Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 6.7.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Veikkausliigassa, miesten Ykkösessä ja Kakkosessa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa käyttää haluamallaan tyylillä.

FC Honka – KuPS

Jalkapallon Veikkausliigassa FC Honka saa vastaansa KuPSin. Kotijoukkue on pelannut edellisellä kolmella kierroksella voitollisesti HJK:ta ja RoPSia vastaan ja pistejaon merkeissä IFK Mariehamnin kanssa. Viimeksi täysi pistepotti oli lähellä, mutta kahden maalin johto menetettiin. Hyökkäyspelaaminen kaipaa parempaa viimeistelyä. Lisäksi alakerrassa on ollut hieman huolimattomuutta. Sijoitus on silti toisena, joten heikosta tekemisestä ja itseluottamuksesta ei voi puhua. Kuopiolaiset pelasivat viimeksi vähämaalisen tasapelin HJK:n kanssa. Sitä edelsi voitto sekä VPS:ää että FC Lahtea vastaan. Hyökkäyspelaaminen on ollut sarjan parhaasta päästä. Kukkojengilläkin alakertaa on varaa parantaa. Reissussa seitsemästä pelistä kuudesti on venytty vähintään pistejakoon. Vierasjoukkue majailee niin ikään kolmen joukossa. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan, joskin espoolaiset ovat pienesti edellä. Tuco saattaa olla jo vierailijoilla mukana. Ykkönen tulee vajaat kerran kahdesta. Kannatus on liikaa. Jopa rohkea ohitus on kiinnostava ajatus.

KPV – VPS

Jalkapallon Veikkausliigassa KPV kohtaa VPS:n. Isännät ovat onnistuneet voittamaan vain kerran, mutta vaasalaiset eivät ole venyneet vielä yhteenkään voittoon. Kotijoukkueella on alla maaliton tasapeli RoPSin kanssa, kun taas vierasjoukkue pelasi viimeksi tappiollisesti Ilvestä vastaan. Sitä edelsi kuitenkin hyvä onnistuminen, kun pistejakoon venyttiin FC Interiä vastaan. Kokkolalaiset pääsivät pelaamaan viimeksi hyvän aikaa miehen ylivoimalla, mutta maalinteko oli taas vaikeaa. Molempien nippujen kausi on ollut monella tavalla hankala. Varsinkin vierailijoille ensimmäisen voiton saaminen on ollut tuskaa. Peliesitykset ovat olleet kuitenkin menossa parempaan suuntaan. Itseluottamukselle yksi hyvä onnistuminen tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Nykyisin virheistä joudutaan maksamaan isoa hintaa. Ainakin sarjanousijalla on muutamia poissaoloja. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan. Kyseessä on iso ottelu ajatellen häntäpään taistelua. Virheitä halutaan välttää, hyvät maalipaikat eivät ole isossa roolissa. Kotiedun myötä vihreävalkoiset voittavat noin 40 prosentilla. Se on pelattu oikein, mutta otetaan risti kaveriksi. Tappion välttäminen on nyt tärkeintä.

RoPS – IFK Mariehamn

RoPS ja IFK Mariehamn kohtaavat toisensa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Veikkausliigassa. Rovaniemeläiset ovat napanneet edelliseltä viideltä kierrokselta yhden voiton. Viimeksi maaliton tasapeli käytiin KPV:n kanssa. Tappiokaan ei ollut kaukana. Peliesitykset ovat menneet kuitenkin muuten parempaan suuntaan. Lisäksi terveystilanne on kehittynyt. Maalintekoon kaivataan lisää ratkaisukykyä, mutta alakerta on toiminut useilla kerroilla voittavalla tasolla. Maalinteossa on onnistuttu vain yhdeksän kertaa. Vierasjoukkue pelasi viimeksi viihdyttävän tasapelin FC Hongan kanssa. Sitä edelsi kahden maalin tappio HJK:lle. Viimeksi kotona noustiin kahden maalin takaa kiinni pistejakoon. Alla on kuitenkin kolme voitotonta ottelua. Alakerta kaipaa lisää tiiviyttä. Viimeiset neljä koitosta on menty omien kannattajien edessä. Yksi niistä käytiin Suomen Cupin finaalissa. Niput ovat perustasoltaan lähellä toisiaan. Sinipaidat ovat kotonaan vain marginaalinen voittajasuosikki, sillä ottelu on ennakkoon lähes tasabuukki. Ykkösen kannatus on liikaa, joten laitetaan se tylysti sivuun.

MuSa – FC Haka

Jalkapallon miesten Ykköstä, MuSa pyrkii yllättämään FC Hakan. Porilaiset ovat pelanneet edellisellä neljällä kierroksella voitollisesti kolme kertaa ja viihdyttävän pistejaon FF Jaron kanssa. Kotijoukkue on ollut vahvassa pelivireessä. Viimeksi täysi pistepotti oli lähellä, mutta loppuhetket sisälsivät ikävän sulamisen. Itseluottamus on kuitenkin kunnossa. Lisäksi matkalle on mahtunut hyvää onnea. Kyseessä on yksi parhaista onnistujista. Vierasjoukkue on pelannut mainion kauden ja on vahva ehdokas esiintymään ensi kaudella isommissa ympyröissä. Valkeakoskelaiset ovat kulkeneet lähes onnistumisista toiseen. Alla on 12 ottelua, joista kaikki paitsi kaksi ovat menneet voittojen merkeissä. Viimeksi voitto irtosi AC Oulusta. Sitä edelsi voitto KTP:tä vastaan. Ratkaisuvoimaa on löytynyt hienosti, mutta yhtä lailla alakertaan on panostettu kunnolla. Muutama poissaolo on taustalla. Kyseessä on aidosti kiinnostava koitos, kun huomioon otetaan isäntien vahvat peliesitykset. Salama tarvitsee kuitenkin alakertaansa lisää tiiviyttä. Tasoero sarjakärjelle on sen verran iso, että kakkoseen päädytään noin 60 pinnalla. Ylipelatusta merkistä ei ole kyse, joten otetaan se aina varmaksi saakka.

AC Kajaani – TPS

Jalkapallon miesten Ykkösessä vastakkain asettuvat AC Kajaani ja TPS. Kotijoukkue on pelannut edellisellä kahdella kierroksella pistejaon sekä AC Oulua että MYPA:ta vastaan. Voittoihin on venytty yhä vain kerran, mutta esimerkiksi tasapeli AC Oulun kanssa oli hyvä onnistuminen. Viimeksi täysi pistepotti ei ollut kaukana. Peliesitykset ovat olleet kauttaaltaan parempia kuin sijoitus antaa ymmärtää. Itseluottamukselle yksi voitto tekisi kuitenkin hyvää. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voittoisasti EIF:iä ja TPV:tä vastaan. Molemmissa varsin vakuuttavissa koitoksissa itse maalinteossa onnistuttiin neljä kertaa. Turkulaiset ovat perustasoltaan yksi sarjan parhaista porukoista. Ainoa realistinen tavoite on nousta pian Veikkausliigaan. Reissussakin hyvä menestys ei ole tullut uutisena. Tien päällä kuudesta ottelusta on voitettu neljä, pelattu kerran tasan ja hävitty kerran. Pari poissaoloa lienee taustalla. Perustasoltaan kajaanilaiset ovat toki jäljessä. Kotiedusta huolimatta kakkoselle on syytä kellottaa noin 60 pinnaa. Kyse ei ole ylipelatusta merkistä, joten se tulee tolpaksi.

FF Jaro – KTP

Jalkapallon miesten Ykkösessä yhteen iskevät FF Jaro ja KTP. Pietarsaarelaiset pelasivat viimeksi erittäin vauhdikkaan koitoksen MuSaa vastaan, kun itse onnistuttiin nousemaan kolmen maalin takaa kiinni pistejakoon. Sitä edelsi täysi pistepotti sekä MYPA:n että EIFin kustannuksella. Hyökkäyspelaaminen on tuottanut hienosti onnistumisia, mutta alakerran tulee olla tiiviimpi. Nykyisellään sen kanssa on turhan paljon haasteita. Perustasoltaan punapaidat kuuluvat sarjan ylempään keskikastiin, joten laadukkaasta nipusta on syytä puhua. Vierasjoukkueella on alla edelliseltä kahdelta kierrokselta tappio FC Hakalle ja selvä voitto EIFiä vastaan. Viimeksi itse maalinteossa onnistuttiin neljä kertaa. Kotkalaiset ovat kärsineet ja taistelevat yhä loukkaantumisten kanssa. Ailahtelu on myös yhtenä haasteena. Odotettavissa on vauhdikas ja viihdyttävä ottelu. Materiaaliltaan vihreävalkoiset ovat vain hieman perässä. Viimeksi lukuisat onnistumiset tekivät lisäksi fiilikselle hyvää. Ykkösen kannatus on mennyt yli. Suoraa ohitusta kannattaa alkaa ajatella.

AC Oulu – TPV

Jalkapallon miesten Ykkösessä TPV matkustaa AC Oulun vieraaksi. Kotijoukkue on voittanut edellisellä viidellä kierroksella kerran. Viimeksi oululaiset kokivat tappion FC Hakaa vastaan. Sitä edelsi viihdyttävä tasapeli AC Kajaanin kanssa. Koitos oli ehdottomasti pettymys. Perustasoltaan isännät ovat valmiita menestymään hyvin, mutta hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Lisäksi muutamalla edellisellä kierroksella alakerta on ollut haavoittuvainen. Vierasjoukkue on pelannut edellisellä kahdella kierroksella tappiollisesti MuSaa ja TPS:ää vastaan. Viimeksi omissa verkot soivat neljä kertaa. Tamperelaisten leiristä on myös kantautunut huonoja uutisia, sillä sisäiset riidat ovat vaikeuttaneet parhaan iskukyvyn löytämistä. Vierailijat ovat kärsineet isoista maalinteon vaikeuksista. Perustaso on sarjan alempaa keskikastia. Lisäksi ainakin muutama poissaolo on taustalla. Ykkönen on saanut vähän liikaa peliä, mutta mennään nyt sillä. Kotona selvästä ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä ja näyttöhalut ovat isot, mutta samalla myös paineet ja puutteet itseluottamuksessa.

MYPA – EIF

Jalkapallon miesten Ykköstä, MYPA pelaa EIFiä vastaan. Punavalkoiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella rankasti tappiollisesti FF Jaroa vastaan ja viihdyttävän pistejaon AC Kajaanin kanssa. Vierasjoukkueella on alla selvä tappio sekä KTP:tä että TPS:ää vastaan. Tammisaarelaisilla puolustuspelaamisen kanssa on ollut merkittäviä haasteita, mutta isäntien alakerta on ollut niin ikään kaukana hyvästä. Kotijoukkue on perustasoltaan yksi sarjan heikoimmista nipuista. Muutama poissaolo on taustalla. Jos sarjapaikka voidaan säilyttää, se olisi aidosti hyvä onnistuminen. Vihreäpaidoille on tehty edellisellä viidellä kierroksella neljästi vähintään kolme osumaa. Monilla kerroilla maalinteko on ollut itselle vaikeaa. Alakerrassa on toki isot puutteet, mutta peliesitykset ovat kokonaisuutena hapuilevia. Valmennukseen on alettu tehdä muutoksia. Nyt olisi mainio paikka saada tappioiden kierre katkaistua. Perustaso on kuitenkin kaksikosta parempi. Ottelua lähestytään lähes tasabuukista. Kakkosen kannatus on jäänyt pieneksi. Selvästi ylipelattu ykkönen laitetaan ohitukseen.

FC Kiffen – Klubi 04

Jalkapallon miesten Kakkosessa toisensa kohtaavat FC Kiffen ja Klubi 04. Isännät pelasivat viimeksi viihdyttävän tasapelin FC Viikinkejä vastaan. Vaikka pistejako oli onnekas, itseluottamukselle se teki hyvää. Vierasjoukkueella on alla pisteiden tasaaminen JäPSin kanssa. Kotijoukkueelle voittaminen on kauttaaltaan vaikeaa ja samoin maalinteko, mutta alakerta on usein toimiva ja antaa mahdollisuuden menestyä. Kotona ensimmäisen kierroksen jälkeen kerran omiin on mennyt enemmän kuin maali. Maalintekoon kaivataan kuitenkin pikaisesti tehoja, sillä siinä on onnistuttu vain seitsemän kertaa. Sinivalkoiset ovat ehtineet pelata pistejakojen muodossa jo kuusi kertaa. Tappioita ei ole tullut kuitenkaan kuin kerran, joten esimerkiksi edellisen kierroksen pettymyksestä huolimatta lähes aina on saatu edes osa pisteistä. Viimeksi vähän aikaa oltiin miehen vajaalla. Koitoksessa ei ole käytännössä kotietua. Perustasoltaan tulivoimaisempi nollanelonen on edellä ja ansaitsee olla reippaan 55 pinnan voittajaehdokas. Kakkosen kannatus on jäänyt liian pieneksi, joten siitä on mukava lähteä liikkeelle.

JIPPO – FC Viikingit

Jalkapallon miesten Kakkosessa FC Viikingit matkustaa JIPPO:n vieraaksi. Joensuulaiset nappasivat edellisessä koitoksessaan vauhdikkaasti tulleen onnekkaan voiton MiPKistä. Tuolloin itse onnistuttiin maalinteossa neljä kertaa. Toiseksi edellisellä kierroksella käytiin vähämaalinen tasapeli NJS:n kanssa. Kotona alla on voitto PEPOa vastaan. Vierasjoukkue pelasi viimeksi viihdyttävän tasapelin FC Kiffenin kanssa, mutta helsinkiläiset ovat olleet muuten mainiossa pelivireessä. Miehistö on voittanut edellistä kierrosta lukuun ottamatta koitoksensa jo pitkän aikaa. Viimeksi tasapeli oli toki pettymys, mutta isompaan murheeseen ei ole syytä. Itseluottamus on yhä korkealla. Lisäksi viimeisin koitos oli epäonnekas. Onnistumiset ovat ruokkineet usein uusia onnistumisia. Isännät eivät ole hävinneet vielä kertaakaan, mutta siitä huolimatta sijoitus on alempana kuin vuosaarelaisten leirissä. Punapaidoilla hienosti toimiva alakerta on ollut selvä vahvuus, vierailijoilla ratkaisuvoima. Tosin isännillä on alkanut löytyä maalintekoon enemmän tehoja. Ottelussa jaetaan tärkeitä pisteitä ajatellen nousukamppailua. Ykkönen tulee noin 45 pinnalla. Se on alipelattu. Mennään varovaisella ykkösellä, mutta ristin kanssa.

Reipas – NJS

Jalkapallon miesten Kakkosessa Reipas pelaa NJS:ää vastaan. Lahtelaiset ovat pelanneet edellisellä kahdella kierroksella vähämaalisen tasapelin sekä Klubi 04:sen että PEPOn kanssa. Kotijoukkue ei ole voittanut kolmea kertaa enempää, mutta kokonaisuutena miehistön pelit ovat menneet yllättävän hyvin. Esimerkiksi edellisellä kahdella kierroksella kaksi pistejakoa ennakkoon parempia nippuja vastaan oli itseluottamukselle hyvä juttu. Hyökkäyspelaaminen ja aktiivisuus ovat olleet muutenkin ehdottomasti iloisia yllätyksiä. Vierasjoukkueella on alla vähämaalinen pistejako JIPPOn kanssa ja täysi pistepotti Susien kustannuksella. Nurmijärveläiset ovat lohkossa muutaman pisteen isäntiä perässä. Suunta on kuitenkin matkalla oikeaan. Kaikkiaan alla on kolme tappiotonta koitosta. Tosin nyt vastustajan taso kovenee sitten Sudet-pelin. Tien päällä viidestä ottelusta kasassa on voitto, tasapeli ja kolme tappiota. Siellä maalinteossa on onnistuttu neljä kertaa. Vierailijat keskittyvät varmasti tiiviiseen alakertaansa. Perustasoltaan paremmat oranssimustat nousevat kotonaan päälle 50 prosentin ennakkosuosikiksi. Kannatus on vähän yli. Ykkösen voi ottaa mukaan, mutta ristin kanssa.

JäPS – PEPO

JäPS isännöi PEPOa, kun koitokset jatkuvat jalkapallon miesten Kakkosessa. Järvenpääläiset takoivat viimeksi kotonaan kuusi maalia Susien verkkoon, kun taas sitä seurasi tien päällä vauhdikas pistejako Klubi 04:sen kanssa. Kotijoukkue pitää majaa lohkossa kolmen viimeisen nipun joukossa, mutta edelliset kierrokset ovat tuoneet lisää itseluottamusta. Peliesitykset ovat olleet aiempaa parempia. Alakertaa tulee tosin tiivistää. Vierasjoukkue on pelannut edellisellä kahdella kierroksella selvän tappion merkeissä MP:tä vastaan ja vähämaalisen pistejaon Reippaan kanssa. Lappeenrantalaiset ovat olleet pettymys. Osaamista olisi parempaan. Loukkaantumisia on ollut kuitenkin taustalla. Nytkään poissaoloitta ei olla liikkeellä. Tosin tärkeä Graig Hill tehnee paluun. Viimeksi peliesitys olisi voinut hyvin riittää voittoon. Itseluottamukselle yksi voitto tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Tasokkaammat lilapaidat nousevat hankaluuksista huolimatta jopa pikkuiseksi voittajaehdokkaaksi. Kannatus on jämähtänyt matalaksi. Mennään ehdottomasti kakkosen merkeissä.

SJK Akatemia – RoPS 2

Jalkapallon miesten Kakkosessa tasokas SJK Akatemia pyrkii kaatamaan positiivisen yllättäjän RoPS 2:sen. Kotijoukkue on pelaamassa mainiota kautta, sillä lohkossa ollaan kärjessä ja menestystä tulee aika lailla kaikista suunnista. Edellisellä kierroksella voitto irtosi VPS 2:sta vastaan. Sitä edelsi voitto FCV:ta vastaan. Kasassa on pelkkiä voittoja. Itseluottamus on odotetusti korkealla. Tekeminen on aika dominoivaa. Omiin on mennyt vain kolme osumaa. Vierasjoukkue on pelannut edellisellä kahdella kierroksella voitollisesti OLSia ja KajHaa vastaan. Rovaniemeläiset ovat pelanneet niin ikään vahvasti. Sijoitus on lohkon toisena ja tulivoimaa on ollut. Kyseessä on muutenkin aktiivinen ja pelaava nippu. Maalintekoon on pystytty komeasti päälle 30 kertaa. Tosin kauttaaltaan ylisuorittamisesta on voitu puhua. Näin hyvästä ryhmästä ei ole kyse. Kumpikaan nippu tuskin saa vahvistuksia Veikkausliigan puolelta. Vauhdikas ottelu on edessä. Perustasoltaan seinäjokelaiset ovat ehdottomasti edellä ja voittavat kotonaan noin 65 pinnalla. Ykkönen ei ole ylipelattu. Otetaan siis se ja ilman toista merkkiä.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 6.7.2019 | Tilastot

 FC HonkaKuPS
Sarjataulukossa23
Voitot-tasapelit-häviöt7-3-36-5-3
Tehdyt-päästetyt maalit19-1423-18
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä8-49-5
   
   
 KPVVPS
Sarjataulukossa1211
Voitot-tasapelit-häviöt1-4-80-7-6
Tehdyt-päästetyt maalit9-2411-17
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-30-1-5
Maalipuntari 6 edellistä6-114-9
   
   
 RoPSIFK Mariehamn
Sarjataulukossa107
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-74-3-5
Tehdyt-päästetyt maalit9-1518-15
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä4-44-7
   
   
 MuSaFC Haka
Sarjataulukossa41
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-410-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit17-2127-7
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-25-1-0
Maalipuntari 6 edellistä11-1110-2
   
   
 AC KajaaniTPS
Sarjataulukossa102
Voitot-tasapelit-häviöt1-5-68-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit12-1922-11
Kuntopuntari 6 edellistä0-5-14-0-2
Maalipuntari 6 edellistä7-916-8
   
   
 FF JaroKTP
Sarjataulukossa35
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-25-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit24-1519-19
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-13-0-3
Maalipuntari 6 edellistä14-78-7
   
   
 AC Oulu TPV
Sarjataulukossa67
Voitot-tasapelit-häviöt4-4-42-4-6
Tehdyt-päästetyt maalit12-78-17
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä6-55-10
   
   
 MYPAEIF
Sarjataulukossa98
Voitot-tasapelit-häviöt2-4-63-1-8
Tehdyt-päästetyt maalit12-2616-27
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-0-5
Maalipuntari 6 edellistä6-114-17
   
   
 FC KiffenKlubi 04
Sarjataulukossa84
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-43-6-1
Tehdyt-päästetyt maalit7-1517-11
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-5-0
Maalipuntari 6 edellistä6-76-4
   
   
 JIPPOFC Viikingit
Sarjataulukossa32
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-06-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit12-618-15
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-05-1-0
Maalipuntari 6 edellistä12-612-4
   
   
 ReipasNJS
Sarjataulukossa57
Voitot-tasapelit-häviöt3-5-23-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit18-159-10
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-96-3
   
   
 JäPSPEPO
Sarjataulukossa109
Voitot-tasapelit-häviöt2-4-43-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit17-1813-15
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä12-93-9
   
   
 SJK AkatemiaRoPS 2
Sarjataulukossa12
Voitot-tasapelit-häviöt10-0-07-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit29-334-12
Kuntopuntari 6 edellistä6-0-05-1-0
Maalipuntari 6 edellistä17-122-5

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö