Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 29.2.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle hyvällä tavalla.

Bournemouth – Chelsea

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Bournemouth isännöi Chelseaa. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Sheffield Unitedia ja Burnleyta vastaan. Edellisessä ottelussa tauolla oltiin vielä ilman maaleja, mutta toisella jaksolla homma lähti nopeasti väärään suuntaan. Toiseksi edellisellä kierroksella ottelulle saatiin hyvä alku, mutta vastustaja tuli tasoihin juuri ennen puoliaikaa ja teki toisen maalinsa noin kymppi ennen taiston päätöstä. Kirsikat on pelannut viimeksi kotonaan voitollisesti Aston Villaa vastaan. Cherriesin kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, joten sarjapaikan kanssa tulee vielä hankaluuksia. Varsinkin ratkaisuvoimaa on ollut odotettua vaisummin. Kotona menestystä on tullut neljästä voitosta ja neljästä tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Manchester Unitedia vastaan ja voitollisesti Tottenhamia vastaan. Sinipaidoille on tulossa tärkeä Mestarien liigan ottelu, joten rotaatiota voi olla luvassa. Edellisellä kierroksella päästiin heti toisen jakson alussa kaksi maalia edelle. Voitto oli aivan ansaittu. Tien päällä on pelattu viimeksi vauhdikas pistejako Leicesterin kanssa. Tasoeroa on Bluesille sen verran paljon, että Mestarien liigasta huolimatta kakkonen tulee yli 55 pinnalla. Otetaan oikein pelattu kakkonen varmaksi.

Newcastle – Burnley

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Newcastle ja Burnley. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Arsenalia ja Crystal Palacea vastaan. Edellisellä kierroksella ottelu oli menossa tauolle osumitta, mutta vastustaja sai voittoon vieneen maalinsa juuri ennen puoliaikaa. Toiseksi edellisellä kierroksella ottelu oli tauolla ilman maaleja, mutta homma lähti väärille raiteille lähes heti toisen jakson alussa. Harakat on pelannut viimeksi kotonaan maalittoman ottelun Norwichin kanssa. Mustavalkoiset kuuluisivat otteidensa valossa taistelemaan sarjapaikkansa säilytyksestä. Kotona menestystä on tullut viidestä voitosta ja viidestä tasapelistä. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ollut isoja haasteita. Kolmella edellisellä kierroksella Magpies ei ole tehnyt yhtään maalia. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Bournemouthia vastaan ja koko pistepotin arvoisesti Southamptonia vastaan. Kahdella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu viisi kertaa. Onnistumisia on saatu myös muuten laajalla rintamalla. Esimerkiksi voitto Southamptonin vieraana oli aidosti laadukas onnistuminen. Viidellä edellisellä kierroksella on saatu komeasti neljä voittoa. Kotijoukkue saa olla pelkästään minitason ennakkosuosikki. Liikaa ylipelattu ykkönen ohitetaan.

West Ham – Southampton

West Ham pelaa Southamptonia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Hammersin vaikeudet ovat jatkuneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Manchester Cityä ja Liverpoolia vastaan. Kotijoukkue on pelannut jälleen monta kierrosta putkeen ilman voittoja, mutta lähiaikoina vastassa on ollut lähinnä tasokkaita nippuja. Lontoolaisten kausi on ollut myös muuten vaikea, joten isona puolustuksena sitä on vaikea pitää. Edellisellä kierroksella ottelussa oltiin yllättävän hyvin mukana, sillä toisen puoliajan alussa päästiin jopa maalin edelle. Lisäksi oli ilahduttava juttu, että maalinteossa onnistuttiin enemmän kuin kerran. Ratkaisuvoimaa on ollut muuten vähän, mutta myöskään alakerta ei ole toiminut. Kotona menestystä on saatu kolmesta voitosta ja kolmesta tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Aston Villaa vastaan ja yllättäen tappiollisesti Burnleyta vastaan. Edellisellä kierroksella ottelulle saatiin hyvä alku, sillä maalinteossa onnistuttiin jo ensimmäisellä kympillä. Saints on pelannut viimeksi vieraissa selvästi tappiollisesti Liverpoolia vastaan, mutta siitä on jo aikaa. Viimeksi tullut voitto oli silti itseluottamukselle hyvä juttu, sillä hetki sitten mentiin useita kilpailullisia otteluita putkeen ilman voittoja. Iltaan mennään käytännössä tasabuukista. Ykköstä on pelattu viitisen pinnaa liikaa. Lähdetään otteluun ristikakkosella.

Watford – Liverpool

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Liverpool matkustaa Watfordin vieraaksi. Kotijoukkueen vaikeudet jatkuivat edellisellä kierroksella kolmen maalin tappiossa Manchester Unitedia vastaan. Keltamustien kausi on ollut kokonaisuutena vaikea ja onnistumiset ovat olleet vähäisiä. Edellisellä kierroksella ottelussa oltiin vielä mukana, mutta vastustajan toinen maali oli selkärangalle vaikea paikka. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut vähämaalinen tasapeli Brightonin kanssa. Isännät ovat pelanneet viimeksi kotonaan maalilla tappiollisesti Evertonia vastaan. Kotona menestystä on saatu kolmesta voitosta ja viidestä tasapelistä. Hornets on sijoitustaan parempi porukka, mutta sarjapaikka pysyy uhattuna. Miehistöllä olisi varmasti kykyjä parempaan. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti West Hamia vastaan. Ottelu pelattiin aiemmin tällä viikolla. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut voitto Norwichia vastaan. Mestarien liigassa pudotuspelien urakka ehti alkaa ikävästi Atletico Madridia vastaan. Jatkopaikka on toki hyvin saatavilla. Valioliigassa mestaruus on tulossa, joten tärkein keskittyminen on Mestarien liigassa. Valioliigassa on tullut silti voittoja myös heikommilla otteilla. Rotaatiota voi olla luvassa, vaikka ensi viikolla ei ole vielä toista ottelua Atletico Madridia vastaan. Reds on kaikesta huolimatta vajaan 70 prosentin ennakkosuosikki. Vähän alipelattu kakkonen on hieno varma.

West Bromwich – Wigan

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät West Bromwich ja Wigan. Isännät ovat saaneet viidellä edellisellä kierroksella neljä voittoa. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella voiton Bristolia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut vauhdikas pistejako Nottinghamin kanssa. Baggies on taidoiltaan yksi sarjan parhaista miehistöistä ja ryhmän kausi on mennyt kokonaisuutena hienosti. Edellisellä kierroksella tauolla ehdittiin olla jo kaksi maalia edellä. Toisella jaksolla oltiin vähän aikaa miehen alivoimalla, mutta voittoa ei missään kohdassa uhattu. Viimeinen maali tehtiin noin vartti ennen taiston päätöstä. Viidellä edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu aina vähintään kahdesti. Kotona menestystä on tullut seitsemästä voitosta ja seitsemästä tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon Cardiffin kanssa ja voitollisesti Millwallia vastaan. Edellisessä ottelussa tullut voitto teki itseluottamukselle hyvää, sillä Laticsin kausi on ollut vaikea. Taistelua käydään sarjapaikan puolesta. Vieraissa onnistumiset ovat olleet vähäisiä. Tosin lähiaikoina on muuten tullut onnistumisia jopa odotettua paremmin. Molemmat miehistöt pelaavat viikolla yhdellä kierroksella. Tasokas, vahva ja tulivoimainen Albion voittaa noin 65 prosentilla. Siitä otetaan hyvä tolppa.

Fulham – Preston

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Fulham saa vastaansa Prestonin. Kotijoukkue on pelannut kolmella edellisellä kierroksella ilman voittoja. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon merkeissä Derbyä vastaan ja yllättäen kolmella maalilla tappiollisesti Barnsleyta vastaan. Mökkiläisten kausi on ollut kokonaisuutena onnistunut, mutta lontoolaisten otteissa on ollut ailahtelua ja epätasaisuutta. Valkopaidoilla on mahdollisuus taistella suorasta noususta Valioliigaan, mutta matka on viemässä todennäköisesti nousukarsintoihin. Kotona menestystä on ehditty saada kymmenestä voitosta ja kahdesta tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalilla tappiollisesti Millwallia vastaan ja voitollisesti Hullista. Edellisellä kierroksella Tiikerit oli tauolla maalin edellä, mutta toisella puoliajalla maalinteossa onnistuttiin kaksi kertaa. Ottelussa oltiin yli kerran kahdesta voittavia ennakkosuosikkeja. North End on ollut kotonaan mainiossa iskussa, mutta vieraissa on ollut vaikeampaa. Tosin siellä on voitettu kahdella edellisellä kerralla. Tien päällä menestystä on tullut viidestä voitosta ja samasta määrästä pistejakoja. Molemmat miehistöt pelaavat viikolla yhdellä kierroksella. Cottagers on kotonaan vähän yli 50 prosentin voittajasuosikki. Ottelu on rastittu melkein oikein, mutta suoraa ykköstä ei uskalla ottaa. Mennään taistoon ykkösristillä.

Cardiff – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Cardiff pelaa Brentfordia vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Stokea vastaan ja vauhdikkaan pistejaon Wiganin kanssa. Edellisellä kierroksella matkassa oli myös huonoa onnea, sillä vastustajan ensimmäinen maali tehtiin omasta pelaajasta. Illan toinen maali syntyi noin 25 minuuttia ennen taiston päätöstä. Walesilaiset ovat saaneet viidellä edellisellä kierroksella kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Voitot ovat tulleet Lutonia ja Huddersfieldiä vastaan. Bluebirds on saanut kotonaan menestystä kahdeksasta voitosta ja seitsemästä tasapelistä. Kotona on oltu sen verran vahvoja, että siellä on tullut vain yksi tappio. Viikolla on tiedossa ottelu Nottinghamia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon Blackburnin kanssa ja vähämaalisen sellaisen Birminghamin kanssa. Bees on ehtinyt pelata hetken ilman voittoja, mutta punavalkoisten kausi on ollut kokonaisuutena laadukas ja kyseessä on kaikilla mittareilla aidosti tasokas nippu. Lontoolaisilta löytyy paljon ratkaisuvoimaa. Edellisellä kierroksella oltiin tunnin kohdalla yllättäen kaksi maalia takana, mutta lopulta noustiin kiinni pistejakoon. Tien päällä menestystä on saatu seitsemästä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Viikolla pelataan Lutonia vastaan. Paremmat vieraat saavat olla noin 45 prosentin voittajasuosikkeja. Ottelu on rastittu päin mäntyä, sillä ykköstä on pelattu päälle 45 pinnaa. Kakkonen on ilman muuta komea tolppa.

Huddersfield – Charlton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Huddersfield kohtaa Charltonin. Kotijoukkue on saanut viideltä edelliseltä kierrokselta yhden voiton, tasapelin ja kolme tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Swanseaa vastaan ja vähämaalisen pistejaon Derbyn kanssa. Terriersin kausi on ollut kokonaisuutena haastava, mutta miehistön sarjapaikka pitäisi olla kyllä hoidettavissa. Kotona on pelattu viimeksi kolmella maalilla tappiollisesti Cardiffia vastaan. Viimeisin voitto on tullut vajaat kolme viikkoa sitten QPR:ää vastaan. Kotona menestystä on ehditty saada viidestä voitosta ja viidestä tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kolme kertaa ja hävinnyt pariin otteeseen. Addicks on esiintynyt lähiaikoina voitollisesti Lutonista ja tappiollisesti Blackburnille. Hetkeä aiemmin oltiin saatu voitto Nottinghamista. Edellisellä kierroksella oltiin vielä tauolla tasoissa, mutta toisella jaksolla maalinteossa onnistuttiin kaksi kertaa. Niistä toinen syntyi rankkarista. Tien päällä on ollut yhä vaikeaa. Sentään viimeksi siellä tuli siis hyvä onnistuminen, vaikka hyvä onni oli puolella. Molemmat miehistöt pelaavat myös viikolla. Säilymisen kannalta puhutaan tärkeästä ottelusta. Ykkönen tulee käytännössä kerran kahdesta. Otetaan vähän alipelattu ykkönen rohkeasti piikiksi. Vieraat ovat olleet lähiaikoina paremmassa iskussa, mutta Town on parempi miehistö.

Millwall – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Millwall testaa Bristolin pelivireen. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Wigania vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut koko pistepotti Prestonia vastaan. Edellisessä kamppailussa vastustajan ainokainen tehtiin huonolla onnella, sillä se tuli omasta pelaajasta. Leijonat on saanut kotonaan menestystä kahdeksasta voitosta ja viidestä tasapelistä. Kotona on pelattu kahdella edellisellä kierroksella yhteensä pisteen arvoisesti. Tiedossa on viikolla ottelu Birminghamia vastaan. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina maalilla tappiollisesti Leedsiä vastaan ja niin ikään ilman pisteitä West Bromwichia vastaan. Edellisellä kierroksella paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä, vaikka osa toisesta puoliajasta pelattiin miehen ylivoimalla. Hieman aiemmin oltiin saatu koko pistepotti Derbyä vastaan. Tien päällä menestystä on tullut kahdeksasta voitosta ja neljästä tasapelistä. Otteet ailahtelevat aika reippaasti. City pelaa viikolla myös oman toisen ottelunsa. Molemmat miehistöt taistelevat sijoituksista nousukarsintojen tuntumassa. Materiaaliltaan nipuilla ei ole merkittäviä eroja. Vierailla on ollut vähän enemmän ratkaisuvoimaa. Alakerta on ollut sinipaitoja vähän heikompi. Fyysinen Lions saa lähteä kamppailuun noin 45 prosentin ennakkosuosikkina. Ottelu on rastittu hyvin oikein. Lähdetään taistoon ykkösristillä.

Sheffield Wednesday – Derby

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Sheffield Wednesday isännöi Derbyä. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella jälleen ilman voittoja menneitä kamppailuita. Lähiaikoina on pelattu kuuden maalin tasapeli Birminghamin kanssa ja kolmella maalilla tappiollisesti Readingia vastaan. Pöllöt on voittanut edellisen kerran tammikuun 11. päivä Leedsiä vastaan. Sen jälkeen on saatu vain yksi voitto FA Cupissa. Kotijoukkue on taidoiltaan selvästi nykyistä pelivirettään parempi, mutta onnistumiset ovat olleet vähissä. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt kuusi maalia. Viidellä edellisellä kierroksella on myös pelattu esimerkiksi tappiollisesti Lutonia vastaan. Se oli hyvä esimerkki taistosta, jossa olisi pitänyt pystyä parempaan. Kotona on tullut menestystä kuudesta voitosta ja viidestä tasapelistä. Tiedossa on viikolla ottelu Charltonia vastaan. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Fulhamin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut vähämaalinen pistejako Huddersfieldin kanssa. Rams on pelannut viimeksi tien päällä maalilla tappiollisesti Bristolia vastaan. Vierailla on ollut tien päällä vaikeaa. Kotona menestystä on saatu hyvin, mutta reissussa on ollut vaikea voittaa. Viidellä edellisellä kierroksella on saatu muuten sentään pari voittoa. Miehistö pelaa viikolla niin ikään yhden ottelunsa. Owls on kotonaan noin 40 prosentin ennakkosuosikki. Voittaminen ja onnistumisten saaminen on ollut vaikeaa, mutta rastitetaan oikein pelatusta ykkösestä rohkeasti tolppa.

QPR – Birmingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa QPR pelaa Birminghamia vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Nottinghamin kanssa ja kahdella maalilla voitollisesti Stokea vastaan. Edellisellä kierroksella vastustaja oli ennakkosuosikki, mutta pistejako ei ollut ennakkoon isompi yllätys. Toiseksi edellisessä ottelussa neljän maalin tekeminen oli itseluottamukselle hieno juttu. Viidellä edellisellä kierroksella on koettu myös tappiot Huddersfieldiä ja Bristolia vastaan ja pelattu maaliton pistejako Swansean kanssa. Kotona menestystä on saatu seitsemästä voitosta ja neljästä tasapelistä. Ratkaisuvoimaa on löytynyt paremmin kuin monella samoilla sijoituksilla olevilla nipuilla, mutta Superhoopsilla on ollut alakertansa kanssa koko kautta ajatellen haasteita. Omiin on mennyt lähes 60 maalia. Lontoolaiset pelaavat viikolla yhden kierroksen ottelunsa. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina vähämaalisen tasapelin merkeissä Brentfordin kanssa ja kuuden maalin tasapelissä Sheffield Wednesdayn kanssa. Edellisessä ottelussa tappiokaan ei ollut kaukana, mutta taistossa tultiin lisäajan alussa kiinni pistejakoon. Tien päällä on pelattu kahdella edellisellä kerralla voitollisesti Barnsleyta ja Bristolia vastaan. Edellisestä tappiosta on reippaasti aikaa. Viikolla pelataan myös. Isännät voittavat päälle 40 prosentilla. Ykköstä on pelattu viitisen prosenttia liikaa. Otetaan illalle ristikakkonen.

Blackburn – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Blackburn ja Swansea. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon Brentfordin kanssa. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella ehdottomana altavastaajana, mutta kamppailussa oli hyvä mahdollisuus napata jopa koko pistepotti. Toisella jaksolla ehdittiin olla kaksi maalia edellä. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut voitto kahdella maalilla Charltonia vastaan. Sitä edelsi niin ikään voitto Hullia vastaan. Roversilla on realistinen mahdollisuus taistella paikoista nousukarsinnoissa. Miehistö on saanut kotonaan menestystä kahdeksasta voitosta ja kuudesta tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella kahdeksan maalin tasapelin Hullin kanssa ja voitollisesti Huddersfieldiä vastaan. Joutsenet on tehnyt kahdella edellisellä kierroksella yhteensä seitsemän osumaa. Viimeksi tullut voitto teki Swansin itseluottamukselle hyvää, sillä hetki sitten ehdittiin pelata useita kierroksia putkeen ilman voittoja. Viimeksi ottelussa oltiin vajaat kerran kahdesta voittavia ennakkosuosikkeja. Taistelua käydään myös nousukarsinnoista. Tien päällä menestystä on saatu viidestä voitosta ja kahdeksasta tasapelistä. Kummatkin ryhmät pelaavat myös viikolla yhdellä kierroksella. Perustasoltaan miehistöt ovat hyvin samaa luokkaa. Kotijoukkue on noin 45 pinnan voittajasuosikki. Liikaa ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Reading – Barnsley

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Reading ja Barnsley. Kotijoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella yhden voiton, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Sheffield Wednesdayta vastaan ja maalilla tappiollisesti Leedsiä vastaan. Edellisessä ottelussa vastustajan voittoon vienyt maali tehtiin toisella puoliajalla hieman ennen tunnin täyttymistä. Royals on pelannut viimeksi kotonaan maalilla tappiollisesti West Bromwichia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kaksi kertaa, pistejaon kerran ja hävinnyt kahdesti. Tykes on saanut kahdesta edellisestä ottelustaan voitot Fulhamia ja Middlesbroughia vastaan. Punavalkoisten kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, mutta vierailijoiden otteet ovat olleet lähes jatkuvasti aivan kelvollisia. Lähiaikoina on ehditty saada myös muutama hyvä voitto. Varsinkin koko pistepotti Fulhamia vastaan oli aidosti hieno onnistuminen. Edellisellä kierroksella illan ainokainen tehtiin noin 20 minuuttia ennen ottelun päätöstä. Ennen kahta viimeistä ottelua tuli pelattua putkeen viidellä kierroksella voitoitta. Vieraissa on vaikea voittaa. Taistelua käydään sarjapaikasta. Molemmat miehistöt ovat myös viikolla kentällä. Perustasoltaan isännät ovat sen verran edellä, että ykkönen tulee noin 50 prosentilla. Selvästi ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 29.2.2020 | Tilastot

BournemouthChelsea
Sarjataulukossa164
Voitot-tasapelit-häviöt7-5-1513-5-9
Tehdyt-päästetyt maalit26-4345-37
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-41-3-2
Maalipuntari 6 edellistä6-128-8
Laukauksia/ottelu10,416,3
Pallonhallinta47,30 %57,00 %
Syöttöprosentti76,40 %84,50 %
LoukkaantumisetBrooks, Daniels, Kelly, Groeneveld, MephamPulicic, Kante
Pelikiellossa
NewcastleBurnley
Sarjataulukossa1410
Voitot-tasapelit-häviöt8-7-1211-4-12
Tehdyt-päästetyt maalit24-4133-39
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä4-107-7
Laukauksia/ottelu9,810,1
Pallonhallinta39,80 %42,80 %
Syöttöprosentti74,10 %68,30 %
LoukkaantumisetCarroll, Clark, Dummett, Krafth, WillemsBarnes, Gibson, Lowton
PelikiellossaLazaro
West HamSouthampton
Sarjataulukossa1812
Voitot-tasapelit-häviöt6-6-1510-4-13
Tehdyt-päästetyt maalit32-4834-48
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-0-3
Maalipuntari 6 edellistä10-118-10
Laukauksia/ottelu10,113,1
Pallonhallinta46,00 %47,80 %
Syöttöprosentti76,50 %71,60 %
LoukkaantumisetFredericks, Jarmolenko, Soucek, WilshereRedmond
Pelikiellossa
WatfordLiverpool
Sarjataulukossa191
Voitot-tasapelit-häviöt5-9-1326-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit24-4364-17
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-26-0-0
Maalipuntari 6 edellistä9-712-1
Laukauksia/ottelu11,316
Pallonhallinta44,60 %58,40 %
Syöttöprosentti74,20 %83,80 %
LoukkaantumisetJanmaat (?), Femenia (?)Clyne, Shaqiri, Henderson
Pelikiellossa
West BromwichWigan
Sarjataulukossa122
Voitot-tasapelit-häviöt18-12-48-10-16
Tehdyt-päästetyt maalit62-3634-50
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä9-69-9
Laukauksia/ottelu14,611,5
Pallonhallinta54,20 %48,10 %
Syöttöprosentti79,80 %72,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
FulhamPreston
Sarjataulukossa36
Voitot-tasapelit-häviöt16-9-916-8-10
Tehdyt-päästetyt maalit48-3749-38
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-14-1-1
Maalipuntari 6 edellistä6-610-4
Laukauksia/ottelu13,611,8
Pallonhallinta59,10 %51,40 %
Syöttöprosentti84,00 %71,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CardiffBrentford
Sarjataulukossa104
Voitot-tasapelit-häviöt12-14-816-8-10
Tehdyt-päästetyt maalit48-4756-29
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-02-3-1
Maalipuntari 6 edellistä10-510-6
Laukauksia/ottelu12,614,3
Pallonhallinta43,70 %55,40 %
Syöttöprosentti63,80 %79,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HuddersfieldCharlton
Sarjataulukossa2118
Voitot-tasapelit-häviöt9-9-1610-9-15
Tehdyt-päästetyt maalit39-5544-48
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä7-85-8
Laukauksia/ottelu10,38,9
Pallonhallinta50,50 %47,00 %
Syöttöprosentti75,60 %72,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MillwallBristol
Sarjataulukossa117
Voitot-tasapelit-häviöt12-13-915-8-11
Tehdyt-päästetyt maalit40-3948-49
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-0-2
Maalipuntari 6 edellistä6-67-6
Laukauksia/ottelu11,210,4
Pallonhallinta43,80 %47,50 %
Syöttöprosentti67,00 %73,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield WednesdayDerby
Sarjataulukossa1213
Voitot-tasapelit-häviöt12-9-1311-12-11
Tehdyt-päästetyt maalit44-4142-46
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä2-1213-9
Laukauksia/ottelu12,711,4
Pallonhallinta47,50 %51,70 %
Syöttöprosentti70,60 %78,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
QPRBirmingham
Sarjataulukossa1514
Voitot-tasapelit-häviöt12-7-1512-9-13
Tehdyt-päästetyt maalit51-5845-52
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-3-0
Maalipuntari 6 edellistä6-79-5
Laukauksia/ottelu12,512,8
Pallonhallinta52,80 %47,00 %
Syöttöprosentti78,10 %70,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BlackburnSwansea
Sarjataulukossa89
Voitot-tasapelit-häviöt14-9-1113-12-9
Tehdyt-päästetyt maalit50-4044-42
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-3-2
Maalipuntari 6 edellistä13-39-11
Laukauksia/ottelu11,313,4
Pallonhallinta50,90 %52,30 %
Syöttöprosentti74,80 %78,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingBarnsley
Sarjataulukossa1623
Voitot-tasapelit-häviöt11-9-147-10-17
Tehdyt-päästetyt maalit41-3841-58
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-1-4
Maalipuntari 6 edellistä6-75-8
Laukauksia/ottelu12,613,9
Pallonhallinta47,70 %51,50 %
Syöttöprosentti75,90 %68,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö