Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 26.10.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa, Mestaruussarjassa ja Ykkösliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle hyvällä tavalla.

Burnley – Chelsea

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Burnley ja Chelsea. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella hyvin Leicesteriä vastaan, mutta Clarets joutui matkalle ilman pisteitä. Se oli ensimmäinen kerta viiteen viimeiseen koitokseen, kun mukaan ei tullut vähintään pistejakoa. Kotona saatiin viimeksi täysi pistepotti Evertonia vastaan. Taustalla lienee yhä useampia poissaoloja, mutta kokonaisuutena isännät ovat olleet siis taitoihinsa nähden hyviä. Tappioita on tullut lähinnä kärkipään nippuja vastaan. Vierasjoukkue voitti viimeksi sarjassa Newcastlen maalein 1-0. Viikolla tuli Mestarien liigassa niin ikään niukka voitto Ajaxia vastaan. Sinipaidat ovat olleet hyvässä iskussa, sillä alla on kuusi kilpailullista voittoa. Viikolta on rasitusta, mutta viikolla tuli myös lisää itseluottamusta. Viimeistelyssä saisi olla vielä terävyyttä. Tien päällä on tullut putkeen viisi kilpailullista voittoa. Vierailla on myös joitakin poissaoloja, mutta perustasoltaan selvästi parempi ja tulivoimaisempi Blues on noin 55 prosentin ennakkosuosikki. Kohde on rastittu käytännössä oikein. Tasoeroa on sen verran reippaasti, että kakkonen voi olla tolppa.

West Ham – Sheffield United

West Ham saa vastaansa Sheffield Unitedin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Isäntien vaikeudet jatkuivat edellisellä kierroksella Evertonia vastaan. Kotona tuli toiseksi edellisellä kierroksella tappio Crystal Palacea vastaan. Alla on neljä kilpailullista koitosta ilman voittoja. Kahdella edellisellä kierroksella on tehty vain maali. Edellisellä kierroksella tullut tappio ei ollut mikään vääryys. Taustalla on myös yhä terveysmurheita. Vierasjoukkue on ollut yksi syksyn parhaista onnistujista. Viimeksi tuli komea voitto Arsenalia vastaan. Se oli itseluottamuksen kannalta mainio juttu. Toiseksi edellisessä ottelussa pelattiin maaliton tasapeli Watfordin kanssa. Blades on syksyn aikana myös esimerkiksi voittanut Evertonin. Punavalkoisten alakerta on esiintynyt tasokkaasti. Se on antanut hyvät puitteet saada onnistumisia. Ratkaisuvoimaa on ollut toki hyvin rajallisesti, mutta fiilis ja asetelmat ovat monella tavalla kunnossa. Tällä hetkellä nipuille on vaikea saada varsinaista tasoeroa. Hammers on kotonaan noin 45 prosentin ennakkosuosikki. Selvästi liikaa kannatusta saanut ykkönen menee sivuun.

Watford – Bournemouth

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Watford pyrkii voittamaan Bournemouthin. Kotijoukkue on pelannut edelleen ilman yhtäkään voittoa, joten Hornetsille ensimmäisen voiton nappaaminen on yhä vaikeaa. Keltapaidat ovat pelanneet monilla kierroksilla sen verran hyvin, että ensimmäinen voitto on varmasti lähellä. Edellisellä kierroksella vähämaalinen tasapeli Tottenhamin kanssa ei ollut mikään vääryys. On kuitenkin selvää, että itseluottamuksen kannalta yksi voitto tulisi nopeasti tärkeään kohtaan. Taustalla on yhä useita poissaoloja. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella maalittoman Norwichin kanssa. Toiseksi edellisessä ottelussa tuli niukka tappio Arsenalia vastaan. Cherriers ei ole tehnyt kahteen edelliseen kierrokseen osumia, mutta alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä. Tien päällä on tullut kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Vierailla on niin ikään useita poissaoloja. Vauhdikas ja viihdyttävä ilta on tiedossa. Isännät lähtevät otteluun yli 40 prosentin ennakkosuosikkeina. Eiköhän luoteta siihen, että kotiyleisö pääsee juhlimaan voittoa ensimmäistä kertaa ja otetaan oikein pelattu ykkönen tolpaksi.

Brighton – Everton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Brighton ja Everton. Lokit kärsi edellisellä kierroksella niukan tappion Aston Villaa vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa tuli täysi pistepotti ja komeat kolme osumaa Tottenhamia vastaan. Kotijoukkue on pelannut kokonaisuutena oikein kelvollisesti, mutta pisteiden määrä on jäänyt kovin rajalliseksi. Edellisellä kierroksella tappio ei ollut ainakaan isompi vääryys. Taustalla on yhä poissaoloja. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti West Hamia vastaan. Toffees on kärsinyt huonosta onnesta ja on perustasoltaan selvästi sijoitustaan parempi porukka. Edellisellä kierroksella tullut voitto teki itseluottamukselle hyvää. Voitto oli myös ansaittu. Tien päällä on menty vielä ilman voittoja, mutta nyt ensimmäisen voiton saaminen on reissussa hyvin tehtävissä. Reissussa mentiin viimeksi niukasti tappiollisesti Burnleylle. Vieraat saavat olla myös poissaoloista huolimatta erittäin tasaisessa pelissä marginaalisia ennakkosuosikkeja. Pinnat ovat lähes täysin kohdallaan. Perustasoissa on sen verran eroja, että otetaan kakkosesta rohkea tolppa.

West Bromwich – Charlton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa West Bromwich pelaa Charltonia vastaan. Kotijoukkue on napannut kolmella edellisellä kierroksella kaksi voittoa. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon Barnsleyn kanssa. Toiseksi edellisessä ottelussa tuli täysi pistepotti Middlesbroughia vastaan. Albionin syksy on mennyt hieman ylisuorittaen, mutta peliesitykset ovat olleet kokonaisuutena hyviä ja laadukkaita. Alakertaa olisi hyvä tiivistää, mutta ratkaisuvoimaa, laatua ja osaamista kyllä löytyy. Vierasjoukkue on ollut yksi syksyn suurimmista yllättäjistä, mutta suunta on kohti laskua. Miehistö pelasi edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Bristolia vastaan. Viimeksi päästiin pelaamaan miehen ylivoimalla, mutta vastustaja sai lisäajalla voittoon vieneen toisen osuman. Neljään edelliseen otteluun on tullut yksi voitto. Se oli Derbyä vastaan numeroin 3-0. Taustalla on yhä useampia poissaoloja. Addicks joutuu iltaan pienemmällä lepoajalla. Perustasoltaan selvästi parempi Baggies on kotonaan noin 70 prosentin voittajasuosikki. Ykkönen on hieman ylipelattu, mutta otetaan se varmaksi.

Nottingham – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Nottingham ja Reading. Forest on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Wigania ja Hullia vastaan. Edellisellä kierroksella saatiin pelata osa toisesta jaksosta miehen ylivoimalla, mutta ilta päättyi pettymykseen. Punapaidat ovat pelanneet kokonaisuutena pikkuisen ylisuorittaen. Kotona pelattiin viimeksi pitkästä aikaa ilman vähintään pistejakoa, mutta kotonakin on tehty pitkään enintään yhtä osumaa. Taustalla on kahdesta kolmeen poissaoloa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Prestonia vastaan ja pistejaon QPR:n kanssa. Edellisellä kierroksella tappiokaan ei olisi ollut väärin, mutta Royals on esiintynyt taitoihinsa nähden kelvollisesti. Perustasoltaan vieraat ovat alempaa keskikastia. Tien päällä on tullut seitsemästä ottelusta yksi voitto, kolme tasapeliä ja kolme tappiota. Otteluun tullaan hieman paremmalla lepoajalla. Tricky Trees ei saa nyt edukseen mitään merkittävää tasoeroa. Ykkönen tulee noin 45 prosentilla, mutta kannatusta on noin 70 prosentin verran. Ykkösen ohitus on selvä juttu.

Preston – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa voitosta kamppailevat Preston ja Blackburn. North End on voittanut edellisellä viidellä kierroksella kerran. Alla on kahteen viimeiseen koitokseen pistejako Leedsin kanssa ja vähämaalinen tappio Readingia vastaan. Kotijoukkue on saanut vältettyä tappioita hyvällä prosentilla, mutta voittaminen on ollut haastavaa. Pistejako Leedsin kanssa oli kuitenkin fiilikselle hyvä juttu. Leedsiä vastaan voittokaan ei ollut kuin pienen hetken päässä. Lähiajoilta ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä. Rovers ei ole voittanut viidellä edellisellä kierroksella. Vierasjoukkue on pelannut kahdessa edellisessä kamppailussaan tappiollisesti Birminghamia vastaan ja pistejaon Huddersfieldin kanssa. Miehistö on voittanut edellisen kerran yli kuukausi sitten. Alakerran kanssa on ehdottomasti parannettavaa. Viimeksi tappio ei ollut mikään vääryys. Taustalla on useampia poissaoloja. Vieraiden tilanne oli aiemmin lupaavampi, mutta sittemmin on ollut vaikeampaa. Perustasoltaan Lilywhites on sen verran edellä, että ykkönen tulee noin kerran kahdesta. Liikaa ylipelattu ykkönen lienee pakko ohittaa, vaikka kummoista luottoa Riversidersille ei ole.

Hull – Derby

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Hull pelaa Derbyä vastaan. Kotijoukkue pääsi edellisellä kierroksella takaisin voittojen pariin, kun täysi pistepotti irtosi Nottinghamia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut kotona niukka tappio QPR:ää vastaan. Edellisellä kierroksella oltiin viimeiset 25 minuuttia miehen alivoimalla, mutta silti koitoksesta tuli täysi pistepotti. Se teki itseluottamukselle hyvää. Edelliset viikot ovat menneet kokonaisuutena vähintään kelvollisesti, sillä kuuteen edelliseen taistoon on tullut neljästi ainakin pistejako. Alakerran kanssa on kuitenkin syytä tehdä tiivistystä. Vierasjoukkue pelasi viimeksi niukasti voitollisesti Wigania vastaan. Rams pelasi toiseksi edellisessä ottelussaan selvästi tappiollisesti Charltonille. Viimeksi tullut voitto teki itseluottamukselle hyvää, mutta vieraiden syksy on mennyt kokonaisuutena vähän alle odotusten. Elokuun jälkeen tappioita ei ole tullut lukuun ottamatta ottelua Charltonia vastaan, mutta monet erittäin tasaiset väännöt on jäänyt voittamatta. Viimeksi voitto oli osittain melko onnekas. Lisäksi maali tuli ihan lopussa. Molemmista leireistä löytyy 2-3 poissaoloa. Oranssimustat saavat olla karvan alle 45 prosentin ennakkosuosikkeja. Risti on sen verran ylipelattu, että mennään yhteen kierroksen haastavimpaan otteluun ykköskakkosella.

Millwall – Stoke

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Millwall isännöi Stokea. Leijonat pelasi edellisellä kierroksella viihdyttävän pistejaon Cardiffin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli tappio Brentfordia vastaan. Kahteen viimeiseen koitokseen omiin on mennyt viisi osumaa, mutta ratkaisuvoimaa on alkanut löytyä. Edellisellä kierroksella tappio ei olisi ollut kuitenkaan vääryys, sillä vastustaja oli parempi osapuoli. Lions on yleisesti yksi sarjan kotiriippuvaisimmista nipuista. Taustalla on 2-3 poissaoloa. Vierasjoukkue on pelannut jälleen selvästi alle oman todellisen tasonsa. Alla on kahteen edelliseen otteluun voitto Fulhamista ja tappio Sheffield Wednesdaylle. Potters on materiaaliltaan ylempää keskikastia, mutta syksy on ollut taas niin haastava, että sijoitus on jossain ihan muualla. Osaamista ja kykyä on silti siis aivan toisille sijoituksille. Suunta on myös menossa kohti vähän parempaa. Varsinkin voitto Fulhamista oli itseluottamukselle hyvä juttu. Viimeksi pistejako ei olisi ollut väärin. Taustalla lienee useampia poissaoloja. Ottelu on ennakolta erittäin tasainen, tiukka ja vähämaalinen, mutta punavalkoiset nousevat jopa miniluokan ennakkosuosikeiksi. Viitisen pinnaa alipelattu kakkonen on arvokas ja palkitseva tolppa.

Birmingham – Luton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Birmingham ja Luton. Sinipaidat ovat saaneet kolmella edellisellä kierroksella kaksi voittoa. Edellisellä kierroksella täysi pistepotti irtosi Blackburnia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Fulhamia vastaan ja voitollisesti Bristolin kustannuksella. Hatters on myös vieraissa hyvin pelaava ja aloitteellinen nippu, mutta sitä tehdään välillä liikaa alakerran kustannuksella. Tasapainoa kaivataan lisää. Kahteen edelliseen taistoon viisi maalia on kuitenkin itseluottamukselle hyvä juttu. Alakerran haavoittuvaisuus on selvä haaste, mutta hyville maalipaikoille kyllä päästään. Isännät voittivat edellisellä kierroksella ansaitusti, mutta Brumilla on todennäköisesti useita poissaoloja ja välillä tehottomuuden kanssa on murheita. Perustasoltaan oranssipaidat ovat perässä, mutta varsinaista tasoeroa nipuille on vaikea saada. Kotijoukkue saa vähän enemmän lepoaikaa. Pelistä on odotettavissa vauhdikas ja viihdyttävä. Ykkönen tulee vähän alle kerran kahdesta. Ykkönen on sen verran ylipelattu, että valitaan ohituskaista.

Huddersfield – Barnsley

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Huddersfield ja Barnsley. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella pistejaon Blackburnin ja Middlesbroughin kanssa. Terriers ei ole hävinnyt viidellä edellisellä kierroksella, mutta syksy on ollut kokonaisuutena kaikkea muuta kuin vahva. Voittoja ei ole tullut kuin pari kertaa. Tosin suunta on kohti parempaa. Edellisellä kierroksella maaliton tasapeli oli hyvinkin oikeutettu lopputulos. Voittaminen on yhä haastavaa. Taustalla on myös useita poissaoloja. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta viimeiseltä sijalta, mutta Tykes on pelannut sijoitustaan ehdottomasti paremmin. Kahdella edellisellä kierroksella on pelattu pistejako West Bromwichin ja Swansean kanssa. Tasapelit mainittuja vastustajia vastaan olivat itseluottamukselle hyviä juttuja, vaikka voittoihin ei ole venytty kuin kerran. Edellisellä kierroksella oltiin tauolla kaksi maalia edellä, mutta toisella jaksolla selvästi tasokkaampi vastustaja sai kaksi osumaa. Se on silti nähty, että aitoa potentiaalia löytyy. Lepoaikaa on vähän enemmän. Perustasoltaan isännät ovat sen verran edellä, että ykkönen tulee käytännössä kerran kahdesta. Liikaa ylipelattu ykkönen on hyvä laittaa ohitukseen.

Middlesbrough – Fulham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa pisteistä kamppailevat Middlesbrough ja Fulham. Punapaitojen vaikeudet ovat jatkuneet myös edellisillä kierroksilla. Isännät ovat pelanneet edellisillä kierroksilla maalittoman Huddersfieldin kanssa ja tappiollisesti West Bromwichia vastaan. Kotijoukkueelle varsinkin maalinteko on erittäin vaikeaa. Perustasoltaan nippu on selvästi sijoitustaan parempi porukka, mutta itseluottamus ei ole kunnossa, onnistumisia ei meinaa tulla ja tulivoimaa on siis aivan liian vähän. Alakertakaan ei ole kuin välillä voittavalla tasolla. Vierasjoukkue on taidoiltaan sarjan kärkipäätä ja alkukausi on mennyt Mökkiläisiltä kelvollisesti. Tosin pientä alisuorittamista on ollut. Viimeksi kotona tuli voitto Lutonia vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa tuli pisteittä jääminen Stokea vastaan. Edellisessä ottelussa voitto oli aivan ansaittu. Vieraissa on tullut kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Cottagers on tulivoimainen ja perustasoltaan selvästi Smoggiesia edellä. Selvällä alisuorittajalla on myös yhä poissaoloja. Uusia terveysmurheita ei ole tosin tullut. Paremmat vieraat ovat aika tasan 45 prosentin ennakkosuosikkeja. Oikein pelattu kakkonen on ihan laadukasta tolpan ainesta.

Peterborough – Coventry

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa vastakkain asettuvat Peterborough ja Coventry. Kotijoukkueen syksy on mennyt mainiosti, sillä isännät pitävät majaansa sarjataulukon kärkipaikalla. Onnistumisia on tullut vahvaan tahtiin ja itseluottamus on kunnossa. Kahdella edellisellä kierroksella on tullut voittoja Gillinghamia ja Accringtonia vastaan. Esimerkiksi edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin neljästi. Sarjassa on tullut viiteen viimeiseen kierrokseen neljä voittoa. Perustasoltaan kyseessä on yksi sarjan parhaista nipuista, joten siinä mielessä vahva tilanne ei ole tullut uutisena. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta ylemmästä keskikastista. Viimeisten viikkojen pelivire ei ole kuitenkaan kummoinen. Viimeksi tuli niukka voitto Fleetwoodia vastaan, mutta sitä edelsi neljä kierrosta putkeen ilman voittoja. Vieraissa ei ole tullut vielä yhtään voittoa, mutta tosin tappiotkin ovat jääneet yhteen. Edellisen kierroksen voitto teki itseluottamukselle hyvää. Tulivoimainen ja parempi Posh on kotonaan 50 pinnan ennakkosuosikki. Ykköstä on kannatettu kymmenisen pinnaa liikaa, joten alipelattu risti tulee kaveriksi.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 26.10.2019 | Tilastot

 BurnleyChelsea
Sarjataulukossa84
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-35-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit12-1119-14
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä7-815-7
Laukauksia/ottelu11,116,6
Pallonhallinta42,00 %55,30 %
Syöttöprosentti65,30 %83,40 %
Loukkaantumiset Gudmundsson, Drinkwater, Barnes (?), Cork Rüdiger, Loftus-Cheek, Christensen
Pelikiellossa  
   
   
   
 West HamSheffield United
Sarjataulukossa119
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-33-3-3
Tehdyt-päästetyt maalit11-138-7
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä7-65-4
Laukauksia/ottelu11,39,6
Pallonhallinta48,30 %44,20 %
Syöttöprosentti78,80 %75,30 %
Loukkaantumiset Silva, Antonio, Reid, Fabianski 
Pelikiellossa  
   
   
   
 WatfordBournemouth
Sarjataulukossa2010
Voitot-tasapelit-häviöt0-4-53-3-3
Tehdyt-päästetyt maalit5-2113-13
Kuntopuntari 6 edellistä0-4-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä4-149-8
Laukauksia/ottelu13,310,7
Pallonhallinta47,60 %44,80 %
Syöttöprosentti78,80 %74,30 %
Loukkaantumiset  Capoue, Deeney, Prödl, Success, Janmaat (?), Welbeck (?) Brooks, Gosding, Daniels, Stanislas
Pelikiellossa Holebas 
   
   
   
 BrightonEverton
Sarjataulukossa1615
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-43-1-5
Tehdyt-päästetyt maalit9-128-13
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-32-0-4
Maalipuntari 6 edellistä5-97-11
Laukauksia/ottelu12,713,4
Pallonhallinta52,90 %54,10 %
Syöttöprosentti81,90 %78,40 %
Loukkaantumiset Izquierdo, Bernardo  Tosun, Gbamin, Mina (?), Delph (?)
Pelikiellossa Mooy 
   
   
   
 West BromwichCharlton
Sarjataulukossa110
Voitot-tasapelit-häviöt7-5-16-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit24-1519-14
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä13-78-8
Laukauksia/ottelu15,19,2
Pallonhallinta55,00 %45,80 %
Syöttöprosentti82,30 %73,40 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 NottinghamReading
Sarjataulukossa820
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-33-3-7
Tehdyt-päästetyt maalit17-1214-19
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä7-66-10
Laukauksia/ottelu12,213,5
Pallonhallinta46,10 %48,80 %
Syöttöprosentti75,90 %78,60 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 PrestonBlackburn
Sarjataulukossa616
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-34-3-6
Tehdyt-päästetyt maalit24-1415-18
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä11-78-11
Laukauksia/ottelu10,412,5
Pallonhallinta51,60 %53,10 %
Syöttöprosentti71,40 %76,90 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 HullDerby
Sarjataulukossa1514
Voitot-tasapelit-häviöt4-4-54-6-3
Tehdyt-päästetyt maalit18-2016-18
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä10-99-8
Laukauksia/ottelu13,510,5
Pallonhallinta45,60 %52,70 %
Syöttöprosentti70,70 %79,40 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 MillwallStoke
Sarjataulukossa1723
Voitot-tasapelit-häviöt3-6-42-2-9
Tehdyt-päästetyt maalit14-1913-23
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä9-106-6
Laukauksia/ottelu10,913,1
Pallonhallinta40,90 %47,60 %
Syöttöprosentti64,60 %76,10 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BirminghamLuton
Sarjataulukossa1118
Voitot-tasapelit-häviöt6-1-64-2-7
Tehdyt-päästetyt maalit12-1520-23
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-42-1-3
Maalipuntari 6 edellistä5-78-10
Laukauksia/ottelu11,810,8
Pallonhallinta44,40 %49,10 %
Syöttöprosentti70,60 %76,10 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 HuddersfieldBarnsley
Sarjataulukossa2224
Voitot-tasapelit-häviöt2-4-71-5-7
Tehdyt-päästetyt maalit14-2011-25
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-10-3-3
Maalipuntari 6 edellistä9-77-14
Laukauksia/ottelu9,212,9
Pallonhallinta50,90 %49,10 %
Syöttöprosentti78,20 %69,20 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 MiddlesbroughFulham
Sarjataulukossa217
Voitot-tasapelit-häviöt2-5-66-4-3
Tehdyt-päästetyt maalit11-1723-14
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-43-2-1
Maalipuntari 6 edellistä3-912-8
Laukauksia/ottelu12,815,3
Pallonhallinta49,70 %63,90 %
Syöttöprosentti72,40 %87,60 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 PeterboroughCoventry
Sarjataulukossa14
Voitot-tasapelit-häviöt8-3-36-6-2
Tehdyt-päästetyt maalit34-1618-16
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä14,85-8
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa 
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö