Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 7.12.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista käyttää itselle sopivalla tavalla.

Manchester City – Manchester United

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City pelaa Manchester Unitedia vastaan. Kotijoukkue mätti edellisellä kierroksella neljä maalia Burnleyta vastaan, mutta taivaansinisten kausi Valioliigassa on mennyt muuten kaikkea muuta kuin mainiosti. Isännät jäivät toiseksi edellisellä kierroksella pistejakoon Newcastlen kanssa. Matkaa kärjessä olevaan Liverpooliin on 11 pistettä. Sentään viikolla neljä maalia Burnleyta vastaan teki itseluottamukselle hyvää, mutta se olikin jo aivan pakon edessä napattu voitto. Mestaruuden taistelu olisi kokenut muuten entistä suuremman kolauksen. Vierasjoukkue pelasi viimeksi niukasti voitollisesti Tottenhamia vastaan. Punapaitojen peliesitys oli kokonaisuutena laadukas. Kahdella edellisellä kierroksella oltiin pelattu pistejako Sheffield Unitedin ja Aston Villan kanssa. Red Devils on ehtinyt voittaa vieraissa vasta kerran. Toki nyt puhutaan derbystä. Kummallakin ryhmällä on yhä poissaoloja, mutta perustasoltaan päivän pidemmän lepoajan saava Citizens on niin paljon edellä, että ykkönen tulee aika tasan 70 prosentilla. Kymmenisen prosenttia alipelattu ykkönen poimitaan tolpaksi.

Bournemouth – Liverpool

Liverpool matkustaa Bournemouthin vieraaksi, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kirsikoiden vaikeudet jatkuivat edellisellä kierroksella Crystal Palacea vastaan. Kotijoukkue pääsi pelaamaan viikolla pitkään miehen ylivoimalla, mutta lopulta maalinteossa onnistui vain yksi vastustajan pelaajista. Kotona pelattiin hieman aiemmin tappiollisesti Wolverhamptonia vastaan ja kahden kierroksen välissä tien päällä ilman pisteitä Tottenhamia vastaan. Syyskuun 20. päivän jälkeen ainoa voitto on saatu Manchester Unitedista. Alla on putkeen neljä tappiota. Vierasjoukkue nappasi viikolla koko pistepotin Evertonia vastaan. Punapaidat onnistuivat maalinteossa komeasti viidesti. Miehistön kausi on sujunut kokonaisuutena mainiosti. Onnistumisia on tullut myös hieman vaisummilla peliesityksillä. Vieraiden kiitettävä tulivoima, perustaso ja monet muut tekijät puoltavat vahvasti jälleen uutta onnistumista. Taustalla on yhä hieman terveysmurheita, mutta Cherries kärsii niistä varmasti enemmän. Kakkonen tulee noin 65 prosentilla. Oikein pelattu kakkonen tulee aivan sopivaksi varmaksi.

Tottenham – Burnley

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Tottenham kohtaa Burnleyn. Kotijoukkue kärsi viikolla ansaitusti tulleen tappion Manchester Unitedille, mutta Spurs on ollut muuten Jose Mourinhon alaisuudessa vahvassa pelivireessä. Neljään viimeiseen kilpailulliseen otteluun on saatu kolme voittoa. Isäntien peliesitykset ovat olleet kauden mittaan liian epätasaisia ja aaltoilevia, mutta hetken seurassa olleen Mourinhon johdolla pelaamista on saatu vietyä jo itseluottamuksenkin kannalta kohti parempaa. Viimeksi varsinkin toinen puoliaika oli silti vaisua tekemistä. Vierasjoukkue kärsi viikolla selvän tappion Manchester Cityä vastaan. Pelitilanteiden valossa Clarets oli isosti perässä, mutta tauolla ei oltu maalia enempää perässä. Miehistö on saanut tien päältä yhden voiton, kolme pistejakoa ja kolme tappiota. Reissussa tuli edellisellä kierroksella koko pistepotti ja kolme osumaa Watfordia vastaan. Siinä välissä kotona tuli parin maalin tappio Crystal Palacelle. Iltaan tullaan päivän paremmin levänneinä. Molemmilla ryhmillä on yhä kahdesta kolmeen poissaoloa. Tasoeroa on lontoolaisille sen verran runsaasti, että ykkönen tulee noin 65 prosentilla. Kymmenisen pinnaa ylipelattu ykkönen on hyvä pelata ristin kanssa.

Watford – Crystal Palace

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Watford ja Crystal Palace. Kotijoukkue pelasi viikolla kahden maalin tappioon päättyneen ottelun Leicesteriä vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli pelattu niukasti tappiollisesti Southamptonia vastaan. Edellisellä kierroksella tullut tappio oli ansaittu. Hornetsin kausi on ollut vaikea, mutta hieman aiemmin ehdittiin saada sentään sarjassa ensimmäinen koko pistepotti. Sen jälkeen on menty jälleen kolme kierrosta ilman yhtään pistettä. Kolmeen viimeiseen kamppailuun itse on tehty vain maali. Sijoituksesta huolimatta kyseessä on ehdottomasti numeroita parempi nippu. Vierasjoukkue sai viikolla niukan voiton Bournemouthista, vaikka Kotkat pelasi pitkään vajaalla. Pistejako ei olisi ollut koitoksesta väärä lopputulos. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin saatu tien päältä koko pistepotti Burnleysta. Maalinteko on vieraille vaikeaa, mutta kahdella edellisellä kierroksella vastustajat on jätetty ilman osumia. Molemmissa leireissä on yhä joitakin poissaoloja. Keltamustat ovat vähän yli 40 prosentin voittajasuosikkeja. Ykköstä on pelattu alle 30 pinnaa, joten vaikeuksista huolimatta vain vajaat kymmenisen kertaa maaleja tehneet isännät rastitetaan tolpaksi.

Fulham – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Fulham pelaa Bristolia vastaan. Kotijoukkueen laadukas pelivire jatkui edellisellä kierroksella Swanseaa vastaan. Mökkiläisten edelliset neljä ottelua ovat menneet voittojen merkeissä. Kotona tuli toiseksi edellisellä kierroksella koko pistepotti Derbyä vastaan. Hyvästä pelivireestä huolimatta esimerkiksi ottelusta Swanseaa vastaan ei olisi välttämättä kuulunut tulla koko pistepottia, sillä ottelu oli hyvin tasainen. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Huddersfieldiä vastaan. City onnistui viimeksi maalinteossa peräti viisi kertaa. Pelitilanteiden valossa numerot olivat ilman muuta liian suuret. Toiseksi edellisessä ottelussa pelattiin kolmen maalin erolla tullut tappiollinen taisto West Bromwichia vastaan. Punavalkoisten sijoitus ei kerro miehistöstä koko totuutta, sillä pisteiden määrän pitäisi olla peliesityksiin nähden pikkuisen matalampi. Molemmissa leireissä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Tasokkaampi Cottagers on kotonaan vajaat 60 prosentin voittajasuosikki. Viitisen prosenttia alipelattu ykkönen on laadukas tolppa.

QPR – Preston

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa QPR isännöi Prestonia. Isännät ovat ehtineet pelata seitsemällä edellisellä kierroksella ilman voittoja. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Nottinghamia vastaan ja vähämaalisen pistejaon merkeissä Derbyn kanssa. Edellisellä kierroksella jopa voittoon olisi ollut aivan hyvä mahdollisuus. Voitottomuudesta huolimatta Ärrät ei ole ollut suinkaan näin heikko. Lisäksi esimerkiksi kotona kärsitty selvä tappio Nottinghamille oli toki ansaittu, mutta numerot olivat selvästi yläkanttiin. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Hullia ja West Bromwichia vastaan. North Endin kausi on ollut kokonaisuutena hyvä, mutta suunta on pikkuisen kohti laskua. Edellisellä kierroksella lopussa tuomittu rankkari oli kieltämättä sellainen, jota ei olisi ehkä tarvinnut tehdä. Tosin tappio ei ollut muuten vääryys. Alla on putkeen kolme tappiota ja niissä ei ole tehty itse yhtään maalia. Lilywhites on perustasoltaan suunnilleen pykälän edellä. Molemmissa leireissä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Otteluun lähdetään Superhoopsin miniluokan ennakkosuosikin asemasta. Kakkosta on pelattu selvästi yli tarpeen, joten iltaan lähdetään ykkösristillä.

Sheffield Wednesday – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Sheffield Wednesday ja Brentford. Pöllöt nappasi edellisellä kierroksella ansaitun voiton Charltonia vastaan. Kotijoukkue pelasi toiseksi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Birminghamin kanssa. Owlsin kausi on ollut kokonaisuutena aivan hyvä, vaikka viidellä edellisellä kierroksella ei ole tullut voittoa enempää. Kotijoukkue on pelannut laadukkaasti, joten pisteiden määrä voisi olla vieläkin parempi. Viimeksi peliesitys oli hyvinkin toimiva. Vierasjoukkue on saanut neljästä edellisestä ottelustaan kolme voittoa. Bees on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Blackburnia vastaan ja voitollisesti Lutonia vastaan. Edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin huimat seitsemän kertaa. Lähiaikojen voitoista huolimatta nipulla olisi hyökkäyspäässä potentiaalia parempaan. Viimeksi siitä saatiin hyvä osoitus, mutta yhä varsinkin viimeistelyn kanssa olisi hyvä parantaa terävyyttä. Toki seitsemän maalia mitä tahansa vastustajaa vastaan on fiilikselle hieno juttu. Lontoolaisten kohdalla on syytä puhua viihdyttävästä ja aidosti hyvästä nipusta. Molemmissa leireissä on 2-3 poissaoloa. Ilta on lähes tasabuukki, mutta isännät ovat niukkoja ennakkosuosikkeja. Ykkönen on ylipelattu, mutta ykköstä ei nappaa laittaa kokonaan pois. Mennään iltaan ykköskakkosella.

Cardiff – Barnsley

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Barnsley matkustaa Cardiffin vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Stokea ja Nottinghamia vastaan. Kummastakin ottelusta voitot saatiin vähämaalisten taistojen päätteeksi. Edellisellä kierroksella tullut voitto olisi voinut olla hyvin tulematta, sillä pelitilanteiden valossa vastustaja oli jopa parempi osapuoli. Walesilaisten pelivire on muuten kunnossa, sillä marraskuun aikana ehdittiin saada voitto myös Birminghamia vastaan. Taustalla on yhä ainakin muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Middlesbroughia vastaan ja itseluottamukselle ilahduttavasti voiton merkeissä Hullista. Henkisesti voitto Tiikereistä oli tärkeä juttu. Punavalkoisille kausi on ollut monella tavalla vaikea, sillä varsinkin alakerran kanssa on ollut selviä ongelmia. Ennen edellistä kierrosta ainoa voitto oli tullut jo ensimmäisellä kierroksella. Heikosta sijoituksesta huolimatta Tykes on nähtyä hieman potentiaalisempi ja parempi nippu. Sijoitus voisi olla muutaman sijan ylempänä. Tasoeroa on nousukarsintoihin kuuluvalle Bluebirdsille sen verran reippaasti, että ykkönen tulee noin 55 prosentilla. Ykkönen on selvästi ylipelattu, mutta suoraa ohitusta ei tehdä. Pienen kannatuksen risti tulee kaveriksi.

Luton – Wigan

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Luton ja Wigan. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella seitsemän maalin erolla tulleen tappion Brentfordia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella Hatters ehti napata koko pistepotin Charltonia vastaan. Oranssipaitojen peliesitykset ovat olleet kokonaisuutena hyvinkin epätasaisia ja aaltoilevia, mutta edellisen kierroksen vuoksi kotona halutaan varmasti näyttää ja pelata aivan toisella tavalla. Se koskee varsinkin pelaamista alakerrassa. Isännät haluavat olla hyvin aloitteellisia ja aktiivisia, mutta sitä on tehty ihan liikaa alakerran kustannuksella. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina viihdyttävän pistejaon Millwallin kanssa ja tappiollisesti Readingille. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt viisi maalia. Laticsilla on ollut yhtä lailla puolustamisen ongelmia. Peliesitysten perusteella sijoitus voisi olla silti nykyistä pikkuisen parempi. Tosin tien päällä ei ole tullut vielä voittoja. Lisäksi viimeksi tappio oli oikein. Vierailla on enemmän poissaoloja. Ykkönen tulee noin 40 prosentilla. Napataan oikein rastitusta ykkösestä rohkeasti tolppa.

Reading – Birmingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Reading saa vastaansa Birminghamin. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella koko pistepotin Wigania vastaan. Royals on saanut viidellä edellisellä kierroksella kolme voittoa, mutta ennen edellistä kierrosta ehdittiin pelata kaksi viimeistä ottelua ilman pisteitä. Peliesitysten perusteella isäntien sijoitus voisi olla pikkuisen nykyistä parempi. Kotona on tullut neljästä edellisestä ottelusta kolme voittoa. Kotona tuli äskettäin lopun maalilla kärsitty tappio Leedsille. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Sheffield Wednesdayn ja Millwallin kanssa. Brum on pelannut kolmella edellisellä kierroksella ilman tappioita, mutta edellisestä voitosta alkaa olla aikaa. Lähiaikoina alakerta on ollut laadukas, mutta maalinteon kanssa on ollut vaikeaa. Liikkeellä ollaan nyt Pep Clotetin johdolla. Piristystä voi olla tiedossa. Tien päällä viimeisin voitto on tullut syyskuussa. Kummallakin ryhmällä on jokunen poissaolo. Miehistöt ovat taidoiltaan lähellä toisiaan. Ykkönen tulee noin 40 prosentilla. Liikaa ylipelattu ykkönen laitetaan sivuun.

Middlesbrough – Charlton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Middlesbrough kohtaa Charltonin. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella neljällä maalilla tulleen tappion Leedsiä vastaan. Isäntien kausi on ollut kokonaisuutena merkittävä pettymys. Miehistö on ehtinyt voittaa vain kolme kertaa, joten onnistumisia on tullut kovin niukasti. Edellisellä kierroksella tullut selvä tappio ei ainakaan parantanut jo valmiiksi heikkoa itseluottamusta. Tosin ottelu oli numeroita tasaisempi. Sentään toiseksi edellisellä kierroksella saatiin niukka voitto, mutta sekin tuli vain Barnsleyta vastaan. Kotona on pelattu seitsemällä edellisellä kerralla voitollisesti vain kerran. Taustalla on yhä useita poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut viimeksi tappiollisesti Lutonia ja Sheffield Wednesdayta vastaan. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt viisi maalia. Addicksin aivan ensimmäiset kierrokset menivät hyvin, mutta sen jälkeen on palattu kohti normaalia tekemistä. Edellisestä voitosta alkaa olla aikaa. Vierailla on myös useita poissaoloja. Molemmille ryhmille yksi voitto tulisi enemmän kuin toivottuun saumaan. Boro saa olla kotonaan aika tasan 45 prosentin ennakkosuosikki. Kymmenisen prosenttia ylipelattu ykkönen lienee pakko ohittaa.

Blackburn – Derby

Blackburn isännöi Derbyä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Roversin pelivire on hyvässä kunnossa, sillä kotijoukkue on napannut viiteen viimeiseen kamppailuunsa neljä voittoa. Kahdella edellisellä kierroksella täydet pistepotit on ehditty saada Brentfordia ja Stokea vastaan. Kotijoukkue oli hieman aiemmin vaisussa pelivireessä, mutta sen jälkeen suunta on korjaantunut komealla tavalla. Itseluottamus on kunnossa ja onnistumisia tulee laajalla rintamalla. Tosin matkalla on ollut myös hyvää onnea. Osasta otteluita voitotta jääminen ei olisi ollut väärin. Edellisellä kierroksella vastustaja tuli reilut kymppi ennen loppua tasoihin huonon onnen osumalla, mutta itse päästiin pian takaisin edelle. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina selvästi tappiollisesti Fulhamille ja vähämaalisen pistejaon QPR:n kanssa. Rams on ollut kotonaan hyvä, mutta reissussa on ollut vaikeaa. Tien päällä ei ole saatu voittoa enempää. Pässien pelaaminen on ollut kokonaisuutena melko vaisua. Peliesitykset kaipaavat monessa asiassa lisää potkua. Esimerkiksi viimeksi vastustaja oli parempi. Molemmissa leireissä on jokunen poissaolo. Ykkönen tulee noin kerran kahdesta. Ykköstä on rastittu liikaa, mutta useat tekijät puoltavat vierailla reissussa olevia vaikeuksia, joten otetaan ykkösestä tolppa.

Hull – Stoke

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Hull pelaa Stokea vastaan. Tiikerit on napannut neljällä edellisellä kierroksella yhden voiton. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti Barnsleyta vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella kotona tuli koko pistepotti ja peräti neljä osumaa Prestonia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut jälleen selvästi alle oman todellisen tasonsa. Punavalkoiset ovat esiintyneet lähiaikoina tappiollisesti Cardiffia ja Blackburnia vastaan. Molemmissa otteluissa tappiot koettiin maalin erolla. Pottersin taidoilla sijoituksen pitäisi olla jossain aivan muualla, mutta onnistumisia tulee kovin harvakseltaan. Itseluottamuksenkin kanssa on taas tehtävää. Miehistö on kärsinyt toki myös huonosta onnesta. Sitä on ollut sen verran paljon, että peliesitysten perusteella sijoituksen pitäisi olla nykyistä parempi. Voittaminen on vain kovin tuskallista. Otteet ovat silti sellaisia, että muutoksen saaminen on täysin tehtävissä. Tigersilla poissaolojen tilanne on vieraita heikompi. Oranssimustat saavat olla kotonaan aika tasan 40 prosentin voittajasuosikkeja. Paljon ylipelattu ykkönen menee ilolla sivuun.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 7.12.2019 | Tilastot

Manchester CityManchester United
Sarjataulukossa210
Voitot-tasapelit-häviöt10-2-34-6-4
Tehdyt-päästetyt maalit43-1721-17
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-3-1
Maalipuntari 6 edellistä14-812-9
Laukauksia/ottelu20,914,4
Pallonhallinta61,10 %53,60 %
Syöttöprosentti88,40 %81,80 %
LoukkaantumisetAguero, Laporte, Sane, ZinchenkoBailly, Pogba, Rojo, Matic (?), Dalot (?), Martial (?)
Pelikiellossa
BournemouthLiverpool
Sarjataulukossa121
Voitot-tasapelit-häviöt4-4-713-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit18-2132-12
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-45-1-0
Maalipuntari 6 edellistä5-812-6
Laukauksia/ottelu11,716,1
Pallonhallinta48,10 %56,60 %
Syöttöprosentti77,60 %82,30 %
LoukkaantumisetBrooks, Daniels, King, Stanislas, Surman Kelly, S. CookMatip, Clyne, Fabinho
Pelikiellossa
TottenhamBurnley
Sarjataulukossa611
Voitot-tasapelit-häviöt5-5-45-3-7
Tehdyt-päästetyt maalit24-2121-24
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-0-4
Maalipuntari 6 edellistä10-99-13
Laukauksia/ottelu12,810,9
Pallonhallinta53,80 %42,20 %
Syöttöprosentti83,40 %67,00 %
LoukkaantumisetLloris, Lamela, DaviesGudmundsson, Taylor (?), Westwood (?)
Pelikiellossa
WatfordCrystal Palace
Sarjataulukossa205
Voitot-tasapelit-häviöt1-5-86-3-6
Tehdyt-päästetyt maalit9-2814-18
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä5-86-8
Laukauksia/ottelu12,39,8
Pallonhallinta46,00 %44,80 %
Syöttöprosentti77,30 %76,50 %
LoukkaantumisetCleverley, Dawson, Janmaat, Kabasele, Prödl, WelbeckCahill, Dann, Ward
PelikiellossaSakho
FulhamBristol
Sarjataulukossa35
Voitot-tasapelit-häviöt10-5-48-8-3
Tehdyt-päästetyt maalit31-1931-27
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-3-1
Maalipuntari 6 edellistä8-511-10
Laukauksia/ottelu13,711,2
Pallonhallinta61,20 %48,50 %
Syöttöprosentti86,60 %73,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
QPRPreston
Sarjataulukossa166
Voitot-tasapelit-häviöt7-4-89-4-6
Tehdyt-päästetyt maalit28-3731-23
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-43-0-3
Maalipuntari 6 edellistä5-147-9
Laukauksia/ottelu13,211,4
Pallonhallinta53,70 %50,80 %
Syöttöprosentti78,70 %70,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield WednesdayBrentford
Sarjataulukossa97
Voitot-tasapelit-häviöt8-5-69-3-7
Tehdyt-päästetyt maalit26-1829-14
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-24-0-2
Maalipuntari 6 edellistä8-814-3
Laukauksia/ottelu13,913,8
Pallonhallinta47,20 %55,10 %
Syöttöprosentti72,80 %79,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CardiffBarnsley
Sarjataulukossa1024
Voitot-tasapelit-häviöt7-7-52-6-11
Tehdyt-päästetyt maalit27-2521-38
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä8-610-13
Laukauksia/ottelu13,513,6
Pallonhallinta43,10 %50,50 %
Syöttöprosentti62,10 %69,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LutonWigan
Sarjataulukossa2122
Voitot-tasapelit-häviöt5-2-124-4-11
Tehdyt-päästetyt maalit25-4017-31
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-50-2-4
Maalipuntari 6 edellistä5-177-14
Laukauksia/ottelu10,211,3
Pallonhallinta48,40 %46,10 %
Syöttöprosentti76,70 %68,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingBirmingham
Sarjataulukossa1815
Voitot-tasapelit-häviöt6-3-97-4-8
Tehdyt-päästetyt maalit22-2319-24
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-3-2
Maalipuntari 6 edellistä10-67-9
Laukauksia/ottelu13,312,8
Pallonhallinta48,00 %46,80 %
Syöttöprosentti77,20 %72,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MiddlesbroughCharlton
Sarjataulukossa2017
Voitot-tasapelit-häviöt3-8-86-5-8
Tehdyt-päästetyt maalit16-2726-26
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-20-2-4
Maalipuntari 6 edellistä5-107-12
Laukauksia/ottelu129,5
Pallonhallinta47,70 %47,90 %
Syöttöprosentti72,50 %74,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BlackburnDerby
Sarjataulukossa1114
Voitot-tasapelit-häviöt8-3-86-7-6
Tehdyt-päästetyt maalit26-2720-25
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä11-94-7
Laukauksia/ottelu11,311,3
Pallonhallinta50,50 %52,10 %
Syöttöprosentti74,00 %79,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HullStoke
Sarjataulukossa1223
Voitot-tasapelit-häviöt7-5-74-2-13
Tehdyt-päästetyt maalit30-2620-33
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-0-4
Maalipuntari 6 edellistä12-67-10
Laukauksia/ottelu13,212,5
Pallonhallinta45,30 %49,10 %
Syöttöprosentti71,50 %75,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa

Valioliigan otteluiden tilastot ennen 4. joulukuuta

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö