Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 31.8.

Lauantaina jalkapalloa pelataan eri puolilla Englantia. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa käyttää itselle hyvällä tavalla.

West Ham – Norwich

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Norwich matkustaa West Hamin vieraaksi. Kotijoukkue on kerännyt kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta yhden voiton, tasapelin ja tappion. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata kerran voitollisesti ja kahdesti tappioiden muodossa. Hammers pelasi viimeksi voitollisesti Watfordia vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. Lisäksi viikolla napattiin jatkopaikka Englannin Liigacupissa Newportista. Kanarianlinnut pelasivat viimeksi niukasti tappiollisesti Chelseaa vastaan. Viikolla pudottiin Englannin Liigacupista Crawleyta vastaan, mutta monet tärkeät pelaajat saivat levätä. Kumpikin nippu haluaa olla pelaavia ja aktiivisia, mutta sekä isännät että vieraat kaipaavat parempaa alakerran työskentelyä. Kummallakin ryhmällä on pari poissaoloa, mutta ne eivät ole merkittäviä. Kyseessä on todennäköisesti yksi kierroksen viihdyttävimmistä koitoksista. Unitedilla itseluottamus on todennäköisesti hyvä viimeisen viikon tapahtumien johdosta. Perustasoltaan lontoolaiset ovat sen verran edellä, että ykköseen päädytään vähän yli 50 prosentilla. Kannatusta on tullut vain noin 40 pinnaa. Otetaan se rohkeasti varmaksi asti.

Manchester City – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Manchester City ja Brighton. Taivaansiniset ovat keränneet kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta kaksi voittoa ja tasapelin. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella voitollisesti Bournemouthia vastaan. Sitä edelsi yllättävä pistejako Tottenhamin kanssa, mutta voittoon olisi ollut kaikilla tavoilla mainio mahdollisuus. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata kerran voitollisesti, kerran tasapelin merkeissä ja kerran tappiollisesti. Ilman pisteitä jäätiin kahden maalin tappiossa Southamptonia vastaan. Kotijoukkueella on useampia poissaoloja, mutta Lokeilla on niin ikään poissaoloja ja tasoero on muutenkin julma. Sky Blues ottaa nopeasti koitoksen hallintaansa. Vieraiden hyvät maalipaikat tulevat olemaan hyvin vähissä. Todellisia mahdollisuuksia on vaikea nähdä. Toisaalta iltaan voidaan lähteä ilman isoja paineita. Viimeksi kotona tullut tappio oli ansaittu, mutta se olisi voinut olla hyvin vain maalin erolla. Viikolla Englannin Liigacupissa tuli jatkopaikka Ykkösliigan Bristolista. Ykkönen tulee noin 90 prosentilla. Kannatusta on jopa pikkuisen liian vähän.

Leicester – Bournemouth

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Leicester pelaa Bournemouthia vastaan. Kettujen ensimmäiset viikot ovat menneet yhden voiton ja kahden tasapelin merkeissä. Edellisellä kierroksella täysi pistepotti napattiin Sheffield Unitedin kustannuksella. Englannin Liigacupissa jatkopaikka irtosi Newcastlea vastaan. Kotona ensimmäinen koitos päättyi maalittomana Wolverhamptonia vastaan. Siinä välissä mentiin vähämaalisen tasapelin merkeissä Chelseaa vastaan. Viimeksi tasapeli ei olisi ollut väärin. Muutama poissaolo lienee taustalla. Vierasjoukkue on esiintynyt kerran voitollisesti, kerran pistejaon merkeissä ja kerran tappiollisesti. Tosin tappio tuli Manchester Cityä vastaan. Cherriers kärsii lukuisista loukkaantumisista. Poissaoloihin nähden peliesitykset ovat olleet jopa yllättävän hyviä. Viimeksi tappiosta huolimatta hyökkäyssuuntaan oltiin kuitenkin aktiivisia. Englannin Liigacupissa tuli jatkopaikka Forest Greenistä. Kokonaisuutena vahvemmat isännät saavat olla silti noin 55 prosentin voittajasuosikkeja. Pinnat ovat hyvin kohdallaan. Ykkönen voi tulla tolpaksi saakka.

Chelsea – Sheffield United

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, Chelsea pyrkii kaatamaan Sheffield Unitedin. Kotijoukkue on kerännyt kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta yhden voiton, tasapelin ja tappion. Vierasjoukkueella on kasassa myös yksi voitto, tasapeli ja tappio. Ensimmäinen voitto irtosi Crystal Palacea vastaan. Viimeksi kotona kärsittiin tappio Leicesteriä vastaan. Englannin Liigacupissa jatkopaikka irtosi Blackburnia vastaan. Isäntien viimeisin koitos päättyi voitollisesti Norwichia vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. Lontoolaiset olivat hävinneet ensimmäisellä kierroksella neljällä maalilla Manchester Unitedia vastaan, mutta koitos oli selvästi numeroita tasaisempi. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin vähämaalinen pistejako Leicesterin kanssa. Blades on perustasoltaan yksi sarjan heikoimmista nipuista. Varsinkin vieraissa vaikeuksia on luvassa. Sarjapaikan säilyttäminen olisi kovan luokan onnistuminen. Ensimmäiset viikot on menty silti lupaavasti. Sinipaidoilla on poissaoloja, mutta ilman niitä tuskin vieraatkaan ovat liikkeellä. Ykkönen tulee noin 70 prosentilla. Pinnat ovat kohdallaan. Ykkösen voi nostaa tolpaksi asti, mutta mitään selvää iltaa ei tule.

Crystal Palace – Aston Villa

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Crystal Palace saa vastaansa Aston Villan. Isännät ovat pelanneet kolmella ensimmäisellä kierroksella kerran voitollisesti, kerran pistejaon merkeissä ja kerran tappioiden muodossa. Vierasjoukkue on voittanut kerran ja hävinnyt kaksi kertaa. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella voiton Manchester Unitedia vastaan. Täysi pistepotti ei ollut pelitilanteiden valossa oikeutettu, mutta se teki itseluottamukselle hyvää. Ratkaiseva maali syntyi viimeisten hetkien aikana. Englannin Liigacupissa kärsittiin yllättävä putoaminen Colchesteria vastaan. Kotona sarjassa pelattiin ensimmäisellä kierroksella maaliton tasapeli Evertonin kanssa. Ainakin alakerrassa on yhä poissaoloja. Birminghamilaisten tärkein tehtävä on säilyttää sarjapaikka. Perustasoltaan vierailijat eivät ole tokikaan mitään heikointa kastia. Sarjassa tuli viimeksi kahden maalin onnekas voitto Evertonista. Viikolla tehtiin jopa kuusi maalia Englannin Liigacupin ottelussa Creweä vastaan. Nousijallakin on poissaoloja. Luvassa on yksi illan tasaisimmista otteluista. Kotkien ennakkosuosikin asema on pikkuisen päälle 40 prosenttia. Pinnat ovat kohdallaan. Lähdetään liikkeelle ykkösristillä.

Newcastle – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Newcastle kohtaa Watfordin. Isännät ovat napanneet kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta yhden voiton ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue on pelannut kolmesti tappioiden merkeissä. Harakoiden viimeisin koitos päättyi voitollisesti Tottenhamia vastaan. Täysi pistepotti tuli onnekkaasti, mutta se teki kuitenkin itseluottamukselle varmasti hyvää. Koitoksen ainokainen tehtiin 27. minuutilla. Englannin Liigacupissa tuli putoaminen Leicesteriä vastaan. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti West Hamia vastaan. Tuolloin vastustaja onnistui maalinteossa kolme kertaa. Englannin Liigacupissa tuli sentään voitto ja kolme maalia Coventryn verkkoon. Se teki fiilikselle hyvää. Hornets on ollut alkukaudesta parempi mitä numerot osoittavat. Tosin alakertaa pitää tiivistää. Kotijoukkueella on lukuisia poissaoloja. Perustasoltaan vierailijat ovat vaikeuksistaan huolimatta edellä ja tien päälläkin marginaalisia voittajasuosikkeja. Ykköselle on aivan liikaa kannatusta, joten ristikakkosesta tarjotaan laadukasta peli-idean ainesta.

Burnley – Liverpool

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Burnley pelaa Liverpoolia vastaan. Kotijoukkue on kerännyt kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta yhden voiton, tasapelin ja tappion. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Wolverhamptonia vastaan. Sitä edelsi niukka tappio Arsenalia vastaan. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata kolme kertaa voittojen merkeissä. Viimeksi täysi pistepotti tuli Arsenalia vastaan. Sitä edelsi kolme pistettä Southamptonia vastaan. Alakerrassa olisi syytä saada lisää terävyyttä, mutta itseluottamus on silti kolmen voiton myötä kunnossa. Kolmeen ensimmäiseen otteluun maalinteossa on onnistuttu yhdeksän kertaa. Tosin esimerkiksi koitos Southamptonia vastaan olisi voinut hyvin mennä myös pistejakona. Clarets on tiiviisti puolustava nippu, joka tekee sitä kuitenkin usein maalinteon kustannuksella. Viikolla tuli lähtö Englannin Liigacupista, kun Sunderland oli parempi numeroin 1-3. Kummallakin ryhmällä on muutamia poissaoloja. Hallitseva Mestarien liigan voittaja on vieraissakin noin 70 prosentin ennakkosuosikki. Tasoero on myös tien päällä pelatessa valtava. Oikein pelattu kakkonen on hyvää varman ainesta.

Brentford – Derby

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Brentford ja Derby. Kotijoukkue on napannut ensimmäisestä viidestä ottelustaan yhden voiton, tasapelin ja kolme tappiota. Vierasjoukkue on kerännyt niin ikään yhden voiton, mutta myös jo kolme pistejakoa. Yksi otteluista meni ilman pisteille venymistä. Punavalkoiset pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti Charltonia vastaan. Sitä edelsi pettymys Leedsiä vastaan. Molemmissa koitoksissa vastustajan yksi osuma riitti voittoon saakka. Lontoolaisilla on ollut maalinteon kanssa vaikeuksia, sillä ensimmäisellä viidellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu pari kertaa. Esimerkiksi viimeksi tasapeliin olisi ollut hyvä mahdollisuus. Peliesitykset ovat olleet aivan kelvollisia. Rams pelasi viimeksi vähämaalisen tasapelin West Bromwichin kanssa. Maalinteossa onnistuttiin itse jo avauskympillä. Vastustaja tuli tasoihin 84. minuutilla. Englannin Liigacupissa tuli putoaminen Nottinghamille. Perustasoltaan punavalkoiset ovat hieman edellä. Ykköseen päädytään noin 50 prosentilla. Kannatusta on tullut päälle 35 pinnaa, joten selvästi alipelatusta merkistä on kyse. Ykkösestä on löydettävissä maistuva ja rohkea varman rastitus.

Sheffield Wednesday – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Sheffield Wednesday ja QPR. Kotijoukkue on kerännyt viiteen ensimmäiseen otteluunsa kolme voittoa ja muutaman tappion. Vierasjoukkue on ehtinyt hankkia kaksi voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Pöllöjen edellisen kierroksen kohtaaminen päättyi niukkaan tappioon Prestonia vastaan. Viikolla Englannin Liigacupissa jatkopaikka irtosi Rotherhamia vastaan. Edellisellä kierroksella tullut tappio oli varsin ansaittu. Kotona kahdella ensimmäisellä kierroksella omin ei ole mennyt yhtään osumaa. Owlsin vahvuus löytyy juuri hyvästä alakerrasta. Ärrien viimeisin koitos pelattiin voitollisesti Wiganista. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse kolmesti. Viikolla Englannin Liigacupin ottelu päättyi tappioon Portsmouthille. Lontoolaisten perustasolla sarjapaikka tulee todennäköisesti olemaan vaarassa. Monesti vieraissa on vaikeaa. Taustalla on yhdestä kahteen poissaoloa. Perustasoltaan paremmat isännät nappaavat voiton noin 50 prosentilla. Kannatusta on vähän liikaa, joten alipelatusta rististä napataan hyvä kaveri.

Leeds – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Leeds pelaa Swanseaa vastaan. Kotijoukkue on ollut heti alkukaudesta mainiossa pelivireessä, sillä kasassa on ensimmäiseen viiteen koitokseen neljä voittoa ja yksi tasapeli. Vierasjoukkue on ollut niin ikään hienossa pelivireessä, sillä Joutsenten voittojen määrä on myös neljässä. Yksi otteluista meni pistejaon merkeissä. Isännät ovat perustasoltaan sarjan paras porukka yhdessä Fulhamin kanssa, joten hyvä alkukausi ei ole tullut uutisena. Ainoa tavoite on pelata tämän kauden jälkeen Valioliigan puolella. Vaikka molemmat miehistöt ovat samoissa pisteissä kahdella kärkeen oikeuttavalla sijalla, kokonaisuutena Whites on ollut parempi ja vakuuttavampi. Tosin viikolla tuli Englannin Liigacupissa yllättävä putoaminen Stokea vastaan. Walesilaiset tekivät kuusi maalia Cambridgen verkkoon. Sitä edelsi sarjassa kolme osumaa ja voitto Birminghamista. Alakerrassa on ollut onnea. Kummallakin ryhmällä on yhdestä kahteen poissaoloa. Viihdyttävässä ottelussa ykkönen tulee vajaalla 60 prosentilla. Kohdilleen merkattu ykkönen on ihan laadukas tolppa.

West Bromwich – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa West Bromwich saa vastaansa Blackburnin. Isännät ovat pelanneet viidellä ensimmäisellä kierroksella kahdesti voittojen merkeissä ja kolmesti pistejakoina. Edellisellä kierroksella vähämaalinen tasapeli tuli Derbyä vastaan. Sitä edelsi vähämaalinen tasapeli Readingia vastaan. Viimeksi tappiokaan ei olisi ollut väärin. Tiukkojen pelien voittaminen tuntuu olevan haastavaa. Taustalla on muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue on onnistunut keräämään kaksi voittoa, tasapelin ja muutaman tappion. Rovers pelasi viimeksi maalittoman tasapelin Cardiffin kanssa. Sitä edelsi voittoisa koitos Hullia vastaan. Tuolloin ainokainen tehtiin hieman tunnin jälkeen. Englannin Liigacupissa tuli niukka tappio Sheffield Unitedia vastaan. Varsinkin ratkaisuvoimaa saisi olla enemmän. Alakerta on ollut kuitenkin tasaisen hyvä. Vieraillakin on muutamia poissaoloja. Materiaaliltaan parempi Albion on sen verran edellä, että ykköseen päädytään noin 50 prosentilla. Kannatus on mennyt hieman yli, mutta ohitus ei inspiroi. Vähän alipelattu risti on hyvä kaverin merkki.

Birmingham – Stoke

Birmingham isännöi Stokea, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue nappasi ensimmäisellä kierroksella voiton Brentfordia vastaan, mutta sen jälkeen voittoihin ei ole venytty kertaa enempää. Edellisellä kierroksella tien päällä tuli kolmen maalin tappio Swanseaa vastaan. Alakertaa tulee tiivistää. Alakerrassa on myös poissaoloja. Vierasjoukkueen pitäisi olla liikkeellä jälleen tasokkaalla nipulla, mutta viime kauden tavoin vaikeuksia on riittänyt. Punavalkoiset pelasivat viimeksi selvästi tappiollisesti Leedsiä vastaan. Tuolloin omissa verkot soivat kolme kertaa. Sitä edelsi tappio Prestonia vastaan. Tuolloinkin omiin meni kolme maalia. Jos jotain halutaan sanoa puolustuksena, pelitilanteiden valossa muutamasta ottelusta enemmän olisi ollut saatavilla. Ei tilanne siis täysin surkea ole, jos asiaa katsotaan miten peliesitykset ovat menneet. Lisäksi Englannin Liigacupissa napattiin jatkopaikka Leedsiä vastaan ja se oli fiilikselle hyvä juttu. Todellista osaamista olisi paljon parempaan. Pottersin kuuluu olla myös vieraissa pieni ennakkosuosikki. Prosentit ovat pielessä, sillä sinipaidat on laitettu voittamaan melkein 50 prosentilla. Ristikakkonen on selvä homma.

Reading – Charlton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Reading ja Charlton. Kotijoukkue on kerännyt viideltä ensimmäiseltä kierrokselta muutaman voiton, yhden tasapelin ja muutaman tappion. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Huddersfieldiä vastaan. Kolme pistettä edellisestä koitoksesta oli ansaittu. Lisäksi Englannin Liigacupissa jatkopaikka irtosi Plymouthia vastaan. Vierasjoukkue on ehtinyt napata kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Lontoolaiset ovat olleet yksi alkukauden parhaista onnistujista. Ensimmäinen tappio on vielä tulematta. Tosin menestyminen on vaatinut myös hyvää onnea. Itse asiassa hyvää onnea on ollut jo turhankin kovalla kädellä. Viimeksi kotona tuli vähämaalinen voitto Brentfordista. Sitä edelsi tasapeli Nottinghamin kanssa. Esimerkiksi edellisellä kierroksella voitotta jääminen ei olisi ollut väärin. Perustasoltaan niput ovat hyvinkin lähellä toisiaan. Varsinkin vierailla itseluottamus on kunnossa. Tosin suunta tuskin jatkuu tällaisena kauaa. Royals saa olla kotonaan hieman vajaat 50 prosentin voittajaehdokas. Ykkönen on jäänyt viitisen prosenttia liian pienelle pelille. Suoraa ykköstä ei uskalla merkata, joten ykkösristi on aivan hyvää peli-idean ainesta.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 31.8.2019 | Tilastot

West HamNorwich
Sarjataulukossa1317
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-11-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit4-76-8
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-0-4
Maalipuntari 6 edellistä13-138-13
Laukauksia/ottelu9,711
Pallonhallinta45,10 %51,20 %
Syöttöprosentti77,80 %82,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Manchester CityBrighton
Sarjataulukossa28
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-01-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit10-34-3
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-04-1-1
Maalipuntari 6 edellistä21-612-5
Laukauksia/ottelu2111
Pallonhallinta59,50 %52,40 %
Syöttöprosentti88,70 %77,90 %
LoukkaantumisetJesus, Mendy, Stones, Sane
PelikiellossaAndone
LeicesterBournemouth
Sarjataulukossa411
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-01-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit3-24-5
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-03-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-611-9
Laukauksia/ottelu12,711,7
Pallonhallinta55,10 %41,20 %
Syöttöprosentti81,00 %74,90 %
LoukkaantumisetChilwell (?), Ndidi (?)Brooks, L. Cook,  Groeneveld, Stanislas
Pelikiellossa
ChelseaSheffield United
Sarjataulukossa139
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-11-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit4-73-3
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä13-1510-8
Laukauksia/ottelu18,310
Pallonhallinta52,10 %47,60 %
Syöttöprosentti82,80 %76,60 %
LoukkaantumisetLoftus-Cheek, Hudson-Odoi, Mount (?), Kante (?), Pedro (?), Rüdiger (?)Fleck (?)
Pelikiellossa
Crystal PalaceAston Villa
Sarjataulukossa1016
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-11-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit2-24-5
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-34-0-2
Maalipuntari 6 edellistä4-917-8
Laukauksia/ottelu5,712
Pallonhallinta42,50 %45,70 %
Syöttöprosentti69,60 %78,50 %
LoukkaantumisetSakho, TomkinsChester, Targett (?)
Pelikiellossa
NewcastleWatford
Sarjataulukossa1920
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-20-0-3
Tehdyt-päästetyt maalit2-41-7
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-33-0-3
Maalipuntari 6 edellistä8-87-8
Laukauksia/ottelu9,714
Pallonhallinta37,30 %51,80 %
Syöttöprosentti77,40 %78,50 %
LoukkaantumisetYedlin, Saint-Maximin, Lascelles (?), Lejeune (?)Deeney
Pelikiellossa
BurnleyLiverpool
Sarjataulukossa61
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-13-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit5-39-3
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-25-0-1
Maalipuntari 6 edellistä14-716-8
Laukauksia/ottelu13,718,3
Pallonhallinta41,80 %54,60 %
Syöttöprosentti61,50 %81,70 %
LoukkaantumisetDrinkwater (?)Alisson, Keita
Pelikiellossa
BrentfordDerby
Sarjataulukossa1916
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-31-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit2-46-6
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-41-3-2
Maalipuntari 6 edellistä3-66-9
Laukauksia/ottelu1313,4
Pallonhallinta53,80 %53,10 %
Syöttöprosentti77,90 %81,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield WednesdayQPR
Sarjataulukossa712
Voitot-tasapelit-häviöt3-0-22-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit7-47-8
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä8-47-10
Laukauksia/ottelu1416,2
Pallonhallinta48,60 %54,00 %
Syöttöprosentti76,00 %79,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LeedsSwansea
Sarjataulukossa12
Voitot-tasapelit-häviöt4-1-04-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit10-211-4
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-15-1-0
Maalipuntari 6 edellistä12-516-4
Laukauksia/ottelu1713,2
Pallonhallinta62,50 %54,30 %
Syöttöprosentti83,20 %81,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
West BromwichBlackburn
Sarjataulukossa813
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-02-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit7-53-4
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä8-74-6
Laukauksia/ottelu15,612,2
Pallonhallinta55,50 %52,00 %
Syöttöprosentti85,70 %73,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BirminghamStoke
Sarjataulukossa1524
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-20-1-4
Tehdyt-päästetyt maalit4-75-13
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-1-4
Maalipuntari 6 edellistä4-108-15
Laukauksia/ottelu8,212,2
Pallonhallinta40,50 %49,10 %
Syöttöprosentti69,90 %74,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingCharlton
Sarjataulukossa113
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-23-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit8-69-5
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä12-89-6
Laukauksia/ottelu12,47,2
Pallonhallinta50,20 %44,50 %
Syöttöprosentti80,50 %70,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö