Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 25.1.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin FA Cupissa, Mestaruussarjassa ja Ykkösliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle hyvällä tavalla.

Burnley – Norwich

Jalkapallon FA Cupissa Burnley pelaa Norwichia vastaan. Kotijoukkue on pelannut Valioliigassa kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Manchester Unitedia ja Leicesteriä vastaan. Neljään viimeiseen kilpailulliseen kamppailuun on saatu kolme voittoa, joten Claretsin itseluottamus on varmasti kunnossa. Varsinkin uhrautuvasti työskentelevä alakerta on ollut suuressa roolissa. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin kahdesti ja niistä ensimmäinen tehtiin juuri ennen puoliaikaa. Vierasjoukkue nappasi toiseksi edellisellä kierroksella koko pistepotin Bournemouthia vastaan, mutta sen jälkeen ehti tulla tappio Tottenhamille. Kanarialintujen tilanne sarjataulukossa jatkuu vaikeana. Edellisellä kierroksella vastustajan voittoon vienyt maali tehtiin reilut kymppi ennen täyttä aikaa. Tärkein keskittyminen on sarjassa, joten rotaatio ei tulisi yllätyksenä. Viimeksi FA Cupissa itse tehtiin neljä osumaa Prestonille. Taustalla on yhä varmasti jokunen poissaolo. Paremmat isännät saavat olla vähän alle 50 prosentin voittajasuosikkeja. Ykköstä on ehditty pelata hieman liikaa, joten otetaan risti kylkeen.

Southampton – Tottenham

Jalkapallon FA Cupissa yhteen iskevät Southampton ja Tottenham. Isännät nappasivat sarjassa edellisellä kierroksella kahden maalin voiton Crystal Palacea vastaan. Saints on ollut jo hyvän aikaa vahvassa pelivireessä, vaikka toiseksi edellisellä kierroksella ehdittiin kotona menettää kahden maalin johto Wolverhamptonia vastaan. Edellisellä kierroksella tullut voitto oli toki ansaittu, mutta voitto maalin erolla olisi kuvannut kamppailun tapahtumia paremmin. Punavalkoiset ovat saaneet kahdeksaan edelliseen kilpailulliseen otteluunsa kuusi voittoa. Itseluottamus on varmasti kunnossa ja onnistumisia tulee hyvällä tahdilla. Muutaman pelaajan osallistuminen on epävarmaa. Vierasjoukkue sai edellisellä kierroksella maalin voiton Norwichia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut maaliton Watfordin kanssa. Spurs on voittanut tien päällä seitsemään viimeiseen kilpailulliseen otteluunsa kerran. Taustalla on yhä poissaoloja. Viimeksi tullut voitto oli ansaittu, mutta ilta oli jopa odotettua tasaisempi. Valkopaidat ovat taidoiltaan parempia, mutta lepoaikaa jää hieman vähemmän. Vieraat ovat minitason voittajasuosikkeja. Ykköstä on ehditty rastittaa vähän liikaa, joten mennään koitokseen ristikakkosella.

Millwall – Sheffield United

Millwall isännöi Sheffield Unitedia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon FA Cupissa. Isännät ovat olleet sarjassa vahvassa pelivireessä. Kotijoukkueella on alla kahdelta edelliseltä kierrokselta koko pistepotti Readingia vastaan ja maaliton Stoken kanssa. Leijonat on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien ilman tappioita marraskuun toisen päivän jälkeen. Poikkeuksena oli vain yksi ottelu Barnsleyta vastaan. Sinipaidat ovat olleet varsinkin kotonaan mainiossa iskussa. Nippua vastaan maalinteko on vaikeaa ja kyseessä on fyysisesti pelaava inhottava vastustaja. Vierasjoukkue on pelannut Valioliigassa lähiaikoina vähämaalisen tasapelin Arsenalin kanssa ja niukasti tappiollisesti Manchester Cityä vastaan. Bladesin kausi on mennyt kokonaisuutena hienosti. Varsinkin punavalkoisten alakerta on ollut yksi sarjan parhaista. Lisäksi esimerkiksi taistossa Arsenalia vastaan pistejakoon venyminen ei ollut vääryys. Edellisessä ottelussa tappio olisi voinut olla isompi kuin maalin erolla. Molemmissa leireissä lienee muutamia poissaoloja. Vierailla lepoaika jää pienemmäksi. Sheffieldiläiset saavat olla noin 40 prosentin voittajasuosikkeja. Ykköstä on kannatettu viitisen prosenttia liikaa. Lähdetään otteluun ristikakkosella.

West Ham – West Bromwich

Jalkapallon FA Cupissa West Ham pelaa West Bromwichia vastaan. Hammers on pelannut sarjassa kahdella edellisellä kierroksella selvästi tappiollisesti Leicesteriä vastaan ja vähämaalisen pistejaon Evertonin kanssa. Kotijoukkueen pelivire on ollut kokonaisuutena kaikkea muuta kuin kunnossa, sillä sarjataulukossa ollaan juuri ja juuri putoamisviivan paremmalla puolella. Suunta on silti vähän kohti parempaa. Esimerkiksi pistejako Evertonin kanssa ei ollut hassumpi juttu, sillä ottelussa oltiin altavastaajia. FA Cupiin panostaminen ei ole tärkein juttu, sillä sarjapaikka on uhattuna. Edellisellä kierroksella alakerran kanssa oli taas liikaa ongelmia. Vierasjoukkue on pelannut Mestaruussarjassa lähiaikoina tappiollisesti Stokea vastaan ja vauhdikkaan pistejaon Charltonin kanssa. Baggies on pelannut sarjassa kuudella edellisellä kierroksella ilman voittoja. Esimerkiksi voitottomuus Charltonia vastaan oli varmasti pettymys. Muutenkin pelivireen kanssa on ollut haasteita. Vieraiden perustaso on silti yksi Mestaruussarjan parhaista. Alakerta on tehnyt yllättäviä virheitä. Lisäksi ratkaisuvoimaa on ollut odotettua vähän vaisummin. Lepoaikaa on vähän enemmän. Tasoeroa ei ole isäntien eduksi mitenkään paljoa. Ykkönen tulee noin 50 prosentilla. Oikein pelatusta ykkösestä tulee ihan hyvä tolppa.

Newcastle – Oxford

Jalkapallon FA Cupissa Newcastle pelaa Oxfordia vastaan. Kotijoukkue on pelannut Valioliigassa edellisellä kahdella kierroksella viihdyttävän pistejaon Evertonin kanssa ja komeasti voitollisesti Chelseaa vastaan. Voitto Chelseasta oli Harakoiden itseluottamukselle mainio juttu. Edellisellä kierroksella noustiin pahasta paikasta kiinni pistejakoon. Se oli myös hieno juttu. Alla on viisi edellistä kilpailullista ottelua ilman tappioita. Edellisellä kierroksella tappio olisi ollut hyvinkin ansaittu, eikä ottelusta Chelseaa vastaan voitottomuus olisi ollut lainkaan vääryys. Pienet marginaalit ovat olleet omalla puolella. Taustalla on edelleen poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut sarjassa kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Ipswichin kanssa ja vähämaalisen tasapelin Gillinghamin kanssa. Kausi on mennyt sarjassa kokonaisuutena hyvin, vaikka neljällä edellisellä kierroksella ei ole tullut voittoja. Viimeksi ottelu oli lähes tasabuukki. Taustalla pitäisi olla muutamia tärkeitä poissaoloja. Edellisessä FA Cupin ottelussa maalinteossa onnistuttiin itse neljästi. Materiaaliltaan isännät ovat sen verran paljon edellä, että ykkönen tulee noin 65 pinnalla. Ykköstä on rastitettu liikaa, mutta se on tolppa.

Reading – Cardiff

Jalkapallon FA Cupissa vastakkain asettuvat Reading ja Cardiff. Kotijoukkue on ollut vahvassa pelivireessä, sillä isännät ovat hävinneet edellisestä 11 kilpailullisesta kamppailustaan vain yhden. Miehistö on pelannut sarjassa kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla Millwallia vastaan ja vähämaalisen tasapelin Nottinghamin kanssa. Sarjassa on kotona tullut viimeksi vähämaalinen pistejako myös Nottinghamin kanssa. FA Cupissa jatkopaikka irtosi kahdella maalilla Blackpoolia vastaan. Edellisessä ottelussa molemmat maalit tehtiin viimeisen noin kympin kohdalla. Taustalla pitäisi olla muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut sarjassa kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Swansean kanssa ja vähämaalisen tasapelin Birminghamin kanssa. Siinä välissä oli tullut FA Cupin jatkopaikka Carlislea vastaan. Ottelussa mentiin uusinnan merkeissä. Viimeksi vastustaja oli kentällä parempi. Viimeiset kolme taistoa on sarjassa menty ilman voittoja. Lepoaika on kaksikosta parempi. Walesilaisilla pitäisi olla myös 2-3 poissaoloa. Perustasoltaan Bluebirds on sen verran edellä, että ykköselle ei tule 40 prosenttia enempää. Kymmenisen prosenttia ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Coventry – Birmingham

Jalkapallon FA Cupissa Coventry pyrkii kaatamaan Birminghamin. Kotijoukkue on pelannut sarjassa lähiaikoina voitollisesti Doncasteria vastaan ja vähämaalisen pistejaon MK Donsin kanssa. FA Cupissa ehdittiin saada jatkopaikka Bristolia vastaan. Sky Blues on pelannut viimeiset seitsemän kilpailullista otteluaan ilman tappioita. Edellisellä kierroksella ensimmäisen jakson puolessa välissä tullut maali riitti voittoon. Ottelu oli lähes tasabuukki. Vierasjoukkue on pelannut sarjassa kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Cardiffin kanssa ja vastaavan Middlesbroughia vastaan. Ottelusta Cardiffia vastaan olisi voinut hyvin tulla myös voitto. FA Cupissa edellinen kierros meni voittoisasti Blackburnia vastaan. Sen jälkeen on ehditty saada myös yksi voitto, kun kolme pistettä napattiin Lutonista. Viimeiset neljä kilpailullista ottelua on menty ilman tappioita. Ottelussa on osittain kyse paikallisesta. Vierailla terveystilanteen pitäisi olla kaksikosta heikompi. Tasoeroa on Brumille silti sen verran, että kyseessä on marginaalinen voittajasuosikki. Kakkosta on pelattu vähän liian pienesti, mutta suoraa kakkosta ei uskalla ottaa. Napataan illalle ykköskakkonen. Isännät ovat olleet kotonaan vahvoja.

Portsmouth – Barnsley

Jalkapallon FA Cupissa yhteen iskevät Portsmouth ja Barnsley. Isännät ovat pelanneet sarjassa kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Boltonia ja Wimbledonia vastaan. Kotijoukkue on ollut myös muuten vahvassa pelivireessä. Viimeiseen viiteen kilpailulliseen otteluun on tullut yhtä monta voittoa. Sarjassa on ollut silti sen verran ailahtelua, että suoraan nousuun ei ole enää hyvää mahdollisuutta. Kyseessä on yleensä kotiriippuvainen nippu. Vierasjoukkue taistelee Mestaruussarjassa omasta paikastaan. Siellä on tullut kahdella edellisellä kierroksella kolmen maalin tappio Prestonille ja maalin tappio Bristolia vastaan. Tykes on pelannut kokonaisuutena sijoitustaan paremmin. Menestystä tulee vain vaatimattomalla tavalla. Kahdella edellisellä kierroksella itse ei ole tehty maaleja. Edellisessä kamppailussa taisto oli taukoon mennessä jo osittain ratkennut. Alakerran kanssa on ollut käytännössä koko kauden vaikeuksia. Tammikuun aikana on saatu sentään muutamia voittojakin. Tärkein keskittyminen on sarjassa ja taustalla pitäisi olla myös jokunen poissaolo. Pompey saa olla noin 40 pinnan voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu kymmenisen pinnaa liikaa. Siitä tulee hyvä ohituksen paikka.

Hull – Chelsea

Jalkapallon FA Cupissa Chelsea matkustaa Hullin vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut sarjassa kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Fulhamia ja Derbyä vastaan. Tiikereiden kausi on mennyt silti kokonaisuutena hyvin, eikä esimerkiksi ottelusta Fulhamia vastaan menestyksen saaminen olisi tullut vääryytenä. Kahdella edellisellä kierroksella on silti jääty itse osumitta. Edellisessä kamppailussa pistejako olisi kuvannut illan tapahtumia paremmin. Taustalla on yhä ainakin muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue jäi edellisellä kierroksella vauhdikkaaseen pistejakoon Arsenalin kanssa. Ottelussa ehdittiin olla hyvän aikaa miehen ylivoimalla. Bluesin otteet kaipaavat ilman muuta lisää varmuutta ja tasaisuutta. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut yllättävä maalin tappio Newcastlea vastaan. Edellisellä kierroksella oltiin pistejaosta huolimatta kentällä parempia. Sama tilanne oli myös toiseksi edellisessä kamppailussa. Varsinkin alakerran työskentelyssä on syytä tehdä parannusta. Lontoolaisilla on myös muutamia sivussa olevia pelaajia. Vieraat pelasivat viikolla, kun taas Tigers on ehtinyt levätä paremmin. Tasoeroa on silti sen verran paljon, että kaikilla osa-alueilla edellä oleva jättiläinen saa olla hieman alle 65 prosentin voittajasuosikki. Käytännössä oikein kannatettu kakkonen saa tulla tolpaksi.

Stoke – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Stoke pelaa Swanseaa vastaan. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Millwallin kanssa ja napanneet koko pistepotin West Bromwichia vastaan. Kotijoukkue on sarjataulukossa edelleen kaukana hyvistä sijoituksista, mutta Potters on taidoiltaan aivan jotain muuta. Peliesitykset ovat olleet myös sijoitusta parempia. Lisäksi varsinkin voitto West Bromwichia vastaan oli itseluottamukselle hyvä juttu. Miehistö on saanut viidellä edellisellä kierroksella kolme voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina maalittoman merkeissä Cardiffin kanssa ja voitollisesti Wigania vastaan. Edellisellä kierroksella voittoon vienyt toinen maali tehtiin noin puoli tuntia ennen illan päätöstä. Viimeksi tullut voitto oli ansaittu. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattu maaliton taisto oli ennakkoon lähes tasabuukki. Joutsenten sijoitus sarjataulukossa on selvästi parempi, mutta vieraat eivät ole materiaaliltaan edellä. Tien päällä menestystä on tullut viidenneksi parhaiten. Swansilla terveystilanteen pitäisi olla kaksikosta heikompi. Ykkönen tulee lähes kerran kahdesta. Ykköstä on pelattu vähän päälle 40 pinnaa. Siitä tulee jopa tolppa.

Bristol – Fleetwood

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa yhteen iskevät Bristol ja Fleetwood. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Doncasteria ja Rotherhamia vastaan. Isännät ovat olleet vaatimattomassa pelivireessä, sillä menestystä on tullut kovin niukalla otteella. Esimerkiksi edellisellä kierroksella kamppailu lähti heti toisen jakson alussa väärille raiteille. Kotona on pelattu viimeksi tappiollisesti mainittua Doncasteria vastaan. Maalinteon kanssa on ollut vaikeaa, mutta alakerta ei ole ollut myöskään millään tavalla kummoinen. Kehitystä tarvitaan pikaisesti monella osa-alueella. Kausi alkoi toki hyvin. Seitsemään viimeiseen kilpailulliseen otteluun maalinteossa ei ole onnistuttu. Vierasjoukkue on on pelannut lähiaikoina niukasti tappiollisesti Burton Albionia vastaan ja vauhdikkaan pistejaon Shrewsburyn kanssa. Edellisessä ottelussa tappiokaan ei ollut monen minuutin päässä. Ennakkoon ottelussa oltiin ennakkosuosikkeja. Fishermen ei ole ollut mikään vahva vierailija. Kyseessä on silti noin 45 prosentin ennakkosuosikki. Materiaaleissa on kuitenkin sen verran eroja. Ottelu on rastittu aivan pieleen, sillä ykkösestä on saatu peliä yli 40 prosentilla. Kakkonen otetaan ilolla tolpaksi.

Ipswich – Lincoln

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa toisensa kohtaavat Ipswich ja Lincoln. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Tranmerea vastaan ja maalittoman Oxfordin kanssa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Boltonia vastaan ja myös voitollisesti Blackpoolia vastaan. Isännät kuuluvat perustasoltaan sarjan ylempään keskikastiin ja tavoittelevat keväällä nousua. Hieman aiemmin kotona tullut voitto oli siellä ensimmäinen voitto sitten syyskuun. Sen jälkeen oli ehtinyt tulla kotona yksi voitto cupin puolella. Edellisessä ottelussa voittoon vienyt maali tehtiin kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa. Täysi pistepotti ei ollut ennakkoon yllätys. Alakerta on toiminut hyvin. Imps on pelannut odotuksiin nähden hyvän kauden, mutta heillä on ollut myös hyvää onnea. Sijoitus keskikastissa on kuitenkin kokonaisuutena hyvä suoritus. Tosin tien päällä on ollut ja on yhä vaikeaa. Siellä menestyminen on vähäistä. Reissussa on ehditty voittaa vain muutaman kerran. Edellisessä ottelussa Blackpoolia vastaan noin tunnin kohdalla tullut maali riitti koko pistepottiin. Parempi ja vahvempi Town on kotonaan noin 50 prosentin voittajasuosikki. Ykkönen on selvästi ylipelattu, mutta vieraiden tekeminen tien päällä on niin heikkoa, että kokonaan ykköstä ei laiteta sivuun.

Peterborough – Rotherham

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa yhteen iskevät Peterborough ja Rotherham. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella neljän maalin voiton Wycombea vastaan, mutta Poshin pelivire on ollut muuten kaikkea muuta kuin kunnossa. Onnistumisia on tullut kovin heikolla tahdilla ja pelaajiston itseluottamus ei ole ollut kunnossa. Edellisessä kamppailussa tullut hyvä voitto oli fiilikselle tärkeä onnistuminen. Edellisellä kierroksella ottelu saatiin ratkaistua aika lailla toisen puoliajan ensimmäisellä kympillä. Sinipaidat ovat tulivoimaisia ja yleensä kotonaan vahvassa pelivireessä, mutta viimeisten viikkojen osalta tilanne on ollut toinen. Otteet ailahtelevat liikaa. Taustalla on myös poissaoloja. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti kolmella maalilla Bristolia vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut voitto Oxfordista. FA Cupissa kärsittiin hieman aiemmin niukka putoaminen Hullille. Sarjassa on tullut viiteen viimeiseen kamppailuun yhtä monta voittoa. Ratkaisuvoiman kanssa on saatu hienosti onnistumisia. Kausi on mennyt myös kokonaisuutena hyvin. Lepoaikaa on myös enemmän. Tasokas ja vahva Millers on noin 40 pinnan voittajasuosikki. Käytännössä oikein pelattu kakkonen nousee tolpaksi.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 25.1.2020 | Tilastot

BurnleyNorwich
Sarjataulukossa1320
Voitot-tasapelit-häviöt9-3-124-5-15
Tehdyt-päästetyt maalit28-3824-47
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-41-2-3
Maalipuntari 6 edellistä5-95-10
Laukauksia/ottelu9,711,8
Pallonhallinta42,70 %50,40 %
Syöttöprosentti68,30 %80,80 %
LoukkaantumisetBarnes, Gudmundsson (?)Buendia, Klose, Vrancic (?), Fährmann (?)
Pelikiellossa
SouthamptonTottenham
Sarjataulukossa96
Voitot-tasapelit-häviöt9-4-119-7-8
Tehdyt-päästetyt maalit31-4238-32
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä10-56-6
Laukauksia/ottelu12,512,3
Pallonhallinta47,60 %52,40 %
Syöttöprosentti71,80 %81,50 %
LoukkaantumisetBednarek (?), Cedric (?), Valery (?)Davies, Winks, Kane, Sissoko
Pelikiellossa
MillwallSheffield United
Sarjataulukossa88
Voitot-tasapelit-häviöt11-11-68-9-7
Tehdyt-päästetyt maalit36-3225-23
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä8-43-7
Laukauksia/ottelu11,49,8
Pallonhallinta43,90 %44,10 %
Syöttöprosentti67,40 %74,30 %
LoukkaantumisetMcGoldrick, Moore (?)
Pelikiellossa
West HamWest Bromwich
Sarjataulukossa171
Voitot-tasapelit-häviöt6-5-1214-11-3
Tehdyt-päästetyt maalit27-3850-31
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-40-4-2
Maalipuntari 6 edellistä8-95-8
Laukauksia/ottelu10,613,4
Pallonhallinta48,00 %54,30 %
Syöttöprosentti77,20 %80,70 %
LoukkaantumisetFabianski, Anderson, Silva, Wilshere, Fredericks, Jarmolenko
Pelikiellossa
NewcastleOxford
Sarjataulukossa145
Voitot-tasapelit-häviöt8-6-1011-8-7
Tehdyt-päästetyt maalit24-3643-26
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-126-6
Laukauksia/ottelu9,714,3
Pallonhallinta39,10 %54,60 %
Syöttöprosentti73,40 %77,30 %
LoukkaantumisetDummett, Ki, Muto, Gayle, Manquillo, Willems, Yedlin, Carroll (?), Joelinton (?)
Pelikiellossa
ReadingCardiff
Sarjataulukossa1513
Voitot-tasapelit-häviöt10-7-119-12-7
Tehdyt-päästetyt maalit35-3239-41
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-4-1
Maalipuntari 6 edellistä9-45-9
Laukauksia/ottelu12,812,5
Pallonhallinta47,30 %43,70 %
Syöttöprosentti76,20 %63,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CoventryBirmingham
Sarjataulukossa418
Voitot-tasapelit-häviöt11-11-39-7-13
Tehdyt-päästetyt maalit36-2635-46
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-3-2
Maalipuntari 6 edellistä12-511-12
Laukauksia/ottelu14,113,1
Pallonhallinta54,10 %47,40 %
Syöttöprosentti75,50 %71,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PortsmouthBarnsley
Sarjataulukossa722
Voitot-tasapelit-häviöt11-8-65-9-15
Tehdyt-päästetyt maalit37-2935-54
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä8-54-8
Laukauksia/ottelu14,713,9
Pallonhallinta51,40 %51,10 %
Syöttöprosentti68,70 %69,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HullChelsea
Sarjataulukossa124
Voitot-tasapelit-häviöt11-6-1112-4-8
Tehdyt-päästetyt maalit40-3641-32
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-32-2-2
Maalipuntari 6 edellistä6-58-7
Laukauksia/ottelu12,816,7
Pallonhallinta46,20 %57,50 %
Syöttöprosentti71,80 %84,60 %
LoukkaantumisetLoftus-Cheek, Pulisic
Pelikiellossa
StokeSwansea
Sarjataulukossa217
Voitot-tasapelit-häviöt8-4-1612-9-7
Tehdyt-päästetyt maalit34-4234-31
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä10-75-4
Laukauksia/ottelu12,113,3
Pallonhallinta48,50 %52,60 %
Syöttöprosentti73,40 %79,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BristolFleetwood
Sarjataulukossa1311
Voitot-tasapelit-häviöt10-6-910-7-7
Tehdyt-päästetyt maalit30-3539-32
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-41-4-1
Maalipuntari 6 edellistä1-108-8
Laukauksia/ottelu11,913,8
Pallonhallinta47,50 %52,50 %
Syöttöprosentti65,00 %74,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
IpswichLincoln
Sarjataulukossa312
Voitot-tasapelit-häviöt12-9-511-4-12
Tehdyt-päästetyt maalit39-2436-33
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä10-910-9
Laukauksia/ottelu12,711,8
Pallonhallinta53,40 %49,90 %
Syöttöprosentti69,00 %72,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Peterborough