Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 7.3.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle hyvällä tavalla.

Sheffield United – Norwich

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Sheffield United ja Norwich. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Brightonin kanssa. Bladesin kausi on ollut kokonaisuutena erinomainen ja mainiota seurattavaa, vaikka viimeksi pistejakoon jääminen oli varmasti pieni pettymys. Punavalkoiset ovat pelanneet niin upeasti, että miehistöllä on hyvä mahdollisuus taistella sijoituksista Euroopan kentillä. Isännät ovat vaikeasti murrettava ja vahvasti organisoitu ryhmä, joka on myös monille kärjen vastustajille aidosti vaikea porukka. Sheffieldiläisten alakerta on ollut yksi sarjan parhaista. Ratkaisuvoimaa ei ole löytynyt samalla tavalla kuin monella muulla miehistöllä, mutta tasokas alakerta on ollut monesti tärkein tekijä ajatellen hyvää menestystä. Kotona on hävitty seitsemään edelliseen kilpailulliseen otteluun kerran. FA Cupissa tuli jatkopaikka Readingista. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella mainiosti voiton arvoisesti Leicesteriä vastaan. Koko pistepotti Ketuista oli itseluottamukselle hieno juttu. Kanarialintujen kausi on ollut muuten kovin vaikea. Maalinteko on ollut taas tuskaa. Varsinkin tien päällä on ollut hankala saada juuri ilonaiheita. Lepoaikaa jää kaksikosta vähemmän. Ykkönen tulee noin 55 prosentilla. Oikein pelattuna se on aivan sopiva tolppa.

Arsenal – West Ham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Arsenal pelaa West Hamia vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Evertonia ja Newcastlea vastaan. Punavalkoiset ovat ehtineet pelata lähiaikoina myös FA Cupissa jatkopaikan arvoisesti Portsmouthia vastaan ja Eurooppa-liigassa pettymyksen merkeissä Olympiakosta vastaan. Tykkimiehillä oli hyvä mahdollisuus mennä Eurooppa-liigassa pudotuspelien seuraavalle kierrokselle, mutta toisessa kamppailussa kärsittiin ikävä putoaminen. Valioliigassa ei ole tullut tappioita sitten joulukuun 29. päivän. Lisäksi Valioliigassa maalinteossa on onnistuttu kahdella edellisellä kierroksella yhteensä seitsemän kertaa. FA Cupin ottelussa molemmat maalit tehtiin lyhyen ajan sisällä ennen ja jälkeen puoliajan. Kotona menestystä on tullut kuudesta voitosta ja viidestä tasapelistä. Taistelua käydään Euroopan kenttien sijoituksista. Vierasjoukkue nappasi edellisellä kierroksella voiton kahdella maalilla Southamptonia vastaan. Hammersin kausi on ollut vaikea, mutta viimeksi tullut voitto oli itseluottamukselle hyvä asia. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut tappio Liverpoolia vastaan, mutta Anfieldillä maalinteossa onnistuttiin itse kahdesti. Varsinkin alakerran työskentelyssä on yhä merkittäviä kehityksen paikkoja. Reissussa voittaminen on vaikeaa. Sarjapaikka on vahvasti uhattuna. Molemmissa leireissä on yhä jokunen poissaolo. Gunners voittaa Lontoon paikallisessa yli 60 pinnalla. Oikein pelattu ykkönen on vahva tolppa.

Wolverhampton – Brighton

Wolverhampton saa vastaansa Brightonin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Sudet nappasi edellisellä kierroksella komean voiton Tottenhamia vastaan. Kotijoukkue onnistui maalinteossa Spursia vastaan kolme kertaa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut voitto kolmella maalilla Norwichia vastaan. Siinä välissä oltiin ehditty pelata Eurooppa-liigassa tappiollisesti maalilla Espanyolia vastaan, mutta oranssimustien kausi jatkuu myös Eurooppa-liigan merkeissä. Edellisellä kierroksella tullut voitto ei ollut ennakkoon juuri mikään yllätys, sillä ottelussa oltiin melkein tasabuukin asemassa. Wanderers on saanut kotonaan menestystä viidestä voitosta ja kuudesta tasapelistä. Miehistön kausi on ollut laadukas, joten taistelua käydään ansaitusti paikoista Euroopan kenttien sijoituksille. Vierasjoukkue pelasi edellisessä ottelussaan maalilla tappiollisesti Crystal Palacea vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut vähämaalinen tasapeli Sheffield Unitedin kanssa. Lokit on pelannut monella kierroksella aivan hyvin, mutta voittaminen on Seagullsille taas vaikeaa. Onnistumiset ovat jääneet vähiin. Potentiaalia ja osaamista on ilman muuta parempaan. Esimerkiksi viimeksi olisi pitänyt pystyä venymään pistejakoon. Voitto on saatu viimeksi joulukuussa. Putoaminen pysyy uhkana. Ykkönen tulee päälle 55 prosentilla. Ykköstä on pelattu kymmenisen prosenttia liikaa, joten otetaan risti kylkeen.

Southampton – Newcastle

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Southampton ja Newcastle. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella tappion kahdella maalilla West Hamia vastaan, mutta toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut koko pistepotti Aston Villaa vastaan. Isäntien kausi on ollut kovin kaksijakoinen, sillä parhaissa kohdissa pelaaminen ja sitä kautta numerot taululla ovat näyttäneet vahvoilta. Vastapainoksi on tullut selvästi heikompaa tekemistä. Edellisessä ottelussa vastustaja sai olla vain minitason ennakkosuosikki. Aston Villaa vastaan voitossa ei ollut mitään yllättävää. Tuolloin ottelulle saatiin myös hyvä alku. Saints on saanut kotonaan menestystä neljästä voitosta ja kahdesta tasapelistä. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella maalittoman Burnleyn kanssa. Sen jälkeen oltiin saatu jatkopaikka FA Cupissa West Bromwichia vastaan. Harakat ei ole tehnyt neljällä edellisellä kierroksella yhtään maalia, mutta FA Cupissa tullut onnistuminen oli itseluottamukselle hyvä juttu. Varsinkin pelaaminen hyökkäyspäässä on silti sen verran vaisua, että siitä on vaikea löytää juuri ilonaiheita. Vieraissa on voitettu viimeksi sarjassa joulukuun alussa. Taustalla on myös yhä useampia poissaoloja. Paremmat Pyhimykset voittaa kotonaan noin 55 prosentilla. Kohdilleen pelattu ykkönen otetaan piikiksi.

Crystal Palace – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Crystal Palace isännöi Watfordia. Kotkat on napannut kahdella edellisellä kierroksella voitot Brightonia ja Newcastlea vastaan. Kotijoukkue teki edellisellä kierroksella ainokaisensa noin 20 minuuttia ennen illan päätöstä. Toiseksi edellisessä kamppailussa osuma voittoon tehtiin juuri ennen puoliaikaa. Isännät ehtivät pelata vähän aikaa sitten monta kierrosta putkeen ilman voittoja, joten kaksi hienoa onnistumista on tehnyt itseluottamukselle hyvää. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut koko kauden ongelmia, mutta alakerta on ollut monilla kierroksilla voittavalla tasolla. Kahdella edellisellä kierroksella omiin ei ole mennyt maaleja. Kotona menestystä on tullut viidestä voitosta ja neljästä tasapelistä. Taustalla on yhä muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella kenties kauden parhaan ottelunsa, kun keltamustat nappasivat voiton kolmella maalilla jättiläistä Liverpoolia vastaan. Se oli Hornetsille mahtava onnistuminen. Miehistön kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, mutta matkalle on mahtunut yksittäisiä hienoja suorituksia. Niistä hyvä esimerkki saatiin Liverpoolia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut tappio kolmella maalilla Manchester Unitedia vastaan. Taistelua käydään sarjapaikan puolesta. Ottelu on yksi kierroksen tasaisimmista. Eagles saa olla vajaan 40 prosentin voittajasuosikki. Merkataan hieman ylipelatun ykkösen rinnalle risti.

Burnley – Tottenham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Burnley kohtaa Tottenhamin. Kotijoukkue on pelannut kuudella edellisellä kierroksella ilman tappioita. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella maalittoman pistejaon Newcastlen kanssa. Miehistö nappasi sitä ennen kahdella kierroksella voiton Bournemouthia ja Southamptonia vastaan. Lancashirelaiset ovat hävinneet viimeksi hieman ennen tammikuun puolta väliä Chelseaa vastaan. Edellisellä kierroksella maalinteossa ei onnistuttu, mutta sitä edelsi kaksi ottelua siten, että maalinteossa onnistuttiin yhteensä viisi kertaa. Kotona menestystä on ehtinyt tulla seitsemästä voitosta ja yhdestä tasapelistä. Taustalla on yhä muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue pelasi viimeksi maalilla tappiollisesti Wolverhamptonia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut tappio Chelseaa vastaan. Se oli myös maalin erolla. Spurs taistelee sijoituksista Euroopan kentille, mutta Lilywhitesilla on ollut vaikeaa. Onnistumisia on tullut varsinkin lähiaikoina heikosti. Mestarien liigassa ensimmäinen ottelu meni myös pettymyksen merkeissä. Siellä toki kaikki on yhä mahdollista. Helmikuun paras onnistuminen oli voitto kahdella maalilla Manchester Cityä vastaan. Lontoolaisilla on myös ainakin muutamia poissaoloja. Esimerkiksi Harry Kane on yhä sivussa. Keskiviikkona on FA Cupia. Vieraat saavat olla hippasen alle 40 prosentin voittajasuosikkeja. Ilta on rastittu oikein. Lähdetään siihen ristikakkosella.

Swansea – West Bromwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Swansea pelaa West Bromwichia vastaan. Joutsenet on voittanut kahdeksalla edellisellä kierroksella kerran. Kotijoukkueelle voittaminen on ollut pitkään vaikeaa, mutta viimeksi kotona ehdittiin saada voitto Huddersfieldiä vastaan. Sen jälkeen on pelattu vieraissa tappiollisesti Fulhamia vastaan ja vauhdikas pistejako Blackburnin kanssa. Edellisellä kierroksella voitto oli pienen hetken päässä, sillä vastustaja pääsi lisäajalla kiinni pistejakoon. Taistelua käydään yhä paikoista nousukarsinnoissa. Kotona onnistumisia on tullut kahdeksasta voitosta ja neljästä tasapelistä. Varsinkin alakerta on ollut ajoittain merkittävissä ongelmissa, mutta neljään viimeiseen otteluun maalinteossa on onnistuttu itse kolmesti ainakin kaksi kertaa. Vierasjoukkue pelasi viimeksi yllättäen tappiollisesti Wigania vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut voitto Prestonia vastaan. FA Cupissa kärsittiin viikolla putoaminen Newcastlea vastaan. Lopussa noustiin vielä hyvin mukaan. Baggies on perustasoltaan yksi sarjan parhaista nipuista. Miehistö on vahva ehdokas pelaamaan ensi kaudella Valioliigassa. Onnistumisia on tullut hyvin myös vieraissa. Kyseessä on samalla sarjan tulivoimaisin ryhmä. Selvästi parempi, laadukkaampi ja siis myös vieraissa hyvin menestystä saanut Albion on aika tasan 45 prosentin voittajasuosikki. Oikein pelattu kakkonen napataan sopivaksi piikiksi.

Birmingham – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Reading matkustaa Birminghamin vieraaksi. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella pistejaot QPR:ää ja Millwallia vastaan. Kotijoukkue ei ole hävinnyt pitkään aikaan, mutta Brumille voittaminen ei ole ollut helppoa. Miehistö on pelannut neljällä edellisellä kierroksella yhtä monta tasapeliä. Edellisessä ottelussa tappio ei ollut kaukana, mutta maalinteossa onnistuttiin toisen kerran noin kymppi ennen illan päätöstä. Viimeksi kamppailussa oltiin lieviä altavastaajia. Kotona viimeisin ottelu on ehtinyt mennä pistejakona Sheffield Wednesdayn kanssa. Kotona menestystä on saatu kuudesta voitosta ja viidestä tasapelistä. Kuluvana vuonna ainoa tappio on tullut tammikuun alussa Wigania vastaan. Keskiviikkona on tiedossa FA Cupin ottelu Leicesteriä vastaan. Vierasjoukkue pelasi viimeksi voitollisesti kahdella maalilla Barnsleyta vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut tappio kolmella maalilla Wigania vastaan. Royals taistelee hyvin samoista sijoituksista. Miehistö pelasi viikolla FA Cupissa pudoten jatkoilla Sheffield Unitedia vastaan. Tien päällä onnistumisia on tullut viidestä voitosta ja seitsemästä pistejaosta. Iltaan tullaan päivän paremmin levänneenä. Ykkönen tulee noin 45 prosentilla. Kymmenisen pinnaa ylipelattu ykkönen laitetaan sivuun.

Leeds – Huddersfield

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Leeds ja Huddersfield. Kotijoukkue on voittanut neljällä edellisellä kierroksella yhtä monta kertaa. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Hullia ja Middlesbroughia vastaan. Whites on perustasoltaan sarjan ehdotonta parhaimmistoa ja yksi vahvimmista ehdokkaista pelaamaan ensi kaudella Valioliigassa. Miehistö onnistui maalinteossa edellisellä kierroksella neljä kertaa. Neljässä edellisessä kamppailussa vastustajat on jätetty ilman osumia. Kotona on pelattu viimeksi voitollisesti Readingia vastaan. Helmikuun puolen välin jälkeen on ehditty saada voitto myös Bristolia vastaan. Nippu on esiintynyt ajoittain ailahdellen ja epätasaisesti, mutta varsinkin lähiaikoina tekeminen on ollut taas kunnossa ja itseluottamus on varmasti korkealla. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Charltonia ja Bristolia vastaan. Terriersin kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, mutta kahdessa edellisessä kamppailussa on saatu hyviä onnistumisia. Taistelua käydään silti yhä sarjapaikan puolesta. Vieraissa menestystä on saatu neljästä voitosta ja yhtä monesta tasapelistä. Viimeisin taisto siellä oli tappio Swansealle. Vahvasti parempi United saa olla noin 70 prosentin ennakkosuosikki. Oikein kannatettu ykkönen on hyvä tolppa.

Brentford – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Brentford ja Sheffield Wednesday. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon Cardiffin kanssa ja tappiollisesti maalilla Lutonia vastaan. Isännät ovat pelanneet kokonaisuutena laadukkaan kauden, mutta edellisestä voitosta alkaa olla aikaa. Edellisellä kierroksella ottelussa ehdittiin olla 20 minuutin jälkeen kaksi maalia edellä, mutta vastustaja tuli kiinni pistejakoon. Kotona on pelattu viimeksi vauhdikas tasapeli Blackburnin kanssa. Punavalkoiset ovat saaneet lähiaikoina useita pistejakoja, mutta viimeisin voitto on napattu noin kuukausi sitten Middlesbroughia vastaan. Lontoolaiset palaavat kyllä luultavasti pian voittojen pariin. Kyseessä on tulivoimainen, aktiivinen ja aidosti hyvä nippu. Vierasjoukkue kärsi edellisellä kierroksella tappion kahdella maalilla Derbyä vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut voitto Charltonista, mutta Pöllöjen tilanne jatkuu vaikeana. Menestystä on tullut vaatimattomalla tavalla. Onnistumiset ovat jääneet vähäisiksi. Varsinkin alakerran kanssa on ollut merkittäviä ongelmia. Neljällä edellisellä kierroksella kolmesti omiin on mennyt kolme maalia. Nykyisellä menolla kausi ei ole jatkumassa nousukarsinnoissa. Tien päällä menestystä on tullut kuudesta voitosta ja neljästä tasapelistä. Reissussa on pelattu neljällä edellisellä kerralla ilman voittoja. Keskiviikkona pelataan vielä FA Cupin merkeissä. Ykkönen tulee noin 60 prosentilla. Oikein kannatettuna se on varma.

Barnsley – Cardiff

Barnsley pelaa Cardiffia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Tykes on saanut viidellä edellisellä kierroksella kolme voittoa ja kaksi tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalilla voitollisesti Hullia vastaan ja tappiollisesti kahdella maalilla Readingia vastaan. Punavalkoisten kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, mutta miehistö on pelannut monesti aivan hyvin. Siitä huolimatta pisteiden määrä on jäänyt heikoksi. Kyseessä on yksi vahvimmista ehdokkaista putoamaan, mutta kehitystä on ehtinyt toki tulla. Tilanne ei ole enää niin synkkä. Neljään viimeiseen kamppailuun on saatu kolme voittoa. Kotona menestystä on tullut viidestä voitosta ja seitsemästä tasapelistä. Kotona tuli hieman aiemmin iso voitto Middlesbroughia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Nottinghamia vastaan ja vauhdikkaan tasapelin Brentfordin kanssa. Walesilaisilla on saumat päästä mukaan nousukarsintoihin. Edellisellä kierroksella venyminen pistejakoon oli hyvä juttu. Ottelun alku oli vaikeaa aikaa ja vastassa oli myös muuten tasokas nippu. Bluebirds on saanut vieraissa onnistumisia neljästä voitosta ja seitsemästä tasapelistä. Tien päällä viimeisin ottelu on mennyt tappiollisesti kahdella maalilla Stokea vastaan. Isännät saavat olla illassa vajaan 40 pinnan ennakkosuosikkeja. Peli on rastittu hyvin oikein. Hankalaan iltaan poimitaan ykkösristi.

Preston – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Preston ja QPR. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti West Bromwichia ja Fulhamia vastaan. Isännät ovat pelanneet viimeksi voitollisesti Hullia vastaan. Kahdella edellisellä kierroksella vastustajat ovat voittaneet Lilywhitesin siten, että maalinteossa ei ole itse onnistuttu lainkaan. Edellisellä kierroksella mukana oli myös huonoa onnea, sillä vastustajan ensimmäinen maali tehtiin omasta pelaajasta. North End on ollut kotonaan laadukas, sillä kotona menestystä on tullut vahvalla tavalla. Tosin siellä suunta on ollut hieman laskussa. Taistelua käydään nousukarsintojen tuntumassa. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina vauhdikkaan pistejaon Birminghamin kanssa ja voitollisesti maalilla Derbyä vastaan. Kahdella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu neljä kertaa. Edellisessä ottelussa edes voitto ei ollut kaukana, mutta vastustaja pääsi tasoihin noin kymppi ennen illan päätöstä. Ärrien pelivire on ollut hyvässä kunnossa. Tappioita ei ole tullut vähään aikaan. Tosin vieraissa on vaikea voittaa. Tien päällä menestystä on tullut viidestä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Vieraissa viimeisin ottelu on mennyt maalittomana Nottinghamia vastaan. Perustasoltaan paremmat valkopaidat voittavat vähän alle kerran kahdesta. Ykköstä on pelattu päälle viisi pinnaa liikaa. Suoraa ohitusta ei tehdä, mutta risti tulee mukaan.

Stoke – Hull

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Stoke ja Hull. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella maalittoman merkeissä Blackburnin kanssa ja vähämaalisen pistejaon muodossa Lutonin kanssa. Potters on pelannut viimeksi kotonaan voitollisesti Cardiffia vastaan. Isännät eivät ole saaneet viidellä edellisellä kierroksella kuin yhden voiton, mutta helmikuun puolen välin jälkeen on pelattu ilman tappioita. Punavalkoisten taidoilla ja kyvyillä tilanteen pitäisi olla toki niin, että sijoitus olisi muualla kuin hieman putoamisviivan yllä. Kausi on ollut taas vain kovin vaikea. Onnistumisia on tullut selvästi alakanttiin. Osaamista on paljon parempaan. Esimerkiksi viimeksi taistossa oltiin myös vieraissa jopa ehdottomia ennakkosuosikkeja. Sentään hieman aiemmin ongelmissa ollutta alakertaa on saatu parempaan kuntoon. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalilla tappiollisesti Barnsleyta vastaan ja selvästi neljän maalin tappiossa Leedsille. Edellisessä ottelussa paremmuudesta ei ollut kahta sanaa, mutta taistossa Barnsleyta vastaan olisi pitänyt olla saumoja parempaan. Alakerran kanssa on ollut vaikeaa. Omiin menee aivan liikaa maaleja ja se näkyy heikossa itseluottamuksessa. Tiikereiden sarjapaikka on niin ikään vaarassa. Taustalla on myös useita terveysmurheita. Ykkönen tulee vajaalla 60 pinnalla. Kohde on rastittu oikein, mutta risti tulee kaveriksi.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 7.3.2020 | Tilastot

Sheffield UnitedNorwich
Sarjataulukossa820
Voitot-tasapelit-häviöt10-10-75-6-17
Tehdyt-päästetyt maalit29-2525-51
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä6-43-6
Laukauksia/ottelu10,211,5
Pallonhallinta44,90 %50,30 %
Syöttöprosentti74,20 %80,60 %
LoukkaantumisetByram, Fährmann, Klose, Hernandez, Pukki (?), Tettey (?)
Pelikiellossa
ArsenalWest Ham
Sarjataulukossa1016
Voitot-tasapelit-häviöt8-13-67-6-15
Tehdyt-päästetyt maalit39-3635-49
Kuntopuntari 6 edellistä2-4-01-2-3
Maalipuntari 6 edellistä11-610-14
Laukauksia/ottelu11,210,3
Pallonhallinta53,90 %45,80 %
Syöttöprosentti83,80 %76,10 %
LoukkaantumisetCedric, Chambers, Kolasinac, Torrera (?), Mustafi (?)Fredericks, Jarmolenko, Wilshere, Soucek
Pelikiellossa
WolverhamptonBrighton
Sarjataulukossa615
Voitot-tasapelit-häviöt10-12-66-10-12
Tehdyt-päästetyt maalit41-3432-40
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-10-4-2
Maalipuntari 6 edellistä10-67-10
Laukauksia/ottelu12,913,2
Pallonhallinta47,70 %54,20 %
Syöttöprosentti78,80 %81,50 %
LoukkaantumisetTraore (?), Jonny (?)Izquierdo
Pelikiellossa
SouthamptonNewcastle
Sarjataulukossa1314
Voitot-tasapelit-häviöt10-4-148-8-12
Tehdyt-päästetyt maalit35-5124-41
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-41-3-2
Maalipuntari 6 edellistä8-123-7
Laukauksia/ottelu1310,2
Pallonhallinta48,30 %40,20 %
Syöttöprosentti71,70 %73,80 %
LoukkaantumisetRedmond, Djenepo (?)Clark, Carroll, Dummett, Willems, Atsu (?)
Pelikiellossa
Crystal PalaceWatford
Sarjataulukossa1217
Voitot-tasapelit-häviöt9-9-106-9-13
Tehdyt-päästetyt maalit25-3227-43
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä5-87-9
Laukauksia/ottelu9,911,4
Pallonhallinta46,40 %44,20 %
Syöttöprosentti76,00 %74,00 %
LoukkaantumisetMcCarthy, TomkinsDeulofeu, Janmaat (?)
Pelikiellossa
BurnleyTottenham
Sarjataulukossa97
Voitot-tasapelit-häviöt11-5-1211-7-10
Tehdyt-päästetyt maalit33-3946-39
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-03-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-210-8
Laukauksia/ottelu1012,1
Pallonhallinta42,90 %51,90 %
Syöttöprosentti68,20 %81,40 %
LoukkaantumisetBarnes, Gibson, Gudmundsson (?), Lowton (?)Kane, Sissoko, Son, Lloris (?)
Pelikiellossa
SwanseaWest Bromwich
Sarjataulukossa91
Voitot-tasapelit-häviöt13-13-1019-12-5
Tehdyt-päästetyt maalit46-4564-37
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä11-1111-4
Laukauksia/ottelu1314,6
Pallonhallinta51,90 %53,90 %
Syöttöprosentti78,40 %79,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BirminghamReading
Sarjataulukossa1516
Voitot-tasapelit-häviöt12-11-1312-9-15
Tehdyt-päästetyt maalit47-5443-41
Kuntopuntari 6 edellistä2-4-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä10-77-7
Laukauksia/ottelu12,612,3
Pallonhallinta46,70 %47,70 %
Syöttöprosentti69,60 %75,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LeedsHuddersfield
Sarjataulukossa217
Voitot-tasapelit-häviöt20-8-811-9-16
Tehdyt-päästetyt maalit54-3045-56
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä8-310-8
Laukauksia/ottelu16,410,9
Pallonhallinta60,20 %50,70 %
Syöttöprosentti80,30 %75,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BrentfordSheffield Wednesday
Sarjataulukossa512
Voitot-tasapelit-häviöt16-9-1113-9-14
Tehdyt-päästetyt maalit59-3346-44
Kuntopuntari 6 edellistä1-4-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä10-106-11
Laukauksia/ottelu14,313,1
Pallonhallinta55,80 %47,80 %
Syöttöprosentti79,60 %71,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BarnsleyCardiff
Sarjataulukossa2311
Voitot-tasapelit-häviöt8-10-1812-15-9
Tehdyt-päästetyt maalit42-6050-50
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä6-48-7
Laukauksia/ottelu14,412,7
Pallonhallinta51,70 %43,70 %
Syöttöprosentti69,00 %64,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PrestonQPR
Sarjataulukossa614
Voitot-tasapelit-häviöt16-8-1213-8-15
Tehdyt-päästetyt maalit49-4255-61
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-32-3-1
Maalipuntari 6 edellistä6-78-7
Laukauksia/ottelu11,512,6
Pallonhallinta51,20 %52,80 %
Syöttöprosentti71,00 %78,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeHull
Sarjataulukossa2118
Voitot-tasapelit-häviöt11-6-1911-8-17
Tehdyt-päästetyt maalit44-5448-58
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-20-2-4
Maalipuntari 6 edellistä8-86-15
Laukauksia/ottelu12,112,5
Pallonhallinta48,20 %45,30 %
Syöttöprosentti73,00 %70,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
50 % 200 €7 X D+BEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100% 100€6x D & BEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100% 300€ tai 10€ = 50€6 X D+BEsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
125 % 125 €4x D+B (2.00)EsittelySiirry kasinolle
200€EsittelySiirry kasinolle
18+   Peluuri

Vihjemedia.com 2014-2020 | Sivustokartta | Evästeet | Tietosuojakäytäntö