Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 29.12.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Liverpool – Arsenal | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigan huippuottelussa loistavassa iskussa oleva Liverpool saa vieraakseen Arsenalin. Kotijoukkue on voittanut seitsemän edellistä kilpailullista kamppailuaan, kun taas Tykkimiesten pelivire on ollut selvästi heikompi. Viimeksi miehistö jäi vähämaaliseen tasapeliin Brightonia vastaan. Tuolloin peliesitys jätti paljon parantamisen varaa. Isännät voittivat viimeksi helposti Newcastlen, ja joulukuun viidennen päivän jälkeen heille on tehty kaikkiaan vain yksi maali. Alakerta on ollut sarjan timanttisinta. Varsinkin kotonaan The Reds on ollut lähes mahdoton pysäytettäväksi. Vierasjoukkue on kokenut loppuvuonna edellisen kierroksen ohella muitakin yllättäviä pistemenetyksiä. Southamptonia vastaan jäätiin kokonaan pisteittä, eikä varsinkaan alakerran työskentely ollut vakuuttavaa. Burnleyta vastaan tehtiin kolme maalia, mutta lopullinen ratkaisu saatiin vasta lisäajalla. Lontoolaisten terveystilanne ei ole lainkaan parhaimmillaan, mutta sarjataulukon ykkönenkään ei ole täysin terveenä. Andfieldin illassa on yksi selvä ennakkosuosikki, sillä monet tekijät puoltavat jälleen kotiyleisön suosikkien menestymistä. Varsinkin puolustuspelaamisensa kanssa Gunners on joutumassa valtavaan testiin.

Tottenham – Wolverhampton | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa toisensa kohtaavat Tottenham ja Wolverhampton. Isännät ovat voittaneet neljä edellistä kilpailullista kamppailuaan, ja viimeksi Spurs latoi viisi maalia Bournemouthille. Sitä edelsi vaatimattomasti kuusi maalia Evertonille. Lontoolaisten itseluottamus varsinkin hyökkäyspelaamisen osalta on katossa. Vierasjoukkue nousi viimeksi vähämaaliseen tasapeliin Fulhamia vastaan, mutta ennakkokaavailuissa täysikin pistepotti olisi ollut otettavissa. Sudet eivät ole hävinneet viiteen edelliseen kierrokseen kuin Liverpoolille, ja sarjanousijaksi oranssimustien alkukausi on mennyt hienosti. Fulhamia vastaan miehistö oli suuren osan ajasta hallitsevana osapuolena, mutta pallollinen tekeminen oli liian yksitoikkoista. Lokakuun kuudennen päivän jälkeen vieraissa on tullut yksi voitto. Kotijoukkueella on edelleen muutamia loukkaantumisia, mutta poissaoloitta vierailijatkaan eivät liene liikenteessä. Lilywhites on kulkenut kotonaan voitosta voittoon, eikä näillä tiedoilla suurempaa muutosta ole odotettavissa. Wanderers on ehtinyt saamaan useita onnistumisia kärkipään porukoita vastaan, mutta nyt vastustajan hurja hyökkäyskalusto lienee liikaa.

Watford – Newcastle

Watford isännöi Newcastlea, kun pelit jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Hornets koki edellisellä kierroksella tappion Chelseaa vastaan, mutta edelliseen kolmeen taistoon alla on kuitenkin kaksi voittoa. Vierasjoukkue hävisi viimeksi rumin lukemin Liverpoolille, mutta eiköhän Harakoiden leirissä tiedetty valmiiksi, että mahdollisuudet menestymiseen ovat olemattomat. Marraskuun jälkeen mustavalkoiset ovat voittaneet vain kertaalleen. Kolmeen viimeiseen kierrokseen Magpies on tehnyt yhden maalin, vaikka kaksi vastustajaa oli sarjataulukon häntäpäästä. Hyville maalintekopaikoille pääseminen on tuskaa. Alakerta toimii heikompia ryhmiä vastaan aivan kelvollisesti, mutta tätä menoa sarjapaikan säilyttäminen voi olla vaikeaa. Kotijoukkue pelasi Chelseaa vastaan myöhään illalla, kun taas vierailijat ovat saaneet hieman enemmän valmistautumisaikaa. Molemmilla nipuilla on edelleen hieman ongelmia loukkaantumisten kanssa. Materiaaliltaan keltamustat ovat tasokkaampi porukka ja kotonaan ennakkosuosikki, mutta isoa tasoeroa ei ole. Vierailijat todennäköisesti vetäytyvät, eikä montaa maalia illassa liene luvassa. Paremmassa iskussa oleva Yellow Army on silti niskan päällä.

Brighton – Everton

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa toisistaan mittaa ottavat Brighton ja Everton. Vierasjoukkue on ollut edellisten viikkojen aikana erittäin epätasainen suorittaja, sillä toiseksi edellisellä kierroksella miehistö koki murskatappion Tottenhamille, mutta heti perään liverpoolilaiset nappasivat hurjan hyökkäyspelaamisensa ansiosta voiton Burnleysta. Toki vastustajien tasoero oli keskenään valtava. Kotijoukkueella on alla vähämaalinen tasapeli Arsenalin kanssa, eikä pelitilanteiden valossa Albionin venyminen pisteeseen ollut vääryys. Materiaaliltaan isännät eivät ole vierailijoiden tasoa, mutta Toffeesilla on selvästi parannettavaa puolustuspelaamisensa suhteen. Siitä esimerkki nähtiin Tottenhamia vastaan. Aitoa osaamista on kuitenkin taistella sijoituksista heti kuuden suurimman porukan takana. Molemmilla nipuilla on pari poissaoloa. Kotiyleisön suosikit ovat hävinneet kuuteen edelliseen kotikamppailuunsa vain kerran ja senkin Chelsealle. Heille tehdään kotona harvoin maalia enempää. Kokonaisuus on silti sen verran heikompi, että kotonakin Seagulls on ansaittu altavastaaja.

Fulham – Huddersfield

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Fulham isännöi Huddersfieldiä. Mökkiläiset pelasivat jälleen yhden kierroksen ilman voittoa, kun Wolverhamptonin kanssa pisteet tasattiin vähämaalisen taiston päätteeksi. Lontoolaiset olivat taistossa selvästi heikompana osapuolena. Puolustuspelaamista on saatu vietyä parempaan suuntaan, mutta toisaalta maalinteko on tuskaa. Enemmän kuin yhden maalin tekeminen on vähän turhankin harvinaista herkkua. Valkopaidoilla on perustasoltaan kelpo mahdollisuus säilyttää sarjapaikkansa, mutta nykyisillä näytöillä se tulee olemaan kaikkea muuta kuin helppo tehtävä. Maalintekovoimaa tarvitaan lisää. Vierasjoukkue kärsi viimeksi odotetun tappion Manchester Unitedille, eikä Terriers ole ollut muutenkaan edes välttävässä pelivireessä. Pettymyksiä on tullut pettymysten perään. Miehistö on vahva ehdokas keväällä putoamaan. Varsinkin hyökkäyspelaamisensa kanssa nippu on kovin vaatimaton. Toisaalta kahteen edelliseen kierrokseen omiin on mennyt kuusi maalia. Pallollinen tekeminen on ylipäätänsä heikkoa. Loukkaantumisia on heillä rasitteena. Isäntien kotietu on ollut kaukana hohdokkaasta, mutta nyt tarjoutuu hyvä mahdollisuus saada omille faneillekin aihetta juhlaan. Sarjanousija lähtee iltaan ennakkosuosikkina.

Leicester – Cardiff

Jalkapallon Englannin Valioliigan kamppailussa Cardiff pyrkii yllättämään Leicesterin. Kotijoukkueella on alla erinomainen voitto Manchester Cityn kustannuksella, vaikka se tulikin luonnollisesti pelitilanteiden vastaisesti. Täysi pistepotti sarjan jättiläistä vastaan tuli itseluottamuksen kannalta enemmän kuin hyvään saumaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli vieläpä täysi pistepotti Chelseaa vastaan, joten Kettujen pelivire on mainiossa jamassa. Hyökkäyspelaaminen kaipaa lisää ratkaisuvoimaa, mutta toisaalta alakerta on vahva. Kaksi suurseuraa pidettiin vain yhdessä maalissa. Vierasjoukkue on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan yhden voiton, mutta viimeksi walesilaiset saivat pistejaon Crystal Palacea vastaan. Se oli hyvä onnistuminen, vaikka vastassa ei ollut erikoinen nippu. Sarjanousija on kärsinyt pahimmillaan suurista puolustuspelaamisen vaikeuksista. Toisaalta maalintekokin on ollut monesti sen verran tuskaa, että näillä näytöillä sarjapaikan säilyttäminen on vaikeaa. Materiaaliltaan miehistö on muutenkin vahva ehdokas putoamaan. Muutama poissaolo on rasitteena. On myös hyvä todeta, että Crystal Palacea vastaan onnea oli selvästi matkassa. Isännille kamppailun hallitseminen ei ole ominaisinta tekemistä, mutta kyllä heistä saa selvän voittajasuosikin.

Norwich – Derby

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan kierroksen mielenkiintoisimmassa ottelussa Derby matkustaa Norwichin vieraaksi. Kotijoukkue nousi viimeksi Nottinghamia vastaan lähes toivottomasta paikasta kiinni pistejakoon. Viiteen edelliseen kamppailuun saldona on kolme voittoa ja muutama tasapeli, joten edellisestä tappiosta on jälleen paljon aikaa. Kanarianlintujen alkukausi on ollut pientä ylisuorittamista, mutta mahdollisuudet ensi kaudeksi Valioliigaan ovat täysin realistiset. Teemu Pukki ei tehnyt viimeksi yhtään maalia, mikä kuvastaa hyvin miehistön leveää maalintekovoimaa. Puolustuspelaamisen kanssa on kuitenkin tekemistä, sillä alakerrassa on virhealttiutta. Vierasjoukkueella on alla tappio Sheffield Unitedille, mutta loppulukemat eivät kertoneet koko totuutta illan kulusta. Pässit ovat niin ikään potentiaalisia ehdokkaita taistelemaan pääsystä Valioliigaan. Puolustuspelaaminen on vahvuus, mutta hyökkäyspäässä tarvitaan lisää maalintekovoimaa. Kuuteen viimeiseen taistoon vain Swanseaa vastaan maalinteosssa onnistuttiin enemmän kuin kerran. Viimeksi pitkästä aikaa omiin meni enemmän kuin yksi maali. Pientä ailahtelua ja epätasaisuutta on yhä silti olemassa. Isäntien kotietu on ollut erinomainen, mutta materiaaliltaan nippua ei voi pitää edellä. Tasainen ilta on edessä, eikä näillä tiedoilla lievääkään ennakkosuosikkia ole helppoa löytää.

Bristol – Rotherham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Bristol ja Rotherham. Kotijoukkueella on alla vähämaalinen tasapeli Brentfordin kanssa, kun taas vierasjoukkue koki niukan tappion Boltonia vastaan. City on voittanut viiteen edelliseen kierrokseen vain kerran, mutta tasapelejä on mahtunut matkalle useita. Esimerkiksi toiseksi edellisessä kotitaistossaan Robins nappasi pisteen Norwichia vastaan. Viimeksi tappio on koettu yli kuukausi sitten Leedsille. United on materiaaliltaan yksi vahvimmista ehdokkaista pelaamaan ensi kaudella sarjaporrasta alempana. Miehistö on esiintynyt perustasoonsa nähden jopa yllättävän positiivisesti, mutta siitä huolimatta varsinkin maalinteon kanssa on vaikeaa. Nippu on tehnyt keskimäärin alle maalin ottelua kohden. Voittoon on pystytty viimeksi noin pari kuukautta sitten, mutta esimerkiksi Sheffield Unitedia vastaan venyttiin pistejakoon. Kotona tuli viimeksi ruma tappio West Bromwichille. Vieraissa ensimmäinen voitto odotuttaa yhä itseään. Ajoittain nippu pystyy väläyttelemään ja venymään, mutta isommassa kuvassa tekemisen taso ei meinaa riittää. Robins on kaksikosta selvästi tasokkaampi porukka ja lähellä voittoa.

Millwall – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Millwall saa vastaansa Nottinghamin. Isännät voittivat viimeksi vähämaalisesti Readingin, kun taas vierasjoukkueella peräti kolmen maalin johtoasema Norwichia vastaan ei pitänyt loppuun saakka. Kanarianlinnut nousivat viimeisen vartin aikana kiinni pistejakoon. Se oli Forestille yksi kauden pahimmista pettymyksistä. Kotijoukkue pääsi pelaamaan viimeksi pitkään miehen ylivoimalla. Vaikka viimeksi voitto napattiin, pelaajiston itseluottamus ei liene korkealla, ja lokakuun jälkeen kotikentällä voittoihin on pystytty helposta otteluohjelmasta huolimatta vain kerran. Vastustajina ovat olleet Bolton, Reading ja Hull. Vierasjoukkue ei ole voittanut neljään viimeiseen kierrokseen, mutta puolustuspelaaminen on ollut jälleen vahvaa Norwich-peliä lukuun ottamatta. Punapaidoille tehdään harvoin maalia enempää. Norwichia vastaan saatiin harvinaista herkkua, kun itse tehtiin kolme maalia. Pelitapahtumien valossa oli kieltämättä outoa, että maalintekoon pystyttiin kolmesti. Edellisen kierroksen jälkeen keskitytään varmasti jälleen tuttuun vahvaan puolustustyöskentelyyn. Materiaaliltaan miehistöillä ei ole suurempaa tasoeroa. Vähämaaliseen kamppailuun lievääkään voittajasuosikkia on näillä perusteluilla vaikeaa löytää.

Preston – Aston Villa

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan ottelutarjontaa, Preston isännöi Aston Villaa. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella tappion Hullia vastaan, mutta pelitilanteiden valossa North End oli parempi osapuoli. Toiseksi edellisellä kierroksella isännät hävisivät Sheffield Wednesdaylle pelattuaan pitkään miehen alivoimalla. Materiaaliltaan miehistö kuuluisi jopa ylempään keskikastiin, joten kyse on ehdottomasti yhdestä alkukauden suurimmasta pettymyksestä. Potentiaalia olisi selvästi parempaan. Vieraaksi saapuvat birminghamilaiset pääsivät viimeksi takaisin voittojen pariin kaatamalla Swansean. Villans on materiaaliltaan ehdokkaita nousemaan ensi kaudeksi Valioliigaan. Kyseessä on yksi sarjan tulivoimaisimmista nipuista. Edellisten viikkojen otteluohjelma ei ole ollut suotuisa, sillä vastassa ovat olleet West Bromwich, Middlesbrough ja Leeds. Neljään edelliseen matkapeliin alla on kolme voittoa. Heiltä löytyy jo peräti 13 maalin nuori 21-vuotias pelaaja, mutta toista lähellekään samanlaista maalikonetta ei ole kokoonpanossa. Molemmilla miehistöillä on pari poissaoloa. Laadukkaammat vierailijat kontrolloivat kamppailua ja omaavat hyvät mahdollisuudet napata toinen voitto putkeen. Valkopaidat ovat pikkuhiljaa nostamassa päätään, mutta tekeminen on vielä selvästi ailahtelevaa.

West Bromwich – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät West Bromwich ja Sheffield Wednesday. Isännät ovat pääsemässä takaisin hyvään pelivireeseen, sillä alla on kolmesta edellisestä kamppailusta yhtä monta voittoa. Viimeksi voitto napattiin odotetusti Wiganin kustannuksella. Miehistö omaa materiaaliltaan hyvät mahdollisuudet pelata ensi kaudella Valioliigassa. Sheffieldiläisillä alla on erittäin tärkeä onnistuminen, kun Middlesbrough saatiin yllätettyä. Voitto tuli pelitapahtumien vastaisesti, mutta sitä edeltänyt voitto Prestonista oli laadukas suoritus. Middlesbroughin vieraana hyökkäyspelaaminen oli kovin vaisua, mutta alakerta piti tasokkaan vastustajan maaleitta. The Owls on voittanut lokakuun seitsemännen päivän jälkeen vieraissa vain kertaalleen. Miehistön terveystilanne on mennyt parempaan suuntaan. Pelaajiston itseluottamukselle muutamat onnistumiset ovat tulleet tarpeeseen, mutta paperilla Albion on kaksikosta selvästi parempi nippu ja omaa myös kotiedun. Siellä pisteitä on irronnut hyvin. Lisäksi hyökkäyspelaamisensa kanssa kotijoukkue on tulivoimainen.

Leeds – Hull

Leeds saa vastaansa Hullin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on komeassa voittoputkessa, sillä alla on seitsemästä edellisestä kamppailusta yhtä monta voittoa. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Blackburnin kustannuksella, mutta ratkaisua jouduttiin hakemaan lisäajalle saakka. Materiaaliltaan miehistö on vahva ehdokas pelaamaan ensi kaudella Valioliigassa. Vierasjoukkue on pelannut edellisten viikkojen aikana myös hienosti, mutta viimeksi tullut voitto Prestonista oli vastoin pelitapahtumia. Hyökkäyspelaaminen on tuottanut hyvin onnistumisia, mutta sitä on tehty ajoittain puolustustyöskentelyn kustannuksella. Vieraissa tappioita ei ole alla yli kahteen kuukauteen, mutta nyt vastustajaksi asettuu yksi hankalimmista nipuista. Reissussa omiin on mennyt neljään viimeiseen peliin kahdeksan maalia. Tiikereillä lienee muutamia loukkaantumisia. Vahvojen peliesitysten Unitedilla kotietu on ollut vahva, ja oranssimustien useista onnistumisista huolimatta miehistöjen välillä tasoero on iso. The Witesin vahvaa hallintaa on edessä.

Sheffield United – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Sheffield United ja Blackburn. Blades nappasi viimeksi täyden pistepotin Derbyn kustannuksella, mutta vieraissa alla on vähämaalinen tasapeli heikkoa Ipswichiä vastaan. Sheffieldiläisten alkukausi on sujunut muuten mainiosti, sillä edelleen toisena oleva Norwich on täysin tavoitettavissa. Neljään edelliseen kotipeliin alla ei ole yhtä voittoa enempää, mutta edellisten viikkojen otteluohjelma on ollut haastava. Vastassa ovat olleet West Bromwich, Leeds ja Derby. Vieraaksi saapuva Rovers on pelannut viimeiset neljä kierrosta ilman voittoja, ja viimeksi sarjanousija onnistui menettämään pisteet lisäajalla tulleeseen kahteen takaiskuun. Tuolloin tappio oli vähintäänkin ansaittu. Kaksi aiempaa vastustajaa on ollut sarjataulukon kärkipäätä, mutta heikompia vastustajia vastaan on ollut myös vaikeaa. Vieraissa viimeisin voitto on tullut lähes kolme kuukautta sitten. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut etenkin reissussa virhealttiutta. Miehistöllä on myös edelleen loukkaantumisia. Materiaaliltaan nippu ei kuulu taisteluun sarjapaikkansa puolesta, mutta tasoeroa toki silti löytyy. Ottelussa on odotetusti yksi ennakkosuosikki.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
125% 125€7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 29.12.2018 | Tilastot

LiverpoolArsenal
Sarjataulukossa15
Voitot-tasapelit-häviöt16-3-011-5-3
Tehdyt-päästetyt maalit43-741-25
Kuntopuntari 6 edellistä6-0-04-1-1
Maalipuntari 6 edellistä16-214-9
Laukauksia/ottelu15,812,7
Pallonhallinta57,50 %57,50 %
Syöttöprosentti84,60 %84,00 %
LoukkaantumisetGomez, Matip, Oxlade-ChamberlainBellerin, Monreal,  Mkhitaryan, Welbeck, Holding,  Mavropanos
Pelikiellossa
TottenhamWolverhampton
Sarjataulukossa210
Voitot-tasapelit-häviöt15-0-47-5-7
Tehdyt-päästetyt maalit42-1820-22
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-13-0-3
Maalipuntari 6 edellistä12-67-8
Laukauksia/ottelu12,713,4
Pallonhallinta55,00 %47,00 %
Syöttöprosentti82,20 %78,40 %
LoukkaantumisetDembele, Dier, Alli, Vertonghen, JanssenJota
Pelikiellossa
WatfordNewcastle
Sarjataulukossa915
Voitot-tasapelit-häviöt8-3-84-5-10
Tehdyt-päästetyt maalit26-2714-26
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä7-127-8
Laukauksia/ottelu11,910,6
Pallonhallinta47,40 %42,70 %
Syöttöprosentti74,70 %71,60 %
LoukkaantumisetGray, Prodl, Janmaat, HughesKi, Lejeune, Clark, Shelvey
Pelikiellossa
BrightonEverton
Sarjataulukossa138
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-97-6-6
Tehdyt-päästetyt maalit21-2731-29
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-3-2
Maalipuntari 6 edellistä8-85-7
Laukauksia/ottelu9,113
Pallonhallinta43,00 %50,70 %
Syöttöprosentti73,70 %78,30 %
LoukkaantumisetJahanbakhsh, IzquierdoLookman, McCarthy
Pelikiellossa
FulhamHuddersfield
Sarjataulukossa1920
Voitot-tasapelit-häviöt2-5-122-4-13
Tehdyt-päästetyt maalit17-4312-34
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-41-1-4
Maalipuntari 6 edellistä5-135-7
Laukauksia/ottelu12,211,5
Pallonhallinta48,20 %48,30 %
Syöttöprosentti78,70 %76,40 %
LoukkaantumisetZamboMooy, Van la Parra, Williams, Smith
Pelikiellossa
LeicesterCardiff
Sarjataulukossa717
Voitot-tasapelit-häviöt8-4-74-3-12
Tehdyt-päästetyt maalit24-2218-38
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä4-58-9
Laukauksia/ottelu11,811,3
Pallonhallinta49,60 %40,10 %
Syöttöprosentti77,90 %64,10 %
LoukkaantumisetAmartey, JamesRichards, Ward
Pelikiellossa
NorwichDerby
Sarjataulukossa26
Voitot-tasapelit-häviöt14-6-411-6-7
Tehdyt-päästetyt maalit44-2933-28
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-03-1-2
Maalipuntari 6 edellistä16-96-7
Laukauksia/ottelu14,714,3
Pallonhallinta55,00 %55,30 %
Syöttöprosentti78,80 %78,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BristolRotherham
Sarjataulukossa1221
Voitot-tasapelit-häviöt8-8-84-10-10
Tehdyt-päästetyt maalit29-2823-39
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-20-5-1
Maalipuntari 6 edellistä7-89-11
Laukauksia/ottelu12,713,7
Pallonhallinta50,80 %43,70 %
Syöttöprosentti71,40 %61,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MillwallNottingham
Sarjataulukossa2010
Voitot-tasapelit-häviöt5-7-128-12-4
Tehdyt-päästetyt maalit29-3935-26
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-32-3-1
Maalipuntari 6 edellistä9-139-6
Laukauksia/ottelu12,711,8
Pallonhallinta45,20 %51,70 %
Syöttöprosentti64,20 %75,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PrestonAston Villa
Sarjataulukossa179
Voitot-tasapelit-häviöt7-7-109-9-6
Tehdyt-päästetyt maalit36-4046-37
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-3-0
Maalipuntari 6 edellistä10-719-11
Laukauksia/ottelu12,714,2
Pallonhallinta51,00 %53,70 %
Syöttöprosentti70,10 %79,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
West BromwichSheffield Wednesday
Sarjataulukossa316
Voitot-tasapelit-häviöt13-6-58-6-10
Tehdyt-päästetyt maalit52-3130-40
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-01-2-3
Maalipuntari 6 edellistä13-77-10
Laukauksia/ottelu14,411,2
Pallonhallinta52,40 %48,50 %
Syöttöprosentti78,60 %74,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LeedsHull
Sarjataulukossa115
Voitot-tasapelit-häviöt15-6-38-6-10
Tehdyt-päästetyt maalit42-2228-33
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-12-3-1
Maalipuntari 6 edellistä8-510-9
Laukauksia/ottelu15,611
Pallonhallinta59,40 %46,40 %
Syöttöprosentti79,20 %67,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield UnitedBlackburn
Sarjataulukossa414
Voitot-tasapelit-häviöt12-5-77-10-7
Tehdyt-päästetyt maalit39-2831-37
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-3-2
Maalipuntari 6 edellistä8-710-13
Laukauksia/ottelu1311,5
Pallonhallinta52,30 %49,60 %
Syöttöprosentti76,30 %69,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 50€7 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €7xBEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2018 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö