Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 4.1.

Lauantaina jalkapalloa pelataan FA Cupissa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista käyttää itselle sopivalla tavalla.

Preston – Norwich

Jalkapallon FA Cupissa yhteen iskevät Preston ja Norwich. Kotijoukkue pelasi kuluvan vuoden ensimmäisenä päivänä Mestaruussarjassa tappiollisesti Middlesbroughille. Isännät ovat esiintyneet Mestaruussarjassa neljällä edellisellä kierroksella ilman voittoja. Viimeksi numerot olisivat voineet olla myös erilaiset, mutta vahvasta hallinnasta huolimatta maalinteossa ei onnistuttu. Matkalla oli myös huonoa onnea. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin kärsitty tappio kotona Readingia vastaan. Neljään edelliseen otteluun maalinteossa on onnistuttu yhteensä vain kerran. Vierasjoukkueen tilanne Valioliigassa jatkuu synkkänä. Kanarialinnut pelasi uuden vuoden alussa vähämaalisen pistejaon Crystal Palacen kanssa. Voitto olisi ollut ehdottomasti syytä saada, sillä nykyisellään paikka Valioliigassa tulee vaihtumaan kohti Mestaruussarjaa. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu vauhdikas pistejako Tottenhamin kanssa. Voittoihin on pystytty syyskuun puolen välin jälkeen kerran. Perustaso on hieman Lilywhitesia edellä. Molemmissa leireissä on kahdesta kolmeen poissaoloa. North End saa olla kotonaan noin 40 prosentin voittajasuosikki. Viitisen prosenttia alipelattu ykkönen otetaan kupongille ristin kera.

Brighton – Sheffield Wednesday

Jalkapallon FA Cupissa Brighton pelaa Sheffield Wednesdayta vastaan. Lokit pelasi Valioliigassa hetki sitten vähämaalisen pistejaon Chelsean kanssa. Pistejako tasokasta vastustajaa vastaan oli ansaittu ja sitä oli edeltänyt kahden maalin voitto kotona Bournemouthia vastaan. Albionin sijoitus sarjataulukossa ei kerro lainkaan totuutta nipun kyvyistä. Kyseessä on kokonaisuutena sijoitustaan parempi porukka. Siitä hyvä osoitus saatiin myös ottelussa Chelseaa vastaan. Tapaninpäivänä taisteltiin hyvin Tottenhamin kotona. Vierasjoukkue pelasi viimeksi Mestaruussarjassa niukasti tappiollisesti Hullia vastaan. Koitokseen tullaan kolmen ottelun tappioputkessa. Niistä kaikki tulivat maalin erolla. Tien päällä on pelattu viimeksi tappiollisesti Stokelle. Alakerta kaipaa lähiaikojen merkeissä tiivistystä, mutta alakerta on ollut muuten voittavaa luokkaa. Materiaaliltaan kotijoukkue on parempi ryhmä, mutta miehistöille on vaikea saada isompaa tasoeroa. Pöllöillä on hyvä mahdollisuus taistella jatkopaikasta, mutta itseluottamus ei liene lähiaikojen vuoksi aivan kohdillaan. Joulukuussa tuli tosin myös useampia onnistumisia. Ykkönen tulee aika tasan kerran kahdesta. Vähän ylipelattu ykkönen varmistetaan ristillä.

Fulham – Aston Villa

Fulham isännöi Aston Villaa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon FA Cupissa. Mökkiläiset päätti Mestaruussarjassa joulukuun urakkansa voittoon Stokea vastaan, mutta uusi vuosi käynnistyi kotona niukalla tappiolla Readingia vastaan. Kotijoukkue on pelannut Mestaruussarjassa odotuksiin nähden aivan kelvollisen kauden, mutta otteet kaipaavat lisää varmuutta ja tasaisuutta. Edellisessä ottelussa vastustaja pääsi ensimmäisellä vartilla johtoon. Vastustaja sai heti toisen jakson alussa toisen osumansa. Maalinteossa onnistuttiin itse vain noin tunnin kohdalla. Cottagers on ollut kotonaan vahvassa pelivireessä. Siellä menestystä on tullut hyvässä tahdissa. Vierasjoukkue pelasi viimeksi Valioliigassa voitollisesti Burnleyta vastaan. Pistejako olisi kuvannut ottelun tapahtumia paremmin. Voitto oli fiilikselle tärkeä juttu. Joulukuun lopussa kärsittiin kolmen maalin tappio Watfordia vastaan. Kummassakin leirissä on jokunen poissaolo. Materiaaliltaan miehistöt ovat lähellä toisiaan, vaikka birminghamilaiset pelaavat Valioliigan puolella. Lontoolaiset lähtevät otteluun noin 40 prosentin voittajasuosikkeina. Ykköstä on ehditty pelata sen verran liikaa, että napataan kupongille ristikakkonen.

Southampton – Huddersfield

Jalkapallon FA Cupissa Huddersfield matkustaa Southamptonin vieraaksi. Saints nappasi viimeksi Valioliigassa komean voiton Tottenhamia vastaan. Ottelussa tehtiin vain yksi osuma ja se syntyi lähes ensimmäisellä 15 minuutilla. Koko pistepotti tuli isännille ansaitusti. Punavalkoiset ovat pelanneet jo pidempään hyvin, vaikka sarjataulukon sijoituksesta sitä ei voi täysin nähdä. Tapaninpäivänä tuli tien päällä voitto Chelseaa vastaan. Siinä välissä ehdittiin pelata kotona vähämaalinen pistejako Crystal Palacen kanssa. Miehistö on pelannut Valioliigassa neljään edelliseen kierrokseen kolme voitollista ja yksi pistejaon merkeissä tullutta ottelua. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina Mestaruussarjassa niukasti voitollisesti Blackburnia vastaan ja selvästi tappiollisesti Stokea vastaan. Edellisessä ottelussa omiin meni peräti viisi maalia. Toisen jakson alussa ehdittiin olla jopa maalin edellä, mutta sen jälkeen alkoi iso alamäki. Viimeksi tullut tappio oli ansaittu. Terriersille paikka Mestaruussarjassa voi olla vielä ison työn takana, joten tärkein keskittyminen on siellä. Taustalla on varmasti kahdesta kolmeen poissaoloa. Pyhimykset on vähän alle 65 pinnan voittajasuosikki. Oikein pelattu ykkönen on hyvä tolppa.

Watford – Tranmere

Jalkapallon FA Cupissa vastakkain asettuvat Watford ja Tranmere. Laadukkaassa pelivireessä olevat isännät nappasivat viimeksi Valioliigassa voiton Wolverhamptonia vastaan. Keltamustat ovat voittaneet neljällä edellisellä kierroksella kolme kertaa. Hornetsin tilanne oli vielä hieman aiemmin vaikea, mutta suunta on mennyt sen jälkeen selvästi kohti parempaa. Esimerkiksi voitto Wolverhamptonia vastaan oli aidosti hyvä onnistuminen. Kuuteen viimeiseen taistoon ainoa tappio on tullut Liverpoolia vastaan. Kotona on pelattu neljällä edellisellä kerralla siten, että vastustajat ovat tehneet heille yhteensä maalin. Otteet ovat olleet kokonaisuutena hyviä. Vierasjoukkue kärsi hetki sitten selvän tappion Ykkösliigassa Coventrya vastaan. Viimeksi omiin meni neljä maalia. Päättyneen vuoden viimeisin ottelu meni vähämaalisen pistejaon merkeissä Blackpoolin kanssa. Tien päällä on ollut vaikeaa. Alakerran kanssa on kovin haastavaa. Kotijoukkueella on yhä poissaoloja, mutta vierailla on niin ikään poissaoloja. Heiltä ainakin tärkeä maalivahti ja yksi keskikentän pelaaja lienevät sivussa. Tasoeroa on odotetusti suurella kädellä. Ykkönen tulee vähän yli 75 pinnalla. Hieman alipelattu ykkönen on usein osuvana hieno varma.

Wolverhampton – Manchester United

Jalkapallon FA Cupissa Wolverhampton pelaa Manchester Unitedia vastaan. Kotijoukkue kärsi viimeksi Valioliigassa niukan tappion Watfordia vastaan. Sudet ehti pelata hieman aiemmin tappiollisesti Liverpoolia vastaan, joten oranssimustat tulevat iltaan kahden ottelun tappioputkessa. Viimeksi vastustaja pääsi heti toisen jakson alussa kahden maalin edelle ja se oli henkisesti kova kolaus. Osa toisesta jaksosta saatiin olla miehen ylivoimalla. Sudet ei ole kauden mittaan tehnyt paljoa kierrätystä ja se on alkanut pikkuisen näkyä kentällä. Joulukuun lopussa tuli itseluottamukselle huima voitto Manchester Citystä. Vierasjoukkue pelasi viimeksi Valioliigassa tappiollisesti Arsenalia vastaan. Vastustaja pääsi viimeksi nopeasti johtoon. Koitoksen toinen ja samalla viimeinen maali tuli hieman ennen taukoa. Viimeksi tullut tappio ei ollut mikään vääryys. Varsinkin pelaaminen hyökkäyspäässä oli vaatimatonta. Joulukuun lopussa ehdittiin napata voitot Burnleyta ja Newcastlea vastaan. Red Devilsillä on ollut vaikeaa juuri isäntien kanssa, joita on syytä arvostaa marginaalisina ennakkosuosikkeina. Vieraita on pelattu kymmenisen prosenttia liian paljon, joten ykkösrististä napataan laadukas peli-idea.

Leicester – Wigan

Jalkapallon FA Cupissa Leicester isännöi Wigania. Ketut nappasi viimeksi Valioliigassa kolmen maalin voiton Newcastlea vastaan. Kotijoukkue on pelannut myös kokonaisuutena tasokkaasti, joten Foxesin vahvat otteet ovat saaneet jatkoa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut koko pistepotti West Hamia vastaan. Viimeksi tullut voitto oli aivan ansaittu. Kotona on pelattu viimeksi selvästi tappiollisesti, mutta tuolloin vastassa oli Liverpool. Heikon ottelun jälkeen on ehditty palata pikaisesti voittojen pariin. Kotona menestystä on tullut vahvalla tavalla. Vierasjoukkue nappasi viimeksi Mestaruussarjassa koko pistepotin Birminghamia vastaan, mutta Latics on ollut muuten vaisussa pelivireessä. Voittoja on tullut kovin vähän. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin niukasti tappiollisesti Nottinghamia vastaan. Mestaruussarjassa tien päällä on tullut vain yksi voitto. Pienenä puolustuksena voinee sanoa, että vierailijat ovat hieman sijoitustaan parempi porukka. Fiilikselle viimeksi tullut voitto oli tärkeä juttu. Tärkein keskittyminen on sarjassa pysymisessä, joten FA Cupiin tuskin otetaan parasta kokoonpanoa. Tasoero on muutenkin hurja. Ykkönen tulee noin 80 pinnalla. Vähän alipelattu ykkönen on hyvä varma.

Bournemouth – Luton

Jalkapallon FA Cupissa toisensa kohtaavat Bournemouth ja Luton. Cherriesin tilanne Valioliigassa jatkui hankalana, kun tien päällä kärsittiin neljän maalin tappio West Hamia vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut kahden maalin tappio Brightonia vastaan. Kotijoukkue on pelannut Valioliigassa marraskuun alun jälkeen voitollisesti vain Chelseaa vastaan. Isännät kärsivät myös lukuisista poissaoloista, sillä miehistön terveystilanne on yhä haastava. Kotona on pelattu viimeksi vähämaalinen pistejako Arsenalin kanssa. Alakerta kaipaa kipeästi lisää varmuutta, mutta yhtä lailla ratkaisuvoimaa tulisi olla lisää. Vierasjoukkue kärsi viimeksi Mestaruussarjassa tappion Millwallia vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut tappio Bristolia vastaan. Hatters on pelaava ja aloitteellinen nippu, mutta Mestaruussarjan puolella homma tuskin jatkuu pitkään. Edellisestä voitosta alkaa olla aikaa. Alakerta on yhä epävarma ja virheherkkä. Varsinkin tien päällä on tarpeeksi tuskaa. Onnistumisia tulee kovin vähän. Edellisessä ottelussa ehdittiin olla tosin vielä tauolla maalin edellä. Oranssipaidoilla on myös useampia poissaoloja. Tasoeroa löytyy sen verran paljon, että Kirsikat on kotonaan kaikista vaikeuksistaan huolimatta noin 65 prosentin voittajasuosikki. Lähes kymmenisen pinnaa alipelattu ykkönen on tolppa.

Manchester City – Port Vale

Jalkapallon FA Cupissa Port Vale matkustaa Manchester Cityn vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina Valioliigassa voitollisesti Sheffield Unitedia ja Evertonia vastaan. Seitsemään viimeiseen kilpailulliseen otteluun on napattu kuusi voittoa, mutta Wolverhamptonia vastaan menetettiin oudosti kahden maalin johto. Edellisessä ottelussa tauolla oltiin vielä maalittomassa, mutta toisen jakson melko alussa Gabriel Jesus onnistui maalinteossa kahdesti. Vierasjoukkue pelasi kuluvan vuoden ensimmäisenä päivänä viihdyttävän pistejaon Macclesfieldin kanssa. Päättynyt vuosi ehti tuottaa Kakkosliigassa joulukuun osalta vain yhden voiton, mutta tappioitakin oli matkalla vähän. Pistejakoja on pelattu siellä jo 11 kappaletta. Ainakin alakerrassa on yhdestä kahteen poissaoloa. Valiants saa pelata ilman paineita ja heillä on vain voitettavaa. Mahdollisuudet menestyä ovat toki olemattomat. Citizens tulee tekemään varmasti rotaatiota, mutta luvassa on silti yhteen maaliin pelaamista. Tasoero on kauniisti sanottuna julma. Hurjan tulivoimainen ja dominoiva jättiläinen on noin 90 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu kymmenisen pinnaa liian vähän, joten ykkönen on tasokas varma.

Fleetwood – Portsmouth

Jalkapallon FA Cupissa Fleetwood yrittää menestyä Portsmouthia vastaan. Isännät ovat pelanneet Ykkösliigassa kuudella edellisellä kierroksella voitollisesti kerran. Kotijoukkue pelasi uuden vuoden alussa vähämaalisen pistejaon Sunderlandia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu maaliton Bristolin kanssa. Voitottomuudesta huolimatta myös tappiot ovat olleet vähissä. Tappioita on pystytty välttämään vahvalla tavalla. Pelivire on kokonaisuutena vähintään kelvollinen. Viimeisin voitto on ehditty saada Tapaninpäivänä Rochdalea vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Sunderlandia vastaan voittokaan ei ollut monen minuutin päässä. Vierasjoukkue aloitti urakkansa tänä vuonna vähämaalisen tasapelin merkeissä. Viimeksi vastassa oli Gillingham. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu tappiollisesti MK Donsia vastaan. Perustasoltaan nippu kuuluu Ykkösliigassa osaksi nousun sijoituksia. Miehistö on ollut Fishermenille vaikeasti voitettavissa. Vierailla on useita poissaoloja. Materiaalit ovat hyvin samaa tasoa. Punapaidat saavat olla aika tarkkaan 40 prosentin ennakkosuosikkeja. Pompeysta on tehty koitokselle voittajasuosikki, joten ykkösristi on sopiva peli-idea.

Brentford – Stoke

Jalkapallon FA Cupissa Brentford pelaa Stokea vastaan. Kotijoukkueen alkanut vuosi lähti liikkeelle Mestaruussarjassa neljän maalin voitolla Bristolista. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut niukka tappio Millwallia vastaan, mutta päättynyt vuosi saatiin joulukuun osalta maaliin hienosti. Viimeksi jo ensimmäisen puolen tunnin kohdalla oltiin kaksi maalia edellä. Lisäksi vastustaja joutui pelaamaan pitkään alivoimalla. Bees on yksi Mestaruussarjan aktiivisimmista porukoista. Kyseessä on hyvin tulivoimainen ja kotonaan vahva nippu. Vierasjoukkue on pelannut Mestaruussarjassa tuloksellisesti heikon kauden, mutta peliesitykset eivät ole olleet Pottersilla lainkaan niin heikkoja. Mestaruussarjassa viimeisin ottelu meni selvästi voitollisesti Huddersfieldiä vastaan. Edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin itse peräti viisi kertaa. Joulukuu päätettiin niukkaan tappioon Fulhamia vastaan. Tien päällä voitot ovat olleet vähissä. Tiedossa lienee kierrätystä, sillä FA Cup tuskin kuuluu nyt tärkeimpiin kilpailuihin. Materiaaliltaan isännät ovat kyllä edellä, mutta sarjataulukko ei kerro nippujen oikeasta tasoerosta. Ykkönen tulee vähän yli kerran kahdesta. Viitisen pinnaa alipelattu ykkönen tulee tolpaksi.

Cardiff – Carlisle

Cardiff saa vastaansa Carlislen, kun ottelut jatkuvat jalkapallon FA Cupissa. Walesilaiset esiintyivät viimeksi Mestaruussarjassa rajusti tappiollisesti QPR:ää vastaan. Edellisellä kierroksella vastustaja onnistui maalinteossa peräti kuusi kertaa. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin ehditty pelata koko pistepotin arvoisesti Sheffield Wednesdayta vastaan. Se oli aidosti hyvä voitto. Bluebirds on pelannut kotonaan edellisen kerran vähämaalisen pistejaon Millwallin kanssa. Lähiaikoina alakerta on toiminut muuten lukuun ottamatta ottelua QPR:ää vastaan. Viimeksi kamppailu lähti väärille raiteille jo aikaisessa vaiheessa. Vierasjoukkue kärsi Kakkosliigassa edellisellä kierroksella selvän tappion Creweä vastaan. Viimeksi omissa verkot soivat neljä kertaa. Päättynyt vuosi saatettiin loppuun koko pistepotin arvoisesti, kun voitto saatiin Walsallia vastaan. Kausi on ollut kokonaisuutena haastava. Maalinteon kanssa kaivataan pikaista parannusta. Lisäksi alakerta on ollut osassa otteluista isoissa ongelmissa. Edellisellä kierroksella tauolla oltiin jo mahdottomassa neljän maalin tappion tilanteessa. Isännillä on edelleen jokunen poissaolo, mutta vieraat eivät ole myöskään ilman poissaoloja. Tasoeroa on sen verran reippaasti, että ykkönen tulee noin 70 prosentilla. Käytännössä oikein pelattu ykkönen on hyvä tolppa.

Reading – Blackpool

Jalkapallon FA Cupissa toisensa kohtaavat Reading ja Blackpool. Kotijoukkue on ollut Mestaruussarjassa mainiossa pelivireessä. Isännät ovat voittaneet Mestaruussarjassa neljällä edellisellä kierroksella. Päättynyt vuosi lopetettiin voitolla Prestonia vastaan. Tämän vuoden puolella on ehditty napata voitto Fulhamia vastaan. Royals on pelannut kuudella edellisellä kierroksella ilman tappioita. Pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Esimerkiksi voitto Fulhamista oli aidosti hyvä onnistuminen. Kotona on pelattu viimeksi voitollisesti QPR:ää vastaan. Vierasjoukkue on pelannut Ykkösliigassa viidellä edellisellä kierroksella ilman voittoja. Seasiders esiintyi viime vuoden lopulla vähämaalisen pistejaon merkeissä Tranmeren kanssa. Kuluva vuosi ehdittiin käynnistää niukasti tappiollisesti Rotherhamille. Varsinkin maalinteon kanssa on ollut vaikeaa. Tien päällä voitot ovat olleet vähissä, mutta pistejakoja on tullut kovalla kädellä. Varsinkin vieraissa nippu haluaa pelata vahvasti tiiviin alakerran johdolla. Ykkönen tulee noin 55 prosentilla. Käytännössä oikein pelattu ykkönen on aivan sopiva tolppa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 4.1.2020 | Tilastot

PrestonNorwich
Sarjataulukossa920
Voitot-tasapelit-häviöt11-6-93-5-13
Tehdyt-päästetyt maalit36-3222-41
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-20-3-3
Maalipuntari 6 edellistä5-76-9
Laukauksia/ottelu12,111,7
Pallonhallinta51,60 %50,20 %
Syöttöprosentti71,80 %80,80 %
LoukkaantumisetDrmic, Klose, McLean (?), Godfrey. Fährmann (?), Vrancic (?)
Pelikiellossa
BrightonSheffield Wednesday
Sarjataulukossa147
Voitot-tasapelit-häviöt6-6-911-6-9
Tehdyt-päästetyt maalit25-2937-26
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä7-79-7
Laukauksia/ottelu12,813,6
Pallonhallinta53,90 %47,90 %
Syöttöprosentti82,00 %72,00 %
LoukkaantumisetBurn, March, Izqueirdo
Pelikiellossa
FulhamAston Villa
Sarjataulukossa517
Voitot-tasapelit-häviöt12-6-86-3-12
Tehdyt-päästetyt maalit40-3027-37
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-0-4
Maalipuntari 6 edellistä8-95-13
Laukauksia/ottelu1412,8
Pallonhallinta59,60 %46,40 %
Syöttöprosentti85,10 %78,00 %
LoukkaantumisetDavis (?), Targett (?), Heaton (?), Wesley (?)
Pelikiellossa
SouthamptonHuddersfield
Sarjataulukossa1220
Voitot-tasapelit-häviöt7-4-107-7-12
Tehdyt-päästetyt maalit25-3830-42
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä8-58-9
Laukauksia/ottelu12,39,9
Pallonhallinta47,20 %50,90 %
Syöttöprosentti72,50 %75,80 %
LoukkaantumisetValery
Pelikiellossa
WatfordTranmere
Sarjataulukossa1921
Voitot-tasapelit-häviöt4-7-105-6-12
Tehdyt-päästetyt maalit17-3427-43
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä8-46-11
Laukauksia/ottelu11,512,5
Pallonhallinta45,10 %47,80 %
Syöttöprosentti75,40 %65,70 %
LoukkaantumisetCleverley, Janmaat, Prödl, Welbeck
PelikiellossaKabasele
WolverhamptonManchester United
Sarjataulukossa75
Voitot-tasapelit-häviöt7-9-58-7-6
Tehdyt-päästetyt maalit30-2732-25
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-34-0-2
Maalipuntari 6 edellistä9-99-5
Laukauksia/ottelu12,914,8
Pallonhallinta48,20 %53,90 %
Syöttöprosentti79,20 %82,50 %
LoukkaantumisetBoly, Gibbs-WhitePogba, Rojo (?), Bailly (?), Fosu-Mensah, McTominay
Pelikiellossa
LeicesterWigan
Sarjataulukossa222
Voitot-tasapelit-häviöt14-3-45-8-13
Tehdyt-päästetyt maalit46-1924-39
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-4-1
Maalipuntari 6 edellistä13-106-6
Laukauksia/ottelu1411,3
Pallonhallinta54,90 %47,20 %
Syöttöprosentti83,10 %70,80 %
LoukkaantumisetJames, Vardy (?)
Pelikiellossa
BournemouthLuton
Sarjataulukossa1824
Voitot-tasapelit-häviöt5-5-116-3-17
Tehdyt-päästetyt maalit20-3232-56
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-40-1-5
Maalipuntari 6 edellistä2-115-15
Laukauksia/ottelu10,310,2
Pallonhallinta47,50 %48,20 %
Syöttöprosentti77,40 %75,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Manchester CityPort Vale
Sarjataulukossa310
Voitot-tasapelit-häviöt14-2-58-11-6
Tehdyt-päästetyt maalit56-2432-31
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-21-4-1
Maalipuntari 6 edellistä13-77-6
Laukauksia/ottelu19,711,6
Pallonhallinta60,50 %48,90 %
Syöttöprosentti88,60 %66,40 %
LoukkaantumisetLaporte, Sane, Ederson (?)
Pelikiellossa
FleetwoodPortsmouth
Sarjataulukossa79
Voitot-tasapelit-häviöt10-6-69-8-6
Tehdyt-päästetyt maalit37-2934-28
Kuntopuntari 6 edellistä1-4-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä8-98-10
Laukauksia/ottelu14,114,9
Pallonhallinta52,60 %51,60 %
Syöttöprosentti74,30 %69,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BrentfordStoke
Sarjataulukossa321
Voitot-tasapelit-häviöt13-4-97-3-16
Tehdyt-päästetyt maalit41-2033-42
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä11-412-7
Laukauksia/ottelu14,212,5
Pallonhallinta55,40 %48,60 %
Syöttöprosentti80,10 %74,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CardiffCarlisle
Sarjataulukossa1221
Voitot-tasapelit-häviöt9-10-76-7-12
Tehdyt-päästetyt maalit38-4023-40
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-3-2
Maalipuntari 6 edellistä8-134-9
Laukauksia/ottelu12,612,5
Pallonhallinta43,30 %49,00 %
Syöttöprosentti63,80 %71,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingBlackpool
Sarjataulukossa1410
Voitot-tasapelit-häviöt10-5-108-10-6
Tehdyt-päästetyt maalit33-2832-28
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-01-2-3
Maalipuntari 6 edellistä9-26-7
Laukauksia/ottelu12,810,8
Pallonhallinta47,30 %48,10 %
Syöttöprosentti76,20 %67,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö