Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 6.10.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Tottenham – Cardiff  | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Tottenham saa vastaansa Cardiffin. Kotijoukkue pelasi viikolla Mestarien liigassa Barcelonaa vastaan, joten walesilaiset ovat saaneet heitä enemmän lepoaikaa. Miehistöjen välinen tasoero on odotetusti valtava, mutta lontoolaisten hankala kokoonpanotilanne aiheuttaa kysymysmerkkejä. Muun muassa erittäin tärkeä Christian Eriksen saattaa olla sivussa. Valkopaidat hallitsevat kamppailun tapahtumia ja luovat runsaasti hyviä maalintekopaikkoja, mutta vierailijoilla on hyvä mahdollisuus pitää taisto vähämaalisena. Heillä on kuitenkin yhä ensimmäinen voitto nappaamatta, joten pelaajiston itseluottamus ei ole lainkaan toivotulla tasolla. Mitä pidemmälle se antaa odotuttaa itseään, sen suurempi haaste siitä voi vielä tulla. Viimeksi kotona hävittiin niukasti Burnleyta vastaan. Niin hyökkäyspelaamisessaan kuin alakertansa suhteen The Bluebirds tarvitsee kokonaisvaltaisesti paljon parannusta ja tasaisuutta. Sarjanousijankaan terveystilanne ei ole parhaassa kunnossa. Kotivoitto pitäisi olla yksi viikonlopun todennäköisimmistä lopputuloksista.

Leicester – Everton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Leicester ja Everton. Kotijoukkue on voittanut kolme viimeisintä kilpailullista otteluaan, kun taas vierasjoukkueen vaikeudet jatkuivat Englannin Liigacupissa Southamptonia vastaan. Ketut ovat kotonaan voittaneet kaikki taistonsa lukuun ottamatta Liverpool-peliä, mutta silti heille ominaista on enemmänkin vastaan iskeminen ja vastustajan pelitilanteiden hallitseminen. Viimeksi Newcastlea vastaan voitto irtosi aivan ansaitusti. Materiaaliltaan miehistöt ovat keskenään lähes samantasoisia, sillä liverpoolilaisilla on ollut pitkään hieman huolia loukkaantumisten suhteen. Toffeesilla olisi potentiaalia paljonkin parempaan, mutta hyökkäyspelaamisessaankin ryhmä on onnistunut lähiviikkoina vain Fulhamia vastaan. Viime kaudella esillä olleet vaikeudet tien päällä ovat jatkuneet. Tässä taisteluparissa kotietu on ollut pitkään isossa roolissa. Hankalasti ennustettava ilta on luvassa, mutta isännät saadaan pieneksi voittajasuosikiksi.

Crystal Palace – Wolverhampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Crystal Palace testaa Wolverhamptonin päivän pelivireen. Kotijoukkue hävisi viime kierroksella Bournemouthille, mutta Englannin Liigacupissa edettiin jatkoon West Bromwichin kustannuksella. Kotkat ovat puolustaneet lähiaikoina vahvasti lukuun ottamatta edellistä kierrosta. Toisaalta hyökkäyspelaamisessa tehottomuus on ollut liikaa esillä. Vierasjoukkue kaatoi viimeksi Southamptonin, mutta peliesitys jätti paljon parantamisen varaa. Sudetkin ovat puolustaneet lähiaikoina mainiosti, mutta hyökkäyspelaamisessaan seura kaipaa lisää terävyyttä. Southamptonia vastaan pallollisena tuli yllättävän karkeita virheitä. Valmennus on varmasti korostanut huolellisuutta. Sarjanousija hallitsee todennäköisesti vieraissakin pelitapahtumia, sillä isännät vetäytyvät alas. Ottelusta on lupa odottaa erittäin tiukkaa ja vähämaalista, eikä näillä tiedoilla tasapelin todennäköisyyttä pidä aliarvioida. Lontoolaisten terveystilanne kannattaa vielä katsoa, sillä muutaman tärkeän pelaajan pelikunto on arvoitus. Vierailijoilla ei pitäisi olla juurikaan terveyshuolia.

Watford – Bournemouth

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Watford ja Bournemouth. Keltamustat hävisivät edellisessä kamppailussaan Arsenalia vastaan, mutta pelitilanteiden valossa pisteeseen yltäminen ei olisi ollut suuri vääryys. Lähiaikoina vastassa ovat olleet Arsenalin ohella myös Manchester United ja Englannin Liigacupissa Tottenham, joten otteluohjelma on ollut haastava. Hyökkäyspelaaminen kaipaa vielä uutta vaihdetta, mutta toisaalta puolustuspelaaminen on ollut pääosin tasapainoista ja laadukasta. Hornets on ollut kotonaan mainio. Vierasjoukkue on ollut hyvässä pelivireessä omien kannattajiensa edessä, mutta tien päällä on ollut selvästi vaikeampaa. Viimeksi reissussa tuli murskatappio Burnleyta vastaan. Materiaaliltaan Watford ja Bournemouth ovat lähellä toisiaan, joten näillä tiedoilla kotijoukkueesta saadaan pieni voittajasuosikki. Molempien seurojen terveystilanteet kannattaa kuitenkin tarkistaa ennen pelipäätöstä, sillä poissaoloja löytynee.

Burnley – Huddersfield

Piristynyt Burnley kohtaa Huddersfieldin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkueen suunta on vahvasti ylöspäin, sillä sarjassa on alla kaksi voittoa putkeen. Englannin Liigacupissa kuitenkin pudottiin heikkoa Burton Albionia vastaan. The Clarets oli pitkään ilman yhtään voittoa, mutta nyt pelaajiston itseluottamus on jo selvästi paremmassa kunnossa. Toisaalta viimeksi Cardiffia vastaan oli onnikin matkassa. Vierasjoukkueen lähtökohdat ovat edelleen onnettomat, sillä ensimmäinen voitto on yhä tulematta. Materiaalikin on yksi sarjan heikoimmista. Hyökkäyspelaaminen tuottaa suurta tuskaa. Maalipaikoille pääseminen on vaikeaa, mutta harvojen tilanteiden viimeistelykin on samaa rataa. Ei oikein mikään anna syitä odottaa suurempaa muutosta. Materiaaliltaan isännät ovat kaksikosta laadukkaampi porukka, joten kotonaan lancashirelaiset ovat ansaitusti voittajasuosikin asemassa. Viimeksi miehistö murskasi Bournemouthin omien kannattajiensa edessä komealla tavalla.

Manchester United – Newcastle | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa paremmuudestaan kamppailevat taas kriisissä oleva Manchester United ja Newcastle. Punapaidat jäivät Mestarien liigassa maalittomaan tasapeliin Valencian kanssa, joten isäntien tilanne on entistäkin huolestuttavampi. On täysin mahdollista, että suuria muutoksia on luvassa jo aivan lähiaikoina, mutta toisaalta yksittäinen selkeä onnistuminen voi avata monia lukkoja. Lisäksi Mestarien liigan avauskierroksella tullut komea voitto tarkoittaa, että ei Valencia-tasapelistä voi tehdä liian suurta numeroa. Vierasjoukkue ei ole voittanut vieläkään kertaakaan, eikä tasoeroa manchesterilaisten eduksi sovi aliarvioida. Harakoiden hyökkäyspelaaminen kaipaa paljon lisää tehoja ja ratkaisuvoimaa, sillä maalinteossa on onnistuttu vasta neljään otteeseen. Pelaajiston itseluottamus on odotetusti heikko. Myös terveyshuolia on ollut ja on edelleen. Isännät ottavat varmasti pelitapahtumien hallinnan itselleen, mutta kun lähtökohdat ovat monella tavalla vaikeat, niukassakin kotivoitossa on kyllä hommaa. Mustavalkoiset ovat olleet toisaalta tien päälläkin onnettomia, joten nyt jättiläisen on kyllä palattava voittojen pariin. Paineet voittamiselle ovat kuitenkin poikkeuksellisen isot.

Norwich – Stoke

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Norwich saa vastaansa Stoken. Kanarianlinnut jatkoivat edellisellä kierroksella hyvää alkukauttaan pelaamalla vähämaalisen tasapelin laadukasta Derbyä vastaan. Materiaaliltaan kotijoukkue ei ole kuitenkaan niin hyvä mitä sarjataulukko kertoo. Lisäksi lähiaikoina monta voittoa on tullut alemman keskikastin tai häntäpään ryhmiä vastaan. Terveyshuoliakin on edelleen. Lisäksi hieman alkaa paistamaan jo jonkinlaista hetkittäistä väsymistä. Vierasjoukkue on ollut yksi alkukauden suurimmista pettymyksistä, vaikka viimeksi kaadettiinkin Bolton. Heidän materiaalillaan pitäisi taistella aivan sarjataulukon kärkipäässä. Pelillisesti on vielä selvästi kehitettävää, mutta suunta on kuitenkin oikea. Etenkin puolustuspelaamisessaan raitapaidat kaipaavat lisää terävyyttä. Materiaaliltaan Potters on ilman muuta kaksikosta parempi porukka. Heillä on myös vastustajaansa enemmän lepoaikaa. Tiedossa on yksi kierroksen vaikeimmin ennustettavista otteluista, mutta kyllä vierailijoilla on näillä tiedoilla mainio mahdollisuus napata toinen voitto putkeen.

QPR – Derby

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa QPR isännöi Derbyä. Lontoolaiset voittivat edellisessä taistossaan niukasti Readingin, mutta tehottomuusongelmat ovat edelleen läsnä. Toisaalta tehottomuuden ohella myös epätasaisuudet ja ailahtelut ovat osa ryhmän peliesityksiä. Kentällä tasapainon löytäminen tuottaa vaikeuksia. Ennen edellistä kierrosta meni kolme kilpailullista taistoa putkeen ilman osumia. Vierasjoukkue on pelannut kaksikosta paremman alkukauden, vaikka viimeksi Rams jäi vähämaaliseen tasapeliin Norwichin kanssa. Tulivoimaa ja monipuolista hyökkäyspelaamista heiltä kyllä löytyy, mutta myös tehottomuutta. Alkukauden suurin onnistuminen oli voittaa Englannin Liigacupissa Manchester United. Toisaalta heti perään hävittiin heikolle Boltonille. Frank Lampardilla on valmennusryhmänsä kanssa vielä paljon tehtävää, jotta Pässit saavat tasokkaasta materiaalistaan irti vielä lisää. Tasoeroa Ärriin nähden on kyllä, mutta isännät ovat nimenomaan kotonaan selvästi vieraspelejään vaikeammin kaadettava. Molemmilla seuroilla on todennäköisesti yhä pieniä huolia loukkaantumisten kanssa, mutta paremman perustasonsa vuoksi vierailijat ovat ansaitusti vahvoilla.

West Bromwich – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa tasokas West Bromwich kohtaa Readingin. Kotijoukkue jäi edellisessä kamppailussaan tasapeliin Sheffield Wednesdayn kanssa, mutta luoden tarpeeksi maalintekopaikkoja voittoonkin saakka. Materiaaliltaan Baggies on yksi sarjan suurimmista voittajasuosikeista. Etenkään kotonaan montaa tappiota ryhmä tuskin tulee kokemaan. Raitapaidat ovat onnistuneet maalinteossa jo kiitettävästi 27 kertaa. Vierasjoukkueen tilanne on täysin päinvastainen, sillä alla on runsaasti pettymyksiä, tehottomuutta ja terveyshuolia. Viimeksi kotona jäätiin nollille QPR:ää vastaan. Materiaaliltaan Royals ei ole lähellekään Albionin tasoa. Tuloksellisesti vierailijat pystyvät pelaamaan yksittäisiä hyviä otteluita, mutta varsinkin tasaisuuden kanssa on paljon tekemistä. Toisaalta pelaajiston itseluottamus ei ole kunnossa, joten materiaalista ei saada irti sitä mitä olisi tarkoitus. Vaikka selvä altavastaaja on saanut päivän enemmän valmistautumisaikaa, heidän menestymistoiveensa eivät liene realistisia. Selväkään kotivoitto ei ole näillä tiedoilla kaukaa haettua.

Millwall – Aston Villa

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Aston Villa matkustaa Millwallin vieraaksi. Kotijoukkueen tuskainen alkukausi sai jatkoa viimeksi Nottinghamia vastaan. Vaikka pisteeseen venyminen oli sinällään kelvollinen suoritus, alla on jo toistakymmentä kamppailua ja tasan yksi voitto. Pelaajiston itseluottamus on odotetusti heikko. Erityisesti puolustuspelaamisessaan etelä-lontoolaiset joutuvat antamaan aivan liikaa tasoitusta. Kotonakin on ollut vaikeaa. Vierasjoukkue on jo ehtinyt vaihtamaan päävalmentajaansa, sillä heidän materiaalillaan epävarma alkukausi on ollut pettymys. Viimeksi menetettiin kahden maalin johtoasema Prestonia vastaan. Birminghamilaisten pitäisi taistella jopa sarjan mestaruudesta, joten potentiaalia ja osaamista olisi aivan eri suorituksiin. Muutamia poissaoloja todennäköisesti löytyy. Vierailijat eivät ole jättäneet itsestään lainkaan sellaista kuvaa, jota olisi voinut odotella, mutta kyse on kuitenkin voittajasuosikista. Heillä on paperilla selvästi enemmän tulivoimaa.

Middlesbrough – Nottingham

Middlesbrough isännöi Nottinghamia jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue pääsi takaisin voittojen pariin kaatamalla vieraissa Ipswichin. Punapaitojen puolustuspelaaminen on sarjan ehdotonta parhaimmistoa, sillä omissa verkot ovat soineet vasta neljään otteeseen. Miehistö on materiaaliltaan muutenkin aivan kärkipäätä. Heidän erittäin organisoitu pelitapansa tuottaa vastustajille tuskaa. Oma tekeminen on siis vahvasti tasapainossa. Vierasjoukkueen puolustuspelaaminen on ollut yhtä lailla vahvuus, mutta se on alkanut hieman heikentymään. Kolmeen edelliseen kilpailulliseen taistoon vastustajat ovat tehneet kuusi maalia. Materiaali ei ole lainkaan isäntien luokkaa, joten selvästä altavastaajasta puhutaan. Viime kaudella vieraissa oli monesti vaikeaa, eikä tilanteeseen ole tullut muutosta lähiviikkojen aikana. Viisi matkaottelua eivät ole tuottaneet yhtään voittoa. Edellisestä tappiosta on kuitenkin aikaa, joten pelaajiston itseluottamus ei ole heikko. Vahvasti vähämaalisuuteen taisto on kallistumassa, joten isäntien niukka voitto on lähellä.

Sheffield United – Hull

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät laadukas Sheffield United ja Hull. Kotijoukkueen erinomainen alkukausi sai jatkoa edellisellä kierroksella Blackburnia vastaan. The Blades on ollut yksi alkukauden tasaisimmista suorittajista, mutta toisaalta heidän materiaalillaan hyvä menestyminen ei ole tullut yllätyksenä. Terveystilannekin on hyvässä kunnossa. Ryhmältä on löytynyt kiitettävästi maalintekovoimaa, mutta puolustuspelaamisen kanssa on vielä saatava lisää tiiviyttä. Vierasjoukkueen lähtökohdat ovat täysin päinvastaiset, sillä alla on neljä peliä putkeen ilman voittoja. Viimeksi hävittiin maalilla laadukkaalle Leedsille. Tiikerit ovat materiaaliltaan alempaa keskikastia, joten tasoero sheffieldiläisten eduksi on kyllä merkittävä. Vierailijoilla myös terveyshuolet jatkuvat. Varsinkin reissussa oranssimustat ovat olleet vaatimattomia ja monesti suurissa ongelmissa, josta esimerkki saatiin edellisessä matkapelissä Readingia vastaan. Punavalkoiset ovat ansaitusti vahvoilla.

Bolton – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisistaan mittaa ottavat Bolton ja Blackburn. Kotijoukkueen vaikeudet saivat jatkoa viime kierroksella, kun Stokea vastaan jäätiin pisteittä. Viiteen edelliseen taistoonsa Wanderers on saalistanut vain yhden voiton. Vaikka ryhmä puolustaa organisoidusti, hyökkäyspelaamisessaan nippu on vaatimaton. Syyskuun puolen välin jälkeen kasassa on vain yksi osuma. Terveyshuoliakin on taas olemassa. Ensimmäisten kierrosten ylisuorittaminen on vaihtunut odotetusti omaan tasoon. Vierasjoukkue hävisi viimeksi tasaisen ottelun Sheffield Unitedia vastaan, mutta sarjassa se oli ensimmäinen tappio moneen viikkoon. Heillä on alla parhaimmillaan voitto Stokesta ja maaliton tasapeli Derbyn kanssa, jotka tekivät varmasti pelaajiston itseluottamukselle hyvää. Materiaaliltaan Rovers on isäntiä laadukkaampi porukka. Heillä on toisaalta päivä vähemmän lepoaikaa. Lancashirelaisillakin taitaa olla muutamia poissaoloja. Bolton antanee kotonaankin pelitapahtumien hallintaa Blackburnille, jonka materiaalilla pystytään isäntiä paremmin myös aktiiviseen pelaamiseen. Tasaiseen iltaan vierailijat lähtevät ansaitusti pienenä voittajasuosikkina.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 6.10.2018 | Tilastot

TottenhamCardiff
Sarjataulukossa419
Voitot-tasapelit-häviöt5-0-20-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit14-74-16
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-20-2-4
Maalipuntari 6 edellistä12-64-14
Laukauksia/ottelu13,911,1
Pallonhallinta55,80 %39,90 %
Syöttöprosentti81,10 %63,70 %
LoukkaantumisetAlli, Eriksen, Dembele, Lloris, Janssen, VormGunnarsson, Mendez-Laing, Peltier
Pelikiellossa
LeicesterEverton
Sarjataulukossa811
Voitot-tasapelit-häviöt4-0-32-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit13-1011-11
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä12-89-9
Laukauksia/ottelu11,912,3
Pallonhallinta52,20 %50,40 %
Syöttöprosentti81,70 %77,80 %
LoukkaantumisetGray, JamesMina, Gomes, McCarthy, Coleman, Baningime
Pelikiellossa
Crystal PalaceWolverhampton
Sarjataulukossa139
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-43-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit5-88-6
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-43-2-1
Maalipuntari 6 edellistä3-86-4
Laukauksia/ottelu11,714,7
Pallonhallinta48,80 %48,60 %
Syöttöprosentti78,60 %80,40 %
LoukkaantumisetBenteke, Dann, Wickham, RiedewaldCosta
Pelikiellossa
WatfordBournemouth
Sarjataulukossa67
Voitot-tasapelit-häviöt4-1-24-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit11-812-12
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-810-12
Laukauksia/ottelu12,412,7
Pallonhallinta44,50 %48,20 %
Syöttöprosentti69,80 %77,70 %
LoukkaantumisetOkaka, Prodl, Janmaat, Cleverley, BritosTaylor, Daniels
Pelikiellossa
BurnleyHuddersfield
Sarjataulukossa1220
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-40-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit9-113-16
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-40-2-4
Maalipuntari 6 edellistä9-113-13
Laukauksia/ottelu9,68,3
Pallonhallinta46,60 %45,10 %
Syöttöprosentti72,90 %75,50 %
LoukkaantumisetPope, Gibson, BradyKongolo, Williams, Sobhi
Pelikiellossa
Manchester UnitedNewcastle
Sarjataulukossa1018
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-30-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit10-124-10
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-30-2-4
Maalipuntari 6 edellistä8-113-8
Laukauksia/ottelu13,47,4
Pallonhallinta55,10 %39,10 %
Syöttöprosentti83,10 %66,90 %
LoukkaantumisetHerrera, Lindard, RojoRondon, Dummett, Fernandez, Lejeune
Pelikiellossa
NorwichStoke
Sarjataulukossa516
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-33-4-4
Tehdyt-päästetyt maalit15-1416-18
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-02-2-2
Maalipuntari 6 edellistä7-310-9
Laukauksia/ottelu13,212,3
Pallonhallinta53,30 %53,30 %
Syöttöprosentti76,90 %79,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
QPRDerby
Sarjataulukossa178
Voitot-tasapelit-häviöt4-1-65-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit8-1814-12
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä5-56-5
Laukauksia/ottelu11,913,8
Pallonhallinta46,80 %55,50 %
Syöttöprosentti69,90 %77,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
West BromwichReading
Sarjataulukossa420
Voitot-tasapelit-häviöt6-3-22-3-6
Tehdyt-päästetyt maalit27-1614-16
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä14-810-9
Laukauksia/ottelu14,211,2
Pallonhallinta53,60 %47,20 %
Syöttöprosentti78,20 %71,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MillwallAston Villa
Sarjataulukossa2213
Voitot-tasapelit-häviöt1-4-63-6-2
Tehdyt-päästetyt maalit11-1819-18
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-41-3-2
Maalipuntari 6 edellistä6-129-11
Laukauksia/ottelu12,214
Pallonhallinta44,80 %53,10 %
Syöttöprosentti63,80 %77,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MiddlesbroughNottingham
Sarjataulukossa211
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-13-7-1
Tehdyt-päästetyt maalit14-415-13
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-3-1
Maalipuntari 6 edellistä5-28-7
Laukauksia/ottelu13,112,1
Pallonhallinta46,30 %53,50 %
Syöttöprosentti71,60 %75,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield UHull
Sarjataulukossa321
Voitot-tasapelit-häviöt7-1-32-2-7
Tehdyt-päästetyt maalit20-1310-18
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä12-65-9
Laukauksia/ottelu12,211,1
Pallonhallinta52,20 %48,30 %
Syöttöprosentti77,00 %69,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BoltonBlackburn
Sarjataulukossa1514
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-43-6-2
Tehdyt-päästetyt maalit10-1413-15
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-3-2
Maalipuntari 6 edellistä4-87-11
Laukauksia/ottelu8,710,9
Pallonhallinta42,10 %49,10 %
Syöttöprosentti66,60 %67,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö