Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 25.5.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Veikkausliigassa, miesten Ykkösessä ja Kakkosessa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa hyödyntää haluamallaan tyylillä.

HIFK – FC Inter 

Jalkapallon Veikkausliigassa FC Inter matkustaa HIFK:n vieraaksi. Helsinkiläiset ovat pelanneet edelliset neljä kamppailuaan ilman voittoja. Edellisellä kierroksella punapaidat tasasivat pisteet KPV:n kanssa. Sitä edelsi vähämaalinen tasapeli KuPSin kanssa. Isäntien alkukausi on mennyt positiivisissa merkeissä, mutta varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa olisi syytä löytää lisää ratkaisuvoimaa. Maalinteossa on onnistuttu yhtä kertaa lukuun ottamatta aina enintään kerran. Turkulaiset ovat puolestaan sarjataulukon kärjessä ja myös lähiaikojen valossa mainiossa pelivireessä. Sinimustat nappasivat edellisellä kierroksella voiton KuPSista. Sitä edelsi täysi pistepotti IFK Mariehamnista. Vierasjoukkue on perustasoltaan jopa selvästi edellä, nauttii hyvästä itseluottamuksesta ja on saanut hyökkäyspelaamisensa kanssa hienosti onnistumisia. Alakertakin on ollut äskettäin hyvä. Kyse on ehdottomasta ennakkosuosikista. Miehistöä on pelattu vakiossa hieman liikaa, mutta kuten jo todettu, tekeminen on näyttänyt hyvältä.

RoPS – SJK

Jalkapallon Veikkausliigassa yhteen iskevät RoPS ja SJK. Rovaniemeläiset pääsivät viimeksi takaisin voittojen pariin, kun täysi pistepotti irtosi VPS:n kustannuksella. Kotijoukkue on liikkeellä uusilla tuulilla, sillä HJK-kaupassa valmennukseen tehtiin muutoksia. Isoja muutoksia tekemiseen ei ole tulossa. Ennen VPS-koitosta jäätiin maaleitta ja hävittiin sekä FC Interille että Ilvekselle. Vierasjoukkueella on alla kirvelevä tappio, kun FC Honkaa vastaan menetettiin pistejako viimeisten hetkien aikana. Sitä edelsi viihdyttävä tasapeli HJK:n kanssa. Alla on viimeiseen seitsemään kamppailuun yksi voitto, mutta perustasoltaan nippu on kuitenkin laadukas. Viimeiseen seitsemään otteluun maalinteossa on onnistuttu kuudesti korkeintaan kerran. Isännillä puolustuspelaaminen on toiminut monissa otteluissa hyvin, mutta uudelle ratkaisuvoimalle olisi toden totta käyttöä. Loukkaantumisia on ollut kuitenkin rasitteena. Monille nuorille pelaajille on jouduttu antamaan paljon vastuuta. Tiukka ja vähämaalinen ottelu on edessä. Laadukkaat maalipaikat eivät näyttele isoa roolia.

FF Jaro – FC Haka

FF Jaro isännöi FC Hakaa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Ykkösessä. Pietarsaarelaiset saivat ensimmäisellä kahdella kierroksella kaksi voittoa, mutta sen jälkeen kasassa on pistejaot sekä MuSaa että KTP:tä vastaan. Kotona on pelattu kerran ja siellä voitto irtosi heikosta MYPA:sta. Vierasjoukkueella on alla neljään ensimmäiseen otteluunsa kolme voittoa ja tasapeli. Viimeksi valkeakoskelaiset mättivät kuusi maalia MuSan verkkoon. Sitä edelsi maaliton tasapeli tasokkaan AC Oulun kanssa. Kotona on tehty kolmeen taistoon kahdesti peräti kuusi osumaa. Toki reissussa alla on vasta yksi ottelu, mutta siellä hyökkäyspelaaminen tuskin on lainkaan näin raikasta ja vahvaa. Toisaalta viimeksi maaliton tasapeli Oulussa oli hyvä onnistuminen. Alakerta on ollut yhtä peliä lukuun ottamatta hyvässä kunnossa. Kummatkin niput taistelevat suurella todennäköisyydellä nousuhaaveiden parissa. Molempien ryhmien tavoitteena on palata Veikkausliigaan tämän tai ensi kauden jälkeen. Vierailijoilla viimeisestä ottelusta alkaa olla aikaa, kun taas isännät ovat pelanneet viimeksi maanantaina. Pari poissaoloa löytyy. Ryhmien perustasot ovat lähellä toisiaan. Kyseessä on ennakkoon muutenkin hyvin tasainen ilta. Punapaidat ovat kotonaan vain pieniä ennakkosuosikkeja.

AC Oulu – TPS

Jalkapallon miesten Ykkösessä toisensa kohtaavat AC Oulu ja TPS. Molemmat miehistöt ovat saalistaneet neljään ensimmäiseen kamppailuunsa kolme voittoa ja yhden tasapelin. Edellisellä kierroksella kotijoukkue teki voittoisassa koitoksessa kolme osumaa TPV:n verkkoon. Sitä edelsi maaliton tasapeli FC Hakan kanssa. Vierasjoukkueella on alla voitto sekä TPV:tä että AC Kajaania vastaan. Kummankin nipun puolustuspelaaminen on ollut alkukaudesta hyvässä kunnossa. Lisäksi esimerkiksi oululaisten edellisen kierroksen tekeminen näytti myös hyökkäyspelaamisen osalta vahvalta. Neljään ensimmäiseen otteluun omissa verkot eivät ole soineet kertaakaan. Kyseessä on vahva ehdokas tekemään paluu Veikkausliigaan. Suomen Cupissakin voitettiin oma lohko, mutta neljännesvälierissä vastassa ollut FC Honka ei ollut yllätettävissä. Turkulaisten tavoitteena on niin ikään paluu korkeimmalle sarjatasolle. Vaikka alkukausi on mennyt heiltäkin hyvin, edellisessä reissupelissä vähämaalinen pistejako EIF:in kanssa oli vähintään pieni pettymys. Molempien miehistöjen itseluottamus on kuitenkin kunnossa. Vaikka kyseessä on vasta alkukauden koitos, nousuhaaveita ajatellen puhutaan jo nyt aidosti tärkeistä pisteistä. Kyseessä on erittäin tasaiselta ja tiukalta vaikuttava kohtaaminen, johon isännät nousevat kotonaan vain pikkuiseksi ennakkosuosikiksi.

MuSa – MYPA

Jalkapallon miesten Ykkösessä MYPA matkustaa MuSan vieraaksi. Kotijoukkue on saalistanut ensimmäisestä neljästä ottelustaan voiton, kaksi tasapeliä ja tappion. Vierasjoukkueella on alla pelkkiä tappioita. Isännillä on alla heikko taisto FC Hakaa vastaan, mutta esimerkiksi toiseksi edellisellä kierroksella tullut vähämaalinen tasapeli oli onnistuminen. Myllykoskelaisilla puolustuspelaamisen kanssa on ollut suuria haasteita. Siitä esimerkki saatiin edellisellä kierroksella, kun omiin meni seitsemän osumaa. Sitä edelsi kotona pettymys AC Kajaania vastaan. Ensimmäisessä reissupelissä omiin meni FF Jaroa vastaan kolme maalia. Kouvolalaisten materiaalilla kaudesta osattiin ennakoida hyvinkin vaikeaa. Viimeksi kamppailu oli myös ilman heikkoa alakertaa tuskainen. Itseluottamukselle ensimmäiset kierrokset ovat olleet pahin alku. Suomen Cupissa ehdittiin pelata neljä ottelua ilman voittoja. Perustasoltaan porilaiset ovat ehdottomasti edellä ja ansaitsevat olla kotonaan selviä voittajasuosikkeja. Heitäkin ennakoitiin kauden alla jopa yhdeksi ehdokkaaksi putoamistaistelua ajatellen, mutta tekeminen on näyttänyt heikkoihin vierailijoihin nähden paremmalta.

AC Kajaani – KTP

Jalkapallon miesten Ykkösessä vastakkain asettuvat AC Kajaani ja KTP. Kotijoukkue on pelannut neljästä kamppailustaan yhden voittoisasti ja kolme tappioiden merkeissä. Isännät kokivat edellisellä kierroksella tappion TPS:ää vastaan. Sitä edelsi onnistuminen MYPA:ta vastaan. Vierasjoukkueella on alla voitto EIF:istä ja viihdyttävä pistejako FF Jaron kanssa. Kaksi ensimmäistä koitosta meni tappioiden merkeissä. Hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu kaksikosta paremmin onnistumisia, mutta alakerrassa on ollut haavoittuvaisuutta. Siitä esimerkki saatiin FC Hakaa vastaan. Ensimmäinen 30 minuuttia oli vaikea. Kajaanilaisten kokoonpano on muuttunut viime kauden jälkeen merkittävästi. Päävalmentajakaan ei ole ollut työssään kauaa. Materiaaliltaan kotkalaiset ovat ilman muuta edellä ja saavat olla myös tien päällä pieniä ennakkosuosikkeja. Ratkaisuvoimaa on löytynyt ensimmäisillä kierroksilla hyvin, mutta varsinkin ailahtelun kanssa on vielä tekemistä. Mustavalkoisilla edellisestä ottelusta on sen verran aikaa, että paras pelituntuma lienee kateissa. Ratkaisuvoimaa on löytynyt turhan vähän. Tosin vastassa on ollut pari tasokasta nippua. Paremmilla vierailijoilla on ollut hieman käynnistymisen vaikeuksia, mutta melko ympäripyöreässä illassa onnistumiselle on kyllä perusteet.

JIPPO – MP

Jalkapallon miesten Kakkosen kamppailussa toisistaan mittaa ottavat JIPPO ja vahvasti esiintynyt MP. Kotijoukkueen alkukausi on mennyt pelkkien maalittomien tasapelien merkeissä. Miehistö on ehtinyt pelata kolmesti ja jokaisella kerralla jättäen vastustajansa osumitta. Toisaalta itselle hyökkäyspelaaminen on ollut erittäin vaikeaa. Edellisellä kierroksella joensuulaiset pelasivat maalittoman tasapelin Klubi 04:sen kanssa. Poissaoloja on taustalla. Mikkeliläiset ovat olleet alkukaudesta mainiossa pelivireessä. Vierasjoukkue on ehtinyt saalistaa kolmelta kierrokselta kolme voittoa. Edellisellä kierroksella täysi pistepotti irtosi FC Kiffenistä. Se oli vähän jo vastustajan heikkouttakin, mutta vierailijat ovat esiintyneet ehdottomasti hyvin ja pelaajiston itseluottamus on sen mukainen. Perustasoltaan kyseessä on yksi lohkon parhaista porukoista. Siinä mielessä hyvä alkukausi ei ole tullut yllätyksenä. Ensimmäiseen kolmeen otteluun maalinteossa on onnistuttu kahdeksan kertaa. Puolustuspelaaminen on ollut myös hyvää. Isännät kuuluvat perustasoltaan lohkon keskikastiin. Vakiossa lohkokärjelle peliä on tullut liikaa, mutta kyseessä on ansaittu ennakkosuosikki.

FC Viikingit – Reipas

Jalkapallon miesten Kakkosessa FC Viikingit saa vastaansa Reippaan. Helsinkiläiset ovat napanneet ensimmäisestä kolmesta kamppailustaan yhden voiton ja kaksi tappiota. Kotijoukkue saalisti edellisellä kierroksella täyden pistepotin Susia vastaan. Kahdella ensimmäisellä kierroksella miehistö koki tappiot sekä MP:tä että Klubi 04:sta vastaan. Lahtelaisilla on alla kaksi voittoa ja tasapeli. Miehistön alkukausi on sujunut hyvin, eikä vielä yhdessäkään koitoksessa olla jääty itse enintään maaliin. Materiaaliltaan vuosaarelaiset kuuluvat taisteluun kärkikahinoissa. Edellisellä kierroksella tullut voitto oli pelaajiston fiilikselle tärkeä asia. Ensimmäisellä kierroksella omiin oli mennyt kuusi maalia. Vierasjoukkue on perustasoltaan heikompi, mutta pelaajiston itseluottamus on kunnossa. Kyseessä on yksi tämän kauden nousijanipuista, joten jo sen takia hyvä alkukausi on ollut iso juttu. Kamppailuun joudutaan heikommin valmistautuneena. Isännät ovat saaneet levätä paremmin. Kotona voittoon päädytään useammin kuin kerran kahdesta. Liikkeelle lähdetään ennakkosuosikin kelkassa.

MiPK – JäPS

Jalkapallon miesten Kakkosessa toisensa kohtaavat MiPK ja JäPS. Mikkeliläiset ovat napanneet ensimmäisestä kolmesta ottelustaan voiton, tasapelin ja tappion. Vierasjoukkueella on alla niin ikään voitto, tasapeli ja tappio. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella pettymykseen päättyneen koitoksen Lahden Reipasta vastaan. Lahdessa Rafael pelasi siellä todennäköisesti viimeisen kerran. Järvenpääläisillä on alla täysi pistepotti VJS:n kustannuksella. Se oli kauden ensimmäinen voitto. Varsinkin toiseksi edellisellä kierroksella pelattu vähämaalinen tasapeli olisi ollut ennakkoon hyvin voitettavissa. Pallo-Kissat tekivät ensimmäisellä kierroksella neljä maalia FC Kiffenin verkkoon. Susia vastaan maaliton tasapeli oli kyllä vähintään pieni pettymys. Puolustuspelaaminen on toiminut edellistä kamppailua lukuun ottamatta hyvin. Lisäksi edellisellä kierroksella ensimmäinen puoliaika oli hyvää tekemistä, vaikka pisteiden muodossa taisto oli pettymys. Toinen jakso oli selvästi heikompaa tekemistä. Nyt saadaan pelata ensimmäistä kertaa Urskin nurmella. Perustasoltaan miehistöt ovat hyvin lähellä toisiaan. Isännät voidaan kellottaa vain pieneksi voittajaehdokkaaksi. Punapaidat joutuvat lähestymään peliä heikommalla valmistautumisella. Kotivoittoa on pelattu vakiossa liikaa.

VJS – PEPO

Jalkapallon miesten Kakkosta, VJS saa vastaansa PEPO:n. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella ensimmäisen tappionsa, kun JäPSiä vastaan jäätiin pisteittä. Isännät ovat pelanneet muuten hyvän alkukauden, sillä kasassa on ensimmäiseen neljään koitokseen kolmesti vähintään pistejakoja. Ensimmäisellä kierroksella tehtiin jopa viisi maalia. Vierasjoukkueella on alla voitto, tasapeli ja tappio. Miehistö pelasi viimeksi viihdyttävän tasapelin NJS:n kanssa. Sitä edelsi niukka tappio Klubi 04:sta vastaan. Varsinkin edellisellä kierroksella täysi pistepotti olisi ollut hyvinkin saatavilla. Koitos käynnistyi hyvin, mutta vastustaja tuli kahden maalin takaa tasoihin. Materiaaliltaan lappeenrantalaiset ovat kaksikosta parempi porukka. Vierailijat ovat itse asiassa yksi lohkon parhaista ryhmistä. Varsinkin vakiossa miehistö nousee väkisinkin hienoksi peli-ideaksi. Toki puolustuspelaamisen kanssa on ollut hieman haasteita. Yhtä lailla myös vantaalaisilla alakerrassa on ollut muutamalla kierroksella jopa selvääkin haavoittuvaisuutta. Lisäksi kuten siis todettu, lilakeltaiset ovat kaksikosta ilman muuta osaavampi ja todennäköisesti menestyksekäs nippu, joka ansaitsee olla myös tien päällä vahvoilla.

FC Espoo – Honka Akatemia

FC Espoo ja Honka Akatemia pelaavat vastakkain, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Kakkosessa. Kotijoukkue on saalistanut ensimmäisestä kolmesta kamppailustaan kaksi voittoa ja yhden tasapelin. Vierasjoukkueella on alla niin ikään kaksi voittoa ja yksi tasapeli, mutta matkalle on mahtunut myös muutama tappiokin. Miehistö on ehtinyt pelata jo viidesti. Kumpikin ryhmä on saanut kuitenkin ensimmäisten viikkojen aikana hyviä onnistumisia. Isännillä on alla maaliton tasapeli KaaPon kanssa. Sitä edelsi täysi pistepotti EPS:n kustannuksella. Varsinkin puolustuspelaaminen on toiminut hyvin. Siitä esimerkki saatiin KaaPoa vastaan. Vierailijoilla viimeisin koitos päättyi tappioon Gnistania vastaan. Sitä edelsi pettymys Ilves 2:sta vastaan. Tappio Gnistanille ei ollut yllätys, mutta sitä ennen pistejakoon olisi ollut ennakkoon hyvä mahdollisuus. Peliesitys oli kuitenkin vähintään kelvollinen. Kokoonpanossa on ollut ja tulee olemaan vaihtuvuutta FC Hongan koitosten mukaan. Perustaso on kuitenkin siinä mielessä laadukas, että kauden alla nippua tarjottiin mukaan kärkikahinoihin. Lisäksi omaa peli-identiteettiä on pystytty pitämään yllä jopa yllättävänkin vahvasti. Sininen Baletti lukeutuu niin ikään laadukkaisiin ryhmiin. Miehistö nousee normaalia pienemmästä kotiedustaan huolimatta voittajasuosikin rooliin. Kamppailu on ennakolta kuitenkin hyvinkin tasainen. Varsinkin vakiossa kiinnostavia peli-ideoita kannattaa hakea liikaa pelatun kotivoiton ulkopuolelta.

Ilves 2 – EPS

Jalkapallon miesten Kakkosessa yhteen iskevät Ilves 2 ja EPS. Tamperelaisten ensimmäiset kierrokset ovat sujuneet hienosti, sillä kasassa on ensimmäiseen neljään koitokseen kaksi voittoa, tasapeli ja tappio. Viimeksi isännät pelasivat viihdyttävän tasapelin KäPaa vastaan. Pelitilanteiden valossa täysi pistepotti olisi ollut hyvin saatavilla. Sitä edelsi onnistuminen Honka Akatemiaa vastaan. Espoolaisilla on alla kolmelta kierrokselta voitto ja kaksi tappiota. Viimeksi vierasjoukkue jäi pettymykseen SalPaa vastaan. Sitä edelsi tappio paikallisessa FC Espoota vastaan. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut ongelmia. Varsinkin vieraissa alakerta voi muodostua vielä isoksi haasteeksi. Molemmat miehistöt ovat nousseet tälle kaudelle Kakkoseen. Ensimmäisten viikkojen perusteella kotijoukkueen tekeminen on näyttänyt paremmalta ja pelaajiston itseluottamuksenkin pitäisi olla kunnossa. Kotona ensimmäiseen kolmeen otteluun omiin on mennyt vain maali. Materiaali on kaksikosta myös parempi. Tupsukorvat ansaitsevat olla kotonaan jopa selviä ennakkosuosikkeja, joskin vakiossa miehistöä on pelattu jo liikaa. Kummatkin ryhmät pääsevät koitokseen samalla lepoajalla. Hyvin esiintyneiden vihreäkeltaisten täydestä pistepotista lähdetään liikkeelle, mutta viimeksi vierailijoiden peliesityksessä vahvaa SalPaa vastaan oli myös hyviä asioita.

KuFu 98 – VIFK

Jalkapallon miesten Kakkosessa toisensa kohtaavat KuFu 98 ja VIFK. Kotijoukkueella on alla ensimmäiseltä kolmelta kierrokselta kaksi voittoa ja tappio. Kuopiolaiset kärsivät edellisellä kierroksella odotetun tappion SJK Akatemiaa vastaan, mutta sitä edelsi täysi pistepotti sekä KajHaa että RoPS 2:sta vastaan. Vierasjoukkueella on alla maaliton tasapeli OLSin kanssa. Sitä edelsi runsasmaalinen tappio Rovaniemellä ja onnistuminen FCV:tä vastaan. Vaasalaiset olisivat pudonneet Kakkosesta viime kauden jälkeen, mutta sarjapaikka saatiin pidettyä kabinettipäätöksen turvin. Materiaaliltaan isännät ovat ehdottomasti edellä. Miehistöä ennakoitiin kauden alla jopa lohkon kärkisijoille. Vierailijoiden kaudesta ennakoitiin huomattavasti vaikeampaa, eikä nippu ole perustasoltaan lainkaan samalla viivalla. Odotuksiin nähden ensimmäiset kierrokset ovat menneet kuitenkin vähintään kelvollisesti. Kuopion sinipaitojen kotietu oli viime kaudella vahva, sillä miehistö jäi siellä pisteittä vain kerran. Lisäksi varsinkin alakerta oli laadukas. Peliin joudutaan vähän heikommin levänneinä, mutta toisenlainen lopputulos kuin kotivoitto olisi kyllä selvä yllätys.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 25.5.2019 | Tilastot

 HIFKFC Inter
Sarjataulukossa101
Voitot-tasapelit-häviöt1-4-35-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit6-717-11
Kuntopuntari 6 edellistä1-4-14-1-1
Maalipuntari 6 edellistä6-513-6
   
   
 RoPSSJK
Sarjataulukossa94
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-53-4-2
Tehdyt-päästetyt maalit6-119-8
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-41-3-2
Maalipuntari 6 edellistä2-76-7
   
   
 FF JaroFC Haka
Sarjataulukossa41
Voitot-tasapelit-häviöt2-2-03-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit8-413-4
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-04-1-1
Maalipuntari 6 edellistä14-416-6
   
   
 AC OuluTPS
Sarjataulukossa23
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-03-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit6-05-2
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-15-1-0
Maalipuntari 6 edellistä9-213-2
   
   
 MuSaMYPA
Sarjataulukossa510
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-10-0-4
Tehdyt-päästetyt maalit4-83-13
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä8-118-16
   
   
 AC KajaaniKTP
Sarjataulukossa97
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-31-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit3-68-10
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-42-1-3
Maalipuntari 6 edellistä6-811-13
   
   
 JIPPOMP
Sarjataulukossa81
Voitot-tasapelit-häviöt0-3-03-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-08-1
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-13-2-1
Maalipuntari 6 edellistä5-413-8
   
   
 FC ViikingitReipas
Sarjataulukossa93
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-22-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit4-97-4
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-1-0
Maalipuntari 6 edellistä9-147-4
   
   
 MiPKJäPS
Sarjataulukossa67
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-11-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit5-24-5
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä12-713-16
   
   
 VJSPEPO
Sarjataulukossa45
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-11-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit8-77-4
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä8-1011-7
   
   
 FC EspooHonka Akatemia
Sarjataulukossa34
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-02-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit4-15-6
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä9-85-6
   
   
 Ilves 2EPS
Sarjataulukossa29
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-11-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit6-35-7
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-0-3
Maalipuntari 6 edellistä8-910-12
   
   
 KuFu 98VIFK
Sarjataulukossa47
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-11-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit9-33-6
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä14-1114-9

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö