännät pelasivat viimeksi voitollisesti Stokea vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse kolmesti. Koitos oli kuitenkin numeroita tasaisempi. Miehistö on tehnyt kotonaan kahdella kierroksella kuusi osumaa. Vierasjoukkue on esiintynyt kolme kertaa voittojen merkeissä ja kerran tappion muodossa. The Owls pelasi viimeksi voitollisesti Lutonia vastaan. Viikolla yksi osuma riitti voittoon saakka. Pistejako ei olisi ollut iso vääryys. Viikko sitten kärsittiin maalin tappio Millwallille, mutta illassa oli huonoa onnea. Jopa voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. North Endillä on pari poissaoloa ja koitokseen tullaan päivän pienemmällä lepoajalla. Perustasoltaan Pöllöjä on syytä arvostaa hieman paremmaksi nipuksi. The Lilywhites saa olla kotonaan silti pikkuinen ennakkosuosikki. Prosentit ovat hyvin kohdallaan. Pikkuisen alipelattu ykkönen on kelvollista peli-idean ainesta, mutta risti on syytä poimia kaveriksi.

Hull – Bristol

Hull isännöi Bristolia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Tiikerit ovat napanneet neljästä ensimmäisestä koitoksestaan yhden voiton, tasapelin ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue on ehtinyt saada kaksi voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Kotijoukkue pelasi viimeksi niukasti tappiollisesti Blackburnia vastaan. Tasapeliin olisi ollut hyvä mahdollisuus. Roversin voittoa ei voitu pitää täysin ansaittuna. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu vähämaalinen pistejako Brentfordin kanssa. City pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti Derbyn kustannuksella. Viimeksi tauolle päästiin kaksi maalia edellä. Alla on kaksi voitollista ottelua, mutta varsinkin toinen niistä oli myös onnekas. Toinen voitoista tuli QPR:ää vastaan. Kolme ensimmäistä kilpailullista ottelua menivät voitottomina, mutta sen jälkeen itseluottamuskin on kohentunut. Kummallakin ryhmällä on yhdestä kahteen poissaoloa. Perustasoltaan vierailijat ovat ehdottomasti parempi porukka, mutta kotiedun myötä iltaa lähestytään lähes tasabuukista. Oranssimustat saavat olla marginaalisia ennakkosuosikkeja. Ykköselle on tullut liikaa kannatusta, joten mennään kohteeseen ristikakkosella.

QPR – Wigan

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa QPR pelaa Wigania vastaan. Kotijoukkue on saalistanut neljällä ensimmäisellä kierroksella yhden voiton, tasapelin ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata samassa ajassa kerran voitollisesti ja muuten tappioiden merkeissä. Ärrät pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti Swanseaa vastaan. Tuolloin omiin meni kolme osumaa, mutta pelitilanteiden valossa tasapeli ei olisi ollut väärin. Latics pelasi edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Middlesbroughia vastaan. Tuolloin illassa tehtiin vain yksi osuma. Pisteittä jääminen oli pelitilanteiden valossa oikein. Neljään edelliseen kilpailulliseen koitokseen on jääty ilman osumia. Ratkaisuvoimaa kaivataan lisää, mutta myös alakertaa tulee tiivistää. Taustalla on myös useampia poissaoloja, mutta myöskään isännät eivät ole poissaoloitta. Vierailijat saavat päivän pidemmän lepoajan. Perustasoltaan lontoolaiset ovat sen verran edellä, että ykkönen tulee vähän alle kerran kahdesta. Ykköselle on tullut kannatusta noin 65 pinnaa, joten The Ticsin vaikeuksista huolimatta ohituksen tulisi olla selvä homma.

Middlesbrough – Millwall

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Middlesbrough ja Millwall. Isännät nappasivat edellisellä kierroksella vähämaalisen voiton Wiganin kustannuksella. Täysi pistepotti oli alkukauden ensimmäinen onnistuminen. Ensimmäisellä kierroksella oltiin napattu runsasmaalinen pistejako Lutonin kanssa, mutta vasta viimeksi saatiin todellinen onnistuminen. Pelitilanteiden valossa voitto meni oikealle nipulle. Vierasjoukkue on ehtinyt saada kaksi voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Leijonien viimeisin koitos päättyi selvään tappioon Fulhamia vastaan. Vastassa oli toki laadukas ryhmä, mutta neljä maalia omiin oli osoitus alakerran ongelmista. Alkukausi on ollut muuten kyllä positiivinen. Lisäksi Fulham-ottelua lukuun ottamatta alakerta on ollut tasaisempi ja varmempi. Toisaalta esimerkiksi voitto Sheffield Wednesdaysta oli varsin onnekas. Lions on usein vieraissa heikompi kuin pelatessaan Lontoossa. Jed Wallace on yhä sivussa. Punaiset pääsevät otteluun paremmin levänneinä. Tasoeroa löytyy sen verran, että kotonaan Boro on noin 50 prosentin ennakkosuosikki. Kannatusta on tullut oikealla tavalla, joten nostetaan ykkönen tolpaksi saakka.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 24.8.2019 | Tilastot

LiverpoolArsenal
Sarjataulukossa12
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-02-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit6-23-1
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä13-109-9
Laukauksia/ottelu1511,5
Pallonhallinta56,70 %60,00 %
Syöttöprosentti79,50 %84,40 %
LoukkaantumisetAlisson, KeitaBellerin, Holding, Mavropanos
Pelikiellossa
Manchester UnitedCrystal Palace
Sarjataulukossa414
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-00-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit5-10-1
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-01-2-3
Maalipuntari 6 edellistä12-47-8
Laukauksia/ottelu106
Pallonhallinta54,40 %46,40 %
Syöttöprosentti84,30 %72,20 %
LoukkaantumisetBaillySakho, Tomkins
Pelikiellossa
WatfordWest Ham
Sarjataulukossa2016
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-20-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit0-41-6
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä6-89-13
Laukauksia/ottelu9,56,5
Pallonhallinta51,10 %44,30 %
Syöttöprosentti75,40 %77,10 %
LoukkaantumisetNoble, Anderson, Haller (?)
Pelikiellossa
Sheffield UnitedLeicester
Sarjataulukossa812
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-00-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit2-11-1
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-3-0
Maalipuntari 6 edellistä14-510-5
Laukauksia/ottelu11,514
Pallonhallinta47,40 %56,60 %
Syöttöprosentti77,50 %81,80 %
LoukkaantumisetFleck, Robinson (?)Chilwell (?)
Pelikiellossa
BrightonSouthampton
Sarjataulukossa519
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-00-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit4-11-5
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-14-0-2
Maalipuntari 6 edellistä12-413-7
Laukauksia/ottelu10,512,5
Pallonhallinta53,10 %45,30 %
Syöttöprosentti79,00 %64,00 %
LoukkaantumisetBissouma, Izquierdo
Pelikiellossa
CharltonBrentford
Sarjataulukossa518
Voitot-tasapelit-häviöt2-2-01-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit8-52-3
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä9-104-8
Laukauksia/ottelu8,311
Pallonhallinta46,30 %51,50 %
Syöttöprosentti71,80 %76,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
FulhamNottingham
Sarjataulukossa313
Voitot-tasapelit-häviöt3-0-11-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit8-26-4
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-3-1
Maalipuntari 6 edellistä9-48-5
Laukauksia/ottelu13,812,3
Pallonhallinta62,10 %45,50 %
Syöttöprosentti87,60 %75,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeLeeds
Sarjataulukossa241
Voitot-tasapelit-häviöt0-1-33-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit5-107-2
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-44-2-0
Maalipuntari 6 edellistä7-1211-3
Laukauksia/ottelu13,516
Pallonhallinta51,60 %62,80 %
Syöttöprosentti75,50 %82,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BarnsleyLuton
Sarjataulukossa2022
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-20-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit3-65-8
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-41-1-4
Maalipuntari 6 edellistä4-139-14
Laukauksia/ottelu11,89,8
Pallonhallinta54,90 %52,90 %
Syöttöprosentti75,00 %78,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PrestonSheffield Wednesday
Sarjataulukossa104
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-23-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit8-56-2
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä14-611-6
Laukauksia/ottelu11,514,8
Pallonhallinta52,70 %48,80 %
Syöttöprosentti74,00 %77,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HullBristol
Sarjataulukossa167
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-22-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit4-56-5
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä9-79-14
Laukauksia/ottelu14,59,5
Pallonhallinta43,40 %44,50 %
Syöttöprosentti69,80 %74,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
QPRWigan
Sarjataulukossa1921
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-21-0-3
Tehdyt-päästetyt maalit4-73-8
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-1-4
Maalipuntari 6 edellistä8-115-11
Laukauksia/ottelu1510,3
Pallonhallinta53,40 %45,60 %
Syöttöprosentti78,90 %67,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MiddlesbroughMillwall
Sarjataulukossa169
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-22-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit4-53-5
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä7-98-9
Laukauksia/ottelu13,37,5
Pallonhallinta51,80 %33,30 %
Syöttöprosentti72,90 %59,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö

Tietoa meistä | Ota yhteyttä