Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 3.11.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa hyödyntää haluamallaan tyylillä.

Newcastle – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Newcastle ja Watford. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella maalittoman tasapelin Southamptonin kanssa, joten Harakoilla ensimmäinen voitto on edelleen tulematta. Mustavalkoiset ovat esiintyneet monissa kamppailuissaan edukseen, mutta itseluottamusta parantava onnistuminen antaa vielä odotuttaa itseään. Mitä pidemmälle sen nappaaminen menee, sen suurempi este se voi olla. Southamptonia vastaan hyökkäyspelaaminen oli kieltämättä kesyä. Vierasjoukkue on pelannut kaksikosta selvästi paremman alkukauden, ja kahteen viimeisimpään kierrokseen keltamustat ovat voittaneet kaksi ottelua tehden viisi maalia ja jättäen vastustajansa maaleitta. Pelaajiston itseluottamus on kyllä kunnossa. Hornetsilla terveystilanne ei ole edelleenkään parhaassa kunnossa. Varsinkin puolustuspää joutuu tulemaan toimeen ilman muutamaa kaveria. Isännilläkään loukkaantumiset eivät ole taakse jäänyttä elämää. Tiedossa on Magpiesin kotiedun vuoksi erittäin tasainen ottelu, mutta vieraissakin Yellow Army on lähellä menestymistä. Heillä monella osa-alueella lähtökohdat ovat koillisenglantilaisia paremmat.

Everton – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Everton ja Brighton. Isännät ovat olleet edellisillä kierroksilla mainiossa pelivireessä, vaikka viimeksi koettiinkin niukka tappio Manchester Unitedille. Hyökkäyspelaaminen on tuottanut onnistumisia tasaiseen tahtiin. Viiteen kotiotteluun liverpoolilaiset ovat saalistaneet kolme voittoa, tasapelin ja tappion, joten kotietu on ollut hyvä. Vierasjoukkue on esiintynyt yhtä lailla edukseen, sillä alla on kolme voittoa putkeen. Puolustuspelaaminen on ollut suuri vahvuus, sillä omiin ei ole mennyt maaliakaan yli kuukauteen. Hyökkäyspelaamisensa kanssa Albion kaipaa lisää terävyyttä. Terveystilanne ei ole vieläkään parhaassa kunnossa. Heille vieraissa pelaaminen tuottaa edelleen tuskaa, vaikka Newcastlen vieraana venyttiin voittoon vastoin pelitapahtumia. Perustasoltaan Toffees on kaksikosta laadukkaampi nippu ja kotonaan lähellä täyttä pistepottia. Todennäköisesti vähämaalinen ottelu on kuitenkin luvassa, sillä vierailijoiden alakerta on jättänyt itsestään hyvän kuvan.

Cardiff  – Leicester

Cardiff isännöi Leicesteriä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue saalisti edellisessä kotiottelussaan voiton Fulhamista, mutta paluu normaaliin päiväjärjestykseen tapahtui heti seuraavalla kierroksella Liverpoolia vastaan. Walesilaiset ovat materiaaliltaan yksi sarjan suurimmista putoajaehdokkaista. Varsinkin puolustuspelaamisen kanssa on lähes jatkuvia vaikeuksia. Toisaalta sarjanousija on onnistunut maalinteossa vasta yhdeksään otteeseen, joten hyökkäyspelaaminen on yhtä lailla vaisua. Terveystilannekaan ei ole parhaassa kunnossa. Lähtökohdista on vaikeaa löytää juurikaan positiivista. Vierasjoukkue valmistautuu iltaan suuri tragedia taustalla, mutta on selvää, että nyt jos koska Ketut antavat itsestään kaiken ja haluavat voittaa kotikaupungilleen. Viikolla oli tarkoituksena pelata cupin ottelu, mutta se peruttiin, joten rasitusetua ei mene Bluebirdsin eduksi. Viimeksi miehistö jäi vähämaaliseen tasapeliin West Hamin kanssa, mutta pelitilanteiden valossa täysi pistepotti olisi ollut otettavissa. Nyt paluu voittojen pariin on lähellä, sillä isännät ovat kotonaankin ansaittuja altavastaajia.

West Ham – Burnley

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, West Ham isännöi Burnleyta. Lontoolaiset kokivat viikolla tappion Englannin Liigacupissa Tottenhamille, eikä pelivire sarjassakaan ole ollut kummoinen. Syyskuun jälkeen alla ei ole yhtään voittoa. Loukkaantumiset ovat edelleen riesana. Alkukauden parhaimmat onnistumiset ovat olleet voitto Manchester Unitedista ja maaliton tasapeli Chelsean kanssa. Vierasjoukkue hävisi viime viikonloppuna rumasti juuri Chelseaa vastaan, mutta heillä ei ole alla viikolta Englannin Liigacupin kiireitä. The Clarets on esiintynyt pahimmillaan todella epätasaisesti ja ailahdellen, mutta kahdella edellisellä kierroksella vastustajat ovat olleet sarjan jättiläisosastoa. Nyt vastustajan taso tippuu rajusti. Molemmilla miehistöillä hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeuksia. Materiaaliltaan Hammers on kaksikosta laadukkaampi porukka, mutta poissaolot tekevät lähtökohdat erittäin tasaisiksi. Rasituskin laskee suosikinasemaa, joten tasapelin todennäköisyyttä ei sovi aliarvioida. Pelitapahtumien hallinta lienee kotiyleisön suosikeilla, mutta heidän lähtökohtansa ovat näillä tiedoilla kaukana hyvistä.

Arsenal – Liverpool

Jalkapallon Englannin Valioliigan huippuottelussa paremmuudestaan kamppailevat Arsenal ja Liverpool. Kotijoukkue on saalistanut viidestä edellisestä kilpailullisesta taistostaan neljä voittoa, mutta otteluruuhka on kieltämättä haasteena. Lyhyen ajan sisään on pelattu Valioliigan ohella Eurooppa-liigassa ja Englannin Liigacupissa. Viikolla viimeiseksi mainitussa kilpailussa kaadettiin rotaation johdolla Blackpool. Tykkimiehet eivät ole hävinneet missään kilpailussa yli kahteen kuukauteen, mutta nyt vastustajan taso on aiempia viikkoja vieläkin hankalampi. Lontoolaisten itseluottamus on kuitenkin erinomainen. Kotietukin on ollut vakuuttava. Vierasjoukkue on päässyt takaisin mainioon pelivireeseen, ja edellisellä kierroksella Cardiffille ei annettu mahdollisuuksia. Heillä ei ollut viikolla Englannin Liigacupia, joten lepoetua menee vierailijoiden suuntaan. On myös todettava, että tällä kaudella puolustuspelaaminen on ollut aiempia kausia laadukkaampaa. Molemmilla nipuilla on edelleen omat loukkaantumismurheensa. Viihdyttävä ja vauhdikas ilta on odotettavissa, sillä ottelua halutaan ratkaista ja voittaa hyökkäyspelaamisen kautta. Materiaaliltaan hieman tasokkaammat vierailijat ovat levänneinä lievän voittajasuosikin asemassa.

Stoke – Middlesbrough

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Stoke ja Middlesbrough. Kotijoukkue pääsi edellisellä kierroksella takaisin voittojen pariin, kun Bristol kaadettiin vähämaalisen taiston päätteeksi. Hyökkäyspelaamisen kanssa on edelleen vaikeaa. Puolustustyöskentely on lähes kierroksesta toiseen laadukasta, mutta tehottomuutta olisi saatava korjattua. Aitoa potentiaalia ja osaamista olisi taistella paikoista nousukarsinnoissa. Tekeminen on kuitenkin liian puolustusvoittoista. Vierasjoukkue on yksi sarjan suurimmista voittajasuosikeista, mutta edellisillä kierroksilla miehistö ei ole ollut terävimmillään. Viimeksi nippu jäi vähämaaliseen tasapeliin Derbyn kanssa, mutta sitä seurasi Englannin Liigacupissa tullut aidosti hyvä voitto Valioliigan Crystal Palacesta. Edellisten viikkojen suurin epäonnistuminen oli maaliton tasapeli onnetonta Rotherhamia vastaan. Puolustuspelaaminen on ollut Boronkin suurimpana aseena. Lepoetua menee Pottersin hyväksi, mutta heillä on edelleen pieniä terveyshuolia. Tasainen ja vähämaalinen ottelu odotettavissa, eikä näillä tiedoilla lievänkään ennakkosuosikin saaminen ole helppoa.

Nottingham – Sheffield United

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Nottingham testaa Sheffield Unitedin päivän pelivireen. Kotijoukkue hävisi viikolla Englannin Liigacupissa Burton Albionia vastaan, eikä neljästä edellisestä kilpailullisesta kamppailusta alla ole yhtä voittoa enempää. Englannin Liigacupissa hyödynnettiin rotaatiota. Kotona on mennyt kuitenkin hyvin, sillä huhtikuun jälkeen alla on kotona vain yksi tappio. Otteluohjelma ei ole ollut helpoimmasta päästä, sillä edellisten viikkojen aikana vastassa ovat olleet muun muassa Leeds ja Middlesbrough. Vierasjoukkue pääsi viimeksi takaisin voittojen pariin Hullin kustannuksella. The Blades on yksi alkukauden suurimmista onnistujista, mutta sarjataulukko ei kerro ihan todellista kuvaa vierailijoiden osaamisesta. Billy Sharp on ollut hyökkäyspäässä mainiossa pelivireessä, sillä hän on onnistunut maalinteossa kymmenen kertaa. Muutenkin sheffieldiläiset ovat löytäneet maalintekovoimaa kiitettävällä tavalla. Tien päälläkään maalinteko ei ole ollut suuri haaste. Pelitapa on juurtunut pelaajien selkärankaan hienosti. Perustasoltaan hieman laadukkaammat vierailijat ovat levänneenä pienen voittajasuosikin asemassa, mutta tiedossa on muuten erittäin tasainen taistelu.

Derby – Birmingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan ottelutarjontaa, Derby isännöi Birminghamia. Kotijoukkueella on alla vähämaalinen tasapeli Middlesbroughia vastaan, mutta hieman paremmalla onnella täysi pistepotti olisi ollut otettavissa. Viikolla koettiin odotettu tappio Englannin Liigacupissa Chelsealle, mutta erinomaisen taistelun päätteeksi. Sarjassa alla on viisi kierrosta putkeen ilman tappioita. Vierasjoukkue on yksi sarjan tasaisimmista suorittajista, ja jo pitkään sinipaidat ovat urakoineet ilman tappioita. Edellisestä neljästä kamppailustaan miehistö on saalistanut yhtä monta voittoa. Toisaalta otteluohjelma ei ole ollut hankalimmasta päästä, sillä edellisillä kierroksilla vastustajina ovat olleet muun muassa Rotherham ja Reading. Vieraissa edellinen tappio on tullut elokuussa, joten reissussakin on pelattu pitkään tasaisen hyvin. Molemmilla ryhmillä on edelleen pieniä terveyshuolia. Tiedossa on vaikeasti ennustettava ottelu, sillä materiaaliltaan The Rams on laadukkaampi porukka ja kotonaan ennakkosuosikki, mutta heillä on rasitusta ja vastassaan sitkeä ja hyvän itseluottamuksen omaava nippu. Niukka kotivoitto lienee lähellä.

Brentford – Millwall

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa heikossa pelivireessä oleva Brentford saa vastaansa Millwallin. Kotijoukkue jatkaa edelleen onnettomassa pelivireessä, ja viime kierroksella Norwichin vieraana ei onnistuttu maalinteossa kertaakaan. Isännät ovat pelanneet selvästi alisuorittaen, sillä materiaaliltaan The Beesin pitäisi kuulua sarjataulukon kärkipäähän. Kyseessä on tulivoimainen nippu, mutta kun pelaajiston itseluottamus on huono, tehottomuuskin on muodostunut ongelmaksi. Aitoa potentiaalia olisi niin paljon parempiin suorituksiin. Vierasjoukkue on esiintynyt edellisillä kierroksilla edukseen, mutta perustasoltaan ryhmä on kaksikosta heikompi osapuoli. Pelaajiston itseluottamus on kuitenkin kunnossa, sillä varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on alkanut tulemaan onnistumisia. Myös puolustuspelaaminen on toiminut pääasiassa hyvin. Kummallakaan nipulla ei pitäisi olla suurempia poissaolomurheita, joten kotikentällään punavalkoiset ottanevat pelitapahtumien hallinnan itselleen ja ovat varmasti muutenkin aktiivisempi osapuoli. Vaikka heillä lähtökohdat ovat kaikkea muuta kuin hyvät, Leijonat ovat ansaitusti altavastaajina.

Sheffield Wednesday – Norwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisistaan mittaa ottavat vaisusti esiintynyt Sheffield Wednesday ja Norwich. Isännät ovat saaneet viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden voiton, ja edellisten viikkojen aikana puolustuspelaamisen kanssa on ollut suuria haasteita. Kahteen viimeiseen kierrokseen verkot ovat soineet omissa kuuteen otteeseen. Elokuun jälkeen kotona ei ole tullut yhtään voittoa. Alkukautta ovat haitanneet myös terveysongelmat. Vierasjoukkue hävisi viikolla Englannin Liigacupissa Bournemouthia vastaan, mutta taistellen erinomaisesti, ja viikolla Teemu Pukkikin saatiin pelikuntoon. Hän pelasi noin 15 minuuttia. Sarjassa Kanarianlinnut ovat olleet mainiossa pelivireessä, sillä alla on kolme voittoa putkeen. Puolustuspelaaminen on ollut selvä vahvuus. Vihreäkeltaisten terveystilanne on hyvä tarkistaa ennen pelipäätöksen tekemistä, sillä edelleen poissaoloja on rasitteena. Valmistautumisaikaa on jäänyt sheffieldiläisiä vähemmän, mutta monet muut tekijät puoltavat vierailijoiden menestymistä. Tässä taisteluparissa vierasvoittoja ei ole nähty useampaan vuoteen, mutta mikäli The Owlsin heikoille peliesityksille ei löydy parannusta, kotiyleisön suosikit ovat lähellä kokea jälleen uuden pettymyksen. Pukin tervehtyminen tekee Yellowsin hyökkäyspelaamisesta jälleen entistä vahvemman.

Hull – West Bromwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Hull ja West Bromwich. Kotijoukkue saalisti edellisestä ottelustaan vähämaalisen voiton Boltonin kustannuksella, mutta muuten on mennyt edelleen onnettomasti. Sarjataulukossa ollaan yhä viimeisten joukossa, eikä pelaajiston itseluottamus ole varmasti kummoinen. Puolustuspelaaminen on pääasiassa voittavalla tasolla, mutta hyökkäystehojen kanssa on jatkuvasti tuskaa. Yhdenkin maalin tekeminen tuottaa valtavia ongelmia. Mikäli maalintekovoimaa ei löydetä nopeasti lisää, putoamisen uhka on läsnä ensi keväälle saakka. Vierasjoukkue on pelannut kaksikosta huomattavasti paremman alkukauden, mutta viiteen edelliseen kamppailuunsa Baggies on kerännyt vain yhden voiton. Albion on materiaaliltaan yksi sarjan suurimmista mestarisuosikeista, joten paluuta menestymiseen pariin on syytä odotella lähiaikoina. Kyseessä on tulivoimainen nippu, sillä miehistö on onnistunut maalinteossa 33 kertaa. Tärkeän Dwight Gaylen pelaaminen on epävarmaa, mutta Tiikereilläkin on omat terveyshuolensa. Reissussakin vierailijat ovat lähellä palata takaisin tasolleen.

Reading – Bristol

Reading isännöi Bristolia, kun kamppailut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Isännät hävisivät edellisellä kierroksella odotetusti Swanseaa vastaan. Syyskuun 22. päivän jälkeen alla on ainoastaan yksi voitto, eikä pelaajiston itseluottamus ole varmasti kummoinen. Terveyshuoletkin ovat edelleen läsnä, sillä useamman tärkeän pelaajan pelikunto on arvoitus. Royalsilla olisi kykyä nähtyä parempiin suorituksiin, mutta tätä menoa putoamisen uhka tulee pysymään läsnä. Sentään kolmeen edelliseen kotiotteluun alla on kaksi voittoa. Vierasjoukkue on pelannut huomattavasti kotijoukkuetta paremman alkukauden, mutta viimeisimmässä taistossaan City koki maalin tappion Stokea vastaan. Pelitilanteiden valossa loppulukemat olisivat voineet olla toisenlaiset. Edellistä kierrosta edelsi muutama voitto putkeen, joten viimeiset viikot ovat tuoneet mukanaan onnistumisiakin. Materiaaliltaan Robins on kaksikosta laadukkaampi porukka ja vieraissakin näillä tiedoilla lähellä menestymistä. Kyseessä ei ole erikoinen vierasjoukkue, mutta nyt jääminen ilman täyttä pistepottia olisi yllätys. Miehistöjen välillä varsinkin puolustuspelaamisessa on suuri eroavaisuus, sillä sinivalkoisten alakerta on liian virheherkkä.

Blackburn – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Blackburn ja QPR. Tiedossa lienee yksi kierroksen tasaisimmista otteluista. Kotijoukkue saalisti edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin West Bromwichia vastaan. Roversin materiaali on sarjanousijaksi hyvä, sillä lähtökohtaisesti putoamisen uhkaa ei pitäisi olla. Kotona viimeisin taisto päättyi hienoon voittoon Leedsistä. Otteluohjelma on ollut kieltämättä vaikea. Vierasjoukkue on mainiossa pelivireessä, sillä viiteen edelliseen otteluunsa Ärrät ovat venyneet voittoon neljään otteeseen. Vaikka lontoolaisten materiaali ei ole tälläkään kaudella kummoinen, nykyisellään siitä saadaan irti kiitettävästi. Varsinkin puolustuspelaaminen on alkanut olemaan vahvassa kunnossa, sillä syyskuun jälkeen heille on tehty yhteensä yksi osuma. Molemmilla ryhmillä on pieniä terveyshuolia, mutta suurempia poissaoloja ei pitäisi olla. Kummankin nipun itseluottamus on varmasti kunnossa, sillä vaikka sarjanousija ei ole voittanut muutamaan viikkoon, West Bromwich -tasapelikin oli onnistuminen. Pelitilanteiden valossa tappio olisi ollut tosin oikeutettu lopputulos. Näillä tiedoilla tasapelin todennäköisyys vaikuttaa korostuvan.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
125% 125€7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 3.11.2018 | Tilastot

NewcastleWatford
Sarjataulukossa197
Voitot-tasapelit-häviöt0-3-76-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit6-1416-12
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-42-1-3
Maalipuntari 6 edellistä3-87-9
Laukauksia/ottelu9,812,2
Pallonhallinta42,00 %46,10 %
Syöttöprosentti69,30 %73,70 %
LoukkaantumisetLejeune, Sterry, PerezJanmaat, Cleverley, Deeney, Cathcart, Prodl
Pelikiellossa
EvertonBrighton
Sarjataulukossa911
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-34-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit16-1411-13
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-86-6
Laukauksia/ottelu13,78,1
Pallonhallinta50,80 %39,80 %
Syöttöprosentti78,30 %71,80 %
LoukkaantumisetMcCarthyPropper, Gross
Pelikiellossa
CardiffLeicester
Sarjataulukossa1712
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-74-1-5
Tehdyt-päästetyt maalit9-2316-16
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-52-1-3
Maalipuntari 6 edellistä7-1810-11
Laukauksia/ottelu1112
Pallonhallinta38,40 %51,10 %
Syöttöprosentti63,20 %80,70 %
Loukkaantumiset
Mendez-Laing, Ward, Ralls
Amartey, James
PelikiellossaMorgan
West HamBurnley
Sarjataulukossa1315
Voitot-tasapelit-häviöt2-2-62-2-6
Tehdyt-päästetyt maalit9-1510-21
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä7-57-12
Laukauksia/ottelu10,68,5
Pallonhallinta46,40 %43,40 %
Syöttöprosentti79,10 %73,00 %
LoukkaantumisetSanchez, Wilshere, Carroll, Reid, Yarmolenko, LanziniWard, Pope, Gibson, Lennon
PelikiellossaNoble
ArsenalLiverpool
Sarjataulukossa42
Voitot-tasapelit-häviöt7-1-28-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit24-1320-4
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-04-2-0
Maalipuntari 6 edellistä16-511-3
Laukauksia/ottelu12,314,5
Pallonhallinta55,70 %55,80 %
Syöttöprosentti83,10 %85,30 %
Loukkaantumiset
Koscielny, Monreal, Bellerin, Mavropanos
Henderson, Keita, Oxlade-Chamberlain
Pelikiellossa
StokeMiddlesbrough
Sarjataulukossa133
Voitot-tasapelit-häviöt5-5-57-6-2
Tehdyt-päästetyt maalit19-2017-8
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-3-1
Maalipuntari 6 edellistä7-46-5
Laukauksia/ottelu11,913,7
Pallonhallinta52,10 %47,60 %
Syöttöprosentti78,70 %72,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
NottinghamSheffield United
Sarjataulukossa71
Voitot-tasapelit-häviöt5-8-29-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit22-1627-18
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-14-1-1
Maalipuntari 6 edellistä11-712-7
Laukauksia/ottelu11,412,8
Pallonhallinta51,80 %52,00 %
Syöttöprosentti74,10 %77,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
DerbyBirmingham
Sarjataulukossa69
Voitot-tasapelit-häviöt7-4-45-8-2
Tehdyt-päästetyt maalit22-1619-14
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-14-2-0
Maalipuntari 6 edellistä9-612-6
Laukauksia/ottelu14,413,1
Pallonhallinta54,60 %42,10 %
Syöttöprosentti77,50 %61,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BrentfordMillwall
Sarjataulukossa1618
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-54-4-7
Tehdyt-päästetyt maalit23-2019-23
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä7-1012-10
Laukauksia/ottelu14,113,7
Pallonhallinta55,20 %44,80 %
Syöttöprosentti78,60 %63,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield WednesdayNorwich
Sarjataulukossa154
Voitot-tasapelit-häviöt5-4-68-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit21-2620-17
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-34-1-1
Maalipuntari 6 edellistä7-127-4
Laukauksia/ottelu11,113,3
Pallonhallinta49,70 %53,50 %
Syöttöprosentti76,00 %78,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HullWest Bromwich
Sarjataulukossa235
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-97-4-4
Tehdyt-päästetyt maalit12-2133-23
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-32-2-2
Maalipuntari 6 edellistä3-511-11
Laukauksia/ottelu10,914,2
Pallonhallinta47,70 %53,80 %
Syöttöprosentti68,50 %79,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingBristol
Sarjataulukossa2211
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-96-4-5
Tehdyt-päästetyt maalit19-2518-15
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-2-2
Maalipuntari 6 edellistä7-124-4
Laukauksia/ottelu11,513,9
Pallonhallinta47,50 %51,70 %
Syöttöprosentti73,30 %72,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BlackburnQPR
Sarjataulukossa1210
Voitot-tasapelit-häviöt5-7-37-2-6
Tehdyt-päästetyt maalit18-2015-19
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä7-98-4
Laukauksia/ottelu10,913
Pallonhallinta48,10 %45,60 %
Syöttöprosentti68,10 %69,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 50€7 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €7xBEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2018 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö