Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 27.7.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Veikkausliigassa, miesten Ykkösessä ja Kakkosessa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi käyttää vapaasti.

FC Honka – Ilves

Jalkapallon Veikkausliigassa yhteen iskevät FC Honka ja Ilves. Espoolaiset ovat keränneet edelliseltä neljältä kierrokselta yhden voiton. Viimeksi koettiin maalein 3-1 tullut tappio FC Interiä vastaan. Sitä edelsi hyvä peliesitys ja voittoisa ottelu HIFK:ta vastaan. Alakerrassa on ollut kuitenkin jopa yllättävän suuria hapuiluja ja ongelmia. Siitä esimerkki nähtiin viimeksi. Viimeiseen neljään koitokseen vain HIFK-pelissä omiin ei mennyt vähintään kahta osumaa. Tamperelaiset pelasivat viimeksi vähämaalisen pistejaon HJK:n kanssa. Sitä edelsi yllättävä tappio FC Lahdelle. Viimeksi tappio oli lähellä, mutta lopun rankkari mahdollisti positiiviset loppuhetket. Tasapeli oli oikeutettu lopputulos. Lahdessa jouduttiin esiintymään passiivisesti pelannutta vastustajaa vastaan. Tupsukorvien kausi on ollut menestys, sillä sijoitus on edelleen ykkösenä. Tien päälläkin menestystä on tullut hyvin. Äskettäin oli myös viiden kilpailullisen ottelun putki, kun maalinteossa onnistuttiin itse aina vähintään kahdesti. Isännät ovat vain marginaalisia ennakkosuosikkeja. Kotijoukkue on Espoossa vahva, mutta sen verran on ollut hapuilua ja vähän hyytymisen merkkejä, että mennään ristin ja kakkosen yhdistelmällä.

HJK – VPS

Jalkapallon Veikkausliigassa HJK isännöi VPS:ää. Helsinkiläiset pelasivat viimeksi Veikkausliigassa vähämaalisen tasapelin Ilveksen kanssa, mutta voittokaan ei ollut kuin hetken päässä. Pelitilanteiden valossa pistejako oli oikeutettu lopputulos. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin napattu odotettu voitto HIFK:sta. Kotijoukkue jatkoi Mestarien liigan karsintoja Serbiassa, joten valmistautuminen tulevalle viikonlopulle jää vajavaiseksi. Vierasjoukkue on edelleen ilman ainuttakaan voittoa, eikä viimeksi pelattu koitos FC Lahtea vastaan tuonut kovasti kaivattua onnistumista. Vaasalaiset taistelivat jälleen vahvasti, mutta itseluottamus on mitä on ja voitottomuuden kierrettä on vaikea katkaista. Todellista osaamista olisi parempaan, mutta monesti erityisesti hyökkäyspelaaminen on ollut kovin kapealla pohjalla. Maalinteossa on onnistuttu vain 13 kertaa. Tien päällä on ehditty kerätä kahdeksalta kierrokselta neljä pistejakoa. Seinäjoella tappio koettiin lisäajan osumalla. Klubi tulee varmasti kierrättämään, mutta rosterissa on leveyttä. Ykkönen tulee noin 70 prosentilla. Perustasoissa on tietysti selviä eroja. Otetaan isännät rasituksesta ja hieman ylipelatusta merkistä huolimatta tolpaksi.

MuSa – KTP

MuSa pelaa KTP:tä vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Ykkösessä. Kotijoukkueen vahvat peliesitykset jatkuivat viimeksi voitollisesti AC Oulua vastaan. Kotona alla on täysi pistepotti MYPA:n kustannuksella. Porilaiset ovat olleet yksi kauden parhaista onnistujista. Isännät ovat keränneet seitsemään edelliseen kamppailuunsa viisi voittoa. Kyseessä on yksi sarjan parhaista erikoistilannenipuista. Ajoittain alakerran kanssa on kuitenkin merkittäviä haasteita. Neljällä edellisellä kierroksella kahdesti omiin on mennyt vähintään kolme osumaa. Isännillä on kuitenkin ehkä koko sarjan paras ulkomaalainen vahvistus, jonka yksilötaito on usein ratkaisevassa asemassa. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina tappiollisesti AC Kajaania vastaan ja voitollisesti MYPA:ta vastaan. Viimeksi voitto irtosi kahdella maalilla. Vihreävalkoiset kaipaavat tekemiseensä tasaisuutta, mutta perustasoltaan miehistö on kuitenkin laadukas, joten monet kärkipään porukatkin on mahdollista haastaa tasaiseen otteluun. Salama saa olla karvan yli 40 pinnan ennakkosuosikki. Ykkönen on selvästi ylipelattu, joten on vaikea nähdä muuta ratkaisua kuin suunnata ohituskaistalle.

MYPA – AC Oulu

Jalkapallon miesten Ykkösessä AC Oulu matkustaa MYPA:n vieraaksi. Isännät ovat keränneet viimeiseltä viideltä kierrokselta yhden tasapelin. Kotijoukkue on perustasoltaan yksi Ykkösen heikoimmista nipuista, ja vaikka yksittäisiä ilonaiheita on ehditty saada, merkittävät ongelmat eivät ole tulleet uutisena. Alakerta on ollut varsinkin lähiaikoina heikossa kunnossa. Ratkaisuvoimakin on ollut vähissä. Kolmeen viimeiseen otteluun itse maalinteossa ei ole onnistuttu. Viimeksi tuli kahden maalin tappio Kotkassa. Sitä edelsi neljä maalin tappio MuSalle. Vierasjoukkueen surkea kausi jatkui viikolla tuttuun malliin, tällä kertaa Pietarsaaressa. Oululaisten kohdalla alkaa olla vaikea sanoa, mitä pitäisi tapahtua seuraavaksi. Miehistö on perustasoltaan Ykkösen parhaimmistoa, mutta kentällä tilanne on täysin toinen. Esimerkiksi MuSa-ottelussa toinen jakso oli katastrofi. Viimeksi itse maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa, mutta omiin meni neljä osumaa. Vastustaja teki neljännen osumansa 84. minuutilla. Toukokuun 17. päivän jälkeen ainoa voitto on tullut EIFistä. Osaamista olisi aivan toisella tavalla, mutta negatiivisuuden kierrettä ei saada poikki. Se näkyy karusti itseluottamuksessa. Pelaaminen on pahasti takalukossa. Siitä huolimatta laivastonsiniset ovat noin 50 prosentin ennakkosuosikkeja. Mistään varmasta lienee turha puhua, joten mennään ristikakkosen yhdistelmällä.

 • Tasapeli – ?
 • AC Oulu voittaa – ?

AC Kajaani – TPV

Jalkapallon miesten Ykkösessä yhteen iskevät AC Kajaani ja TPV. Isännät ovat voittaneet kahdella edellisellä kierroksella sekä KTP:n että EIFin. Viimeksi täysi pistepotti irtosi ensimmäisen jakson lopulla tulleella kahdella osumalla. Kummassakin mainitussa ottelussa onnea oli matkassa, mutta alla on kuitenkin useampia onnistumisia ja pelaajiston itseluottamusta on saatu parempaan kuntoon. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina tappiollisesti EIFiä ja FF Jaroa vastaan. Tien päällä on ehditty pelata seitsemän kertaa ja saalistaen niistä vain kolme pistejakoa. Toukokuun 22. päivän jälkeen ainoa voitto on tullut kotona KTP:stä. Tamperelaiset ovat tehneet vain 12 maalia, joten ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Poissaoloja on myös taustalla. Pienenä puolustuksena voi sanoa, että heikoista numeroista huolimatta peliesitykset ovat menneet kauttaaltaan hieman parempaan suuntaan. Tosin tien päällä kahdella edellisellä kerralla omiin on mennyt kuusi osumaa. Kajaanilaiset ovat perustasoltaan hieman edellä ja saavat olla kotonaan karvan yli 50 prosentin ennakkosuosikkeja. Kannatus on mennyt vähän yli, mutta suora ohituskaan ei nappaa. Otetaan silti alipelattu risti mukaan.

RoPS 2 – Hercules

Jalkapallon miesten Kakkosessa RoPS 2 pelaa Herculesia vastaan. Kotijoukkue ei ole voittanut kahdella edellisellä kierroksella, mutta isäntien kausi on sujunut muuten hienosti. Lohkossa ollaan edelleen kolmen parhaan joukossa. Viimeksi tien päällä jäätiin yllättävästi maalittomaan VIFK:n kanssa. Nollille jääminen oli kieltämättä odottamatonta. Koitosta edelsi selvä tappio SJK Akatemialle. Kotona alla on neljän maalin voitto heikkoa KajHaa vastaan. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina hyvin, sillä alla on kolmelta edelliseltä kierrokselta yhtä monta voittoa. Viimeksi täysi pistepotti irtosi häntäpään VPS 2:sta vastaan. Sitä edelsi voitto PK-37:sta vastaan. Vierailijat ovat hävinneet koko kaudella vain kerran. Lohkossa sijoitus onkin komeasti viidentenä. Tulivoimassa jäätäneen kuitenkin kakkoseksi. Sinipaidat ovat onnistuneet maalinteossa jo komeat 35 kertaa. Vauhdikas ja viihdyttävä ottelu on luvassa. Ykköseen päädytään vähän yli 50 prosentin todennäköisyydellä. Ykkönen on pelattu käytännössä oikein, mutta oululaisten hyvästä pelivireestä inspiroituen otetaan risti kaveriksi.

 • RoPS 2 voittaa – ?
 • Tasapeli – ?

PK-37 – FCV

Jalkapallon miesten Kakkosta, PK-37 isännöi FCV:tä. Isännät nappasivat viimeksi hyvän onnistumisen, kun GBK:n kanssa pelattiin vähämaalinen pistejako. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin kolmen maalin tappioon päättynyt koitos Herculesin kanssa. Kotona alla on voitto VIFK:sta. Uuden päävalmentajan alaisuudessa tappioita ei ole tullut yhtä enempää. Muutama tärkeä poissaolo on taustalla. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina tappiollisesti sekä Kokkolassa että JBK:n isäntänä. Alla on putkeen neljä tappiota. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Vaajakoskelaisilla on ollut ja on edelleen lukuisia poissaoloja. Peliesitykset ovat olleet kauttaaltaan ihan kelvollista luokkaa, mutta varsinkin alakertaa tulee tiivistää. Itseluottamus huutaa yhtä hyvää onnistumista. Putoamistaistelun vuoksi kyseessä on aidosti tärkeä kohtaaminen. Virheettömyys on iso teema, alakerrat edellä iltaa lähestytään. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan. Iisalmelaiset voittavat noin 40 prosentilla. Ykkönen on kerännyt hieman liikaa peliä, joten poimitaan risti kaveriksi.

 • PK-37 voittaa – ?
 • Tasapeli – ?

OLS – VIFK

Jalkapallon miesten Kakkosta, toisensa kohtaavat hyvän pelivireen OLS ja VIFK. Isäntien vahvat peliesitykset jatkuivat viimeksi, kun SJK Akatemian kanssa pelattiin maaliton tasapeli. Kotijoukkue on voittanut viidellä edellisellä kierroksella kolme kertaa. Tappioita ei ole koettu kesäkuun toisen päivän jälkeen yhtä enempää. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina voitollisesti VPS 2:sta vastaan ja pistejaon merkeissä tulivoimaisen RoPS 2:sen kanssa. Varsinkin tasapeli RoPS 2:sta vastaan oli hyvä onnistuminen, mutta hankaluuksiakin on riittänyt. Onnistumisia on tullut varsinkin vieraissa vähän. Siellä viideltä kierrokselta on kerätty vain yksi tasapeli. Reissussa alakerta on liian virheherkkä. Oululaiset tunnetaan kovasta työmoraalistaan, vahvasta joukkuehengestään ja hyvästä organisoidusta pelitavastaan. Kyseessä on aidosti inhottava vastustaja. Sen huomasi kotonakin viimeksi lohkon kakkonen KuFu 98. Perustasoissa on Luistinseuran eduksi eroja, ja ykkönen tulee arviolta 55 pinnalla. Kannatusta on tullut hieman liikaa, mutta poimitaan ykkönen varmaksi saakka.

 • OLS voittaa – ?

NJS – PEPO

Jalkapallon miesten Kakkosessa vastakkain asettuvat NJS ja PEPO. Kotijoukkue kärsi viimeksi ruman tappion JäPSille, mutta sitä edelsi neljä kierrosta siten, että matkalle tarttui aina vähintään pistejakoja. Kotona alla on kahden maalin voitto Susia vastaan. Siinä välissä mentiin pistejaon merkeissä Reippaan kanssa. Kotona tappioita on koettu kerran. Kyseessä on vähämaalisia otteluita pelaava nippu. Ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina tappiollisesti JäPSia vastaan ja voitollisesti Klubi 04:sesta. Voitto helsinkiläisistä oli itseluottamuksen kannalta todella tärkeä juttu. Lappeenrantalaisten kausi on ollut vaikea, mutta osaamista ja kykyjä olisi saada selvästi parempaa menestystä. Kyseessä on perustasoltaan yksi lohkon parhaista nipuista. Terveystilannekin on mennyt parempaan suuntaan, joten tärkeitä pelaajia on saatu terveiksi. Palokärjet antavat hallinnan tasokkaimmille vierailijoille, jotka saavat olla myös tien päällä karvan yli 50 pinnan ennakkosuosikkeja. Kakkosta on pelattu vähän, joten kyseessä on yksi illan parhaista peli-ideoista.

 • PEPO voittaa – ?

FC Viikingit – Sudet

Jalkapallon miesten Kakkosessa yhteen iskevät FC Viikingit ja Sudet. Kotijoukkue on pelannut kolmella edellisellä kierroksella ilman voittoja. Niistä jokainen meni kuitenkin pistejakojen muodossa. Helsinkiläisten kausi on mennyt hienosti, ja vaikka viimeisestä voitosta on hieman aikaa, esimerkiksi viimeksi pisteeseen venyminen MP:tä vastaan oli hyvä juttu. Viimeksi tappio ei ollut kaukana, mutta tasoitus saatiin 84. minuutilla. Kotona alla on pettymys, kun FC Kiffeniä ei saatu kaadettua. Siinä välissä pelattiin pistejako JIPPOn kanssa. Lohkon kärkeen on matkaa neljän pisteen verran. Tappioita ei ole koettu viimeiseen kymmeneen kierrokseen. Vierasjoukkue on perustasoltaan lohkon heikointa kastia, eikä lähiaikoinakaan menestystä ole tullut yhtä poikkeusta lukuun ottamatta. Sillä tarkoitetaan neljän maalin voittoa VJS:ää vastaan. Perään tuli neljän maalin tappio MiPKille. Kouvolalaisille maalinteko on ollut vaikeaa, sillä VJS-peliä lukuun ottamatta edes välttävän tason ratkaisuvoimaa on ollut vaikea löytää. Alakertakin on ollut monesti ongelmissa. Vuosaarelaiset ovat kotonaan noin 70 pinnan ennakkosuosikkeja. Kannatus on mennyt hieman yli, mutta ykköselle ei varmistusta kaivata.

 • FC Viikingit voittaa – ?

VJS – JäPS

Jalkapallon miesten Kakkosessa pisteistä taistelevat VJS ja JäPS. Kotijoukkue on kärsinyt viidellä edellisellä kierroksella neljä tappiota. Ainoa voitto on ehditty saada FC Kiffeniä vastaan. Peliesitykset ovat olleet heikkoja, putoaminen säilyy isona uhkana. Vierasjoukkue on pelannut selvästi aiempaa paremmin, josta uusin osoitus saatiin viimeksi selvässä voitossa NJS:ää vastaan. Järvenpääläiset ovat yksi lohkon kovakuntoisimmista nipuista. Pelaajiston itseluottamus on niin ikään selvässä kasvussa. Vierailijat ovat tehneet viidellä edellisellä kierroksella aina vähintään kaksi osumaa, mutta esimerkiksi viimeksi tehtiin jopa viisi maalia. Terveystilannekin on aiempaa parempi, joten sekin on saanut osakkeita nousemaan. Tosin vielä tien päällä ensimmäistä voittoa ei ole ehditty saada. Kotonaankin vain kerran voittaneilla vantaalaisilla on yhdestä kahteen tärkeää poissaoloa. Tasokkaammat ja hyvässä pelivireessä olevat sinivalkoiset saavat olla noin 50 pinnan ennakkosuosikkeja, joten kannatus on hyvin kohdillaan. Kakkonen on syytä nostaa varmaksi saakka.

 • JäPS voittaa – ?

FC Espoo – KaaPo

FC Espoo pelaa KaaPoa vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Kakkosessa. Isännät ovat pelanneet neljällä edellisellä kierroksella ilman voittoja. Espoolaiset jäivät viimeksi maalittomaan paikallisessa EPS:n kanssa. Sitä edelsi huonoa onnea sisältänyt tappio KäPaa vastaan. Kotona alla on lukemin 1-4 tullut tappio FC Jazzille. Pelitilanteiden valossa esimerkiksi viimeksi voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti P-Iiroja vastaan ja niukasti tappiollisesti Gnistania vastaan. Viimeksi tasapeli ei olisi ollut vääryys. Kaarinalaisten alakerta on ollut lohkon huippua, sillä omiin on mennyt vain kuusi osumaa. Tien päällä viidestä ottelusta kasassa on kolme voittoa ja kaksi tappiota. Ainakin Mikko Valtanen on sivussa. Vastakkain on kaksi laadukasta nippua. Pykälän heikompi Sininen Baletti on hävinnyt kotonaan edellisellä kolmella kerralla, mutta iltaa lähestytään melkein tasabuukista. Kotona tahtotila saada onnistuminen on varmasti suuri. Vierailijat on nostettu turhan isoksi voittajaehdokkaaksi, joten ykkösestä on tarjolla rohkea varma.

 • FC Espoo voittaa – ?

SalPa – EPS

Jalkapallon miesten Kakkosessa SalPa isännöi EPS:ää. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti sekä FC Jazzia että KäPaa vastaan. Salolaiset ovat kärsineet myös huonosta onnesta, mutta puolustuspelaamisen kanssa on ollut yllättävän isoja ongelmia. Kahteen viimeiseen otteluun omiin on mennyt viisi osumaa. Lähiaikoina on ehditty kuitenkin myös voittaa Ilves 2 ja FC Espoo yhteensä maalein 6-0. Terveystilanne on parantunut. Vierasjoukkue pelasi viimeksi paikallisessa maalittoman FC Espoon kanssa. Sitä edelsi niukka tappio Gnistanille. Sarjanousija on perustasoltaan nippu, joka tulee taistelemaan putoamista vastaan. Maalinteon kanssa on vaikeaa. Alakerta on ollut esimerkiksi lähiaikoina sellaisella tasolla, että mahdollisuudet menestyä ovat olleet realistisia. Maalinteossa on onnistuttu edelliseen viiteen kierrokseen vähintään kahdesti vain Honka Akatemiaa vastaan. FC Espoon ja Gnistanin pitäminen yhteensä maalissa oli alakerran fiilikselle hyvä juttu, mutta jälleen luvassa on vaikea ottelu. Tasoero on vahva. Joutsenet saavat olla kotonaan noin 70 pinnan ennakkosuosikkeja. Kyseessä on myös pari pinnaa liikaa pelattuna hyvää varman ainesta.

 • SalPa voittaa – ?

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 20.7.2019 | Tilastot

FC HonkaIlves
Sarjataulukossa41
Voitot-tasapelit-häviöt8-3-58-5-2
Tehdyt-päästetyt maalit24-1919-9
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä9-713-7
HJKVPS
Sarjataulukossa512
Voitot-tasapelit-häviöt6-8-30-8-8
Tehdyt-päästetyt maalit19-1713-21
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-10-2-4
Maalipuntari 6 edellistä7-35-9
MuSaKTP
Sarjataulukossa45
Voitot-tasapelit-häviöt7-3-56-2-7
Tehdyt-päästetyt maalit24-2723-24
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-0-3
Maalipuntari 6 edellistä14-109-7
MYPAAC Oulu
Sarjataulukossa106
Voitot-tasapelit-häviöt2-4-94-5-6
Tehdyt-päästetyt maalit12-3516-13
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-40-2-4
Maalipuntari 6 edellistä5-177-11
AC KajaaniTPV
Sarjataulukossa89
Voitot-tasapelit-häviöt3-5-72-5-8
Tehdyt-päästetyt maalit16-2012-25
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-20-1-5
Maalipuntari 6 edellistä9-86-16
RoPS 2Hercules
Sarjataulukossa35
Voitot-tasapelit-häviöt7-3-25-5-1
Tehdyt-päästetyt maalit35-1724-16
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-14-2-0
Maalipuntari 6 edellistä19-915-6
PK-37FCV
Sarjataulukossa109
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-74-0-8
Tehdyt-päästetyt maalit11-2611-26
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-0-5
Maalipuntari 6 edellistä6-114-12
OLSVIFK
Sarjataulukossa78
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-53-3-5
Tehdyt-päästetyt maalit16-1810-21
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä12-85-12
NJSPEPO
Sarjataulukossa98
Voitot-tasapelit-häviöt3-4-54-2-6
Tehdyt-päästetyt maalit10-1618-17
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä6-87-10
FC ViikingitSudet
Sarjataulukossa312
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-21-3-8
Tehdyt-päästetyt maalit20-179-29
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-01-1-4
Maalipuntari 6 edellistä11-56-18
VJSJäPS
Sarjataulukossa116
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-74-4-4
Tehdyt-päästetyt maalit14-2324-19
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-43-3-0
Maalipuntari 6 edellistä4-1217-6
FC EspooKaaPo
Sarjataulukossa52
Voitot-tasapelit-häviöt5-2-57-2-3
Tehdyt-päästetyt maalit16-1618-6
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-44-0-2
Maalipuntari 6 edellistä8-1211-2
SalPaEPS
Sarjataulukossa310
Voitot-tasapelit-häviöt6-2-43-3-6
Tehdyt-päästetyt maalit26-1713-19
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-3-2
Maalipuntari 6 edellistä11-105-7


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö