Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 5.1.

Lauantaina pelataan jalkapalloa FA Cupissa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Chelsea – Nottingham 

Jalkapallon FA Cupissa Nottingham matkustaa Chelsean vieraaksi. Kotijoukkue jäi edellisessä kamppailussaan maalittomaan tasapeliin Southamptonin kanssa, eikä edellisten viikkojen aikana hyökkäyspelaaminen ole ollut muutenkaan totutun vahvaa. Viimeksikin sinipaidat saivat hallita pelitapahtumia lähes mielin määrin, mutta tehottomasti. Joulukuun viidennen päivän jälkeen alla ei ole toisaalta yhtä tappiota enempää, joskin se tuli yllättäen kotona Leicesterille. Vierasjoukkue on voittanut edellisestä kuudesta kamppailustaan vain yhden, eikä punapaitojen puolustuspelaaminen ole ollut omalla normaalilla tasollaan. Forestin alakerta on kärsinyt virhealttiudesta ja epätasaisuudesta. Leedsiä vastaan napattu voitto oli pelaajiston itseluottamukselle tärkeä asia, mutta pelitilanteiden valossa voitotta jääminen ei olisi ollut vääryys. Miehistö kärsii pahimmillaan useista tärkeistä poissaoloista. Tasoero ja kotietu tekevät lontoolaisista selvän ennakkosuosikin, mutta otteluruuhkan vuoksi kokoonpanossa saatetaan käyttää rotaatiota.

Derby – Southampton

Jalkapallon FA Cupissa yhteen iskevät Derby ja Southampton. Isännät ovat saalistaneet edelliseen viiteen otteluunsa yhden voiton, kun taas vierasjoukkue on selvästi piristymässä. Viimeksi punavalkoiset pelasivat maalittoman tasapelin Chelsean kanssa. Kotijoukkueella olisi ollut viimeksi mahdollisuus napata täysikin pistepotti, mutta tärkeää oli saada puolustuspelaaminen takaisin raiteilleen. Kolmeen edelliseen taistoon kahdesti omiin on mennyt kolme maalia. Hyökkäyspelaamisessa tehottomuutta on ollut ilmassa lukuun ottamatta neljän maalin tekemistä Norwichin vieraana. Saints on tehnyt vieraissa marraskuun jälkeen vähintään kaksi maalia vain Huddersfieldille, mutta uuden valmennuksen myötä tekeminen on mennyt kokonaisvaltaisesti parempaan suuntaan. Peliesitykset ovat näyttäneet jo selvästi enemmän materiaalin edellyttämältä suorittamiselta. Pässit kärsivät edelleen loukkaantumisista, mutta toisaalta vierailijoille edellinen kamppailu oli niin kuluttava, että valmistautuminen ei ole ole terävimmillään. Tasoero on pieni, eikä näillä tiedoilla iltaan ole helppoa saada edes lievää ennakkosuosikkia. Marginaalit ovat erittäin pienet.

Aston Villa – Swansea

Jalkapallon FA Cupissa toisensa kohtaavat Aston Villa ja Swansea. Birminghamilaisten pelivire on menossa selvästi laskusuuntaan, sillä edelliseen viiteen taistoonsa miehistö on voittanut vain kertaalleen. Edellisellä kierroksella pelattu runsasmaalinen tasapeli QPR:ää vastaan oli pettymys. Viimeisten viikkojen aikana hyökkäyspelaaminen ei ole ollut samanlaista kuin hieman aiemmin, eikä alakerran työskentelykään ole saanut puhtaita papereita. Joutsenilla on alla täysi pistepotti ja neljän maalin tekeminen Readingia vastaan, mutta nyt tiedossa on kohtaaminen huomattavasti haastavampaa nippua vastaan. Valkopaitojen niinkin selvä voitto oli hieman pelitapahtumien vastainen. Neljään edelliseen matkapeliin omiin on mennyt kolmella kerralla vähintään kaksi maalia. Muutama loukkaantuminen lienee yhä rasitteena. Kotijoukkuekaan ei ole liikenteessä ilman poissaoloja. Materiaaliltaan Villans on kaksikosta laadukkaampi osapuoli ja kotonaan ehdoton ennakkosuosikki, mutta pelaajiston itseluottamukselle aiemmat pelit eivät ole tehneet hyvää. Niukassakin kotivoitossa on tarpeeksi tekemistä, mutta toisaalta vierailijoiden normaalisti reissussa toimiva alakerta ei ole ollut lainkaan parhaimmillaan. Isännät eivät ole voittaneet neljään viimeiseen kotitaistoonsa, mutta siellä he eivät ole jääneet alle kahteen maaliin kahteen ja puoleen kuukauteen.

Everton – Lincoln

Everton isännöi Lincolnia, kun pelit jatkuvat jalkapallon FA Cupissa. Kotijoukkueella on alla vähämaalinen tappio Leicesterille, mutta hieman pelitilanteiden vastaisesti. Liverpoolilaiset eivät ole tehneet kahteen viimeiseen peliinsä yhtään maalia, eikä kahdeksaan edelliseen otteluun alla ole yhtä voittoa enempää. Leicesteriä vastaan laadukkaille maalintekopaikoille pääseminen oli vaikeaa. Kotona voittoon on pystytty viimeksi marraskuussa. Vieraaksi saapuva alasarjoissa pelaava miehistö on voittanut viiteen edelliseen kamppailuunsa kolmesti, mutta viimeksi Port Valen kanssa jäätiin yllättäen tasapeliin. Vierasjoukkue pääsee otteluun vapautuneesti, sillä punavalkoisilla on lähinnä vain voitettavaa. Tasoero nippujen välillä on valtava. Imps kärsinee muutamista terveyshuolista, sillä ainakin heidän ykköstorjujansa lienee sivussa. Omassa sarjassaan raitapaidat ovat pelanneet hyvän kauden ja pääasiassa tehokkaalla hyökkäyspelaamisella, mutta nyt menestymiseen vaaditaan todennäköisesti liikaa. Toffees ei omaa varmasti kummoista itseluottamusta, mutta joulukuussa isännät mättivät yhteen otteluun kuitenkin viisi maalia. Suursuosikin dominoinnissa iltaa edetään.

Gillingham – Cardiff

Jalkapallon FA Cupin kohtaamisessa Gillingham pyrkii kaatamaan Cardiffin. Kotijoukkue kärsi viimeksi tappion Southendille, eikä edellinen taisto kotona mennyt myöskään menestymisen merkeissä. Tuolloin omiin meni kolme maalia. Peliesitykset ovat olleet ailahtelevaisia, mutta joulukuussa voittoon pystyttiin sarjan kärjessä olevaa Portsmouthia vastaan. Omiin on mennyt lähes säännöllisesti enemmän kuin yksi maali, eikä kotietu ole ollut myöskään vahva. Vierasjoukkueella alla on odotettu tappio Tottenhamille, eikä miehistö ole pystynyt voittoihin lähes edelliseen kuukauteen kuin kerran. Se tuli toisaalta hyvässä iskussa olevasta Leicesteristä. Keskittyminen on varmasti sarjapaikan säilyttämisessä, joten FA Cupiin ei välttämättä haluta laittaa suurta panostusta. Kahteen edelliseen matkapeliin omiin on mennyt vain maali, mikä on jatkon kannalta tärkeä juttu. Tasoeroa tietysti löytyy, mutta vierailijoilta muutama tärkeä pelaaja lienee sivussa. Tasokkaita ryhmiä vastaan puolustuspelaaminen on ollut isoissa ongelmissa, mutta heikompia porukoita vastaan alakerta on toiminut selvästi paremmin. Maalintekoon ei ole itse pystytty yhtä kertaa enempää marraskuun jälkeen kuin tappiotaistossa Watfordia vastaan. Näillä tiedoilla tiedossa on kierroksen tasaisimpia koitoksia.

Middlesbrough – Peterborough

Jalkapallon FA Cupin välienselvittelyssä Middlesbrough kohtaa Peterboroughin. Kotijoukkue pelasi viimeksi vähämaalisen tasapelin Derbyn kanssa, kun taas kotona on alla täysi pistepotti Ipswichistä. Punapaidat ovat materiaaliltaan ehdokkaita pelaamaan ensi kaudella Valioliigassa. Puolustuspelaaminen on selvä vahvuus, mutta hyökkäyspelaamiseen tarvitaan lisää ratkaisuvoimaa. Vieraaksi saapuva miehistö on materiaaliltaan ehdokkaita nousemaan Ykkösliigasta eteenpäin. Viimeksi tappio koettiin parilla maalilla Scunthorpelle. Edelliseen viiteen taistoon ainoa voitto on tullut Accringtonista. Scunthorpea vastaan menestyminen ei olisi ollut vääryys, sillä pelitapahtumat kulkivat vierailijoiden komennossa. Pientä ailahtelua on ollut rasitteena. Boron ominainen tekeminen ei ole ottelun hallinnassa, mutta tasoero ja kotietu tekevät heistä selvän ennakkosuosikin. Viiteen edelliseen kilpailulliseen kotipeliin alla ei ole yhtä voittoa enempää, mutta sielläkin omiin on mennyt järjestäen pieniä maalimääriä. Kotonakin mennään alakerran tiiviys edellä. Posh on ollut sarjassaan parhaimpia vierailijoita, mutta nyt vastustajan taso on selkeästi haastavampi. Isäntien hallinnassa siis edetään.

Bolton – Walsall

Jalkapallon FA Cupin ottelussa Bolton saa vastaansa Walsallin. Wanderers koki edellisessä pelissään murskatappion Hullille, kun taas kotona on alla maaliton tasapeli Stoken kanssa. Puolustuspelaaminen ei ole ollut isoimpana ongelmana, vaikka viimeksi alakerran tekeminen oli surkeaa. Hyökkäyspelaaminen ei meinaa löytää maalintekovoimaa. Tätä menoa miehistö on vahva ehdokas pelaamaan ensi kaudella Ykkösliigassa. Viiteen edelliseen kotipeliin ainoa voitto on tullut Rotherhamista. Kotona kuuteen edelliseen taistoon omiin ei ole mennyt kertaakaan maalia enempää, mutta kyllä alakerrankin toiminnassa on vaikeuksia. Vierasjoukkue on pelannut pitkään ilman voittoja, sillä alla on viisi voitotonta peliä. Viimeksi miehistö koki tappion Charltonille. Materiaaliltaan punapaidat ovat sarjassaan tasaista keskikastia. Perustasossa etua menee isännille. Vierailijat ovat kärsineet reissussa maalinteon vaikeuksista. Siellä enemmän kuin yhden maalin tekeminen ei meinaa luonnistua. Tasainen ja tiukka ilta on odotettavissa, mutta kotonaan Trottersia voidaan pitää lievänä ennakkosuosikkina. Parhaimmillaan valkopaidat ovat venyneet hyviin suorituksiin myös sarjansa kärkipään nippuja vastaan, sillä Stoke-pelin ohella vaikkapa Norwichille ja Leedsille hävittiin maalilla.

Accrington – Ipswich

Jalkapallon FA Cupissa paremmuudestaan taistelevat Accrington ja Ipswich. Kotijoukkue on hävinnyt kaksi viimeisintä kamppailuaan niin, että omiin on mennyt seitsemän maalia. Suuremmassa kuvassa hyökkäyspelaaminen on ongelmana. Vierasjoukkue hävisi viimeksi runsasmaalisen illan päätteeksi Millwallille. Tätä menoa miehistö on vahva ehdokas pelaamaan ensi kaudella Ykkösliigassa. Puolustuspelaaminen on ollut isoissa vaikeuksissa, mutta hyökkäyspelaaminenkaan ei ole ollut edes välttävällä tasolla. Pelaajiston itseluottamus ei ole edelleenkään kunnossa. On hyvin mahdollista, että FA Cupiin ei haluta panostaa sen suuremmin, jotta keskittyminen sarjapaikan säilyttämisen suhteen pidetään niin hyvänä kuin se on mahdollista. Tilannetta eivät helpota lukuisat loukkaantumiset, sillä varsinkin hyökkäyspelaaminen joutuu tulemaan toimeen ilman muutamaa pelaajaa. Vieraissa maalintekoon on pystytty edellisen kerran marraskuun 10. päivänä. Stanley on voittanut neljästä edellisestä kilpailullisesta kotiottelustaan jokaisen lukuun ottamatta viimeksi tullutta tappiota Portsmouthille. Ympäripyöreään kamppailuun punapaidat lähtevät pienenä voittajaehdokkaana.

Newcastle – Blackburn

Jalkapallon FA Cupissa vastakkain asettuvat Newcastle ja Blackburn. Harakat ovat pelanneet edelliset neljä kierrosta ilman voittoja, mutta otteluohjelmakin on ollut haastava. Vastassa ovat olleet Liverpool ja Manchester United. Viimeksi tappio tuli Manchester Unitedille, mutta peliesitys oli aivan kelvollinen. Puolustuspelaaminen toimii pääasiassa hyvin, mutta maalinteon kanssa on vaikeaa. Hyökkäyspelaamiseen olisi löydettävä lisää tehoja. Rovers nappasi edellisessä kamppailussaan voiton West Bromwichin kustannuksella, mutta vierasjoukkue on ollut muuten vaatimattomassa pelivireessä. Miehistö on voittanut joulukuun ensimmäisen päivän jälkeen vain kertaalleen. Viimeksi voitotta jääminen ei olisi ollut vääryys. Toisaalta pelaajiston itseluottamukselle voitto sarjan yhdestä mestarisuosikista tuli enemmän kuin tarpeeseen. Muutama loukkaantuminen lienee yhä rasitteena. Mustavalkoiset ovat tehneet edelliseen kolmeen kotipeliinsä vain yhden maalin, mutta kyllä laadukkaampi miehistö lähtee iltaan ehdottomana ennakkosuosikkina. Tasoeroa on olemassa, ja kun heikosti tien päällä esiintyneiden vierailijoiden alakerta on ollut hankaluuksissa, Magpies on vahvoilla.

Norwich – Portsmouth

Jalkapallon FA Cupissa Norwich kohtaa Portsmouthin. Kanarianlinnut ovat voittaneet edellisestä viidestä kamppailustaan yllättäen vain yhden, joten kotijoukkueen hurja pelivire on menossa laskusuuntaan. Kausi on sujunut toki erinomaisesti, mutta ylisuorittamista on ollut matkassa. Todellinen taso ei ole niin hyvä mitä sarjataulukko kertoo. Hyökkäyspelaaminen on edelleen mainiossa kunnossa, mutta puolustuspelaamisen kanssa on hankaluuksia. Alakerta vuotaa liikaa ja on muutenkin epävarma. Vierasjoukkue on voittanut viiteen edelliseen kierrokseen kolmesti, mutta nyt sinipaidat joutuvat aivan uudenlaisen haasteen eteen. Miehistö pääsee pelaamaan vapautuneesti, mutta toisaalta aidot menestymisen mahdollisuudet ovat olemassa. Kyseessä on tulivoimainen porukka. Lisäksi vieraissakin on tullut hyvin onnistumisia. Edellisessä matkataistossaan nippu viimeisteli viisi maalia. Usko omaan tekemiseen on kunnossa. Luvassa lienee illan viihdyttävimpiä otteluita, joten maaleja nähtäneen kentän molemmissa päissä. Näillä tiedoilla isäntiä ei saa millään isoksi ennakkosuosikiksi. Heillä on yhä useampia loukkaantumisia, mutta vierailijatkaan eivät liene liikenteessä ihan parhaalla ryhmällään. Pompeyn lievä yllätysvoitto otetaan tarkkaan harkintaan.

Blackpool – Arsenal

Arsenal matkustaa Blackpoolin vieraaksi, kun ottelut jatkuvat jalkapallon FA Cupissa. Kotijoukkue on pelannut neljä edellistä kamppailuaan ilman voittoja, joten aiempi hyvä pelivire on menossa vahvasti laskuun. Varsinkin vaatimattoman hyökkäyspelaamisen kanssa on tuskaa, eikä pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Vierasjoukkue koki hieman aiemmin ruman tappion Liverpoolille, mutta edelliset viikot ovat sisältäneet myös useita onnistumisia. Kuluva vuosi käynnistettiin vahvalla peliesityksellä paikallisvastustaja Fulhamia vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin neljästi. Peliesitykset ovat olleet kuitenkin ailahtelevaisia, eikä lontolaisten terveystilannekaan ole ollut toivottu. Tasoero miehistöjen välillä on silti valtava. Oranssipaidat kärsivät niin ikään loukkaantumisista, mutta heille luvassa on yksi kauden sytyttävimmistä otteluista. Gunnersin hallinnassa kamppailua kyllä edetään, mutta alla on neljä edellistä matkaottelua ilman voittoja. Tällä kerralla haavoittuvaista alakertaa tuskin testataan kunnolla, mutta mistään jättimäisestä dominoinnista tuskin on kysymys. Seasiders on pitänyt neljään edelliseen kierrokseen vastustajansa kolmesti korkeintaan maalissa.

Bristol – Huddersfield

Jalkapallon FA Cupin ottelussa toisensa kohtaavat Bristol ja Huddersfield. Isännät ovat voittaneet kaksi edellistä kamppailuaan, kun taas vierasjoukkue on pelannut pitkään ilman ainuttakaan voittoa. Terriers koki viimeksi niukan tappion Burnleyta vastaan. Cityllä alla on puolestaan täysi pistepotti Stokesta, mutta pelitilanteiden valossa voitotta jääminen ei olisi ollut vääryys. Robins on pelannut seitsemän edellistä kierrosta ilman tappioita, joten itseluottamus on varmasti kunnossa. Samaa ei voi sanoa vierailijoiden tilanteesta, sillä tappio Burnleylle oli erittäin raskas. Olisi ollut putoamistaistelun kannalta tärkeää venyä edes tasapeliin. On hyvin mahdollista, että keskittyminen on sarjapaikan säilyttämisessä, joten FA Cupiin ei suuria panostuksia haluta tehdä. Varsinkin hyökkäyspelaaminen on ollut niin vaatimatonta, että usko omaan tekemiseen ei ole varmasti hyvä. Tien päällä maalinteko on täyttä tuskaa. Pallollinen tekeminen on ylipäätänsä vaisulla pohjalla. Muutamat loukkaantumiset ovat edelleen rasitteena. Kotijoukkue omaa hyvät mahdollisuudet jatkaa sinivalkoisten tappioputkea, sillä yhdestä alemmasta sarjatasosta huolimatta kotiyleisön suosikit ovat useammalla osa-alueella edellä.

Crystal Palace – Grimsby

Jalkapallon FA Cupissa yhteen iskevät Crystal Palace ja Grimsby. Kotijoukkue nappasi edellisessä kamppailussaan vähämaalisen voiton Wolverhamptonista, ja viiteen viimeiseen peliinsä Kotkat ovat saalistaneet kolme voittoa. Edellisen kuukauden aikana lontoolaiset ovat pystyneet venymään parhaimmillaan voittoon Manchester Cityn vieraana, eikä esimerkiksi hyvävireisestä Leicesteristäkään tullut voitto tehnyt itseluottamukselle pahaa. Viimeksi Wolverhamptonin kaadossa peliesitys oli vahva. Varsinkin puolustuspelaaminen on ollut hyvässä kunnossa. Vierasjoukkue on voittanut neljä edellistä kamppailuaan, joten miehistö pääsee otteluun hyvän pelivireen saattelemana. Mariners hävisivät tosin viimeksi odotetusti Mansfieldille. Tasoero isäntien eduksi on hyvästä pelivireestä huolimatta julma. Puolustuspelaaminen on toiminut hyvin, sillä omiin ei ole mennyt kerralla maalia enempää noin kuukauteen. Vieraissa nippu on tehnyt keskimäärin alle maalin ottelua kohden. Loukkaantumiset ovat vaikeuttamassa lähtökohtia, sillä useampia poissaoloja on rasitteena. Kotietu ja selvästi parempi kokoonpano tekevät Glaziersista suuren ennakkosuosikin.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
125% 125€7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 5.1.2019 | Tilastot

 ChelseaNottingham
Sarjataulukossa47
Voitot-tasapelit-häviöt13-5-39-12-5
Tehdyt-päästetyt maalit38-1639-29
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä7-37-8
Laukauksia/ottelu1611,7
Pallonhallinta61,90 %51,70 %
Syöttöprosentti88,10 %75,10 %
Loukkaantumiset Pedro, Drinkwater, Giroud, Hudson-Odoi 
Pelikiellossa  
   
   
   
 DerbySouthampton
Sarjataulukossa618
Voitot-tasapelit-häviöt12-7-73-7-11
Tehdyt-päästetyt maalit38-3221-38
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä8-88-9
Laukauksia/ottelu14,313,6
Pallonhallinta54,90 %45,50 %
Syöttöprosentti77,90 %75,90 %
Loukkaantumiset  Bertrand, Obafemi, Targett
Pelikiellossa  
   
   
   
 Aston VillaSwansea
Sarjataulukossa1012
Voitot-tasapelit-häviöt9-11-610-6-10
Tehdyt-päästetyt maalit49-4035-31
Kuntopuntari 6 edellistä1-4-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä10-1013-10
Laukauksia/ottelu14,512,5
Pallonhallinta54,00 %53,30 %
Syöttöprosentti79,80 %81,80 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 EvertonLincoln
Sarjataulukossa111
Voitot-tasapelit-häviöt7-6-815-6-4
Tehdyt-päästetyt maalit31-3145-24
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-44-1-1
Maalipuntari 6 edellistä10-1411-7
Laukauksia/ottelu13,2 
Pallonhallinta51,00 % 
Syöttöprosentti77,80 % 
Loukkaantumiset Lookman 
Pelikiellossa  
   
   
   
 GillinghamCardiff
Sarjataulukossa1817
Voitot-tasapelit-häviöt8-4-145-3-13
Tehdyt-päästetyt maalit36-4319-41
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä7-95-11
Laukauksia/ottelu 11
Pallonhallinta 39,80 %
Syöttöprosentti 64,90 %
Loukkaantumiset  Zohore, Ward, Richards
Pelikiellossa  
   
   
   
 MiddlesbroughPeterborough
Sarjataulukossa57
Voitot-tasapelit-häviöt11-10-512-8-6
Tehdyt-päästetyt maalit28-1845-33
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-3-2
Maalipuntari 6 edellistä6-59-9
Laukauksia/ottelu13,4 
Pallonhallinta46,20 % 
Syöttöprosentti71,20 % 
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 Bolton Walsall
Sarjataulukossa2215
Voitot-tasapelit-häviöt5-7-148-8-10
Tehdyt-päästetyt maalit17-3828-41
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-41-2-3
Maalipuntari 6 edellistä4-128-13
Laukauksia/ottelu9,8 
Pallonhallinta43,60 % 
Syöttöprosentti66,20 % 
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 AccringtonIpswich
Sarjataulukossa1224
Voitot-tasapelit-häviöt9-7-92-9-15
Tehdyt-päästetyt maalit27-3521-46
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-1-4
Maalipuntari 6 edellistä6-124-11
Laukauksia/ottelu 9
Pallonhallinta 49,30 %
Syöttöprosentti 66,30 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 NewcastleBlackburn
Sarjataulukossa1515
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-118-10-8
Tehdyt-päästetyt maalit15-2933-41
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä4-97-11
Laukauksia/ottelu10,711,3
Pallonhallinta42,50 %49,70 %
Syöttöprosentti71,60 %69,80 %
Loukkaantumiset Yedlin, Clark, Darlow, Fernandez 
Pelikiellossa  
   
   
   
 NorwichPortsmouth
Sarjataulukossa21
Voitot-tasapelit-häviöt14-7-517-6-3
Tehdyt-päästetyt maalit48-3446-24
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä13-1212-9
Laukauksia/ottelu14,8 
Pallonhallinta55,00 % 
Syöttöprosentti78,50 % 
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BlackpoolArsenal
Sarjataulukossa105
Voitot-tasapelit-häviöt9-8-812-5-4
Tehdyt-päästetyt maalit26-2546-31
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-712-11
Laukauksia/ottelu 12,6
Pallonhallinta 57,10 %
Syöttöprosentti 83,80 %
Loukkaantumiset  Mavropanos, Monreal, Özil, Welbeck, Holding, Bellerin
Pelikiellossa  
   
   
   
 BristolHuddersfield
Sarjataulukossa1120
Voitot-tasapelit-häviöt10-8-82-4-15
Tehdyt-päästetyt maalit32-2813-37
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-00-0-6
Maalipuntari 6 edellistä8-43-11
Laukauksia/ottelu12,811,3
Pallonhallinta50,70 %48,30 %
Syöttöprosentti71,40 %76,10 %
Loukkaantumiset  Mooy, Sabiri, Smith, Williams
Pelikiellossa  
   
   
   
 Crystal PalaceGrimsby
Sarjataulukossa1413
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-1110-4-12
Tehdyt-päästetyt maalit19-2629-32
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-24-0-2
Maalipuntari 6 edellistä8-610-5
Laukauksia/ottelu12,7 
Pallonhallinta47,50 % 
Syöttöprosentti78,00 % 
Loukkaantumiset Benteke 
Pelikiellossa 


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
2x 25€ ilmaisvedot1 X DEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 50€7 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €8 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €7xBEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2018 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö