Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 28.12.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Kansallisliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista käyttää itselle sopivalla tavalla.

Newcastle – Everton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Everton matkustaa Newcastlen vieraaksi. Kotijoukkue sai viimeksi hyvän alun ottelussa Manchester Unitedia vastaan, mutta omiin meni neljä maalia ja pisteittä jääminen oli ansaittu juttu. Harakat on ehtinyt saalistaa joulukuussa viideltä kierrokselta kolme voittoa ja kaksi tappiota. Mustavalkoiset ovat pelanneet kotonaan viimeksi niukasti voitollisesti Crystal Palacea vastaan. Raitapaitojen pelaaminen hyökkäyspäässä on edelleen vaisua, mutta laadukas alakerta on antanut puitteet menestyä. Kotona on pelattu ensimmäisen kierroksen jälkeen ilman tappioita. Kauden mittaan hyvää onnea on ehtinyt riittää. Vierasjoukkue nappasi viimeksi niukan voiton Burnleyta vastaan. Koitoksen ainokainen tehtiin reilut kymppi ennen ottelun päätöstä. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut maaliton Arsenalin kanssa. Toffees on pelannut neljällä edellisellä kierroksella ilman tappioita. Nykyisellä valmennuksella on alettu panostaa lisää alakerran tiiviyteen. Molemmissa leireissä on yhä ainakin muutamia poissaoloja. Sarjataulukko ei kerro nippujen tasoerosta. Vieraat saavat olla noin 45 prosentin voittajasuosikkeja. Magpiesia on pelattu noin 45 prosenttia, joten kakkonen on maukas tolppa.

Southampton – Crystal Palace

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Southampton isännöi Crystal Palacea. Isännät saivat edellisellä kierroksella mainion onnistumisen, kun koko pistepotti saatiin Chelseaa vastaan. Saints pelasi toiseksi edellisellä kierroksella voitollisesti Aston Villaa vastaan. Punavalkoiset ovat ehtineet voittaa joulukuussa kolme kertaa ja varsinkin voitto Chelseasta oli itseluottamukselle mainio juttu. Koitoksen ensimmäinen tehtiin puolen tunnin kohdalla ja toinen noin 20 minuuttia ennen illan päätöstä. Miehistö on pelannut paremmin mitä sarjataulukko antaa ymmärtää. Siinä mielessä nouseminen sarjataulukossa ei ole tullut yllätyksenä. Vierasjoukkue pelasi viimeksi niukasti voitollisesti West Hamista. Vastustaja pääsi toisella jaksolla ensin maalin edelle, mutta 68. minuutilla ja lisäajan kynnyksellä tulleet maalit käänsivät taiston Kotkille. Voitto oli aivan ansaittu. Alla on kuuteen viimeiseen otteluun yksi tappio. Tiivis alakerta antaa puitteet menestyä, mutta maalinteko jatkuu haastavana. Tosin viimeksi kaksi maalia oli siinä mielessä tärkeä onnistuminen. Eagles varmasti vetäytyy, joten kotijoukkue pitää selvästi enemmän palloa. Kummassakin leirissä on yhä muutamia poissaoloja. Perustasoltaan vähän parempi Pyhimykset voittaa noin 50 pinnalla. Vieraat ovat olleet sen verran hyviä ja vaikeasti voitettavissa, että risti otetaan rinnalle.

Watford – Aston Villa

Watford kohtaa Aston Villan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Keltamustat ovat pelanneet neljällä edellisellä kierroksella vähintään pistejakoihin päättyneitä otteluita kolme kertaa. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Sheffield Unitedin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella ehdittiin saada koko pistepotti ja mainio onnistuminen Manchester Unitedia vastaan. Hornetsin kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, mutta suunta on kohti parempaa. Tosin esimerkiksi edellisellä kierroksella vastustaja oli parempi osapuoli. Taustalla on yhä useampia poissaoloja. Vierasjoukkue nappasi viimeksi vähämaalisen voiton Norwichia vastaan, mutta pistejako olisi kuvannut illan tapahtumia paremmin. Birminghamilaiset ovat ehtineet pelata lähiaikoina myös tappiollisesti Southamptonia vastaan. Silloin omiin meni kolme osumaa. Varsinkin alakerrassa on ollut murheita, joten jo sen takia viimeksi tullut voitto teki itseluottamukselle hyvää. Vierailla on niin ikään jokunen poissaolo. Säilymisen kannalta puhutaan aidosti tärkeästä ottelusta. Tilanne koskee varsinkin kotijoukkuetta. Asetelmat puoltavat riskittömyyttä ja alakertojen korostuneisuutta. Ykkönen tulee vähän alle 50 prosentilla. Viitisen prosenttia liikaa kannatettu ykkönen on parempi pelata ristin kanssa.

Norwich – Tottenham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Norwich pelaa Tottenhamia vastaan. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella niukan tappion Aston Villaa vastaan, mutta pistejako olisi kuvannut ottelun tapahtumia paremmin. Kanarialintujen tilanne sarjataulukon häntäpäässä on edelleen kovin vaikea. Kotona pelattiin toiseksi edellisellä kierroksella tappiollisesti Wolverhamptonia vastaan. Sarjanousija on ehtinyt voittaa syyskuun puolen välin jälkeen yhdellä kierroksella. Esimerkiksi edellisessä ottelussa olisi ollut aineksia siis parempaan, mutta itseluottamuskaan ei ole kummoinen. Onnistumisia ei juuri tule. Vierasjoukkue pelasi viimeksi voitollisesti Brightonia vastaan. Tauolla ehdittiin olla maalin tappiolla, mutta toisella jaksolla maalinteossa onnistuttiin itse kahdesti. Voitto oli ansaittu, mutta pelaaminen ei ollut mitään erityisen vahvaa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut kahden maalin tappio Chelseaa vastaan. Taustalla on useampia poissaoloja, mutta poissaoloitta Yellows ei ole myöskään liikkeellä. Canaries on hävinnyt viidellä edellisellä kierroksella neljästi aina maalin erolla. Luvassa on vauhdikas ja viihdyttävä ottelu, johon Spurs lähtee noin 55 pinnan voittajasuosikkina. Vain karvan ylipelattu kakkonen on tolppa.

West Ham – Leicester

Jalkapallon Englannin Valioliigassa West Ham haastaa Leicesterin. Hammersin vaikeudet ovat jatkuneet myös lähiaikoina. Kotijoukkue pelasi edellisessä ottelussaan tappiollisesti Crystal Palacea vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella ehdittiin saada edes yksi onnistuminen, kun niukka voitto irtosi Southamptonia vastaan. Muuten lontoolaisten asetelmat ovat säilyneet vaikeina. Edellisellä kierroksella tappion kokeminen ei ollut vääryys, sillä vastustaja oli kentällä parempi. Onnistumisia on tullut kovin harvassa tahdissa ja itseluottamus ei ole selvästi kunnossa. Kotona on pelattu edellisen kerran tappiollisesti Arsenalia vastaan. Silloin omiin meni kolme maalia. Ketut kärsi viimeksi selvän tappion Liverpoolia vastaan. Hetkeä aiemmin oltiin hävitty tien päällä Manchester Cityä vastaan. Vierasjoukkue on ollut muuten vahvassa kunnossa. Tosin on koneissa ollut pikkuisen yskähtelyäkin. Vastustajan taso putoaa nyt hurjalla tavalla. Liverpoolia vastaan Foxesilla ei ollut käytännössä mitään mahdollisuuksia, mutta nyt tilanne on aivan uusi. Kakkonen tulee vähän yli 50 pinnalla. Kakkosta on pelattu viitisen pinnaa liikaa, mutta kriisissä olevaa Unitedia vastaan sinipaidat saavat sopivat puitteet palata voittojen makuun.

Burnley – Manchester United

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester United matkustaa Burnleyn vieraaksi. Clarets ehti olla hetki sitten pienessä voittoputkessa, mutta sille tuli stoppi edellisellä kierroksella niukassa tappiossa Evertonia vastaan. Koitoksen ainokainen tehtiin noin kymppi ennen illan päätöstä. Edellisellä kierroksella pelaaminen hyökkäyspäässä oli kovin ponnetonta ja vaisua. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut koko pistepotti Bournemouthia vastaan. Lähiaikoina alakertaa on saatu aiempaa parempaan kuntoon, mutta maalinteko on vaikeaa. Lisäksi edellisellä kierroksella tullut tappio oli ansaittu. Vierasjoukkue sai viimeksi ottelussa Newcastlea vastaan vaisun alun, mutta voitto irtosi lopulta selvästi. Paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut kahden maalin tappio Watfordia vastaan. Otteet ovat olleet kokonaisuutena nousussa, vaikka tappio edellisessä tien päällä käydyssä ottelussa oli yllätys. Ottelu Newcastlea vastaan oli yksi kauden parhaista taistoista. Viideltä edelliseltä kierrokselta on ehditty napata kolme voittoa, tasapeli ja tappio. Tasoeroa löytyy sen verran, että Red Devils on noin 50 pinnan voittajasuosikki. Otetaan oikein pelatusta kakkosesta sopiva tolppa.

Hartlepool – Barrow

Jalkapallon Englannin Kansallisliigassa pisteistä taistelevat Hartlepool ja Barrow. Kotijoukkue pelasi muutama päivä sitten selvästi tappiollisesti Harrogatea vastaan. Edellisellä kierroksella vastustaja onnistui maalinteossa neljä kertaa, mutta koitoksen kaikki maalit tehtiin vasta toisella puoliajalla. Maalinteossa onnistuttiin itse noin vartti ennen ottelun päätöstä. Toiseksi edellisessä ottelussa oltiin ehditty pelata niukasti voitollisesti Dagenham & Redbridgeä vastaan. Viiteen viimeiseen taistoon on saatu kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue on pelannut mainion kauden ja löytyy sarjataulukosta jaetulta ykkössijalta. Miehistö pelasi pari päivää sitten vähämaalisen pistejaon AFC Fylden kanssa. Se oli varmasti pettymys. Toiseksi edellisessä taistossa oli tullut voitto Aldershotista, mutta siitä oli jo vähän enemmän aikaa. Ratkaisuvoimaa on löytynyt kauden mittaan hyvin, mutta sitä ei ole tehty alakerran kustannuksella. Alakerta on ollut niin ikään kunnossa. Vieraissa menestystä on tullut seitsemän voiton ja pistejaon merkeissä. Viimeisin tappio on tullut lokakuun lopussa. Tasokas ja vahva Bluebirds saa olla pieni voittajasuosikki. Käytännössä oikein pelattu kakkonen on aivan sopiva tolppa.

Solihull Moors – Notts County

Jalkapallon Englannin Kansallisliigassa Solihull Moors pelaa Notts Countya vastaan. Isännät pelasivat Tapaninpäivänä viihdyttävän pistejaon Chesterfieldin kanssa, mutta ennakkoon kamppailussa oltiin voittajasuosikkeja. Tappiokaan ei ollut lopulta kuin pienen hetken päässä. Kotijoukkue kuuluu osaksi sijoituksia ylemmässä keskikastissa. Peliesitykset kaipaavat tasaisuutta ja varmuutta, mutta kyseessä on laadukas ja kyvykäs ylemmän keskikastin nippu. Vierasjoukkue kamppailee sijoituksista niin ikään ylemmässä keskikastissa. Miehistö ehti pelata muutama päivä sitten selvästi voitollisesti Maidenheadia vastaan. Hieman aiemmin oltiin tehty neljä maalia ja napattu voitto Halifaxista. Ratkaisuvoiman kanssa on saatu hyvin onnistumisia. Siitä on saatu lähiaikoina myös hyviä näytteitä. Moors on ollut kotonaan loistavassa pelivireessä. Siellä on tullut muutamaa tappiota lukuun ottamatta vain voittoja. Nottinghamilaiset ovat ehtineet saada tien päällä neljä voittoa ja kolme tasapeliä. Tappioita on tullut viisi kertaa. Sinikeltaiset ovat materiaaliltaan karvan vieraita edellä. Ykkönen tulee noin kerran kahdesta. Ottelussa on aineksia viihdyttävään taistoon, joten ylipelattu ykkönen tulee kupongille kakkosen kanssa.

Chorley – Harrogate

Jalkapallon Englannin Kansallisliigassa vastakkain asettuvat Chorley ja Harrogate. Kotijoukkue on ehtinyt voittaa vasta neljä kertaa, mutta isännät ovat pelanneet pistejakoja jo 12 kertaa. Miehistö pelasi edellisellä kierroksella kahden maalin tappioon päättyneen ottelun Wrexhamia vastaan. Edellisessä taistossa vastustaja pääsi nopeasti kaksi maalia edelle. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu vähämaalinen pistejako Doverin kanssa. Jumbona oleva ryhmä on ehtinyt voittaa viimeksi marraskuun lopussa. Maalinteon kanssa on edelleen kovin vaikeaa. Ratkaisuvoimaa kaivataan pikaisesti lisää. Alakerta on myös turhan usein ongelmissa. Siitä esimerkki nähtiin edellisellä kierroksella. Vierasjoukkue pelasi viimeksi selvästi voitollisesti Hartlepoolia vastaan. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin itse neljä kertaa. Kausi on mennyt kaksikosta selvästi paremmin. Kyseessä on laadukas nippu. Tosin toiseksi edellisellä kierroksella oltiin kärsitty viimeisillä hetkillä tappio Boreham Woodia vastaan. Materiaaliltaan selvästi enemmän ratkaisuvoimaa omaava ja vahvempi Sulphurites on sen verran edellä, että kakkoselle tulee noin 40 prosenttia. Käytännössä kohdilleen pelatusta kakkosesta napataan tolppa.

Torquay – Woking

Jalkapallon Englannin Kansallisliigassa yhteen iskevät Torquay ja Woking. Kotijoukkueen kausi alkoi hyvin, mutta sen jälkeen suunta on ollut kohti laskua. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Chesterfieldiä ja Yeovilia vastaan. Miehistö on ollut varsinkin alakertansa kanssa merkittävissä ongelmissa. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt yhdeksän maalia. Edellisellä kierroksella ehdittiin olla ensimmäisen vartin kohdalla kolme maalia perässä. Itseluottamuksen kannalta yksi voitto tai edes joku muu onnistuminen tulisi tarpeeseen. Kotona menestystä on ehditty saada kuuden voiton ja yhden pistejaon merkeissä. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Suttonille. Toiseksi edellisestä ottelusta on selvästi enemmän aikaa. Viimeksi vastustaja sai molemmat maalinsa ensimmäisen 30 minuutin aikana. Ylemmässä keskikastissa olevan miehistön vahvuudet ovat alakerrassa. Ratkaisuvoimaa ei ole samalla otteella. Reissussa pisteitä on tullut neljänneksi parhaiten. Siellä viimeisin ottelu sarjasta on kuukauden takaa. Materiaaliltaan ryhmät ovat lähellä toisiaan, vaikka numerot kertovat varmasti muuta. Aktiivinen Gulls on kotonaan aika tarkkaan 40 prosentin voittajasuosikki. Nostetaan viitisen pinnaa alipelatusta ykkösestä rohkea tolppa.

AFC Fylde – Stockport

Jalkapallon Englannin Kansallisliigassa toisensa kohtaavat AFC Fylde ja Stockport. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Barrown kanssa ja se oli varmasti hyvä onnistuminen. Viimeksi vastassa oli sarjataulukon kärjessä oleva nippu, joten pistejako tuli fiilikselle hyvään saumaan. Isännät ovat ehtineet pelata lähiaikoina myös pistejaon Yeovilin kanssa. Sarjassa on tullut kuudelta edelliseltä kierrokselta yksi tappiollinen ottelu. Coastersin pelaaminen tapahtuu vahvasti alakerran kautta. Siitä hyvänä osoituksena kotona vastustajille maalinteko on ollut vaikeaa. Kotona neljällä edellisellä kierroksella kolmesti omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Siellä viimeisin tappio on koettu lokakuun alussa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Halifaxia vastaan. Edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin itse viisi kertaa. Toiseksi edellisessä taistossa oli tullut niukka tappio Aldershotia vastaan. Ratkaisuvoimaa on löytynyt yllättävän hyvin. Tosin alakerran kanssa on ollut ajoittain merkittäviä haasteita. Kyseessä on viihdyttävä ja aktiivisesti pelaava kokonaisuutena ylisuorittanut miehistö. Valkopaidoilta odotettiin ennen kauden alkua enemmän. Ykkönen tulee aika tasan 50 prosentilla, mutta ykköstä on pelattu vain noin 40 prosenttia. Napataan siitä rohkeasti tolppa.

Bromley – Dagenham&Redbridge

Bromley isännöi Dagenham&Redbridgeä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Kansallisliigassa. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella kaksi tappioihin päättynyttä kamppailua. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella kolmen maalin tappion Doveria vastaan, kun taas sitä edelsi pisteittä jääminen Eastleighia vastaan. Miehistön kausi on mennyt muuten laadukkaasti, joten muutamasta tappiosta huolimatta tilanne on sarjataulukossa edelleen kohdallaan. Tosin viidestä edellisestä ottelusta ei ole ehditty napata voittoa enempää, joten myös vähän isommalla otannalla tilanne on menossa huolestuttavaan suuntaan. Kotona viimeisin voitto on tullut aika tasan kaksi kuukautta sitten. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina niukasti tappiollisesti Hartlepoolia vastaan ja hyvin tasaisen pistejaon Ebbsfleetin kanssa. Mitch Brundle sai viimeksi punaisen kortin. Miehistö kuuluu perustasoltaan alempaan keskikastiin. Varsinkin tien päällä maalinteko on haastavaa. Reissussa on ehditty pelata neljällä edellisellä kierroksella ilman osumia. Kokonaisuutena vahvempi Ravens on noin 55 prosentin voittajasuosikki. Ykkönen on paljon ylipelattu, joten pienen kannatuksen risti tulee rinnalle.

Halifax – Chesterfield

Jalkapallon Englannin Kansallisliigassa Halifax pelaa Chesterfieldiä vastaan. Kotijoukkue on pelannut kolmella edellisellä kierroksella yhtä monta tappiollista kamppailua. Isännät kärsivät edellisellä kierroksella selvän tappion Stockportia vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa oltiin ehditty kärsiä myös huolestuttavan selvä ja heikko tappiollinen ilta Notts Countylle. Miehistö on pelannut seitsemällä edellisellä kierroksella ilman voittoja. Viimeisin voitto on ehditty saada lokakuun lopussa. Varsinkin alakerran kanssa tarvitaan pikaista parannusta. Edellisessä ottelussa vastustaja sai ratkaistua taiston aika lailla toisen puoliajan alussa. Vierasjoukkue on pelannut kokonaisuutena yllättävän heikon kauden. Nippu on nykyistä sijoitustaan potentiaalisempi ja parempi porukka, mutta heilläkin alakerrassa on riittänyt haasteita. Tapaninpäivänä tuli viihdyttävä pistejako Solihull Moorsin kanssa. Se oli hyvä onnistuminen, mutta voittokaan ei ollut kuin hetken päässä. Tappion välttäminen oli silti tärkein juttu. Iltaa edelsi laadukas kolmen maalin voitto Torquaysta. Perustasoltaan miehistöt ovat lähellä toisiaan. Shaymen saa olla noin 45 pinnan voittajasuosikki. Rajusti ylipelattu ykkönen on pakko ohittaa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 28.12.2019 | Tilastot

NewcastleEverton
Sarjataulukossa1013
Voitot-tasapelit-häviöt7-4-86-4-9
Tehdyt-päästetyt maalit19-2821-29
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä8-88-9
Laukauksia/ottelu9,813,4
Pallonhallinta38,90 %49,80 %
Syöttöprosentti73,20 %76,60 %
LoukkaantumisetLascelles, Saint-Maximin, Ritchie, Clark (?), Dummott (?)Gbamin, Iwobi, Gomes, Schneiderlin Walcott
Pelikiellossa
SouthamptonCrystal Palace
Sarjataulukossa149
Voitot-tasapelit-häviöt6-3-107-5-7
Tehdyt-päästetyt maalit23-3717-21
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä10-66-3
Laukauksia/ottelu12,210
Pallonhallinta46,90 %46,10 %
Syöttöprosentti72,50 %77,10 %
LoukkaantumisetValery, Djenepo (?), Long (?)Cahill, Schlupp, Dann, Townsend, Ward
Pelikiellossa
WatfordAston Villa
Sarjataulukossa1918
Voitot-tasapelit-häviöt2-7-105-3-11
Tehdyt-päästetyt maalit12-3325-33
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-1-4
Maalipuntari 6 edellistä4-76-13
Laukauksia/ottelu11,213
Pallonhallinta45,20 %46,30 %
Syöttöprosentti75,30 %78,20 %
LoukkaantumisetHolebas, Cleverley, Janmaat, Prödl, WelbeckMcGinn, Steer, Mings (?), Davis (?)
Pelikiellossa
NorwichTottenham
Sarjataulukossa205
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-138-5-6
Tehdyt-päästetyt maalit19-3834-27
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-44-0-2
Maalipuntari 6 edellistä6-1013-8
Laukauksia/ottelu11,811,8
Pallonhallinta50,90 %52,70 %
Syöttöprosentti81,20 %82,00 %
LoukkaantumisetGodfrey, Drmic, KloseLloris
PelikiellossaSissoko, Winks, Son
West HamLeicester
Sarjataulukossa172
Voitot-tasapelit-häviöt5-4-912-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit20-3041-18
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-1010-10
Laukauksia/ottelu10,614
Pallonhallinta48,60 %54,00 %
Syöttöprosentti77,90 %82,60 %
LoukkaantumisetWilshere (?), Fabianski (?)James
PelikiellossaCresswell
BurnleyManchester United
Sarjataulukossa127
Voitot-tasapelit-häviöt7-3-97-7-5
Tehdyt-päästetyt maalit23-3030-23
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-43-2-1
Maalipuntari 6 edellistä3-1211-8
Laukauksia/ottelu9,715,1
Pallonhallinta42,50 %53,80 %
Syöttöprosentti67,40 %82,40 %
LoukkaantumisetLennon (?), Gibson (?)Bailly, Rojo,  McTominay
Pelikiellossa
HartlepoolBarrow
Sarjataulukossa141
Voitot-tasapelit-häviöt9-8-915-3-7
Tehdyt-päästetyt maalit39-3847-28
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-2-0
Maalipuntari 6 edellistä12-1113-4
Laukauksia/ottelu
Pallonhallinta
Syöttöprosentti
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Solihull MoorsNotts County
Sarjataulukossa59
Voitot-tasapelit-häviöt12-5-810-9-7
Tehdyt-päästetyt maalit39-2743-30
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä12-811-10
Laukauksia/ottelu
Pallonhallinta
Syöttöprosentti
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ChorleyHarrogate
Sarjataulukossa244
Voitot-tasapelit-häviöt4-12-1112-7-8
Tehdyt-päästetyt maalit25-4743-37
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä8-1013-10
Laukauksia/ottelu
Pallonhallinta
Syöttöprosentti
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
TorquayWoking
Sarjataulukossa156
Voitot-tasapelit-häviöt10-4-1311-8-7
Tehdyt-päästetyt maalit45-5237-33
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-63-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-207-7
Laukauksia/ottelu
Pallonhallinta
Syöttöprosentti
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
AFC FyldeStockport
Sarjataulukossa197
Voitot-tasapelit-häviöt7-9-1012-5-10
Tehdyt-päästetyt maalit32-4141-42
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-817-11
Laukauksia/ottelu
Pallonhallinta
Syöttöprosentti
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BromleyDagenham-Red.
Sarjataulukossa317
Voitot-tasapelit-häviöt12-8-78-7-12
Tehdyt-päästetyt maalit45-3731-35
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-30-1-5
Maalipuntari 6 edellistä8-103-10
Laukauksia/ottelu
Pallonhallinta
Syöttöprosentti
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HalifaxChesterfield
Sarjataulukossa1022
Voitot-tasapelit-häviöt11-5-106-9-12
Tehdyt-päästetyt maalit35-3938-49
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä6-1410-14
Laukauksia/ottelu
Pallonhallinta
Syöttöprosentti
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö