Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 28.9.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista käyttää itselle sopivalla tyylillä.

Crystal Palace – Norwich

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Crystal Palace pelaa Norwichia vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella pistejaon Wolverhamptonia vastaan ja selvästi tappiollisesti Tottenhamia vastaan. Edellisellä kierroksella tappiokaan ei olisi ollut vääryys, mutta kokonaisuutena varsinkin alakerta on ollut kunnossa. Maalinteon kanssa tarvitaan kuitenkin lisää potkua. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Burnleyta vastaan ja suuren yllätyksen merkeissä, kun voitto irtosi Manchester Citystä. Edellisellä kierroksella tappio oli ansaittu. Kanarianlinnuilla on edelleen lukuisia poissaoloja. Tien päällä kolmesta ottelusta on tullut kolme tappiota. Kotona on mennyt selvästi paremmin. Kotkien ennakkosuosikin asema kohoaa kotona noin 50 prosenttiin. Otetaan oikein pelattu ykkönen jopa tolpaksi, sillä monet tekijät puoltavat sitä, että isännillä on hyvä mahdollisuus menestyä.

Tottenham – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Tottenham saa vastaansa Southamptonin. Kotijoukkueelle alkukausi on ollut kaikkea muuta kuin helppo tai vahvaa pelaamista, eikä viikolla tullut putoaminen Englannin Liigacupista parantanut pelaajiston fiilistä. Putoaminen tapahtui alasarjoissa pelaavaa Colchesteria vastaan. Sarjassa alla on tappio Leicesteriä vastaan. Mestarien liigassa johdettiin Kreikassa kahdella maalilla, mutta vastustaja tuli tasoihin. Peliesitykset ovat olleet jopa yllättävän sekaisia ja heikkoja. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti Bournemouthia vastaan. Tuolloin omiin meni kolme maalia. Viikolla tuli neljän maalin voitto Englannin Liigacupissa Portsmouthia vastaan. Saintsilla alkukausi on ollut pikkuisen epäonnekas, mutta esimerkiksi Bournemouthia vastaan yksi osuma annettiin kovin helposti. Lontoolaisten asema ennakkosuosikkina on noin 65 prosenttia. Ykkönen on kerännyt kymmenisen pinnaa liikaa peliä, mutta ohitus ei inspiroi. Napataan alipelattu risti kaveriksi.

Chelsea – Brighton

Chelsea pelaa Brightonia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Liverpoolia vastaan, kun taas vierasjoukkueella on alla maaliton tasapeli Newcastlen kanssa. Kotijoukkue taisteli viimeksi Liverpoolia vastaan hyvin ja pistejakoon olisi ollut täysi mahdollisuus. Viikolla Englannin Liigacupissa tuli voitto peräti maalein 7-1. Vastassa oli alasarjoissa pelaava Grimsby. Kuuteen ensimmäiseen otteluun on napattu kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Lokkien alkukausi on ollut haastava, vaikka esimerkiksi viimeksi Newcastle jätettiin ilman osumia. Ainoa voitto on ehditty napata Watfordista. Varsinkin ratkaisuvoimassa tarvitaan lisää potkua. Peliesitykset ovat olleet silti kelvollisia. Englannin Liigacupissa tuli putoaminen Aston Villalle. Kummallakin ryhmällä on poissaoloja. Enemmän ne syövät vieraiden iskukykyä. Blues voittaa kotonaan vähän päälle 65 prosentilla. Ylipelattu ykkönen kaipaa kaveriksi ristin.

Aston Villa – Burnley

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Aston Villa ja Burnley. Kotijoukkue taisteli viimeksi hyvin Arsenalia vastaan, mutta vastustaja tuli odotetusti toisella jaksolla tasoihin ja ohi. Englannin Liigacupissa napattiin viimeksi jatkopaikka Brightonista. Viimeksi tappio oli hyvästä taistelusta huolimatta ansaittu. Vierasjoukkue pelasi viimeksi voitollisesti Norwichia vastaan. Täysi pistepotti oli ansaittu. Viikolla Englannin Liigacupissa ei pelattu, joten otteluun on päästy valmistautumaan hyvin. Sarjanousija on kerännyt kuuteen kierrokseen voiton, tasapelin ja neljä tappiota. Vierailla on alla kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Heillä sijoitus on pikkuisen yläkanttiin. Kummallakin nipulla on yhdestä kahteen poissaoloa. Asetelmat ovat monella tavalla hyvinkin tasaiset. Alakerrat näyttelevät isoa roolia. Mitään erityisen tasokasta tai korkean laadun omaavaa ottelua ei ole tiedossa. Isännät ovat marginaalisia ennakkosuosikkeja. Risti on saanut liikaa peliä, joten mennään otteluun ykköskakkosella.

Bournemouth – West Ham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Bournemouth ja West Ham. Kotijoukkue kärsi viikolla yllättävän tappion Englannin Liigacupissa Burton Albionia vastaan, mutta Kirsikoiden viimeiset viikot ovat menneet Valioliigassa hyvin. Alla on kahteen viimeiseen otteluun täysi pistepotti sekä Southamptonia että Evertonia vastaan. Molemmissa koitoksissa itse maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Southamptonia vastaan voitto oli osittain onnekas. Vierasjoukkue pelasi viimeksi voitollisesti Manchester Unitedia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin maaliton Aston Villan kanssa. Viimeisten kierrosten osalta alakerta on toiminut hyvin. Pelaajiston itseluottamus on kunnossa. Tosin esimerkiksi viimeksi vastustajan menestyminen ei olisi ollut väärin. Lisäksi Englannin Liigacupissa tuli jopa neljän maalin tappio Oxfordia vastaan. Isännillä on edelleen useita poissaoloja, mutta Hammersilla on niin ikään terveysmurheita. Miehistöillä ei ole varsinaista tasoeroa. Cherriers saa olla kotonaan vain marginaalinen voittajasuosikki. Vauhdikkaaseen ja viihdyttävään otteluun lähdetään ykköskakkosella.

Wolverhampton – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Wolverhampton saa vastaansa Watfordin. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Crystal Palacea vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli kotona selvä tappio Chelseaa vastaan. Tuolloin omissa verkot soivat viisi kertaa. Viikolla Englannin Liigacupissa oltiin yllättävän tiukoilla Readingia vastaan, mutta jatkoon lopulta mentiin. Kokoonpanossa oli kuitenkin useita muutoksia. Ensimmäistä voittoa haetaan. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina kahdeksan maalin tappioon päättyneen ottelun Manchester Cityä vastaan ja viihdyttävän pistejaon Arsenalia vastaan. Tuolloin molemmat niput onnistuivat maalinteossa kahdesti. Englannin Liigacupissa tuli jatkopaikka Swanseasta. Lienee sanomattakin selvää, että Hornetsilla alakerran toiminta on isoin kehityksen kohde. Itseluottamukselle voitto Swanseasta teki hyvää, vaikka kyse ei ollut sarjasta. Vieraillakin ensimmäinen voitto on vielä tulematta. Perustasoltaan oranssimustat ovat sen verran edellä, että ykkönen tulee vähän yli 50 pinnalla. Hieman alipelattu ykkönen on jopa kelvollista tolpan ainesta.

Everton – Manchester City

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City matkustaa Evertonin vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti sekä Sheffield Unitedia että Bournemouthia vastaan. Edellisellä kierroksella jopa täyteen pistepottiin olisi ollut hyvä mahdollisuus, mutta varsinkin alakertaa tulee tiivistää. Toffees on kerännyt kuudesta ottelustaan kaksi voittoa, yhden tasapelin ja kolme tappiota. Viikolla tuli Englannin Liigacupissa kahden maalin voitto Sheffield Wednesdaysta. Vierasjoukkue mätti viimeksi kahdeksan maalia Watfordille. Nopeasti maalinteossa onnistuttiin viisi kertaa. Koitos oli ohi pikaisesti. Lisäksi Englannin Liigacupissa tuli jatkopaikka Prestonista. Taivaansinisillä on alla muutamia epäonnistumisia, mutta on toki alkukaudessa ollut paljon hyvääkin ja tavoitteet luonnollisesti monella rintamalla korkealla. Kummallakin ryhmällä on yhä pari poissaoloa. Isännät kuuluvat kaudesta toiseen kärkinippujen parhaiden haastajien joukkoon, mutta vieraat voittavat silti noin 70 prosentilla. Sinisetkin ovat kyvyiltään sen verran hyviä, että yllättävä risti otetaan kaveriksi.

Blackburn – Luton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Blackburn ja Luton. Kotijoukkue on voittanut kahdella edellisellä kierroksella Readingin ja Millwallin. Edellisellä kierroksella pistejako olisi ollut sopivampi lopputulos. Kahdeksaan otteluun kasassa on neljä voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Viikolla ei Englannin Liigacupissa pelattu, joten otteluun päästään hyvin levänneinä. Alkukauden aikana pisteitä on tullut pikkuisen liian paljon. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti QPR:ää ja Hullia vastaan. Lisäksi Englannin Liigacupissa tuli putoaminen Leicesteriä vastaan. Hatters haluaa pelata aktiivisesti ja aloitteellisesti, mutta varsinkin alakerran kanssa kaivataan kipeästi parannusta. Nykyisellään alakerta on aivan liian virheherkkä ja epävarma. Kolmeen viimeiseen kilpailulliseen peliin on mennyt 10 maalia. Ratkaisuvoimaa pitäisi kyllä olla. Kahdeksaan otteluun kasassa on kaksi voittoa, yksi tasapeli ja viisi tappiota. Rovers saa olla kotonaan vähän yli 50 prosentin ennakkosuosikki. Ykköstä on pelattu noin 20 prosenttia liian paljon, joten ykkönen menee ohitukseen.

Preston – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Preston pelaa Bristolia vastaan. Isännät nappasivat edellisellä kierroksella voiton Birminghamia vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa täysi pistepotti irtosi Brentfordin kustannuksella. Viikolla Englannin Liigacupissa mahdollisuudet Manchester Cityä vastaan olivat kovin pienet, mutta pelaajiston itseluottamuksen pitäisi olla silti kunnossa. Kotona on voitettu kaikki koitokset yhteensä numeroin 10-2. Kahdella edellisellä kierroksella omiin ei ole mennyt maaleja. Sarjataulukossa ollaan heti kärjen alla. Alkukausi on mennyt pikkuisen yli odotusten. Vierasjoukkuella alkukausi on mennyt niin ikään hyvin. Edellisellä kierroksella City pelasi maalittoman hienosti esiintyneen Swansean kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli täysi pistepotti Stokea vastaan. Kahdeksaan otteluun vähintään pisteeseen on venytty seitsemän kertaa. Molemmilla miehistöillä on ainakin muutamia poissaoloja. Materiaaliltaan niput ovat lähellä toisiaan. Vieraat ovat vain pikkuisen tasokkaampi ryhmä. Heillä on kuitenkin enemmän terveysmurheita. Ykkönen tulee vähän päälle 40 pinnalla. Oikein pelattua ykköstä ei uskalla ottaa ihan siten tolpaksi, mutta ykkösristi on hyvä peli-idea.

Charlton – Leeds

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Charlton saa vastaansa Leedsin. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Birminghamia vastaan ja pettymyksen merkeissä Wigania vastaan. Sarjanousijan alkukausi on mennyt hyvin, mutta suunta alkaa mennä kohti omaa todellista tasoa. Kahteen viimeiseen kierrokseen itse maalinteossa ei ole onnistuttu. Taustalla on useampia poissaoloja. Vierasjoukkue on myös kuluvalla kaudella yksi sarjan parhaista porukoista. Alkukausi on mennyt heillä odotetusti hyvin. Menestystä on myös odotettavissa. Kahdella edellisellä kierroksella Barnsley kaatui maalein 0-2 ja pelattiin vähämaalinen pistejako Derbyn kanssa. Edellisellä kierroksella voittoon olisi ollut hyvä tilaisuus, mutta vahva hallinta ei tuottanut toista maalia. Kärkinipulla on myös muutamia poissaoloja. Kokonaisuutena selvästi vahvemmat vieraat ovat noin 60 prosentin ennakkosuosikkeja. Kakkosta on pelattu jopa pikkuisen liian vähän, joten rastitetaan se ilolla tolpaksi.

Swansea – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Swansea ja Reading. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman pistejaon Bristolin kanssa ja niukasti tappiollisesti Nottinghamia vastaan. Viikolla tuli lähtö Englannin Liigacupista, kun putoaminen koettiin Watfordille. Joutsenten alkukausi on ollut silti vahva. Sijoitus on yhä sarjataulukon jaetulla kärkipaikalla. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina niukasti tappiollisesti sekä Middlesbroughia että Blackburnia vastaan. Edellisessä ottelussa pistejako ei olisi ollut vääryys. Viikolla Englannin Liigacupissa tuli putoaminen Wolverhamptonille, mutta koitoksessa taisteltiin niin hyvin, että ratkaisua haettiin jatkoilta. Ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Perustaso löytyy alemmasta keskikastista. Ainakin isännillä on pari poissaoloa. Perustasoltaan nippu on sen verran edellä, että ykkönen tulee vähän yli 50 pinnalla. Ykkönen on ylipelattu, sillä kannatusta on lähes 70 pinnaa. Suora ohitus ei inspiroi, mutta risti napataan kylkeen.

Derby – Birmingham

Derby saa vastaansa Birminghamin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on pelannut kahdessa edellisessä ottelussaan vähämaalisen pistejaon sekä Leedsiä että Cardiffia vastaan. Edellisellä kierroksella pistejako yhtä sarjan parasta porukkaa vastaan teki itseluottamukselle hyvää. Takana on kuitenkin seitsemän edellistä kilpailullista ottelua ilman voittoja. Lisäksi edellisellä kierroksella vastustajan voitto olisi ollut ehdottomasti oikein. Koitoksessa oltiin vahvasti heikompi osapuoli. Vierasjoukkue on pelannut viimeisten kierrosten aikana voitollisesti Charltonia vastaan ja tappion muodossa Prestonia vastaan. Viimeksi vastustajan yksi maali riitti voittoon saakka. Ottelu oli hyvinkin tasainen. Sinipaidoilla vahvuus löytyy alakerrasta. Kummallakin ryhmällä on muutamia poissaoloja. Materiaaliltaan Pässejä on pidettävä vähän parempana nippuna, mutta varsinaista tasoeroa on vaikea nähdä. Ykkönen tulee vähän alle 50 prosentilla. Ykkönen on saanut liian pientä peliä, ja vaikka isänniltä löytyy selviä kehityksen juttuja, otetaan ykkönen rohkeasti tolpaksi.

Middlesbrough – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Middlesbrough ja Sheffield Wednesday. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Readingia vastaan ja niukasti tappiollisesti Cardiffia vastaan. Pistejako ei olisi ollut juuri vääryys, mutta uuden valmennuksen johdolla oli toki tiedossa, että vaikeuksia lienee tiedossa. Taustalla on pari poissaoloa. Viikolla ei kuitenkaan pelattu Englannin Liigacupissa, joten lepoaikaa on jäänyt kivasti. Vierasjoukkue pelasi viimeksi vähämaalisen pistejaon Fulhamia vastaan. Voitto ei olisi ollut väärin, sillä Pöllöjen peliesitys oli hyvä. Tosin tappio ei ollut monen minuutin päässä. Viikolla pudottiin jatkosta Englannin Liigacupissa Evertonia vastaan. Vieraillakin on poissaoloja. Alkukausi on mennyt kokonaisuutena punapaitoja paremmin. Luvassa on yksi kierroksen tasaisimmista ja vähämaalisimmista otteluista. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan. Kotijoukkueesta saadaan marginaalinen ennakkosuosikki. Mennään iltaan ykkösristillä.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 28.9.2019 | Tilastot

 Crystal PalaceNorwich
Sarjataulukossa1216
Voitot-tasapelit-häviöt2-2-22-0-4
Tehdyt-päästetyt maalit4-79-14
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-0-4
Maalipuntari 6 edellistä4-79-14
Laukauksia/ottelu10,59,8
Pallonhallinta44,90 %49,90 %
Syöttöprosentti75,40 %82,50 %
Loukkaantumiset  Esim. Krul (?), Fährmann (?), Tettey (?), Aarons, Trybull, Klose
Pelikiellossa  
   
   
   
 TottenhamSouthampton
Sarjataulukossa713
Voitot-tasapelit-häviöt2-2-22-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit12-86-9
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä12-86-9
Laukauksia/ottelu14,713,8
Pallonhallinta56,70 %49,00 %
Syöttöprosentti86,40 %72,80 %
Loukkaantumiset Lo Celso Djenepo
Pelikiellossa  
   
   
   
   
   
 ChelseaBrighton
Sarjataulukossa1115
Voitot-tasapelit-häviöt2-2-21-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit12-135-8
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-3-2
Maalipuntari 6 edellistä12-135-8
Laukauksia/ottelu1611,5
Pallonhallinta54,20 %54,70 %
Syöttöprosentti83,70 %81,50 %
Loukkaantumiset Loftus-Cheek, Rüdiger (?), Emerson (?), Christensen (?) Balogun, Trossard, Jahanbakhsh, Schelotto, Izquierdo
Pelikiellossa  
   
   
   
 Aston VillaBurnley
Sarjataulukossa189
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-42-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit6-98-7
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-2-2
Maalipuntari 6 edellistä6-98-7
Laukauksia/ottelu11,511,3
Pallonhallinta46,10 %42,00 %
Syöttöprosentti80,10 %64,40 %
Loukkaantumiset Chester, Kodjia Drinkwater, Gudmundsson (?)
Pelikiellossa  
   
   
   
 BournemouthWest Ham
Sarjataulukossa65
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-23-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit11-108-7
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä11-108-7
Laukauksia/ottelu10,311,3
Pallonhallinta42,40 %47,40 %
Syöttöprosentti72,20 %79,90 %
Loukkaantumiset Esim. Smith, Groeneveld, Daniels, Brooks, Gosling, Stanislas, Francis  Silva, Reid, Antonio, Lanzini (?)
Pelikiellossa  
   
   
   
 WolverhamptonWatford
Sarjataulukossa1920
Voitot-tasapelit-häviöt0-4-20-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit7-114-18
Kuntopuntari 6 edellistä0-4-20-2-4
Maalipuntari 6 edellistä7-114-18
Laukauksia/ottelu10,515,2
Pallonhallinta45,60 %48,80 %
Syöttöprosentti75,70 %80,20 %
Loukkaantumiset  Deeney, Success
Pelikiellossa  
   
   
   
 EvertonManchester City
Sarjataulukossa142
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-34-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit5-924-6
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-34-1-1
Maalipuntari 6 edellistä5-924-6
Laukauksia/ottelu13,221,7
Pallonhallinta56,90 %59,90 %
Syöttöprosentti78,90 %89,00 %
Loukkaantumiset Gomes, Gbamin Laporte, Sane, Stones
Pelikiellossa  
   
   
   
 BlackburnLuton
Sarjataulukossa1021
Voitot-tasapelit-häviöt4-1-32-1-5
Tehdyt-päästetyt maalit9-812-16
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-0-4
Maalipuntari 6 edellistä8-48-11
Laukauksia/ottelu11,511
Pallonhallinta51,20 %50,70 %
Syöttöprosentti74,50 %76,30 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 PrestonBristol
Sarjataulukossa37
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-24-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit14-713-9
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-14-2-0
Maalipuntari 6 edellistä11-611-5
Laukauksia/ottelu9,311,1
Pallonhallinta51,40 %47,20 %
Syöttöprosentti72,40 %73,80 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 CharltonLeeds
Sarjataulukossa81
Voitot-tasapelit-häviöt4-2-25-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit11-813-4
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä6-69-2
Laukauksia/ottelu9,417,5
Pallonhallinta47,80 %61,20 %
Syöttöprosentti7482,80 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 SwanseaReading
Sarjataulukossa220
Voitot-tasapelit-häviöt5-2-12-1-5
Tehdyt-päästetyt maalit12-59-11
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä10-47-6
Laukauksia/ottelu12,114,5
Pallonhallinta53,30 %51,30 %
Syöttöprosentti80,40 %80,60 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 DerbyBirmingham
Sarjataulukossa1811
Voitot-tasapelit-häviöt1-5-24-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit8-117-9
Kuntopuntari 6 edellistä0-4-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä6-105-8
Laukauksia/ottelu11,38,9
Pallonhallinta51,90 %41,90 %
Syöttöprosentti79,50 %69,10 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 MiddlesbroughSheffield Wednesday
Sarjataulukossa159
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-34-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit8-911-7
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä5-56-6
Laukauksia/ottelu13,412,8
Pallonhallinta51,80 %45,60 %
Syöttöprosentti73,10 %74,60 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa 
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö