Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 30.5.

Lauantaina, sunnuntaina ja maanantaina jalkapalloa pelataan Saksan Bundesliigassa, Saksan 2. Bundesliigassa ja Tanskan Superliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle parhaalla tavalla. Lue Bundesliiga live streamista täällä.

Schalke – Werder Bremen Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 30/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 28/05 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,30Aseta veto Unibetilla
Werder Bremen voittaa2.80Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa yhteen iskevät Schalke ja Werder Bremen. Kotijoukkueen vaikeudet ovat jatkuneet kahdella edellisellä kierroksella kolmen maalin tappiollisessa kamppailussa Augsburgia vastaan ja pettymyksen merkeissä Düsseldorfia vastaan. Sinipaitojen tilanne on menossa entistä kurjempaan suuntaan, sillä miehistö on voittanut Bundesliigassa viimeksi tammikuussa ja onnistumiset ovat olleet myös muuten hyvin vähissä. Edellisellä kierroksella tullut tappio ei ollut vääryys, sillä vastustaja oli kentällä parempi ryhmä. Tauon jälkeen kolmeen ensimmäiseen otteluun omiin on mennyt lähes 10 maalia. Maalinteossa on onnistuttu itse yhteensä kerran. Mascarell, Serdar, Harit, Stambouli Todibo ovat sivussa kentältä. Vierasjoukkue on saanut alakertansa aiempaa parempaan kuntoon ja se on mahdollistanut myös pääsemisen pisteille. Viimeksi pelattiin maaliton tasokasta Mönchengladbachia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut koko pistepotti maalilla Freiburgista. Edellisessä ottelussa kentällä oltiin jopa vähän vastustajaa edellä. Vierailta Pizarro ja luultavasti Toprak ovat sivussa. Werder Bremen pääsee otteluun vähän tuoreempana ja varmasti paremman fiiliksen merkeissä. Schalke voittaa noin 40 prosentilla, mutta ykköstä on pelattu selvästi liikaa. Kyseessä on hieno ohituksen paikka.

Hertha Berlin – Augsburg Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 30/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 28/05 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Hertha Berlin voittaa1,91Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa toisensa kohtaavat Hertha Berlin ja Augsburg. Isännät ovat pelanneet keskeytyksen jälkeen mainiosti ja siitä uusin osoitus tuli edellisellä kierroksella vauhdikkaassa tasapelissä RB Leipzigiä vastaan. Kotijoukkue on ehtinyt voittaa tauon jälkeen Hoffenheimin kolmella maalilla, Union Berlinin vielä isommin ja viimeksi siis napattiin hieno pistejako tasokasta ryhmää vastaan. Berliiniläisten kauteen on mahtunut paljon turbulenssia, mutta viimeiset viikot ovat menneet miehistöltä komeasti. Edellisellä kierroksella tullut pistejako nosti itseluottamusta varmasti lisää. Tauon jälkeen maalinteossa on onnistuttu itse yhdeksän kertaa. Helmikuun 8. päivän jälkeen ainoa tappio on tullut FC Kölniä vastaan. Hertha Berliniltä Stark, Rekik, Wolf, Kalou ja Ascacibar ovat sivussa. Vierasjoukkue on kerännyt tauon jälkeen kolmesta ensimmäisestä ottelustaan yhden voiton, tasapelin ja tappion. Miehistö esiintyi edellisellä kierroksella maalittoman merkeissä Paderbornia vastaan. Se oli varmasti vähintään osittainen pettymys. Ottelussa oltiin ennakkosuosikin asemassa. Toisaalta jopa vastustajan voitto ei olisi ollut merkittävä vääryys. Augsburg on saanut vieraissa menestystä kolmesta voitosta ja kolmesta tasapelistä. Hahn on sivussa ja luultavasti sivussa on myös Finnbogason. Hertha Berlin voittaa hippasen alle 50 prosentilla. Oikein kannatettu ykkönen poimitaan aivan hyväksi piikiksi.

Wolfsburg – Frankfurt Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 30/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 28/05 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Wolfsburg voittaa1,94Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,75Aseta veto LeoVegasilla

Wolfsburg isännöi Frankfurtia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan Bundesliigassa. Kotijoukkue on pelannut tauon jälkeen kolmella ensimmäisellä kierroksella voitollisesti kaksi kertaa ja häviten kerran. Isännät esiintyivät ensimmäiseksi voitollisesti maalilla Augsburgia vastaan, kun taas toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin tappiollisesti kahdella maalilla Dortmundia vastaan. Wolkkarit teki viimeksi peräti neljä osumaa ja nappasi komean voiton Leverkusenista. Koko pistepotti tuli ansaitusti, mutta numerot olivat yläkanttiin. Voitto olisi voinut tulla maalin erolla. Toisaalta neljä maalia tasokasta ryhmää vastaan on aina komea juttu. Ottelussa päästiin tauolle juuri ennen sitä tehdyllä osumalla. Wolfsburg on pelannut sen verran hyvin, että kotijoukkueen kuuluisi päästä Euroopan kentille. Guilavogui, Otavio, Willem ja Gerhardt ovat sivussa kentältä. Vierasjoukkue on ollut kuluvalla kaudella pettymys ja se jatkui viimeksi Freiburgia vastaan. Viimeksi saatiin sentään pistejako ja tultiin lähellä loppua mukaan otteluun, mutta taas varsinkin alakerran kanssa oli merkittäviä haasteita. Omiin on mennyt tauon jälkeen kolmella kierroksella aina vähintään kolme osumaa. Viimeksi kentällä oltiin kyllä parempia, joten ilta olisi voinut hyvin mennä voittoisasti. Toki varsinkin puolustusta on pakko saada paremmaksi. Kotkilta sivussa ovat Paciencia ja Abraham. Wolfsburg voittaa aika tasan 50 pinnalla. Ylipelattu ykkönen kaipaa rinnalle ristin.

Mainz – Hoffenheim Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 30/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 28/05 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Hoffenheim voittaa2,35Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa yhteen iskevät Mainz ja Hoffenheim. Kotijoukkue on pelannut tauon jälkeen kolmella ensimmäisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon FC Kölnin kanssa, tappiollisesti viidellä maalilla RB Leipzigiä vastaan ja vähämaalisen pistejaon Union Berliniä vastaan. Isännät ovat voittaneet seitsemään edelliseen otteluunsa kerran ja taistelua käydään sarjataulukossa putoamista vastaan. Varsinkin toiseksi edellisellä kierroksella oli ongelmia aivan riittävästi. Puolustus on antavainen ja pelaaminen on kokonaisuutena virhealtista. Pelaaminen halutaan pitää kuitenkin aktiivisena. Omiin on mennyt ainoana ryhmänä päälle 60 maalia. Edellisellä kierroksella pelattu pistejako oli tapahtumien valossa kohdilleen päättynyt taisto. Zentner on yhä sivussa kentältä. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti kahdella maalilla FC Kölnistä. Pistejako olisi kuvannut ottelua paremmin, mutta Die Kraichgauerille voitto teki varmasti hyvää. Tauon jälkeen oltiin ensimmäisellä kierroksella hyviä, mutta kaveri sai silloin kolme osumaa. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu vähämaalinen tasapeli Paderbornin kanssa ja se oli varmasti ainakin osittainen pettymys. Viimeksi ottelu alkoi hyvin, sillä maalinteossa onnistuttiin nopeasti ja vastustaja sai vartti sen jälkeen punaisen. Kramaric, Hübner, Belfodil, Adamyan ja Stafylidis ovat sivussa. Hoffenheim saa olla aika tarkkaan 40 prosentin voittajasuosikki. Kakkosta on pelattu kymmenisen pinnaa liian vähän. Kakkosesta tulee rohkeasti piikki.

Bayern München – Düsseldorf  Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 30/05/2020 – 19:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 28/05 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Bayern München voittaa1,07Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Bayern München pelaa Düsseldorfia vastaan. Jättiläisen menestyksellinen kausi jatkui edellisellä kierroksella voitollisessa ottelussa Dortmundista. Samalla Bundesliigan mestaruus tuli käytännössä varmistettua. Ottelussa tehtiin viimeksi vain yksi maali ja se viimeisteltiin hieman ennen puoliaikaa. Kotijoukkue on ollut myös muuten mainiossa pelivireessä ja onnistumisia on tullut kovalla tahdilla. Teoriassa isäntien tilanne Bundesliigan kärjessä ei ole aivan aukoton, mutta viimeksi tullut voitto oli erittäin vapauttava ja tarkoittaa jo seitsemän pistettä eroa Dortmundiin. Pelaaminen oli erittäin kontrolloitua ja järkevää. Tolisso, Süle ja Coutinho ovat yhä sivussa. Vierasjoukkue nappasi edellisellä kierroksella voiton maalilla Schalkea vastaan. Voitto tuli ansaitusti, mutta miehistön tilanteessa onnistumisia onkin syytä hankkia. Tilanne sarjataulukossa on vaikea. Toiseksi edellisellä kierroksella vastustaja tuli kahden maalin takaa lähellä loppua kiinni pistejakoon. Tien päällä menestystä on tullut kahdesta voitosta ja viidestä tasapelistä. Düsseldorfilta Steffen ja luultavasti Tekpetey ja Kownacki ovat sivussa. Bayern München pääsee otteluun paremmin levänneenä, mutta myös ilman sitä voitto tulisi noin 90 prosentilla. Kamppailu on hyvinkin vain yhteen maaliin pelaamista.

Mönchengladbach – Union Berlin Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 31/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 28/05 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Mönchengladbach voittaa1,52Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Mönchengladbach isännöi Union Berliniä. Kotijoukkue on saanut tauon jälkeen kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta yhden voiton, tasapelin ja tappion. Isännät pelasivat ensimmäiseksi voitollisesti kahdella maalilla Frankfurtia vastaan, seuraavaksi tappiollisesti Leverkusenia vastaan ja viimeksi maalittoman Werder Bremeniä vastaan. Ilman voittoa mennyt ottelu oli viimeksi varmasti pettymys, mutta jopa vastustajan voitto olisi voinut tulla kyseeseen. Kahdessa edellisessä ottelussa Mönchengladbachin pelaaminen on ollut yllättävän vaisua ja ponnetonta. Varsinkin hyville maalipaikoille pääseminen on ollut haastavaa. Kotijoukkueen kausi on mennyt kokonaisuutena hyvin, mutta suunta on hippasen alaspäin. Zakaria ja Embolo ovat sivussa kentältä. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Mainzin kanssa. Pistejako kuvasi ottelun tapahtumia hyvin, mutta koko pistepotti ei olisi ollut myöskään merkittävä vääryys. Tauon jälkeen on ehditty pelata myös selvästi tappiollisesti Hertha Berliniä vastaan ja ilman pisteitä Bayern Münchenia vastaan. Union Berlinille maalinteko on edelleen vaikeaa. Tien päällä menestystä on tullut kolmesta voitosta ja kahdesta tasapelistä. Vierailta Anrich on pelikiellossa, Becker on sivussa ja samoin lienee Lenzin tilanne. Otteluun tullaan päivän pienemmällä lepoajalla. Die Fohlen voittaa aika tasan 60 prosentilla. Ykkönen on jokusen prosentin ylipelattu, mutta otetaan se pitkin hampain tolpaksi. Tasapeli kylkeen ei olisi toki huono ajatus.

Paderborn – Dortmund Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 31/05/2020 – 19:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 28/05 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Dortmund voittaa1,35Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Dortmund matkustaa Paderbornin vieraaksi. Kotijoukkueen voitottomat ottelut ovat jatkuneet keskeytyksen jälkeen kolmella kierroksella Düsseldorfia, Hoffenheimia ja Augsburgia vastaan. Isännät ovat napanneet tauon jälkeen kaikista otteluistaan yhden pisteen, mutta sarjataulukon kannalta voittaminen pitäisi tulla pian kyseeseen. Edellisessä ottelussa pelattiin toki sen verran hyvin, että voittaminen ei olisi ollut juuri vääryys. Yhden voiton merkitys olisi pelaajiston itseluottamukselle suuri. Siihen on venytty viimeksi tammikuussa. Miehistö on ainoa ryhmä, joka on kerännyt alle 20 pistettä. Paine voittaa alkaa olla suuri. Tärkeää on sentään se, että kolmessa ottelussa ei ole jääty pisteittä. Kilian lienee yhä sivussa. Vierasjoukkue kärsi viimeksi tappion maalilla Bayern Münchenia vastaan. Samalla käytännössä varmistui se, että mestaruus ei ole enää keltamustien tavoitettavissa. Tappion kokeminen oli tietenkin valtava pettymys, mutta pistejakoon pääseminen ei olisi tuonut suurta helpotusta. Ottelussa ainokainen tehtiin hieman ennen puoliaikaa. Dortmundin pelaaminen oli viimeksi yllättävän hermostunutta ja se näkyi muun muassa turhina pallonmenetyksinä. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin voitettu Wolfsburg ja sitä ennen kotona murskattiin Schalke. Vierailta Reus, Schulz ja Zagadou ovat sivussa. Dortmund pääsee otteluun päivän paremmalla lepoajalla ja nousee noin 70 prosentin voittajasuosikiksi. Oikein pelattu kakkonen on kierroksen komeita varmoja.

FC Köln – RB Leipzig Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 1/06/2020 – 21:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 28/05 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
RB Leipzig voittaa1,54Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa FC Köln isännöi RB Leipzigiä. Kotijoukkue on pelannut keskeytyksen jälkeen kolmella kierroksella kaksi vauhdikasta tasapeliä ja hävinnyt kahdella maalilla viimeksi Hoffenheimia vastaan. Isännät ovat tehneet kolmella kierroksella viisi maalia, mutta varsinkin alakerran kanssa on ollut murheita. Toisaalta edellisellä kierroksella pistejako ei olisi kuvannut ottelun tapahtumia heikosti. Kentällä oltiin hippasen vastustajaa edellä. Toiseksi edellisessä kamppailussa lähellä loppua tultiin kiinni pistejakoon. Se ei ollut vääryys. Tauon jälkeen tekemisessä ja otteluissa on ollut siinä mielessä samaa, että hyvät otteet eivät ole kantaneet parempaan. FC Kölnillä Czichos on epävarma tapaus, kun taas Bornauw on pelikiellossa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella vauhdikkaan tasapelin Hertha Berlinin kanssa. Miehistö oli tehnyt hieman aiemmin viisi osumaa Mainzia vastaan, mutta viimeksi pelaaminen oli yllättävän ponnetonta ja heikkoa. Taistelua käydään Bundesliigan toisesta sijasta. Forsbergin pelaaminen on epävarmaa ja Halstenberg on sivussa pelikiellon takia. RB Leipzig saa olla käytännössä 60 prosentin voittajasuosikki. Selvästi liian vähän kannatettu kakkonen on hyvä tolppa.

FC Heidenheim – Erzgebirge Aue Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 31/05/2020 – 14:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 28/05 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
FC Heidenheim voittaa1,93Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa pelataan FC Heidenheimin ja Erzgebirge Auen kohtaaminen. Isännät ovat pelanneet kolmella edellisellä kierroksella tappiollisesti kolmella maalilla Bochumia vastaan, voitollisesti maalilla Wiesbadenista ja maalittoman St. Paulia vastaan. Miehistöllä oli edellisellä kierroksella hyvä mahdollisuus napata myös koko pistepotti. FC Heidenheimin kausi on mennyt kokonaisuutena hyvin, sillä kotijoukkue taistelee jopa suorasta noususta. Miehistö on ollut varsinkin kotonaan hyvässä pelivireessä. Hüsing ja Thomalla ovat sivussa kentältä. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla Darmstadtia vastaan. Miehistö on ehtinyt esiintyä tauon jälkeen myös vähämaalisen pistejaon merkeissä FC Nürnbergia vastaan ja voitollisesti Sandhausenista. Viimeksi ottelussa oltiin minitason ennakkosuosikkeja. Erzgebirge Auella on mahdollisuudet vielä nousukarsintaan, mutta se vaatisi myös apuja muilta. Tien päällä voittoihin on venytty vain kerran. Kotona menestystä on tullut hyvin. Taustalla ei ole juuri poissaoloja. Vierailla on päivän pidempi lepoaika. Kahdella edellisellä kierroksella nollat pitänyt FC Heidenheim on materiaaliltaan aika tarkkaan luokkaa edellä. Ykkönen tulee vähän alle kerran kahdesta. Oikein pelattuna ykkönen tulee aivan hyväksi piikiksi.

Dynamo Dresden – Stuttgart Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 31/05/2020 – 14:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 28/05 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Stuttgart voittaa1,40Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa Dynamo Dresden yrittää menestyä Stuttgartia vastaan. Kotijoukkue ei ole pelannut tauon jälkeen vielä yhtään kierrosta, sillä isännät ovat joutuneet odottamaan karanteenin päättymistä. Miehistö pelasi aiemmin kahdella kierroksella voitollisesti Regensburgia ja Erzgebirge Auea vastaan, mutta sarjataulukossa ollaan viimeisenä kolme ottelua muita vähemmän pelanneena. Tuntuma pelaamisesta on varmasti yksi asia, jossa joudutaan antamaan tasoitusta. Maalinteon kanssa on ollut käytännössä läpi kauden haasteita. Burnic, Müller ja Ehlers ovat sivussa kentältä. Vierasjoukkue taistelee suorasta noususta ja on pelannut kokonaisuutena hyvän kauden, mutta tauon jälkeen on menty kaukana hienosta tekemisestä. Siitä tuli uusin osoitus edellisen kierroksen ottelussa Kieliä vastaan. Omiin meni kolme palloa ja ilta eteni pisteittä. Ottelua edelsi tappio maalilla Wiesbadenille. Stuttgart pelaa vielä torstaina, joten vierasjoukkueen lepoaika ei ole hyvä. Sosa on vierailta sivussa. Rotaatiota on luultavasti selvälläkin tavalla. Tasoero on kuitenkin Die Rotenin eduksi merkittävä. Punavalkoiset saavat olla käytännössä 70 prosentin ennakkosuosikkeja. Ottelu on rastittu päin mäntyä, sillä vierasjoukkue on saanut kannatusta noin 30 pinnaa liian vähän. Siitä tulee upea varma.

HSV – Wiesbaden Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 31/05/2020 – 14:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 28/05 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
HSV voittaa1,40Aseta veto LeoVegasilla

HSV pelaa Wiesbadenia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa. Kotijoukkue on ehtinyt pelata tauon jälkeen kahdella kierroksella vauhdikkaan pistejaon Greuther Fürtia vastaan ja maalittoman Bielefeldiä vastaan. Isännät pelaavat vielä torstaina tärkeässä ottelussa Stuttgartia vastaan, joten lepoaika viikonlopulle jää hyvin rajalliseksi. Hampurilaiset löytyvät sarjataulukosta toiselta sijalta ja ovat vahvoja ehdokkaita taistelemaan suorasta noususta. Kotona menestystä on tullut hyvällä tavalla. Tosin tauon jälkeen kahdessa ottelussa alakerrassa on ollut yllättävää virhealttiutta, vaikka viimeksi omiin ei mennyt palloja. Jung on sivussa ja sama tilanne on parilla vähemmän peliaikaa saaneella pelaajalla. Vierasjoukkue taistelee putoamista vastaan ja on saanut tauon jälkeen kolmella kierroksella yhden voiton ja kaksi tappiota. Miehistö kärsi edellisellä kierroksella tappion niukasti Sandhausenia vastaan. Tauon jälkeen kolmessa ottelussa kahdesti on jääty itse osumitta. Voitto Stuttgartia vastaan oli hieno juttu, vaikka se oli myös onnekas juttu. Tien päällä voittoihin on venytty neljä kertaa. Vierailta Mrowca on sivussa. Miehistö pääsee iltaan paremmin levänneenä. Tasokas ja vahva HSV on silti noin 65 prosentin voittajasuosikki. Lähes oikein pelattu ykkönen on kelvollinen piikki.

Esbjerg – AaB Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 31/05/2020 – 19:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 28/05 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
AaB voittaa2,05Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Tanskan Superliigassa yhteen iskevät Esbjerg ja AaB. Isäntien tilanne ennen keskeytystä oli vaikea, sillä sarjataulukossa taistellaan viimeisten joukossa ja onnistumiset ovat olleet vähissä. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeaa. Maalinteossa on onnistuttu vain 20 kertaa ja se on sarjassa heikoin suoritus. Maaliskuussa ehdittiin pelata yhdellä kierroksella vähämaalinen tasapeli Hobron kanssa. Esbjerg on saalistanut voittoja kotonaan kolme kertaa. Kotijoukkueella Kauko on pelikiellossa ja Kristensen kärsii terveysmurheista. Vierasjoukkue metsästää sijoituksia kuuden joukossa ja nyt juuri sijoitus on siinä. Miehistö lähti tauolle hyvässä pelivireessä. Maaliskuussa saatiin voitot Superliigassa ja Tanskan Cupissa sekä hävittiin kerran sarjassa. Lyngby kaadettiin kolmella maalilla. FC Kööpenhamina voitettiin ja hävittiin. AaB:tä hyökkäyspään van Weert on pelikiellossa, kun taas Thelander on lasaretissa. Vierasjoukkue on tehnyt maaleja isäntiin nähden tuplat ja saavat hallita myös tien päällä ottelua. Sinivalkoiset lähestyvät ottelua luultavasti varovaisemmin. Tasoeroa löytyy sen verran, että laadukkaampi AaB on noin 45 prosentin ennakkosuosikki. Viitisen pinnaa alipelattu kakkonen on tolppa.

Lyngby – FC Kööpenhamina Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 1/06/2020 – 19:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 28/05 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
FC Kööpenhamina voittaa1,67Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Tanskan Superliigassa FC Kööpenhamina matkustaa Lyngbyn vieraaksi. Kotijoukkueella on vielä pieni mahdollisuus pelata itsensä kuuden sakkiin, mutta isännät ovat olleet kokonaisuutena hippasen onnekkaita ja sijoituksen pitäisi olla pykälän tai pari alempana. Maaliskuussa ehdittiin pelata kahdella kierroksella kaksi tappiollista ottelua. Christjensen ei ole mukana ottelussa. Vierasjoukkue on kaudesta toiseen yksi Tanskan suurista seuroista ja oli kuluvalle kaudelle vahva ehdokas menestymään hyvin. Kausi on mennyt jättiläiseltä melko hyvin, mutta mistään loistavasta ei ole voinut puhua. Sarjataulukossa ollaan 12 pistettä kärjessä olevan FC Midtjyllandin takana. Mestaruuden tavoittaminen on luultavasti menetetty. Viimeisin ottelu on pelattu maaliskuussa tappiollisesti maalilla AC Horsensia vastaan. Siinä oli myös pettymys Tanskan Cupissa ja vastaava juttu Eurooppa-liigan puolella. N’Doye ja Wind puuttuvat FC Kööpenhaminan vahvuudesta, joten vaikka kyseessä on tulivoimainen miehistö, niin nyt ratkaisuvoimaa on sivussa. Kaksikko on osunut 13 kertaa. Materiaaliltaan FCK on silti reippaasti edellä, joten kakkonen tulee hieman alle 60 prosentilla. Tuskinpa vierailijat ottavat takapakkia, vaikka tärkein tavoite lienee mennyt. Kakkosta on pelattu päälle 45 prosenttia, joten kyseessä on hieno varma.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 30.5.2020 | Tilastot

SchalkeWerder Bremen
Sarjataulukossa917
Voitot-tasapelit-häviöt9-10-95-7-15
Tehdyt-päästetyt maalit34-4529-59
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-51-2-3
Maalipuntari 6 edellistä2-184-11
Laukauksia/ottelu11,512,7
Pallonhallinta50,60 %48,30 %
Syöttöprosentti78,20 %78,70 %
LoukkaantumisetMascarell, Serdar, Harit, Stambouli, TodiboPizarro, Toprak (?)
Pelikiellossa
Hertha BerlinAugsburg
Sarjataulukossa1012
Voitot-tasapelit-häviöt9-8-118-7-13
Tehdyt-päästetyt maalit41-5040-54
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä14-126-9
Laukauksia/ottelu11,110,8
Pallonhallinta47,00 %40,50 %
Syöttöprosentti77,50 %69,50 %
LoukkaantumisetRekik, Wolf, Stark Kalou, AscacibarHahn, Finnbogason (?)
Pelikiellossa
WolfsburgFrankfurt
Sarjataulukossa614
Voitot-tasapelit-häviöt11-9-88-5-14
Tehdyt-päästetyt maalit40-3444-52
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-10-1-5
Maalipuntari 6 edellistä12-67-21
Laukauksia/ottelu13,815,5
Pallonhallinta48,70 %48,60 %
Syöttöprosentti75,80 %75,50 %
LoukkaantumisetGuilavogui, Otavio, Willem, GerhardtPaciencia,  Abraham
Pelikiellossa
MainzHoffenheim
Sarjataulukossa157
Voitot-tasapelit-häviöt8-4-1611-6-11
Tehdyt-päästetyt maalit37-6139-48
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-3-2
Maalipuntari 6 edellistä6-136-13
Laukauksia/ottelu1312,8
Pallonhallinta45,00 %52,00 %
Syöttöprosentti75,30 %82,10 %
LoukkaantumisetZentnerKramaric, Hübner, Adamyan, Stafylidis, Belfodil
Pelikiellossa
Bayern MunchenDusseldorf
Sarjataulukossa116
Voitot-tasapelit-häviöt20-4-46-9-13
Tehdyt-päästetyt maalit81-2831-53
Kuntopuntari 6 edellistä6-0-02-4-0
Maalipuntari 6 edellistä19-410-7
Laukauksia/ottelu18,412,3
Pallonhallinta62,60 %46,40 %
Syöttöprosentti87,20 %77,00 %
LoukkaantumisetTolisso, Süle, CoutinhoSteffen, Tekpetey (?), Kownacki (?)
Pelikiellossa
MönchengladbachUnion Berlin
Sarjataulukossa413
Voitot-tasapelit-häviöt16-5-79-4-15
Tehdyt-päästetyt maalit53-3433-48
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä9-96-13
Laukauksia/ottelu13,712,1
Pallonhallinta51,30 %43,80 %
Syöttöprosentti80,90 %70,10 %
LoukkaantumisetZakaria, EmboloBecker, Lenz (?)
PelikiellossaAnrich
PaderbornDortmund
Sarjataulukossa182
Voitot-tasapelit-häviöt4-7-1717-6-5
Tehdyt-päästetyt maalit31-5574-34
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-35-0-1
Maalipuntari 6 edellistä4-811-2
Laukauksia/ottelu12,413,4
Pallonhallinta46,80 %58,20 %
Syöttöprosentti77,60 %86,50 %
LoukkaantumisetKilian (?)Reus, Schulz, Zagadou
Pelikiellossa
FC KölnRB Leipzig
Sarjataulukossa113
Voitot-tasapelit-häviöt10-4-1415-10-3
Tehdyt-päästetyt maalit44-5270-29
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-4-0
Maalipuntari 6 edellistä15-814-4
Laukauksia/ottelu13,316,4
Pallonhallinta47,60 %54,00 %
Syöttöprosentti76,80 %82,60 %
LoukkaantumisetCzichos (?)Forsberg (?)
PelikiellossaBornauwHalstenberg
FC HeidenheimErzgebirge Aue
Sarjataulukossa47
Voitot-tasapelit-häviöt12-9-710-8-10
Tehdyt-päästetyt maalit35-2939-39
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä5-69-7
Laukauksia/ottelu12,812,1
Pallonhallinta48,90 %44,10 %
Syöttöprosentti78,30 %74,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Dynamo DresdenStuttgart
Sarjataulukossa183
Voitot-tasapelit-häviöt6-6-1313-6-8
Tehdyt-päästetyt maalit25-4144-33
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä7-77-8
Laukauksia/ottelu10,717,5
Pallonhallinta52,10 %60,90 %
Syöttöprosentti79,40 %85,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HSVWiesbaden
Sarjataulukossa217
Voitot-tasapelit-häviöt12-10-57-7-14
Tehdyt-päästetyt maalit50-3033-46
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä5-99-7
Laukauksia/ottelu1611,4
Pallonhallinta56,80 %41,20 %
Syöttöprosentti83,80 %66,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
EsbjergAaB
Sarjataulukossa136
Voitot-tasapelit-häviöt4-5-1511-4-9
Tehdyt-päästetyt maalit20-4041-29
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä4-1011-8
Laukauksia/ottelu
Pallonhallinta
Syöttöprosentti
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LyngbyFC Kööpenhamina
Sarjataulukossa82
Voitot-tasapelit-häviöt9-4-1116-2-6
Tehdyt-päästetyt maalit28-3941-27
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä4-77-6
Laukauksia/ottelu
Pallonhallinta
Syöttöprosentti
Loukkaantumiset
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö

Tietoa meistä | Ota yhteyttä