Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 27.4.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa hyödyntää haluamallaan tavalla.

Crystal Palace – Everton 

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Crystal Palace isännöi Evertonia. Kotkat ovat saalistaneet viiteen viimeiseen kamppailuunsa kolme voittoa, kun taas sinipaidat ovat voittaneet samassa ajassa peräti neljästi. Kotijoukkueella pisteiden tarvetta ei enää ole, mutta esimerkiksi Arsenalista napattu täysi pistepotti teki nipulle hyvää. Kotona hävittiin viimeksi Manchester Citylle. Vierasjoukkueella on vielä mahdollisuus tavoitella seitsemättä sijaa. Se saattaa tuoda paikan Euroopan kentille. Toffees on lähiaikoina muun muassa nollannut Chelsean, Arsenalin ja viimeksi Manchester Unitedin. Viimeksi punapaidat kaatuivat peräti neljällä maalilla, mutta vastustajakin oli luvattoman heikko. Ainakin lontoolaisilla on useampia poissaoloja. Liverpoolilaisten peliesitykset ovat olleet kauden mittaan ailahtelevaisia ja vaikeasti ennakoitavissa, mutta tällä hetkellä miehistö on aiempaa selvästi tasapainoisempi. Se on näkynyt myös itseluottamuksessa. Isäntien kotietu on ollut yksi sarjan heikoimmista. Miehistö pelaa suoraviivaisesti ja antanee myös nyt suosiolla pelivälineen vierailijoille. Erittäin tasaiselta vaikuttava ilta on edessä. Kotiedusta huolimatta monet tekijät puoltavat laadukkaampien vierailijoiden jopa täyttä pistepottia, joka kuitenkin tarvitsee voittoa.

Watford – Wolverhampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Watford ja Wolverhampton. Isännät nappasivat viimeksi pistejaon Southamptonia vastaan, vaikka vastustaja oli voitosta vain pienen hetken päässä. Toiseksi edellisellä kierroksella voitettiin vieraissa Huddersfield. Kymmeneen viimeiseen kierrokseen voittoihin on venytty viidesti. Sudet pelasivat Hornetsin tavoin arkena, kun Arsenalia vastaan napattiin täysi pistepotti. Sitä ennen pelattiin maaliton tasapeli Brightonin kanssa. Sarjanousijan kausi on ollut onnistunut ja kaikilla tavoilla positiivinen. Vahva organisointi ja hyvin toimiva alakerta ovat kantaneet. Reissussa on pelattu kuitenkin viisi edellistä kierrosta voitoitta. Ryhmä on menestynyt hienosti tasokkaita nippuja vastaan. Oranssimustille lepoaika jää pienemmäksi. Keltamustilla on edelleen poissaoloja. Esimerkiksi jaetusti paras maalintekijä on sivussa. Kotona on jääty pisteittä tapaninpäivän jälkeen vain kerran. Kumpikin miehistö taistelee seitsemännestä sijasta. Eroa on piste. Tiedossa on yksi illan tasaisimmista peleistä. Lähtökohdat ovat aidosti erittäin tasaiset.

Fulham – Cardiff

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Fulham ja Cardiff. Mökkiläiset ovat saalistaneet viimeiseen kahteen kamppailuunsa täydet pistepotit, joten sarjapaikan menettämisestä huolimatta onnistumisiakin on tullut. Kahdella edellisellä kierroksella pidettiin sekä Bournemouth että Everton osumitta. Kohtaamisissa tasapeli ei olisi ollut merkittävä vääryys. Walesilaiset taistelevat yhä sarjapaikkansa puolesta, mutta miehistön pelivire ei ole hääppöinen. Viimeksi hävittiin kotona Liverpoolille. Viiteen edelliseen koitokseen ainoa onnistuminen on tullut Brightonista. Hyökkäyspelaamisen kanssa on vaikeaa. Ratkaisuvoiman löytäminen tuottaa tuskaa. Loukkaantumiset eivät helpota tilannetta. Kyseessä on yksi sarjan heikoimmista vierailijoista. Pisteiden tarve on toki merkittävä, mutta reissussa maalinteossa on onnistuttu vain 11 kertaa. Cottagers ei ole myöskään ilman poissaoloja. Miehistöllä pisteiden tarvetta ei ole, mutta ryhmä saa pelata kotonaan vapautuneesti. Lontoolaiset haluavat antaa kotonaan faneilleen ilonaiheita, sillä niitä ei montaa ole ollut. Haastava koitos, mutta valkopaitoja on syytä arvostaa ottelun voittajasuosikkina.

Southampton – Bournemouth

Southampton ja Bournemouth pelaavat vastakkain, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkueella on alla vähämaalinen tasapeli Watfordin kanssa, mutta pelitilanteiden valossa voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Muutenkin hieman paremmalla onnella enemmän olisi lähiaikojen peleistä ollut saatavilla. Kotona pelattiin viimeksi voittoisa ottelu Wolverhamptonia vastaan. Siinä välissä oli vielä kahden maalin tappio Newcastlelle. Kotona on voitettu viimeiseen neljään kamppailuun kolmesti. Vierasjoukkue hävisi viimeksi kotonaan Fulhamille, mutta sitä edelsi viiden maalin tekeminen Brightonia vastaan. Reissussa pelaaminen on tuottanut suuria haasteita. Puolustuspelaaminen on ollut myös ajoittain hyvinkin epävarma. Loukkaantumisia on yhä rasitteena. Pisteiden tarvetta ei enää ole, kun taas Saintsilla on vielä pelattavaa. Voitolla sarjapaikan säilyttäminen saisi sinettinsä. Kotiedun merkitys ei ole normaalia luokkaa, sillä kyseessä on paikallisvääntö. Kirsikat ovat olleet silti tien päällä niin paljon vaikeuksissa, että motivoituneemmat ja paremmassa iskussa olevat punavalkoiset on syytä arvostaa jopa ehdottomaksi ennakkosuosikiksi.

Brighton – Newcastle

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Brighton kohtaa Newcastlen. Kotijoukkue on pelannut kaikkiaan viimeiset seitsemän peliään voitoitta, eikä varsinkaan hyökkäyspelaamisen vaikeuksia ole saatu ratkaistua. Maalinteko on nipulle todella vaikeaa. Siinä on onnistuttu sarjassa viimeksi maaliskuun yhdeksäntenä päivänä. Kotona on hävitty kolme edellistä ottelua siten, että itse ei ole tehty yhtään osumaa. Vastustajina olivat Southampton, Bournemouth ja Cardiff. Viimeksi arkena hävittiin ansaitusti Tottenhamille. Sarjapaikka on uhattuna. Pisteiden tarve on merkittävä. Harakat ovat voittaneet kahdella edellisellä kierroksella Southamptonin ja Leicesterin. Mustavalkoiset eivät enää voi pudota, joten peliä voidaan lähestyä vapautuneesti. Muutama poissaolo on yhä rasitteena, mutta Lokit eivät ole myöskään poissaoloitta. Magpiesille kamppailuun syttyminen ei ole todennäköisesti helppoa. Sarjassa on voitettu tien päällä joulukuun puolen välin jälkeen vain kerran. Lähiaikojen voitot ovat tuoneet kuitenkin varmasti on hyvää fiilistä. Vähämaalinen ja erittäin tasainen koitos on hyvinkin todennäköisesti luvassa. Vierailijoiden tekemisestä ohjaa vahvasti puolustuspelaaminen, ja kun sinivalkoisten ratkaisuvoima on nähtyä tasoa, laadukkaat maalintekopaikat eivät ole isossa roolissa.

Birmingham – Wigan

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Birmingham ja Wigan. Isännät ovat pelanneet viimeiseen viiteen kierrokseen vähintään pistejakoihin päättyneitä kamppailuita. Edellisellä kierroksella sinipaidat nappasivat täyden pistepotin Rotherhamista. Vierasjoukkueella on alla voittoisa koitos Prestonia vastaan. Sitä edelsi niin ikään onnistuminen Leedsiä vastaan. Voitto Leedsistä oli yksi kauden parhaista onnistumisista. Toki se oli myös onnekas. Kotijoukkueella ei ole pisteiden tarvetta. Myöskään Athletic ei pelaa sarjapaikkansa puolesta. Edellisellä kierroksella tullut voitto varmisti sarjapaikan myös tulevalle kaudelle. Reissussa on ollut koko kauden vaikeaa. Tien päällä on voitettu vain muutaman kerran. Matkapeleissä alakerta on ollut ajoittain virheherkkä. Viiteen viimeiseen reissuun heille on tehty neljästi vähintään kaksi osumaa. Muuten alakerta on pääasiassa isossa roolissa. Ratkaisuvoimaa on ollut koko kauden turhan rajallisesti. Loukkaantumisia on yhä rasitteena. Brum ei ole myöskään poissaoloitta. Kotona on voitettu viimeiseen seitsemään koitokseen kerran, mutta viimeiseen kotona pelattavaan otteluun halutaan syttyä. Lisäksi kotona on pelattu lähiaikoina voittoisasti Leedsiä vastaan ja tasapelit tasokasta Sheffield Unitedia ja Derbyä vastaan. Asetelmat ovat monilla tavoilla tasaiset, mutta Blues lienee halukkaampi ja aktiivisempi voittamaan.

West Bromwich – Rotherham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa West Bromwich pyrkii kaatamaan Rotherhamin. Kotijoukkue on napannut viimeiseen kolmeen otteluunsa kaksi voittoa ja tasapelin. Edellisellä kierroksella Albion pelasi maalittoman tasapelin Readingin kanssa. Vierasjoukkueella on alla tappiot Swansealle ja Birminghamille. Viimeiseen seitsemään kierrokseen ainoa voitto on tullut Nottinghamista. Isännät tulevat pelaamaan nousukarsinnoissa, joten ensimmäinen tavoite on täytetty. Kokoonpanoon saattaa tulla hieman muutoksia. Muutamia poissaoloja on myös taustalla. Unitedilla on vielä pieni mahdollisuus päästä putoamisviivan paremmalle puolelle, mutta mikään muu ei auta kuin voitto. Riskillä haetaan täyttä pistepottia. Reissussa on voitettu vain kerran. Lisäksi tekeminen on muutenkin vaisua ja virhealtista. Varsinkin alakerta on ollut ajoittain suurissa ongelmissa. Viimeiseen kolmeen vierailuun omiin on mennyt 12 maalia. Materiaaliltaan ja osaamiseltaan tulivoimainen Baggies on selvästi edellä. Kotona on voitettu viimeiset neljä kamppailua ja tehden niissä jokaisella kerralla vähintään kolme osumaa. Selvästi tasokkaamman Albionin vahvasta komennosta lähdetään liikkeelle.

Preston – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Preston ja Sheffield Wednesday. Kotijoukkue on saalistanut viimeiseen kuuteen kamppailuunsa yhden voiton. North Endin kausi tulee päättymään pettymykseen, sillä nousukarsinnat eivät ole enää saatavilla. Miehistön ilme on ollut kaiken kaikkiaan selvästi laskussa. Paras keskittyminen on ollut kateissa. Edellisellä kierroksella hävittiin vieraissa Wiganille. Kotona on jääty kuuteen viimeiseen kertaan viidesti korkeintaan maaliin. Kotona alakerta toimii kuitenkin pääasiassa hyvin. Vierasjoukkue voitti edellisellä kierroksella Bristolin, kun taas tien päällä on alla vauhdikas tasapeli Norwichin kanssa. Vaikka voittokaan ei ollut kaukana, pistejako sarjakärkeä vastaan oli mainio juttu. Sheffieldiläisillä on vielä pieni mahdollisuus päästä kuudennelle sijalle. Se tarkoittaa kuitenkin nyt täyttä pistepottia. Pöllöt ovat reissussakin vaikeasti voitettavissa ja omaavat varsinkin hyvän organisoinnin ja tasokkaan puolustuspelaamisen. Itseluottamus on kaksikosta parempi. Isännillä useita tärkeitä pelaajia on terveysmurheiden takia sivussa. Hyvin tiukka ja vähämaalinen ilta ei yllättäisi, mutta monet tekijät puoltavat motivoituneiden vierailijoiden voittoa.

Swansea – Hull

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Swansea ja Hull. Joutsenet ovat saalistaneet viiteen viimeiseen kierrokseen neljä voittoa, kun taas vierasjoukkue on hävinnyt edelliset kolme otteluaan. Kotijoukkueen osalta nousukarsinnat jäävät väliin, mutta kausi on ollut kuitenkin aivan kelvollinen. Miehistö on voittanut kotonaan kymmeneen viimeiseen kilpailulliseen taistoonsa kahdeksan kertaa. Walesilaiset ovat saaneet kotonaan paljon onnistumisia maalinteon suhteen. Siellä neljään viimeiseen taistoon on tehty jokaisella kerralla vähintään kolme osumaa. Suuressa kuvassa Tiikereiden kausi on ollut ylisuorittamista. Miehistön sijoituksen pitäisi olla alempana. Vieraissa on voitettu alkuvuodesta vain kerran. Heille on tehty alkuvuonna reissussa kahta kertaa lukuun ottamatta jatkuvasti vähintään kahta osumaa. Ajoittain alakerta on ollut merkittävissä ongelmissa. Kahdella edellisellä kierroksella hävittiin Sheffield Unitedille ja West Bromwichille siten, että omiin meni kuusi osumaa. Pisteiden tarvetta ei ole. Terveystilanne ei ole kummallakaan ryhmällä parhaasta päästä. Vauhdikas ja jopa runsasmaalinen koitos ei yllättäisi, mutta valkopaitojen voitosta lähdetään liikkeelle.

Bristol – Derby

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, toisensa kohtaavat Bristol ja Derby. Kotijoukkueella on alla kahden maalin tappio Sheffield Wednesdaylle, kun taas vierasjoukkue voitti edellisellä kierroksella QPR:n. Robins on voittanut viiteen viimeiseen kierrokseen kerran, mutta hieman paremmalla onnella enemmän olisi ollut saatavilla. Kotona jäätiin viimeksi vähämaaliseen tasapeliin Readingin kanssa. Peliesitykset ovat olleet useissa otteluissa vähintään kelvollisia. Rams on tehnyt kolmeen edelliseen kamppailuunsa kahdeksan osumaa, mutta vieraissa pelaaminen on edelleen vaikeaa. Tien päällä sarjassa on voitettu edellisen kerran vuodenvaihteen tuntumassa. Toisaalta alla on kaikkiaan yhdeksään viimeiseen kamppailuun vähintään pistejako kahdeksan kertaa. City on voittanut kotonaan viimeiseen seitsemään kilpailulliseen otteluunsa kerran. Kyseessä on erittäin iso ja merkityksellinen koitos. Pisteiden tarve on kummallekin nipulle valtava. Pässien viimeisten kierrosten kattaus on vaikeampi. Molemmilla miehistöillä on ainakin pikkuisen terveysmurheita. Tällaisessa ottelussa tappioon ei ole varaa. Kamppailua lähestytään vahvasti alakerran kautta. Punavalkoiset ovat kotonaan enintään vähän niskan päällä. Asetelmat ovat aidosti hyvin tiukat. Virheitä halutaan välttää.

Middlesbrough – Reading

Middlesbrough isännöi Readingia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue kamppailee vielä nousukarsintojen sijoituksista, vaikka edellisellä kierroksella koettiin kolmen maalin tappio Nottinghamille. Vierasjoukkueen sarjapaikka on jo varmistettu, joten kamppailuun syttyminen on todennäköisesti vaikeaa. Royalsin materiaalilla sarjapaikan säilyttäminen ei tule yllätyksenä. Kausi on ollut haastava. Lisäksi varsinkin vieraissa on ollut koko kauden hankalaa. Voittoihin on venytty tien päällä kahdesti. Tasapelejä on tullut peräti 11 kappaletta. Syyskuun jälkeen ainoa voitto on tullut heikosta Ipswichistä. Boron puolustuspelaaminen tunnetaan yhtenä sarjan parhaista, mutta nyt täysi pistepotti on melkein ainoa kiinnostuksen kohde. Viimeisellä kierroksella pelataan Rotherhamia vastaan. Nyt ollaan tasapisteissä Derbyn kanssa. Tasoeroa miehistön eduksi löytyy, mutta muutama loukkaantuminen on taustalla. Sama tilanne on myös sinivalkoisilla. Kotonaan kaksi edellistä otteluaan voittanut motivoitunut ja tasokkaampi Smoggies on vahva voittajasuosikki. Monet tekijät puoltavat heidän täyttä pistepottia. Miehistö pelaa myös kotonaan vahvasti alakerran johdolla, mutta tällainen peli avaa hyvän mahdollisuuden saada onnistumisia myös hyökkäyspäässä.

QPR – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat QPR ja Nottingham. Ärrät ovat voittaneet viimeiseen kymmeneen kierrokseen vain kerran, mutta sarjapaikan osalta tilanne on kunnossa. Alla on tappiot Derbylle ja Blackburnille. Kotona kuitenkin halutaan vielä syttyä. Pelivire on toisaalta niin heikko, että helppoa se ei tule olemaan. Kotona voitettiin toiseksi edellisellä kerralla Swansea tehden neljä osumaa, mutta muuten maalinteko on ollut vaikeaa. Vierasjoukkue voitti viimeksi selvästi Middlesbroughin, mutta maaliskuun jälkeen muihin onnistumisiin ei ole venytty. Forestilla ei ole enää pelattavaa. Reissussa on ollut pitkään vaikeaa. Nytkin tien päällä on alla pitkälti toistakymmentä peliä ilman voittoja. Joulukuun jälkeen siellä vain kerran maalinteossa on onnistuttu vähintään kahdesti. Punapaidoilla on edelleen ongelmia loukkaantumisten kanssa. Alakerrasta on porukkaa sivussa. Materiaaliltaan vierailijat ovat ilman muuta edellä, mutta terveystilanne ja vieraissa pelaaminen mahdollistaa sinivalkoisten olevan kotonaan lievänä voittajasuosikkina. Hankalasti ennakoitava kohtaaminen on edessä, mutta kotonaan lontoolaisilta on syytä odottaa aktiivista otetta.

Bolton – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät kurjan pelivireen Bolton ja Brentford. Kotijoukkueen surkea pelivire jatkui edellisellä kierroksella Blackburnia vastaan. Wanderers tulee pelaamaan ensi kaudella Ykkösliigan puolella, eikä myöskään viimeisten viikkojen aikana peliesitykset ole antaneet syytä odottaa loppukaudelle ilonaiheita. Tekeminen on todella ponnetonta. Miehistö on jäänyt maaleitta edellisellä neljällä kierroksella. Pelaajiston itseluottamus on mitä on. Kotietukin on ollut onneton. Trotters on voittanut kotonaan sarjassa tänä vuonna kerran. Vierasjoukkueella ei ole enää pelattavaa, sillä nousukarsinnat eivät ole tavoitettavissa. Bees on pelannut kuitenkin selvästi paremman kauden ja on useita pykäliä parempi nippu. Kyseessä on selvästi tulivoimaisempi ryhmä, joka haluaa olla myös reissussa aktiivinen ja rohkea. Edellisellä kierroksella voitettiin tasokas Leeds. Tasoero, resurssit ja osaaminen lontoolaisten eduksi ovat merkittävää luokkaa. Pisteautomaatilla on taustalla useita loukkaantumisia, mutta vierailijatkaan eivät ole poissaoloitta. Punavalkoiset ovat voittaneet kymmeneen viimeiseen vieraissa pelaamaansa peliin kerran, mutta nyt voitto on tulossa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 27.4.2019 | Tilastot

Crystal PalaceEverton
Sarjataulukossa129
Voitot-tasapelit-häviöt12-6-1714-7-14
Tehdyt-päästetyt maalit43-4850-44
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-34-0-2
Maalipuntari 6 edellistä8-911-5
Laukauksia/ottelu12,812,6
Pallonhallinta46,40 %50,80 %
Syöttöprosentti77,10 %76,90 %
LoukkaantumisetSakho, Schlupp, TomkinsMina, Gomes
Pelikiellossa
WatfordWolverhampton
Sarjataulukossa87
Voitot-tasapelit-häviöt14-8-1314-9-12
Tehdyt-päästetyt maalit50-5044-43
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-2-2
Maalipuntari 6 edellistä9-97-8
Laukauksia/ottelu11,312,6
Pallonhallinta47,30 %47,80 %
Syöttöprosentti75,80 %78,40 %
LoukkaantumisetQuina, Prodl, Cleverley
PelikiellossaDeeney
FulhamCardiff
Sarjataulukossa1918
Voitot-tasapelit-häviöt6-5-249-4-22
Tehdyt-päästetyt maalit33-7630-65
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-42-0-4
Maalipuntari 6 edellistä6-115-8
Laukauksia/ottelu12,110,7
Pallonhallinta48,00 %39,30 %
Syöttöprosentti79,30 %64,00 %
LoukkaantumisetFosu-Mensah, MarkovicBamba, Ralls, Paterson
Pelikiellossa
SouthamptonBournemouth
Sarjataulukossa1614
Voitot-tasapelit-häviöt9-10-1612-5-18
Tehdyt-päästetyt maalit41-5849-62
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä9-910-8
Laukauksia/ottelu12,611,5
Pallonhallinta45,20 %47,20 %
Syöttöprosentti74,00 %77,90 %
LoukkaantumisetVestergaard, ObafemiDaniels, Francis, L. Cook, Rico
Pelikiellossa
BrightonNewcastle
Sarjataulukossa1713
Voitot-tasapelit-häviöt9-7-1911-8-16
Tehdyt-päästetyt maalit32-5435-44
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä2-109-8
Laukauksia/ottelu9,911,7
Pallonhallinta44,60 %43,10 %
Syöttöprosentti74,70 %72,50 %
LoukkaantumisetPropper, SteeleLongstaff, Lejeune
Pelikiellossa
BirminghamWigan
Sarjataulukossa1718
Voitot-tasapelit-häviöt14-17-1312-12-20
Tehdyt-päästetyt maalit63-5749-63
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-3-1
Maalipuntari 6 edellistä10-88-6
Laukauksia/ottelu12,612,5
Pallonhallinta43,30 %47,70 %
Syöttöprosentti61,70 %69,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
West BromwichRotherham
Sarjataulukossa422
Voitot-tasapelit-häviöt22-11-118-16-20
Tehdyt-päästetyt maalit84-5850-79
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä12-1010-18
Laukauksia/ottelu13,813,5
Pallonhallinta51,60 %43,80 %
Syöttöprosentti77,30 %61,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PrestonSheffield W
Sarjataulukossa129
Voitot-tasapelit-häviöt16-12-1616-15-13
Tehdyt-päästetyt maalit64-6156-57
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-52-2-2
Maalipuntari 6 edellistä6-118-6
Laukauksia/ottelu12,711,5
Pallonhallinta51,10 %48,50 %
Syöttöprosentti70,80 %72,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
SwanseaHull
Sarjataulukossa1013
Voitot-tasapelit-häviöt18-8-1717-9-18
Tehdyt-päästetyt maalit60-5763-65
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä12-119-9
Laukauksia/ottelu13,611
Pallonhallinta55,80 %47,50 %
Syöttöprosentti83,80 %69,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BristolDerby
Sarjataulukossa86
Voitot-tasapelit-häviöt18-12-1318-13-12
Tehdyt-päästetyt maalit56-4963-52
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä10-1117-8
Laukauksia/ottelu1313,5
Pallonhallinta51,10 %54,10 %
Syöttöprosentti72,60 %77,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MiddlesbroughReading
Sarjataulukossa720
Voitot-tasapelit-häviöt18-13-1310-16-18
Tehdyt-päästetyt maalit45-3948-64
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-32-3-1
Maalipuntari 6 edellistä5-78-8
Laukauksia/ottelu13,611
Pallonhallinta45,80 %49,50 %
Syöttöprosentti71,70 %76,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
QPRNottingham
Sarjataulukossa1911
Voitot-tasapelit-häviöt13-9-2215-15-14
Tehdyt-päästetyt maalit51-6959-54
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-0-4
Maalipuntari 6 edellistä6-107-10
Laukauksia/ottelu13,312,3
Pallonhallinta45,80 %49,80 %
Syöttöprosentti68,50 %73,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BoltonBrentford
Sarjataulukossa2315
Voitot-tasapelit-häviöt8-8-2815-13-16
Tehdyt-päästetyt maalit29-7669-59
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-52-3-1
Maalipuntari 6 edellistä3-139-6
Laukauksia/ottelu9,814,8
Pallonhallinta43,20 %56,10 %
Syöttöprosentti66,60 %80,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö